fbpx

Covid potvrda je politički, a ne medicinski dokument – Što pitati svog liječnika?

Savjest liječnika
107 komentara
9,355

Doktori istupite, obranite svoje zanimanje od profesionalnih trgovaca ljudskim životima. Pokažite da niste korumpirani i sačuvajte integritet svoje struke.

Što pitati svog liječnika?

Ukoliko liječnik roditeljima preporuči „cijepljenje“ maloljetnika, a ovaj potom premine ili mu bude trajno narušeno zdravlje, snosi li liječnik za svoju preporuku odgovornost? Što bi o ovoj temi mogli reći izmanipulirani roditelji?

Liiječnik se nalazi na prvoj crti direktnog marketinga. On preporučuje „cijepljenje“ svojim pacijentima, najčešće se koristeći autoritetom stručnjaka. Kao i za sve druge terapije koje savjetuje ili ih propisuje, i za ovo eksperimentalno „cjepivo“ liječnik je dužan svoje pacijente vjerodostojno i kvalitetno informirati. To će postići tako da se kontinuirano informira i prati sve dostupne, ažurirane informacije, također i o rizicima terapije, a ne samo informacije iz letaka proizvođača. Svaki drugačiji pristup bio bi neprofesionalan i nemoralan.

Liječnik za proizvod koji osobno „propagira“ snosi i osobnu odgovornost. Stoga onima koji preporučuju klinički neispitano „cjepivo“, ne treba dozvoliti neinformiranost. Od svog liječnika imate pravo zahtijevati cjelovitu informaciju o „cjepivu“, dakle i o rizicima „cijepljenja“. Ukoliko liječnik „nije čuo ili ne zna“ za prijavljene slučajeve smrti ili povređivanja (deseci tisuća smrti i milijuni povređenih samo u Europi) kao posljedice „cijepljenja“, ili ne zna za štetne nuspojave, što je nažalost isto moguće, treba ga obavezno uputiti na službeni sustav pri Europskoj agenciji za lijekove – EudraVigilance.

Covid potvrda nije medicinski dokument

Covid potvrda, koja se osobi može izdati i nakon primljene dvije doze „cjepiva“, omogućuje „cijepljenjima“ odlazak na velike skupove i manifestacije te im bezuvjetno dozvoljava društvene, socijalne i radne aktivnosti koje „necijepljenima“ uglavnom nisu dostupne. „Cijepljeni“ nastavnik može predavati bez maske, „cijepljeni“ navijač može također bez maske navijati, a „cijepljeni“ kum može plesati do zore. Ukoliko se „cijepljeni“ u međuvremenu zarazio, slobodan je neometano posvuda širiti virus, bez osjećaja odgovornosti. Gdje je u tom slučaju: „Misli na druge“? Radi  li se u opisanim slučajevima o medicinskoj mjeri?

Zašto je kriterij za dobivanje Covid potvrde propisani broj „cijepljenja“, a ne medicinski nalaz? Ovo sigurno nema veze s medicinom. Primjerice, pojedinac koji je „prebolio“ Covid i nakon više od 6 mjeseci u sebi ima antitijela u vrijednosti od cca 1.000 U/mL Anti-Sars-Cov-2-S, što predstavlja značajnu količinu, ne može dobiti Covid potvrdu (pozitivan nalaz predstavlja >= 0,8 U/mL). „Cijepljeni“ bez ikakve provjere broja antitijela, istu potvrdu će dobiti.

Od kada je medicina odustala od medicinskih postupaka? Dijagnoze za druge bolesti utvrđuju se nakon obavljenih medicinskih pretraga. Bolest ili potreba za liječenjem može se utvrditi jedino dijagnozom postavljenom na temelju anamneze, simptoma i rezultata različitih pretraga.

Kada bi Covid potvrda bio medicinski a ne o politički dokument, kriterij za njeno dobivanje bio bi medicinski nalaz s definiranim rasponom broja aktivnih antitijela,  takozvano serološko testiranje, iz kojeg bi se izvlačili zaključci o stečenom imunitetu i eventualnoj daljnjoj potrebi za „cijepljenjem“. Ali podsjetimo se, „cijepljenje“ se preporučuje i onima koji su Covid 19 preboljeli, i to bez prethodnog testiranja o broju prirodno stečenih antitijela.

Ima li prevelik broj antitijela nakon „cijepljenja“ štetnih posljedica po zdravlje pojedinca? Zašto se „struka“ ne izjašnjava o dovoljnom broju antitijela? Jer bi u tom slučaju svim preboljelima, koji imaju dovoljan broj antitijela morali priznati da im „cijepljenje“ nije potrebno.  Zašto Covid potvrdu ne može dobiti osoba koja se nije „cijepila“ a ima značajan broj antitijela? Na ovoj točki „cijepljenje“ se od medicinske pretvara u nasilnu praksu.

Ista situacija je i kod dva puta „cijepljenih“. „Stručnjaci“ kažu kako im je pao broj antitijela te je potrebno ubrizgati „booster“. Ali to se ne radi na način da ih se prvo pošalje na medicinsku pretragu, kojom bi se provjerio realan broj antitijela. Kako se onda može znati da je „cijepljenjem“ potrebno ubrizgati još? Zašto ih se prije trećeg „šuta“ ne testira? Prijedlog za sve „cijepljene“: Prije nego što pristanete na treću dozu zatražite serološko testiranje. Ukoliko ono pokaže da imate dovoljan broj antitijela, nemojte se ići „docjepljivati“.

Moralna odgovornost liječnika

„Cijepljenje“ se preporučuje i trudnicama i djeci. Da je neko cjepivo sigurno za trudnice dosad se provjeravalo dugogodišnjim neizostavnim protokolima, bez šanse da terapija uđe u primjenu bez dokaza o sigurnosti i efikasnosti. Koje je medicinsko opravdanje za forsiranje „cijepljenja“ trudnica bez komorbiditeta i djece koja nisu rizična skupina klinički neispitanim pripravkom?

