Amerikanci planirali istrebljenje Slavena koristeći genobiološko oružje?

Slaveni
278 komentara

Rusija je napala suverenu državu Ukrajinu. Rusi tvrde preventivno, jer se na teritoriju Ukrajine u novootkrivenim laboratorijama stvaralo novo biološko oružje koje je trebalo ciljati samo određnu populaciju slavenskog podrijetla. Projekt su financirali “kreativni” Amerikanci, što je potvrdila Victoria Nuland.

Sjećate li se članka na portlu Logično prije 5 godina, kada je naš kolega Mirsad napisao odličan i proročanski članak Stvara li se “etnički virus” koji će ubijati samo određene narode, potajno se pita Vladimir Putin?. Ako ne, pročitajte ga i usporedite tadašnje pretpostavke s današnjom situacijom u Ukrajini.

“Mi smo predmet velikog interesa”, izjavio je Vladimir Putin 2017. godine na sastanku Vijeća za ljudska prava, te otkrio da „neke snage“ prikupljaju biološki materijal Rusa europske rase diljem Rusije, te nastavio “Znate li da prikupljaju biološki materijal iz cijele zemlje i svih etničkih skupina – ljudi koji žive na svim zemljopisnim područjima Rusije? Pitanje je: zašto to rade? To što čine, čine s određenom namjerom i vrlo profesionalno”.

Vladimir Putin je tada istaknuo da oni koji su prikupili biološki materijal Rusa mogu činiti s njim što su naumili, ali će i Rusi činiti ono što trebaju činiti.

Malo prije ovog otkrića, Američko zapovjedništvo za zrakoplovnu obuku (AETC) objavilo je natječaj za kupnju uzoraka ribonukleinske kiseline (RNA) i biološkog tkiva Rusa europske rase. Potencijalni dobavljač je morao poslati uzorke u AETC i priložiti informacije o zdravstvenom stanju donatora.

Vladimir Putin nije javno obznanio što misli o svemu, ali ćemo pokušati “artikulirati” njegove misli. Pošto se putem haplogrupa i markera može odrediti populacija određene etničke skupine, regije, grada, sela i obitelji, stvar postaje jasna i zastrašujuća.

Interesantna razmišljanja našeg novinara Mirsada 2017. godine

Dovoljno je napraviti „etnički virus“ koji će se aktivirati samo na određene haplogrupe i markere, a da za ostalu populaciju bude bezopasan. Rusi su svjesni što to znači kao i predsjednik Vladimir Putin. Radi se o najstrašnijem oružju za masovno uništenje ciljane populacije s perfektnom selekcijom, a pri tome nema nikakve fizičke destrukcije materijalnih dobara. Što reći više. Već tada smo znali što Zapad planira i što je cilj.

Preventivni napadi na suverene zemlje

Preventivni napadi na jednu suverenu zemlju nisu nepoznati, što više, ponekad su i odobravani. Na temelju činjenica ili laži, nebitno. Sjetimo se kako su Sjedinjene države i njeni sateliti preventivno i na temelju laži pokrenuli napad na suverenu državu Irak.

Senatori Ron Paul i Dennis Kucinich su uz pomoć profesora Gilbeta Burnhama istražili i procijenili da je u Iraku nastradalo 650.000 ljudi, a gdje je 2006. godine živjelo nešto manje od 30 milijuna ljudi. Usporedimo li s Ukrajinom, to bi značilo skoro 1 milijun mrtvih u Ukrajini.

Amerika i njeni priljepci nikada nisu odgovarali za ovaj civilizacijski zločin. Nismo vidjeli ni jednu demokratsku zemlju da šalje svoje specijalce, pse rata i oružje iračkim trupama. Jedino je Francuska odbila i osudila ovaj zločinački pohod.

Ruski preventivni napad na Ukrajinu

Vladimir Putin tvrdi kako izbora nije bilo. Ukrajinsko političko vodstvo, omogućilo je Sjedinjeni državama i drugim zemljama izgradnju i kontrolu bio-laboratorija u kojima su, prema pronađenim dokumentima i izjavi Viktorije Nulad, stvarani razni biološki agensi s ciljem da se ugrozi Rusija i druge slavenske zemlje.

I o tome je naš kolega Son of Alerik, objavio vrlo interesantan članak: Otkrivamo kako je Ukrajina planirala turskim dronovima Bayraktar raspršivati bio-otrovne supstance po Rusima – Pentagon sve financirao?

