fbpx

Bahati zapovjednici u najvišim redovima OSRH – Što to radi general Mijo Validžić, kome se osvećuje i zašto?

Mijo Validžić

Prije desetak dana obavila sam telefonski razgovor, iniciran dojavom časnika i vojnika (ukupno njih tada 73, sada već preko 90) s Ministarstvom obrane RH, točnije pokušajem razgovora sa generalom Mijom Validžićem, te u kabinetu ministra s tajnicom ministra.

(01 4567-410, zovite ih i vi).

Razgovor je u javnosti izazvao nezapamćeno interesovanje ali i osvetničke postupke generala Mije Validžića, koji je krenuo u osvetnički pohod prema dočasnicima, vojnicima iz nekih jedinica za koje sumnja da su možda sudjelovali u svemu. E pa generale Valiđiću, (na sramotu OS RH) svih ovih skoro 90 dojava do danas naših vojnika, vojikinja, časnika i dočasnika OSRH nikada nećete otkriti, a ja posjedujem takvu dokumentaciju da vi jednostavno morate biti razrješen vaše funkcije jer sustavno provodite mobing, osvete, prijetnje i nečasno se ponašate u svim jedinicama prema svojim podređenima što nikako ne može biti pravilo u ponašanju jedne vojne osobe s tog ranga zapovjedanja. Stoga, u ime hrvatske vojske i građana Hrvatske koji vas plaćaju  očekujem da će te biti odmah razriješen funkcije te umirovljen jer ni niste za drugo.

A sad idemo redom, kronologija je bitna.

19. srpnja 2021. objavili smo snimku razgovora u MORH-u.

Potom smo isti dan, u ime portala, uputili i drugi mail kako bi  se odgovorilo na tri izuzetna pitanja, bitna za cijelu Hrvatsku.

Zahtjev za odgovorom na tri pitanja za portal logicno.com 

Prima kabinet ([email protected] pišite im i vi)

Poštovani,

Obzirom da nisam zadovoljna vašim odogovorm od 17. 07. 2021. na upućen vam mail 16. 07. 2021. odustajem (obzirom na brojna – njih 73 ukupno – svjedočenja naših vojnika) od insistiranja na odgovoru koji bi se temeljio na činenicama. Svjesna sam da nemate što odgovoriti.

No, ponukana ovim porukama i mailovima koje dobih, želim vam postaviti pitanja na koja molim konkretne odgovore u što kraćem roku. I molim vas sa potpisom osobe ili više nih koje ih daju. To bi bio tada dokument, sve ovo što dobih iz PR službe je običan komad papira (kad se isprinta) za koji nitko ne odgovara. Toliki barataju čak i mailovima ministara, a da ministar za to niti ne zna. Zanimljivo, baš jedan takav slučaj imam s vašim sada ministrom a nekad, kratko, ministorm Ministarstva dravne imovine.

Molim vas da odgovorite:

  1. Što je sa Zapovjedništvom specijalnih snaga u Delnicama? Zapovjednik je general Perica Turalija koji se igra s ljudima i njihovim sudbinama, a određeni broj  “njegovih ljudi” radi šta i kako hoće? Zadnja afera vezana je uz teške droge kod više osoba.  Nekolicini  je omogućena odgoda testiranja dok se ne „očiste“ jer su „bliski“ samom generalu.
  2. Kako je završila istraga s otmicom (kako se pričalo među nekim uposlenicima ali i zapovjednicima OS HR) i smrću dočasnice HV-a, Jadranke Skender, iz službe bivše predsjednice Kolinde Grabar Kitarović? O tome su pisali i mediji no nikada nije objavljena potpuna istina.
  3. Zašto još uvijek, od 2008. do danas, nije razjašnjeno (priča se iz krugova OS RH) ubojstvo, likvidacija, u Italiji najobrazovanijeg generala ikad u OS RH, pokojnog Gordona Čačića?

Može li se dobiti odgovor što je učinila Hrvatska, njena istražna tijela i zašto o istini nije obaviještena svekolika javnost kao i supruga pokojnog generala Čačića? Zar OS RH nisu trebale provesti posebnu istragu oko svega? Ako je nešto učinjeno molim vas odgovorite precizno što i kada. Te što konkretno. I o tome su malo pisali mediji, koliko su smjeli.

Nadam se da ću dobiti konkretne i činjenicama podkrijepljene informacije.

