fbpx

Bahati zapovjednici u najvišim redovima OSRH – Što to radi general Mijo Validžić, kome se osvećuje i zašto?

Mijo Validžić

Prije desetak dana obavila sam telefonski razgovor, iniciran dojavom časnika i vojnika (ukupno njih tada 73, sada već preko 90) s Ministarstvom obrane RH, točnije pokušajem razgovora sa generalom Mijom Validžićem, te u kabinetu ministra s tajnicom ministra.

(01 4567-410, zovite ih i vi).

Razgovor je u javnosti izazvao nezapamćeno interesovanje ali i osvetničke postupke generala Mije Validžića, koji je krenuo u osvetnički pohod prema dočasnicima, vojnicima iz nekih jedinica za koje sumnja da su možda sudjelovali u svemu. E pa generale Valiđiću, (na sramotu OS RH) svih ovih skoro 90 dojava do danas naših vojnika, vojikinja, časnika i dočasnika OSRH nikada nećete otkriti, a ja posjedujem takvu dokumentaciju da vi jednostavno morate biti razrješen vaše funkcije jer sustavno provodite mobing, osvete, prijetnje i nečasno se ponašate u svim jedinicama prema svojim podređenima što nikako ne može biti pravilo u ponašanju jedne vojne osobe s tog ranga zapovjedanja. Stoga, u ime hrvatske vojske i građana Hrvatske koji vas plaćaju  očekujem da će te biti odmah razriješen funkcije te umirovljen jer ni niste za drugo.

A sad idemo redom, kronologija je bitna.

19. srpnja 2021. objavili smo snimku razgovora u MORH-u.

Potom smo isti dan, u ime portala, uputili i drugi mail kako bi  se odgovorilo na tri izuzetna pitanja, bitna za cijelu Hrvatsku.

Zahtjev za odgovorom na tri pitanja za portal logicno.com 

Prima kabinet (kabinet@morh.hr pišite im i vi)

Poštovani,

Obzirom da nisam zadovoljna vašim odogovorm od 17. 07. 2021. na upućen vam mail 16. 07. 2021. odustajem (obzirom na brojna – njih 73 ukupno – svjedočenja naših vojnika) od insistiranja na odgovoru koji bi se temeljio na činenicama. Svjesna sam da nemate što odgovoriti.

No, ponukana ovim porukama i mailovima koje dobih, želim vam postaviti pitanja na koja molim konkretne odgovore u što kraćem roku. I molim vas sa potpisom osobe ili više nih koje ih daju. To bi bio tada dokument, sve ovo što dobih iz PR službe je običan komad papira (kad se isprinta) za koji nitko ne odgovara. Toliki barataju čak i mailovima ministara, a da ministar za to niti ne zna. Zanimljivo, baš jedan takav slučaj imam s vašim sada ministrom a nekad, kratko, ministorm Ministarstva dravne imovine.

Molim vas da odgovorite:

  1. Što je sa Zapovjedništvom specijalnih snaga u Delnicama? Zapovjednik je general Perica Turalija koji se igra s ljudima i njihovim sudbinama, a određeni broj  “njegovih ljudi” radi šta i kako hoće? Zadnja afera vezana je uz teške droge kod više osoba.  Nekolicini  je omogućena odgoda testiranja dok se ne „očiste“ jer su „bliski“ samom generalu.
  2. Kako je završila istraga s otmicom (kako se pričalo među nekim uposlenicima ali i zapovjednicima OS HR) i smrću dočasnice HV-a, Jadranke Skender, iz službe bivše predsjednice Kolinde Grabar Kitarović? O tome su pisali i mediji no nikada nije objavljena potpuna istina.
  3. Zašto još uvijek, od 2008. do danas, nije razjašnjeno (priča se iz krugova OS RH) ubojstvo, likvidacija, u Italiji najobrazovanijeg generala ikad u OS RH, pokojnog Gordona Čačića?

Može li se dobiti odgovor što je učinila Hrvatska, njena istražna tijela i zašto o istini nije obaviještena svekolika javnost kao i supruga pokojnog generala Čačića? Zar OS RH nisu trebale provesti posebnu istragu oko svega? Ako je nešto učinjeno molim vas odgovorite precizno što i kada. Te što konkretno. I o tome su malo pisali mediji, koliko su smjeli.

Nadam se da ću dobiti konkretne i činjenicama podkrijepljene informacije.

Unaprijed zahvaljujem.
S poštovanjem,
Za portal: logicno.com

sc. Arna Šebalj, dipl. iur.
(podaci za službenika za informiranje, nadam se da zadovoljavaju)


Isti dan mediji objavljuju kako se dogodila NOVA SMRT, šesta,  izvan službe u OSRH. (24sata i Direktno)

„U ponedjeljak, 19. srpnja 2021. godine smrtno je stradala pripadnica Oružanih snaga RH s područja Vukovarsko-srijemske županije. Pripadnica Hrvatske vojske RH smrtno je stradala izvan službe. Kriminalističko istraživanje je u tijeku, djelatnici policije, Vojne policije i nadležnog Državnog odvjetništva utvrđuju okolnosti događaja. Zbog nesretnog događaja ministar obrane s djelatnicima Ministarstva obrane i Hrvatske vojske izražava sućut obitelji preminule pripadnice.“

Uslijedila su brojna svjedočenja pripadnika OSRH, a najnovije bi trebalo razriješiti funkcije generala Miju Validžića jer nakon ovoga mora intervenirtati i sam predsjednik države, vrhovni zapovjednik, gospodin Zoran Milanović. Pitanje je i momentalne ostavke ministra koji je iz Ministarstva državne imovine udomljen u najvažnijem ministarstvu Republike Hrvatske. Zalosno, no sada jasno, treba demontirati ministarstvo. I dobro mu ide.

A o njegovom „radu“ u Ministarstvu državne imovine tek će mo pisati.

Cijela izjava koju sam zaprimila:

„Za  gospođu ARNU ŠEBALJ

Kontakt broj od generala Validžića  je:  032 *** ***,  099 *** ****

S obzirom na Vaš pokušaj kontakta sa brigadnim generalom Mijom Validžićem,  zapovjednikom gardijske oklopno mehanizirane brigade (GOMBR),a u vezi pritiska na pripadnike te brigade i u vezi cijepljenja protiv bolesti COVID-19.

Zapovjednik gardijske oklopno mehanizirane brigade brigadni general Mijo Validžić  je 12.07.2021. godine spustio pisanu zapovijed u sve postrojbe koje su u sastavu GOMBR za provedbu cijepljenja protiv COVID -19  što je preduvjet za provedbu zadaća:

  • Operacija, misija i aktivnosti u inozemstvu,
  • aktivnosti vojne obuke u zemlji i izvan zemlje a posebno na kojima sudjeluju strane vojske
  • aktivnosti međunarodne vojne suradnje u zemlji i u inozemstvu
  • aktivnosti provedbe protupožarne sezone u 2021. godini
  • sve aktivnosti pomoći civilnim institucijama
  • svi oblici međunarodne izobrazbe i školovanja u zemlji i inozemstvu
  • provedbe unutarnjih službi straže, dežurstava, nadzorno propusne službe na prijavnicama i protupožarne službe

Iz ovoga se vidi da ukoliko se ne cijepimo ne možemo ništa raditi niti se školovati, ići na tečajeve, obuku, stražu… niti bilo što.  Međutim ima preko 30% nas pripadnika GOMBR koji žele zasnovati obitelji ili žele još imati djece ili imaju određene zdravstvene probleme koji se mogu pogoršati uslijed cijepljenja a na ovaj način nas prisiljava da se cijepimo a nitko nam ne garantira kakve su posljedice cijepljenja.

Nakon vaše objave na internetu i pokušaja razgovora sa generalom Validžićem on je izdao zapovijed postrojbama da se naprave popisi pripadnika GOMBR koji su cijepljeni, pripadnika koji se žele cijepiti i pripadnika koji se ne žele cijepiti a bili su prije u međunarodnim vojnim misijama jer on tvrdi da kada su išli u misiju i dobijali dnevnice onda im nije smetalo cijepljenje (međutim tu se radi o cjepivima koja su dugogodišnjom uporabom ispitana i koja nemaju dokazane posljedice na zdravlje). Također je izdao zapovijed svim podređenim zapovjednicima i obavještajcima u GOMBR da istraže tko to njega prijavljuje medijima a on zna za jednoga već su ga detektirali i otkrili. Izrevoltiran tim objavama na internetu zabranio je svim postrojbama odnosno pripadnicima GOMBR u vojarnama u Vinkovcima, Đakovu, Našicama, Bjelovaru i Varaždinu da ne smiju više parkirati u vojarnama osobna privatna vozila iako u vojarnama postoje uređena parkirališta za vozila pripadnika koji na posao dolaze osobnim vozilom ( sada se mora parkirati izvan vojarne gdje se plaća parkirna karta po satu).

Također je do daljnjeg zabranio izlaske iz vojarne na dozvolu za koje su imali podređeni zapovjednici ovlast pustiti na potpisanu dozvolu pripadnike u grad zbog obavljanja neodgodivih poslova, te je zabranio do daljnjeg prijedloge za pohvale, nagrade, promaknuća iako po zakonu povodom državnih blagdana i obilježavanja dana postrojbi, grana i dana OSRH se predlažu najbolji pripadnici za pohvale i nagrade.  Potom je zabranio prijedloge za raspored na više mjesto  za napredovanje, zatim  je zabranio postrojavanje za doma u 15.55 sati u civilu nego svi moraju biti u uniformi prije otpusta za doma.

