fbpx

Amerikanac Jeffrey Younger sina Jamesa (7) nije mogao spasiti od pretvaranja u „ženu“

promjena pola

Stanovnik američke savezne države Teksas, Jeffrey Younger, nije mogao spasiti svog sedmogodišnjeg sina od promjene spola, koja je pokrenuta na inicijativu njegove bivše supruge. Sud je presudio u korist njegove supruge i „želje djeteta“ da više ne bude James, nego Luna“.

Younger se razveo od supruge prije nekoliko godina, dvoje djece koje imaju iz braka je začeto u epruveti. Većinu vremena su dječaci, James i Jude, provodili s majkom. Jednom, nakon što je došao posjetiti svog oca, jedan od njih je izjavio kako on više nije dječak, već djevojčica, jer “tako mu je rekla majka”, javlja Channel One .

Jeffrey Younger je podnio žalbu sudu u Teksasu da mu odobri starateljstvo nad blizancima, Jamesom i Jude, dijelom i kako bi izbjegao plan za davanje ženskih hormona sinu Jamesu.

James, koji bi se volio zvati Luna, bio je centar kontroverzi u burnoj raspravi njegovih roditelja i drugih.

Anne Georgulas, majka dva dječaka, zalagala se za Jamesov prijelaz u Lunu i snažno je poduprla ideju kemijskog kastriranja njezinog sina i započinjanja nadomjesne hormonske terapije. Presuda u srijedu spriječila je Jeffreya da bude jedini skrbnik nad svojom djecom i otvorila je put Anne Georgulas da nastavi s postupkom.

Žena namjerava svog sina u potpunosti pretvoriti u djevojčicu kemijskom kastracijom u okviru koje će dječaku biti davani blokatori puberteta i hormonalni lijekovi. Prema ocu, žena to radi protiv volje djeteta.

Dječak ima brata blizanca, Judea. Jeffrey Younger je pokušao na sudu odvesti djecu k sebi, ali je porota donijela presudu da će djeci biti ugodnije ako žive s majkom. Pored toga, odlukom suda Younger će sada svog sina morati nazvati “Lunom“ i „djevojčicom”, premda  to proturječi njegovim uvjerenjima.

Muškarac je bio prisiljen i pohađati tečaj “transgenderizma”, kako bi uopće mogao imati kontakte sa sinom.

Vještaci su izrazili sumnju da je James potpuno uvjeren da je u „dubini duše“ žensko.

“Još uvijek postoji nešto fluidnosti u njegovom razmišljanju. Nijedno od dva djeteta nije depresivno, tjeskobno ili agresivno. James nije dao nikakve naznake drugih značajnih psiholoških poteškoća”, rekao je sudski vještak dr. Benjamin Albritton pod zakletvom.

Američki zakoni trenutno ne zabranjuju rodne eksperimente na maloljetnoj djeci. Neki su Amerikanci podigli internetsku stranicu za obranu Jamesa, ali advokati njegove majke su je iskoristili protiv njegova oca, nazivajući to „miješanjem u privatnost malog djeteta“.

Anne Georgulas je sinu Jamesu dodatno osigurala pismo preporuke za prijelaz u ženski spol od strane centra za „gay djecu“, ma što to trebalo značiti.

“Ovo je pismo preporuke da moj klijent James mlađi, zvani Luna, započne proces postajanja pacijentom klinike GENECIS kako bi mogao dobiti potpunu psihološku procjenu rodne disforije i potencijalno uzimati blokatore hormona”, navedeno je u pismu od Rebekke Ouer iz udruga Dallas Rainbow Therapy.

Washington Examiner

0 0
Ocijenite članak
Pretplati se
Obavijest
guest
42 Comments
najstariji
najnoviji najviše ocjenjeniji
Hetero
Gost
Hetero
1 godina prije

Jeste, normalno je. I tebe je otac zvao sine, a ti postade kćer.

Lucija
Gost
Lucija
1 godina prije

Hetera
Nisam sigurna da mi se sviđa vaš komentar.

tihobl
Gost
tihobl
1 godina prije

Lucija sine, ne odnosi se na tebe. 🙂

Lucija
Gost
Lucija
1 godina prije

Normalno je jer je uobičajeno. Tradicionalni naziv za potomka.
Nevidim razlog za dramu.
Ali vidim i tekstu.
Ne bi bilo prvi prvi put da se žena: 1. sveti mužu preko djece (kompleks se zove po onoj iz starogrčkog mita što je pobila vlastitu djecu da se osveti mužu), 2. majke znaju (pod) svjesno napraviti od djeteta biće koje mogu potpuno kontrolirati i vezati ga za sebe…

Klinac, možda u dogovoru s bratom (?) koristi priliku da privuče pažnju (rastavljenih) roditelja.
Ovo je elementarna psihologija.
Vidimo da su bili uključeni vještaci…koji su konstatirali…da nema depresije. Baš dobro.

