Biden se nije usudio posjetiti Kijev, a da prvo nije zatražio od Rusije sigurnosne garancije

Marija Zakharova - Glasnogovornica ruskog Ministarstva
69 komentara

Američki predsjednik Joe Biden odvažio se na ‘hrabru’ posjetu Kijevu tek nakon što je dobio sigurnosne garancije od Rusije, rekla je glasnogovornica Ministarstva vanjskih poslova Maria Zakharova na brifingu u srijedu.

“Biden se nije usudio posjetiti Kijev a da nije prethodno upozorio Rusiju i zatražio od ruske strane da mu osigura sigurnost”, napomenula je ona.

Portparolka je napomenula da je “posjeta američkog lidera bila dramaturizirana, ali je u stvarnosti ličila na propalu scenu u provincijskom pozorištu”.

„Da bi ovom trenutku pripisali neku dramu, čak su oglasili alarm za vazdušni napad“, napomenula je ona. “Iako su narodu Kijeva unaprijed rekli da ne obraćaju pažnju na to, jer nema stvarne prijetnje. Svi su upozorili komšije: Biden će doći, pustiće sirenu, ali u redu je, možemo ostati kući ili radimo svoje , jer je to dio inscenacije.”

“Ako je Washington želio svojim saveznicima dati još jedan primjer kako da podrže režim u Kijevu, to nije ispalo previše dobro”, zaključila je Zakharova. “Posebno usred glasnih tvrdnji da oni potpuno kontrolišu situaciju i da je Kijev izdržao i da je pred pobjedom.”

rusijaSADukrajinaZakharova
Pretplatiti se
Obavijesti o
69 Komentari
Najstariji
Najnoviji Najviše komentiran
Inline povratne informacije
Pogledaj sve komentare
nepoželjni
1 godina prije

Ja sam uvjeren da je i sve ostalo dogovoreno! Zašto je Zelenski još živ? ….pa zato što je to dio velikog dogovora koji se dogodio davno prije ruskog napada (naravno, Zelenski ni nije u to uključen on je samo dobro plaćeni korisni idiot i izdajnik…. dogovori se rade na relaciji Svjetska vlada – Putin – Xi i onih koji američkog po sra nog senilca vode za ruku i vozaju po Svijetu.) Taj dogovor uključuje “veliki riset” dekadentnog i perverznog zapada i konsolidaciju Rusije na ekonomskom i nacionalnom planu kao trenutno resursima najbogatije zemlje koja će uz dresirano Kinesko roblje držati Svijet na nogama u ovom stoljeću, do kada će ukupni broj robova na planetu biti drastično smanjen. Za provedbu takvih planova bio je potreban veliki rat (koji će bar lažno izgledati kao svjetski) gdje će se sve moćne zemlje riješiti zastarjele ratne gvožđurije i stvoriti atmosferu velikog straha u populaciji,… Čitaj više »

Tri p
1 godina prije

Haha, licilo na propalu scenu iz provincijskog pozorista. Konacno su poceli sa njima razgovarati na pravi nacin.

eks
1 godina prije

Potpukovnik američke vojske Danijel Dejvis izjavio je na televiziji Fox News da je oglašavanje sirena u Kijevu za vreme boravka Bajdena bila velika inscenacija i da ta predstava Kijevu neće doneti Kijevu nikakvu korist. Toliko o “hrabrosti” Bajdena i Zelenskog.

Tupko Glupko
1 godina prije

Popišala se istinom po izuzetnima 😃

Zvone
1 godina prije

Biden zatražio od Rusa sigurnostne garancije a oni jih bez problema daju iako kad se Biden vrati u Ameriku odmah šalje rakete dugog dosega Ukrajini. Pa ko je ovde lud?

onajnajglu...Dalton
1 godina prije

Di je Biden, jel u Ohiu…
Nije, eno ga u Ukrajini i Poljskoj.
Šta će tamo?
Organizira Ohio u Europi…

P.S.
Biden otišao u Ukrajinu.
Trump otišao u Ohio…

America Last vs America First

NOVI STARI
1 godina prije

kinezi bi rekli da se pojavio zmaj od papira

Ziv je Geza
1 godina prije

U Hrvatskoj produzen dan nacionalne zalosti, zastave i falje spustene ns pola koplja, jer nakon cire novi sok i vjeverica, index objavljuje da je umro heroj azovstala i zapovjednik azova, koji je obranio zapad i hrvatsku od naleta orka , sakrivajuco se tri mjeseca u katakombama azovstala sa zenama i djecom.

Navodno se sam sampubio iako index tvrdi da je umro herojskom smrcu 6 mjeseci nakon razmjene.

Max
1 godina prije

Propala predstava koju je vjerojatno izveo dvojnik.

Crni Golf 4 vrata
1 godina prije

Bilo bi jako idiot-ski i “neuračunljivo” vjerovati da poštovani G. Putin nije znao da će senilni doći, ako je to uopće istina, a ne nešto što je snimljeno ‘ispred zelenog ekrana u Hollywoodu😉, a isto tako, ne vidim razloga da se senilnom bilo što dogodi na samom putu ili za vrijeme dok je bio u posjetu… To su budalaštine koje na subliminalnoj “razini sviesti” kod gledatelja imaju svrhu prikazati Putina kao “luđaka koji je spreman ubiti Predsjednika Amerike” i da ga se svi moramo bojati jer očito je da se ovdje radi o hibridnom ratovanju na “najjače” u kojemu možda sudjeluje i ChatBot pa zato i je “poludio” i prijeti svima – 😂…………………………….. Senilni 🇺🇸 je ovim putem ustvari sam sebe po***ao jer je pokazao da upravo “oni” stoje “iza zavjese” tzv., “ruske agresije na Ukraine”….. Idiot se otkrio…………

© 2023 – Portal Logično

POVEZANE VIJESTI