Lego kockice su se sve više uklapale, a onda su ruske snage došle do dokumenata koji potvrđuju postojanje plana da se biološkim oružjem i genetikom istrebljuju osobe slavenskog podrijetla, a sve u organizaciji Sjedinjenih država i priljepaka.

Pogledajte zastrašujući video, kojeg mainstream mediji kriju i vjerojatno razlog zašto je Rusija preventivno napala suverenu državu Ukrajinu.

Kome smetaju slavenski narodi?

Slavenski narodi su trpjeli raznorazne psihopate u povijesti. Sredinom 20. stoljeća nacisti su forsirali ideju rasa i uvjeravali svijet kako su Slaveni niža rasa koja treba biti roblje. O tome je pisao i Bismarck par desetljeća ranije.

Ništa bolje mišljenje o nama nisu imali ni Rimljani ni Grci. Ne smijemo zaboraviti ni Turke koji su našim prostorima vladali gotovo 5 stoljeća.

Englezi su stvorili Staru Jugoslaviju, nadajući se da će centar Slavena prebaciti iz Moskve u Beograd, te sve Slavene staviti pod anglosaksonsku kontrolu. Slično su pokušali Austro-ugari i Nijemci. Nikome nije uspjelo pokoriti slavenski duh. Oni to dobro znaju i zato im smetamo. Zato nas treba pokoriti i poniziti. Od nas učiniti bezličnu masu. Ako se ne pokorimo, treba nas zavaditi da se pokoljemo i zamrzimo. Slično su pokorili mnoge nacije i civilizacije na ovom Planetu. Okrutno i bez trunke milosti.

Ipak, nikada ne smijemo zaboraviti svoje mane. Emotivni smo i autodestruktivni. Damo se manipulirati i mislimo da manipuliramo. Dopustili smo najgorima među nama da nas vode i odlučuju o našoj sudbini, a oni nas prodaju za Judine škude.

Ako niste znali, Slavena u Europi ima najviše. Brojčano smo nadmoćniji od svih naroda Europe. Kod kuće smo loši, a čim pređemo granice Zapada postajemo vrijedni i koristi za moderna društva. Nitko se nije upitao, zašto je to tako.

Tesla, Bošković, Milanković, Puškin, Ćatić, Divković, Čehov, Brin, Mendeljejev, Dostojevski, Andrić, Pupin, Bogdanić, Stepanović, Klerić, Alas, Božić, Bizumić, Hanjalić, Pruščak i još na tisuće drugih Slavena ovjekovječile su povijest Europe i svijeta.

Slaveni osim što su bogati duhom, bogati su i podrijetlom. Među Slavenima imamo katolike, pravoslavce i muslimane. Slaveni pišu latinicom, ćirilicom, a neki i arapskim pismom. Bez zapadne bagre koja nas zavađa, živjeli bismo mirno i prosperitetno – svako u svojoj zemlji.

Ne trebamo se čuditi što su u korijenu sasjekli Panslavizam, koji je predstavljan kao romantički nacionalizam. Cilj mu je bio kulturno, vjersko i političko jedinstvo svih Slavena u Europi. Uništili su ga zapadnjaci, a kasnije i Sovjeti koji su željeli dominirati svim Slavenima.

Kada bi na svijetu uklonili sve osobe slavenskog podrijetla i njihov doprinos čovječanstvu, Planet bi se vratio u kameno doba.

Ne kažemo da su Slaveni superiorniji od drugih naroda, koji također imaju svoje kvalitete i mane. Međutim, to ne opravdava jednu stranu da stvara biološko oružje protiv osoba slavenskog podrijetla.

Da bismo opstali moramo biti mudri. Truditi se biti bolji i humaniji, ne samo prema slavenskim narodima, već prema svima, što ne znači da trebamo biti žrtveno janje. Slaveni moraju biti složni i samosvjesni svojih mogućnosti i mana koje trebaju ispraviti.

Pojedinci i organizatori kaosa nemaju, niti će imati, milosti prema nama. Njima je profit iznad svega, pa čak i života ljudi.

IstrebljenjeSADSlaveni
Pretplatiti se
Obavijesti o
278 Komentari
Najstariji
Najnoviji Najviše komentiran
Inline povratne informacije
Pogledaj sve komentare
Lenko
2 godine prije

Svima Vama naravno i redakciji Logično:
 
SRETAN I BLAGOSLOVLJEN USKRS!
 