General Validžić je poznat po neuljudnom ponašanju i ophođenju a i zastrašivanju prema podređenima (vrijeđanje i omalovažavanje poglavito starijih pripadnika i onih koji imaju viška kilograma organizirao je dodatne tjelovježbe sa pripadnicima koji imaju index tjelesne mase veći od 30 gdje su svakodnevno provodili intenzivne tjelovježbe,  jedan dočasnik je umro na takvoj tjelovježbi u vojarni u Vinkovcima) bacanje elaborata na podređene časnike i istjerivanje iz ureda uz vrijeđanje i omalovažavanje… raspoređivanje vojnika, dočasnika i časnika unutar brigade kojom on zapovijeda mimo zakona i pravilnika.  Ali i po prikrivanju i zataškavanju problema koji se javljaju u brigadi kojom on zapovijeda a sve u cilju kako bi se prikazao kao nepogrešiv i učinkovit kako bi sebi osigurao napredovanje i mjesto čelnika vojne sigurnosne agencije umjesto generala Ivice Kindera.

Zataškao je slučaj od prije nekoliko godina kada je njegov sin koji je bio pripadnik počasne bojne na Pantovčaku gdje je smještena počasna satnija u noćnim satima u pijanom stanju pjevao pjesme nepoželjnog i neprimjerenog sadržaja,  poglavito za pripadnike HV-a. 

Zataškao je prijave vojnoj policiji protiv svog prvopodređenog časnika, zapovjednika tenkovske bojne KUNE u Đakovu, zbog zlouporabe ovlasti, kršenja i nepoštivanju odluka Stožera civilne zaštite Republike Hrvatske u svrhu sprječavanja širenja zaraze novim korona virusom i općih protu epidemioloških mjera i posebnih preporuka i uputa Hrvatskog zavoda za javno zdravstvo.

Zapovjednik tenkovske bojne Kune koji je ujedno i zapovjednik vojarne u Đakovu nije poštovao i pridržavao se u vojarni u Đakovu odluka Stožera civilne zaštite Republike Hrvatske u svrhu sprječavanja širenja zaraze novim korona virusom i općih protu epidemioloških mjera i posebnih preporuka i uputa Hrvatskog zavoda za javno zdravstvo u vezi ograničenog broja putnika (pripadnika HV-a) koji putuju u autobusima na vojno linijskom prijevozu na posao i s posla u vojarnu u Đakovu (maximalno 40% popunjenost autobusa, dok je u autobusima koji voze svakodnevno vojsku u vojarnu u Đakovo na posao i s posla iz više pravaca bilo i po 70-90% popunjenost) kao i nenošenja maski za lice ili medicinskih maski u javnom i vojno-linijskom prijevozu (Belišće-Đakovo) kojim se kao odgovorna osoba vozi zapovjednik tenkovske bojne Kune a isto tako sukladno odlukama kriznog stožera nije organizirao da se u zatvorenim prostorima na sastancima nose medicinske maske ili maske za lice.

Također  nije zatvorio teretanu u vojarni Đakovo koja je radila cijelo vrijeme dok je bilo zabranjeno korištenje teretana za vrijeme pandemije, organizirao je „zabave“ za vrijeme pandemije COVID-19  (sa njemu odanim) pripadnicima tenkovske bojne KUNE u lovačkoj kući u Levanjskoj Varoši u blizini Đakova tijekom zabrane okupljanja.

Zatim je prikrio i yata kao kršenju i nepoštivanju Zakona o službi u Oružanim snagama RH (n/n 125/19), kršenju i nepoštivanje pravilnika o stražarskoj službi u OSRH Klasa: 807-03/13-02/01, Urbroj: 71-03/1-13-04, Zagreb, 8. travnja 2013., kršenju i nepoštivanje Upute za rad stražarske službe KLASA: OGR-023-03/13-06/01, URBROJ: 512-06-13-2, Zagreb, 05.11.2013.

Zbog čestog i nestručnog rukovanja i pucanja iz naoružanja od strane stražara u vojarni u Đakovu i na vojnom poligonu Gakovo  gdje je stražar  opalio metak iz puške u kamionu prilikom razvođenja straže, samo srećom nitko nije ozlijeđen ili poginuo budući da se u kamionu nalazilo veći broj vojnika stražara a koje su u nadležnosti tenkovske bojne KUNE, Zapovjednik tenkovske bojne KUNE je zbog toga zapovjedio da stražarska osiguranja koja su u nadležnosti tenkovske bojne KUNE nakon provedene straže u trajanju od 7 dana (smjene su svake srijede) kada predaju stražu moraju se vratiti u vojarnu na obuku iz rukovanja osobnim naoružanjem i ostati spavati u vojarni Đakovo do petka i tek u petak u 16.00 sati na kraju radnog vremena mogu biti slobodni i ići doma svojim obiteljima (straža nakon 7 dana provedenih na stražarskom osiguranju nakon predaje stražarske službe mora biti minimalno 24 sata slobodna što zapovjednik tenkovske bojne KUNE nije ispoštovao nego ih je sljedeća minimalno 24 sata zadržao u vojarni na obuci i nije ih pustio na odmor).

Također je zapovjedio da straža u vojarni u Đakovu obnaša dužnost sa praznim spremnicima bez streljiva čime je doveo u izravnu ugrozu stražare, ljude i imovinu koju oni štite te je prekršio sukladno Pravilnika o stražarskoj službi u OSRH,

Zbog toga učestalog nestručnog rukovanja i opaljivanja iz osobnog naoružanja od strane stražara na stražarskim mjestima u vojarni u Đakovu i na vojnom poligonu Gakovo, zapovjednik GOMBR general Validžić pisano je zapovjedio  da svi pripadnici GOMBR svakodnevno za vrijeme trajanja radnog vremena moraju nositi osobno naoružanje na svim obučnim i vanobučnim aktivnostima u vojarnama i na vojnim poligonima (pa časnici sa puškom o ramenu idu iz Varaždina i Bjelovara na sastanke na VP Gašince i na istim sastancima sudjeluju s puškom, također u uredima za stolom i računalom rade sa puškom o ramenu, a vojska ruča, čisti krug i prostorije sa puškom) a ne utvrdivši koji su razlozi učestalog opaljivanja iz osobnog naoružanja na stražama kojih je nositelj tenkovske bojne KUNE, nego maltretira i kažnjava cijelu brigadu a taj slučaj zataškava kako bi prikrio otklone od vojne stege u brigadi kojom on zapovijeda.

Za sva ta navedena i druga kršenja zakona, zapovijedi i pravilnika zapovjednik tenkovske bojne Kune u Đakovu (koji je prvopodređeni generalu Validžiću ) je više puta prijavljivan vojnoj policiji, međutim general Validžić je to sve zataškao kako bi sebe prikazao kao nepogrešivog i da brigada kojom on zapovijeda funkcionira besprijekorno i time sebi osigurao  mjesto čelnika vojne sigurnosne agencije umjesto generala Ivice Kindera.“

Više o zataškavanju prijava koje su išle protiv zapovjednika tenkovske bojne Kune vojnoj policiji a koje je general Mijo Validžić zataškao  objavit će mo naknadno.

I za kraj, moja poruka ovoj vlasti i svim njenim priležnicima koje čeka teška sudbina odgovornosti na kraju ovog zločina nad vlastitim građanima.

Svim sudionicima u vlasti, njihovim pridruženim strukturama za podršku, policiji, vojsci, medijima i svim ostalima koji su sudionici ovog zločina protiv čovječnosti, genocida.

Odstupite ODMAH.  Daljnja šteta po građane NIJE dopuštena niti prihvaćena vašim postupcima prema Božanskoj odredbi. U velikoj ste manjini  kao i svi ostali zločinci diljem planete, ne podudarate se  sa milijardama Probuđenih ljudi na planeti.  Osjetit će te na sebi trenutni bijes, svatko tko sudjeluje, podržava ili dopušta  ovaj zločin prema drugima. 

Mnogi od vaše, naše vojske i policije bacit će svoje oružje i neće podržati vašu agendu, stat će uz svoje građane, Narod i Apsolutni Božanski Zakon koji je Superioran i Vrhovni u bilo kojem od pravnih sustava, pa i našem.

Ovo je Božanski poredak o kojem se ne može pregovarati i koji se mora poštivati.”

Nastavlja se….


Na Slavu i Hvalu Kristu!
S ljubavlju, Arna Šebalj


Najnovija snimka

 

 

VAŽNA PORUKA ZA LOGIČARE

Vrijeme uvjeravanja prolazi. One koji ne shvaćaju što se događa, treba ignorirati i ne gubiti vrijeme na njih. Poštene, empatične i logične osobe se trebaju okupiti, bez obzira na osobna uvjerenja i svjetonazore. Osim raskrinkavanja, dolazi vrijeme djelovanja brojnim i legalnim sredstvima u gospodarstvu, zdravlju, autonomiji… U protivnom, sve će nas porobiti.

Pitate se što učiniti nakon čitanja ovog teksta? Jednostavno, šaljite i dijelite tekst poštenim, empatičnim i logičnim osobama. Informirajte bližnje o postojanju portala Logično. Priključite nam se na našem Telegram kanalu tako što ćete kliknuti na Vijesti.  Od danas možete komunicirati i pisati nam u Telegram grupi Zajednica. Budimo složni, mudri i jaki.

Svidio vam se članak i
pitate se što možete napraviti?
PODIJELITE ga s PRIJATELJIMA

*Stavovi izneseni u kolumnama su osobni stavovi autora i ne odražavaju nužno stav redakcije portala Logicno.com

Pretplati se
Obavijest
guest
Zaštitite svoje ime u komentarima... REGISTRACIJA
314 Komentara
najstariji
najnoviji najviše ocjenjeniji
Inline Feedbacks
View all comments
Spacevoodoo
Gost
Spacevoodoo
1 mjesec prije

Vojska je po definiciji jedan od dijelova kontrolnog sistema i ne odudara od ostalih dijelova; policije, obrazovanja, znsnosti, crkve, medija, banaka.
U hijerarhiji od dna prema vrhu sve više smrdi i sve je više psihopata koji gledaju i slušaju esenciju zla iz samog vrha globalne moći.

