Bez obzira na rezultate predsjedničkih izbora u Americi, pravi će pobjednik biti zlato

Zlato pravi pobjednik
15 komentara

Bez obzira na to tko pobijedi na izborima za predsjednika, oni koji bi svakako trebali profitirati su rudari zlata i sama vrijednost zlata, rekao je James Rasteh, glavni direktor za investicije Coast Capitala u intervjuu za CNBC.

Objasnio je da će tako biti zato što će Sjedinjene Države vjerojatno usvojiti značajan program fiskalnih poticaja usmjeren na jačanje gospodarske aktivnosti, ali koji obično dovodi do širenja deficita.

“Tiskali bismo milijarde dolara više i sve bi to na kraju imalo izvanredno pozitivne posljedice na zlato”, rekao je, dodajući: “Fiskalna i monetarna politika bile bi gotovo identične pod bilo kojim vodstvom. Mislim da su razlike koje se ocrtavaju zaista više stvar mašte nego što odgovaraju stvarnom stanju.”

Vrijednost zlatnih poluga porasla je i sada iznosi više od 2.000 dolara, prije nego što se posljednjih tjedana vrijednost vratila oko razine od 1.900 dolara. Žuti metal trgovao je od srijede jedan posto niže, po cijeni od 1.893 dolara.

Prema Rastehu, kapitalna ulaganja na tržištu zlata slijevaju se u fondove kojima se trguje na burzi ili ETF-ovi, gdje dominiraju glavni rudari. To je “sektor u izvanrednom vlasništvu”, rekao je.

CIO je naglasio da, iako ti veći igrači ne čine značajna otkrića za nove izvore zlata i ostaju bez rezervi, vjerojatno će biti prisiljeni otkupiti manja imena na tržištu.

Američki izbori 2020Zlato
Pretplatiti se
Obavijesti o
15 Komentari
Najstariji
Najnoviji Najviše komentiran
Inline povratne informacije
Pogledaj sve komentare
Austrijanac101
3 godine prije

Vrijednost zlatnih poluga porasla je i sada iznosi više od 2.000 dolara, – Mislite poluge od jedne unce? Može meni jedna od kila za 2000,00 dollara.
Nije mi ni jasan koncept “izvanrednog vlasništva”? Što je to?

Zlato u svakom slučaju pobjeđuje izgradilo je snažnu bazu oko 1900,00, a srebro na 24.

Slijedeća stanica 2200,00 i 28 mislim da ćemo oko ovih brojeva privesti godinu kraju. Sustav je slomila surova realnost, a konačni slom će doći prije ako u WH dođe demokrap.

Razmislite o kupovini srebra ako nemate za zlato. To sekularno bull tržište tek počinje.

Samo za info
xau – 1918,68
xag – 24,50
dxy – 92,87

Pa možemo usporediti brojeve za 6 meseci!

Zdravi bili i puno zaradili!

Ivan
3 godine prije

Ne, nego bitcoin. Zivjeli

Pero
3 godine prije

Što se tiče izbora, sta se desava sad? Opet nekakvi preokreti? Jel moguće da su ovi istampali toliko lažnih listića? Ako je to istina, kakav je ovo svijet? Pa zar ni to ne može proći normalno?

Max
3 godine prije

Zlato ne gubi na vrijednosti.

puki
3 godine prije

— ovo sada što se događa u SAD-u, sa brojanjem glasova, nekako jako podsjeća na već viđenu kabalinu farsu na predsjedničkim izborima u Austriji, prije 3 godine. – Na jednoj strani bio je kandidat Slobodarske stranke FPÖ-a, Norbert Hofer, a na drugoj, kandidat kabale, Alexander van der Bellen, kofol “nezavisni kandidat” bivši dugogodišnji član Zelenih i mason (to da je bio mason, piše i u njegovoj biografiji na vikipediji). Kada su objavljenji prvi neslužbeni rezultati kasno navečer, Hofer je bio pobjednik, imao je nekih 2% prednosti. Međutim, treba kofol izbrojati još i brojne glasove, onih koji su glasali pismom.. I to je trajalo cijelu noć.. Sutra dan preokret: van der Bellen pobjeđuje sa oko 0,5 % više glasova. Međutim, dokaznao je da je bilo prevare i nevažećih glasova. Komisija poništva izbore. Novi izbori nakon 6 mjeseci. Na njima ubjedljivo pobjeđuje van der Bellen sa 5% glasova prednosti… Ha, ha, ha…… Čitaj više »

Plavi
3 godine prije

NAPOKON KATOLIK na čelu najmoćnije države na svijetu.

Jackson Brown
3 godine prije

Jedini pravi pobjednik izbora u SAD je ISRAEL.

© 2023 – Portal Logično

POVEZANE VIJESTI