Assad izjavio da bi se želio cijepiti protiv COVIDA-19 ruskim cjepivom

Assad - vakcina
19 komentara

Sirijski predsjednik Bashar Assad rekao je za Sputnjik da bi se želio cijepiti ruskim cjepivom protiv koronavirusa.

Na pitanje bi liželio biti cijepljen ruskim cjepivom protiv COVIDA-19, Assad je odgovorio: “Naravno, u okolnostima kao što su ove svatko bi želio biti cijepljen protiv ovog virusa”.

Sirijski čelnik također je rekao da će Damask s ruskim vlastima razgovarati o nabavi veće zalihe cjepiva za sirijsko tržište, rekavši da se radi o “vrlo važnom pitanju”.

“Mislim da cjepivo još nije dostupno za međunarodno tržište, ali razgovarat ćemo o njemu s ruskim vlastima kada cjepivo bude dostupno za prodaju i kada ga budemo mogli i mi kupiti. Vrlo je važno i nadasve potrebno razgovarati o ovoj temi”, rekao je.

Citirajući ruske vlasti u vezi s tim da će cjepivo u studenom postati dostupno za kupnju, sirijski predsjednik rekao je da će Damask “definitivno” detaljno pregovarati o nabavi cjepiva s Moskvom.

“Svi u Siriji pitaju za rusko cjepivo i kada će ono biti dostupno”, rekao je Assad.

Na upit o tome da iznese informacije o količini cjepiva koju Sirija planira kupiti, sirijski je predsjednik rekao: “To ovisi o tome koliko je cjepiva dostupno i o tome koliko nama cjepiva treba, što su informacije koje ćemo znati nakon detaljnijeg razgovora sa zdravstvenim stručnjacima naše zemlje”.

Dana 11. kolovoza ruska vlada službeno je registrirala prvo cjepivo na svijetu, nazvano Sputnjik V, koje trenutno završava treću fazu kliničkih ispitivanja, prema protokolima Svjetske zdravstvene organizacije. Nekoliko drugih zemalja slijedilo je vodstvo i najavilo da će ubrzati registraciju svojih COVID-19 cjepiva.

bahar al assadCOVID-19
Pretplatiti se
Obavijesti o
19 Komentari
Najstariji
Najnoviji Najviše komentiran
Inline povratne informacije
Pogledaj sve komentare
Mr. No
3 godine prije

Ne zeli, mora-i tako se dugocu vracaju, a nikad vraceni nece biti.

Bosanac
3 godine prije

Mene zanima npr. sta se desava u Urugvaju. Nema nijedan tekst 🙂
Ne moram bas znat kad su koji ‘prdnuli’ ovi politicari. Pogotovo ovi sto se zele ‘dobrovoljno cijepit’ u marketingske svrhe raznoraznih proizvodjaca vakcina.

3 godine prije zadnji put uredio Bosanac
crodaemon1
3 godine prije

Zna i gotovo, pravi diplomat. Reć ono šta sugovornik želi ćuti, a zapravo ništa ne obećati niti dat neki konkretan odgovor.

Davor drugi
3 godine prije

Pragmatičan, razborit i intiligentan predsjednik Assad, onakav kakvog ga ja vidim, pomalo me ovim planom razočarao. Jasno mi je njihovo partnerstvo sa Rusijom, ali na jedan jasan, praktičan i transparentan način.

Slovenac1
3 godine prije

Dakle imamo lek a jos uvijek brojimo koji je ovde lud

sedban
3 godine prije

Na zapadu, u Holandiji, ce rezim radje da se mnogi razbolu ili umru nego uzeti rusko cjepivo koje kosta samo 13 Dolara.

Max
3 godine prije

On ima dobar rszlog za to. Ja se ne želim cjepiti nijednim.

tijetobe
3 godine prije

nadam se da ce ga cionisti ubit prije i tako mu spasit dusu

© 2023 – Portal Logično

POVEZANE VIJESTI