Zdravi i veseli bili. Mir bija s Vama. Bog! Bog!

Strava_i_užas
2 godine prije

Što je sa GMO nasadima na granici Ukrajine i Rusije?

Adriana
2 godine prije

Goti, Iranci itd. ne moraju brinuti.

2 godine prije

Kako doći do istine? Teško, za početak odbacivanjem jasne laži i nelogičnosti. Rusija napala Ukrajinu zbog “etničkog bio-oružja”? Da, to jeste jedan od razloga ali taj razlog je više propagandnog karaktera nego realnog… jer Putin je znao za to još 17te (odlično se sećem tadašnje tvrdnje, i sam sam je više puta citirao) – zašto nije tada napao kad je opasnost postojala? Rusija gura u prvi plan biooružje da bi maskirala druge ciljeve koji iako potpuno opravdani ne zvuče previše pravedno. Sledeći problem kod “istrebljivanja Slovena” je što bi stradali i neki saveznici: Slovačka, Slovenija, Hrvatska… Ne samo one, stradalo bi brojno stanovništvo sa tim poreklom koji su deo zapadnog društva – anglosaksonskog društva. Dalje, kako objasniti patogen koji pogađa samo jednu etničku grupu? To bi bio jasan dokaz krivice druge strane, zar nije bolje vakcinisati stanovništvo pod izgovorom druge pretnje (recimo korona) a onda pustiti neselektivni patogen od koga… Čitaj više »

Ivan
2 godine prije

Ovo može biti istina ili polu istina, ali su amerikanci (njihova duboka država) dokazali da su teški zločinci koji bi bez imalo grižnje savjesti (jer je ni nemaju) pobili 6-7 milijardi ljudi. To je istina.

Flint
2 godine prije

Ne dokazivo

Sardelino
2 godine prije

KARL MARX I FRIDRICH ENGELS O SLAVENIMA KAO NIŽOJ RASI I O VAŽNOSTI DA SE SLAVENI ISTRIJEBE U INTERESU PROGRESA „Balkanska je nesreća što ga nastavaju konglomerati različitih rasa i nacionalnosti za koje je teško reći koja je od njih sposobna za progres i civilizaciju“. Tako piše Marx u British Politicsu (Britanskoj politici) 9. travnja 1853.„…Nema zemlje u Europi u kojoj nema u nekom zakutku poneki ostatak nekog naroda, ostatak nekadašnjeg stanovništva koje je bilo potlačeno i držano pod pritiskom naroda koji je postao nositelj povijesnog razvoja. Ovi ostatci nacija su nemilosrdno gaženi od glavnih nositelja povijesnog razvoja, kako kaže Hegel. Ovi ostatci ostataka uvijek postaju fanatični standardni nositelji kontrarevolucije sve do svog nestanka ili gubitka nacionalnog karaktera. Njihovo sveukupno postojanje je zapravo pobuna protiv velike povijesne revolucije … Takvi su južni Slaveni u Austriji…Među velikim i malim narodima Austrije samo su tri standardna nositelja progresa koja su sudjelovala aktivno u povijesti i… Čitaj više »

Markac
2 godine prije

Kao što je teško znati istinu današenjeg vremena, još teže je znati istinu povijesti.
Neki povijsničari tvrde da nikavog doseljavanja Slavena nije bilo, mi potječemo iz Vinče, Vučedola itd, raširili smo se po cijeloj evropi, tvrde čak i do Indije. Najpoznatiji slavenski hram Parun se nalazi u Danskoj. JEdina civilizacija koja nije imala robove, nije ratovala u kontiniutetu 2000 god. Znali smo nešto o zvjedama (navodno riječ merdijan potječe od riječi mjeri dan), živjeli u skladu sa prirodom, bavili se šamanizmo, žena je bila središte obitelji itd. Ilir je bio Rinski naziv za Slavena. Danas nas uče da su čobani slaveni dopšli i satrali moćne Ilire! Zapad nas vječno želi zavaditi pa vladati sa nama, pričaju nam svakave pričice, podvaljuju svakakvu povijest, uvaljuju neke vrijednosti itd.

