Američki roditelji protiv tajnog cijepljenja djece

Cijepljenje djece
49 komentara

Ako živite u Washingtonu i ako se vaše dijete vrati kući iz škole pomalo slabašno, postoji mogućnost da je ta slabost kod djeteta nastala zbog toga što ga je škola prisilno cijepila protiv Covida-19. Bez prethodnog razgovora s vama ili čak i upozorenja da nakon cijepljenja trebate pratiti stanje svojeg djeteta zbog mogućih nuspojava.

Roditelji kritiziraju zakon koji omogućava maloljetnicima cijepljenje bez dopuštenja roditelja.

Roditelji iz Washingtona tuže gradske vlasti zbog novog zakona, koji djeci od starijoj od 11 godina omogućuje cijepljenje bez odobrenja roditelja.

Četvero roditelja učenika u nekoliko javnih škola izjavila su da kako pružanje djeci prava da samostalno odlučuju o tome hoće li se cijepiti predstavlja kršenje prava roditelja na odgoj svoje djece i na kršenje vjerskih sloboda, stoji u tužbi od 12. srpnja podnesenoj američkom okružnom sudu u Washingtonu.

“Svi roditelji imaju pravo biti izravno uključeni u donošenje zdravstvenih odluka o svojoj djeci”, rekao je James Mason, odvjetnik koji zastupa roditelje.

To je druga tužba koju su posljednjih tjedana pokrenuli roditelji, koji žele da savezni sud ukine zakon koji je stupio na snagu u ožujku.

Vijeće iz Washingtona izglasalo je i omjeru 10-3 u studenom zakonski tekst, kojim se maloljetnicima omogućuje samostalno odlučivanje u vezi s pristankom na cijepljenje cjepivima koja preporučuju Centri za kontrolu i prevenciju bolesti, čak i ako je roditelj podnio vjersko izuzeće.

Nejasno je hoće li ili kako će pravni izazovi utjecati na napore grada u pogledu cijepljenja mladih protiv koronavirusa, prije početka sljedeće akademske godine.

Ako mislite da je ova priča previše apsurdna da bi bila istinita, zakonski prijedlog kojim se 11-godišnjacima odobrava izričito pravo na pristanak, „B23-0171 – Zakon o izmjenama i dopunama manjeg pristanka za cijepljenje iz 2019.“, možete pročitati na web stranici Vijeća okruga Columbia.

Što je s mojom tvrdnjom da zakon odobrava “tajne” medicinske postupke? Vijećnik Vincent Grayat priložio je sljedeću izmjenu izvornog zakona:

“Davatelj će obavijestiti osiguravatelja da je imunizacija izvršena prema ovlastima ovog odjeljka.”

Obrazloženje: Ovaj amandman zahtijeva od davatelja usluga obavještavanje osiguravatelja da je imunizacija izvršena u skladu s „Zakonom o izmjenama i dopunama manjeg pristanka za cijepljenje iz 2020.” tako da će osiguravatelj znati da ne bi trebao slati obrazloženje koristi (EOB) za cijepljenje. Bez ovog amandmana osiguravatelj ne bi bio obaviješten da se treba suzdržati od slanja EOB-a.

Nisam pravnik, ali čini se da je gornji dodatak uputa osiguravateljima da ne šalju Obrazloženje o pogodnosti osiguranicima, u ovom slučaju roditeljima. Čini se da je ovo uputa da se roditelji ne obavještavaju da je nad njihovim djetetom obavljen medicinski postupak.

Reći da sam šokiran ovime je eufemizam.

Jedanaestogodišnjak nije sposoban dati informirani pristanak. Sjećam se kakav sam bio s 11 godina: uglavnom sam radio ono što mi je učitelj rekao. Bio sam dijete, a to rade dobra djeca: pokoravaju se autoritetima odraslih.

Po mom mišljenju ideja da škola može primijeniti medicinsku pomoć koja nije hitna, a koja bi mogla ozlijediti ili u rijetkim slučajevima čak i ubiti dijete, a da o tome ne razgovara s roditeljima ili ne daje upozorenje o praćenju eventualnih nuspojava potpuna je povreda povjerenja.

