Skandal stoljeća – direktor Pfizera tajno snimljen priznao da sami stvaraju mutacije virusa da zarade na cjepivima!

Pfizer - Mutacije virusa - Zarada
102 komentara

Projekt Veritas ponovno udara! Ovaj puta su namamili i tajno snimili direktora za razvoj u Pfizeru po imenu Jordon Trishton Walker. S obzirom da se radi o homoseksualcu ovoga puta umjesto ženkskog koristili su muški mamac. U razgovoru u restoranu koji je tajno snimljen, on je priznao potpuno šokantne činjanice koje potvrđuju da Pfizer razvija mutacije Corona virusa (što je američkim zakonom strogo zabranjano) kako bi zaradio na cjepivima.

On je opisao korak po korak kako se to radi pomoću majmuna i time potvrdio još jednu teoriju zavjere – da cjepivo nije napravljeno zbog virusa, nego je virus napravljen zbog cjepiva.

Pfizer se za sada ne oglašava o ovom pitanju, Walkera su pobrisali sa svojih stranica kao direktora, a Jordon Trishton Walker briše sve svoje podatke na društvenim mrežama. Ovaj ogromne skandal dešava se dok maistream mediji zasada u potpunosti šute, a Google panično briše i cenzurira rezultate pretrage o ovoj temi.

Pogledajte video (sa prijevodom):

Jordon Trishton Walker, Pfizerov direktor za istraživanje i razvoj: „Jedna od stvari koje istražujemo jest, zašto ga sami ne bismo mutirali [COVID] kako bismo mogli stvoriti — preventivno razviti nova cjepiva, zar ne? Dakle, moramo to učiniti. No, ako ćemo to učiniti, postoji rizik od sličnog, kao što možete zamisliti — nitko ne želi imati farmaceutsku tvrtku koja mutira jebene viruse.”

Walker: “Nemoj nikome reći. Obećajte da nećete nikome reći. Način na koji bi to [eksperiment] funkcionirao jest da stavimo virus u majmune, i uzastopno ih uzrokujemo da nastave zaraziti jedni druge, te skupljamo serijske uzorke od njih.”

Walker: “Morate biti vrlo kontrolirani kako biste bili sigurni da ovaj virus [COVID] koji mutirate ne stvori nešto što ide posvuda. Što je, pretpostavljam, način na koji je virus počeo u Wuhanu, da budem iskren. Nema smisla da se ovaj virus pojavio niotkuda. To je sranje.”

Walker: “Koliko sam čuo, oni [znanstvenici Pfizera] ga optimiziraju [proces mutacije COVID-a], ali idu sporo jer su svi vrlo oprezni — očito ga ne žele previše ubrzati. Mislim da oni također samo pokušavaju to učiniti kao istraživačku stvar jer očito ne želite reklamirati da shvaćate buduće mutacije.”

Walker je povukao paralele između ovog trenutnog Pfizerovog projekta i onoga što se moglo dogoditi na Institutu za virusologiju Wuhan u Kini.

“Morate biti vrlo kontrolirani kako biste bili sigurni da ovaj virus [COVID] koji mutirate ne stvori nešto što ide posvuda. Što je, pretpostavljam, način na koji je virus počeo u Wuhanu, da budem iskren. Nema smisla da se ovaj virus pojavio niotkuda. To je sranje”, rekao je.

“Ne biste trebali provoditi istraživanje povećanja funkcije s virusima. Redovito ne. Možemo napraviti ove odabrane strukturne mutacije kako bismo ih učinili snažnijima. U tijeku su istraživanja o tome. Ne znam kako će to funkcionirati. Bolje da više ne bude izbijanja bolesti zbog Isusa Krista”, rekao je.

Walker je također rekao novinaru Veritasa da je COVID bio ključan za Pfizerov nedavni poslovni uspjeh:

Walker: Dio onoga što oni [znanstvenici Pfizera] žele učiniti jest, u određenoj mjeri, pokušati shvatiti, znate, kako postoje sve te nove vrste i varijante koje se samo pojavljuju. Dakle, to je kao da ih pokušavamo uhvatiti prije nego što se pojave i možemo razviti cjepivo profilaktički, kao, za nove varijante. Dakle, zato oni vole, rade to kontrolirano u laboratoriju, gdje kažu da je to novi epitop, pa ako kasnije izađe u javnost, mi već imamo cjepivo koje radi.