Unaprijed zahvaljujem.
S poštovanjem,
Za portal: logicno.com

sc. Arna Šebalj, dipl. iur.
(podaci za službenika za informiranje, nadam se da zadovoljavaju)


Isti dan mediji objavljuju kako se dogodila NOVA SMRT, šesta,  izvan službe u OSRH. (24sata i Direktno)

„U ponedjeljak, 19. srpnja 2021. godine smrtno je stradala pripadnica Oružanih snaga RH s područja Vukovarsko-srijemske županije. Pripadnica Hrvatske vojske RH smrtno je stradala izvan službe. Kriminalističko istraživanje je u tijeku, djelatnici policije, Vojne policije i nadležnog Državnog odvjetništva utvrđuju okolnosti događaja. Zbog nesretnog događaja ministar obrane s djelatnicima Ministarstva obrane i Hrvatske vojske izražava sućut obitelji preminule pripadnice.“

Uslijedila su brojna svjedočenja pripadnika OSRH, a najnovije bi trebalo razriješiti funkcije generala Miju Validžića jer nakon ovoga mora intervenirtati i sam predsjednik države, vrhovni zapovjednik, gospodin Zoran Milanović. Pitanje je i momentalne ostavke ministra koji je iz Ministarstva državne imovine udomljen u najvažnijem ministarstvu Republike Hrvatske. Zalosno, no sada jasno, treba demontirati ministarstvo. I dobro mu ide.

A o njegovom „radu“ u Ministarstvu državne imovine tek će mo pisati.

Cijela izjava koju sam zaprimila:

„Za  gospođu ARNU ŠEBALJ

Kontakt broj od generala Validžića  je:  032 *** ***,  099 *** ****

S obzirom na Vaš pokušaj kontakta sa brigadnim generalom Mijom Validžićem,  zapovjednikom gardijske oklopno mehanizirane brigade (GOMBR),a u vezi pritiska na pripadnike te brigade i u vezi cijepljenja protiv bolesti COVID-19.

Zapovjednik gardijske oklopno mehanizirane brigade brigadni general Mijo Validžić  je 12.07.2021. godine spustio pisanu zapovijed u sve postrojbe koje su u sastavu GOMBR za provedbu cijepljenja protiv COVID -19  što je preduvjet za provedbu zadaća:

  • Operacija, misija i aktivnosti u inozemstvu,
  • aktivnosti vojne obuke u zemlji i izvan zemlje a posebno na kojima sudjeluju strane vojske
  • aktivnosti međunarodne vojne suradnje u zemlji i u inozemstvu
  • aktivnosti provedbe protupožarne sezone u 2021. godini
  • sve aktivnosti pomoći civilnim institucijama
  • svi oblici međunarodne izobrazbe i školovanja u zemlji i inozemstvu
  • provedbe unutarnjih službi straže, dežurstava, nadzorno propusne službe na prijavnicama i protupožarne službe

Iz ovoga se vidi da ukoliko se ne cijepimo ne možemo ništa raditi niti se školovati, ići na tečajeve, obuku, stražu… niti bilo što.  Međutim ima preko 30% nas pripadnika GOMBR koji žele zasnovati obitelji ili žele još imati djece ili imaju određene zdravstvene probleme koji se mogu pogoršati uslijed cijepljenja a na ovaj način nas prisiljava da se cijepimo a nitko nam ne garantira kakve su posljedice cijepljenja.

Nakon vaše objave na internetu i pokušaja razgovora sa generalom Validžićem on je izdao zapovijed postrojbama da se naprave popisi pripadnika GOMBR koji su cijepljeni, pripadnika koji se žele cijepiti i pripadnika koji se ne žele cijepiti a bili su prije u međunarodnim vojnim misijama jer on tvrdi da kada su išli u misiju i dobijali dnevnice onda im nije smetalo cijepljenje (međutim tu se radi o cjepivima koja su dugogodišnjom uporabom ispitana i koja nemaju dokazane posljedice na zdravlje). Također je izdao zapovijed svim podređenim zapovjednicima i obavještajcima u GOMBR da istraže tko to njega prijavljuje medijima a on zna za jednoga već su ga detektirali i otkrili. Izrevoltiran tim objavama na internetu zabranio je svim postrojbama odnosno pripadnicima GOMBR u vojarnama u Vinkovcima, Đakovu, Našicama, Bjelovaru i Varaždinu da ne smiju više parkirati u vojarnama osobna privatna vozila iako u vojarnama postoje uređena parkirališta za vozila pripadnika koji na posao dolaze osobnim vozilom ( sada se mora parkirati izvan vojarne gdje se plaća parkirna karta po satu).

