Amerikanac Jeffrey Younger sina Jamesa (7) nije mogao spasiti od pretvaranja u „ženu“

promjena pola
42 komentara

Stanovnik američke savezne države Teksas, Jeffrey Younger, nije mogao spasiti svog sedmogodišnjeg sina od promjene spola, koja je pokrenuta na inicijativu njegove bivše supruge. Sud je presudio u korist njegove supruge i „želje djeteta“ da više ne bude James, nego Luna“.

Younger se razveo od supruge prije nekoliko godina, dvoje djece koje imaju iz braka je začeto u epruveti. Većinu vremena su dječaci, James i Jude, provodili s majkom. Jednom, nakon što je došao posjetiti svog oca, jedan od njih je izjavio kako on više nije dječak, već djevojčica, jer “tako mu je rekla majka”, javlja Channel One .

Jeffrey Younger je podnio žalbu sudu u Teksasu da mu odobri starateljstvo nad blizancima, Jamesom i Jude, dijelom i kako bi izbjegao plan za davanje ženskih hormona sinu Jamesu.

James, koji bi se volio zvati Luna, bio je centar kontroverzi u burnoj raspravi njegovih roditelja i drugih.

Anne Georgulas, majka dva dječaka, zalagala se za Jamesov prijelaz u Lunu i snažno je poduprla ideju kemijskog kastriranja njezinog sina i započinjanja nadomjesne hormonske terapije. Presuda u srijedu spriječila je Jeffreya da bude jedini skrbnik nad svojom djecom i otvorila je put Anne Georgulas da nastavi s postupkom.

Žena namjerava svog sina u potpunosti pretvoriti u djevojčicu kemijskom kastracijom u okviru koje će dječaku biti davani blokatori puberteta i hormonalni lijekovi. Prema ocu, žena to radi protiv volje djeteta.

Dječak ima brata blizanca, Judea. Jeffrey Younger je pokušao na sudu odvesti djecu k sebi, ali je porota donijela presudu da će djeci biti ugodnije ako žive s majkom. Pored toga, odlukom suda Younger će sada svog sina morati nazvati “Lunom“ i „djevojčicom”, premda  to proturječi njegovim uvjerenjima.

Muškarac je bio prisiljen i pohađati tečaj “transgenderizma”, kako bi uopće mogao imati kontakte sa sinom.

Vještaci su izrazili sumnju da je James potpuno uvjeren da je u „dubini duše“ žensko.

“Još uvijek postoji nešto fluidnosti u njegovom razmišljanju. Nijedno od dva djeteta nije depresivno, tjeskobno ili agresivno. James nije dao nikakve naznake drugih značajnih psiholoških poteškoća”, rekao je sudski vještak dr. Benjamin Albritton pod zakletvom.

Američki zakoni trenutno ne zabranjuju rodne eksperimente na maloljetnoj djeci. Neki su Amerikanci podigli internetsku stranicu za obranu Jamesa, ali advokati njegove majke su je iskoristili protiv njegova oca, nazivajući to „miješanjem u privatnost malog djeteta“.

Anne Georgulas je sinu Jamesu dodatno osigurala pismo preporuke za prijelaz u ženski spol od strane centra za „gay djecu“, ma što to trebalo značiti.

“Ovo je pismo preporuke da moj klijent James mlađi, zvani Luna, započne proces postajanja pacijentom klinike GENECIS kako bi mogao dobiti potpunu psihološku procjenu rodne disforije i potencijalno uzimati blokatore hormona”, navedeno je u pismu od Rebekke Ouer iz udruga Dallas Rainbow Therapy.

Washington Examiner

blokiranje pubertetaGENECISpromjena pola
Pretplatiti se
Obavijesti o
42 Komentari
Najstariji
Najnoviji Najviše komentiran
Inline povratne informacije
Pogledaj sve komentare
Hetero
4 godine prije

Jeste, normalno je. I tebe je otac zvao sine, a ti postade kćer.

