Bundestag ozakonio gay brakove – “Slobodni svijet” šokiran: “Merkel glasala protiv”

Angela Merkel - Gay brakovi
69 komentara

Kako prenose njemačke agencije, njemački Bundestag je na sjednici odobrio prijedlog zakona za legalizaciju istospolnih brakova. No, njemačka kancelarka Angela Merkel je izjavila je da je glasovala “protiv”.

Ovdje nešto nije u redu. Kako sad? Majka svih “pravih Europljana”, otvorenih, multikulturalnih, ujedinjenih u različitosti, odjednom ustaje protiv prava na različitost kojeg tako zdušno promovira.

Dobro, kancelarka je čelnica njemačkih demokršćana, stranke CDU, koji se po defaultu drže tradicije i kršćanskih vrijednosti, a možda računa i na izbore u rujnu. Međutim, zašto onda od drugih naroda traži da “razinu tolerancije” iskažu na način kojeg sama ne podržava.

“Nakon 17 godina s njom na vrhu, CDU je postao kukavički”, rekao je glavni tajnik socijaldemokrata Hubertus Heil.

No, njemačka kancelarka je glasovanjem zauzela stav kao i ostali demokršćani, ali i oni koje se zbog takvih uvjerenja naziva rasistima, fašistima, ustašama, četnicima, rusofilima, ili kako već?

Zamislite što je izjavila Angela Merkel. Ona je rekla da je glasovala protiv legalizacije homoseksualnog braka s obzirom na njezin osobni stav da bi brak trebao biti između muškarca i žene, ali se nada kako će odobrenje parlamenta dovesti do veće socijalne kohezije.

“Za mene, brak je prema Ustavu, brak između muškarca i žene, i zato nisam glasala za ovaj zakon”, kazala je novinarima nekoliko trenutaka nakon što je od 393 zastupnika njih 266 glasovao za izmjenu koja će legalizirati istospolne brakove.

“Nadam se da će današnje glasovanje ne samo da promicati poštovanje između različitih mišljenja, već i donijeti više socijalne kohezije i mira”, pravdala se Merkel.

Samo nije jasno je li Merkel glasovala “protiv” zato što je čelnica demokršćana i kćerka protestantskog pastora ili je u Istočnoj Njemačkoj u mladosti slušala previše Marxovih dijela, koji je doduše osuđivao građanski brak kao instituciju, ali je tvrdio kako je čovjek društveno biće, a najprirodniji oblik društvene zajednice je onaj između muškarca i žene. Barem tako stoji u sabranim djelima očeva komunizma, Marksa i Engelsa, osim ako netko prilikom štampanja u Hrvatskoj 1978. godine nije namjerno ubacio ovu rečenicu, a da to Marx nikada nije napisao.

Kako god bilo, kancelarka Angela Merkel se, uz kršćanske fundamentaliste i radikalne ljevičare, svojim glasovanjem svrstala među otvorene homofobe. Ne bi bilo zgorega da se prilikom glasanja za homofoba godine, obzirom na funkciju koju obnaša, na listu uvrsti i njezino ime.

Istospolni brakovi
Pretplatiti se
Obavijesti o
69 Komentari
Najstariji
Najnoviji Najviše komentiran
Inline povratne informacije
Pogledaj sve komentare
Sinisa
6 godine prije

U Austriji u opste nije proslo.

Laki Topalović
6 godine prije

Ma vidi ti nje?! Da se nas testira jesmo l’ tolerantni, a ona je stava kao Željka Markić i drug Marx. Bit će da su je komunisti u dogovoru s tatom popom, nepovratno indoktrinirali.

Ana
6 godine prije

Bljuv!

rodoljub
6 godine prije

Uskoro cemo biti pod vlasti pedera i lezbejki . Svetla buducnost .

Piretis
6 godine prije

Za mene nije vijest kako je glasala kancelarka. Mene iznenađuje da je gotovo 68% zastupnika glasalo ZA. Zanimale bi me statistike, npr koliki bi postotak Nijemaca bio za taj zakon.

Velika Tartarija
6 godine prije

Angel A, ende!

Augsburg/Bayern
6 godine prije

Na žalost s Njemačkom je gotovo. Neoliberalne ideologije su svuda po školama. Djeci je od malih nogu ispran mozak. Tradicija se sistematski guši. Novac je sve preuzeo. Njemačka će biti veliki problem u budućnosti.

žrec
6 godine prije

Eto to su demokršćani. BLjuv. A onaj papak Franjo je vjerojatno otvorio šampanjac.

Ivo
6 godine prije

Ma sve je to fejk jer poslije rekla kako podržava gay parove da usvajaju djecu!!! I tako ce se za koju godinu ukinuti ovaj zakon kad “izbjeglice” porasle na šerijatu

Mzuda
6 godine prije

Slijedece je na redu legalizacoja pedofilije

Alen
6 godine prije

Ufff sad kad bogati ocvali njemci krenu dovlaciti mlade decke.. Sve zakonski… Ma njemci su doktori za pederluk.. Od previse arbajta mozak im je.pomucen…
A i ostali po zapadu ce da sljede njemce..

