Covid potvrda je politički, a ne medicinski dokument – Što pitati svog liječnika?

Savjest liječnika
107 komentara

Doktori istupite, obranite svoje zanimanje od profesionalnih trgovaca ljudskim životima. Pokažite da niste korumpirani i sačuvajte integritet svoje struke.

Što pitati svog liječnika?

Ukoliko liječnik roditeljima preporuči „cijepljenje“ maloljetnika, a ovaj potom premine ili mu bude trajno narušeno zdravlje, snosi li liječnik za svoju preporuku odgovornost? Što bi o ovoj temi mogli reći izmanipulirani roditelji?

Liiječnik se nalazi na prvoj crti direktnog marketinga. On preporučuje „cijepljenje“ svojim pacijentima, najčešće se koristeći autoritetom stručnjaka. Kao i za sve druge terapije koje savjetuje ili ih propisuje, i za ovo eksperimentalno „cjepivo“ liječnik je dužan svoje pacijente vjerodostojno i kvalitetno informirati. To će postići tako da se kontinuirano informira i prati sve dostupne, ažurirane informacije, također i o rizicima terapije, a ne samo informacije iz letaka proizvođača. Svaki drugačiji pristup bio bi neprofesionalan i nemoralan.

Liječnik za proizvod koji osobno „propagira“ snosi i osobnu odgovornost. Stoga onima koji preporučuju klinički neispitano „cjepivo“, ne treba dozvoliti neinformiranost. Od svog liječnika imate pravo zahtijevati cjelovitu informaciju o „cjepivu“, dakle i o rizicima „cijepljenja“. Ukoliko liječnik „nije čuo ili ne zna“ za prijavljene slučajeve smrti ili povređivanja (deseci tisuća smrti i milijuni povređenih samo u Europi) kao posljedice „cijepljenja“, ili ne zna za štetne nuspojave, što je nažalost isto moguće, treba ga obavezno uputiti na službeni sustav pri Europskoj agenciji za lijekove – EudraVigilance.

Covid potvrda nije medicinski dokument

Covid potvrda, koja se osobi može izdati i nakon primljene dvije doze „cjepiva“, omogućuje „cijepljenjima“ odlazak na velike skupove i manifestacije te im bezuvjetno dozvoljava društvene, socijalne i radne aktivnosti koje „necijepljenima“ uglavnom nisu dostupne. „Cijepljeni“ nastavnik može predavati bez maske, „cijepljeni“ navijač može također bez maske navijati, a „cijepljeni“ kum može plesati do zore. Ukoliko se „cijepljeni“ u međuvremenu zarazio, slobodan je neometano posvuda širiti virus, bez osjećaja odgovornosti. Gdje je u tom slučaju: „Misli na druge“? Radi  li se u opisanim slučajevima o medicinskoj mjeri?

Zašto je kriterij za dobivanje Covid potvrde propisani broj „cijepljenja“, a ne medicinski nalaz? Ovo sigurno nema veze s medicinom. Primjerice, pojedinac koji je „prebolio“ Covid i nakon više od 6 mjeseci u sebi ima antitijela u vrijednosti od cca 1.000 U/mL Anti-Sars-Cov-2-S, što predstavlja značajnu količinu, ne može dobiti Covid potvrdu (pozitivan nalaz predstavlja >= 0,8 U/mL). „Cijepljeni“ bez ikakve provjere broja antitijela, istu potvrdu će dobiti.

Od kada je medicina odustala od medicinskih postupaka? Dijagnoze za druge bolesti utvrđuju se nakon obavljenih medicinskih pretraga. Bolest ili potreba za liječenjem može se utvrditi jedino dijagnozom postavljenom na temelju anamneze, simptoma i rezultata različitih pretraga.

Kada bi Covid potvrda bio medicinski a ne o politički dokument, kriterij za njeno dobivanje bio bi medicinski nalaz s definiranim rasponom broja aktivnih antitijela,  takozvano serološko testiranje, iz kojeg bi se izvlačili zaključci o stečenom imunitetu i eventualnoj daljnjoj potrebi za „cijepljenjem“. Ali podsjetimo se, „cijepljenje“ se preporučuje i onima koji su Covid 19 preboljeli, i to bez prethodnog testiranja o broju prirodno stečenih antitijela.

Ima li prevelik broj antitijela nakon „cijepljenja“ štetnih posljedica po zdravlje pojedinca? Zašto se „struka“ ne izjašnjava o dovoljnom broju antitijela? Jer bi u tom slučaju svim preboljelima, koji imaju dovoljan broj antitijela morali priznati da im „cijepljenje“ nije potrebno.  Zašto Covid potvrdu ne može dobiti osoba koja se nije „cijepila“ a ima značajan broj antitijela? Na ovoj točki „cijepljenje“ se od medicinske pretvara u nasilnu praksu.