Također je do daljnjeg zabranio izlaske iz vojarne na dozvolu za koje su imali podređeni zapovjednici ovlast pustiti na potpisanu dozvolu pripadnike u grad zbog obavljanja neodgodivih poslova, te je zabranio do daljnjeg prijedloge za pohvale, nagrade, promaknuća iako po zakonu povodom državnih blagdana i obilježavanja dana postrojbi, grana i dana OSRH se predlažu najbolji pripadnici za pohvale i nagrade.  Potom je zabranio prijedloge za raspored na više mjesto  za napredovanje, zatim  je zabranio postrojavanje za doma u 15.55 sati u civilu nego svi moraju biti u uniformi prije otpusta za doma.

General Validžić je poznat po neuljudnom ponašanju i ophođenju a i zastrašivanju prema podređenima (vrijeđanje i omalovažavanje poglavito starijih pripadnika i onih koji imaju viška kilograma organizirao je dodatne tjelovježbe sa pripadnicima koji imaju index tjelesne mase veći od 30 gdje su svakodnevno provodili intenzivne tjelovježbe,  jedan dočasnik je umro na takvoj tjelovježbi u vojarni u Vinkovcima) bacanje elaborata na podređene časnike i istjerivanje iz ureda uz vrijeđanje i omalovažavanje… raspoređivanje vojnika, dočasnika i časnika unutar brigade kojom on zapovijeda mimo zakona i pravilnika.  Ali i po prikrivanju i zataškavanju problema koji se javljaju u brigadi kojom on zapovijeda a sve u cilju kako bi se prikazao kao nepogrešiv i učinkovit kako bi sebi osigurao napredovanje i mjesto čelnika vojne sigurnosne agencije umjesto generala Ivice Kindera.

Zataškao je slučaj od prije nekoliko godina kada je njegov sin koji je bio pripadnik počasne bojne na Pantovčaku gdje je smještena počasna satnija u noćnim satima u pijanom stanju pjevao pjesme nepoželjnog i neprimjerenog sadržaja,  poglavito za pripadnike HV-a. 

Zataškao je prijave vojnoj policiji protiv svog prvopodređenog časnika, zapovjednika tenkovske bojne KUNE u Đakovu, zbog zlouporabe ovlasti, kršenja i nepoštivanju odluka Stožera civilne zaštite Republike Hrvatske u svrhu sprječavanja širenja zaraze novim korona virusom i općih protu epidemioloških mjera i posebnih preporuka i uputa Hrvatskog zavoda za javno zdravstvo.

Zapovjednik tenkovske bojne Kune koji je ujedno i zapovjednik vojarne u Đakovu nije poštovao i pridržavao se u vojarni u Đakovu odluka Stožera civilne zaštite Republike Hrvatske u svrhu sprječavanja širenja zaraze novim korona virusom i općih protu epidemioloških mjera i posebnih preporuka i uputa Hrvatskog zavoda za javno zdravstvo u vezi ograničenog broja putnika (pripadnika HV-a) koji putuju u autobusima na vojno linijskom prijevozu na posao i s posla u vojarnu u Đakovu (maximalno 40% popunjenost autobusa, dok je u autobusima koji voze svakodnevno vojsku u vojarnu u Đakovo na posao i s posla iz više pravaca bilo i po 70-90% popunjenost) kao i nenošenja maski za lice ili medicinskih maski u javnom i vojno-linijskom prijevozu (Belišće-Đakovo) kojim se kao odgovorna osoba vozi zapovjednik tenkovske bojne Kune a isto tako sukladno odlukama kriznog stožera nije organizirao da se u zatvorenim prostorima na sastancima nose medicinske maske ili maske za lice.

Također  nije zatvorio teretanu u vojarni Đakovo koja je radila cijelo vrijeme dok je bilo zabranjeno korištenje teretana za vrijeme pandemije, organizirao je „zabave“ za vrijeme pandemije COVID-19  (sa njemu odanim) pripadnicima tenkovske bojne KUNE u lovačkoj kući u Levanjskoj Varoši u blizini Đakova tijekom zabrane okupljanja.

Zatim je prikrio i yata kao kršenju i nepoštivanju Zakona o službi u Oružanim snagama RH (n/n 125/19), kršenju i nepoštivanje pravilnika o stražarskoj službi u OSRH Klasa: 807-03/13-02/01, Urbroj: 71-03/1-13-04, Zagreb, 8. travnja 2013., kršenju i nepoštivanje Upute za rad stražarske službe KLASA: OGR-023-03/13-06/01, URBROJ: 512-06-13-2, Zagreb, 05.11.2013.