Lucija
Gost
Lucija
1 godina prije

Medeja. Medejin kompleks.
Wiki: ” Medea takes vengeance on Jason by murdering Jason’s new wife as well as her own children (two sons)…”

qwvruqerwfuqewfrwieciidcwdcwdc
Gost
qwvruqerwfuqewfrwieciidcwdcwdc
1 godina prije

Apsolutno toćna dijagnoza Lucija.

Lurker
Gost
Lurker
1 godina prije

To da nema depresije je zapravo lose jer baca veliku sumnju na to da li je dijete transrodno… Puno bi mi bilo lakse progutati kemijsku kastraciju djeteta (plus ostalih rizik a vezanih za blokatore puberteta i hormone) da je dijete stvarno transrodno (iako ja cak i tada mislim da taj tretman radi vise problema nego sto ih rjesava) jer to strucnjaci preporucuju za tu bolest. Ovdje je u pitaju cisto zlostavanje djeteta od tvz. make a koja je uz to Dr. pedijatar.

Iza_horizonta
Gost
Iza_horizonta
1 godina prije

Iza ovakvih bolesti stoji malo podmuklija i dublja agenda. Radi se o sledećem:
Otvoreni su brojni univerziteti koji se bave ‘socijalnim konstrukcijama’. Oni se uglavnom trude da prirodne stvari predstave kao socijalnu konstrukciju. Npr. 2 pola su socijalna konstrukcija, istina je socijalna konstrukcija, muškarci i žene su jednaki (nisu jednaki ali u tome nema ništa loše), … itd.
Oni savršeno dobro znaju da će gadluk i podjele koje kreiraju biti razobličeni, ali je cilj zamagaliti prave SOCIJALNE KONSTRUKCIJE, jer je cilj navesti ljude da misle da su mnoge stvari u društvu prirodne i spriječiti ih da istražuju u pravom smjeru !!!
Prave socijalne konstrukcije su brojne i veliko su breme za društvo i “malo” se razlikuju od njihovih izmišljenih i izopačenih.

Željko
Gost
Željko
1 godina prije

Pričao mi prijatelj o Tajlandu, za ne vjerovati priče da je svaka peta osoba i muško i žensko u jednom, da li je to samo zbog prostitucije ili nešto drugo e to je pitanje, samo znam da nam planet ide k vragu!!

Iza_horizonta
Gost
Iza_horizonta
1 godina prije

-Planeta ide u dobrom smjeru, apsolutno ne moraš ni oko čega da brineš.
-Koliko ti i svi ostali na portalu poznajete transrodnih osoba?

Iza_horizonta
Gost
Iza_horizonta
1 godina prije

Ali da ne budu sve ozbiljne teme, malo zabave:
-Da li vjerujete da su bivši “gospodari svijeta” vjerovali da će ih smrdi-udbe spasiti?
-A ima još smješnija stvar. I smrdi-udbe su to isto mislile 🤣
-I najsmješnija stvar od svega: Svi oni misle da mogu nekako da se sakriju 🤣🤣🤣

Kajzer Soze
Member
Kajzer Soze
1 godina prije

@Iza_horizonta
Ja ne poznajem ni jednu ali sam uvjeren da dijete od sedam godina nema ni pojma šta je transrodna osoba a pogotovo da zna da želi da promjeni spol.

Iza_horizonta
Gost
Iza_horizonta
1 godina prije

@Kajzer – pitanje sam postavio da bi se zamislili koliko su takve osobe rijetkost. I one su ‘greška prirode’. Naravno ne treba ih zbog toga omalovažati, ali ni propagirati.
A ovo sa promjenom pola djetetu mogu da rade samo monstrumi.

Lurker
Gost
Lurker
1 godina prije

Zeljko, Tajlandska kultura vec jako dugo poznaje i tolerira fenomen ladyboy Eva. Samo, bar koliko ja znam, ih ne kljukaju lijekovima dok su jos djeca.

Marcconi
Gost
Marcconi
1 godina prije

Bio sam tamo dva puta. To nije istina. Totalna glupost. Ima takozvanih ladyboyeva u većem broju samo u većim turističkim gradovima zato što su tu došli iz cijele države pa se čini da ih ima puno. To je u glavnom Pattaya, Phuket i Bangkok. A i tu nije ni blizu tome što taj govori…

Euro
Gost
Euro
1 godina prije

Agenda je uništenje muškaraca. toga ima i kod nas ali ne u tako ekstremnim primjerima.