Novinar Veritasa: Bože moj. To je savršeno. Nije li to ipak najbolji poslovni model? Samo kontrolirati prirodu prije nego što se priroda uopće dogodi? Pravo?

Walker: Da. Ako radi.

Novinar Veritasa: Kako to mislite ako radi?

Walker: Zato što se ponekad pojave mutacije za koje nismo spremni. Kao kod Delte i Omikrona. I takve stvari. Tko zna? U svakom slučaju, bit će to velika muzara novca za nas. COVID će nam neko vrijeme ubuduće biti krava muzara. Očito.

cjepivoCovidPfizerProject Veritasvakcinavirus
Pretplatiti se
Obavijesti o
102 Komentari
Najstariji
Najnoviji Najviše komentiran
Inline povratne informacije
Pogledaj sve komentare
Roo
1 godina prije

Postoji li dokaz da ovo nije glumac nego da se radi o pravom direktoru?

neon
1 godina prije

Bitno je da “virus postoji”, otuda su “slucajno” procurila i razna “priznanja” za koja istinski odgovorni nece odgovarati ni na jednom svjetskom sudu. Najvise se zaradi kad se prodaje magla, ali najmanje se tu radi o zaradi…

Jastreb
1 godina prije

Idite na bitchute .com i tu tipkajte termin pretrage doslovce bez grešaka”Pfizer graphene” da biste videli pod mikroskopom nezavisnih novinara šta svaka bočica cjepiva sadrži a 100% njih sadrži smrtonosni grafen oksid(graphene oxide) koji je drugačiji naziva za usporenu i odloženu na obdokuciji nedokazanu eutazniju ovaca. I da preživi nakon srčanog ili moždanog udara jer srčani i moždani udar je ciljani zadnji stadijum grafen oksida shodno agendi Rockfeller ovih iz 2010 o smanjenju populacije putem smrtonosnih cjepiva od 2020 do 2030 e godine i ubrizgan u krvi videćete nano atome kako se skupljaju kao zmija u korelaciji sa wifi zračenjem ili naporom cjepljenog ili ako je pod stresom sa grafen oksidom direktno u krvi osobe je dijagnoza “miokarditis” i doživotno oštećeno srce sa prognozama 10 do 15 godina života maksimum nakon preležanog srčanog udara. Srčani udar nastaje jer grafen oksid deluje kako nano žilet i vremenom nakon par mjeseci par… Čitaj više »

Ivan
1 godina prije

A, državni tužitelji ne rade ništa i sudovi šute?

Slow motion
1 godina prije

Ma nemoguce..zar zbilja?
Pa zato i jesu svi ‘virusi’ (otrovi) patentirani..jer ih je stvorio covjek.
Zasto niti jedna bakterija nikad nije patentirana? Zato jer postoji u prirodi i ne moze se prisvojiti..i zato jer se mora materijalno dokazati..

Henrik8
1 godina prije

To se zove svjetska mafija.

tata mata
1 godina prije

znaci pogodio sam ,,, federi nam rade o glavi

1 godina prije

Sad će Lucija da kaže kako ovaj nema pojma, kako korona virus nije mutabilan, odnosno da te mutacije “nisu značajne” (valjda virus ne dobija noge ili perje). Ovo priznanje je zaista bomba ali ne samo po pitanju korone, ono jasno potvrđuje najveći problem: strategija farmaceutskih kompanija je u sukobu sa javnim interesom jer njima nije cilj održavanje populacije zdravom – naprotiv, njima bolesna populacija znači stalan i obilan izvor prihoda!!! Videli smo to i na drugim primerima, kad farmaceutska kompanija zna za opasne nuspojave novog leka ali ga ipak pušta u promet jer su izračunali da će profit biti znatno veći od kazni koje će morati da plate kao odštetu. Dakle, mi smo za njih roba a oni plaćaju ukoliko nas “ulube u transportu”. U normalno društvu ovo je skandal tipa “Votergejt”, u današnjem gotovo da nije skandal – jer nismo normalni. ———————- Po pitanju korone ima još bitnija vest… Čitaj više »

