Austrija ne odustaje od 4. Reicha – donji dom parlamenta izglasao obavezno cijepljenje!

Austrija obavezno cijepljenje
168 komentara

Nažalost, bilo je predvidivo, ali sada je to tužna sigurnost. Glasovima tirkizno-zelene vlade, SPÖ-a i velikom većinom mandata NEOS-a, u Nacionalnom vijeću odlučeno je o obveznom cijepljenju. Rezultat glasovanja objavljen je oko 19 sati. Zastupnica Zelenih se klonila glasovanja kako ne bi morala glasati protiv smjera svoje stranke. Čak i uz nekoliko crvenih mandatara, to je značilo njihovu odsutnost u prostoriji.

Samo FPÖ protiv obveznih injekcija

Od 183 zastupnika, 170 ih je sudjelovalo na povijesnom glasovanju, rezultat je bio 137:33 za obvezno cijepljenje. Među njima, samo su se liberali pobunili protiv obveznog cijepljenja i htjeli spriječiti da Austrija bude prva formalno demokratska država na svijetu koja je uvela obvezno cijepljenje za sve odrasle osobe. Kako je tijekom dana objasnio glavni tajnik FPÖ-a Michael Schnedlitz, Slobodarska stranka je jednoglasno glasala protiv prijedloga.

U prvoj reakciji na Telegramu, čelnik FPÖ-a Herbert Kickl opisao je ishod glasovanja kao “dan srama za austrijski parlament i za našu demokraciju”. Samo bi njegova stranka glasala protiv “ovog nepravednog zakona, koji označava totalitarnu najnižu točku neuspjeha vlade koji traju dvije godine”. Međutim, nakon ovog neuspjeha, ponovno je ohrabrio ljude: “Učinit ćemo sve da većina građana poništi obvezu cijepljenja.”

Četiri mandatara NEOS-a protiv obveznog cijepljenja

Još jučer je Kickl u impresivnoj video poruci zamolio predstavnike ostalih stranaka da slušaju sebe i “slušaju svoju savjest”. Nije pomoglo: u Corona United Frontu nije se potresla nikakva moguća savjest. Osim Slobodarske stranke, bila su i četiri zastupnika NEOS-a koji su to odbili. Među njima je, ironično, glasnogovornik pandemije Gerald Loacker, koji je u svom govoru unaprijed izjavio da neće dati glas predloženom zakonu.

Slobodarska stranka morala se žaliti i na dva opravdana izostanka. Prijeteća situacija nastala je u vezi s izostankom Dagmar Belakovich, jedne od glavnih kritičara obveznog cijepljenja u Parlamentu. Prvi relevantni akteri i novinari već su počeli nagađati o pozadini na društvenim mrežama. Kako je upitao Wochenblick, apsurdi režima Corone spriječili su ih da sudjeluju u glasovanju. Jer poput desetaka tisuća Austrijanaca, Belakowitsch je nedavno bila zdrava i u karanteni bez svoje krivnje kao kontakt osoba zaraženog.

Kada se nakon odsluženja minimalnog roka htjela “pregledati” na vrijeme za dan sjednice, to nije uspjela. Jer prema njezinim riječima, u Beču nije bilo slobodnog termina za testiranje koji biste joj mogli ili htjeli dodijeliti! Brojčano, sudjelovanje nije moglo poništiti rezultat – međutim, građani su je zapamtili u jednom od njenih burnih zapaljivih govora. Nedavno je ostavila dojam istupom u kojem je u Parlamentu kritizirala “glasnogovornika tvrtke Pfizer” i jasno poručila: Ne možete si ubrizgati osnovna prava, ona su bezuvjetna!

IZVOR: wochenblick.at

AustrijacjepivoCovidObvezno cijepljenjevakcina
Pretplatiti se
Obavijesti o
168 Komentari
Najstariji
Najnoviji Najviše komentiran
Inline povratne informacije
Pogledaj sve komentare
Dokurčilomi
2 godine prije

Počinje.

preseren3
2 godine prije

Dali su svijetu Hitlera, a sada su uzor uskračivanja ljudskih prava.
Prvi na svijetu!

pirat sa kariba
2 godine prije

znaci to je ta demokracija ,ako neces milom oces silom,,,

darijoman
2 godine prije

Koje gnjide

Incog
2 godine prije

Već vidim tulum po njihovim ulicama (reality show 4. reich u izravnom prijenosu)!