Crodaemon
Gost
Crodaemon
1 godina prije

Nek upuca bivšu i tako spasi dite. Od suda mu nema nista

Hezbollah
Gost
Hezbollah
1 godina prije

Dobit će smrtnu kaznu, a mislim da je u Texasu električna stolica.

Debeli pas
Gost
Debeli pas
1 godina prije

Tko jebe sve! Za tu stvar idem i na električnu stolicu.

debeli pas
Gost
debeli pas
1 godina prije

Poremećeno da gore ne može biti. Sakaćenje djeteta u civiliziranom društvu je nešto najodvratnije što sam ikad čuo. Zagovaratelji ove bolesne namjere neka na sebi provedu kastraciju ili još bolje eutanaziju.

politicki nekorektan
Gost
politicki nekorektan
1 godina prije

…ne crvene !..plave pilule uzimati !…SINE..

Siniša
Gost
Siniša
1 godina prije

Šta je tebe za tuđim krdom?

politicki nekorektan
Gost
politicki nekorektan
1 godina prije

…ovima nema pomoci….treba ih pustiti da nastave sa ludiranjem i samounistavanjem…amerika i engleska bit° ce zemlja peder.ka !!

Lurker
Gost
Lurker
1 godina prije

Da bar, protiv pedera (u smislu seksualne orjentacije) nemam nista protiv, ali ovo izivljavanje na djeci – uh prestajem pisati jer ce mi tlak…

Kajzer Soze
Member
Kajzer Soze
1 godina prije

I onda se mi čudimo što kod njih ima dosta masovnih ubistava , ja bi sine oladio i tu ženu i porotu i sudiju !

Siniša
Gost
Siniša
1 godina prije

Ovo je zločin, ovo je apsolutan zločin nad djetetom……strašno, i onda me neko “pametan” upita da li sam za EU ili EAU!!!!
Nedavno čitam da će nastavnica u Americi zbog seksa sa učenikom biti osuđena na 20 godina robije, čak joj je prijetila DOŽIVOTNA robija…a u ovom slučaju odobravaju zločin nad djetetom…….

Siniša
Gost
Siniša
1 godina prije

Dođi sebi čoveče, dođi sebi dok imaš kome….radi se o djetetu starosti 7 godina, šta to dijete zna o posledicama ili prednostima svoga postupka?
Recimo da želja i postupak nisu sporni ali upražnjavati svoje frustracije nad svjesno nerazvijenom i bezgrešnom čeljadetu je zločin na nivou Mengela. Potčiniti dijete njegovoj fazi sazrijevanja, lišiti ga da upozna i druge mogućnosti je zločin roditelja nad djetetom…kada poraste neka bude šta hoće.

Hattori Hanzo
Gost
Hattori Hanzo
1 godina prije

Sve sto je radio Dr.Mengele oni su to legalizirali,isti oni koji su njega osudili.

Zadranin
Gost
Zadranin
1 godina prije

Očito je ženska htjela kćer i sina.. a ono, muški blizanci.

Sad će to mama riješiti.. Sine..

Hebem te živote i ludih ljudi! 😜

P***!

Pero
Gost
Pero
1 godina prije

“tako mu je rekla majka”
James, koji bi se volio zvati Luna
Zna li djete sta ga ceka, naravno da nezna
zasto mama nebi pricekala do James -ova punoljetstva

Lurker
Gost
Lurker
1 godina prije

Ne, inicijalno se zelio zvati Starfier (zenski lik iz crtica) ali ga je tvz. majka nagovorila na ime Luna.

kgfjč
Gost
kgfjč
1 godina prije

Taj divan, napredan, demokratski zapad. Zadržite si ga. Svoju djecu ću odgajati da budu primitivni balkanci. Ukoliko vam smetamo, molim vas, migrirajte ćim dalje od mene i mojih.