Je li vaš liječnik svjestan da se „cijepljenje“, zahvaljujući uvjetovanju Covid putovnice, odvija prisilno? Pristaje li on osobno na ovakvu praksu? Smatra li da se „cjepivo“ pokazalo lošim ukoliko su potrebna „docjepljivanja“? Zna li vaš liječnik i za druge medicinske proizvode gdje su proizvođači izuzeti od bilo kakve odgovornosti te da proizvodi ne podliježu naknadi štete, ili je i njemu takvo što do sada bilo nezamislivo?

Slaže li se vaš liječnik i s ukidanjem dosadašnje prakse dugogodišnjeg testiranja novih cjepiva? Smjernice FDA ne samo za stara nego i za moderna cjepiva zahtijevaju najmanje dvije godine (uobičajeno 5 do 30 godina) prikupljanja i analize podataka.  „Cjepiva“ za Covid 19 testirana su i uvjetno odobrena nakon samo dva mjeseca. Zamolite liječnika da vam objasni zašto se diskriminira prirodni imunitet. Stvaranje manjkavog „ucijepljenog“ imuniteta postalo je bolje od onog koji se može steći prirodno. Zna li vaš liječnik za porast mnogih drugih bolesti zbog uvođenja „medicinskog lockdowna“?

Ima li vaš liječnik informaciju kako mRNA i spike protein mogu prouzročiti mirkovaskularne ozljede mozga, srca, jetra i bubrega te miokarditis i razna druga oboljenja? Ništa od toga nije spomenuto u tzv. prvotnim sigurnosnim ispitivanjima proizvođača. I sukladno tome, ne boji li se, kad već zdušno propagira klinički neispitanu terapiju, dugoročnih posljedica „cijepljenja“? Hoće li za njih, ukoliko se pokažu fatalne, preuzeti osobnu odgovornost kod onih pojedinaca kojima je ovo „cjepivo“ preporučio? Što će učiniti kada mu oni počnu lupati na vrata?

Možda se svoga liječnika ne usudite pitati ova  „interesantna“ pitanja jer se bojite da će u budućnosti odbiti voditi brigu o vašem zdravlju? Ali što ćete učiniti kada vas ne puste u bolnicu ukoliko niste „cijepljeni“ ili  kada vam zbog istog razloga odbiju prepisati lijekove vitalne za vaše ili zdravlje vaših bližnjih?

Liječnici u službi ljudi

Na osnovu lažnog pozivanja na dosadašnja medicinska dostignuća s cjepivima, prešućujući da je tehnologija ovog „cjepiva“ posve nova i da nema nikakvu poveznicu s prijašnjima, ljudima se obećava zaštita zdravlja i života. Praksa, a sve glasnije i struka neovisna o farmaceutskim korporacijama, ovo u velikoj mjeri demantira, što se također (što je više moguće) nastoji cenzurirati.

Liječnici nisu prodajni agenti farmaceutskih industrija, već stručnjaci u službi zdravlja građana, prema kojima imaju obavezu. Sve drugo spada u nečasno ponašanje, uz posljedice s kojima će se pojedini liječnici jednog dana morati suočiti, svjesni da su, osobno preporučujući eksperimentalno „cjepivo“ pod svaku cijenu, a da se o istome nisu osobno kvalitetno informirali, zakazali kao stručnjaci, ali također i kao ljudi.

Onaj korak koji će prekinuti ovaj lažni narativ spirale prisilnog „cijepljenja“, a sukladno tome tiranije i ugnjetavanja, bit će upravo organizirani istupi istinoljubivih liječnika, specijalista medicinske struke, koji će prvo sebi, a onda i svima drugima početi postavljati prava pitanja te tražiti odgovore koji ne ostavljaju mjesta sumnji. Što se broj liječnika koji organizirano istupe iz „propagandne industrije“ bude povećavao, tim brže će pasti jednoumlje i započet će razgovori svih relevantnih stručnih sudionika, uz poštivanje medicinskih mišljenja i istraživanja te uz uvažavanje dosadašnje medicinske teorije i prakse. Stoga, probuditi barem dio savjesti upravo onih liječnika koji nas liječe, predstavlja put i korak iz terora u „staro“ normalno.

VAŽNA PORUKA ZA LOGIČARE

Vrijeme uvjeravanja prolazi. One koji ne shvaćaju što se događa, treba ignorirati i ne gubiti vrijeme na njih. Poštene, empatične i logične osobe se trebaju okupiti, bez obzira na osobna uvjerenja i svjetonazore. Osim raskrinkavanja, dolazi vrijeme djelovanja brojnim i legalnim sredstvima u gospodarstvu, zdravlju, autonomiji… U protivnom, sve će nas porobiti.

Pitate se što učiniti nakon čitanja ovog teksta? Jednostavno, šaljite i dijelite tekst poštenim, empatičnim i logičnim osobama. Informirajte bližnje o postojanju portala Logično. Priključite nam se na našem Telegram kanalu tako što ćete kliknuti na Vijesti.  Od danas možete komunicirati i pisati nam u Telegram grupi Zajednica. Budimo složni, mudri i jaki.


Posjetite naš novi video kanal na platformi Odysee i obvezno se registrirajte, kao i najveću arhivu alternativnih video snimaka Jubitu.

