FDA otkriva porast napadaja i zatajenja srca kod djece koja su primila COVID-19 cjepiva

Djeca vakcina
19 komentara

Nakon godina ignoriranja ozbiljnih signala o sigurnosti COVID-19 cjepiva, Američka agencija za hranu i lijekove (FDA) napokon je naručila sigurnosno istraživanje i pažljivije proučila dvije ozbiljne nuspojave koje utječu na malu djecu i adolescente: upalu srčanog mišića i napadaje.

U velikoj kohortnoj studiji u kojoj je sudjelovalo preko 4 milijuna cijepljene djece, FDA je otkrila porast napadaja kod djece u dobi od 2 do 5 godina. Agencija je također otkrila porast miokarditisa i perikarditisa kod djece u dobi od 12 do 17 godina.

“Otkriveni su statistički signali za miokarditis ili perikarditis nakon cijepljenja s BNT162b2 kod djece u dobi od 12 do 17 godina i napadaje nakon cijepljenja s BNT162b2 i mRNA-1273 kod djece u dobi od 2 do 4 ili 5 godina,” napisali su autori studije.

Djeca trajno ozlijeđena, bez znanstvenog opravdanja ili pravnih sredstava

Pfizerovo (BNT162b2) i Modernino (mRNA-1273) COVID-19 “cjepivo” odgovorno je za poraste upale srčanog mišića i zatajenja srca kod djece diljem Sjedinjenih Država. Ove ozbiljne, po život opasne nuspojave cjepiva temeljene su na pogrešnom uvjerenju da bi djeca ili umrla bez cjepiva ili bi prenijela infekciju koja bi mogla ubiti njihove starije ako ne bi podlegla cijepljenju.

Praktički svaka javna zdravstvena institucija i lažna vlast zahtijevala je da djeca budu podvrgnuta ovom eksperimentu, a sada milijuni roditelja shvaćaju da su manipulirani u prevaru dijaboličkih razmjera.

Od 73 milijuna američke djece u dobi od 6 mjeseci do 17 godina, otprilike 26,2 milijuna završilo je primarnu seriju FDA-ovog licenciranog COVID-19 cjepiva. Još 5,5 milijuna američke djece primilo je barem jednu dozu primarne serije. Ove injekcije direktno su ozlijedile brojnu djecu, bez ikakvog znanstvenog opravdanja za njihovu upotrebu kao “imunizaciju”. Nema gotovo nikakvog lijeka za obitelji koje su doživjele ozljede od cjepiva, zbog povlastica koje su dale tim farmaceutskim tvrtkama.

Djeca prisiljena prihvatiti oštećenje srca i napadaje kao normalno i nužno za “opće dobro”

mRNA cjepiva uzrokuju upalu srčanog mišića (miokarditis), a mogu uzrokovati i daljnju upalu vanjskog obloge srca (perikarditis). Ozbiljnost ovih nuspojava cjepiva varira od osobe do osobe. Obje ozljede od cjepiva ograničavaju sposobnost srca da pumpa krv po tijelu. To dovodi do stvaranja krvnih ugrušaka, moždanih udara, srčanog udara i naglih smrti.

Miokarditis nije rijedak, blag nuspojava cjepiva. Desetogodišnje istraživanje o miokarditisu proučavalo je smrtne ishode ove bolesti. Među 2.988 pacijenata s kliničkim miokarditisom, 362 su doživjela tragične rezultate. Od toga, 163 su umrla unutar jednog mjeseca. U roku od 30 dana od dijagnoze, bilo je 40 smrti kod mladih odraslih, 52 smrti kod sredovječnih odraslih i 105 smrti kod starijih odraslih. Nakon desetogodišnjeg razdoblja praćenja, smrtnost od svih uzroka dogodila se kod 762 (25,5%) kohorte.