Zbog čestog i nestručnog rukovanja i pucanja iz naoružanja od strane stražara u vojarni u Đakovu i na vojnom poligonu Gakovo  gdje je stražar  opalio metak iz puške u kamionu prilikom razvođenja straže, samo srećom nitko nije ozlijeđen ili poginuo budući da se u kamionu nalazilo veći broj vojnika stražara a koje su u nadležnosti tenkovske bojne KUNE, Zapovjednik tenkovske bojne KUNE je zbog toga zapovjedio da stražarska osiguranja koja su u nadležnosti tenkovske bojne KUNE nakon provedene straže u trajanju od 7 dana (smjene su svake srijede) kada predaju stražu moraju se vratiti u vojarnu na obuku iz rukovanja osobnim naoružanjem i ostati spavati u vojarni Đakovo do petka i tek u petak u 16.00 sati na kraju radnog vremena mogu biti slobodni i ići doma svojim obiteljima (straža nakon 7 dana provedenih na stražarskom osiguranju nakon predaje stražarske službe mora biti minimalno 24 sata slobodna što zapovjednik tenkovske bojne KUNE nije ispoštovao nego ih je sljedeća minimalno 24 sata zadržao u vojarni na obuci i nije ih pustio na odmor).

Također je zapovjedio da straža u vojarni u Đakovu obnaša dužnost sa praznim spremnicima bez streljiva čime je doveo u izravnu ugrozu stražare, ljude i imovinu koju oni štite te je prekršio sukladno Pravilnika o stražarskoj službi u OSRH,

Zbog toga učestalog nestručnog rukovanja i opaljivanja iz osobnog naoružanja od strane stražara na stražarskim mjestima u vojarni u Đakovu i na vojnom poligonu Gakovo, zapovjednik GOMBR general Validžić pisano je zapovjedio  da svi pripadnici GOMBR svakodnevno za vrijeme trajanja radnog vremena moraju nositi osobno naoružanje na svim obučnim i vanobučnim aktivnostima u vojarnama i na vojnim poligonima (pa časnici sa puškom o ramenu idu iz Varaždina i Bjelovara na sastanke na VP Gašince i na istim sastancima sudjeluju s puškom, također u uredima za stolom i računalom rade sa puškom o ramenu, a vojska ruča, čisti krug i prostorije sa puškom) a ne utvrdivši koji su razlozi učestalog opaljivanja iz osobnog naoružanja na stražama kojih je nositelj tenkovske bojne KUNE, nego maltretira i kažnjava cijelu brigadu a taj slučaj zataškava kako bi prikrio otklone od vojne stege u brigadi kojom on zapovijeda.

Za sva ta navedena i druga kršenja zakona, zapovijedi i pravilnika zapovjednik tenkovske bojne Kune u Đakovu (koji je prvopodređeni generalu Validžiću ) je više puta prijavljivan vojnoj policiji, međutim general Validžić je to sve zataškao kako bi sebe prikazao kao nepogrešivog i da brigada kojom on zapovijeda funkcionira besprijekorno i time sebi osigurao  mjesto čelnika vojne sigurnosne agencije umjesto generala Ivice Kindera.“

Više o zataškavanju prijava koje su išle protiv zapovjednika tenkovske bojne Kune vojnoj policiji a koje je general Mijo Validžić zataškao  objavit će mo naknadno.

I za kraj, moja poruka ovoj vlasti i svim njenim priležnicima koje čeka teška sudbina odgovornosti na kraju ovog zločina nad vlastitim građanima.

Svim sudionicima u vlasti, njihovim pridruženim strukturama za podršku, policiji, vojsci, medijima i svim ostalima koji su sudionici ovog zločina protiv čovječnosti, genocida.

Odstupite ODMAH.  Daljnja šteta po građane NIJE dopuštena niti prihvaćena vašim postupcima prema Božanskoj odredbi. U velikoj ste manjini  kao i svi ostali zločinci diljem planete, ne podudarate se  sa milijardama Probuđenih ljudi na planeti.  Osjetit će te na sebi trenutni bijes, svatko tko sudjeluje, podržava ili dopušta  ovaj zločin prema drugima. 

Mnogi od vaše, naše vojske i policije bacit će svoje oružje i neće podržati vašu agendu, stat će uz svoje građane, Narod i Apsolutni Božanski Zakon koji je Superioran i Vrhovni u bilo kojem od pravnih sustava, pa i našem.

Ovo je Božanski poredak o kojem se ne može pregovarati i koji se mora poštivati.”

Nastavlja se….