Abe 04
Gost
Abe 04
1 mjesec prije
Reply to  Spacevoodoo

Ima neka definicija za to?

Istražuj
Member
Famed Member
Istražuj
1 mjesec prije
Reply to  Spacevoodoo

“… U hijerarhiji od dna prema vrhu sve više smrdi i sve je više psihopata koji gledaju i slušaju esenciju zla iz samog vrha globalne moći….” Razumljivo. Casni ljudi ne mogu doci na “visoku” poziciju u Piramidi ZLA. Mejdutim, cijela piramida ZLA se bazira na ogromnoj kolicini onih koji je… Pročitaj više »

Spacevoodoo
Gost
Spacevoodoo
1 mjesec prije
Reply to  Istražuj

Da, ali i među onima na samom dnu hranidbenog lanca postoji velika konkurencija časnim ljudima. I najobičniji radnici i službenici za biti časni trebali bi pokazati stav odnosno primjereni otpor prema neprirodnim i neetičkim zahtjevima koji se pred njih postavljaju u njihovom radu ili službi. To se zove prirodni integritet… Pročitaj više »

nessy
Gost
nessy
1 mjesec prije
Reply to  Istražuj

Je, to je sve judeomasonska zavjera, u kojoj ovi kamatari pedofili, koji piju krv djece, hoce istrijebiti nas goyime. A za sve su krivi “naucnici” iz debilana, babilonci, i slicni. Talibani su se prodali za shekele, ali, stici ce ih kazna.

Mikojan
Gost
Mikojan
1 mjesec prije
Reply to  Spacevoodoo

Vojska je vojska i nikakvi pravilnici i preporuke nekakve Civilne zaštite nemaju što zahtjevati ili naređivati o ophođenju vojne službe. Gdje im je ABK ili kako se sad zove slžba za biološku obranu? Zašto nisu inžinjeri kemije i biologije analizirali cijepiva kojim bi “cijepili” vojnike, da li je to cijepivo… Pročitaj više »

Spacevoodoo
Gost
Spacevoodoo
1 mjesec prije
Reply to  Mikojan

Razumijem što hoćeš reći i to bi trebalo biti tako, ali HV nije hrvatska nego globalistička vojska. Tko je izašao iz invertirane stvarnosti to zna, a naročito znaju oni koji su služili JNA koja se pri raspadu Jugoslavije pretvorila u zločinačku što je sve bila dječja igra za zločinački NATO,… Pročitaj više »

Komplicirano
Gost
Komplicirano
1 mjesec prije
Reply to  Spacevoodoo

bravo za analizu,no čini mi se kako francuska jeste službeno priznala kemtrejlse,,istraži malo,,ono što mi se čini kao netočno u vašem fantastičnom osvrtu je zadnja rečenica,,,nismo mi tu ništa mogli,tako ja bar mislim,,,ta zvijer (nato-otan) je bila mnogo godina ispred nas i obučila i pripremila je sve za krvavi raspad… Pročitaj više »

Spacevoodoo
Gost
Spacevoodoo
1 mjesec prije
Reply to  Komplicirano

Mislio sam na nijednu od hrvatskih vlada. Ti kažeš francuska vlada, to nisam znao, ali znam kako se prije desetak godina oko chemtrailsa raspravljalo na švedskoj vladi i to je utihnulo. Možda je bilo još ponegdje, ali jasno je kako takve informacije teško prolaze. Bez obzira što ja mislim kako… Pročitaj više »

Zdenko
Gost
Zdenko
1 mjesec prije
Reply to  Komplicirano

Ti si posljedni JNA oficir? Jugonaciobalista? Ah, svi ste vi nacionalisti isit, potpuno netealni

Antivaxer
Gost
Antivaxer
1 mjesec prije
Reply to  Zdenko

Svaki put promašiš temu kad raspališ po nekome. Ti si najgluplji provokator koji tu istresa po drugima svoje frustracije.

Istražuj
Member
Famed Member
Istražuj
1 mjesec prije
Reply to  Spacevoodoo

“… To smo sve mi dopustili da tako bude….” I ovo je apsolutno tacno. Sva “moc” ove judeomasonske kamatarske Sekte – dolazi upravo od nas samih… Mi sami (gojimi) smo im dali tu moc, jer smo toliko “glupi” da nam judeomasonska Sekta treba “stampati nacionalni novac”, a time kontrolirati i… Pročitaj više »

Istražuj
Member
Famed Member
Istražuj
1 mjesec prije
Reply to  Mikojan

“… Zašto nisu inžinjeri kemije i biologije analizirali cijepiva kojim bi “cijepili” vojnike…”

Najlogicnije pitanje.

Antivaxer
Gost
Antivaxer
1 mjesec prije
Reply to  Istražuj

Tako je, ključno i najlogičnije pitanje.

buga
Gost
buga
1 mjesec prije

Negativa selekcija prisutna je svim segmentima društva ne samo u vojsci i policiji. Upravo ta negativna selekcija nije slučajna ona je sustavno provođena da bi se na bitna mjesta u društvu doveli podobni poslušnici. Namjerno su na čelne funkcije stavljanje amoralne osobe sa psihopatskim crtama ličnosti jer upravo takve osobe… Pročitaj više »

Abe 04
Gost
Abe 04
1 mjesec prije
Reply to  buga

Kakav narod – takva vlast. Zaslužujemo bolje, ali pogledajte malo oko sebe.

Antivaxer
Gost
Antivaxer
1 mjesec prije
Reply to  Abe 04

“Kakav narod – takva vlast”
– nije istina jer narod ne bira vlast. Vlast se bira i postavlja na pozicije na sasvim drugačijim izborima zatvorenog tipa – u masonskim ložama, a ne na biračkim mjestima građana.

Abe 04
Gost
Abe 04
1 mjesec prije
Reply to  Antivaxer

Hrv političari nisu stigli iz Hondurasa ili Zanzibara. Naravno da se namještaju izbori i sve sto ide sa tim. Sve ponuđeno i ono sta se najjače promovira – to su sve servirane opcije. Kakav narod – takva vlast, korupcija i pogodovanje na sve strane, na svim nivoima. Razlike među nivoima… Pročitaj više »

Antivaxer
Gost
Antivaxer
1 mjesec prije
Reply to  Abe 04

Gledano iz ovog stajališta u potpunosti se slažem 👍.
Po pitanju samih izbora vlasti, da narod bira, nitko ne bi znao tko je Makron,…

mladen3x
Gost
mladen3x
1 mjesec prije
Reply to  Abe 04

Nije istina-izbori se nenamještaju-bio sam po prvi puta promatrač na izbornom mjestu koje je u zabiti i nema života,ljudi bježe,ali….83% glasova je dobio HDZ….pametnom dosta

Mucke
Gost
Mucke
1 mjesec prije
Reply to  mladen3x

Zabit,nema zivota ,ali izmislite glasace i postotke.Lijepo je iz prve ruke cuti izbornog prevaranta.

Komplicirano
Gost
Komplicirano
1 mjesec prije
Reply to  Antivaxer

na žalost,,apsolutno ste u pravu,,,

Antivaxer
Gost
Antivaxer
1 mjesec prije
Reply to  Komplicirano

Nažalost… kad bi se sve prepuštalo narodu na izbor – vlade, vrijednost novca, radni uvjeti i visina plaća, pravosuđe, način liječenja (farmaceutski ili prirodni), preventiva za održavanje zdravlja umjesto stvaranje i njegovanje bolesti, odnos prema prirodi, prema djeci i starima, obrazovanje, određivanje cijena, mirovina i poreza, uvoz – izvoz, proglašavanje… Pročitaj više »

Komplicirano
Gost
Komplicirano
1 mjesec prije
Reply to  Antivaxer

istina,,i ja mislim kako ih je puno,no svijet je stvoren za sve,sunce izlazi i dobrima i zlima što podrazumijeva i njih,,,u konačnici oni su luzeri a svrha “dobrih” je da se nadvlada zlo koje je svuda oko nas,,,,osobno ih čak ne doživljavam,,,žao mi je što zlikovci odvlače sve više “običnih”… Pročitaj više »

Zdenko
Gost
Zdenko
1 mjesec prije
Reply to  Antivaxer

Neobrazovan si i tucjw tvoj priblem. Krivi su ti svi koji su pametniji i sposobniji od tebe. Ti bi da rukha vlada jer je to jedini način da isplivaš na površinu

Antivaxer
Gost
Antivaxer
1 mjesec prije
Reply to  Zdenko

Poznamo li se od nekud? Koliko me poznaješ? Samo nastavi pisati…

Mikojan
Gost
Mikojan
1 mjesec prije
Reply to  Antivaxer

Ma znamo što je htio reči, pogledaj oko sebe, kakve ljude vidiš, rijetko normalne a ti normalni nisu u vojsci, sigurno.

Antivaxer
Gost
Antivaxer
1 mjesec prije
Reply to  Mikojan

I to je jedna od istina. Koliko samo ima različitih laži, isto tako ima i puno raznih istina, ovisno o točkama gledišta.

Logan
Gost
Logan
1 mjesec prije
Reply to  buga

Odlično objašnjeno! Malo je ovakvih komentara. Hvala! 👍

Abe 04
Gost
Abe 04
1 mjesec prije
Reply to  Logan

Pa svaki drugi komentar to kaže.