Svidio vam se članak i
pitate se što možete napraviti?
PODIJELITE ga s PRIJATELJIMA

*Stavovi izneseni u kolumnama su osobni stavovi autora i ne odražavaju nužno stav redakcije portala Logicno.com

Pretplati se
Obavijest
guest
Zaštitite svoje ime u komentarima... REGISTRACIJA
107 Komentara
najstariji
najnoviji najviše ocjenjeniji
Inline Feedbacks
View all comments
kleopatra
Gost
kleopatra
1 mjesec prije

“Tko griješi pred Stvoriteljem svojim, nek padne u ruke liječničke.” -Sirah 38,15 definitivno za zamisliti se… ne kazem da nema dobrih i postenih lijecnika, ali cini mi se da je vecina njih zaboravila na Hipokratovu zakletvu. nadam se da ce sad, kad su im prakticki uveli obavezno cijepljenje, lijecnici i… Pročitaj više »

Ico
Gost
Ico
1 mjesec prije
Reply to  kleopatra

U toku svog života i kontakata s ” liječnicima” sam uočio da su protučovječno najviše orijentirani “liječnici” koji se deklariraju kao katolici!

Jednostavno receno
Gost
Jednostavno receno
1 mjesec prije
Reply to  Ico

Iz iskustva znam da su sotonistima naj više katolici smetali.

Jednostavno receno
Gost
Jednostavno receno
1 mjesec prije

Par pitanja za sve komentatore novinare i ostale, od početka korane. Zar se je mogli ući u bolnicu bez negativnoga testa? Jeli bilo prvo negativa pa liječenje? Koliko su svijeta ubili zato što su im napravili pozitivan test a ljudi bolesni od drugih bolesti koje nisu htijeli liječiti zbog pozitivnpg… Pročitaj više »

Dejan
Gost
Dejan
1 mjesec prije

A ne pravoslavci? Biće da su sotonistima najviše smetali pravoslavci.

Jednostavno receno
Gost
Jednostavno receno
1 mjesec prije
Reply to  Dejan

Kršćani su za meni svi katolici bili oni protestanti, pravoslavci da ne nabrajam dalje, uglavnom svi koji koriste Bibliju sa starim i novim zavjetom koju su odobrili prvi kršćani, samo je drukčike tumače. Tako da je bit ista samo je ljudsko da drukčije čuje i razumije.

filozof :)
Gost
filozof 🙂
1 mjesec prije

Lupetas, pa papa je izjavio da je cijepljenje cin ljubavi, samo se pitam prema kome.

Jednostavno receno
Gost
Jednostavno receno
1 mjesec prije
Reply to  filozof 🙂

Niti sam spomenu papu niti pelc ni šta je rekao ni sta nije, al već kad spominješ da ti kažem. Papi imama pravo reći šta hoće isto kao i mi s tim da njegove riječi imaju veću težinu od naših, ali isto tako papa je rekao mnogo drugih stvari koje… Pročitaj više »

filozof :)
Gost
filozof 🙂
1 mjesec prije

Oprosti no tvoj komentar je bio prekratak da bi izvukao potrebni kontekst. Ispricavam se se na svom glupom komentaru. Zao mi je da najveci duhovi voda kad ga pitaju, dopustas li da vrsimo testove na tvojim stadom ? On odgovara “drage moje ovcice cin je ljubavi pustiti vuka u stado… Pročitaj više »

Jednostavno receno
Gost
Jednostavno receno
1 mjesec prije
Reply to  filozof 🙂

Što se tiče Ivanovog otkrivena slušao sam i slušao sam razna tumačenja. Na kraju sam zaključio da sam ja u posljednjem vremenu oda sad pa u narednih 100 g ja ću završiti svoje putovanje na zemlji tak da je za mene ovo posljednje vrijeme. Što se tiče pape niti sam… Pročitaj više »

Jednostavno receno
Gost
Jednostavno receno
1 mjesec prije

Vidiš za stado, nije negovo već Isusovo. Znaš kako je Isus rekao tko čuva bolje stado gospodar ili najamnik? Isus je postavio svoga najmnika da čuva njegovo stado, a kakav će biti kada dođu vukovi ja u to ne mogu ulaziti niti znam. Možda mi griješimo možda najamnik to ćemo… Pročitaj više »

Jednostavno receno
Gost
Jednostavno receno
1 mjesec prije
Reply to  filozof 🙂

I još jedno ako ni jednu papinu preporuku nisi poslušao ni odradio zašto ovu komentiraš i kačiš se na nju?

Ico
Gost
Ico
1 mjesec prije
Reply to  filozof 🙂

Čin ljubavi prema škrabici

Greven
Gost
Greven
1 mjesec prije
Reply to  filozof 🙂

>>> Lupetas, pa papa je izjavio da je cijepljenje cin ljubavi, samo se pitam prema kome. <<<

Prema kapitalistima/feudalistima.

Starina
Gost
Starina
1 mjesec prije
Reply to  kleopatra

“nadam se da ce sad, kad su im prakticki uveli obavezno cijepljenje istupiti” Naravno da neće! Možda par pojedinaca koje če izignorirati. Jednostavno neće zato jer im njje stalo do istine, zato jer im nije stalo do njihovih bližnjih, jer su to egoistični, oholi, sebični ljudi ispranih mozgova. Jedna jedina… Pročitaj više »

Emiliano Zapata
Gost
Emiliano Zapata
1 mjesec prije
Reply to  Starina

Preduhitrio si me!Htjedoh napisat isto pa mi ustedio trud!
HVALA!

Vghfwpm
Gost
Vghfwpm
1 mjesec prije
Reply to  kleopatra

Mnoge sestre i ljecnici su uvuceni svjesno ili nesvjesno u ovu prevaru i onda ce elita i politika prebaciti krivicu na njih. Procitao sam da u nekim drzavama dobivaju lovu po svakom cijepljenom pacijentu . Nemogu da razumjem ove nase doktore koji pozivaju na cjepljenje i poslje toga covjek se… Pročitaj više »

Mrčikola
Gost
Mrčikola
1 mjesec prije
Reply to  Vghfwpm

Vghfwpm, ono najvažnije u procesu šestogodišnjeg ili desetogodišnjeg “doktorskog” naukovanja je da buduće “doktore” potpuno “oslobode” od empatije i nauče ih da ljudski život i zdravlje ne vrijede ništa ako nemaju ekvivalent u nekoj čvrstoj valuti. Jedan od deset polaznika uspije završiti čitav proces da mu ovo ne “utuve” u… Pročitaj više »

ejvniweripgwenrngwue
Gost
ejvniweripgwenrngwue
1 mjesec prije
Reply to  Mrčikola

Nema tu damu Mrči među tim bijelim kutama……………

Mrčikola
Gost
Mrčikola
1 mjesec prije

Subaru, žalosno, na prste ruku ih se može nabrojat.

