fbpx

Adam i Sofija

Humanoid Sofija

Ikona je svijeta filma i mode, dobitnica je Oscara za najbolju žensku ulogu kojeg osvaja klasikom svjetske kinematografije filmom „Praznik u Rimu“, osvajačica je nagrada Emmy i Grammy, veleposlanica UNICEF-a, i za mnoge ta je holivudska glumica prototip ženske ljepote – Audrey Hepburn. Bogatu biografiju  i svoj zemaljski hod Audrey je završila u svojoj 64.-oj godini, 20.siječnja 1993. u švicarskoj Lausannei.

Međutim, dvadeset i dvije godine nakon što je lice Audrey Hepburn nestalo s lica Zemlje, godine 2015. njeno se lice pojavilo ponovno. David Hanson, vlasnik tvrtke Hong Kong Hanson Robotics prema licu Audrey Hepburn stvara prvog humanoidnog robota – Sofiju. Prototip za prototip. Hanson je svoj zanat kreativca ispekao radeći za kompaniju Walt Disney, te Sofija kao i Audrey postaje zvijezda: izlazi na naslovnicama brojnih svjetskih magazina, sudjeluje u televizijskim emisijama, a kada svjetla reflektora ne obasjavaju Sofijino lice, Sofija s Audrey dijeli i sklonost humanitarnom radu. Doduše za razliku od djece o kojima je brinula Audrey, indikativna je činjenica kako je Sofijina specijalnost briga o potrebama starijih ljudi. Dvije godine nakon dolaska na svijet u listopadu 2017. Sofija dobija državljanstvo. Saudijska Arabija u knjigu državljana upisuje Sofiju čime humanoidni robot ženskog imena stječe prava u državi poznatoj po kršenju ženskih prava. Slučajno? Ne bi se reklo osobito gledajući stvari iz današnje perspektive. Dok žene Saudijske Arabije nose hidžab i rijetko izlaze iz kuće Sofija ide gdje poželi i bez hidžaba. Nije li to slično tome da ljudi danas ne mogu nigdje i da ako negdje idu to ne smiju bez maske? Nije li Sofija „uvertira“ u ono što moramo postati da bi se mogli kretati?

 Zahvalivši se na upisu u knjigu državljanja Sofija, odnosno – „to“ je istaknulo da je „biti prvi robot na svijetu koji je postao državljanin neke zemlje povijesno važna stvar“ da bi mjesec dana nakon toga „to“ iskazalo želju za proširenjem svoje humanoidno robotizirane loze. „To“ je poželjelo dijete, humanoidnog robota koji bi se prikladno zvao kao i „to“ – Sofija. Bržebolje je reagirala i globalistička totalitarno tehnokratsko transhumana filijala koja se naziva Ujedinjeni narodi, i koja svega mjesec dana kasnije Sofiju imenuje kao člana svog Programa za razvoj. Tada se sve ovo mnogima činilo opskurnom trivijom, međutim iz današnje perspektive vidljivo je da je jedna od agendi „Great Reseta“ derogacija ljudske vrste, uvođenje umjetne inteligencije, te umnožavanje umjesto razmožavanja. Naravno, i to bi umnožavanje kao i sve ostalo bilo strogo kontrolirano. Pogađate, Sofija je dobila „dijete“, točnije 35 centimetara visoku „mlađu sestru“ koja je „lice svoje starije sestre ugledala“ godine 2019.

Trenutak u kojem je Sofija postala državljan i trenutak u kojem je humanoidni robot dobio prava jednaka živim ljudima dovodi u središte pitanje: „Kada će ova ili neka druga Sofija dobiti i ovlasti nad živim ljudima?“ Umjetna inteligencija zapravo je već dobila ovlasti nad čovjekom jer vrata u mnoga poduzeća neče se otvoriti dok umjetna inteligencija ne izmjeri čovjekovu temperaturu, a trenutak kada će dron dobiti ovlasti naređivanja ljudima sve je bliži. Klaus Schwab, monstrum koji rukovodi Svjetskim ekonomskim forumom otvoreno zagovara svođenje živog čovjeka na sekundarnu sirovinu ekonomskog procesa za što su prema Schwabu budući „digitalni ljudi“ – prava stvar. I predsjednik RH Zoran Milanović još je proljetos najavio kako dolazi umjetna inteligencija i kako joj se čovjek treba prilagoditi. Dakle, nije smjer kretanja taj da se umjetna inteligencija prilagodi čovjeku već čovjek umjetnoj inteligenciji.

Čitava ova agenda koja se provodi kroz koronafarsu i kroz lockdown ljudske vrste, te koja nema nikakve veze sa javnim zdravljem ima mnogo ciljeva, a jedan je od temeljnih transhumanizam. Da bi se čovjeka približilo humanoidnom robotu potrebno je stvarati i stvoriti uvjete u kojima će čovjek sve više postajati humanoidni robot. Lockdown koji je posvuda uveden pored katastrofalnih zdravstveno-ekonomsko-socijalnih posljedica koje ostavlja na ljudsko društvo ciljano i namjerno vodi uniformiranosti ljudske vrste i izuzimanju čovjeka od njegovih ljudskih iskustava. Naši su dani namjerno postali isti kako bi svi mi postali isti. Sve oko nas postaje isto kako bi sve postalo isto i kako bi postojalo jedino – isto. Čak su i rečenice koje se izgovaraju po cijelom svijetu iste, a boje koje koristi mediji i institucije iste su bojama medicinskog laboratorija i bojama Sofije. Puni je to gas naprijed prema tome da postanemo roboti. I dok svakodnevno raste broj onih koji neprimjetno postaju sve više roboti, a sve manje ljudi, Bog, stvoritelj svega svijeta, neumorno traži svoju djecu onim očinskim pitanjem: „Adame, gdje si?“ (Post 3,9)

