Automobil se zaletio u Bidenovu kolonu automobila

Biden
10 komentara

Američki predsjednik je na video snimkama izgledao vidno iznenađen incidentom

Automobil je udario u jedno od SUV-ova u povorci automobila Joea Bidena dok je američki predsjednik napuštao svoj predizborni stožer u Wilmingtonu u Delawareu u nedjelju navečer, potvrdila je američka Tajna služba.

Čuo se jak prasak; predsjednik je bio ispred zgrade, spremajući se ući u svoj automobil gdje ga je čekala prva dama Jill Biden. Snimka otkriva da je Biden bio vidno iznenađen incidentom. Zaustavio se, iznenađen, i pogledao prema izvoru zvuka, prije nego što ga je osoblje tajne službe brzo otpratilo u vozilo. NBC je izvijestio da je predsjednik rekao “vau” kada se cijela stvar dogodila.

“Vozilo Tajne službe koje je osiguravalo rutu predsjednikove povorke udarilo je drugo vozilo” oko 20 sati po lokalnom vremenu, rekao je glasnogovornik Tajne službe Steve Kopek za CNN.

Prema Kopeku, nije bilo “zaštitnog interesa povezanog s ovim događajem”, što znači da Tajna služba vjeruje da je nesreća bila nenamjerna. “Predsjednikova povorka vozila je otišla bez incidenata”, dodao je.

Srebrna limuzina s registarskim tablicama iz Delawarea udarila je SUV koji je zaklanjao Bidenovu povorku automobila na raskrižju preko puta ulaza u predizborni stožer po kišovitom vremenu u Wilmingtonu, izvijestio je Reuters pozivajući se na izvješće novinarske skupine Bijele kuće.

Osoblje Tajne službe brzo je okružilo automobil i uperilo svoje oružje u vozača, koji je podigao ruke, rekao je svjedok agenciji.

Bidenovi su se nakon incidenta sigurno vratili u svoj dom u Wilmingtonu, dodao je.

Predsjednik i prva dama bili su u posjetu Bidenovom predizbornom stožeru 2024. kako bi podijelili obrok sa osobljem i pozdravili ih na blagdanskom veselom satu. Ovo je prvi put da je američki čelnik posjetio tim koji od ljeta radi iz ureda u Wilmingtonu.

BidenincidentSAD
Pretplatiti se
Obavijesti o
10 Komentari
Najstariji
Najnoviji Najviše komentiran
Inline povratne informacije
Pogledaj sve komentare
Tupko Glupko
4 mjeseci prije

Mrak, kiša, crna vozila u pratnji, slaba vidljivost, loš vozač, čisto sumnjam da je ovdje bilo namjere.
Zanimljivo je primjetiti kako Biden spooooro sjeda u to vozilo.
Ipak je to starac od 81 godine koji je odavno trebao biti u mirovini.

Hahahaha
4 mjeseci prije

To je sigurno tramp organizirao uz pomoč ruskih hakera

Max
4 mjeseci prije

Ali je njega promašilo.

tihobl
4 mjeseci prije

I princeza Dijana je stradala u saobracajnoj nesreci.

nastran
4 mjeseci prije

jadan se ni usro?

tabula
4 mjeseci prije

Nije on to još skontao, prepast će se za koji dan.

nessy
4 mjeseci prije

Pa valjda je svima jasno da je to rusko maslo. ali, naglo su odustali, vidjevsi spremnost Tajne Sluzbe. Oni bi, da zastite predsjednika, skocili ne pred metak, nego pred balisticku raketu. Svojim hrabrim prsima bi je zaustavili, i sutra bi na TV bila reportaza o tom heroju.

Observeterius
4 mjeseci prije

A big, fat nothinburger.

© 2023 – Portal Logično

POVEZANE VIJESTI