Logan
Gost
Logan
1 mjesec prije
Reply to  Abe 04

Bravo “abe ništa četiri”! Nisam ni primijetio… Valjda ne dolazim često ovdje. 🙃

Logan
Gost
Logan
1 mjesec prije
Reply to  Logan

.Zaboravi na moj komentar tebi. Postoje dani kad je čovjek jednostavno……

tedi
Gost
tedi
1 mjesec prije
Reply to  buga

biraju amoralne,sa debelim dokazima, da bi ih mogli ucijenjivati. To se zove pakt sa djevolom,koji im se obije o glavu kad tad.

sajt
Gost
sajt
1 mjesec prije
Reply to  tedi

Obvezatno zakonom propisati uljudno ponašanje i ophođenje u svim vojarnama.

Antivaxer
Gost
Antivaxer
1 mjesec prije
Reply to  buga

To je to, bravo!

Komplicirano
Gost
Komplicirano
1 mjesec prije

Poštovana gospođo Arna, Vi ste izuzetno hrabra osoba.Govorite ali djelujete,nas koji uglavnom samo govorimo može biti sram kada sve to vidimo.

Ime
Gost
Ime
1 mjesec prije
Reply to  Komplicirano

Može biti…. A i nemora

Zvrk
Gost
Zvrk
1 mjesec prije

Cuo sam pricu, trac, sto vec ne… da je ministar Banozic imao kaznenu prijavu za pokusaj silovanja. Jos je to iz vremena kad je bio mladic. Jasno, sve je zataskano. Ima li nekoga iz Vinkovaca da potvrdi navedeno?

BanOvan
Gost
BanOvan
1 mjesec prije
Reply to  Zvrk

Sada će Gyuro da pošalje VP jer je to VT. Ima da nema čaršije poslije toga.

nessy
Gost
nessy
1 mjesec prije
Reply to  Zvrk

Da, treba strogo sankcionirati djela iz proslosti. Cak, znam pouzdano, da je ministar Banozic, u vrticu, djecaku oteo igracku. To je po zakonu, razbojstvo. Predlazem da mu se odreze cca 10 godina Sibira, zamolit cemo nase, ‘istocne partnere’, da se pozabave tim strasnim razbojstvom, jer mi nemamo uvjete. “Cuo sam… Pročitaj više »

Zvrk
Gost
Zvrk
1 mjesec prije
Reply to  nessy

Zato sam naveo kao “pricu, trac” baš zato kao nešto mutno, nepotvrđeno.
Ostalo ti se svodi na nepotrebno moraliziranje.

Kao da niti jedan komentator do sada nije pisao neke nepotvrđene priče iz treće ruke ili svojevoljno tumačio loše prevedene tekstove.

TIKTAKTIKATAKATAK
Gost
TIKTAKTIKATAKATAK
1 mjesec prije
Reply to  nessy

Čekaj samo da se javi druga, oštećena, strana- gotov je.

Pingvin
Gost
Pingvin
1 mjesec prije

Cijelo vrijeme je prisutna ( ne samo u vojsci, nego u cijeloj drzavnoj upravi) tzv negativna selekcija. Sposoban, moralan covjek tu nema sta traziti. I sama HV je svedena na karikaturu vojske ( vojska bez zrakoplovstva, PZO, bez protuoklopnih sredstava, sumnjam da je i sposobna za bilo sta. Mislim da… Pročitaj više »

sajt
Gost
sajt
1 mjesec prije
Reply to  Pingvin

Treba uvesti nova nato pravila.

nessy
Gost
nessy
1 mjesec prije
Reply to  Pingvin

Nazalost, slazem se.

mladen3x
Gost
mladen3x
1 mjesec prije
Reply to  Pingvin

Tko im kriv što idu u vojsku?Dno dna….

sajt
Gost
sajt
1 mjesec prije
Reply to  mladen3x

Tko im je kriv?

Ti si im kriv!

Komplicirano
Gost
Komplicirano
1 mjesec prije

Sa čime će se postići “nešto”??? Pisanjem,plakanjem,cvijećem,poniznošću i poslušnošću diktaturi neofašizma???Kakvi smo to ljudi da nam smetaju oni koji barem “nešto” konkretno čine?Kakvi smo to ljudi i jesmo li uopće za Istinu???Da,puno lakše je “napasti” bilo koga koji se bori (na bilo koji način) protiv ovoga zla a sam ne… Pročitaj više »

Komplicirano
Gost
Komplicirano
1 mjesec prije
Reply to  Komplicirano

Da,komplicirano je,,evo ja se sa tobom ne slažem ali,još uvijek se nadam i želim vjerovati kako smo skupa u ovome i na istoj strani,,,,čak i one koji su me otvoreno “pljuvali” ovdje zbog mojih stavova pozivam na zajedništvvo u puno većoj opasnosti nego našim različitostima,,,ukoliko PADNEMO zbog različitosti,,niti zaslužujemo pobjedu… Pročitaj više »

Ime
Gost
Ime
1 mjesec prije
Reply to  Komplicirano

Dva komplicirano??

fuj
Gost
fuj
1 mjesec prije
Reply to  Komplicirano

Hajde kad si tako drzak prema ljudima koji se trude frustrirani saznanjima da ista promijene i zaustave zlo, sta mislis da li je normalno kad se vodi ljubav brinuti za uprljanom posteljinom od sperme? Gledati formu, a ne sustinu?

Komplicirano
Gost
Komplicirano
1 mjesec prije
Reply to  fuj

molim obrazložite mi zašto sam kriv???Glede posteljine,,,moja supruga se uvijek pobrine za to sretna i zadovoljna,,,

nochem
Gost
nochem
1 mjesec prije
Reply to  Komplicirano

Izvini,pogresno upuceno.

nochem
Gost
nochem
1 mjesec prije
Reply to  Komplicirano

Sto se tice posteljine, sorry za upit isto, ja svoj nered koji napravim iza sebe u ljubavnom klincu sa voljenom sam odnesem do ves masine,red je

Komplicirano
Gost
Komplicirano
1 mjesec prije
Reply to  nochem

i moja supruga,,također,,,,

fuj
Gost
fuj
1 mjesec prije
Reply to  Komplicirano

kriv si 🙂

Komplicirano
Gost
Komplicirano
1 mjesec prije
Reply to  fuj

aj jesam,,,,

Antivaxer
Gost
Antivaxer
1 mjesec prije
Reply to  fuj

Komplicirani nije drzak ni najmanje, upravo je suprotno od toga. Nigdje ne odražava drskost i ukazuje na bitno (jedinstvo različitosti) ispred sporednog (neslaganje u načinu razmišljanja) šta sve skupa znači da je iznad situacije čije smo žrtve svi mi zajedno, bez obzira na međusobno neslaganje u nekim (ili mnogim) stavovima.… Pročitaj više »

Kažun
Member
Kažun
1 mjesec prije

Jel šef VSOA-e spava,kao i Zapovjednik HV u miru
Musić – Milanović ? Ili Sanja mora prva udariti
šakom po stolu?

Komplicirano
Gost
Komplicirano
1 mjesec prije
Reply to  Kažun

neš vjerovat,,,ne znam,,,

Kažun
Member
Kažun
1 mjesec prije
Reply to  Komplicirano

Ups,kiksao adresu ……………………….

Kažun
Member
Kažun
1 mjesec prije

Ovo sra*e,podsjeća me na film “Malo dobrih ljudi” A Few Good Men.1992 Bahati zapovjednik (Jack Nicholson) pukovnik,želi napredovati,dosta visoko i pri tome strada jedan marinac,a on krivnju prebacuje na drugu dvojicu.Ovo se dešava u Guantanamo BAY.U tome ga sprečavaju Vojni odvjetnici (Tom Cruise i Demi Moore) a tip na kraju,završava… Pročitaj više »

Kažun
Member
Kažun
1 mjesec prije

Jel šef VSOA-e spava,kao i Zapovjednik HV u miru
Musić – Milanović ? Ili Sanja mora prva udariti
šakom po stolu?

BanOvan
Gost
BanOvan
1 mjesec prije

Da nisi ,moRebIdne, bio Mili na “kanalu” pa joj se verbalno svetiš ?

Taugo
Gost
Taugo
1 mjesec prije

+……….

Stock
Member
Famed Member
Stock
1 mjesec prije

Tebi je upućeno jer odgovaraš sam sebi sa…ne slažem se s tobom.
Kako je došlo do toga, ne znam.

Komplicirano
Gost
Komplicirano
1 mjesec prije
Reply to  Stock

ne razumijem,znam da mnogi u komentiranju pogriješe pri odabiru “odgovor” pa šta? međutim ja se izričito referiram na upis poštovane Arne meni u kojem govori da ja nisam u redu i da je bolje da stanem,,,pogledaj gore u komentarima,,,iskreno,nije mi jasna njena “optužba” a ignoriranje odgovora na moje upite dosta… Pročitaj više »

Stock
Member
Famed Member
Stock
1 mjesec prije
Reply to  Komplicirano

Iskreno, ni meni nije jasno zašto su te spopali.
Ja sam tvoje postove vidio kao podršku i Arni i Mili i svima koji nešto rade da rasvjetle tamne rupe sistema.
Ali…to je moje vidjenje.

Komplicirano
Gost
Komplicirano
1 mjesec prije
Reply to  Stock

ja prepostavljam zašto,,,ali nema potrebe da o tome,,,,nešto sam već pisao kako su me otjerali “vrli katolici”,,,kužiš,,,

Antivaxer
Gost
Antivaxer
1 mjesec prije
Reply to  Stock

Ako smijem primijetiti, i ova tvoja poruka otišla na krivu adresu, gospođi Arni. Eto, desilo vam se isto, nenamjerno.

piždro
Gost
piždro
1 mjesec prije

Komplicirano nedaj da te otjeraju !!! Ti i ja nismo puno puta na sličnoj valnoj dužini – al sad jesmo! Jer pravo mišljenja je osnovno pravo i ono je svakoj jedinki ID od prirode dano . Kad toga ne bude, ništa neće biti ni vrjediti.