Starina
Gost
Starina
1 mjesec prije

“Liječnici nisu prodajni agenti farmaceutskih industrija, već stručnjaci u službi zdravlja ” Naravno da jesu farmakodileri! Treba im uvesti obavezu da nose na kutama reklame firmi koje dilahu, kao sportašima.. Ali pored toga su još poučeni da žrtve njihovih grešaka nisu vrijedne suosjećanja, čovječnosti i dostojnog odnosa prema ljudima. Poučeni… Pročitaj više »

Simon
Gost
Simon
1 mjesec prije

Dobro jutro svim istraživačima koji se još pitaju da li je medicina iznad politike, a ne kako je stvarnost obrnuta.
Ovim tempom dolaženja k sebi možda u ovom stoljeću istraživači dođu do osviještenja stvarnosti u kojoj živimo ili možda do osviještenja prevare dođu u slijedećem stoljeću?

dis
Gost
dis
1 mjesec prije

“… sve ovisi o ljudima u narodu hoce li se ujediniti protiv elita ili ce samo gledati svoj zivot. zaustaviti elite mozemo jedino ako se svi zajedno skupimo i budemo hrabri oduprijeti se.” Slažem se Vašim promišljanjem, ali, nažalost – naši ljudi, ne kažem svi, ali žive u nekom čudnom… Pročitaj više »

kleopatra
Gost
kleopatra
1 mjesec prije
Reply to  dis

“Gdje smo nestali?” bas to! ljudi su se prije borili za slobodu svoga naroda i bili su spremni i izgubiti zivot za svoje ideale. cini mi se da su danas takvi rijetki, svi bismo htjeli lagano bez zrtve da se situacija u svijetu promijeni. samo se prigovara, a bojimo se… Pročitaj više »

Lux
Gost
Lux
1 mjesec prije
Reply to  kleopatra

Što se ideala tiče, Kranjčević je prije stotinjak godina napisao:
“Mrijeti ti ćeš kad počneš sam u ideale svoje sumnjati.”

kučna pomočnica
Gost
kučna pomočnica
1 mjesec prije
Reply to  kleopatra

hrvatska se u ratu borila za uspostavu novog svjetskog poretka. to što su ljudi mislili da ginu za svoju zemlju i narod je manipulacija. ratovali su srbi protiv hrvata i čija je hrvatska čija je srbija. isti je gazda. ko šta se za godinu dna pola populacije cijepilo zahvaljujući medijima… Pročitaj više »

Maki
Gost
Maki
1 mjesec prije

“hrvatska se u ratu borila za uspostavu novog svjetskog poretka. to što su ljudi mislili da ginu za svoju zemlju i narod je manipulacija. ratovali su srbi protiv hrvata i čija je hrvatska čija je srbija. isti je gazda…” – Tocno, sve ste lijepo rekli

Patricija
Gost
Patricija
1 mjesec prije
Reply to  Maki

Na ovom portalu se na zalost ne moze napisati istina tko je bio zrtva a tko agresor.

Samo komentari koji velicaju bratstvo i jedinstvo yugo tipa.

L. R.
Admin
Famed Member
1 mjesec prije
Reply to  Patricija

Ovdje više nećete pisati. Portal Logično je stvoren da spaja poštene ljude, a ne da ih nacionalno razdvaja. Svi narodi bivše Jugoslavije imaju svoje nacionalne države i to treba cijeniti. Neka svatko bude sretan u svojoj državi. Osobe kao vi su napravile zlo. Umjesto mirnog osamostaljenja država, kao Češka i… Pročitaj više »

Patricija
Gost
Patricija
1 mjesec prije
Reply to  L. R.

Ocito sam vas procitala pa bi bilo posteno da objavite moje komentare na osnovu kojih ste mi zabranili pisanje, da komentatori sami procjene.

JA SE SAMO ZALAZEM ZA ISTINU, A ONA CE KAD TAD POBIJEDITI,

JER ISUS JE REKAO: JA SAM PUT, ISTINA I ZIVOT.

L. R.
Admin
Famed Member
1 mjesec prije
Reply to  Patricija

Nikoga vi niste pročitali i ne zalažete se za istinu, nego za masakre, svjesno ili ne, to samo vi znate. Danas jedan Hrvat, Srbin ili Bošnjak imaju jednog neprijatelja, a to je globalistička bagra i njihove sluge. U ovom momentu otvarati svježe rane naroda Balkana, mogu samo zločinci. Sretno vam… Pročitaj više »

Patricija
Gost
Patricija
1 mjesec prije
Reply to  L. R.

Procitani ste. Da niste ne bi pisali ovakav komentar. Boli vas istina. Ne zalazem se za masakre, nego samo za istinu, jer me pogadja izjednacavanje agresora i zrtve. Pitate li se ikada kako se osjecaju ljudi koji su izgubili svoje najmilije i sto je najgore ne znaju gdje su im… Pročitaj više »

ejvniweripgwenrngwue
Gost
ejvniweripgwenrngwue
1 mjesec prije
Reply to  Patricija

Patricija, rat je davno prestao, vrijeme je da prestane i u tvojoj glavi, gdje bi dogurali kad bi stalno spominjali………………

Patricija
Gost
Patricija
1 mjesec prije

Nije on u mojoj glavi. On se stvarno dogodio devedesetih, posljedice su ostale. Sto cemo s tim? Hocemo li to samo tako zaboraviti? Osobno nisam bila ni agresor, a nisam bila ni izravna zrtva, ali me boli ta nepravda koja se dogodila, a nije dozivjela zadovoljstinu, stovise ne bi se… Pročitaj više »

Rojs
Gost
Rojs
1 mjesec prije
Reply to  L. R.