Na Slavu i Hvalu Kristu!
S ljubavlju, Arna Šebalj


Najnovija snimka

 

 

VAŽNA PORUKA ZA LOGIČARE

Vrijeme uvjeravanja prolazi. One koji ne shvaćaju što se događa, treba ignorirati i ne gubiti vrijeme na njih. Poštene, empatične i logične osobe se trebaju okupiti, bez obzira na osobna uvjerenja i svjetonazore. Osim raskrinkavanja, dolazi vrijeme djelovanja brojnim i legalnim sredstvima u gospodarstvu, zdravlju, autonomiji… U protivnom, sve će nas porobiti.

Pitate se što učiniti nakon čitanja ovog teksta? Jednostavno, šaljite i dijelite tekst poštenim, empatičnim i logičnim osobama. Informirajte bližnje o postojanju portala Logično. Priključite nam se na našem Telegram kanalu tako što ćete kliknuti na Vijesti.  Od danas možete komunicirati i pisati nam u Telegram grupi Zajednica. Budimo složni, mudri i jaki.


Posjetite naš novi video kanal na platformi Odysee i obvezno se registrirajte, kao i najveću arhivu alternativnih video snimaka Jubitu.

Svidio vam se članak i
pitate se što možete napraviti?
PODIJELITE ga s PRIJATELJIMA

*Stavovi izneseni u kolumnama su osobni stavovi autora i ne odražavaju nužno stav redakcije portala Logicno.com

Pretplati se
Obavijest
guest
Zaštitite svoje ime u komentarima... REGISTRACIJA
314 Komentara
najstariji
najnoviji najviše ocjenjeniji
Inline Feedbacks
View all comments
Spacevoodoo
Gost
Spacevoodoo
1 godina prije

Vojska je po definiciji jedan od dijelova kontrolnog sistema i ne odudara od ostalih dijelova; policije, obrazovanja, znsnosti, crkve, medija, banaka.
U hijerarhiji od dna prema vrhu sve više smrdi i sve je više psihopata koji gledaju i slušaju esenciju zla iz samog vrha globalne moći.

buga
Gost
buga
1 godina prije

Negativa selekcija prisutna je svim segmentima društva ne samo u vojsci i policiji. Upravo ta negativna selekcija nije slučajna ona je sustavno provođena da bi se na bitna mjesta u društvu doveli podobni poslušnici. Namjerno su na čelne funkcije stavljanje amoralne osobe sa psihopatskim crtama ličnosti jer upravo takve osobe… Pročitaj više »

Komplicirano
Gost
Komplicirano
1 godina prije

Poštovana gospođo Arna, Vi ste izuzetno hrabra osoba.Govorite ali djelujete,nas koji uglavnom samo govorimo može biti sram kada sve to vidimo.

Zvrk
Gost
Zvrk
1 godina prije

Cuo sam pricu, trac, sto vec ne… da je ministar Banozic imao kaznenu prijavu za pokusaj silovanja. Jos je to iz vremena kad je bio mladic. Jasno, sve je zataskano. Ima li nekoga iz Vinkovaca da potvrdi navedeno?

Pingvin
Gost
Pingvin
1 godina prije

Cijelo vrijeme je prisutna ( ne samo u vojsci, nego u cijeloj drzavnoj upravi) tzv negativna selekcija. Sposoban, moralan covjek tu nema sta traziti. I sama HV je svedena na karikaturu vojske ( vojska bez zrakoplovstva, PZO, bez protuoklopnih sredstava, sumnjam da je i sposobna za bilo sta. Mislim da… Pročitaj više »

Komplicirano
Gost
Komplicirano
1 godina prije

Sa čime će se postići “nešto”??? Pisanjem,plakanjem,cvijećem,poniznošću i poslušnošću diktaturi neofašizma???Kakvi smo to ljudi da nam smetaju oni koji barem “nešto” konkretno čine?Kakvi smo to ljudi i jesmo li uopće za Istinu???Da,puno lakše je “napasti” bilo koga koji se bori (na bilo koji način) protiv ovoga zla a sam ne… Pročitaj više »

nochem
Gost
nochem
1 godina prije

Zna li neko reci koje sve zemlje nisu u NATO-u i nisu dopustile klimatski inzenjering u njihovom vazdusnom prostoru?
I koje jesu u NATO-u a da isto nisu dopustile?
Mislim da je to sada puno vaznije od ovog.