Istinu samo
2 godine prije

Cekamo subotu.

MARKO
2 godine prije

Morrison: Djokovic could play at Aus Open 2023
“”KAKO LITHIUM MIJENA. ODLUKE””””

Smilje&Bosilje
2 godine prije

Znaju gdje ti isti zive, pa ce biti zanimljivo promatrati.

tihobl
2 godine prije

Da li su uzvojili zakon koji vrijedi samo u Austriji ili u cijeloj Austrougarskoj?
Mislim, kad vasingtonski konges moze usvajati eksteritorijalne zakone moze i Bec.

Al Capone
2 godine prije

Zanimljivo kako se tako napredne države sa bogatom poviješću pretvore u bijedne kolonije.

Tupko Glupko
2 godine prije

Idemo vidjeti kolika je smrtnost od Covida u Austriji, tko većinom umire i koliko cjepiva pomažu. Vrlo slični podaci dobili bi se i za svaku drugu europsku zemlju. a) službena statistika 2020. za Austriju Umrli od/sa Covid 19 u Austriji 2020: 6.261 (0,07% sveukupne austrijske populacije) Cijepljeni sa krajem 2020. godine: 1 doza – 0,1% populacije 2 doze – 0% 3 doze – 0% b) službena statistika 2021. za Austriju Umrli od/sa Covid-19 u Austriji 2021.: 7.472 (0,08% sveukupne austrijske populacije) Cijepljeni sa krajem 2021. godine: 1 doza – 74,3% 2 doze – 72,8% 3 doze – 41,4% Preko 90% umrlih od/sa Covid-19 je starije od 60 godina, većina s popratnim komorbiditetima. Kao što vidite, čak je i više umrlih od/sa Covid u 2020. (kada se de facto nitko još nije cijepio), u odnosu na 2021., gdje je sa krajem godine sa dvije doze cijepljeno njih 72,8%, a 41,4% je… Čitaj više »

radoznalo_mače
2 godine prije

Austrijanci rade 170 vješala?

Mikojan
2 godine prije

A šta kaže “savezni dom” ?
ili donji dom može donositi odluke bez kontrole gornjeg doma ?

Tupko Glupko
2 godine prije

Glavna tajna je što piše u ugovorima Pfizera sa državama.
Čime su ucijenjene? Što se dešava ako se ne poštuju odredbe? Tko ih je potpisao?
Tko to razotkrije i da u javnost, treba mu u svakoj europskoj državi dići spomenik!

Siniša
2 godine prije

Sve svi rade pogrešno, apsolutno pogrešno…
Vele Omikron je apsolutno bezopasan, od stotina obolelih nekoliko imaju tragove upale i to bezazlene tragove, bolnice propadaju jer im Omikron ne obezbeđuje mušterije jer Omikron ne silazi u pluća već se zadržava u grlu i nosu….
Želim reći…ovaj poklon treba izkoristiti i izazvati masovnu zarazu, niti jedna današnja vakcina neće uništiti Koronu ali je očigledno da bi masovno zaražavanje Omikronom pomoglo.

Tupko Glupko
2 godine prije

Svaki od tih 137 koji su ovo izglasali u austrijskom parlamentu sada može biti osobno tužen za svaku nuspojavu i smrt od Covid cjepiva.

Inače je od Covida-19 u 2020. godini u Austriji umrlo 0,07% sveukupne austrijske populacije (kada nitko nije bio cijepljen), a u 2021. ih je umrlo 0,08% (sa krajem godine ih je 74% primilo dvije doze, a 41% i treću).
Službeni podaci.
Preko 90% umrlih starijih od 60 godina, velika većina s popratnim komorbiditetima.

Opaka bolest.
Učinkovito cjepivo.