Siniša
Gost
Siniša
1 godina prije

👍👍👍

qwvruqerwfuqewfrwieciidcwdcwdc
Gost
qwvruqerwfuqewfrwieciidcwdcwdc
1 godina prije

Koliko vidim obićno žene nagovaraju mušku djecu na promjenu spola, kao anđa i ona južnoafrikanka pa i ovdje ova žena. Prvo su im svijest promjenili tako što su su im dali “slobodu” kroz femicioizam a onda ih skroz oslobodili da je bolje sexati se sa svakim nego biti majka i žrtvovati se. A stvor se samo smije jer je prije 100 godina dobio 50% pučanstva koje će raditi za duplo manje a da nemaju vremena za odgajati djecu već će to vršiti vrtići i škole za preodgoj u zombija. Žene su usponu u zadnje vrijeme a muški su pičkizirani kroz estrogen u plastici a stvor sad daje ženama da se u matrijarhatu svete muškima za ono prije a one ne vide da je najbolje onaj stari odnos. Uskoro smo u matrix borgu gdje će bit nebitno tko je šta jer će svi biti prikljućeni na centralni skajnet server i sve što požele će dobijati direktno u mozak. Hočeš na Havaje nema problema dobiješ to u mozak ko da si tamo, hočeš povalit susjedu nema prolema svi su tamo, sexate se preko servera a misliš ko da je stvarnost ona koju si zaboravio da postoji dok nisi prikljućen na skajnet. A sve su to kao “predvidjeli” haxliji i orweli i ostala žgadija, moš si misliti, znali su što će im braća napraviti sa zemljanima u budučnosti i samo su prediktivno programirali zemljane za ono što predstoji. Naivni, da ne upotrijebim grublju rijeć, su mislili kako su oni bili dobri futurolozi.

AbebA
Gost
AbebA
1 godina prije

Možeš mi pojasniti to sa Anđom i tom južnoafrikankom?

qwvruqerwfuqewfrwieciidcwdcwdc
Gost
qwvruqerwfuqewfrwieciidcwdcwdc
1 godina prije

Anđelina Đoli i ona afrikanka su poticali da im muška djeca budu sisibojsi.

AbebA
Gost
AbebA
1 godina prije

Koliko znam Anđi je kćerka postala sin.

Max Payne
Gost
Max Payne
1 godina prije

Krajnje bolesno i ustvari radi se o legaliziranom eksperimentu koji može imati katastrofalne posljedice. Dijete je u ovom slučaju zamorac. Ne bi me čudilo da je luda mater dobila i neku lovu od tih raznih udruga i praktički prodala dijete za eksperimente. Malo je neobično da bi majka to mogla učiniti djetetu ali očigledno da bi njoj trebalo jedno dobro vještačenje. Baš klinac od 7 godina zna što je promjena spola, hormonalne terapije, nuspojave pa i trajne psihološke posljedice. Oni to njemu mogu prezentirati kao neku novu igru da bude mamina kćer. Jedna od nuspojava može biti i smrt ali to neće reći ili kroz duži vremenski period odrastanja pod hormonalnom terapijom depresivnost koja vodi do suicida što isto neće reći. Otac u ovom slučaju normalan učinio je sve što je mogao. Može još jedino uzeti djecu i pokušati bježati ali će mu nakačiti federalce na vrat i progonit će ga kao najvećeg kriminalca i otmičara djece. Tu su sve nekakvi centri za “gay djecu”, Dallas Rainbow Therapy sve financirano od gay lobija da bi pod tom maskom vršili bolesne eksperimente. Uzalud što je još uvijek ogromna većina protiv toga kad su ovi bolje financirani i organizirani. Ako masa podivlja onda će se u Texas vratiti zakon linča kao u eri Divljeg Zapada. U ovom slučaju to bi čak bilo razumljivo. Tako su umreženi da to nije normalno, čak i sudac njihov ili podmićen ili ucijenjen jer normalan čovjek ne može donijeti takvu presudu. Gdje god se ovakve pojave smatraju zakonski pod normalno to je osuđeno na uništenje. Normalan čovjek poput ovog nesretnog oca može samo poludjeti i ako on počne presuđivati onda će njihovi mediji trubiti o krvoločnom ubojici. Ne znam da li je ijedan mainstream medij upozorio na prava djeteta koje u toj dobi nije u stanju donositi takve krupne odluke i da je dijete eksperimentalni kunić. Baš zbog toga ne žele čekati do punoljetnosti jer cilj je u ovoj dobi razvoja provoditi te eksperimente luđe od priče o Frankensteinu. Ako doživi punoljetnost nakon njihovih eksperimenata bit će definitivno uništen i skrahiran. Pitanje je koliko treba ovakvih slučajeva da bi se većina odlučila na odgovor makar i po zakonima Texasa iz 19. stoljeća. Onda barem nisu radili mengeleovske eksperimente. Ovo što smatraju naprednim je najveće dno dna koje civilizacija može dosegnuti.