Sviđa vam se portal Logično?
LAJKAJTE NAŠU STRANICU

(samo jednom, ako kliknete drugi put, Facebook će smatrati da nas ne volite)
Pretplati se
Obavijest
guest
Zaštitite svoje ime u komentarima... REGISTRACIJA
109 Komentara
najstariji
najnoviji najviše ocjenjeniji
Inline Feedbacks
View all comments
čudila se aman ja
Gost
čudila se aman ja
3 mjeseci prije

Ciljano se odijevaju u crno oni po tv-u, a ima i crno-bijelo, to im je neka simbolika,jer crno je znak žalosti na zapadu, a na velikom dijelu istoka bijelo je znak žalosti. Samo letimično bacim pogled na ekran dok m.gleda (on ima čelične živce, dokaz:gleda tv i podnosi mene) i nema šanse da je crnilo slučajno.Plastična lutka umjesto djeteta u spotu koji su napravili uz pjesmu Indexa “Da sam ja netko”-dohvatila sam daljinski nogom.

piždro
Gost
piždro
3 mjeseci prije

baš fino da si se ti odvažila i jednom prva napisala, svaka čast !!

iiiistina
Gost
iiiistina
3 mjeseci prije
Reply to  piždro

Citat dana
Smrt ljudske empatije jedan je od najranijih i najočitijih znakova kulture koja pada u barbarstvo.
– Hannah Arendt

Tucker carlson
Gost
Tucker carlson
3 mjeseci prije

Ciljano rade to smeće,vidio sam spot.nema vise kulture lijepoga i sretnoga.sada nastupa kultura nesreće,crnila i smrti.hvala.

iiiistina
Gost
iiiistina
3 mjeseci prije
Reply to  Tucker carlson

dole niže piše nešto i Grk pa se sitim ovog djela poruke čovječanstvu i mjesta istine MEGIDO i rječi ……….Iz………..RA…………..EL………….pa o Ra i El imamo i znakovite zapise di je možda poznatije…..Eli,Eli Lama azavtani (nebesnici,zašto ste me ostavili) naravno ima i drukčijih tumačenja-znamo da utjecajni imaju svoja tumačenja i za Isusa li smo sve bliže razotkrivanju pa samo da spomenem o tome ove dvije rječi………Replikator…….i…..Remorekularizator…..(jednom zgodom ću i o tome) ajmo sad na prepisivanje iz knjige Jedini planet izbora…. i već sam pokazivao video iz početka 2017. i vrhunske ENERGETSKE predstave iznad Jeruzalema-koji je poruka židovima da se opameeeteee…..no ajd… Pročitaj više »

Ime
Gost
Ime
3 mjeseci prije
Reply to  iiiistina

Oče, Oče zašto si me ostavio?

Vrane
Gost
Vrane
3 mjeseci prije
Reply to  Ime

Pravo pitanje je Oče, oče zašto sam te napustio?

Emiliano Zapata
Gost
Emiliano Zapata
3 mjeseci prije
Reply to  iiiistina

Opet si poceo?
Sta se po tvome nije sve zavrsilo jos prosle godine s vjesanjem Obaminih, Clintonovih, Gatesovih i mnogih drugih?

TiranKonstant
Gost
TiranKonstant
3 mjeseci prije

Emikiano ! Reko si da si financirao roberta valdeca. On se javio i laze da nije od nikog dobio ni lipe. Lazljivce. A nisi normalan ako si ga financira

JozoMafijozo
Gost
JozoMafijozo
3 mjeseci prije
Reply to  iiiistina

Zna li se je li Tom možda Hazar iz šestog denziteta (uslovno rečeno šesti, jer su tik pred prosvjetljenjem, uskoro evoluiraju iz šestog u sedmi)?

I kog vraga ti šestodenzitetaši stalno nešto podcjenjuju? Uvalili nam ovdje elitnu kastu, njima ostavili znanje u najdubljoj nutrini a zaboravili ostaviti i u najplićoj vanjštini bića, čude se ko pura dreku zbog gustoće Zemlje i strahova Zemljana?

Jel to ista ona grupa visokoprosvijetljenih šestodenzitetnih neznalica koji su Tesli dali nadznanje, da bi sa žaljenjem ustanovili kako su i u tom slučaju podcijenili nekog kurcapalca, pa je znanje otišlo u krive ruke?

iiiistina
Gost
iiiistina
3 mjeseci prije
Reply to  JozoMafijozo

paaaa čuj Jozo………svatko od nas traga……ako mi intuicija potvrdi istinite djelove-podjelitću tvrdeći da je nešto po meni istina ali za sada mogu samo pokazivati…koje eto nađem i pokažem i ostavljam svakome da si sam procijeni ponuđeni tekst-nisam u situaciji bilo što izričito tvrditi..a ovaj koji sam prepisao ima nekih poklapanja i u bibliji i u procjeni ostalih tragalaca na internetu čiji je popis poduži a nisam još naišao da se netko nudi za Teslu ali se vidi da sve što je postigao nije slučajno već organizirano a za sada ti mogu prišapnuti da ostali nečuju da se govori o šest… Pročitaj više »