Komplicirano
Gost
Komplicirano
1 mjesec prije
Reply to  piždro

hvala ti na ovome drug,,,zaista čudno ponašanje ,,mislim svejedno mi je ,ali,,,volio bih odgovor,,,,

piždro
Gost
piždro
1 mjesec prije
Reply to  Komplicirano

nezna… Arna je inače tvrda katoli ko i ti linija.. valjda ovom svjetskom situacijom i kurtonom svi smo za 90° nervozniji nego inače. to majstorima kaosa paše -imaju besplatnu žetvu energije, na izobilju..

Komplicirano
Gost
Komplicirano
1 mjesec prije
Reply to  piždro

da,,,,,,,,,,,,,,

nessy
Gost
nessy
1 mjesec prije

Pozdrav, Mr. sc. Arna Šebalj, molim vas, navedite jednu vojsku na svijetu, u kojoj novinar (tako ste se predstavila), moze na telefon dobiti generala, bez prethodne najave i dogovora?

DRGANJA
Gost
DRGANJA
1 mjesec prije

Prijatno još unapred, zna se, da ste u pravu. To vam potvrđuje istina, o kojoj pričate.

tedi
Gost
tedi
1 mjesec prije
Reply to  Komplicirano

BITAN JE NE PRISTANAK, ( necu se vise igrati)

lear ZI
Gost
lear ZI
1 mjesec prije
Reply to  Komplicirano

Točno, potreben je vodja, ki lahko združi to 95% maso ljudi, da premaga te psihopate.
Vsekakor, v Sloveniji že nekaj teh psihičev varuje večja skupina, tudi njihove otroke.
ps:vsi pa vejo, da imajo le dve možnosti, ali jih raztrga ulica, ali giljotina. Pozdrav Kacinu.

Komplicirano
Gost
Komplicirano
1 mjesec prije
Reply to  lear ZI

vidim shvatil ste,,,sve najboljše

nochem
Gost
nochem
1 mjesec prije

Zna li neko reci koje sve zemlje nisu u NATO-u i nisu dopustile klimatski inzenjering u njihovom vazdusnom prostoru?
I koje jesu u NATO-u a da isto nisu dopustile?
Mislim da je to sada puno vaznije od ovog.

nochem
Gost
nochem
1 mjesec prije
Reply to  nochem

ttps://www.geoengineeringwatch.org/

Istražuj
Member
Famed Member
Istražuj
1 mjesec prije

“… General Validžić je poznat po neuljudnom ponašanju i ophođenju a i zastrašivanju prema podređenima …” Karakteristika pedofilske pizde… Dovoljno je vidjeti ovu svinjsku njusku i sve je odmah jasno… Podsjeca na onog americkog pedofila “generala Malia“… “Odlucna” psiohpatska pedofilska njuska … snishodljiv prema nadredjenim … necovjek prema podredjenim… …… Pročitaj više »

nochem
Gost
nochem
1 mjesec prije
Reply to  Istražuj

Nemoj vrijedjat,jedva ceka neko to

Istražuj
Member
Famed Member
Istražuj
1 mjesec prije
Reply to  nochem

Ma kakvo vrijedjanje… Jos sam bio i previse kulturan. Ova korumpirana svinja pedofilska – samo je tu zbog svojih “karakternih” osobina… I tako je u cijeloj ovoj kamatarskoj judeomasonskom Piramidi-zla… Korumpirana svinja/pedofil – naredjuje vojacima da u sebe trpaju judeomasonske OTROVE – za koje postoje na 1000de dokumenata i zivih… Pročitaj više »

nochem
Gost
nochem
1 mjesec prije
Reply to  Istražuj

Mislim da bi to mogao samo za one vojnike koji ucestvuju u medjunarodnim misijama. Za ostale ne bi bilo u redu. pogotovo sada kada je CDC raskrinkan sa objavom da sa, a sto smo svo vrijeme znali, tim testovima ne moze se razlikovati gripa od covida 19 {naravno antigenski i… Pročitaj više »

nochem
Gost
nochem
1 mjesec prije
Reply to  nochem

Vezano gore za PCR.

JaSam
Gost
JaSam
1 mjesec prije
Reply to  Istražuj

Da li si ikad sjedio i pricao s tim pedofilskim generalom?? Iz tvog komentara vidi se da si jedna obicna drkotina. Stid neka te bude

nochem
Gost
nochem
1 mjesec prije
Reply to  Istražuj

Mozes li ti pojasniti na sta je taj Svab mislio sa onim da necemo imati nista a da cemo biti sretni?

Tucker Carlson
Member
Famed Member
Tucker Carlson
1 mjesec prije
Reply to  nochem

Ovo je mislio:necemo imati nish a ovo da cemo biti sretni je samo zamjena teza kako bi nas laganim kuhanjem uvukli u veliki reset.hvala.

nochem
Gost
nochem
1 mjesec prije
Reply to  Tucker Carlson

Ili,oduzece nam svu imovinu,a necemo placati poreze i takse onda na to?

Antivaxer
Gost
Antivaxer
1 mjesec prije
Reply to  nochem

Ako nam oduzmu svu imovinu, gdje ćemo živjeti? U logorima (presretni 🙄)

Komplicirano
Gost
Komplicirano
1 mjesec prije
Reply to  Antivaxer

neće ti biti ni bitno,,,”ako” taj scenarij dođe,,,

Antivaxer
Gost
Antivaxer
1 mjesec prije
Reply to  Komplicirano

Neću dozvoliti da me dohvati taj scenarij 😉. Toliko mogu učiniti za sebe. Ako mogu i za druge, još bolje, bar neke koristi od mene. U ova vremena čak i mala pomoć nekome može proizvesti velike rezultate. Dođe li do gladi, sa jednim obrokom nekome možemo spasiti život, a to… Pročitaj više »

Komplicirano
Gost
Komplicirano
1 mjesec prije
Reply to  Antivaxer

dobro,,,nije loše razumno biti pripremljen na ono šta dolazi sigurno,,,uskoro,,pogledaj samo katastrofe po svijetu ,svakodnevne,razarajuće po ekonomiju i poljoprivredu,,,hrana uskoro postaje luksuz,sigurno,,,osobno svo svoje pouzdanje i moje obitelji stavljam u ruke Gospodina,,,,obećano da će sve ovo biti,ali i da će se pobrinuti za nas Stvoritelj svega,,kojem ništa nije nemoguće,,

Antivaxer
Gost
Antivaxer
1 mjesec prije
Reply to  Komplicirano

Vidim, na istom smo duhovnom putu. Sve ovo šta se dešava zapisano je u proročanstvima, to odavno znam…ali da ću to i doživjeti, najveće mi je iznenađenje. Za mene je ovo bila daleka budućnost, za neke nove generacije, a sada mi je mračna, surova stvarnost. “Blago onima koji ne vide,… Pročitaj više »

nessy
Gost
nessy
1 mjesec prije
Reply to  nochem

A, nee. Imovina ce biti oduzeta, ali ce se porezi placati jos barem dvije generacije? Zakon? Pa, lako se napise zakon, a jos lakse izglasa.

Logan
Gost
Logan
1 mjesec prije
Reply to  Tucker Carlson

No habla ja onda nijedan jezik 🤡 Ako mi je Švabo rekao, i ja mu vjerujem, da će me lagano kuhat (iako me može odmah prokuhat, bez tog laganog, svejedno ). Zašto ja ne bi nešto poduzeo po tom pitanju? Koji k… stojimo onda kod kuće i raspravljamo o nebitnim… Pročitaj više »

Logan
Gost
Logan
1 mjesec prije
Reply to  Logan

… Neću više pisati komentare. Dosta mi je ovog “ničega” tj. raspravljanja do “sudnjeg dana”. Točka.

Abe 04
Gost
Abe 04
1 mjesec prije
Reply to  Logan

Vrti se loop. Neki na čudan način uživaju i htjeli bi da momenat njihovog prosvjetiteljskog djelovanja potraje. Jer sto ćemo onda sa tim svjetlom, ko bi znao..

Gaga
Member
Famed Member
Gaga
1 mjesec prije
Reply to  Abe 04

Na komičan način ste opisali tu tužnu pojavu. Da, isti a je!

Gaga
Member
Famed Member
Gaga
1 mjesec prije
Reply to  Logan

Nemojte odustati Logan! Ne znate tko će sutra pročitati baš Vaš komentar i poziv na akciju…možda baš taj novi čitatelj bude ključ prevage!
Okolnosti se mijenjaju za mjesec dva, tko zna….

Logan
Gost
Logan
1 mjesec prije
Reply to  Gaga

Neću prestati čitat portal Logično.. . Na tvom mjestu, ja bi više obratio pozornost na komentare od : Tucker Carlsona, Istražuj, Stare Kuke, Shumadinca itd. Pozz!

Tucker Carlson
Member
Famed Member
Tucker Carlson
1 mjesec prije
Reply to  Logan

..dobro rece gaga..okolnosti se mjenjaju kroz mjesec,dva,tko zna..hvala.

Logan
Gost
Logan
1 mjesec prije
Reply to  Tucker Carlson

Bit će zeznuto na jesen kad krenu viroze…A da. Viroze više ne postoje 🤣 Pozz!

Komplicirano
Gost
Komplicirano
1 mjesec prije
Reply to  Logan

tolike poplave po svijetu,europi također,,,razarajuće neviđene katastrofe do sada,,,prijatelju nitko o tome ne govori,ali možemo samo pretpostaviti pojavu stvarnih i ubitačnih zaraza,,boleština,a zdravstveni sustavi u komi,,,,

Tucker Carlson
Member
Famed Member
Tucker Carlson
1 mjesec prije
Reply to  Logan

logan,ne zajebavaj..zasho ne bi pisao dok ti je dozvoljeno.bit ce vremena za reakciju kad se stisne omca oko vrata a tada ionako necemo vise moci komunicirati ovdje..do tada,pisi.zivio mi,romero.

piždro
Gost
piždro
1 mjesec prije
Reply to  Tucker Carlson

pa ako dođe do toga, onda nismo ni zaslužili da živimo.