Istražuj
Member
Istražuj
1 godina prije

“… General Validžić je poznat po neuljudnom ponašanju i ophođenju a i zastrašivanju prema podređenima …” Karakteristika pedofilske pizde… Dovoljno je vidjeti ovu svinjsku njusku i sve je odmah jasno… Podsjeca na onog americkog pedofila “generala Malia“… “Odlucna” psiohpatska pedofilska njuska … snishodljiv prema nadredjenim … necovjek prema podredjenim… …… Pročitaj više »

Spacevoodoo
Gost
Spacevoodoo
1 godina prije

Baś dražesno, tebi smeta ton novinarke, a ne ono zbog čega ona zove nije važno. A nakon ovolikog vozanja trebalo bi lizati jaja onome ko te zajebaje. Koliko vidim dosta kritika se odnosi na formu kako bi se sadržaj ostavio po srrani. Nikome ne smeta to što MORH funkcionira kao… Pročitaj više »

nochem
Gost
nochem
1 godina prije

Ovo je isto kao da igraca koji na posve blatnjavom terenu koji svojim zalaganjem unisti dres i uprlja se kudis, a hvalis nekog ko nije makao i ostao je cist. Nema smisla hvatati se proklete gramatike,forme,serem se na to dvoje,da,uz inat i prosto. A znam sta je kultura i,pravopis,sigurno. I… Pročitaj više »

otpisani
otpisani
1 godina prije

Interesantna mi je ova generalova nepromišljenost u svojoj bahatosti i tiraniji!?
(zar se ne boji gnjeva nekog od svojih podčinjenih)

A fascinira me ovj kukavičluk i ljigavost podčinjenih…

Pa se pitam… kakve šanse ima masa nenaoružanih robova protiv tlačitelja, kada i njihovi direktno podređeni (a naoružani) to sve trpe !?

nochem
Gost
nochem
1 godina prije

Mila jeste svasta pogrijesila,ali zaista se vodi,doduse sporo,u kontrolisanom sistemu,Nirnberg 2. Iako time nece se nista postici. Koliko je nacista kaznjeno u Nirnbergu 1? I koliko je prebjeglo pobjedniku a da sacuva dupe? Ili su svo vrijeme igrali za istog gazdu?

Komplicirano
Gost
Komplicirano
1 godina prije

Komentari su odličan “ispušni ventil” u društvu u kojemu često ne možemo reći ono što doista mislimo,,,,problem je što vrijeme nadyebavanja i ega definitivno nije više na raspolaganju,,,želim reći da bi bilo dobro podržati bilo koga tko radi na otkrivanju Istine ,na bilo koji način,,,žalosno je gledati “svađe” pa čak… Pročitaj više »

nochem
Gost
nochem
1 godina prije

Svaka Vama cast. Ima nas koji takodjer puno znamo, svako u svojim sferama,vidite i po komentarima sve incognito, ali nemamo izvinite muda da se izlozimo javno. Ovo stanje sada je kao u matriksu, nema covjek kome da se obrati a da je siguran,sve umrezeno. Niko recimo cak ne poteze pitanje,… Pročitaj više »

Ivan
Gost
Ivan
1 godina prije

Još jedan El Bahato. Pelenković nije jedini.

nochem
Gost
nochem
1 godina prije

Definitivno je sad postalo jasno da su zene heroine a muski kukavice,uglavnom,nazalost.Sve je dobro dok je li-la, a kad zagusti nema nas nigdje.

throne
Gost
throne
1 godina prije

Poštovana gospođo mr.sc. iur. Arna. Pogodili ste osinje gnjezdo, gdje se provodi skrivena u figurativnom smislu demilitarizacija HV (ostaće samo njene specjalne snage koje će se uklopiti zajedno s interventnom i specijalnom policijom MUP-a u novi oblik oružanih snaga. Tako da današnji oblik više neće biti poznat za 5 ili… Pročitaj više »

Mali Ivica
Gost
Mali Ivica
1 godina prije

Preporuka, ovoga đeneralisimusa za nagradu živa zakopati u govna, jer je svojim dosadašnjim sranjima kontaminirano cijelu Hrvatsku.

nochem
Gost
nochem
1 godina prije

A zasto molim lijepo? Iz ovoga citam zelju za omalovazanjem i cak za diskvalifikaciju. Titula,a ne pretpostavke,sumnje ili cinjenice? Pravi novinar je koji istrazuje i preispituje, cak i sluzbene narative,i to je bas najvaznije.

