Bidenov rejting pao na najnižu razinu – 36 %

Biden ljutit
9 komentara

Američki predsjednik teško je pogođen zbog suočavanja s pandemijom koronavirusa, klimatskim promjenama, gospodarstvom, vanjskom politikom.

Ocjena odobravanja američkog predsjednika Joea Bidena pala je na najnižu razinu dosad 36 %, prema anketi objavljenoj u četvrtak.

Nalaz je jednak prošlomjesečnoj anketi Sveučilišta Quinnipiac, pa je za jedan bod pao od listopada. Neodobravanje je na sličan način poraslo za jedan bod na 53 %.

Prema anketi, Biden se suočava s najnižim ocjenama odobravanja za njegovo postupanje s pandemijom koronavirusa, klimatskim promjenama, gospodarstvom i vanjskom politikom.

Ispitanici su podijeljeni 47 % prema 47 % o tome brine li predsjednik o prosječnim Amerikancima, ali većina, 51 %, reklo je da nije pošten, a 57 % je reklo da nema dobre vještine vođenja.

Ipak, 57 % odobrava Bidenov infrastrukturni paket vrijedan trilijun dolara kojeg je ovoga tjedna potpisao, a 58 % odobrava njegov paket socijalne potrošnje od 2 bilijuna dolara koji je trenutno zapeo u Kongresu.

Biden se suočava s velikim problemima u gospodarstvu, 61 % ljudi kaže da je sve gore, u usporedbi sa samo 16 % koji kažu da je bolje. To dolazi jer se Amerikanci suočavaju s najvišim cijenama benzinskih goriva, a godišnja inflacija kreće se čak oko 6 %.

IZVOR: www.aa.com.tr

BidenrejtingSAD
Pretplatiti se
Obavijesti o
9 Komentari
Najstariji
Najnoviji Najviše komentiran
Inline povratne informacije
Pogledaj sve komentare
Trump gospodar
2 godine prije

Istina, Bidenov rejting je pao na najniže grane ikada dok se bori s posljedicama onoga što mu je Trump ostavio. Trenutno je još uvijek viši nego najviši Trumpov.

Pero
2 godine prije

Kako mu nebi padao rejting kad se u susretu sa papom doslovno usrao u gače(ovo nije trač),a kod razgovora sa vojvotkinjom Camila je tako prdnuo da su se svi razbježali(nije trač postoje pisani dokazi i njezine izjave).Na samitu o globalnom zagrijavanju je zaspao ko mala beba tu ima i video snimak.

Keki
2 godine prije

Nikada nije ni imao rejting, namjesteni izbori i medijska manipulacija.

Red Dog
2 godine prije

Taj „Svetionik Demokratije“ je sve sta demokratija ne treba biti.
Prosto receno: Tamo je sve na prodaju. I stranci mogu kupiti usluge od politicara za svoje zemlje.
Murika propada i i Obama i Biden su pokusali investirati, ali im ne daju. Vazno je da je pucanstvo nezadovoljno da skida reformatore.
„Ali… ali, jednog dana nece vise biti Murike na taj nacin!“. Bolji njih. Lova sada. Posle njih potop.
Nisu najbolji sveta otisli u Muriku, vec olos sveta.

Jery
2 godine prije

Jel možda neko zna kad je njegov pogreb i misa zadušnica????

jajar
2 godine prije

S riječi na jaja.

© 2023 – Portal Logično

POVEZANE VIJESTI