Jednostavno receno
1 godina prije

Sada bi bilo interesantno istražiti od kuda dolazi sputnjik V……??? Dali su u zavjeru uključeni i naši tzv. spasitelji s istoka? Dali su u ukraini u labaratorijama prćkali i istok i zapad, pa se malo zavadili….??? Zadnja knjiga se zove otkrivenje, šta li če sve još otkriti…???

Noppo
1 godina prije

Virusi naravno mutiraju više puta na sezonu. Oni prave da rade umjetno što stvarno ide naravnim putem. Zato neke malene mutacije virusa ne treba ni stvarati umjetno v labu.

hans
1 godina prije

pederi nas žele pobiti , a ja mislio da ih moj guza zanima… oderi po tome

Schroder
1 godina prije

Ovo je zlocin nad covjecanstvon Nadam se da ce svi dospjeti na elektricnu stolicu Sada znamo o cemu su se dogovarali u Davosu Tteba pitati nase vladare dali oni znaju za ove ubice koji su se dogovarali kako da nas otruju i onda daju te njihove frankestajn vakcine?Gdje su sada ti silni doktori viriolozi koji su reklamirali te otrove?Sram ih bilo svatkoga tko je znao iatinu i dao se kupiti od ovi psihopata ubica Sada hoce da nam u jelo stavljaju razne otrove od kukaca jer hoce da dodu do jedne miliarde Nedavno sam slusao jednog profesora iz Amerike koji suraduje sa Davosom koji vodi RIMSKI KLUB KAKO TREBA LJUDE POLAKO UBIJATI DA SE DODE DO JEDNE MILIARDE Mislim da sam vidio Ime Budimira Loncara koji je isto clan Rimskog kluba kao i Kissinger

nepoželjni
1 godina prije

Hahaha, oni namjerno mutiraju “viruse” (!)

Neka živi “virus” !

Živjela ljudska glu post!

Otom potom
1 godina prije

Ništa nije slučajno,svi ovi silni zviždači rade to po dopuštenju gazda,jer fora je da se ovce zbune i uspaniče jer njihova je krilatica iz haosa red.

Emiliano Zapata
1 godina prije

Mogu oni priznati i da su namjerno trovali ljude i tko im sta moze?
Sudovi, vojska, policija, politicari sve u njihovim rukama!
Sutra mogu poceti npr. u Kini odvlacit ljude na giljotinu pa onda polako to poceti prakticirati i u ostalim zemljama i nitko se nebi bunio…

Tupko Glupko
1 godina prije

HZJZ objavio na svojim web-stranicama članak prije 4 dana naziva “Odgovor na pseudoznanstvene napade na javnozdravstvene stručnjake i struku” što su prenijeli svi naši mainstream mediji. Morate to pročitati 😀 Hrvatska liječnička komora (HLK) podigla je ovih dana kaznenu prijavu protiv znanstvenika Lauca i poduzetnika Bakića za javno poticanje na mržnju zbog njihovih stavova i izrečenih mišljenja o cijepljenju i Covidu klasificirajući ga kao javno poticanje na mržnju. Inače je predsjednik HLK-a Krešimir Luetić podržavao obvezne covid-potvrde u kafićima i restoranima, a javno se hvalio i time da je HLK pokrenula postupke protiv šest liječnika koji su na prosvjedima protiv Covid potvrda tvrdeći da su izražavali neznanstvene stavove i time obmanjivali javnost. Citiram: “Protiv šest liječnika su pokrenuta određena postupanja. U slučaju kada Časni sud Komore utvrdi odgovornost nekog liječnika za kršenje Kodeksa medicinske etike ili utvrdi neki drugi prekršaj, može takvom liječniku izreći sankcije koje mogu ići od opomene, ukora, pa do oduzimanja licence.” Što… Čitaj više »