Krunoslav
2 godine prije

Dobro jutro svima i SRETAN USKRS svima koji ga danas proslavljaju😊
Na žalost,imaju razloga ta brigu svi”neposlušni i nepoćudni”
Ne želim se praviti pametniji nego što jesam,ali sam prije tri godine,mm sunu,kćerki i zetu rekao da se nešto krupno događa i da će se svijet okrenuti naglavačke. I još puno toga što se sada događa sam gotovo precizno predvidio.
Sad me zafrkavaju da bih mogao noraviti”biznis 😂”

Lenko
2 godine prije

Božja će pobjeda doći pravednicima.

Zdravi i veseli bili. Mir bija svama. Bog! Bog1

ivan
2 godine prije

bravo, na tragu ste velike zvijeri.

davor
2 godine prije

Sretan Uskrs, Hristos Voskrese. Hvale vrijedan tekst o Slavenima. Moje mišljenje je da im ne smetamo toliko kao rasa/etnička grupa, već im smeta teritorij koji Slaveni okupiraju, tj. vrijedniji im je kao koridor ili izvor materijala od samog pučanstva. Nismo mi krivi što živimo tu gdje jesmo ali netko se ne bi složio s tim iz angloameričkih akademskih krugova. Slaveni bi morali naglašavati međuslavensko uvažavanje ali to je bojim se daleko od realizacije. Brojni Slaveni su otrovani mržnjom prema susjednim Slavenima i frustracijom sa slavenskim okruženjem, čak u nekim slavenskim državama i na institucionalnoj razini.

tihobl
2 godine prije

Sta hoces da kazes? Da ste albanci?

hiber
2 godine prije

Koko sada stvari stoje “biološko oružje” se baš pravilo na području regije Donbas, dok se nije pravilo na području Lavova. Inače, ovo nije nikakav preventivni rat, već rat za promjenu granica u Europi. Ukraini se želi oduzeti i suverenitet i integritet i politička volja, a to nije zabilježeno od Hitlera i Musolinija. Srećom, po efikasnosti Putin više nalikuje Musoliniju, na žalost po brutalnosti, vise Zlatnoj hordi.

Bob Rock
2 godine prije

Znamo to jako dobro! Sapienti sat

Rimtutituki
2 godine prije

Sretan Uskrs svima. Frohe Ostern. Buon Natale. I da uskrsnete u ovoj godini na dobro kao sto nas gospodar,na najvesi krscanski praznik,sretnooo

Imeiprezime
2 godine prije

Amerikanci, ime iza kojega se skriva mnoštvo nacija. Koji su to amerikanci u ovoj i većini drugih priča kad se govori o ratovima i njihovim organizatorima ili o biološkom oružju i slično ?

tihobl
2 godine prije

Koga briga za slavenima? Ja znam da anglosaksoni pokusavaju da mene ubiju i da ce i dalje pokusavati. Dosadilo mi je raspravljati se sa onima koji misle: ja sam poslusan, mene ce potedjeti. Za takve slavene nije me briga.
Mozda sam sebican, ali lakse mi je razjasnti stvari kad ih spustim na licni nivo.

Komplicirano
2 godine prije

moj san,,panslavizam,,,,sila kakvu svijet nije nikad upoznao,,,sila koja bi vratila čovjeka pravednosti ali i odgovornosti,,,,s druge strane “civilizacija” koja u genima ima uništenje drugih na perfidan sotonski način,,,biološki,,,od zaraženih deka,ćebadi koje su DAROVALI jednom miroljubivom narodu koji je samo živio svoj na svome,,velike boginje su odradile posao,,,vijetnam,,irak i besramna laž o oružju za masovno uništenje,,,hirošima,nagasaki,,,ma tko bi sve u jednom upisu nabrojao???,,,zašto sam sklon ne vjerovati toj “civilizaciji” koja je u zadnje 2 godine na isti modus napala cijeli svijet,znamo čime,,,šta je sljedeće za ljude ove planete? ukoliko se izvuku iz trenutne situacije oko Rusije mišljenja sam kako nam spasa nema,,,narod na narod,kraljevstvo na kraljevstvo,,,tako piše,,,kojem kraljevstvu ti pripadaš? Istini ili laži????,,,eh da,,,pobjednik je poznat bez obzira na inflaciju laži iz centara laži,,,,,svako dobro dobrim ljudima želim,,,a kada sve to vidite,dignite glavu gore,jer se približilo kraljevstvo božije,,,