Tacno tako oni bi volili jos jednom da izazovu rat izmedju ova tri naroda a ko ostane ziv njega ce srediti sa ovim laznim virusom preko cjepiva. Njihova paroka zavadi pa vladaj dobro funkcionise jer ima puno kretena bez mozga koje je lako izmanipulisati.

Patricija
Gost
Patricija
1 mjesec prije
Reply to  Rojs

Oni koji su izazvali rat devedesetih i sad su najglasniji, ali su oni nedodirljivi i pripremaju novi.

ipweufnviweunvriuwen
Gost
ipweufnviweunvriuwen
29 dana prije
Reply to  Patricija

Tebi nije jasno da u svakom ratu “krizi” postoje statisti, operativci i zapovjednici, oni statisti to su ti narodi koje su isti zapovjednici stvorili kao i države a i sad kurtonu moronu…………………

Patricija
Gost
Patricija
29 dana prije

Ok. Mozda ste u pravu. Ako je tako, to me ne cudi. Buduci da je Sotona ta koja vara i zavadja narode da se bore jedni protiv drugih. Ponosim se svojim Hrvatskim narodom buduci da u takvoj situaciji kakva vlada na Zemlji je na pravoj strani, strani Dobra, jer ne… Pročitaj više »

Metabaron
Gost
Metabaron
29 dana prije

Ako se ti statisti , operativci I njima slicni ne imenuju I ne objelodane se metode kojima se sluze da manipuliraju onda se stvara pogodno tlo da se sve ponovi I sa tog je gledista Patricija posve u pravu .

ipweufnviweunvriuwen
Gost
ipweufnviweunvriuwen
29 dana prije
Reply to  Metabaron

Statisti sudjeluju nesvjesni obmane, operativci slušaju zapovjedi misleći da su pametni ali njih dvoje ne izmišljaju ratove, zna se tko izmišlja sve ratove……………

Gaga
Member
Famed Member
Gaga
29 dana prije
Reply to  L. R.

Oprostite, ali ja mislim da za te zemlje nije bio planiran sukob! Zato se nije niti dogodio! Danas vidimo da je to moguće, bilo gdje, jer ljudi svugdje isto reagiraju, nije pitanje nacije!

Gaga
Member
Famed Member
Gaga
29 dana prije
Reply to  Patricija

Patricija, molim Vas, pokušajte te događaje prošlog rata staviti u današnji kontekst i vidjet ćete formulu po kojoj ratovi nastaju. Prije 6 mjeseci ljudi su bili razumni pa govorili “cijepljenje je stvar izbora, ja ću se cijepiti, a drugi po volji” ! No nakon 6 mjeseci agresivnog ponavljanja da ih… Pročitaj više »

Patricija
Gost
Patricija
29 dana prije
Reply to  Gaga

Jasno je to meni. Danas su puno vise dostupnije informacije nego devedesetih. Tada su rijetki znali tko stoji iza tog sukoba i kome on ide u prilog. Kroz povijest Hrvatski narod je uvijek bio zrtva, a tako se dogodilo i u Domovinskom ratu. Kad bi agresorska strana dozivjela katarzu i… Pročitaj više »

Greven
Gost
Greven
1 mjesec prije

Upravo tako. Borili su se za interese kapitalista/feudalista, a protiv interesa naroda, koji je sada, kao rezultat rata, potpuno porobljen i obespravljen.

Dejan
Gost
Dejan
1 mjesec prije

Vrlo lepo rečeno. Čuveni hrvatski branitelji i čuveni srpski agresori. U ratu postoje dve vrste ljudi – oni koji teže ličnom interesu i koji bi pljačkali u ratu i oni koji se bore za ideju. A šta bi bila ideja hrvatskih branitelja? Da imaju svoju državu. I dobili su je.… Pročitaj više »

ejvniweripgwenrngwue
Gost
ejvniweripgwenrngwue
1 mjesec prije

U svakom ratu planetarni resurs se bori za stvora i čildrense da mu prinese svoju krv na oltar…………

Patricija
Gost
Patricija
29 dana prije

Kazete da “u svakom ratu planetarni resurs se bori za stvora i čildrense da mu prinesu svoju krv na oltar…”,

do kad ce to trajati?

ipweufnviweunvriuwen
Gost
ipweufnviweunvriuwen
29 dana prije
Reply to  Patricija

Patricija, to traje od kad je “civilizacije”, milenijima……………

mel mor
Gost
mel mor
29 dana prije
Reply to  kleopatra

ne vjerujem u psihopatiju elita.ljudi su to,daleko veceg obima, dosega racionalnog razmisljanja, ljudi,ali s vise sposobnosti ,šire perspektive,u posjedu znanja upravljanjem, realno u najvecem obimu vlasnici i produktori tehnoloskih alata,nepojmljivim bazi klasificirane ljudske vrste,u koju se sam,bezpogovorno ubrajam.takvi su ljudi,oportuni,krvolocni,s sposobnosti opstanka vrste,filtracije,napretka,bez premca.gledajuci sa dna,svaki uspon i raspon pregleda… Pročitaj više »

Marko T
Gost
Marko T
1 mjesec prije

Naši liječnici sudjeluju u ovoj prevari od samih početaka. S jedne strane gledaju kako se propagandom šire laži i panika, s druge u bolnici tulumare, znajući kako se ništa tako strašno ne događa. No, niti to nije prosječnom čovjeku bilo dovoljno da prepozna prevaru. Što je žalosno, poražavajuće i zastrašujuće.… Pročitaj više »

Simon
Gost
Simon
1 mjesec prije
Reply to  Marko T

Liječnika koji sudjeluju u prevari nije postotno ništa više ili manje nego onih u svim ostalim branšama. Svatko se bode i testira slobodnom voljom na vlastiti rizik i odgovornost kako bi mogao nastaviti raditi svoj posao od kojeg zarađuje za život.. Za sad nema spoznaja kako je itko priveden i… Pročitaj više »

Jela09
Gost
Jela09
1 mjesec prije

U startu je izvrnuta činjenica i ljudi moraju dokazati da su zdravi, umjesto da oni dokažu da je neko bolestan.

