Bidenova tiskovna tajnica obećava samo istinu i transparentnost, no te dvije riječi ne idu u istu rečenicu s Demokratima

Jen Psaki
28 komentara

Morate se osvrnuti samo na predsjednikove podatke za vrijeme Obamine administracije da biste znali da je on Pinokio Joe: političar vješt u drskom izgovaranju neistina i izgovaranju jednoga, a činjenju drugog.

Bivša zaposlenica CNN-a Jen Psaki rekla je u sobi za sastanke s novinarima Bijele kuće da će vratiti “istinu i transparentnost u sobu za sastanke”. Ovo je zasigurno zanimljiv način da se u zemlju uvede jedinstvo, za udar na Donalda Trumpa u svakoj prilici. Pogotovo na trivijalne načine kao što je ovaj, koji ne dodaju ništa razgovoru, osim što služi kao nastavak prikazivanja Trumpovog sindroma poremećaja.

Možemo li zaista očekivati ​​istinu i transparentnost od nekoga tko je radio za CNN? Možemo li doista očekivati ​​transparentnost od “Quid Pro Quo Joea”, čovjeka koji je bio potpredsjednik koji je samo kimao glavom u administraciji koja je gotovo sigurno bila najmanje transparentna u povijesti? Da, Jen. Budite transparentni glede novih planova Bijele kuće koji se odnose na izmjene Ustava i koji se odnose na daljnje ušutkivanje konzervativaca.

Recite jedno, učinite drugo. Očito je! S brifinga za medije započela je lažju. Govorila je o Bidenu koji će “ukinuti sankcije za muslimane”. Nikada nisu postojale sankcije prema muslimanima. Sankcije su primijenjene na zemlje koje su odbile osigurati sigurnost Amerikanaca; kad su dobili razumne informacije o tome kako to učiniti, te su države odlučile to ne učiniti. Tada je, u istinitom, trenutnom obliku Demokratske stranke, postavila pitanja koja su očito bila podmetnuta ljevičarima – oprostite, mislim na novinare glavnih medija.

Demokrati još uvijek iskušavaju svoje stare trikove za kontrolu uma kako bi potaknuli razmišljanje ljudi. Njihov cilj sve vrijeme, dok je Trump obnašao dužnost predsjednika, bio je klevetati i blatiti njegov lik prikazujući ga pritom užasnom osobom. Nadalje, Demokrati sebe pokušavaju prikazati kao jedine moralne vertikale. No Demokrati su daleko od toga.

Plan Bidenove administracije bio je uvjeriti sve nas kako je Trump lažan, kako je njegova administracija lažna, dok su Biden i njegovi pristaše jedini koji su pravedni i vjerodostojni. No stvar je u tome što oni zapravo ne znaju što su vjerodostojnost i pravednost, što je ono što je najtužnije. Mediji nisu mogli brinuti manje o religiji dok nisu zaključili da trebaju lagati o Trumpu kako bi evanđeoske kršćane okrenuli od njega. Shvatili su da imaju problem, zbog čega su stvorili cijeli zbir laži.

Ne smatram da su glavni medijski izbori vrijedni izvori informacija niti vjerujem da imaju bilo kakvu želju prikazivanja istine ili stvari kakve doista jesu. Glavni mediji izgledaju i podsjećaju naneraspoložene navijačice za Demokrate. Da bi glavni mediji postali nositelji istine, trebali bi doživjeti totalno obraćenje srca i umova. No, glavni mediji su samo Sotonine sluge, koji pokušavaju imati kontrolu i moć.

Ako je administracija Biden-Harris doista zainteresirana za vraćanje istine i transparentnosti na dnevne predsjedničke sastanke, evo nekoliko stvari koje bi mogli početi implementirati.

Za početak, prikažite istinite informacije u vezi s odnosima Bidena s Ukrajinom, pogotovo u slučaju primanja novca i slučaja s tužiteljem koji je istraživao Burismu, tvrtku čiji je Bidenov sin Hunter bio član uprave.

Drugo, u potpunosti objasnite zašto dokumenti dokazuju da se Joe Biden susreo s rukovoditeljima Burisme, iako je njegov jedini odgovor na to bio je da se ne sjeća da je ikada upoznao bilo koga od tih ljudi. Ti sastanci očito nisu bili u njegovom “službenom kalendaru.”

To bi bio sjajan početak, umjesto daljnjeg odbijanja davanja odgovora na ovakva pitanja, uz tvrdnje da je to ”već opovrgnuto”, iako nije. Toliko o ”transparentnosti” Demokrata.