Autor: Eric Worrall

cijepljenjeCOVID-19DjecaŠkola
Pretplatiti se
Obavijesti o
49 Komentari
Najstariji
Najnoviji Najviše komentiran
Inline povratne informacije
Pogledaj sve komentare
Majk Majers
2 godine prije

Znači da ti mogu poslat policiju koja će ljudima nasilno uć u domove i sve ih cijepit. Predivno.

Max
2 godine prije

Tajno cijepjlenje je zločin

Dragan
2 godine prije

“Naš” stožer oduševljen idejom.

Throne
2 godine prije

Prodje to u USA i EU imati cemo i RH. Ne znam sta bi uradio st tim ljudima, ali sigurno nebi imali vise glavu na ramenu.

2 godine prije

“… Nejasno je hoće li ili kako će pravni izazovi utjecati na napore grada u pogledu cijepljenja mladih protiv koronavirusa, prije početka sljedeće akademske godine….” Cuj “nejasno je“…. Jasno je. NECE…. naravno… Tzv “narod” tj gojimi – nemaju nikakvu vlast. Ta tzv “demokratska vlast” za koju gojimi misle da su je “izabrali” – jeste samo mariontska papagajska skupina protuva – koji izvrsavaju naredjenja onih kamtara. Iza svega stoji: ekstremna glupoca, sujeta i pokvarenost tzv “struke” tj Rockfellerovog satanistickog Kulta tzv “medicine”… korumpiranost-kompromitiranost svakog od ona 3 “stuba demokratske vlasti”… kao i teski sljam “sedme sile” tj onih “novinara” – koji su od samog njihovog nastanka samo judeomasonski lazljivi glasnogovornici… tome treba dodati idiote talibane-pseudonauke koji su jedini spremni klatzi za tu pseudonauku (caki bez Rockfellerovih shekela)… I sto je najgore – cijela ova korupirana-idiotizirana kamarila takodjer su obicni – gojimi… Prije ili kasnije i ti idioti ce doci na kanal…… Čitaj više »

Kihot
2 godine prije

…ovo je prestrašno.

Krmak
2 godine prije

CIJEPIT PROKLETE KABALINE MASONCINE SA CIJELOM KUTIJOM FAJZERA I ASTRE OD JEDNOM. TREBA IH CUVATI. 10 DOZA OD JEDNOM U CELO.
MANIJACI

Bosanac
2 godine prije

Dok to stigne na sud, ovi će već napravit masakr.

astral cakra
2 godine prije

iz Njemacke:”U utorak popodne, premijer Bavarske i šef CSU-a Markus Söder (54) otišao je u tisak i ponovno razgovarao o politici Corone. Ne samo za Bavarsku. Također ima svoje ideje za cijelu Njemačku. Söder-Markus kao izvršitelj krize u Coroni. Čak i ako je ona uglavnom na odmoru – on i dalje djeluje kao predostrožnost: “Ne smijemo samo čekati i vidjeti što će se dogoditi u jesen i naletjeti na to.Söder se ponovno postavio tamo gdje nitko drugi nije poput njega. Pogotovo još jedan: Armin Laschet (60, CDU). Laschet je kandidat Unije za kancelara, što Söder nije postao. Čitave prethodne godine Söder se uvijek postavljao protiv Lascheta u politici korone. A Laschet obrnuto.”

Čudan lik
2 godine prije

Neće to suda ni vidjeti! Puno prije će “teroristi srušiti internet”, što će nas prepustiti na milost “ministarstvima istine” ili MSM-u koji o tim tužbama neće ništa prozboriti ni u ludilu.

Jadranka
2 godine prije

Ovo je vise totalna sizofrenija !!!!
Da nekoliko bolesnih starčića ,uz pomoc novca dovode svjet do ludila.