Maki
Gost
Maki
1 mjesec prije
Reply to  Jela09

Bandi je poslo za rukom da zdrave ljude proglase “bolesnim” i to uz pomoc laznog “papaja” testa i svakodnevnim iznosenjem laznih brojki “obeljelih” putem msm medija-ministarstva “istine”, a sve necjepljene vec sada proglasavaju “neodgovornim” bio-teroristima

Simon
Gost
Simon
1 mjesec prije
Reply to  Jela09

Tako je, samo na ljudima ostaje izlazak iz iluzije stvarnosti u kojoj žive.

Ukleti Holandjanin
Gost
Ukleti Holandjanin
1 mjesec prije

Mic po mic Ausvic

ejvniweripgwenrngwue
Gost
ejvniweripgwenrngwue
1 mjesec prije

Hahaha, dobra………………….samo što iz aušvica babilonskog nikad nsimo ni izašli…………..

ilber
Gost
ilber
1 mjesec prije

Uskoro ćemo dobiti veliko crveno slovo “N” kao necijepljen, po uzoru na kasne tridesete.

Maki
Gost
Maki
1 mjesec prije

“Zašto je kriterij za dobivanje Covid potvrde propisani broj „cijepljenja“, a ne medicinski nalaz?” – Zato sto bi neovisni, profesionalni, visoko strucni nalaz pokazao da tu nema NISTA – “virus” sars cov2 nije izoliran. Analiza cjepiva od strane neovisnih, postenih strucnjaka pokazala je da se u cjepivima, izmedju ostalog, nalazi… Pročitaj više »

Cruz23
Gost
Cruz23
1 mjesec prije

Kako to objasniti nekome tko nema kapacitet da to shvati?

Simon
Gost
Simon
1 mjesec prije
Reply to  Cruz23

Nije pitanje kako, već tko. Oni koji bi trebali to objasniti popili su već bezbroj prevara, uključujući i najekstenzivniju prevaru u povijesti, prevaru putem novca iz ničeg proizvedenog, a s tkvim iskustvom teško bi mogli išta objasniti. Činjenica je kako dosta ljudi znaju za veliku većinu prevara, ali ne shvaćaju… Pročitaj više »

Maki
Gost
Maki
1 mjesec prije

“Liječnici nisu prodajni agenti farmaceutskih industrija, već stručnjaci u službi zdravlja građana, prema kojima imaju obavezu.” – Danas je na je sceni vise ovo prvo (da su prodajni agenti otrova zvanog “cjepivo”), a ovo drugo (strucnjaci u sluzbi zdravlja) moze u rubriku “nekad bilo”.

ejvniweripgwenrngwue
Gost
ejvniweripgwenrngwue
1 mjesec prije
Reply to  Maki

Oduvijek su bili najobičniji legalizirani stvorovi dileri……………….

Crna
Gost
Crna
1 mjesec prije

Mozemo se jedino nadati da ce ovakvi portali pomoci u izvlacenju ljudi iz hipnoze. Ako se budjenje ne dogodi u nasoj generaciji, u skoroj buducnosti naci cemo se u resetiranom drustvu u kojem ljudi vise nece znati kako ispeci jaje.

Greven
Gost
Greven
1 mjesec prije
Reply to  Crna

Nece znati kako ispeci jaje? Nece biti jaja. Pravu hranu jesti ce kapitalisti/feudalisti, a kmetovi ce jesti artificijelnu hranu, crve, gliste zohare i slicne poslastice. Sve to za nase “zajednicko dobro”, zbog “antropogenih” klimatskih promjena, koje su isto tako nepostojece kao i “kovid19”. Kovid19 laznjak je samo pocetak. Klasno drustveno… Pročitaj više »

Kažun
Member
Kažun
1 mjesec prije
Reply to  Greven

Trumanova jaja bila su,izgleda,super……

ejvniweripgwenrngwue
Gost
ejvniweripgwenrngwue
1 mjesec prije
Reply to  Greven

Crvi, gliste, žohari će biti poslastica ako ju uopće dobije resurs, resurs će jesti sojlent grin………………….

Kažun
Member
Kažun
1 mjesec prije

Ali………ja bi umjetno meso !

ejvniweripgwenrngwue
Gost
ejvniweripgwenrngwue
1 mjesec prije
Reply to  Kažun

Pa pravit će ga od sojlent grina………………….

Greven
Gost
Greven
1 mjesec prije

Kapitalisti/feudalisti će jesti pravu hranu. Njihove podrepne muhe jesti će crve, gliste, žohare i slične specijalitete, a narodu šta ostane.

ejvniweripgwenrngwue
Gost
ejvniweripgwenrngwue
1 mjesec prije
Reply to  Greven

U gusariji zvanoj grejt britn, a bolje bi bilo grejt varan, u restoranima ne smiješ imati gmo zagađeno meso i biljke od kojih praviš hranu, misliš da se tamo gdje obrok košta 100 i više funti hrani prosjećan ili sirotinjski gusar……………….napravili su oni sebi zakonom da ih ne truju……………

Metabaron
Gost
Metabaron
29 dana prije

Soylent green I Snowpiercer, dva vrhunska dokumentarca , a odnedavno I Raised by wolves …

Lucija, prva
Gost
Lucija, prva
1 mjesec prije
Reply to  Crna

Neće ni biti jaja.
Nema brige.