Logan
Gost
Logan
1 mjesec prije
Reply to  Tucker Carlson

Dobro kažeš. Još kad popijem koju pivu, ko da me zaustavi! 😁 Pozdrav!

Antivaxer
Gost
Antivaxer
1 mjesec prije
Reply to  Logan

Širom svijeta ljudi izlaze na ulice i demonstriraju, i ništa do sad nisu postigli. Žrvanj melje dalje…

Logan
Gost
Logan
1 mjesec prije
Reply to  Tucker Carlson

Čovječe, ti si jedan od najboljih komentatora ovdje! (bar po mom guštu). Ali, ja mislim (to je moje mišljenje) da trebaš početi napadati! Ako oni napadaju, i mi moramo napadati! Inače, kad isključe Internet, sve ovo “mudrovanje” ode k vragu, u emptiness (U Prazninu! )…. Kad bude zatrebalo doć gore… Pročitaj više »

Tucker Carlson
Member
Famed Member
Tucker Carlson
1 mjesec prije
Reply to  Logan

nijedan prosvjed dok ima interneta i 15 vrsta vocnih jogurta na policama koji su nam dostupni nece uspjeti..kad pocne nedostajati SVEGA a napad na djecu se pojaca,tada moze doci do promjene i da se strah konacno pokrene uzvodno.tada mozda ali sada sigurno ne,jbg..

Logan
Gost
Logan
1 mjesec prije
Reply to  Tucker Carlson

Da. Za sad ništa ovdje….Ne znam jesi li primjetio, ali turista su puni gradovi. Izgleda ko da su svi pobjegli kod nas. hehe! 👽 Kod nas su mjere ,još uvijek, više ostale samo na riječima, a manje u praksi.

Tucker Carlson
Member
Famed Member
Tucker Carlson
1 mjesec prije
Reply to  Logan

ja ti samo kazem,nemoj odustajati od pisanja dok mozes..sranje ce biti kasnije a tada se ionako necemo dopisivati..i necemo znati jedni za druge,nazalost..pisi dok mozes,prijatelju..svako dobro.

nessy
Gost
nessy
1 mjesec prije
Reply to  nochem

Imat ces 200g rize i 300g kruha dnevno, i bit ces sretan, jer, mnogi nece imati ni to.

nochem
Gost
nochem
1 mjesec prije
Reply to  Istražuj

Pogledaj ovo i vidjeces da ima nesto puno jezivije mozda cak i od Svabovih istupa

ttps://www.youtube.com/watch?v=dS5hxH5xL5Y

nonwo
Gost
nonwo
1 mjesec prije
Reply to  nochem

Jezivo u svakom slučaju.

rimtu
Member
Famed Member
rimtu
1 mjesec prije
Reply to  nochem

Sve je to dio iste priče.

Komplicirano
Gost
Komplicirano
1 mjesec prije
Reply to  Istražuj

probitačnost u današnjem posrnulom svijetu ide sa osobinama koje ste naveli,poštovani kolega.Očito je kako nestaju sa scene ljudi koji drže do morala ili zakona koji je propisan ustavom.Nije slučajno i na svim razinama je tako pa i u svim institucijama (ne samo vojsci) Sila i snaga tih i takvih nije… Pročitaj više »

Istražuj
Member
Famed Member
Istražuj
1 mjesec prije
Reply to  Komplicirano

“… tendencija događanja je u uzlaznoj putanji i samo slijepac više ne vidi kuda sve ide…” Meni to izgleda i te kako ocito. Igrica MONOPOLY je vec zavrsila… Vlasnici tzv “novca” (prakticno svih idiotskih tzv “drzava” tj “nacionalnih” Centralnih banaka) – vide odavno da je igra zavrsena… Sad bukvalno naredjujuci… Pročitaj više »

Komplicirano
Gost
Komplicirano
1 mjesec prije
Reply to  Istražuj

apsolutno točno,,,svako dobro,,,

Spacevoodoo
Gost
Spacevoodoo
1 mjesec prije

Baś dražesno, tebi smeta ton novinarke, a ne ono zbog čega ona zove nije važno. A nakon ovolikog vozanja trebalo bi lizati jaja onome ko te zajebaje. Koliko vidim dosta kritika se odnosi na formu kako bi se sadržaj ostavio po srrani. Nikome ne smeta to što MORH funkcionira kao… Pročitaj više »

nonwo
Gost
nonwo
1 mjesec prije
Reply to  Spacevoodoo

Budite/mo sretni da ima ljudi koji se znaju proderati za vas/nas jer za to treba imati coyones,a prosječna ovčica će to i ostati jer joj ne paše intonacija.

throne
Gost
throne
1 mjesec prije
Reply to  nonwo

našao sam Mirjana Posavac na htv u intervju s nekim likom iz DP prije par dana pala je u nesvjest YT.
Lp

nonwo
Gost
nonwo
1 mjesec prije
Reply to  throne

našla,… i napisala komentar ispod tvoje obavijesti.Hvala.

nonwo
Gost
nonwo
1 mjesec prije
Reply to  nonwo

https://www.youtube.com/watch?v=5z1CtEgJsYE&lc=Ugxez27I11-oJfkjBE94AaABAg 9.30 min-Ewa Kopacz-samo radi te žene Poljska nije pala na svinjskoj plandemiji ,nije ugrozila djecu/narkolepsija,i nije spiskala milijarde poljskih građana na smeće. Radi Jane Burgermeister(twiter,swine flu),Wodarga i par ljudi-plandemija nije uspjela. Može se. Fauci je neprekidno na saslušanjima senata i roštiljaju ga ko prasca(prije štakora).Trojica senatora ga ispituju,a ostali… Pročitaj više »

BanOvan
Gost
BanOvan
1 mjesec prije
Reply to  Spacevoodoo

Mate, ti li si ?

nessy
Gost
nessy
1 mjesec prije
Reply to  Spacevoodoo

Gdje to na svijetu, u kojoj vojsci, nazoves ministarstvo obrane, trazis generala, i dobijes ga na telefon? U drzavi Nedodjiji?

Spacevoodoo
Gost
Spacevoodoo
1 mjesec prije
Reply to  nessy

Ili nisi u tijeku ili živiš u invertiranoj stvarnosti. Taman posla sad raspravljati s tobom na komentarima portala o tome koje informacije bi bilo koja vojska trebala davati, a koje ne. Novinarka je najprije emailom poslala upit i nije dobila jednoznačni odgovor, a kad je nazvala telefonom nitko nije bio… Pročitaj više »

nochem
Gost
nochem
1 mjesec prije

Ovo je isto kao da igraca koji na posve blatnjavom terenu koji svojim zalaganjem unisti dres i uprlja se kudis, a hvalis nekog ko nije makao i ostao je cist. Nema smisla hvatati se proklete gramatike,forme,serem se na to dvoje,da,uz inat i prosto. A znam sta je kultura i,pravopis,sigurno. I… Pročitaj više »

otpisani
Famed Member
otpisani
1 mjesec prije

Interesantna mi je ova generalova nepromišljenost u svojoj bahatosti i tiraniji!?
(zar se ne boji gnjeva nekog od svojih podčinjenih)

A fascinira me ovj kukavičluk i ljigavost podčinjenih…

Pa se pitam… kakve šanse ima masa nenaoružanih robova protiv tlačitelja, kada i njihovi direktno podređeni (a naoružani) to sve trpe !?

Komplicirano
Gost
Komplicirano
1 mjesec prije
Reply to  otpisani

veće pitanje,u konačnici je,,,kakve šanse uopće imaju oni koji su naoružani onim što može ubiti tijelo ali dušu ne može???,,,,apsolutno nikakve,,,strah je zajedničko što imaju,,,,,glupost i nerazumijevanje prolaznosti i suštine življenja,,,,

otpisani
Famed Member
otpisani
1 mjesec prije
Reply to  Komplicirano

A čuj, mislim da bi svakom zločinačkom tiraninu za početak bilo dovoljno rasturiti njegovo tijelo a o duši neka se pobrine netko nadležan za duše 😉

Komplicirano
Gost
Komplicirano
1 mjesec prije
Reply to  otpisani

može i tako,,,

nonwo
Gost
nonwo
1 mjesec prije
Reply to  otpisani

Sjećaš se Zavadlava,pa onog kojeg su reketarili ovrhovoditelji itd..Usamljene osvetnike,ustvari očajnike kojima ništa drugo nije preostalo…”Kozmička” pravda je bila na njihovoj strani.Gdje je sad Filip-negdje čuči zatvoren, zombiran psihijatrijskim koktelom.Je li ga tko posjećuje,pomaže,zahvaljuje na “žrtvi” koja je eventualno unijela pomutnju među dilere.Je li oslobodio svoga brata daljih prijetnji?Je li… Pročitaj više »

otpisani
Famed Member
otpisani
1 mjesec prije
Reply to  nonwo

Slažem se !

Komplicirano
Gost
Komplicirano
1 mjesec prije
Reply to  nonwo

kolega upravo si opisao “revoluciju” Isusa Krista,,,tko te udari po jednom obrazu-okreni mu i drugi,,,,,,,,revolucija je u otporu,,,postoje vrste otpora,recimo tko te udari ti njega udariš,,,pa ,,tko te udari-ti daš petama vjetra,,,itd, ništa slično Isusu Kristu nije postojalo (tek blijede kopije i neuspjeli pokušaji plagiranja),,,,REVOLUCIJA ISUSA KRISTA kaže,,udari me-ja ne… Pročitaj više »

nonwo
Gost
nonwo
1 mjesec prije
Reply to  Komplicirano

Ja bi ga odvalila,a ako se taj pokaje i promijeni dala bi mu “svoje krvi”.
Prihvaćam i tvoje prijedloge samo se moram još duhovno izdići da mi legnu.