Lurker
Gost
Lurker
1 godina prije

xyz, to sto je nesto pogresno ne znaci da nesto drugo (koje tvrdi da je protiv ovog prvog) isto nije pogresno. Ovdje se radi o dobrobiti 7 godisnjeg djeteta koje nije nista krivo, pobogu. Oni koji rjesavaju svjetonazorske / politicke nesuglasice preko ledja djece nabijem na onu stvar i zelim im karmu natrag.

Lurker
Gost
Lurker
1 godina prije

Bas me zivo zanima kako zapadni liberalni magovi znaju da li je pretpubertetsko dijete trans ili ce zapravo izrasti u homosesualca koji nema problem sa svojim tijelom i ne trebaju mu opasni lijekovi.

puki
Gost
puki
1 godina prije

Zašto se od široke javnosti krije, tko je taj “genijalni zanstvenik”, koji je izumio rodnu ideologiju?

Tko je ustvari izmislio rodnu teoriju, rodnu ideologiju, rodnu “znanost”, transrodne osobe i cijeli taj cirkus? Zašto se od javnosti, od naroda u svim državama, krije tko stoji iza toga, tko je sve to izmislio i utemeljio? U drugim stvarima u znanosti, svi znaju tko je izumitelj, odnosno utemeljitelj neke znanstvene teorije ili zakona. Naprimjer, svi znaju da je Einstein utemeljitelj teorije relativiteta, svi znaju da je Pitagora otkrio Pitagorin poučak, svi znaju za Arhimeda, koji je stvorio Arhimedov zakon, svi znaju za Isaaca Newtona i Newtonov zakon, itd. Svi ti znastvenici se slave kao velike ličnosti, koje su zaslužne za napredak čovječanstva. Ali kako to da gotovo nitko, odnosno samo malobrojni znaju, tko stoji iza rodne teorije i rodne ideologije, tko je utemeljitelj svega toga?
Zašto dakle Tportal, Jutarnji Index, Večernji… ili zapadni korporativni mediji kao New York Times, Washington Post, CNN, BBC, Spiegel i drugi, javnosti i narodu nikada ne kažu, tko je utemeljitelj rodne ideologije? Ako je dakle rodna ideologija tako napredna i važna za svijet, kao što Bajruši i ekipa tvrde, zašto se onda u javnosti ne ističe i ne hvali tog genijalnog znastvenika, koji je sve to izmisilio. Kao što se ističe i hvali Einsteina, Pitagoru, Newtona i druge velike znastvenike.
Zato što je osoba koja stoji iza toga, otac rodne teorije, bila zločinac, pedofil i zlostavljač djece. Doktor John Money (1921-2006), učenik isto tako zloglasnog Alfreda Kinseya . Money je 60-ih godina vršio čudovišne pokuse na djeci . Da bi pokušao dokazati upravo ono što se sada svakodnevno propagira i što se podmuklo, ono ispod stola, pod krinkom tobožnje brige za ženska prava i zaštitu žena, želi progurati preko istanbulske konvencije; da je rod društveno određen i da se može mijenjati. Money je male dječake prisilno pokušavao odgajati kao djevojčice, i obrnuto, djevojčice kao dječake. Od te jadne djece, Moneyevih žrtava, najpoznatija je bio dječak Bruce Reimer, od kojega je Money htio napraviti djevojčicu. Posljedice tih zločinačkih pokusa dr. Moneya bile su užasne: Bruce Reimer koji se kao dječak pobunio protiv Moneyevih metoda i nije prislino htio biti djevojčica, nikada se nije oporavio od onoga što mu je učinjeno, kasnije počinio je samoubojstvo, a sva ostala djeca nad kojima je ludi doktor vršio pokuse, zadobili su trajne psihičke poremećaje.Money nikada nije odgovarao za svoje zločine, jer ga je štitila rokefelerovska elita, koja je ranije štitila i Kinseya i obojicu spasila i promovirala u “znastvenike”. Da su Kinsey i Money naprimjer bili Iranci pa to propagirali u Iranu, završili bi viseći na banderama, ali u SAD-u su od njih napravili “znastvenike”.

Njemački dječiji psiholog Alexander Korte, lani je izjavio u Spiegelu, da je porast takozvanih transrodnih osoba, i djece koja žele promjeniti spol, dostiglo zabrinjavajuće razmjere. On kaže, prije 15-20 godina, te pojave tranrodnosti bile su absolutna rijetkost, a to je sve drastično poraslo u zadnjih 10, posebno zadnjih 5 godina, I to očito tu utječe propaganda sa youtube i raznih drugih internetskih platformi i medija.

Silence
Gost
Silence
1 godina prije

Možda i cjepiva!? Transgenderi se neće razmnožavati…Agenda 2030

POVEZANE VIJESTI

Izbornik
42
0
()
x