Rimtutituki
2 godine prije

Mi smo svi ovde 7530 godina,nismo fosli niodakle, mi smo Vinca,mir,prosperitet,ljubav,umjetnost,itd. Ljudi moji informirajte se malo o Vinci,vucedol,lepenski vir,to ste vi. Ovi zapadnjaci bi da pobiju sviju,jer ih podsjecamo uvijek na ono sto ini nisu.

eemi
2 godine prije

Da, tu je jako važno istražiti mr Winstona C. (da baš tog) i njegov te britanski odnos prema Slavenima itd.. Ima nas i Slavena, koji uopče nismo pripadnici nit jedne od poznatih il nepoznatih religija, religijski praznici NISU! naši praznici, poštujemo potrebu, da nekima oni puno znače nama puno više znači život izvan okvira religije..itd. lp.

Emiliano Zapata
2 godine prije

Molim Vas da nepisete “amerikanci” jer je to saka superbogatih ludaka a ne americki narod.
Ti kabalisti zele da pobiju, istrijebe i sterilisu sve a ne samo Slavene…

Pravnica
2 godine prije

Odličan tekst. Sretan Uskrs svima. Pozdrav

Ico
2 godine prije

Hrvati će prije nestati, nego shvatiti da im je Vatikan najveći neprijatelj!

Flint
2 godine prije

Slavni su hrpa brabonjaka. Da je nisu vladali bi s pola svijeta.

Гавран
2 godine prije

Kinezi u borbi protiv ovog, veštačkog virusa, reaguju histerično. Mi im se smejemo s visine i zlurado. Logično je da je lakše napraviti biološki pripravak protiv rase, nego unutar rase. Njihove službe znaju više i bolje od nas šta im je činiti.  

kuki
2 godine prije

pa sta im je jadan slavek kriv?

držnedaj
2 godine prije

upzorenje kabalcim:
‘Rusija upozorava senilnog Joe Bidena da prestane s naoružavanjem Ukrajine ili će se suočiti s ‘nepredvidivim posljedicama’

Jakov
2 godine prije

Al ga lupate

Hrvoje
2 godine prije

Blago ludima. Njihovo je kraljevstvo nebesko. Tu mislim na autore i večinu komentatora.

2 godine prije

zanimljiv odabir o iznošenju istine jedan od stradalih je i Nikolaj Levašov…iz njegova rada – evo prilog: ………..(Rusija u zakrivljenim ogledalima – Николай Левашов Том 1.) Verovatnoću odsustva bilo kakvih ostataka čoveka u periodu od pre više od četrdeset hiljada godina, je teško objasniti bilo kakvim razlozima. Ostaci modernog čoveka se iznenada pojavljuju samo oko četrdeset hiljada godina nazad, na svim kontinentima, i to ne samo belog čoveka,već i predstavnika svih ostalih osnovnih rasa, na prostorima na kojima se ove rase nalaze i danas. Dakle, tako nešto je nemoguće bez nekog spoljnog uticaja. I u Vedama se govori, šta je bilo posle potapanja Da’Arije pod vodu: «U to vreme poginulo je mnogo naroda, ko nije uspeo da uzleti na Vajtmanama ili da prođe kroz Kapije Međusveta i da se sačuva u zvezdanoj kući Medveda.… Ponovo su pokidane Niti kuća Svarogovog Kruga, zato su Igle Nebeske izgubile boju, Da bi ponovo… Čitaj više »

2 godine prije

…………………
Tiho, noći, moje zlato spava,
blijedi mjesec nebom obasjava.
Tiho pojte maleni slavuji,
da se moje zlato ne probudi.

zapadni neimac
2 godine prije

Ovi na zapadu ne bi imali sta jesti da him nije nas slavena. A ovo sa dronom je najbolje.

mrdo
2 godine prije

Da ga nije strefio iznenaditis?

mrdo
2 godine prije

Nema šanse. Ruska vodka je lijek protiv svih mogućih etničkih parazita.