Gaga
Member
Famed Member
Gaga
1 mjesec prije
Reply to  nonwo

Vrlo srčano Nonwo!
Vaš duh je ispravan, ništa ne mijenjajte!!!

Komplicirano
Gost
Komplicirano
1 mjesec prije
Reply to  Gaga

Direktno ste u suprotnosti sa Isusom Kristom,,,da se razumijemo,,,vi apsolutno imate pravo na to,,,slobodni ste kao osoba

Gaga
Member
Famed Member
Gaga
1 mjesec prije
Reply to  Komplicirano

Hvala Vam na razumijevanju.
Svako dobro!

Komplicirano
Gost
Komplicirano
1 mjesec prije
Reply to  nonwo

razumijem ja vas,,to je ljudski,takvi smo,,,međutim Krist pokazuje na put koji nije nasilan spram čovjeka nego daje otpor grijehu (nasilju),,,čovjeka (griješnika) poziva na pokajanje i ispravan put,,,to je jedini način,to je sam Bog (Isus) prezentirao i ukoliko bismo povjerovali,,,,sve bi bilo rješeno,,,

Istražuj
Member
Famed Member
Istražuj
1 mjesec prije
Reply to  Komplicirano

Kolega, Slazem se u potpunosti… Medjutim ovo je malo tezak zalogaj za ljude da svare… Naime – podrazumeijeva apsolutno odsustvo bilo kakvog STRAHA. nepokolebljivo ZNANJE a e neku “vjeru” da smo svi jedno spojeni u Kreatoru… da ovo sto zivimo sada – nije kraj… … Ipak mislim da cemo do… Pročitaj više »

Komplicirano
Gost
Komplicirano
1 mjesec prije
Reply to  Istražuj

puno smo sličniji u razmišljanju no sam mislio ranije,,,

Stock
Member
Famed Member
Stock
1 mjesec prije
Reply to  Komplicirano

“REVOLUCIJA ISUSA KRISTA kaže,,udari me-ja ne bježim-ja te ne napadam-ALI JA STOJIM DAJEM TI I DRUGI OBRAZ KAO ZNAK DA SE NE SLAŽEM SA TVOJIM NASILJEM,,,,” Takva vrsta revolucije nas je i dovela ovdje gdje smo sada. Prvo, zašto te/nas neko ima pravo udariti? Pa mu podmetneš obraz za još… Pročitaj više »

orbtnoswgtuwnergnweu
Gost
orbtnoswgtuwnergnweu
1 mjesec prije
Reply to  Stock

Jamago uvalili ono sa obrazom i ono sa kruhom i kamenom a sebi ostavili oko za oko zub za zub, tko tu koga hebe u zakmo je vidljivo iz mjesećeve orbite……………

Komplicirano
Gost
Komplicirano
1 mjesec prije
Reply to  Stock

vidi,,nasilje i zlo postoji,,pa shodno svojoj izopačenoj naravi i udara,,,imaš pregrš revolucija koje su kao pokušale donijeti pobjedu dobru nad zlom,,,nijedna nije uspjela i danas imamo rezultat TOGA,,,Kristova revolucije nije nikada uspjela jer bi inače bio apsolutni mir na zemlji,,,Nije ON mislio (po meni) doslovno da sad tebe netko šamara… Pročitaj više »

Logan
Gost
Logan
1 mjesec prije
Reply to  Komplicirano

Hvala na ovome komentaru. Čak i nije toliko “komplicirano”. 🤗 Ozbiljno mislim… . Nije napadno kao mnogi komentari na temu vjere. 👍

Mikojan
Gost
Mikojan
1 mjesec prije
Reply to  Komplicirano

Moj moto je, ko mene kamenom ja njega metkom !
A po želji i težom artiljerijom.

Komplicirano
Gost
Komplicirano
1 mjesec prije
Reply to  Mikojan

pa vidi,,u slučaju ugroze ti si dužan i po Božijem na obranu sebe i svojih,,svim sredstvima,,,tako i sam mislim,,,ovo za revoluciju podrazumijeva u “normalnim” okolnostima,,,,pod “tko tebe kamenom” se mislinepravdom,prijevarom ili znaš,,,,doslovni rat je nešto drugo,,,

Istražuj
Member
Famed Member
Istražuj
1 mjesec prije
Reply to  nonwo

“… važnije bi bilo da se nakon toga sve promijeni iz temelja….” Mislim da je to jedina sustina. Cijeli Sistem je konstrukcija Obmane i Shekela (laznog novca)… Kroz generacije su nam ovi judeomasonski kamatarski paraziti pili krv kao ljudima svijeta… Samo skloniti Rotschilde, Rockfellere i one satanisticke familije – bez… Pročitaj više »

Mikojan
Gost
Mikojan
1 mjesec prije
Reply to  nonwo

Da, čudni su to potezi policije. U normalnoj državi kada vidiš da je ubijen diler ili neki lokalni kriminalac ne dižeš sve da uhvatiš ubojicu, samo ga treba staviti pod “nadzor” i gledati kuda će sve to dovesti. Sistem ne smije ali “usamljeni vuk” ima prolaz da odradi ono što… Pročitaj više »

nonwo
Gost
nonwo
1 mjesec prije
Reply to  Mikojan

Zavadlav je mogao postati simbol,heroj…Navijanje na portalima,organiziranje grupa podrške, pljuvanje po korumpiranom sistemu nakon događaja je na to upućivalo.Osjećao se bijes društvene nepravde u zraku. A sistem ne smije dopustiti da se stvaraju narodni heroji. Zato su mu onemogućavali obranu,kao ne mogu ljudi uplaćivati advokatu pojedinačno…Pokušali ga diflamirati kao ovisnika..I… Pročitaj više »

Komplicirano
Gost
Komplicirano
1 mjesec prije
Reply to  Mikojan

kada kažeš diler ili sistem,,,misliš konkurenti izravni u poslu,,,

Antivaxer
Gost
Antivaxer
1 mjesec prije
Reply to  otpisani

🙂👍 Nadležni za duše neprekidno rade, na njih bi se trebali ugledati nadležni za tijela.

Gaga
Member
Famed Member
Gaga
1 mjesec prije
Reply to  otpisani

Vojska je puno pokornija od nas, pa niti ne čudi toliko. Dobro ste primjetili, imaju na raspolaganju svakakvih igračaka, a izgledaju kao uplašeni zečići. Naprosto, u uputama koje su dobili ne piše ništa o otporu vojnim autoritetima. Pitanje je da li bi vojska smogla ” hrabrosti”, ako bi mi stali… Pročitaj više »

orbtnoswgtuwnergnweu
Gost
orbtnoswgtuwnergnweu
1 mjesec prije
Reply to  Gaga

Mi živimo u sado mazo svijetu gdje se večina mazohistićki pokorava i uživa u sadizmu nanomanjine nad njima. Na taj piramidalni način sado mazoa funkcionira bilo koja institucija bilo koje države.

A neg.
Gost
A neg.
1 mjesec prije

Leopold von Sacher – Mazoch.

Većina mazohista su u biti zaheristi.

nonwo
Gost
nonwo
1 mjesec prije
Reply to  A neg.

Mazohista sadisti-tuci me!
Sadista-NEĆU!

Gaga
Member
Famed Member
Gaga
1 mjesec prije

Ajde mi molim te objasni, jer ja sam žena i kako mi je Nessy rekao – nemam pojma o vojsci..reci mi zašto se muškarci prijavljuju u vojsku i biraju taj poziv, ako je ona sado-mazo poligon? I btw.još i ne služi svrsi…mislim našoj svrsi! A od kada su počeli prčkat… Pročitaj više »

Antivaxer
Gost
Antivaxer
1 mjesec prije
Reply to  Gaga

Klizav je to teren, svatko se boji svakoga. Vojska treba znati da narod stoji uz njih, ali sa čime? Nenaoružan i neorganiziran narod može samo protestirati, a to je premalo. Pitam se kako bi se vojska mogla udružiti s masama i postići nešto u vrijeme kontrole svakog pojedinca. Kontrolori naših… Pročitaj više »

nessy
Gost
nessy
1 mjesec prije
Reply to  Gaga

Prijatelju, ti o vojsci znas jedino iz filmova. Cijela vojna hijerarhija, u svim vojskama na svijetu, sastoji se od bezuvjetnog slusanja zapovijedi, a ne razmisljanja. Kakva bi to vojska bila, da kada stigne zapovijed, svaki vojnik razmisli da li da poslusa, ili ne? U vojsci mozes slusati, ili biti sankcioniran,… Pročitaj više »

Gaga
Member
Famed Member
Gaga
1 mjesec prije
Reply to  nessy

Prijatelju! Imaš pravo, ja ti o vojsci ne znam ništa!
Ali prijatelju, da ti još nešto kažem – zagustilo je!

nochem
Gost
nochem
1 mjesec prije

Mila jeste svasta pogrijesila,ali zaista se vodi,doduse sporo,u kontrolisanom sistemu,Nirnberg 2. Iako time nece se nista postici. Koliko je nacista kaznjeno u Nirnbergu 1? I koliko je prebjeglo pobjedniku a da sacuva dupe? Ili su svo vrijeme igrali za istog gazdu?

