Manipulacija na HRTu

Mirjana Krizmanić
37 komentara

U posljednjih nekoliko tjedana aktualiziralo se pitanje boravka roditelja u bolnici s djecom tijekom hospitalizacije.

Izjava Mirjane Krizmanić, povodom pitanja boravka roditelja u bolnici s djecom tijekom hospitalizacije, na Hrvatskoj radio televiziji, gdje je ustvrdila da je djeci dovoljno samo 15 minuta da vide svoje roditelje, izazvala je reakciju Hrvatske psihološke komore, koja se obratila HRTu zahtjevom za ispravak informacije.

“Spoznaje psihologije kao znanosti i struke su tu vrlo jasne i jednoznačne – dobrobiti boravka roditelja s djecom u bolnici su višestruke i povezane, ne samo sa psihičkim, nego i tjelesnim zdravljem djece. Jednako tako, višestruke su i poteškoće koje su mogu javiti, posebno kod mlađe djece, zbog odsutnosti roditelja tijekom razdoblja hospitalizacije. Pitanje prisutnosti roditelja više ne bi trebalo biti pitanje – na njega je već odgovoreno i suvremena pedijatrijska praksa uvažava te spoznaje.

Stoga Hrvatska psihološka komora izražava vrlo jasan stav i preporuke da roditeljima treba biti omogućen boravak s djecom u bolnici, te naglašava da je aktualna odluka o trajanju tog vremena utemeljena na epidemiološkim, a ne psihološkim preporukama…”, izdvajamo iz zahtjeva, kojeg možete pročitati na kraju ovog članka.

Da napomenemo. U Francuskoj roditelji hospitalizirane djece, ne samo da imaju pravo neograničene posjete u bilo koje vrijeme, nego im je često osiguran dodatni krevet u istoj sobi tijekom perioda liječenja. Dakle, Hrvatska psihološka komora ima puno pravo, a HRT bi mogao zvati i neke druge stručnjake umjesto LGBT mainstream aktivistice Mirjane Krizmanić.

 

Hrvatska psihološka komora
Hrvatska psihološka komora
DjecaHospitalizacijaMirjana Krizmanić
Pretplatiti se
Obavijesti o
37 Komentari
Najstariji
Najnoviji Najviše komentiran
Inline povratne informacije
Pogledaj sve komentare
Spacevoodoo
3 godine prije

Silovita hiper regulacija pod krinkom korone nema nikakve veze s psihologijom, virusologijom, epidemiologijom, a ponajmanje s logikom.
Radi se o nečem potpuno drugom na što bi se trebalo fokusirati.
Sve dok se na logičkoj razini pokušava tražiti objašnjenja i raspravljati tone se sve dublje. Isto kao što sve frekventniji pokreti omogućavaju ubrzanije tonjenje u živo blato.
Kako potonućem u živo blato prestaju bilo kakvi pokreti, tako u nekom trenutku neminovno dolazi do ispada rada umova.
I od ljudi ostaju biljke koje vegetiraju.

Mrćikola
3 godine prije

Kad smo kod manipulacije hr. tv. dat ću si slobode da pozovem pukija, istražuj i ostale koji su jaki s podacima o negativcima, da iznesu kakva znanja o ućesnicima dana petog hr. tv.
Pozivam stoga jer sam obasut u zadnje vrijeme hvalospjevima intelektu, slobodarskom duhu i analitićkim sposobnostima ućesnika, iako meni zvuće poprilićno plaćenićki i vjerojatni im je zadatak da truju one na granici koji još nisu podlegli msm.a.
To mi se ćini tako dobra manipulacija da ni svi ućesnici nisu svjesni zadatka koji obavljaju.

Mario
3 godine prije

Zlocinci zbog obicne gripe zatvorili cijeli svijet unistavajuci ljude I ekinomiju a sada nam unistavaju djecu nedozvoljavajuci nam boravak s njima u bolnici kada smo im najpotrebniji

samo razmišljam na glas
3 godine prije

LR je jako osjetljiva na lgbt populaciju 🙂
hm….
teško se boriti protiv sebe 🙂
hajde, opusti se, priznaj sama sebi..
biti će ti laše

Zadranin
3 godine prije

Hebem im ja mater u usta, da moja žena ili ja ne možemo ostati s našim djetetom u bolnici.

Mrš đubrad jedna!

P***!

Bobo
3 godine prije

HR obiluje domaćim izdajnicima koji rade PROTIV interesa naroda. Nije ni čudo što nismo imali državu do sada, niti je ne zaslužujemo.
Dobro je rekao Vranjo Soroševe izdajice se prodale za judine škude.
Sve su to briselsko-hazarski vazali.
HR nema budućnost…………..

Jopa
3 godine prije

Ovo je postao fašizam teski. Sjecam se kao dijete kada sam ostao u bolnici i jako bitno ako ne i najbitnije mi je bilo prisustvo roditelja. Kakvih 15 min o cemu ova zena priča? To je isfrustrirana stara baba bez kučeta i mačeta

Math
3 godine prije

Zanimljiva, jednostavna i značajna tema koju je autor ovim člankom učinio jako nečitkom i nepitkom…..što je obzirom na činjenice umjetnost sama po sebi.

Čitajući članak tek sam iz pisma/dopisa Hrvatske psihološke komore uspio saznati o čemu se radi.

Bombastičan naslov, nepovezani članak, sa čijim sadržajem se slažem ali sam jedva probavio stil članka tj. stil toka misli kao Uliks. Ono što je trebalo biti navedeno na početku članka saznaje se tek iz pisma/dopisa tj. da je M.K. u emisiji na HRT-u izjavila da je kao psiholog mišljenja (i to stručnog) da je 15 min dnevno dovoljno da roditelji budu sa djecom kada su djeca na bolničkom liječenju. A što je struka dopisom/pismom opovrgnula.

Mucke
3 godine prije

Zanimljivo ,prostacke psovke su ok ,a kad upotrijebis p*der i L*zba cenzura.

Max
3 godine prije

Mirjana Krizamanići je osoba sumnjivih namajera I zato miljenica Hrvatskiih MSM uključiv HRT Kao što je bila i Vedrana Rudan dok nije popljuvala Izrael.

pera lozac
3 godine prije

E jos kad bi znao cija je ova idiotska faca na slici????

alex
3 godine prije

Tjelesno zdravlje počiva na psihičkoj snazi…”sve je u glavi”. Kod djece pogotovo, jer su još neizgrađene ličnosti itekako osjetljive i na najmanje traume, a nema veće traume od odvajanja od roditelja , inače, a posebice zbog odlaska u bolnicu. I na koncu, bolesno dijete će neusporedivo brže ozdravit izloženo pozitivnoj energiji roditelja, nego sve i da ga liječi doktor iz “Zvjezdanih staza”

Neda Belamaric
3 godine prije

Svaka cast uvazenoj dr-ici, ali mislim da ona o tome ne moze suditi jer nije imala tu privilegiju da bude majks !

IVANKA MARKOVIĆ
3 godine prije

DA LI JE UVAŽENA DR.-ICA IMALA ILI IMA DJECU?

IVANKA MARKOVIĆ
3 godine prije

DA LI JE UVAŽENA DR-ICA IMALA ILI IMA DJECU?

IVANKA MARKOVIĆ
3 godine prije

Dali je uvažena dr-ica imala ili ima djecu?

© 2023 – Portal Logično

POVEZANE VIJESTI