Pravnica
2 godine prije

Ovo je povreda svih prava djece, to je pravi pravcati zločin protiv čovječnosti. Drugim riječima, ovo je UŽAS. Svi koji ovo rade djeci, trebaju na vješala. Ni električna stolica nije im dovoljna kazna.

Otpornik
2 godine prije

Ako mi probaju na prevaru cijepiti djecu, kunem se, krenut ću bejzbol palicom pelcovati počinitelje i nalogodavce. Pa makar završio u zatvoru.

Max pravi
2 godine prije

Više se ni djecu ne isplati pravit ili se ide da se smanji broj novorođenih, u zemljama ex Yu se već dugo drastično smanjuje domaće stanovništvo.

astral cakra
2 godine prije

u sloveniji krecu,sutra u kranju;;U Kranju, gdje su pretplatnici stariji od 12 godina , nenaručeni su pozvani sutra na dan otvorenih vrata. “Sutra ćemo prvi put imati otvoreno cijepljenje posebno za djecu. Sva djeca od 12. godine mogu prisustvovati, naravno u pratnji roditelja. Cijepit ćemo ih Pfizerom”, objašnjava ravnatelj Doma zdravlja Kranj , Lilijana Gantar Žura. “Uzeli smo u obzir želje korisnika, povećavala se želja za otvorenim cijepljenjem i za odrasle”, dodaje.

radoslav paćino
2 godine prije

situacija postaje sve napetija jer svaki dan ima sve više onih koji nemaju što izgubiti. oni gore itekako imaju što izgubiti. od toga valja krenuti.

nepoželjni
2 godine prije

Čekaj?! …djeca da sama odlučuju da ih ubodu?

Pa to onda može značiti da neka psihopatska bitanga predloži djetetu da sa njime ima spolni odnos ili neku drugu perverziju, djete pristane i sve je OK – nema se što roditelj buniti kada je dijete tako odlučilo !?

Samo rijeke krvi će to razriješiti… smeće psihopatsko!

ledeno doba
2 godine prije

pa, kabala odavno planira na ovaj način i progurati pedofiliju, da se vlasi ne dosjete. deseteljećima već kabalini djecoljubni “znastvenici” sa kinsi instituta dreče, da djeca trebaju imati ljudska prava da sama odlučuju o svojoj “seksualnosti” (za kinseyeve djecoljubce, djeca su još prije rođenja u majčinoj utrobi, već “seksualna bića”) i da im roditelji ne smiju to zabranjivati: tojest da stričeki mogu slobodno i nekaženjenio dirati djecu–jer eto djeca us navodni sama odlučila to, da žel da ih stričeki diraju. tojest, namjer je da se progura, da se djecu tretira kao odrasle osobe,- da bez pitanja roditelja,. mogu činiti što hoće. a zna se kome to pogoduje preko raznih ljevičarskih zastupničkih trolova u raznim zakonodavnim tijelima i parlamentima, kabala godinama pokušava progurati na mala vrata, da se vlasi ne dosjete, nekakve ustavne i zakonske odrednice o pravima djece, posbenom o pravima djece na samoodređenje.. takvih pokušaja je već bilo i… Čitaj više »

Драгогост 屋
2 godine prije

Zver je podivljala, ne prikriva se više. Ali zašto?
Evo šta kažu Rusi

“Суочени смо са много слабијим Западом и живимо у много слободнијем свету, где земље имају много више маневарског простора. То је и због тога што смо свет ослободили западног јарма када смо га лишили главног адута – војне супериорности која је омогућавала петстогодишњу доминацију Запада у светској политици, економији и култури.”

ttp://fakti.org/media-menju/karaganov-rusija-je-oslobodila-svet-od-napoleona-i-hitlera-sada-ga-oslobadja-od-hegemonije-zapada

Dokurčilomi
2 godine prije

Znači, ja po članku gdje je roditelj dužan braniti svoje dijete i obitelj, uzdržavati ga, odgajati ga….. imam pravo svakoga tko mu nanese ozljedu, nedozovoljenu radnju ili prisilu, spasiti od života.

© 2023 – Portal Logično

POVEZANE VIJESTI