Ista situacija je i kod dva puta „cijepljenih“. „Stručnjaci“ kažu kako im je pao broj antitijela te je potrebno ubrizgati „booster“. Ali to se ne radi na način da ih se prvo pošalje na medicinsku pretragu, kojom bi se provjerio realan broj antitijela. Kako se onda može znati da je „cijepljenjem“ potrebno ubrizgati još? Zašto ih se prije trećeg „šuta“ ne testira? Prijedlog za sve „cijepljene“: Prije nego što pristanete na treću dozu zatražite serološko testiranje. Ukoliko ono pokaže da imate dovoljan broj antitijela, nemojte se ići „docjepljivati“.

Moralna odgovornost liječnika

„Cijepljenje“ se preporučuje i trudnicama i djeci. Da je neko cjepivo sigurno za trudnice dosad se provjeravalo dugogodišnjim neizostavnim protokolima, bez šanse da terapija uđe u primjenu bez dokaza o sigurnosti i efikasnosti. Koje je medicinsko opravdanje za forsiranje „cijepljenja“ trudnica bez komorbiditeta i djece koja nisu rizična skupina klinički neispitanim pripravkom?

Je li vaš liječnik svjestan da se „cijepljenje“, zahvaljujući uvjetovanju Covid putovnice, odvija prisilno? Pristaje li on osobno na ovakvu praksu? Smatra li da se „cjepivo“ pokazalo lošim ukoliko su potrebna „docjepljivanja“? Zna li vaš liječnik i za druge medicinske proizvode gdje su proizvođači izuzeti od bilo kakve odgovornosti te da proizvodi ne podliježu naknadi štete, ili je i njemu takvo što do sada bilo nezamislivo?

Slaže li se vaš liječnik i s ukidanjem dosadašnje prakse dugogodišnjeg testiranja novih cjepiva? Smjernice FDA ne samo za stara nego i za moderna cjepiva zahtijevaju najmanje dvije godine (uobičajeno 5 do 30 godina) prikupljanja i analize podataka.  „Cjepiva“ za Covid 19 testirana su i uvjetno odobrena nakon samo dva mjeseca. Zamolite liječnika da vam objasni zašto se diskriminira prirodni imunitet. Stvaranje manjkavog „ucijepljenog“ imuniteta postalo je bolje od onog koji se može steći prirodno. Zna li vaš liječnik za porast mnogih drugih bolesti zbog uvođenja „medicinskog lockdowna“?

Ima li vaš liječnik informaciju kako mRNA i spike protein mogu prouzročiti mirkovaskularne ozljede mozga, srca, jetra i bubrega te miokarditis i razna druga oboljenja? Ništa od toga nije spomenuto u tzv. prvotnim sigurnosnim ispitivanjima proizvođača. I sukladno tome, ne boji li se, kad već zdušno propagira klinički neispitanu terapiju, dugoročnih posljedica „cijepljenja“? Hoće li za njih, ukoliko se pokažu fatalne, preuzeti osobnu odgovornost kod onih pojedinaca kojima je ovo „cjepivo“ preporučio? Što će učiniti kada mu oni počnu lupati na vrata?

Možda se svoga liječnika ne usudite pitati ova  „interesantna“ pitanja jer se bojite da će u budućnosti odbiti voditi brigu o vašem zdravlju? Ali što ćete učiniti kada vas ne puste u bolnicu ukoliko niste „cijepljeni“ ili  kada vam zbog istog razloga odbiju prepisati lijekove vitalne za vaše ili zdravlje vaših bližnjih?

Liječnici u službi ljudi

Na osnovu lažnog pozivanja na dosadašnja medicinska dostignuća s cjepivima, prešućujući da je tehnologija ovog „cjepiva“ posve nova i da nema nikakvu poveznicu s prijašnjima, ljudima se obećava zaštita zdravlja i života. Praksa, a sve glasnije i struka neovisna o farmaceutskim korporacijama, ovo u velikoj mjeri demantira, što se također (što je više moguće) nastoji cenzurirati.

Liječnici nisu prodajni agenti farmaceutskih industrija, već stručnjaci u službi zdravlja građana, prema kojima imaju obavezu. Sve drugo spada u nečasno ponašanje, uz posljedice s kojima će se pojedini liječnici jednog dana morati suočiti, svjesni da su, osobno preporučujući eksperimentalno „cjepivo“ pod svaku cijenu, a da se o istome nisu osobno kvalitetno informirali, zakazali kao stručnjaci, ali također i kao ljudi.