Febrilni napadaji dobro su poznata nuspojava cijepljenja, ali roditelji obično nisu obaviješteni o ovom riziku prije nego što podvrgnu svoje dijete eksperimentalnom mRNA cjepivu, ili bilo kojem drugom cjepivu. U jednom istraživanju, djeca u dobi od 2 do 5 godina bile su 2,5 puta vjerojatnija da će patiti od febrilnih napadaja unutar jednog dana nakon primanja COVID-19 cjepiva u usporedbi s danima 8-63 nakon injekcije.

Unatoč ovim nalazima o miokarditisu, perikarditisu i napadajima kod djece, FDA i dalje zaključuje “da poznate i potencijalne koristi cijepljenja protiv COVID-19 nadmašuju poznate i potencijalne rizike zaraze COVID-19”.

U stvari, FDA i dalje licencira tri COVID-19 cjepiva za upotrebu kod djece od 6 mjeseci do 17 godina, uključujući BNT162b2 (Pfizer) i mRNA-1273 (Moderna). Još jedno cjepivo NVX-CoV2373 (Novavax) također je licencirano za djecu u dobi od 12 do 17 godina. Nastavak zloupotrebe djece s COVID-19 cjepivima razlog je zbog kojeg više roditelja dovodi u pitanje nevjerojatni raspored cijepljenja kao cjelinu.

cjepivoCovidDjecaFDAvakcina
Pretplatiti se
Obavijesti o
19 Komentari
Najstariji
Najnoviji Najviše komentiran
Inline povratne informacije
Pogledaj sve komentare
Mrčikola
19 dana prije

Yebo im pas blesave matere.., da im yebo.., vjernice u znanost i sustav.., a zatomljenog instinkta i glasa srca.

Ivan Bgd
19 dana prije

Zvaničnici američkih centara za kontrolu i prevenciju bolesti (CDC) pronašli su dokaze da su vakcine Pfizer-BioNTech i Moderna protiv COVID-19 izazvale višestruke smrtne slučajeve pre nego što su tvrdili da ne postoje dokazi koji povezuju vakcine sa bilo kojom smrću, saznaje The Epoch Times. Zaposleni u CDC-u radili su na pronalaženju informacija o prijavljenim smrtnim slučajevima nakon vakcinacije i saznali su da je miokarditis — ili zapaljenje srca, potvrđeni neželjeni efekat vakcina — naveden na umrlicama i na obdukcijama za neke od smrti, prema internom dosijeu koji je dobijen od The Epoch Times. Miokarditis je takođe opisan kao uzrokovan vakcinacijom u podskupu smrtnih slučajeva. U drugim slučajevima, radnici CDC-a su otkrili da smrtni slučajevi ispunjavaju definiciju agencije za miokarditis, da su pacijenti počeli da pokazuju simptome u roku od 42 dana od doze vakcine i da preminuli nisu pokazivali simptome povezane sa virusom. Zvaničnici kažu da nakon 42 dana, moguća… Čitaj više »

Max
19 dana prije

Na to smo upozoreni.

Josip
19 dana prije

Zasto globalisticke ubojice jos nisu iza resetaka? Do kada ce svijet spokojno gledati zlocin kakovom niti Hitler nije dorastao?

Josip
19 dana prije

I one svinje Berosa, Markoticku, Bozinovica, Capaka ovaj drek od tzv premijera Plenkovic jos nagraduje na izbornim listama? Koliko su ljudi pobili s cjepivima i respiratorima dodvoravajuci se Swabu?

Tupko Glupko
19 dana prije

Naslov teksta na web-portalu N1 od 28. lipnja 2021., kada je intervjuirana zamjenica šefa HZJZ-a, naslov “Pavić Šimetin: Ako bude potrebe, cijepit ćemo cijele razrede u školama”, lako se nađe na netu, zanimljivo za pročitati.

Mata
19 dana prije

Je li tako teško navesti naslov studije ili staviti link?

sfdfsdarc
18 dana prije

Bla bla,bla bla, blala,bla bla bla. Toliko o vasem tekstu.

© 2023 – Portal Logično

POVEZANE VIJESTI