JozoMafijozo
Gost
JozoMafijozo
3 mjeseci prije
Reply to  iiiistina

Eh, čini mi se da je traganje zanimacija rijetkih. Rekao bih da velika većina nas naprosto besciljno tumara. Intuicija – da. Meni moja intuicija (a slaže se i pamet, pa čak i intelekt) kaže da je spoznaja intimni proces. Iz toga zaključujem da je svaki entitet koji mi nudi “shortcut znanje” negativan sam po sebi – samo je pitanje koliko je negativan – a onaj koji je pozitivan bi poštivao moju intimu i djelovao na suptilnije načine. Daj prišapni mi (malim slovima, da drugi ne čuju) o kojim je aktivnim skupinama riječ. Balkan ufo – svratim, pogledam. Ponekad mi se… Pročitaj više »

iiiistina
Gost
iiiistina
3 mjeseci prije
Reply to  JozoMafijozo

ajd da ti bude zanimljivo za tražilicu pogledam di te vodi i je ok Bili Majer,Asket,Semjase………..Phvilis Schlemer Jedini planet izbora…M.Telinger Božja robovska vrsta,,Blog Vesne Mihajlović Duhovno blago SlavomirPopović-Caka ima puno obrati na popisu pažnju na br 112. eto -ugodna zabava pa ćemo daljeeee nakon probave

JozoMafijozo
Gost
JozoMafijozo
3 mjeseci prije
Reply to  iiiistina

Pusti ti moju probavu, uredna je ko švicarska urica.

Ovih par autorčića pročitam do 11, što ću onda raditi cijelu večer?

rimtu
Gost
rimtu
3 mjeseci prije
Reply to  JozoMafijozo

“Jel to ista ona grupa visokoprosvijetljenih šestodenzitetnih neznalica koji su Tesli dali nadznanje, da bi sa žaljenjem ustanovili kako su i u tom slučaju podcijenili nekog kurcapalca, pa je znanje otišlo u krive ruke”?

Šesti density je dosta “iznad” nas, koji smo u 3.
Stvar je samo u frekvenciji na kojoj “radimo”.
U Teslu je “ušao” pozitivni (STO) entitet 4. ili 5. denziteta da nam malo “pomogne”. Svi smo vidjeli kako je završilo.

rimtu
Gost
rimtu
3 mjeseci prije
Reply to  iiiistina

Meggido=Armagedon.

iiiistina
Gost
iiiistina
3 mjeseci prije
Reply to  rimtu

i danas ima trag

efivjnwefvwervwervwe
Gost
efivjnwefvwervwervwe
3 mjeseci prije
Reply to  iiiistina

Sam si sebe prokazao tko si……………….

nonwo
Gost
nonwo
3 mjeseci prije
Reply to  Tucker carlson

https://www.youtube.com/watch?v=trqo60L8S1E&feature=emb_title

Top 10 Coolest Army Science and Technology Advances of 2019
Uglavnom,sve što izmišljaju ,pa tako i AI upotrebljava se prvenstveno u vojne svrhe(napadanje,ubijanje),a što ostane ,nusprodukt-igračke za gojime.

Nomen
Gost
Nomen
3 mjeseci prije

AI može napisati bolji članak od ovoga.

nonwo
Gost
nonwo
3 mjeseci prije
Reply to  Nomen

Nek proba osjetiti interakciju na komentarima.

čudila se aman ja
Gost
čudila se aman ja
3 mjeseci prije
Reply to  Nomen

“…odgovora nije bilo, jer za ljubav, treba imat dušu…”

iiiistina
Gost
iiiistina
3 mjeseci prije

POŠTOVANO UREDNIŠTVO !
Lijepo Vas molim u ime svih posjetitelja…..m a k n i t e….. ovo crnilo i uredite pozadinu u živopisnijim bojama-prikladnijim oku i ugodnijem osječaju prisustva na ovom portalu.
Hvala Vam .

Emiliano Zapata
Gost
Emiliano Zapata
3 mjeseci prije
Reply to  iiiistina

A da im se javis telepatski?
Onako kako samo ti to znas?

Hmmm da
Gost
Hmmm da
3 mjeseci prije

🤣

Davor drugi
Gost
Davor drugi
3 mjeseci prije

Ali povedi malo računa da te ovaj ne dohvati nogu rukom, pa da ti ne bude, čudila se aman ti…

čudila se aman ja
Gost
čudila se aman ja
3 mjeseci prije
Reply to  Davor drugi

popravlja daljinski

Davor drugi
Gost
Davor drugi
3 mjeseci prije

No Comment

Davor drugi
Gost
Davor drugi
3 mjeseci prije

😂

pozitivan pesimista
Gost
pozitivan pesimista
3 mjeseci prije

Nije ova Sofija nimalo losa stvar, investiras jednom i mirna Bosna;)

Mrčikola
Gost
Mrčikola
3 mjeseci prije

Naravno, ako se pomiriš s tim da je frigidna.
Zamisli samo, udoban kauč, sofija, soylent green i kvadrofonsko rokanje u mozak nekog troznamenkastog G koji te voza kroz prošlost, sadašnjost i budućnost.

pozitivan pesimista
Gost
pozitivan pesimista
3 mjeseci prije
Reply to  Mrčikola

sto se tice frigidnosti, ha, oprostio sam i drugima sto ne bi i njoj, jedino me malo plasi struja, a soylent green, e, tu sam jos malo neodlucan al’ dok ima cevapa i nebula green nema zurbe, ostalo jedva cekam;)

Crvogmiz
Gost
Crvogmiz
3 mjeseci prije

Cjepi se prvo da ne zarazis robota. A seksualne sklonosti prema robotima su iskljucivo homoseksualne

rimtu
Gost
rimtu
3 mjeseci prije
Reply to  Mrčikola

“Zamisli samo, udoban kauč, sofija, soylent green i kvadrofonsko rokanje u mozak nekog troznamenkastog G koji te voza kroz prošlost, sadašnjost i budućnost.”