So baby talk to me
1 godina prije

Koji jadnik

Ivan Bgd
1 godina prije

Mutacije prave radi zarade? Vakcinisu nas da bi zaradili? Sjano, ja sam mislio zbog Velikog reseta. Sad mogu mirno da spavam. Dacu svoj doprinos da Bil Gejts kupi jos 3 jahte itd… To je tako smesno, pa oni imaju para toliko da ne znaju sta ce sa njima, i motiv da bi zaradili jos je tako providan. Sta ce na primer bankarskim porodicama koje drze americke federalne rezerve, i koje stampaju dolare do mile volje da se bakcu sa nama za neki sitan profit? Oni poseduju sve, samo jos nemaju potpunu kontrolu nad nasim telom i nasim umom, ali trenutno razvijaju te tehnologije i do 2030 godine zele da je primene, i da mi zvanicno postanemo njihove domace zivotinje, ovce koje ce da sisaju, krave koje ce da muzu, onako kako mi to upravo sada radimo tim domacim zivotinjama! Tako da su ova “insajder” otkrica i informacije bacanje prasine u… Čitaj više »

Otac Zico
1 godina prije

Nitko od mojih ubodenih prijatelja se ne uznemirava zbog povecane smrtnosti i ovakvih vijesti. A onda je sve u redu…

pinčunela
1 godina prije

markotićku i beroša treba objesiti za uši i da nasred jelačić placa ponavljaju što je gripa 19 i da se ispričaju građanima RH

Mrdo
1 godina prije

Neki derpe se napalio na piletinu, pa mu složio bajku. Kovid 19 je obična sezonska gripa. Gripa je relativno opasna bolest i ko stvorena za zloupotrebu od strane kapitalista. Dresura ovaca je u toku. Pelcovane ovce slijepo vjeruju u bajku o kovidu, a bajka o artificijalno stvorenim virusima je usmjerena prema nepelcovanim i polupelcovanim poluovcama. Bitno je da se ovce boje jer ih je takve lakše dresirati.

Max
1 godina prije

Priznanje zločina.

Schroder
1 godina prije

Covjek koji vodi RIMSKI CLUB i koji suraduje sa Davosom je nedavno rekao u jednom interviju U SVIJETU IMA 8 MILIARDI LJUDI A MI NEMAMO TOLIKO HRANE : TREBAMO SMANJITI NA 1 MILIARDU ALI POLAKO POLAKO Taj interviju se moze vidjeti na portalu Rimski klub ima najvece masone koji svi dolaze u Davos

goran
1 godina prije

treba ovakve lovit i onda kad ih se ulovi iživljavati se na njima

ogo
1 godina prije

Nepravda dolazi do samog stvoritelja
Ubrzo dolazi ciscenje cjelog planeta od zla .
Dolazi vrijeme za zivot bez straha i patnji .

fuuuuj
1 godina prije

Sve ih pofatati, staviti vezane u tv studio i ukljuciti kamere, hakovati frekvencije da se pojavi live na svim kanalima svijeta, ubrizgati im serum istine i pustiti ih da pricaju. Presuditi po kratkom postupku

Valter
1 godina prije

Zanimljivo, taj homoslav je potvrđeno završio Yale i vrhunksu medicinsku školu da bi konačno došao na poziciju Pfizer direktora za razvoj.

Ali, slušajući ga, kladio bi se u svoj život da mu IQ nije veći od 100. Znači radi se o sistemskom uvlačenju ne-bijelaca koji služe kao poslušne, amoralne, doduše tupave, židovske sluge.

Taj sam fenomen primjetio prije oko 8 godina.

Karma
1 godina prije

Zasto u skoli nismo ucili o Hazariji. Na podrucju danasnje ukraine. Nista o hazarima. E to su mocno drustvo koje drma kavez iza zavjesa. Imaju u svim zemljama lokalen masone kao sluge. Bas slucajno na strateskim mjestima. Hehe. Polako sve se otkriva. Nema povratka.