Komplicirano
Gost
Komplicirano
1 mjesec prije

Komentari su odličan “ispušni ventil” u društvu u kojemu često ne možemo reći ono što doista mislimo,,,,problem je što vrijeme nadyebavanja i ega definitivno nije više na raspolaganju,,,želim reći da bi bilo dobro podržati bilo koga tko radi na otkrivanju Istine ,na bilo koji način,,,žalosno je gledati “svađe” pa čak… Pročitaj više »

nochem
Gost
nochem
1 mjesec prije

Svaka Vama cast. Ima nas koji takodjer puno znamo, svako u svojim sferama,vidite i po komentarima sve incognito, ali nemamo izvinite muda da se izlozimo javno. Ovo stanje sada je kao u matriksu, nema covjek kome da se obrati a da je siguran,sve umrezeno. Niko recimo cak ne poteze pitanje,… Pročitaj više »

nochem
Gost
nochem
1 mjesec prije

Ne znam ja, kazem opcenito. Ja nista ne znam osim sa interneta objavljeno. A ovo za Marica blage veze ne znam, ali covjek je bio ljudina i nakon sto umrije brzo zaboravljen.

nochem
Gost
nochem
1 mjesec prije

Problem ce biti kada u toku velikog reseta ugase internet, kako onda doci do neovisnih informacija. Recimo vazan je naturalnews, Naravno i logicno.

nochem
Gost
nochem
1 mjesec prije

U vezi obavezne vakcinacije za odredjene kategorije zaposlenih. Postavlja se i pitanje opstanka veza parova, jedno pristane,drugo ne na vakcinaciju. Sta onda sa seksualnim odnosima,ako neko ne zeli prisan kontakt sa vakcinisanim,a rijec je o ozbiljnim vezama. Cak i ljubljenje u usta, pogotovo french kiss ne dolazi onda vise u… Pročitaj više »

Komplicirano
Gost
Komplicirano
1 mjesec prije
Reply to  nochem

nema veze,,ja inače malo ili nikako koristim taj frenč i to,,,

Antivaxer
Gost
Antivaxer
1 mjesec prije
Reply to  nochem

Pa onda prekid veze, razvod je neminovan ako oboje drže svoje nepokolebljive stavove. Najprije su oboje necijepljeni. Stiže cjepivo, a s njim i izbor – cijepiti se ili ne. Parovi nezaobilazno razgovaraju o tome. Jedan se nikako neće, drugi odlučio da ipak hoće. Krene uvjet od protivnika cjepiva – ako… Pročitaj više »

nochem
Gost
nochem
1 mjesec prije

To da mnogi puno znamo, ili bolje reci vidimo sta se desava,imamo intuiciju,vidim po komentarima ljudi na logcno. Ali malo ko ima muda da stane imenom i prezimenom cak i kad iznosi svoje misljenje, vi ste heroina i svaka Vam cast. Ja nazalost nista ne znam sto nije vec negdje… Pročitaj više »

Komplicirano
Gost
Komplicirano
1 mjesec prije

Bog sigurno čuva onoga koji mu se povjerio,,,ipak,čuvajte se ,,,ta bagra je bez imalo ljudskosti,,,,

Ivan
Gost
Ivan
1 mjesec prije

Još jedan El Bahato. Pelenković nije jedini.

nochem
Gost
nochem
1 mjesec prije

Definitivno je sad postalo jasno da su zene heroine a muski kukavice,uglavnom,nazalost.Sve je dobro dok je li-la, a kad zagusti nema nas nigdje.

nonwo
Gost
nonwo
1 mjesec prije
Reply to  nochem

Bez uvrede,ali stvarno je došlo takvo vrijeme.A bez obzira na ove babe,žabe itd feminističke gender svinj@rije,ISTINA je da žene ne mogu potegnuti “ratne igre” bez muškaraca.Nismo Amazonke,G.I.Jane. I kad neka žena vrišti i “kokodače” na npr.covid idiota,svejedno joj treba muškarac u podršci da ga odaleči. Nemojmo se zavaravati,sjetite se da… Pročitaj više »

throne
Gost
throne
1 mjesec prije

Poštovana gospođo mr.sc. iur. Arna. Pogodili ste osinje gnjezdo, gdje se provodi skrivena u figurativnom smislu demilitarizacija HV (ostaće samo njene specjalne snage koje će se uklopiti zajedno s interventnom i specijalnom policijom MUP-a u novi oblik oružanih snaga. Tako da današnji oblik više neće biti poznat za 5 ili… Pročitaj više »

throne
Gost
throne
1 mjesec prije
Reply to  throne

Ne ljutite se jer sam vas titulirao kao magistricu znanosti prava. Ako jeste onda mi je drago, ako nije izvinjavam se.

Lp.

Komplicirano
Gost
Komplicirano
1 mjesec prije

vidim ,svakome odgovorite sem meni,,,sad kao “očajnik” pokušavam dobiti vaš odgovor na pitanje koje sam vam danas u nekoliko navrata postavio,,,važno mi je ,jer,ukoliko je točno da mislite “da ne štimam” vrlo rado i uljudno ću se pozdraviti sa ovim portalom i njegovim cijenjenim pripadnicima,,,nešto ste očito pogrešno protumačili jer… Pročitaj više »

rimtu
Member
Famed Member
rimtu
1 mjesec prije
Reply to  Komplicirano

Opusti se, trebalo bi ti biti potpuno nebitno, što bilo tko misli o tebi.

orbtnoswgtuwnergnweu
Gost
orbtnoswgtuwnergnweu
1 mjesec prije
Reply to  rimtu

Dobar savjet……………….

Komplicirano
Gost
Komplicirano
1 mjesec prije
Reply to  rimtu

istina mi je bitna,takav sam,,ukoliko osjetim različitost tu sam i želim da nađemo nešto što nas povezuje,,,ukoliko osjetim da “smetam”??sam otiđem,,,,

Slonica
Gost
Slonica
1 mjesec prije
Reply to  Komplicirano

Dobar nick si odabrao.
Nekad se ne stigne na portalu odgovoriti,to se i ne očekuje.
Nemožeš smetati, jedino pobrati minuse ali to je sve dio virtualnog druženja. 😊

rimtu
Member
Famed Member
rimtu
1 mjesec prije
Reply to  Komplicirano

Kome smetaš, njegov problem, ovo je javni prostor.
Mislim da je bilo brisanja upisa, pa lakše dođe do zabune sa odgovorima.

Antivaxer
Gost
Antivaxer
1 mjesec prije
Reply to  rimtu

Bilo je brisanja komentara, jučer. Prava čistka, kako vidim, prema tome čije su i koje komentare obrisali isti dan na dan objave. Za unazad ne znam, nije me bilo tu. I neće me biti ni ubuduće.

Komplicirano
Gost
Komplicirano
1 mjesec prije

HVALA NA ODGOVORU!,,,i da,,razlog vas i više nego opravdava,,,neka bude sa srećom i moja jutarnja molitva (prije posla) će biti i za vaš blagoslov,,,bilo mi je “čudno” i moja isprika na inzistiranju,,,,

nochem
Gost
nochem
1 mjesec prije
Reply to  throne

A sta ti mislis,ako se misli uvesti novi svjetski poredak,sa jednom vladom,vojskom,da sve nije dio plana?

throne
Gost
throne
1 mjesec prije
Reply to  nochem

je to je odavno izrečeno na nekoliko skupova u EU ali in Bildebeg grupi , g7 i da ne nabrajam dalje) ali i vidljivo je još prije 10 godina kod par američkih i Europskih političara koji u svojim tezama zagovaraju globalnu vladavinu jedne vlade, jedne vojske a imaš i u… Pročitaj više »

promatrač
Gost
promatrač
1 mjesec prije
Reply to  throne

Rafale nece biti Hrvatski avioni vec nato-vi, samo ce ih Hrvatska platiti.
Primjer Turske kod pokušaja puča, svom svojom tehnikom nisu mogli oboriti nijedan svoj avion u kojima su bili pučisti. Zato se ne smije kupovati Ruske PVO sisteme, kad si u nato ili blizu njima.

kemičar
Gost
kemičar
1 mjesec prije
Reply to  throne

hv je demilitarizirana već odavno.. ovo je hrpa beskorisnih uhljeba..

orbtnoswgtuwnergnweu
Gost
orbtnoswgtuwnergnweu
1 mjesec prije
Reply to  throne

Sado mazo ustroj ti je paradigma po kojoj funkcionira planet.

Mali Ivica
Gost
Mali Ivica
1 mjesec prije

Preporuka, ovoga đeneralisimusa za nagradu živa zakopati u govna, jer je svojim dosadašnjim sranjima kontaminirano cijelu Hrvatsku.

nochem
Gost
nochem
1 mjesec prije

A zasto molim lijepo? Iz ovoga citam zelju za omalovazanjem i cak za diskvalifikaciju. Titula,a ne pretpostavke,sumnje ili cinjenice? Pravi novinar je koji istrazuje i preispituje, cak i sluzbene narative,i to je bas najvaznije.

Logan
Gost
Logan
1 mjesec prije

Ja mislim da ti ne misliš samo na tog komentatora Milu, trenutno… Ako i misliš, ja ih mogu nać još hrpu…Imam jako dobre razloge da pišem ovo. Čak objašnjenje nije ni bitno. Mi bi se trebali usredotočiti na ono što nam naš osobni život, trenutno, ugrožava.

nochem
Gost
nochem
1 mjesec prije

Ne,nego cemo pustiti da nam bankari i staljinisti odredjuju kako cemo zivjeti? Da zivimo u bukvalnom Orvelu? To je OK? Arna se okomila na pogresne, ne moze niko na nedodirljive. Ja cak razumijem postavljene trenutno na funkcijama jer MORAJU da rade sto god im se kaze sa vrha SVJETSKE KABALE,… Pročitaj više »

nochem
Gost
nochem
1 mjesec prije
Reply to  nochem

Kad kazem pogresne mislim na piune.

nochem
Gost
nochem
1 mjesec prije
Reply to  nochem

Zasto to kazem…Vid