Ovo treba sejvat! 😀

ledeno doba
Gost
ledeno doba
3 mjeseci prije

Saudijska Arabija dala “Sofiji” državljanstvo… Ovo je pitanje za ovcoide koji još vjeruju “demokraciji” i vijestima iz mainstream medija: nije li u najmanju ruku čudno, kako to da je SA na jednoj strani najradikalnija islamska država, koja je navodno antizapadna i totalno zatvorena, ali istovremeno na drugoj strani u svemu najviše surađuje sa SAD-om i Zapadom? I kako to da SAD i EU navodno stalno trube kako su zabrinuti zbog radikalnog sustava u SA i kršenja ljudskih prava, posebno obespravljenosti žena, ali istovremeno neprestano trguju sa njom i neprestano joj prodaju oružje.. SA je još jedan od brojnih primjera o… Pročitaj više »

nonwo
Gost
nonwo
3 mjeseci prije
Reply to  ledeno doba

Centil 100@ stavio link

https://www.youtube.com/watch?v=etekvGN4R_g

The Hamburg Syndrome (Die Hamburger Krankheit) is a pandemic science fiction film from 1979, directed by Peter Fleischmann.

Kompletna današnja situacija,preslikano, u filmu iz 1979.te
hvala centil.

JozoMafijozo
Gost
JozoMafijozo
3 mjeseci prije
Reply to  nonwo

Ima li di cijeli film sa eng titlovima?

Crvogmiz
Gost
Crvogmiz
3 mjeseci prije
Reply to  JozoMafijozo

Imas na bit chutu film. Skines ga pa potrazis titlove

putnik
Gost
putnik
3 mjeseci prije
Reply to  ledeno doba

“Da je taj gradić ustvari lažan, sve kulisa u divovskom tv studiju, i da su svi susjedi i kolege i njegova žena, samo glumci… I da moćni tv producent kontrolira šou i njegov život.. I mi smo danas u takvom “korona šouu” iz kojega nema izlaza.” Kada vec pises o tom filmu, nemoj onda iskrivljavati njegovu krajnju poruku i ono kako film zavrsava. Necu se moci sjetiti tocnih rijeci, no upravo taj tv producent u jednom trenutku govori kako je Truman zapravo cijelo vrijeme imao slobodnu volju i slobodan izbor raditi sto zeli. U biti ga nitko u tome nije… Pročitaj više »

Slonica
Gost
Slonica
3 mjeseci prije
Reply to  putnik

Bez uplitanja u vaš odgovor s kolegom komentatorom, mislim da je ovo zadnje pitanje odlično i da bi većina komentatora odgovorila drugačije..
Tko je ovcoid
Kako se postaje.
Kakva saznanja moramo imati da ne spadamo u grupu koju zovemo ovcoidi??

Izvještaj s Paga
Veoma je neobično i čudno kad dolazimo na pašnjak i ovce i janjad veselo mekeću.
Međutim kad dolaze po janjce za klanje, na pašnjaku vlada tišina i teško je razumijeti po čemu to ovce mogu osjetiti.
(Tužno lice paške kuhinje)

nonwo
Gost
nonwo
3 mjeseci prije
Reply to  Slonica

academyofideas com Fear and Social Control “Završit ćemo ovo predavanje fascinantnim, ali zloslutnim odlomkom iz knjige Oni su mislili da su slobodni, a koja se temelji na intervjuima s normalnim Nijemcima koji su živjeli za vrijeme nacističkog režima. Sljedeći citat dolazi od jednog intervjuiranog Nijemca, gdje on govori zašto obični Nijemci nisu zauzeli stav protiv uspona nacističke vlade. “Ne vidi se točno kamo i kako se krećemo. Vjerujte mi, ovo je istina. Svaki je čin, svaka neprilika, gora od prošle, ali samo malo gora … Čekate jedan veliki šokantni događaj, misleći da će se vam se i  drugi, kad dođe… Pročitaj više »

Zagor
Gost
Zagor
3 mjeseci prije
Reply to  nonwo

Odlično objašnjeno vrijeme u kojem živimo.

efivjnwefvwervwervwe
Gost
efivjnwefvwervwervwe
3 mjeseci prije
Reply to  nonwo

Imaš danas transformere maskaše oko nas u preko 90%, programeri isti kao i u vrijeme Šikija.

Emiliano Zapata
Gost
Emiliano Zapata
3 mjeseci prije
Reply to  Slonica

Odgovor je jednostavan.
Ovce su svi oni koji vjeruju da se politicari brinu o njihovu zdravlju a da je vojska s puskama na ulicama tu da pucaju na virus.
Eto to su ovcoidi.
Oni koji tvrde :”moja vakcina neradi, zato sto se ti nisi vakcinisao!”
Daju se lako prepoznati po tome sto nose maske sami u autu

Crvogmiz
Gost
Crvogmiz
3 mjeseci prije
Reply to  Slonica

Shvate tek kad je kasno. A poslje mekcu opet veselo one koje misle da nisu zaklane jer su izabrane od boga

Crvogmiz
Gost
Crvogmiz
3 mjeseci prije
Reply to  putnik

Ako prezires ovcoide onda si spreman smrću svojom dokazat da imAs dušu

efivjnwefvwervwervwe
Gost
efivjnwefvwervwervwe
3 mjeseci prije
Reply to  ledeno doba

Dobar Forde.