Lucija
4 godine prije

Normalno je jer je uobičajeno. Tradicionalni naziv za potomka.
Nevidim razlog za dramu.
Ali vidim i tekstu.
Ne bi bilo prvi prvi put da se žena: 1. sveti mužu preko djece (kompleks se zove po onoj iz starogrčkog mita što je pobila vlastitu djecu da se osveti mužu), 2. majke znaju (pod) svjesno napraviti od djeteta biće koje mogu potpuno kontrolirati i vezati ga za sebe…

Klinac, možda u dogovoru s bratom (?) koristi priliku da privuče pažnju (rastavljenih) roditelja.
Ovo je elementarna psihologija.
Vidimo da su bili uključeni vještaci…koji su konstatirali…da nema depresije. Baš dobro.

Iza_horizonta
4 godine prije

Iza ovakvih bolesti stoji malo podmuklija i dublja agenda. Radi se o sledećem:
Otvoreni su brojni univerziteti koji se bave ‘socijalnim konstrukcijama’. Oni se uglavnom trude da prirodne stvari predstave kao socijalnu konstrukciju. Npr. 2 pola su socijalna konstrukcija, istina je socijalna konstrukcija, muškarci i žene su jednaki (nisu jednaki ali u tome nema ništa loše), … itd.
Oni savršeno dobro znaju da će gadluk i podjele koje kreiraju biti razobličeni, ali je cilj zamagaliti prave SOCIJALNE KONSTRUKCIJE, jer je cilj navesti ljude da misle da su mnoge stvari u društvu prirodne i spriječiti ih da istražuju u pravom smjeru !!!
Prave socijalne konstrukcije su brojne i veliko su breme za društvo i “malo” se razlikuju od njihovih izmišljenih i izopačenih.

Crodaemon
4 godine prije

Nek upuca bivšu i tako spasi dite. Od suda mu nema nista

debeli pas
4 godine prije

Poremećeno da gore ne može biti. Sakaćenje djeteta u civiliziranom društvu je nešto najodvratnije što sam ikad čuo. Zagovaratelji ove bolesne namjere neka na sebi provedu kastraciju ili još bolje eutanaziju.

politicki nekorektan
4 godine prije

…ne crvene !..plave pilule uzimati !…SINE..

politicki nekorektan
4 godine prije

…ovima nema pomoci….treba ih pustiti da nastave sa ludiranjem i samounistavanjem…amerika i engleska bit° ce zemlja peder.ka !!

Kajzer Soze
4 godine prije

I onda se mi čudimo što kod njih ima dosta masovnih ubistava , ja bi sine oladio i tu ženu i porotu i sudiju !

Siniša
4 godine prije

Ovo je zločin, ovo je apsolutan zločin nad djetetom……strašno, i onda me neko “pametan” upita da li sam za EU ili EAU!!!!
Nedavno čitam da će nastavnica u Americi zbog seksa sa učenikom biti osuđena na 20 godina robije, čak joj je prijetila DOŽIVOTNA robija…a u ovom slučaju odobravaju zločin nad djetetom…….

Siniša
4 godine prije

Dođi sebi čoveče, dođi sebi dok imaš kome….radi se o djetetu starosti 7 godina, šta to dijete zna o posledicama ili prednostima svoga postupka?
Recimo da želja i postupak nisu sporni ali upražnjavati svoje frustracije nad svjesno nerazvijenom i bezgrešnom čeljadetu je zločin na nivou Mengela. Potčiniti dijete njegovoj fazi sazrijevanja, lišiti ga da upozna i druge mogućnosti je zločin roditelja nad djetetom…kada poraste neka bude šta hoće.

Hattori Hanzo
4 godine prije

Sve sto je radio Dr.Mengele oni su to legalizirali,isti oni koji su njega osudili.

Zadranin
4 godine prije

Očito je ženska htjela kćer i sina.. a ono, muški blizanci.

Sad će to mama riješiti.. Sine..

Hebem te živote i ludih ljudi! 😜

P***!

