Biden ponovno zaspao s maskom na licu

Joe Biden
23 komentara

Zdravlje najstarijeg američkog čelnika bilo je u središtu pozornosti birača, dok je u tijeku njegova kampanja za reizbor 2024. godine

Joe Biden sada koristi uređaj za kontinuirani pozitivni tlak u dišnim putovima (CPAP) za rješavanje svoje apneje za vrijeme spavanja, priopćila je Bijela kuća, nudeći pojašnjenje nakon što je uočen s oznakama na licu koje je ostavio uređaj. Apneju za vrijeme spavanja karakteriziraju abnormalni obrasci disanja tijekom spavanja, koji mogu probuditi pacijente ili u teškim slučajevima rezultirati opasnim nedostatkom kisika. CPAP strojevi se koriste kako bi se osiguralo da dišni putovi ostanu otvoreni, primjenjujući konstantan pritisak na gornje dišne puteve kroz masku, koja je pričvršćena na mali generator koji služi za bolji protok kisika.

Glasnogovornik Bijele kuće Andrew Bates potvrdio je da je Biden koristio aparat. “Sinoć je koristio CPAP uređaj, što je uobičajeno za ljude s takvom poviješću”, rekao je Bates, dok je drugi neimenovani dužnosnik rekao Reutersu da je Biden posljednjih tjedana počeo koristiti uređaj za poboljšanje kvalitete sna. Priopćenje Bijele kuće uslijedilo je nakon što su novinari primijetili tragove na Bidenovom licu dok je odlazio na događaj u Chicagu u srijedu, što sugerira da je nosio neku vrstu remena.

Bloomberg News primijetio je da, iako predstavlja novi medicinski razvoj za 80-godišnjeg predsjednika, nije povezan ni s kakvim novim stanjem. Prethodna liječnička izvješća Bijele kuće otkrila su Bidenovu apneju za vrijeme spavanja, kao i višestruke prethodne operacije sinusa za pomoć kod začepljenih dišnih puteva. Tiskovna tajnica Karine Jean-Pierre također je prošle godine otkrila da povremeno ima napadaje kašlja i da mu je dijagnosticirana astma, zbog čega je morao koristiti inhalator.

Bidenova dob i zdravlje nalaze se u središtu pozornosti mnogih američkih birača, dok Biden nastavlja svoju kampanju za reizbor 2024. Nedavno istraživanje Yahooa/YouGova pokazalo je da više od dvije trećine zemlje vjeruje da je on ‘prestar’ za drugi mandat, uključujući 48% ispitanih demokrata. U drugoj anketi koju je proveo NBC News, 70% Amerikanaca reklo je da se Biden ne bi trebao ponovno kandidirati, a 69% navelo je njegovu dob kao faktor.

ApneaBidenSAD
Pretplatiti se
Obavijesti o
23 Komentari
Najstariji
Najnoviji Najviše komentiran
Inline povratne informacije
Pogledaj sve komentare
BanOvan
10 mjeseci prije

Došao djavo po svoje. Mnogi zbog njega izgubili su pravo, uopšte da dišu.

dpf filter
10 mjeseci prije

Kud ces bolji primjer da predsjednici ne upravljaju jednom zemljom. I kada to kazes dobijes etiketu teoreticara zavjere,a ta teorija nam se u praksi odvija ispred nosa,ni manje ni vise nego u najmocnijoj zemlji svijeta,i to nam se jos nabada na nos 24/7/365.

R M
10 mjeseci prije

Imam ovde jedno kuče u selu, ženina sestričina nam ga uvalila, a živahno je, mlado, mislim da bi bilo dobar kandidat, jedino nema američko državljanstvo.

borjana
10 mjeseci prije

Možda elon ima neko prikladno rješenje za đoa i njegove problema, nešto u smislu da ga ćipiraju i učine inkluzivnim i održivim za daljnju komunikaciju sa mr. president.

Schwarze Hunderte
10 mjeseci prije

A zašto je i ustajao …..

bruegel the elder
10 mjeseci prije

Self propelled…….. starčić 🙂

bruegel the elder
10 mjeseci prije

Self pripelled …… starčić 🙂

bruegel the elder
10 mjeseci prije

Self propelled….. starčić 🙂

Мунгос
10 mjeseci prije

Када би данас били избори у Америци, опет би Џо Бајден победио.
Зато што су амерички сорошоиди генијални стручњаци за бројање гласова.
Али, вероватно неће кандидовати Бајдена зато што је он очигледно и умно и физички врло ослабио. Ајде то што је физички ослабио, то се да решити, ту је доктор Бернар Кушнер са својим производима са Украјинског ратишта. Али умно, то је тешко – још наука није достигла тај ниво вештачке интелигенције. Евентуално да му пресаде мозак његовог и Гретиног претка шимпанзе, а ако операција успе, онда бисмо могли да се уверимо да је Џо Бајден паметнији од свих американаца.

nekoime
10 mjeseci prije

A možda su mu konačno stavili brnjicu?

Ziv je Geza
10 mjeseci prije

Bolje da je zaspao sa maskom nego li sa pelenom na licu.

Ivek
10 mjeseci prije

Ti političari su svi litke na koncu. Zato ja ne idem nikad glasti, iza njih stoje određeni samoprozvani entiteti.
Onda kažu ovce da sam ja kriv šta ne glasam, a ovce ne kuže da glasaju za vukove koji ih čuvaju.

Entoni Fauci
10 mjeseci prije

Jbg Jos jedno djubre ce ic u grob bez da je dobro kurac u grlo

Dux
10 mjeseci prije

Priča budalaštine, pa mu stavili brnjicu, sad će glasnogovornika telepatski povezat sa Bidenom, i to je to…🙈

Max
10 mjeseci prije

Bolestan čovjek.

404
10 mjeseci prije

Ovaj više ne može upravljati sam sa sobom, a kamoli da upravlja sa tako velikom državom. I još ima glupo naivnih koji vjeruju, da je USA demokratija, a predsjednik napredan i sposoban upravljač, kojeg je izabrao narod.

Frljana
10 mjeseci prije

On nek spava, neka spava, beka spava, neka spava. 🤣😂🤣😂🤣

Drago
10 mjeseci prije

Matora kretencina.Nek krepa vec jednom

Krle
10 mjeseci prije

Na pitanje da li je “pobuna Prigožina” oslabila Putina, 
odgovorio je: “Teško je reći, ali on očigledno gubi rat u Iraku. Gubi i rat kod kuće”. 

Tim
10 mjeseci prije

Pa najviše koristi učini i najpametnije izgleda kada spava.

© 2023 – Portal Logično

POVEZANE VIJESTI