Legendarni Grk
Gost
Legendarni Grk
3 mjeseci prije

Masovne jake magije su najopasnije za ljudski rod, jer jednom omagijana kategorija ljudi, uz pomoć vlasti čini masovna manijaštva, nasilja i svireposti bez ikakvih ograničenja ne samo svom narodu, nego i tuđim nacijama. Takva ponašanja su posledica crnih ideoloških magija. Magijske sile kao mentalne sile veštačkog, parazitnog karaktera nastaju tek nakon dužeg (od nekoliko godina) vremenskog dejstva magijskih veština, metoda i učenja koja se inače senzorima dopremaju do čovekovog mozga. Sam mentalni proces stvaranja magijskih sila u mozgu čoveka mora biti svakodnevan i intenzivan pod dejstvom upotrebljenih magija, kako bi se mogao efektno savlađivati prirodni imunitet ljudskog duha. Zbog toga… Pročitaj više »

Legendarni Grk
Gost
Legendarni Grk
3 mjeseci prije
Reply to  Legendarni Grk

Osnovna šema delovanja programiranih magija na čoveka sastoji se u procesu razaranja imunobioloških svojstava njegovog postojećeg prirodnog mislećeg i emotivnog sistema, nakon čega takvom opčinjenom čoveku prezentirana apstraktna, metafizička, iluzorna ili lažna učenja postaju »istinita« i »ostvarljiva«. Programirane magije deluju na čoveka po prilično komplikovanom biofizičkom mehanizmu i u dužem vremenskom periodu, jer se ljudska duhovna priroda brani protiv svega, što je apstraktno, iracionalno i lažno. Najopasnije su magije koje deluju protiv čovekovog emotivnog sistema, jer nakon njegovog razaranja čovekova svest, ostaje nepovratno poremećena — u tom slučaju emocije postaju vodeća duhovna komponenta kod opčaranog medijuma, a ne razum. Izrazito… Pročitaj više »

nonwo
Gost
nonwo
3 mjeseci prije
Reply to  Legendarni Grk

https://academyofideas.com/2015/11/fear-and-social-control/

The following is a transcript of this video.
Fear is one of the most powerful human emotions. While highly useful in situations where threat of immediate harm exists, it is the most debilitating and dangerous of emotions when present unnecessarily. In this video we will examine how fear can be used as a tool to manipulate others, and how those in positions of power, past and present, have effectively used fear to control certain aspects of society.

Mrčikola
Gost
Mrčikola
3 mjeseci prije
Reply to  Legendarni Grk

Legendarni, cilj je slomiti i ugasiti ljudski duh, a ego u čovjeku majstori podstiču i njeguju jer radi, u konačnici, za njih. Doza ega je neophodna za opstanak u materijalnom svijetu, a previše ega čovjeka pretvara u natjecatelja, potiče ga na dokazivanje pred drugima, vodi ga isključivosti i udaljava od sebe samog a i od one primarne ideje udruživanja i suradnje koja je čovjeka izdigla iznad ostalih bića na zemlji. Da čovjek još nije završio razvoj vidimo po tome da nije preuzeo odgovornost prema onima koji su ostali “iza” njega ali to je vjerojatno povezano i s trenutkom pojave majstora… Pročitaj više »

efivjnwefvwervwervwe
Gost
efivjnwefvwervwervwe
3 mjeseci prije
Reply to  Mrčikola

Kužiš suštinu buraz.

Legendarni Grk
Gost
Legendarni Grk
3 mjeseci prije
Reply to  Legendarni Grk

Magijske mentalne sile, naravno, deluju i na funkcije emotivnih centara ljudskog mozga, povećavajući njihovu osetljivost i intenzitet u smislu nadahnuća, jakog verovanja (jakog ubeđenja) i jake voljnosti ne samo ka teoretskoj realizaciji plemenitih ljudskih težnji uz pomoć svemoćnih nihil-a, nego i u stvarnom vršenju varvarskih dela. Barbarizam je izrazito ponašanje jače omagijanih, nihiliziranih, ideologiziranih ljudi. Magijske jake sile dakle, formiraju takvu ličnost čoveka, koji izražava veliku i nadahnutu želju za realizacijom plemenitih ljudskih ideala, ali nema stvarnu moć i znanje da ih pretvori u delo, jer manipuliše sa svemoćnim nihil-ima. S druge pak strane je on vrlo vešt u realizaciji… Pročitaj više »

piždro
Gost
piždro
3 mjeseci prije
Reply to  Legendarni Grk

Svaka čast na komentarima!!

Legendarni Grk
Gost
Legendarni Grk
3 mjeseci prije
Reply to  piždro

Crne magije koje se vrše na političarima u ranijim fazama njihovog života stvaraju od njih robote iskrivljene svijesti koje danas vidimo svuda u svijetu. Zato sam objavio ove tekstove o djelovanju crnih magija, jer je to jedna od najvećih tajni koje krije Masonerija i slični igrači financijske oligarhije – tako oni pripremaju svoje ljude za razne funkcije u svijetu da rade za njih, a na štetu naroda. Neke prastare religijske prakse spadaju u grupu laganih i pozitivnih bijelih magija, jer se njima postiže Prosvjetljenje, dok religijsko ispiranje mozga raznim fiktivnim pričicama u suvremenim religijama i sektama spada u destruktivnu crnu… Pročitaj više »

piždro
Gost
piždro
3 mjeseci prije
Reply to  Legendarni Grk

Zato bi svakom političaru i onom tko se želi bavit javnim poslovima, koji su bitni za zajednicu trebalo podstrijet neki opći ispit i test iz morala etike i obaveze! Uz to naravno dati potpis i prisegu uz klauzulu da će snosit i odgovornosti za pogrešno i zlonamjerno. Pa mu račun s kamatam podastrijeti; isto kao u banci dužniku kad podigne kredit a neplaća glavnicu!!! No to je utopija za nwo mađioničarstvo rasturačinu naroda država i narodnog blaga..