Pero
4 godine prije

“tako mu je rekla majka”
James, koji bi se volio zvati Luna
Zna li djete sta ga ceka, naravno da nezna
zasto mama nebi pricekala do James -ova punoljetstva

kgfjč
4 godine prije

Taj divan, napredan, demokratski zapad. Zadržite si ga. Svoju djecu ću odgajati da budu primitivni balkanci. Ukoliko vam smetamo, molim vas, migrirajte ćim dalje od mene i mojih.

qwvruqerwfuqewfrwieciidcwdcwdc
4 godine prije

Koliko vidim obićno žene nagovaraju mušku djecu na promjenu spola, kao anđa i ona južnoafrikanka pa i ovdje ova žena. Prvo su im svijest promjenili tako što su su im dali “slobodu” kroz femicioizam a onda ih skroz oslobodili da je bolje sexati se sa svakim nego biti majka i žrtvovati se. A stvor se samo smije jer je prije 100 godina dobio 50% pučanstva koje će raditi za duplo manje a da nemaju vremena za odgajati djecu već će to vršiti vrtići i škole za preodgoj u zombija. Žene su usponu u zadnje vrijeme a muški su pičkizirani kroz estrogen u plastici a stvor sad daje ženama da se u matrijarhatu svete muškima za ono prije a one ne vide da je najbolje onaj stari odnos. Uskoro smo u matrix borgu gdje će bit nebitno tko je šta jer će svi biti prikljućeni na centralni skajnet server i sve… Čitaj više »

Max Payne
4 godine prije

Krajnje bolesno i ustvari radi se o legaliziranom eksperimentu koji može imati katastrofalne posljedice. Dijete je u ovom slučaju zamorac. Ne bi me čudilo da je luda mater dobila i neku lovu od tih raznih udruga i praktički prodala dijete za eksperimente. Malo je neobično da bi majka to mogla učiniti djetetu ali očigledno da bi njoj trebalo jedno dobro vještačenje. Baš klinac od 7 godina zna što je promjena spola, hormonalne terapije, nuspojave pa i trajne psihološke posljedice. Oni to njemu mogu prezentirati kao neku novu igru da bude mamina kćer. Jedna od nuspojava može biti i smrt ali to neće reći ili kroz duži vremenski period odrastanja pod hormonalnom terapijom depresivnost koja vodi do suicida što isto neće reći. Otac u ovom slučaju normalan učinio je sve što je mogao. Može još jedino uzeti djecu i pokušati bježati ali će mu nakačiti federalce na vrat i progonit će… Čitaj više »

Lurker
4 godine prije

xyz, to sto je nesto pogresno ne znaci da nesto drugo (koje tvrdi da je protiv ovog prvog) isto nije pogresno. Ovdje se radi o dobrobiti 7 godisnjeg djeteta koje nije nista krivo, pobogu. Oni koji rjesavaju svjetonazorske / politicke nesuglasice preko ledja djece nabijem na onu stvar i zelim im karmu natrag.

Lurker
4 godine prije

Bas me zivo zanima kako zapadni liberalni magovi znaju da li je pretpubertetsko dijete trans ili ce zapravo izrasti u homosesualca koji nema problem sa svojim tijelom i ne trebaju mu opasni lijekovi.

puki
4 godine prije

Zašto se od široke javnosti krije, tko je taj “genijalni zanstvenik”, koji je izumio rodnu ideologiju? Tko je ustvari izmislio rodnu teoriju, rodnu ideologiju, rodnu “znanost”, transrodne osobe i cijeli taj cirkus? Zašto se od javnosti, od naroda u svim državama, krije tko stoji iza toga, tko je sve to izmislio i utemeljio? U drugim stvarima u znanosti, svi znaju tko je izumitelj, odnosno utemeljitelj neke znanstvene teorije ili zakona. Naprimjer, svi znaju da je Einstein utemeljitelj teorije relativiteta, svi znaju da je Pitagora otkrio Pitagorin poučak, svi znaju za Arhimeda, koji je stvorio Arhimedov zakon, svi znaju za Isaaca Newtona i Newtonov zakon, itd. Svi ti znastvenici se slave kao velike ličnosti, koje su zaslužne za napredak čovječanstva. Ali kako to da gotovo nitko, odnosno samo malobrojni znaju, tko stoji iza rodne teorije i rodne ideologije, tko je utemeljitelj svega toga? Zašto dakle Tportal, Jutarnji Index, Večernji… ili zapadni… Čitaj više »

© 2023 – Portal Logično

POVEZANE VIJESTI