Dejan
Gost
Dejan
1 mjesec prije
Reply to  Crna

Crna kako može budjenje da se dogodi a transhumanizam je već počeo da se primenjuje? Šta je budjenje? Da li je to potpuno probudjena osoba koja je dostigla potpunu svesnost i mogla bi da se nazove Buda-prosvetljeni? Ili je to samo osveštavanje šta elita radi narodu? Pa evo vidimo čak… Pročitaj više »

Crna
Gost
Crna
1 mjesec prije
Reply to  Dejan

Kazem tako jer sam i sama zrtva manipulacije unutar vlastite obitelji pa sam se ipak probudila. Doduse trebalo mi je 30 godina ha ha ha, ali ipak bolje ikad nego nikad. Nadam se budjenju samo zato sto je ova gamad pretjerala. A kad covjeku pocnu pretjerivati s nasiljem onda se… Pročitaj više »

Dejan
Gost
Dejan
1 mjesec prije
Reply to  Crna

Veliki problem kod gotovo svih ljudskih bića je taj što je potrebna patnja da bi se probudili, odnosno da bi izašli iz svog naučenog šablona verovanja. Ova planeta je planeta patnje. Možemo i da zamislimo da ljudi shvate ko vodi ovu plandemiju, recimo shvate da Rotšild upravlja plandemijom, mada ni… Pročitaj više »

ejvniweripgwenrngwue
Gost
ejvniweripgwenrngwue
1 mjesec prije
Reply to  Dejan

Kad ti stane na put idi do kraja, ne boj se, ima sredstava za svakog……………

Mrčikola
Gost
Mrčikola
1 mjesec prije
Reply to  Crna

Crna, ovo što govoriš da medicinari neće moći protiv sebe je već “odrađeno”, tj. oni su pokazali da ne mogu protiv sebe kada su pristali aktivno učestvovati u ovoj zloj agendi. Čovjeka određuju njegova djela, a svjedoci smo, barem kroz ovo korona vrijeme, njihovih djela, odnosno, nedjela. Ponašanje čovjeka i… Pročitaj više »

ejvniweripgwenrngwue
Gost
ejvniweripgwenrngwue
1 mjesec prije
Reply to  Mrčikola

U onom ratu htio sam braniti rodnu grudu, kasnije skužio koja je to manipulacija bila. Sad u ovom ratu isti nas huškaju da se opredjelimo za šut ili da budemo žrtvovani, ja sam se već opredjelio, među ovim drugim sam. Neću nikog dirati dok ne krenu na mene………………

ejvniweripgwenrngwue
Gost
ejvniweripgwenrngwue
1 mjesec prije
Reply to  Crna

Bitno je da si se probudila, ostalo je sve nebitno, spadaš u onih 1% svjesnih od sedam i po millijardi resursa……………

Crna
Gost
Crna
1 mjesec prije

Svi ste u pravu koji ste mi odgovarali. Ono sto sam pokusala primjetiti je da se covjek probudi kad ga stjeras do ruba. A mi smo vec na rubu kao sto ste i sami rekli, bit ce jos i gore. To mi ovdje znamo. Za ostale koji to jos ne… Pročitaj više »

Dejan
Gost
Dejan
1 mjesec prije
Reply to  Crna

Kažeš oni što ne vide će izginuti kao kokoši. i mi koji vidimo ćemo umreti, ne znamo kada će nam doći sudnji čas ali ćemo umreti, za koju godinu ili par desetina godina. Bitno je šta će biti kad se osoba nadje na onom svetu. I na onom svetu je… Pročitaj više »

ejvniweripgwenrngwue
Gost
ejvniweripgwenrngwue
1 mjesec prije
Reply to  Crna

Ti si u sebi imala ugrašen “čip” to jest nije ti bila kalcificirana epifiza pa si zato progledala, budi sretna da si tako ugođena a ne zombizirana ko 99% resursa………

ejvniweripgwenrngwue
Gost
ejvniweripgwenrngwue
1 mjesec prije
Reply to  Crna

Nema buđenja, resurs je već zombiziran a uskoro će biti pravi zombi……………

Throne
Gost
Throne
1 mjesec prije

Ne vjerujem ljecnicima opce prakse, jer vecina je na platnom spisku farmacijskih industrija. U opce ne govore o problematici cjepiva niti ne savjetuju pacijente. Vecina ni ne pogleda anamnezu bolesti pacijenta pogotovo kod starijih ljudi, jer ako imaju vise bolesti samo im recu da moraju ici na cjepljenje jer ce… Pročitaj više »

Simon
Gost
Simon
1 mjesec prije
Reply to  Throne

Sve je tako kako pišeš, samo nije to od početka korone. Ima najmanje 15 godina kako obiteljski liječnici striktno slijede nametnute procedure i previše su dobro uvježbani kako bi išta napravili mimo zadane procedure. Ništa nije od pojave korone i ništa se ne događa slučajno. Obiteljski liječnici su samo dio… Pročitaj više »

Mrčikola
Gost
Mrčikola
1 mjesec prije
Reply to  Simon

Simon, bit će se misliš od kud ove pizhdarije o “novonormalnom”, zadnjih godinu-dvi, kad je sve normalno. 😁

NeBudiOvca
Member
Famed Member
NeBudiOvca
1 mjesec prije

Znanost bi se upravo trebala temeljiti na dokazima, kontroliranim pokusima, preispitivanju Itd. Traženje slijepe poslušnosti je nešto sto je svojstveno religijskom kultu. Čak i klasične religije su se dijelom od toga odmakle. Tako Covid pseudoreligija ima svoje proroke (dio znanstvenika u službi globalističke oligarhije), svoje svećenike koji navještaju “istinu” ovih… Pročitaj više »

Otpornik
Gost
Otpornik
1 mjesec prije

Milanović ubija. “Danas je pravo vrijeme za studirati medicinu. Možeš završiti za 15 minuta. Ima samo jedna bolest i tri simptoma”. Genijalac.