Magefun
1 godina prije

Skandal stoljeća su oni imali pre nekih 10godina. I šta su im napravili? Ovršili ih za 5 milijardi dollara, a zaradili 80milijardi! E jebem ti takvu kaznu!

Jastreb
1 godina prije

Učinak grafen oksida primljen u vidu “cjepiva” u seči komora srca i trenutnom stvaranju tromba i ugrušaka i srčanog i moždanog udara.Zdravi ljudi padaju kao insekti svi iznenada a svi cjepljeni pre toga.Nijedan necjepljen.Svi cjepljeni” da bi mogli putovati” — IZNENADA PREMINULA kadetkinja španskog fudbala, imala je samo 14 godina Pisalo/La Milena Stojaković 27. Januara 2023. -Iznenadna smrt kadetkinje kluba Sporting Club de Huelva šokirala je špansku fudbalsku zajednicu. -Estrela Martin, 14, iznenada je umrla u sredu u svom rodnom gradu Ajamonteu na jugu Španije, saopštio je klub. -Prema izveštaju lokalnih medija, Estrela je u utorak imala rutinski trening pre nego što su je roditelji u sredu zatekli da ne reaguje u njenom domu. -„Sportski klub de Huelva sa dubokim žaljenjem objavljuje smrt naše igračice Estrele Martin Rasko u njenom rodnom Ajamonteu“, navodi se u saopštenju kluba. -„Pripadajući našim nižim ešalonima, fudbalerka, u kategoriji kadetkinja i redovna u pozivima pokrajinskog… Čitaj više »

držnedaj
1 godina prije

Puštanje u ‘promet’ ovog videa – šprdaju se sa gojimima.
dokazano milijun puta
onda će samo reć ‘teorija urote’…

nepoželjni
1 godina prije

Paradigma medicine je temeljena na vjeri ljudi u puno lažnih pretpostavki koje moraju ostati neupitne. Obzirom da se laži polako rasvjetljavaju (zamislimo si to kao da mreža dobije pukotinu ili rupu pa je moraš pokrpati istim materijalom kako bi zadržala oblik ili je ojačavaš na mjestima gdje bi se mogla otvoriti rupa) laž se održava novom laži kako bi se pokrpala ili ojačala “rupa” a paradigma zadržala oblik i funkciju… Dakle, pogrešna pretpostavka je “virus” (med. vrhuška to jako dobro zna) i ako bi se sada maknuo “virus” moglo bi doći do “tektonskih” poremećaja u samoj paradigmi medicine, pa se ta “crna točka” mora stalno održavati, krpiti i ojačavati kako ne bi popustila. Znači, laž se mora još dodatno pojačati.(novim lažima, naravno) Osnovna, početna laž je pretpostavka da postoji nešto ni živo ni mrtvo, jako sićušno, proteinske građe i ima magičnu sposobnost da leti zrakom od čovjeka na čovjeka zaobilazi… Čitaj više »

nepoželjni
1 godina prije

Nastavak… Eh (opet)… kako bi se ta laž više učvrstila a medicina poprimila obilježja “božanskog”, rekli su nam da oni u laboratoriju mogu svojim rukama i svojim “božanskim” umom stvoriti super- “virus” kojim će nam ako ne budemo dobri JB Mat. … Ma šta super-“virus” !! Oni mogu taj “virus” mijenjati ,”mutirati” kada i kako im se Qrc digne… ! (?) ALI kada su već takvi ČUDOTVORCI, NAPRAVILI SU NAM SPASONOSNO RJEŠENJE- “CJEPIVO” tj. MILIJARDE NINJA koje nam ubrizgaju u krv kako bi tu čekali uljeza (“virus”)i upakirali ga, prije nego u našim stanicama naprave dar-mar. SAMO, ima jedan problem, nitko od tih ČUDOTVORACA nije vidio taj famozni i fantomski “virus” … naravno, da bi ga nama ipak pokazali i “dokazali” njegovo postojanje nacrtali su loptu sa nekakvim bodljama ili bodljolikim pipcima i rekli – eto vam ga! Da bi uvjerili mlade doktore u njegovo postojanje pokazuju im neke čudne… Čitaj više »