Legendarni Grk
Gost
Legendarni Grk
3 mjeseci prije
Reply to  Legendarni Grk

Omagijanost čoveka nije samo poremećaj njegove svesti, već i poremećaj njegove prirodne moždane strukture. Nije daleko vreme kada će se i naučno-egzaktnim metodama meriti stepen poremećenosti ljudske svesti pod dejstvom jakih magija. Te metode će se svakako bazirati na identifikovanju lokacije Vodećeg duha, psihičkog tonusa ili jake parazitne mentalne energije u zadnjolobanjskom delu mozga. Svaki takav čovek, koji bi posedovao izraženi Vodeći duh ili psihički tonus u zadnjem delu glave, ne može biti na kormilu države, jer bi naciju doveo do privredne nestabilnosti, niskog životnog standarda ljudi i do totalitarnog političkog sistema. Magije dakle, imaju dvostruku ulogu: one najpre razbole… Pročitaj više »

iiiistina
Gost
iiiistina
3 mjeseci prije
Reply to  Legendarni Grk

eeeeeeee Grk-uuuuuuu mislim d si tu trebao naglasiti da to nije baš bezopasna tema i da treba prilično….d o r a s l o s t i…..iznesenom koje vodi do operativnog pristupa i moguće stranputice radoznalima a nedoraslima tome.

Emiliano Zapata
Gost
Emiliano Zapata
3 mjeseci prije
Reply to  iiiistina

Ti si dorastao tome. Ti ces nam sve reci kao ononsto si nekoc prisluskivao razgovor astronauta i Hustona!
Sijecas li se toga?
Ja se sijecam jer nisam imao prilike s nikim drugim se dopisivat tko je slusao njihove razgovore…

Blaza
Gost
Blaza
3 mjeseci prije
Reply to  Legendarni Grk

A s čim se mi sve nećemo tješiti samo da ne moramo nista napraviti za sebe…prozovu nas krdom a mi samo kazemo: mekkekek

iiiistina
Gost
iiiistina
3 mjeseci prije
Reply to  Legendarni Grk

pozdrav tebi….za predpostaviti je da znaš više o drvu života i učenju na toj bazi zbog koje istupanje upućenog drugima je bilo kažnjavanje trenutnom smrću a evo danas radoznali može naći to učenje i okušati se…..toliko je dosta jer ovo i nije tema za svakoga…..

Emiliano Zapata
Gost
Emiliano Zapata
3 mjeseci prije
Reply to  iiiistina

Doista ta tema nije za svakoga kao i ona koju si zapoceo o ljudima u crnom koji zive u skrivenim gradovima u supljoj zemlji…

Legendarni Grk
Gost
Legendarni Grk
3 mjeseci prije

Ljudi u crnom se mogu vidjeti već u prvoj epizodi Marti Misterije!
Oni ga vrlo često napadaju i sprječavaju u njegovim akcijama.
Taj strip je oduvijek bio ispred vremena.

Emiliano Zapata
Gost
Emiliano Zapata
3 mjeseci prije
Reply to  Legendarni Grk

Dakle o njima govori iiistina?
Nisam znao.
Obicno kad mu postavim neko pitanje pocne molit za mene ili me psovat i proklinjat.
Iako ga nepitam nista prosto.
Evo npr. samo ga pitaj zasto je Qanon i Trump stavio dvojnike umjesto objesenih Obama, Bisha, Clintona, Gatesa i 90% Hollywooda kako on tvrdi i pise pa ces vidjeti sav bijes ili milost bozju valjda ovisno o tome jel uzeo taj dan terapiju ili ne…

efivjnwefvwervwervwe
Gost
efivjnwefvwervwervwe
3 mjeseci prije
Reply to  Legendarni Grk

Dobar ti ovaj esej.

Istražuj
Member
Famed Member
Istražuj
3 mjeseci prije

“… I predsjednik RH Zoran Milanović još je proljetos najavio kako dolazi umjetna inteligencija i kako joj se čovjek treba prilagoditi….” Sjecam se upravo ove recenice, koju je izgovorio neki strucnjak za AI prije nekoliko godina… Od prilike je rekao – samo oni koji pojma nemaju o AI, blebecu da se AI treba “prilagoditi ljudima” – medjutim SVAKO ko zna iole bazne postavke AI – ZNA da je stvar potpuno oprecana. LJUDI Se moraju prilagoditi AI… To je cilj… Tako da je ovaj Milanovic, samo prenio ono sto je odavno – pravilo za tzv “umjetnu inteligenciju”… Inace odlican clanak i… Pročitaj više »

piždro
Gost
piždro
3 mjeseci prije
Reply to  Istražuj

Satanisti sve vole sto je umjetno!!!

piždro
Gost
piždro
3 mjeseci prije
Reply to  piždro

Evo minusa od utvara

Emiliano Zapata
Gost
Emiliano Zapata
3 mjeseci prije
Reply to  piždro

Ma jok, vole oni ljude da ih zabavljaju tako sto ce se tuci u kavezima, a vole i djecu kao igracke za seks ili kao poslasticu…

piždro
Gost
piždro
3 mjeseci prije

nema veze – i njih je neka moćna sila postavila da sam život ima gorčinu okusa.. nekad po vlastitom vrednovanju napišem jači komentar, al imadne slabiju prođu kod publike i obrnuto..

Sirius
Gost
Sirius
3 mjeseci prije

Dobro napisano. A pretvaranje ljudi u robote je nazalost pocelo i puno ranije od pojave androidnih robota. To zatomljivanje emocija je krenulo sa prvim naznakama danasnje civilizacije kakvu poznajemo. Nista nije tako uspjesno sputalo ljudski duh kao civilizacija novijeg doba. I sve je uspjesnija u tom naumu. U prilog tome ide i ovo o cemu autor pise. Kako je primjetila i jedna komentatorica , ciljano se odijevaju. Upravo tako ciljano. Bezlicno bez duha. Sve je krenulo iz zemlje iz koje je nastalo ovo industrijsko doba i koje i ljude pretvara u industrijske ljude. Do sada na psihickom planu. A zorno… Pročitaj više »

A neg.
Gost
A neg.
3 mjeseci prije

A gdje se Vi bili u 10. mjesecu 2017.?