Davor
2 godine prije

Kako mogu izglasavati obavezu “liječenja” s eksperimentalnim pripravcima? Zar se to ne kosi s presudom iz Nunberga 1945, o zabrani eksperimenata na osobama koje to ne žele? Pa zar upravo Austrija i Njemačka zbog takvih postupanja su tada osuđene? Zar nije ustavno pravo svakog čovjeka da odabere način liječenja? Zar nije ustavno pravo prigovor savjesti? Gdje su austrijski odvjetnici, što ne ruše ove nacističke odluke na Međunarodnom sudu? Čini se da nismo svjesni da su Oni postavili svoje ljude na sva ključna mjesta cijelog svijeta i da su krenili u konačnu bitku sotonskog porobljavanja svih ljudi. Kao što se vidi na Zapadu im je jezgra, centar moći( UN,who,USA,GB,EU) Po meni ovo nije ništa drugo nego ispunjenje knjige Otkrivenje. Cijela knjiga Otkrivenje ima ispunjenje od 1914.( otk.1:10) To je vizija Gospodinovog dana. Kad su Krista pitali njegovi apostoli: Kaži nam, kad je dan tvog dolaska i znak tvoje prisutnosti?( Matej 24:3)… Čitaj više »

Vox
2 godine prije

Eto sasvim slucajno se potrefilo…..a ovi sta su ih Schwabe htjele unistiti sada pune bocice koje idu Schwabama u krvotok…..ha ha ha….

Pravednik
2 godine prije

Dobar zaključak,Puno je “slučajnosti” u ovoj plandemiji.

Peter Tosh
2 godine prije

Jedni postrozavaju, drugi ublazuju a, iz iste su skoljke. Nema logike

Adolf
2 godine prije

Gornji Dom ce ponistiti.

nepoželjni
2 godine prije

Krajnje mi je nezamislivo i potpuno neprihvatljivo da netko u državnoj vlasti uzme sebi za pravo kršiti ustavom i prirodom zagarantirano moje pravo na slobodan izbor medicinskog tretmana naročito što to “cjepivo” koje treba biti obavezno nije uopće provjereno i dokazano korisno u dosadašnjoj praksi. Osim toga, svugdje u javnosti se to “cjepivo” naziva – eksperimentalno !? Dokazane su mnogobrojne smrti, teška oštećenja zdravlja i masa nus pojava kod ljudi koji su primili ubod. Dokazane su različitosti u dozama “cjepiva” i oštećenja zdravlja različitog intenziteta koje pojedine serije doza izazivaju, dakle, mogućnost manipulacije je ogromna. Eto, postoji i presedan u Francuskoj, gdje osiguravajuće društvo ne želi isplatiti osiguraninu za smrt koju je izazvalo “cjepivo” jer je ono eksperimentalno i ima cijelu listu štetnih i smrtno opasnih nus pojava kojima se svjesno izlažeš pa prema tome namjerno izazivaš svoju smrt ili oštećenje zdravlja !?… Prema tome, tih 137 psihopata koji su… Čitaj više »

2 godine prije zadnji put uredio dzabaludin
Mikojan
2 godine prije

Zamislimo situaciju, svi cijepljeni sa 5 doza, a bolnice pune pozitivnih, koga će okriviti, vrapce na grani, opet ptičja gripa, ovo ono ?
I najgluplji vidi da cjepiva ne djeluju a mantra da dobiješ slabe simptome od kojih nećeš umrjeti je zbilja za teško naivne da ne kažem malo zaostale u razvoju.
Ovaj zadnji soj virusa, kažu da je lakši oblik bolesti pa i protiv tog lakog oblika oni guraju cijepljenje kao riješenje, pa da djeluje nitko ne bi imao jedan simptom tog lakog oblika kovida ili ćega već.
Dakle svi cijepljeni a bolnice pune, šta ćemo tada ?
Tko će, od ovih što su izglasali obavezno cijepljnje, prvi staviti glavu na panj jer su umjesto dobrog napravili veliko zlo svom narodu ?

ZriBra
2 godine prije

Demonkratske,parlamenarne pozornice su danas uprizorenje teatra apsurda!

Bosanac
2 godine prije

Čuj zamolio političare da slušaju svoju savjest. Koji to političar ima savjest.
Političare i ovakav sistem uređenja teritorija koje nazivamo država treba ukinut. Sve je to jedna velika prevara.
Lijepa vijest je to da dok oni uvoide zakon o obaveznoj vakcinaciji da tu nema puno vakcinisanih bez obzira na njihove statistike, da ima ne bi ih tjerali.

Josip
2 godine prije

🙏✝️ , još uvijek ima nade. Križ i molitve je najače oružje.

Wolfcanislupus
2 godine prije

Engleska!!!

Covid 19 prevara je sada pod kriminalističkom istragom!!!