Jastreb
1 godina prije

Evo ga i ovaj od srca umro danas svi cjepljeni do jednoga.”Da bi mogli da putuju”.Putuju ali u jednom pravcu.Pastiri od bankara i naftaša se smeju dok ovce padaju na ulici.”To je za Vaše dobro…”. — Preminuo glumac Saša Petrović Ovog petka je preminuo bosansko-hercegovački glumac Saša Petrović u 61. godini. Izvor direktno .rs Ovu vest objavio je bosansko-hercegovački reditelj Srđan Vuletić, koji je za portal “Avaz” samo kratko rekao da je šokiran i da je i njega vest zatekla. – U poslednje vreme nije bio dobro sa zdravljem. Srce je u pitanju, to je sve što znam – kazao je Vuletić. Glumio je u ostvarenjima poput “Ovo malo duše”, “Kuduz”, “Ničija zemlja”, “Lud, zbunjen, normalan”, “Vratiće se rode”… — Idite na bitchute .com i tipkajte termin pretrage bez grešaka”cartoon 1930” da biste shvatili da ovaj plan putem smrtonosnih cjepiva je počeo da se pravi još pre 90 godina u… Čitaj više »

Gile
1 godina prije

kao virus postoji

nessy
1 godina prije

Ako je ovo istina, a ne bi me iznenadilo da je, kineska metoda ‘metak u potiljak’, je neodgovarajuca i previse humana za ove sociopatske idiote bez savjesti i razuma. Sto kada stvore virus ‘dodanih osobina’, koji bude lako zarazan, i velike smrtnosti? SS jedinice i Ausvic su obicni amateri prema ovim ‘naucnicima’. Ocito je doslo vrijeme za veliki reset, ali treba krenuti od bolesnih naucnika, preko kaste pravnika do politicara, to su ljudi koji zajednici nista ne pridonose, a debljaju se kao pijavice.

Gnostic
1 godina prije

Deplasirano..

Davko
1 godina prije

Ašto mislite tko stvara komputerske viruse

Lucija, prva
1 godina prije

Evo nečeg puno bitnijeg od razgovora dva… >>”U Hrvatskoj trenutno nedostaje antibiotika koji se najčešće prepisuju, poput Klavocina, što je problem u sezoni gripe zbog bakterijskih komplikacija, … nedostaju pedijatrijske formulacije antibiotika, .. Na tržištu nemamo dovoljno amoksicilin sirupa i Klavocina… Riječ je o lijekovima za tlak i kolesterol, koji su najviše prepisivani i najviše se troše, no ti lijekovi imaju veći broj alternativa na tržištu pa je gotovo nemoguće da ni jedan ne bude dostupan na tržištu Ali “Danas ima preko stotinu lijekova koji su objavljeni u sustavu kao nestašice, a u ljekarnama je problem puno veći. Pacijentima se može izdati zamjenska terapija SAMO KAD NESTAŠICU LIJEKA objavi HALMED, inače ljekarnici i liječnici obiteljske medicine pacijentu ne mogu izdati zamjensku terapiju… Istraživanje Europskog udruženja ljekarnika pokazalo je da su NESTAŠICE lijekova PUNO VEĆE NEGO PRETHODNIH GODINA. Posebno je to vidljivo kod generičkih lijekova za liječenje kroničnih bolesti, a uglavnom se radi o lijekovima za kardiovaskularne bolesti i dijabetes te antibioticima.” Komentari “Ima svega ali ne za svakoga.… Čitaj više »

Mrdo
1 godina prije

Obavezno pogledati! Teška komedija. 😄

Youtube

Pfizer Director Assaults James O’Keefe & Veritas Staff; Destroys iPad Showing Undercover Recordings

watch?v=u5n7RRKgDog

marmel
1 godina prije

Na prvo drvo, a prije ga na kolac nabiti, svinje

© 2023 – Portal Logično

POVEZANE VIJESTI