Logan
Gost
Logan
1 godina prije

Ja mislim da ti ne misliš samo na tog komentatora Milu, trenutno… Ako i misliš, ja ih mogu nać još hrpu…Imam jako dobre razloge da pišem ovo. Čak objašnjenje nije ni bitno. Mi bi se trebali usredotočiti na ono što nam naš osobni život, trenutno, ugrožava.

nochem
Gost
nochem
1 godina prije

Ne,nego cemo pustiti da nam bankari i staljinisti odredjuju kako cemo zivjeti? Da zivimo u bukvalnom Orvelu? To je OK? Arna se okomila na pogresne, ne moze niko na nedodirljive. Ja cak razumijem postavljene trenutno na funkcijama jer MORAJU da rade sto god im se kaze sa vrha SVJETSKE KABALE,… Pročitaj više »

Lopata
Gost
Lopata
1 godina prije

Mila? A kod Arne ja ne bih rekao da je negativna energija nego samo viši nivo energije. Nekad je i to loše. No mi smo trenutno u najvećem ratu kojeg su demonski entiteti ikad pokrenuli protiv sveukupnog čovječanstva! Svaki borac, a gospođa je očito jedan fajterski tip, je DOBRODOŠAO! Treba… Pročitaj više »

Vanja
Gost
Vanja
1 godina prije

Poštovana gđa. Šebalj,

Bog Vas blagoslovio, čuvao i vodio u vašoj borbi i istini. Imate podršku mnogih ljudi koji će stati uz Vas.
HVALA VAM.
Srdačno vas pozdravljam,
Vanja Milaković

Brainstorm
Member
Brainstorm
1 godina prije

ima tu toga sto vojni zapovjednik smije. optuzbe su manje-vise limunada.
onaj tko je ljut na generala i stegu mora izici sa necim jacim od ovoga.

Abe 04
Gost
Abe 04
1 godina prije

Nije ni meni način odgovarajući, ali ima objašnjenje. Trebaju ti valjda konjski živci kad ideš nešto istražiti i zoveš na 10-tke brojeva u danu, gdje te vozaju, prespajaju, poklapaju, pa se neki ne javljaju. Dok dođes do traženog sugovornika, prođeš u krug 3 puta sva ta prespajanja i opet ne… Pročitaj više »

Brainstorm
Member
Brainstorm
1 godina prije

cini se da smo olako prihvatili nametnutu kovid terminologiju.
nije cjepivo obicno nego je cjepivo eksperimentalno.
stovise, nije ni eksperimentalno cjepivo nego uopce nije cjepivo.
bolji naziv bi bio eksperimentalna genetska modifikacija.
jest da je naziv predugacak, nezgrapan i nerazumljiv.

kemičar
Gost
kemičar
1 godina prije

ako se ne varam, taj general mi je bio dežurni vojarne.. zvali smo ga od milja abdul al hazared..

Komplicirano
Gost
Komplicirano
1 godina prije

Ukoliko je ovo upućeno meni,uz dužno poštovanje,,,,tarot nema dodirne točke sa Pismom,kojeg se držim,iz kojega izlažem svoje misli,,,itd.Osobno sam vas pohvalio za vaše izlaganje u svemu ovome i dalje mislim da ste hrabri, ipak,priznajem kako ste me uspjeli uvrijediti tom vašom usporedbom (tarot),,,,možda naprosto ne razumijemo jedni druge?,,,

Abe 04
Gost
Abe 04
1 godina prije

Da, neobicno. A rečeno da će ostati da drugi čitaju.

throne
Gost
throne
1 godina prije

daj idi na ekspeimentalno genetsku terapju, možeš je češće koristiti, možda ti pomogne, ko zna. čudni su putovi Božji.

Tomi
Gost
Tomi
1 godina prije

“Mi se, prije svega, nalazimo u” Informacijskom ratu “. Da bismo spasili i ostali slobodni, moramo pobijediti. Ako ne uspijemo probuditi usnule mase, u ovoj borbi nećemo moći pobijediti. Neprijatelj to zna i oni posvećuju vrijeme, radnu snagu i resurse za potkopavanje naših napora. Ovo je priroda ratovanja 5. generacije.… Pročitaj više »

Krmak
Gost
Krmak
1 godina prije

UGLEDAJTE SE NA ISUSA NIJE VUKAO PENDREK SA SOBOM.
VOLITE SE NE PATITE U LUDILU.