Dokaz koji ste svi čekali:
Glavni šef policije prima naredbe da zatvori sva mjesta za cijepljenje, ako se netko odupire – uhapsiti ga, uhapsiti sve koji su učinili zločine protiv čovječnosti garantirane Nürnberg-škim zakonom, bez obzira da li su političari, članovi Vlade, Mainstream medija, bilo kojih medija, policije, medicinskih radnika (doktora i sestara) – znači SVE!!!

Ukoliko ne provede što mu je upravo rečeno, on će biti uhapšen!!!

Wolfcanislupus Bitchute

Ime
2 godine prije

Austrija ne odustaje od 4. Reicha –Austrijske kvazi vlasti (marionete vrhovnog globalnog sotonistickog kulta) ne odustaju od tzv. obaveznog cijepljenja. Jedina obaveza je NEPOSLUH sotonistickim zakonima. Izbor postoji, pogotovo za “jugovice”. Koliko se “jugovica” odlucilo na povratak u neku od zemalja ex yu, gdje je situacija ipak (jos uvijek) bitno drugacija? Ako neko misli da se bez odricanja, zrtve i bitnih zaokreta u nacinu razmisljanja i djelovanja moze izbjeci ropstvo i u krajnjoj liniji EUtanazija vara se. Povratak iz dijaspore ne bi bio velika zrtva, a izbjegli bi tesko ropstvo i unistenje, bar dok ne vide sta dalje ciniti. Samo ko ce odoljeti “kikirikiju”, konformizmu, udobnostima… “Ne mozete sluziti Bogu i mamonu”. U Austriji ,prema nekim procjenama, ima vise od 1,5 – 2 milijuna necjepljenih. Sto ako recimo polovina ne podlegne pritisku? Sta mogu sotonisticke marionete? Strpati u zatvor gotovo milijun? Ne. Izricati-pisati kazne? Da. Treba li ih placati? Ne.… Čitaj više »

ShiborgInu
2 godine prije

Brko se vratia!!!!

2 godine prije

Ovo postaje kao sirijski rat onomad* …korak naprijed , dva nazad

Kad će više te Mallah farme….

*kako bi to Đole kazao

Jery
2 godine prije

Vidit čw mo kako če se to završiti i za naciste u austrijskoj vladi a i za njihovu ekonomiju! Ffuuujjj kreteni!!! Poserem se na vašu demokraciju! Uzakonili pederi trovanje vlastitog naroda!!! 🤮🤮🤮🤮🤮

veliki putnik
2 godine prije

Necete dugo zlotvori ,stici ce vas bozija pravda!

Jadranka S.
2 godine prije

Evo do kuda je dovela POSLUSNOST ljudi.
Da svakodnevno nesuraduju, sustav bi se urusio sam od sebe. A ovako covjecanstvo isvojom poslusnoscu ide u provaliju.
Prezalosno, pretuzno da je toliko malo ljudi na svijetu koji cuju/slusaju svoju savijest/ljubav koja je ZIVOT i zive u skladu sa prirodom/univerzumom.
Ma kako ja mogu SAMA bez maske od pocetka ovih gluposti, bez ikakvog testiranja,…. bez straha od ikoga i icega svakodnevno ispravno postupiti, onda moze SVATKO.
Nemoze me nitko nagovoriti, niti natjerati na ikakvu poslusnost sto je na stetu djece, ljudu, zivotinja, prirode,… ZIVOTA samog,…. NITKO!!!

Zagten
2 godine prije

Toliko o popustanju mjera. Realno, sta znaci da ukinu i maske a pojacaju agendu u kojoj rade o glavi. Nitko nije umro od maske.

Vanja
2 godine prije

Državni terorizam,kako se odbraniti od takvog!

čudila se aman ja
2 godine prije

…ovako glasi jedan biser – naslov: Austrija uvela obavezno cijepljenje od 01.veljače. Uvela? Valjda, uvesti će, ili,točnije, možda će od 01.02.biti… Ali, pisac mora pisati ludo i strašno, tko za pamet pita! svjesna proizvodnja straha i svjesno sudjelovanje budale novinara u njoj. Evo i drugačiji primjer-jutros petar vlahov osvanuo na četvrtom bez bedža cjepi se, šta bi to moglo značiti ?

