“Bjelorusija će spremno odgovoriti na svaki nasrtaj na naše državne granice”

Aleksandar Lukasenko
32 komentara

Ranije na današnji dan, Lukašenko je rekao da je postavljanje vojske u znak borbene spremnosti kao i raspoređivanje vojnika na bjeloruskim zapadnim granicama njegova glavna odluka koju je donio u 25 godina vladanja.

”Bjelorusija će reagirati bez upozorenja na bilo kakav pokušaj prekoračenja naših granica”, rekao je predsjednik Aleksandar Lukašenko, odgovarajući na izvješće Ministarstva obrane zemlje o povećanom broju zrakoplova uočenih blizu granica zemlje.

“Bez upozorenja! Ako prijeđu granicu, reagirat ćemo bez upozorenja”, rekao je Lukašenko tijekom posjete vojnom poligonu u Grodnom kojeg je obavio u subotu.

Bjeloruski ministar obrane Viktor Khrenin izvijestio je predsjednika o povećanoj učestalosti preleta inozemnih zrakoplova u blizini granica.

“Približavaju se granici i okreću se”, rekao je ministar.

Ranije u subotu, Lukašenko je rekao da su postavljanje vojske u borbenu spremnost kao i raspoređivanje vojnika na zapadnim granicama zemlje bila glavna odluka koju je donio u 25 godina vladanja.

Aleksandar LukašenkoBjelorusija
Pretplatiti se
Obavijesti o
32 Komentari
Najstariji
Najnoviji Najviše komentiran
Inline povratne informacije
Pogledaj sve komentare
Pero
3 godine prije

Odi trazi Krona, pametnije ti je

jamai
3 godine prije

Malo kreativnosti kad stavljate naslov.
Pogledajte kako bi stavio BBC naslov kad bi bio na drugoj strani barikade.

“Jos jedna neuspjela obojena revolucija sponzirana od EU-NATO zemalja”

Divota za oci za citati i divota za usi za slusati.

mars
3 godine prije

Nevjerovatno! Koji diktator, satrap, ludak! Pa zar ima iko na svijetu kome nije stalo da u svojoj kuci vidi sve blagodati danasnje zapadne demokratije i onoga sto ona sa sobom donosi? Pa zar on ne vidi kako je Ukrajina (da ne nabrajam ostale), prihvacajici te blagodeti, postala prosperitetna drzava a njen narod jedno od najsretnojih drustava na planeti? I prijeti da ce se oruzjem tome siprostaviti? Pa stvarno nije normalan, pravi pravcati ludak!

George Soros
miinistar ministarstva za pranje
mozgova u vladi NWO, (u slobodno
vrijeme filantrop i donrotvor)

P.S. – i nemojte da slucajno vidim koji minus na ovaj komentar inace doticnom slijedi masinsko pranje mozga na 90*C uz najnoviji “KORONA” deterdzent koji efikasno otklanja postojece mozdane necistoce , zatim ispranje, a onda centrifuga i na kraju peglanje. Ih kakav ce to biti nov i svjez mozak, bas onako po mojoj zelji.

seiutbgsiegruserugaerwgfiwerfgwrifwif
3 godine prije

Izvanredno stanje, policijski sat, ove plačenike u radne logore za preodgoj ko kinezi, ukini internet i mobitele i telefoniju, svako kršenje policijskog sata se kažnjava smrću na licu mjesta, prijeki sudovi za ove plačenike, pa da vidiš kako se ajfonaši dovedu u red kad se budu plašili za život.

viktor
3 godine prije

Poljaci su se malo ”zaigrali”. Tvrd je orah Batko.

fićo
3 godine prije

Celi zapad radi na principu marketinga i zavlačenja,Lukašenko samo koristi mali deo toga i to je legitimno.Naravno da niko ne pomišlja da ugrozi granice spolja,ali iznutra itekakoZato on malo radi na marketingu koji je inače zapostavio i to tako treba razumeti.Ukrajinci,veli jedan bloger ,imaju posle Majdana 4 puta manje ekonomske pokazatelje od Belorusije,ali oni ne moraju ni da jedu ni da se griju jer imaju evropske vrednosti.

Mlata
3 godine prije

Polako sa vojskom prijatelju….ne tako davno jedna regularna armija je proglašena za zočinačku, izdajnički i još što šta!

Stara kuka
3 godine prije

Završna faza ludila počinje kad nesretnik zaključan u podrumu počne očajnički pisati gluposti na internetu ne bi li ga konačno netko doživio i pokušao mu poslati pomoći.

Stara kuka
3 godine prije

Prenosim ovo bez komentara Bjeloruska šefica opozicije sastat će se s predstavnikom Washingtona da pregovara o odlasku Lukašenka Bjeloruska predsjednička kandidatkinja Svetlana Tikhanovskaya koja je službeno izgubila izbore s 10 posto osvojenih glasova, iako tvrdi kako je zapravo pobjednica izbora, izjavila je da će se sastati s zamjenikom američkog državnog tajnika Stephenom Biegunom u Litvi, gdje će RASPRAVLJATI O MOGUĆEM ODLASKU S VLASTI SADAŠNJEG PREDSJEDNIKA LUKAŠENKA. Tikhanovskaya, koja je nakon izbora prebjegla u Litvu gdje je izrazila spremnost da vodi državu AKO JOJ NETKO POMOGNE SVRGNUTI LUKAŠENKA, rekla je za sebe da se nije vidjela kao političarku, ali je imala obvezu da istupi i pokuša promijeniti vlast u Bjelorusiji. Dodala je da vidi promjene kako dolaze u Bjelorusiju koje će natjerati Lukašenka da odstupi s vlasti. Opozicija na čelu s Tikhanovskayom ustraje na tvrdnji da su izbori namješteni, te traži ponavljanje istih. Tikhanovskaya je potvrdila da je kontaktu s dužnosnicima… Čitaj više »

davor3
3 godine prije

Kad ne mozete pripisati Luki da je milioner ili jos bolje miljarder, da iznosi novac u Izrael ili London, onda mu provate naci druge mane.

Hamer
3 godine prije

Penzioner vuče ljude za nos

RENEW
3 godine prije

On ne prepoveduje žurk. Kar poglejte kaj se je zgodilo v Peruju.
https://www.zerohedge.com/geopolitical/least-13-killed-peru-nightclub-stampede-triggered-police-raid

Max
3 godine prije

Odlučno

piždro
3 godine prije

Brko samo na gotovs! imaš jake unutarnje i vanjske neptijatelje.. obično se koriste prodanim dušama, lekajima i mizerijama.. a laž i obmana im je vodilja u životu.
.

© 2023 – Portal Logično

POVEZANE VIJESTI