Abe 04
Gost
Abe 04
1 godina prije

Đuro, Đuro, zašto si ‘đ uro’, jel te tudum rastavio?

throne
Gost
throne
1 godina prije

Meni ne jer je odbacujem ali u tvojim komentarima vidi da djeluje

Pravnica
Gost
Pravnica
1 godina prije

A zamislite kako bi se ovaj ponašao tek da je rat.

throne
Gost
throne
1 godina prije

Onda čitaj 24 sata, index, jutarnji večernji ili na još kojim novina ili portalima tportal, faktografu uff imaš toliko toga što ti srce želi a radio i tv uživaj, dobro sorry nisu sve mms novine sranjenpr. u večernjem dobiješ i neke neke poluimformacije šta vlada sprema.

robert
Gost
robert
1 godina prije

Kakvi su to ljudi koji ne znaju držati pištolj i pušku, šta su do sada držali joystick, mobitel nešto treće

promatrač
Gost
promatrač
1 godina prije

Da nisi i ti dama?? Rado bismo te exportirali ali te nitko neče.

Ihtijar
Gost
Ihtijar
1 godina prije

Toliko ne razjašnjenih slućajeva smrti vojnika, izvan (nakon) službe. Zviždači nigdje nisu voljeni. Kako siješ, tako ćeš i žeti. Na žalost, pravni sustavi odavno ne funkcioniraju, ništa bez prirodne selekcije.

promatrač
Gost
promatrač
1 godina prije

Tebi nije nikad ništa jasno.

BanOvan
Gost
BanOvan
1 godina prije

Gyuro se*rsh gore no ona pizzaizla ‘rvoje s pocetka. Kada vam ponestane argumenata onda se zakacite za velika i mala slova i “sastavljeno” i “rastavljeno”, palatalizacijama i slicnim pravopisnim mahinacijama. Arna im je istresla u lice poprilicno toga a ti sada razvodnjavas sa ‘rvojem pricu opravopisu i zadaTcima VP. A… Pročitaj više »

nonwo
Gost
nonwo
1 godina prije

Ne bi se štel mešati,njurg,njurg…Ko [email protected]….Zlo ti kad ih čuješ.
Pardon onima koje smeta intonacija.

BanOvan
Gost
BanOvan
1 godina prije

Gyuuuroooo ! DlaKi ili dlaCi ?

FATIH
Gost
FATIH
1 godina prije

DA,DA AGENDA SOTONE.
A KAD GENERA UDJE U FAZU SEKSUALNE NEMOCI, ONDA SVOJU NEMOC ISTRESA NAD POTCINJENIM.

Zagor
Gost
Zagor
1 godina prije

tps://www.facebook.com/100069530095462/posts/likvidacijom-6-vojnika-rh-po%C4%8Dinje-li-priprema-za-novi-rat-na-balkanu-samoubojstv/122526723408330/

Zagor
Gost
Zagor
1 godina prije

facebook.com/story.php?story_fbid=122526723408330&id=100069530095462

postenlopov
Gost
postenlopov
1 godina prije

Zajednicka poveznica svih tih smrtnih slucajeva je cjepivo protiv korone.

Dok
Gost
Dok
1 godina prije

Svaka čast gospođi na hrabrosti i istrajnosti.

Pero djetlic
Gost
Pero djetlic
1 godina prije

U ratno vrijeme ovakvi psihopati su najcesce najgori zlocinci, masakratori i silovatelji. Ovakvi tipovi su nama problem s kojim treba prvo krenuti

nonwo
Gost
nonwo
1 godina prije

Najviše su napredovali ti s rivijera i pozadine.Isto tako su se 91 jedni dr javljali za teren a drugi bježali s njega i zauzimali radna mjesta u bolnicama. E,tad je već sve kretalo na krivo, a posljedice vidimo danas. Trideset godina negativne selekcije ne može omanuti. „Mi Hrvati rado se… Pročitaj više »

Mikojan
Gost
Mikojan
1 godina prije

Opet hratski jal, žao ti je što ti nisi bio na njegovom mjestu i šta si poduzeo da se takav privede pravdi ? ništa
Idi pjevaj borbene s Markom Šmajserom

CAN
Gost
CAN
1 godina prije

Pakšu! Izabrali su služiti Domovini-vidi Ustav ako nije izbrisan!

Eto i mene
Gost
Eto i mene
1 godina prije

Zasto je pola komentara obrisano?

Alen
Gost
Alen
1 godina prije

Nista cudno,ja sam bio 22 godine u profesionanom sastavu,prvo u 3.gbr,a onda u Nasicama do 2018 kada sam otisao u mirovinu kad sam 2017 poceo istrazivat o ovom nasem vrlom svijetu i otkrio sta se sprema i da dolazi NSP,znao sam da ce bit ovakve ucjene pogotovo u vojsci,policiji itd.Zato… Pročitaj više »

POVEZANE VIJESTI

Izbornik