Metabaron
Gost
Metabaron
1 mjesec prije
Reply to  Otpornik

Ziorangutan se poceo , po zadatku, sluziti retorikom istine, za koju zna da ce nas jos vise izludjeti I raspaliti .

ejvniweripgwenrngwue
Gost
ejvniweripgwenrngwue
1 mjesec prije
Reply to  Metabaron

Bravo, čitaš ga ko bukvar………………..

Metabaron
Gost
Metabaron
29 dana prije

Ih, k’o ga ne zna …..

1984²
Gost
1984²
1 mjesec prije
Reply to  Otpornik

Isto je napisao Sladovljev iznad slike broja 1,na hop com prije nekih 9 mjeseci.
Zoranov djed je imao zanimljiv nadimak: konjokradica

Otpornik
Gost
Otpornik
1 mjesec prije

Ovo s obaveznim testiranjem necijepljenih zdravstvenih djelatnika je zapravo za njih Win-win situacija. Testirati će ih dva put tjedno i nakon 10-tak puta sigurno će jedan test biti pozitivan. Onda idu malo 15 dana odmoriti i nakon toga su 6 mjeseci mirni, a do tada će se ova plandemija raspasti.

Mikojan
Gost
Mikojan
1 mjesec prije
Reply to  Otpornik

eeee, ali ako si pozitivan tko garantira da si bolestan i da si prebolio te da si imun ili ti prirodno vakcinisan. Nitko !
Biti pozitivan ovim smećem od testova ne znači ništa osim da krene maltretiranje tebe i tvoje okoline sa glupostima.

Zigi
Gost
Zigi
1 mjesec prije
Reply to  Otpornik

Ima tu logike , ima ima. Lukavac si ti ! 😉

Tupko Glupko
Gost
Tupko Glupko
1 mjesec prije

Više od 27.000 djelatnika u zdravstvu nije cijepljeno, a sam antigenski test košta malo više od jednog eura u proizvodnji, kratak film o tome od 59 sekundi: Nije se cijepilo više od 27.000 djelatnika u zdravstvu – ministar Beroš ucjenjujehttps://s.w.org/images/core/emoji/13.1.0/svg/203c.svg – YouTube Antigenski test košta, dakle, 10-ak kuna, a HZJZ… Pročitaj više »

Zigi
Gost
Zigi
1 mjesec prije

Nemam pojama zašto bi išao ispitivati doktora ovim pitanjima? Samo da testiram je li idiot prodana duša ili vaxerski fanatik!. Pa koga boli tuki za mišljenje doktora, jer do sada smo vidjeli njihovo ‘mišljenje’. Sorry R.O nepotreban članak.

Kažun
Member
Kažun
1 mjesec prije
Reply to  Zigi

Ma,pitao bi ja svoju dr.,al sam sramežljiv.

Crna
Gost
Crna
1 mjesec prije
Reply to  Kažun

Lipo se malo i nasmijat u ovoj muci. Lipi moj sramezljivi Kazun.

Stari Ilir
Gost
Stari Ilir
1 mjesec prije

Sa njima nitko normalan nema sto vise pricati, a kamo li im postavljati bilokakva pitanja i vjerovati njihovom odgovoru.

Max
Gost
Max
1 mjesec prije

Korisno

Ra-Tutankhamon
Gost
Ra-Tutankhamon
1 mjesec prije

Pozdrav svima.Evo da podijelim svoje današnje iskustvo.Prijepodne sa prijateljem sjedim u kafiću, pričamo i o ovom bučkurišu ali pričam o tome da sam vidio kako se može očitati QR kod kod ubodene osobe.Konobar blizu, čuje i obrati nam se riječima da je bockan dva puta, druga u 6. mjesecu, te… Pročitaj više »

Zigi
Gost
Zigi
1 mjesec prije
Reply to  Ra-Tutankhamon

Interesantno, samo što je QR kod u stvari grafički crtež iz porodice barkodova i ne možeš ga pročitati ako nije nacrtan!!! Možda ste uspjeli očitati RFID tag na neku foru, ali nekako nije baš uvjerljivo. Sry!

1984
Gost
1984
1 mjesec prije

Navedene potvrde nisu valjani dokument, kao što proizlazi iz svega rečenoga…Testiranja na tjednoj bazi nisu nužna niti medicinski opravdana, već služe samo kao sredstvo prisile za nametnuto cijepljenje u zdravstvenom sustavu. Testiranja zdravstvenih djelatnika su opravdana jedino u slučaju postojanja simptoma kada osoba može prenijeti bolest na pacijenta. U svakom… Pročitaj više »

Zigi
Gost
Zigi
29 dana prije
Reply to  1984

Sasvim si u pravu, ali u ovom slučaju je slično kao da se zgražaš zašto pacijenti u ludnici lupaju vratima. Stvar nije noramalna u samim temeljima i svaka nadogradnja na nju će biti lišena logike i zdrave pameti tako da je neugodnost uzimanja uzorka iz sinusa u cijeloj ovoj gluposti… Pročitaj više »

1984
Gost
1984
29 dana prije
Reply to  Zigi

Ja bih barem za početak rekao da ne odbijam testiranje, ali ga želim putem sline jer je testiranje štapićem po nazofarinksu agresivno, neugodno i bolno, a potencijalno i štetno, a nitko te ne smije siliti na nešto što ti može štetiti i još je k tome neopravdano…

nekoizmase
Member
nekoizmase
29 dana prije

Nema vise starog normalnog ,mozemo samo dalje napred ,
a i ova situacija u kojoj se nalazimo ce upravo istinoljubive i pravedne
ljude izbaciti na povrsinu , a nakon plandemije rokfelerova medicina odlazi
u ropotarnicu povijesti!

POVEZANE VIJESTI

Izbornik