Mirko
2 godine prije

Realno ovaj virus mogli bi napravit i u Ameriki nije im trebala Ukrajina

Metabaron
2 godine prije

Nisu to ONI bez razloga ugurali u zadnji film o James Bondu …

Lenko
2 godine prije

Ja, vaš Otac, ovdje sam da vas podsjetim da vas sve volim. Ne bojte se… Ne brini; pusti ljudske stvari i imajte vjeru – sve će se ispuniti prema Mom planu. Anđeli, na mjestu koje sam blagoslovio, zaštitit će vas i učiniti sigurnim; učinit će vas nevidljivim i neću vas ostaviti. Ja sam dobar Otac, ali sam pravedan Otac. Volim vas, djeco Moja, toliko vas volim: ne bojte se, ne bojte se, sve što će te imati bit će samo po Mojoj milosti.
Otac Nebeski Giselli Cardia10. ožujka 2022

Zdravi i veseli bili. Mir bija s Vama. Bog! Bog!

Air Brush
2 godine prije

Od Marxa do Kissingera isto. Zato jer se ne daju pokoriti kao zapad, biti poslušni i raditi što im se ukaže. Problem i nisu oni nego domaći izdajnici koji za malo zelembaća rade što im zapadne gazde kažu.

vovo
2 godine prije

Stara germanska politika je zavaditi i zaratovati Slavene a Hitlerova politika je bila istrijebitti a anglosaksonska politika je jedan tren ono prvo imenovano a drugi tren ovo drugo imenovano….pa sto ispane, njima uvijek u redu.

Mrčikola
2 godine prije

Ma, yebe se nas Hrvata za to…mi nismo Slaveni.
Mi smo Goti, Vizigoti…mi smo Iranci, Indijci, Iliri…mi smo…a u pihčku materinu, stvarno, tko smo, zapravo, mi Hrvati…a, ništa…pitat ću popodne glavnog lokalnog političara ili, možda, popa. 😁

łedeno doba
2 godine prije

– “Amerikanci” nisu ništa planirali. Tamo neki John Smith, rančer/seljak iz Texasa, ili tamo neki James Jones, radnik čeličana u Pittsburgu–nemaju ništa s tim. Njih se ne pita ništa, isto kao što se u Hrvatskoj ne pita ništa Hrvate, ni u Srbiji se ne pita ništa Srba, ni u Njemačkoj se ne pita ništa Njemaca, ni u Francuskoj se ne pita ništa Francuza..itd… Zna se tko su gospodari i vlasnici SAD-a, oni koji su vlasnici novca i centralnih banaka- oni su i vlasnici i Hrvatske, i Srbije, i poljske..i Njemačke, i Francuske, i Italije… i skoro svih zemalja – I Ukrajinci su Slaveni.. – prema tome Slaveni ratuju protiv Slavena i ginu jedni i drugi (bez obzira na priče o nacistima, ovima i onima.. – dakle zašto onda rat? tko je natjerao rusku vlast da ratuje? – zašto je Hićo išao u suludi, samoubilački pohod na SSSR/Rusiju? 1941. (nije on bio… Čitaj više »

B7ranko Spehar
2 godine prije

Nismo baš pametni i stalno biramo idiote tako da nikom ne bi falili da nas nema.

XXX
2 godine prije

Putine nuklearnu na odvratnu satansku tvorevinu usa.Čim prije.SMRT usa

Osam Šezdeset
2 godine prije

Slavni Slaveni ne samo da su najveći narod u Evropi, oni su najveći i najmnogoljudniji narod na svijetu! Još samo da osvijestimo da smo doslovno SVI slavenski narodi braća, i po krvi i po vjeri, i da nam vanjski i unutarnji neprijatelji rade o glavi, gdje bi nam bio kraj braćo i sestre? Stoga:
Hej, Slaveni, jošte živi
Riječ naših djedova
Dok za narod srce bije
Njihovih sinova

Živi, živi duh slavenski
Živjet će vjekov’ma
Zalud prijeti ponor pakla
Zalud vatra groma

Nek se sada i nad nama
Burom sve raznese
Stijena puca, dub se lama
Zemlja nek se trese

Mi stojimo postojano
Kano klisurine
Proklet bio izdajica
Svoje domovine!

Hrvatski branitelj, koji milošću Božjom ne okrvavi ruke.

tihobl
2 godine prije

Nestade, a ostade moj odgovor njemu.

radoznalo_mače
2 godine prije

Debeli Lazar.

Nena
2 godine prije

Bagra satanistička!
Ko se mača lati od mača će i poginuti.

Max
2 godine prije

Zločinsčki plan koji je spriječen.

Max
2 godine prije

Sretan Uskrs .

© 2023 – Portal Logično

POVEZANE VIJESTI