Želja sadašnje Bijele kuće za ujedinjenjem i dalje će nailaziti na neuspjeh, sve dok demokratska strana ne prestane s omalovažavanjem Donalda Trumpa, njegove administracije, ali i svih onih koji su glasovali za njega na predsjedničkim izborima.

Trump i njegova administracija bili su otvoreni u vezi s onime što su govorili i radili. Možda se ni vama to nije svidjelo, ali znali ste što dobivate. Demokratska stranka uvijek radi jedno, a govori drugo i zbog toga im se nikada ne može vjerovati. To je vrag kojeg poznajete (Trump) nasuprot vragu kojeg ne poznajete (povijesno, Demokrati).

Možda će me Pinocchio Joe iznenaditi, ali sumnjam. Morate potrošiti minutu ili dvije prisjećajući se osam godina administracije Baracka Obame, kada su na američki narod bacili više laži od rekordnog broja bombi koje su bacili na razne muslimanske zemlje širom svijeta. Lagali su oko troškova Obamacarea, prekršili su obećanje u vezi s tim da će ljudi moći držati svoje police zdravstvenog osiguranja, imali su upravu ispunjenu lobistima nakon što su obećali da je neće imati, podržali su protuustavni nadzor američkih građana, itd. Mogao bih nastaviti i dalje, ali jednostavno nemam prostora.

Bojim se da se naša velika nacija nalazi u svojim posljednjim vremenima, a ponašanje naših arogantnih, koristoljubivih političara to jasno i glasno pokazuje. Ne vjerujem im i nikada neću.

Smiješno je to što je, dok je Trump bio na funkciji, američki radnik po prvi puta u posljednjih deset godina imao povjerenja u svoju vladu. Kako ćemo ikada vjerovati političarima, s obje strane, nakon svih laži i prijevara koje su se dogodile na ovim izborima?

Jen Psakijoe bidenSAD
Pretplatiti se
Obavijesti o
28 Komentari
Najstariji
Najnoviji Najviše komentiran
Inline povratne informacije
Pogledaj sve komentare
piždro
3 godine prije

Eeee ako bude ko na izborima – oda se nadamo..

3 godine prije zadnji put uredio piždro
lika
3 godine prije

Kod Anglo-Saxsa rijeci ne znacu to – sto bi to znacilo kod normalnih ljudi.

Sherman
3 godine prije

Prvo šta je Joe Biden uradio je da je postavio ispod navedene ljude na ključne položaje:

Secretary of the Treasury – Janet Yellen
Attorny General – Merrick Garland
Secretary of Homeland Security – Alejandro Mayorkas
Director of National Intelligence – Avril Haines
White House Chief of Staff – Ron Klain
Secretary of State – Antony Blinken
Deputy Secretary of State – Wendy Sherman
Secretary of State for Political Affairs – Victoria Nuland
The Office of Science and Technology Policy – Eric Lander
Director of the CIA – David s. Cohen
 
Znate li šta je svima njima zajedničko?
Svi su jeverji. U šali se govori ka američki kabinet sliči na izraelski.
I sada vi pitajte tko vlada svijetom.

3 godine prije

Najbolji prikaz situacije u SAD-u poslije izbora :
comment image

Herc
3 godine prije

Laž je već u nazivu partije,oni nisu nikakvi demokrati nego bućkuriš degenerika,poremećenih likova,pdercina ,narkomana , te istrošeni političari +81 kojima je mjesto u staračkom domu ili ludari.

Spacevoodoo
3 godine prije

Za vrijeme Obaminog mandata ova je bila State Department Spokeswoman. Ovakav monstrum se dobije kad se izselektira i istrenira um sa svim psihopatskim predispozicijama. Pratite malo što je ovo. Živa otrov reptilska.

piždro
3 godine prije

Ovako je RT nazvao ovo:
Jutarnja satira iz SAD-a: SAD: Biden želi „vratiti istinu i transparentnost” u vladu

Ins0mnia
3 godine prije

Alo kokoši – everything remains to be seen. Be it as it may, prvi potezi su odlični a za dalje vidimo na vrijeme. Sve je bolje od Trumpa – SVE

Jurica
3 godine prije

Pogreška u naslovu. Umjesto “demokratima” treba stajati “političarima”. Ja osobno ne vidim razliku između bilo koje stranke igdje gdje imalo pratim politiku.

Kažun
3 godine prije

The Work Begins211,887 viewsJan 20, 2021

youtube*com/watch?v=U-bF2vYHTQE

Jomla
3 godine prije

Ova izgleda k’o Soroševa kćerka!

Max
3 godine prije

Profesionalna manipulatorica.

Alex
3 godine prije

Ovoj gospođici je i osmeh lažan

© 2023 – Portal Logično

POVEZANE VIJESTI