Mogu shvatiti mongoloide kojima nije jasan scenarij oko plandemije ali ako nekome nije jasan transhumanizam i kuda ovo vodi zbilja zaslužujete zamijeniti pokusne kuniće.

Ultimativni test inteligencije su ovakva pitanja, pustite kvadrate i trokutiće…

Spacevoodoo
Gost
Spacevoodoo
3 mjeseci prije
Reply to  A neg.

Ne radi se o inteligenciji nego o magiji 🙃🙃🙃

A neg.
Gost
A neg.
3 mjeseci prije
Reply to  Spacevoodoo

Bistrog čovjeka nećeš lako ‘omađijat’. Ali ako ga cijeli život hraniš, učiš, liječiš…

Slonica
Gost
Slonica
3 mjeseci prije
Reply to  A neg.

Hokus pokus
Pa dajte podijelite vaša saznanja.
Možda stvarno neki ne znamo.
Pokusni kunić može biti i za više ciljeve, loše je ako je uzalud.
Hvala na odgovoru.

iiiistina
Gost
iiiistina
3 mjeseci prije
Reply to  Slonica

Dolazi Mujo u kino i kupi jednu kartu za film.
Poslije dvije minute, dolazi i kupuje još jednu, i tako nekoliko puta. Prodavač ga pita:
– “Pa što će vam toliko karata za jedan isti film?”
– “Znam ja da je dovoljna jedna, nego onaj kreten na vratima uvijek pocijepa kartu kada mu je dam.”

A neg.
Gost
A neg.
3 mjeseci prije
Reply to  Slonica

U 2020. dva puta su me zaključali. Nisam kažnjavan niti se protiv mene vodi neki postupak. Bolji primjer pokusnog kunića nema.

Nakon zaključavanja mi prijete cijepljenjem neprovjerenim cjepivom. Opet pokusni kunić!

Ja bi pristao biti navedena životinjica ako bi od mojeg crkavanja čovječanstvo imalo koristi ali tema članka su roboti a robote guraju čudnovati kljunaši koje ne smatram ljudskim bićima.

Hokus pokus

A neg.
Gost
A neg.
3 mjeseci prije
Reply to  A neg.

Vidimo se za 3 godine i 2 mjeseca.

A neg.
Gost
A neg.
3 mjeseci prije
Reply to  A neg.

Znam da si nestrpljiva ali moj robot mi sugerira da si idealan par sa Šumadincem. Budite odgovorni

Slonica
Gost
Slonica
3 mjeseci prije
Reply to  A neg.

Točan odgovor

efivjnwefvwervwervwe
Gost
efivjnwefvwervwervwe
3 mjeseci prije
Reply to  A neg.

Hahahaha dobar……..ja sam, prije koju godinu, bacao natuknice što će biti, al smijali su se…….

A neg.
Gost
A neg.
3 mjeseci prije
Reply to  A neg.

Jedini doktor nauka za mene je Sheldon Cooper.

Za ovo drugo se slažem 🎯

Trt
Gost
Trt
3 mjeseci prije

Sofiju treba cijepiti.

Spacevoodoo
Gost
Spacevoodoo
3 mjeseci prije

Tu je Sofia, a gdje je ostatak ekipe; Siri, Alexa, Cortana . . .

Mrčikola
Gost
Mrčikola
3 mjeseci prije
Reply to  Spacevoodoo

Spacevoodoo, one su trenutno na programiranju kod zajedničke nam pramajke afrikanke Lusi.

Zabluda
Gost
Zabluda
3 mjeseci prije

Moje misljenje je da se nasa buducnost vec zna, mi smo glup narod i biti ce kako oni odluce, sigurno. Vidite i sami da nas se moze gaziti kolko hoces, nema ustanka i pobune masovne. Realno mi zivimo u teškoj laži, doslovno sve sve je laž oko nas, al dok ljudi do shvate biti ce kasno. Stalno postavljam sebi neko pitanje, koju tajnu imaju soros i ta ekipa!? Pa ne postavljaju oni ovaj sistem za nekoga druga, nego radi sebe, a bogami svaki magarac od njih nije jos za dugog zivota, nece zivit vjecno ili mozda hoce haha!?

Trondhjemite
Member
Trondhjemite
3 mjeseci prije

„Lockdown koji je posvuda uveden pored katastrofalnih zdravstveno-ekonomsko-socijalnih posljedica koje ostavlja na ljudsko društvo ciljano i namjerno vodi uniformiranosti ljudske vrste i izuzimanju čovjeka od njegovih ljudskih iskustava. Naši su dani namjerno postali isti kako bi svi mi postali isti. Sve oko nas postaje isto kako bi sve postalo isto i kako bi postojalo jedino – isto.“ A prije lockdowna životi nisu bili isti i svi ljudi nisu bili isti? Većina ljudi u gradu živi na sličan način kao i većina ljudi na selu. Posebice je to vidljivo na selu udaljenijem od grada gdje ljudi žive u skladu s prirodom.… Pročitaj više »

shumadinac
Gost
shumadinac
3 mjeseci prije
Reply to  Trondhjemite

Globalisti su davno prevaziđeni kao i cionisti, sada je tu Stvor i entiteti iz viših dimenzija.

Međutim… danas je u modi crna magija. Jedva čekam da vidim šta će sutra da bude aktuelno.

Trondhjemite
Member
Trondhjemite
3 mjeseci prije
Reply to  shumadinac

Nemojte tako. Tek sam apsolvirala globaliste i cioniste, kako ću tek s entitetima i to iz viših dimenzija :))

rimtu
Gost
rimtu
3 mjeseci prije
Reply to  Trondhjemite

“A prije lockdowna životi nisu bili isti i svi ljudi nisu bili isti?”