Georgij Žukov
6 godine prije

Nije mi jasno zbog cega se pederi ili lezbijke ne bi smjeli udavati ili zeniti ?
Ako zive u zajednici pod istim krovom , pa moraju na neki nacin rijesiti pravne i ostale zakonske procedure , eto samo jedan banalan primjer ,npr dva pedera zive u skkadnom suzivotu 20 godina ,sve sto imaju stekli su zajendno medjutim jedan od partnera umre ,na ostavinskoj kako to vec biva pojavi se brat ili sestra od umrlog i kaze hocu svoj dio bez obzira sto sa umrlim za zivota nisu imali nikakav kontakt .
Sad ja vas pitam da li bi bilo u redu u ovom recimo slucaju brat ili sestra u ostavinskoj raspravi dobiju dio kuce ili stana?
Treba zakon prilagoditi tim ljudima u svim segmentima kao i heteroseksulanim parovima osim u jednom , posvajanje djece.

Georgij Žukov
6 godine prije

Pederi su kamilica u odnosu na crkvenu pedofiliju , eto samo u hrvatskoj imate na dnevnoj bazi slucajeve pedofilije i zlostavljanja zivotinja od strane pastve , e oni vam vole mercedese ili mazde , djecicu i pse a propovjedaju brak , mole se za ustase i protiv su pedera i antifasista , ho ho ho 🙂

Osoba C
6 godine prije

Proglasiti Angelu Merkel homofobom, samo zato što je glasala protiv i iznijela svoje mišljenje ”da bi brak trebao biti između muškarca i žene” je velika nekorektnost autora članka. To je političko etiketiranje neistomišljenika, čime se pripadnici LGBT zajednice uredno služe. Sebi prisvajaju pravo, a drugome negiraju njegovo pravo. A da autor članka objasni što je to u stvari homofob i u kojim slučajevima se taj izraz može upotrijebiti za nekoga.

Tedi
6 godine prije

Slazem se sa Merkelovom i protiv sam LGBT populacije, je su to bolesni ljudi,naucno je dokazano,a drustvo zbog njihovih bolestina koje navuku takvim sex ponasanjem kostaju strava,vecina imaju SIDU,prmiskuitetni su,neki imaju sex kontakte sa istim spolom u godini 1000 puta i to anonimnim.Ljecenje samo jednog obolelog od SIDE mjesecno ljekovi kostaju cc1000$,nesposobni su za zaradu a drustvo ih ljeci na svojoj grbacijer jer je njima bas takav sex super,
ILI cemo imati zdravstvo za sve ljude ili LGBT populaciju obadvoje ne moze, i sada ko pobjedi u toj borbi,kada ostanu sami nema im ko ni vode dati……
http://www.intermagazin.rs/naucno-istrazivanje-o-gej-populaciji-sokiralo-sve/#comment-819302

alan ford
6 godine prije

sve to je izrežirana Merkeličina predstava za javnost, zbog skorašnjih parlamentarnmih izbora, jer u Njemačkoj gay brak faktički odavno postoji, mnogi gayevi i lezbe se već godinama vjenačavaju u Njemačkoj. Merkelica, kao Rockefellerova i Soroseva sluškinja za uništavanje Njemačke i stvaranje totalitarne države EUSSR-a ili EUSA je poznati kameleon, koja mijenja boje po potrebi, koja se okreće kako vjetar puše. Ona nikada nije bila ni kršćanka, ni konzervativka. Ona je u zadnjih 10 godina skoro potpuno uništila kršćanski i konzervatuvni karakter stranake CDU, koja se danas, skoro da ne razlikuje od Zelenih i Socijaldemokrata, a skoro svi konzervativci su napustili CDU. Merkeličin glas protiv gay braka i to onako u javnosti spektakularno objavljen, bio je njena taktika da pokuša prevariti pojedine konzervativne birače, a istovremeno da se formalnim usvajanjem gay braka (faktički on postoji već godinama), stvori preduvjet za moguću koaliciju sa Zelenima, ako bude potrebno. Jer, Merkelica želi na… Čitaj više »

alan ford
6 godine prije

citat: “Kako god bilo, kancelarka Angela Merkel se, uz kršćanske fundamentaliste i radikalne ljevičare, svojim glasovanjem svrstala među otvorene homofobe. Ne bi bilo zgorega da se prilikom glasanja za homofoba godine, obzirom na funkciju koju obnaša, na listu uvrsti i njezino ime.” a ja mislio ovo je neovistan portal, koji se bori protiv NWO. Sprovođenje rodne ideiologije, a tu spada i nasilno nametanje gay braka spada u agendu elite za NWO, zato se Putin bori protiv toga. Pitam cjenjenog autora Sašu F., hoće li on onda nazvati i Putina homofobom? Jer Putin sprječava gay brak u Rusiji, zabranjuje gay parade i nametanje rodne ideologije i homoseksualizacije djece u školama. Što je to homofobija uopće? Izmišljena riječ-batina, od strane propagandnih ideologa NWO. Zašto bi netko bio “homofob”? I kako to da ta riječ nije uopće postojala do prije 6-7 godina? I kako to da su homoseksualci ranije 80-ih, 90-ih i 2000-ih… Čitaj više »

Brainstorm
6 godine prije

gay svijet je svijet bez milosti. jako okrutan svijet.

© 2023 – Portal Logično

POVEZANE VIJESTI