Toxic_Zombie
2 godine prije

Joj strašna, opaka, brutalna neka bolest, moraš kažnjavat ljude koji se ne žele pikat sa Soroš cjepivom, da je tako opaka i strašna kak ju uporno žele prikazat-svi bi se cjepili od straha, ljudi bi se bojali bolesti a ne kazni

G666
2 godine prije

Prva EU država je pala… ostale dolaze (neizbježno) na red najkasnije do kraja godine, da se ne varamo..unatoč tome što Austrija ima jednog političara (Kickl) i jednu (jedinu) opozicionu partiju koji u svojim govorima (prije svega po sadržaju i žestokoj kritici)u parlamentu i na demonstracijama skoro da nema premca u cijeloj “jadnoj” evropi!
Šanse su nam sve manje…
Ne zavaravaj te se da je Austrija “tamo negdje”…
Želim nam svima da se desi “čudo”..😕

Mikojan
2 godine prije

Hm, postoji li kakva vakcina-cijepivo protiv gonoreje (kapavac, triper, triša) ?
Pitam za prijatelja.

ledeno doba
2 godine prije

koliko se ja sjećam,, krajem studenoga su svi mediji tada izvještavali: Austrija uvela obavezno cjepljenje, stupa na snagu početkom veljače. i tad je rečeno da je dakle to već donešeno. To je dakle već tada bila gotova stvar… da je glasanje ioanko pušiona i hrpa ghovana znalo se od početka–da će svi osim FPO-a glasati za to, jer inače, tko bi odbio glasanje, poginuo bi u prometnoj nesreći ili doživo srčani udar.. mislim da je to gomila preplašene šaka jada u prdezh državici adolfa h. , ali da je strah od kabaline likvidacije, ipak veći od straha od vlastitog stanovništva.. Iako se moglo vidjeti nekako između redaka iz raznih izvještaja prošlih tjedana i mjeseci, da taj strah i te kako postoji.. Zato je najprije uteklo kabalino dijete Kurčić, sa onom namještenom aferom, pa su mu dali uhljebništvo,,, odnosno utočište u Palmatiru u SAD, onda se nakon kratkog vremena uklonio i… Čitaj više »

Emiliano Zapata
2 godine prije

Uskoro i u vasoj zemlji!

ledeno doba
2 godine prije

isti koji su vukli konce iza tog rješenja prije 80 godina, vuku konce i sada, iza ovog rješenja
za hazarosataniste su brojke, datumi i simboli važni

JA,ja
2 godine prije

Nadam se da ce narod reci Ne!Poduzeti sve mjere i ne birati sredstva da se odupru ovom nacizmu!!!

ledeno doba
2 godine prije

svjedočenje nekoliko Hrvata-povratnika iz Australije, kako je tamo u diktaturi:

teleskop.hr/hrvatska/hrvati-iz-australije-podrzali-novaka-dokovica-zasto-se-zele-vratiti-u-hrvatsku/

Vele
2 godine prije

Mariću kupi prnje od tamo dok ti je na vrime. Židovi koji su pobigli do trisčetvrte uspili su, posli više nisu mogli.

Kum
2 godine prije

Koji je novi zakon za izglasavanje?Mozda oduzimanje djece roditeljima u svezi zastite drustva od zaraznih bolesti?Siguran sam da ima puno ljudi koji bi se slozili s tim da ne bi izgubili posao i komociju u zivotu.

Jomla
2 godine prije

Slučajnost ne postoji!!!

Sardelino
2 godine prije

U čemu je kvaka 22.
Kabala koja je na vlasti u Austriji nije toliko glupa da nezna kako postojeće cijepivo za kovid 19 nema nikakav faktor imunizacije niti da je faktor zaštite od zaraze nula a prijenos zaraze u odnosu na necijepljene istovjetan.Ovo cjepivo koje je u upotrebi a koje žele ubaciti u tijela Austrijanaca štiti od zaraze nula posto odnosno može se reći da čak i otvara vrata virusu kojeg su nazvali omikron.
Poanta je u tome da kabala sad u aktuelmom trenutku želi postaviti čvrste temelje za sva moguća buduća obavezna cijepljenja za sve moguće buduće pandemije.
Austrija im je ujedno poslužila kao testno-eksperimentalno područje da vide dokle mogu ići.
U Austriji im je ono što su zamislili prošlo kao kroz putar.

Crna
2 godine prije

Bez rijeci. Jadni ljudi s jedne i druge strane.

Max
2 godine prije

Da bilo je očekivano. Narod Austrije će se morati boriti za slobodu.

© 2023 – Portal Logično

POVEZANE VIJESTI