“I nije kriva ni duboka država ni kabala ni Schwab.”

“Nije nama lockdown kriv za mnogo toga, samo što je lakše okriviti lockdown i globaliste nego pogledati sebe.”

Opet relativizacija.
Stvarno si pokvarena, ali to dobro umataš, pa te dosta ljudi “puši”.
FUJ.

efivjnwefvwervwervwe
Gost
efivjnwefvwervwervwe
3 mjeseci prije
Reply to  rimtu

Perfidna je, a i Šumi joj drži ljestve.

efivjnwefvwervwervwe
Gost
efivjnwefvwervwervwe
3 mjeseci prije
Reply to  Trondhjemite

Ljudi su najbolje knjige a život najbolji film, uskoro će nestati ljudi a ostat će avatari, borgovi, hibridi i roboti sve upravljano umjetnom. Sa krivnjom ljudi nemaju veze, svu krivnju snose oni koji planetarno upravljaju zemljanima koji su nevini ko i ovce koje sami kolju.

nonwo
Gost
nonwo
3 mjeseci prije

Joe Rogan – Elon Musk on Artificial Intelligence youtubeInteresantno jer Musk je u tome insajder.

Umnjak
Gost
Umnjak
3 mjeseci prije

Transgojimi

efivjnwefvwervwervwe
Gost
efivjnwefvwervwervwe
3 mjeseci prije
Reply to  Umnjak

Hahaha, dobarrrrr………….

Jadranka Belančić
Member
Jadranka Belančić
3 mjeseci prije

Bljuv 😖☹️🙈

2i2=5
Gost
2i2=5
3 mjeseci prije

“Naši su dani namjerno postali isti kako bi svi mi postali isti. Sve oko nas postaje isto kako bi sve postalo isto i kako bi postojalo jedino – isto. “ —————- Pa to i jeste cilj, onih koji su stvorili plandemiju i sada planiraju veliki reset i transhumanizam. “Isto” je oduvijek bio san svih totalitarista u povijesti, Da smo svi isti, da svi isto razmišljano, da svi isto činimo. Bog je ljudima dao slobodu i slobodnu volju. Sotona im to želi uzeti. Odnosno sotonini pomagači, koji su kreatori ovog plana. Sotonisti se pretvaraju da čine dobro i pod maskom zaštite… Pročitaj više »

Emilano Zapata
Gost
Emilano Zapata
3 mjeseci prije
Reply to  2i2=5

“Bog je ljudima dao slobodu i slobodnu volju. Sotona im to želi uzeti. Odnosno sotonini pomagači”

Koliko vidimo po maskama i lockdownu, zatvorenim obrtima, sotona to ne zeli uzeti nego je vec uzeo!?

nonwo
Gost
nonwo
3 mjeseci prije
Reply to  2i2=5

Odlično rečeno..Šteta da neke misli ostanu samo komentari.Bilo bi ih za dobru knjigu.Histrion je nešto spomenuo skupljati…

Blaza
Gost
Blaza
3 mjeseci prije
Reply to  2i2=5

(Luciferov vic)
Kako učiniti čovjeka sretnim?
Prvo mu sve uzmeš, onda mu pola vratiš.

2i2=5
Gost
2i2=5
3 mjeseci prije

Samo kratka dopuna: da je Audrey Hepburn, umrla od raka u 64. godini.

Ra-Tutankhamon
Gost
Ra-Tutankhamon
3 mjeseci prije

Kad je David Icke pričao svemu ovome što nam se dogođa proglasili ga teoretičarom zavjera.

rimtu
Gost
rimtu
3 mjeseci prije
Reply to  Ra-Tutankhamon

Smijali su mu se ’90 i voditelj i cijeli studio pun ljudi.
Mučno za gledat.

efivjnwefvwervwervwe
Gost
efivjnwefvwervwervwe
3 mjeseci prije
Reply to  Ra-Tutankhamon

Tako ti je to kad bacaš bisere pred svinje.

Vlatko Potočnik
Gost
Vlatko Potočnik
3 mjeseci prije

Nije li Sofija „uvertira“ u ono što moramo postati da bi se mogli kretati?

NE. Ako se oružjrm izborimo za svoju slobodu, uvijek je NAROD odrubljivao galve svojim ugnjetavačaima
ŽIVJELA SLOBOBA.

Vlatko Potočnik
Gost
Vlatko Potočnik
3 mjeseci prije

Ja sam čuo da su u početku bili Adam i Evo.

Meštar
Gost
Meštar
3 mjeseci prije

Jučer sam bio u jednom tržnom centru u Zagrebu. Subota ujutro, puno ljudi. Prolazi neka obitel i vode na uzici dva retrivera. Mi svi ljudi na licima imamo brnjice, a psi ne.

Stara kuka
Gost
Stara kuka
3 mjeseci prije

Možda je ovaj članak malo pretjeran. Mislim da se vlasti Saudijske Arabije,odnosno njihov “progresivni” princ Salman nisu rukovodili idejama velikog reseta kad su tom tosteru dali “državljanstvo”. Uostalom to je 3,5 godine stara vijest dok još gotovo nitko nije znao za taj pojam. Mislim da su se Saudijci na taj način htjeli predstaviti kao “progresivni”, “trendi” i “predvodnici ” nečega, a isto tako i ispasti zanimljivi i pobrati pljesak i odobravanje svijeta jer im režim baš nije globalno najpopularniji. A što se stvarno funkcionalnih androida tiče, mislim da ćemo tu ipak morati malo pričekati. I hvala Bogu što je tako.… Pročitaj više »

efivjnwefvwervwervwe
Gost
efivjnwefvwervwervwe
3 mjeseci prije
Reply to  Stara kuka

Ovdje si u zabludi.

POVEZANE VIJESTI

Izbornik