Onaj korak koji će prekinuti ovaj lažni narativ spirale prisilnog „cijepljenja“, a sukladno tome tiranije i ugnjetavanja, bit će upravo organizirani istupi istinoljubivih liječnika, specijalista medicinske struke, koji će prvo sebi, a onda i svima drugima početi postavljati prava pitanja te tražiti odgovore koji ne ostavljaju mjesta sumnji. Što se broj liječnika koji organizirano istupe iz „propagandne industrije“ bude povećavao, tim brže će pasti jednoumlje i započet će razgovori svih relevantnih stručnih sudionika, uz poštivanje medicinskih mišljenja i istraživanja te uz uvažavanje dosadašnje medicinske teorije i prakse. Stoga, probuditi barem dio savjesti upravo onih liječnika koji nas liječe, predstavlja put i korak iz terora u „staro“ normalno.

cijepljenjeR.O.
Pretplatiti se
Obavijesti o
107 Komentari
Najstariji
Najnoviji Najviše komentiran
Inline povratne informacije
Pogledaj sve komentare
kleopatra
2 godine prije

“Tko griješi pred Stvoriteljem svojim,
nek padne u ruke liječničke.” -Sirah 38,15

definitivno za zamisliti se… ne kazem da nema dobrih i postenih lijecnika, ali cini mi se da je vecina njih zaboravila na Hipokratovu zakletvu.

nadam se da ce sad, kad su im prakticki uveli obavezno cijepljenje, lijecnici i ostali medicinari na cijelom svijetu istupiti u javnost sa podacima o nuspojavama cjepiva, a ne samo reci “ja se necu cijepiti” nego pokusati pomrsiti planove elitama – razotkriti zavjeru, tj. planove zlikovaca sto se tice cjepiva, ali i cijele ove kovid prevare. sada imaju priliku, sve ovisi o ljudima u narodu hoce li se ujediniti protiv elita ili ce samo gledati svoj zivot. zaustaviti elite mozemo jedino ako se svi zajedno skupimo i budemo hrabri oduprijeti se.

Starina
2 godine prije

“Liječnici nisu prodajni agenti farmaceutskih industrija, već stručnjaci u službi zdravlja ”
Naravno da jesu farmakodileri! Treba im uvesti obavezu da nose na kutama reklame firmi koje dilahu, kao sportašima..
Ali pored toga su još poučeni da žrtve njihovih grešaka nisu vrijedne suosjećanja, čovječnosti i dostojnog odnosa prema ljudima. Poučeni su da su oni posebna kasta svećenstva u bijelim kutama i da žrtve nisu važne za održavanje njihovog statusa. Smiju i mogu nekažnjeno gaziti preko mrtvih tjelesa, samo ne smiju dirati u tzv alopatsku medicinu i njene religiozne dogme.

Simon
2 godine prije

Dobro jutro svim istraživačima koji se još pitaju da li je medicina iznad politike, a ne kako je stvarnost obrnuta.
Ovim tempom dolaženja k sebi možda u ovom stoljeću istraživači dođu do osviještenja stvarnosti u kojoj živimo ili možda do osviještenja prevare dođu u slijedećem stoljeću?

dis
2 godine prije

“… sve ovisi o ljudima u narodu hoce li se ujediniti protiv elita ili ce samo gledati svoj zivot. zaustaviti elite mozemo jedino ako se svi zajedno skupimo i budemo hrabri oduprijeti se.”

Slažem se Vašim promišljanjem, ali, nažalost – naši ljudi, ne kažem svi, ali žive u nekom čudnom bijegu i od istine i od moralnosti, pa tako sve ide po onoj narodnoj – “kud svi Turci tu i ćelavi Mujo”!
Po drugoj strani, kada se malo promisli – koliko je Hrvata u povijesti zadužilo ne samo Europu nego i cijeli Svijet! A danas? Gdje smo nestali? Borili smo se pod svim zastavama diljem Europe i pod našom vlasitiom da bi je, u izvjesnom smislu – iznevjerili…

Marko T
2 godine prije

Naši liječnici sudjeluju u ovoj prevari od samih početaka.
S jedne strane gledaju kako se propagandom šire laži i panika, s druge u bolnici tulumare, znajući kako se ništa tako strašno ne događa. No, niti to nije prosječnom čovjeku bilo dovoljno da prepozna prevaru. Što je žalosno, poražavajuće i zastrašujuće.
Većina, prvenstveno ovi “više rangirani” su režimski sluge i dodvoravatelji, usko povezani sa sistemom. Zna sistem gdje je mekano meso pa tu udara prvo.
Od njih nema pomoći!

Jela09
2 godine prije

U startu je izvrnuta činjenica i ljudi moraju dokazati da su zdravi, umjesto da oni dokažu da je neko bolestan.

Ukleti Holandjanin
2 godine prije

Mic po mic Ausvic

Maki
2 godine prije

“Zašto je kriterij za dobivanje Covid potvrde propisani broj „cijepljenja“, a ne medicinski nalaz?” – Zato sto bi neovisni, profesionalni, visoko strucni nalaz pokazao da tu nema NISTA – “virus” sars cov2 nije izoliran. Analiza cjepiva od strane neovisnih, postenih strucnjaka pokazala je da se u cjepivima, izmedju ostalog, nalazi veoma stetan grafen-oksid. “Pandemija” je lazna, cjepiva takodjer i toga je sve veci broj ljudi svjestan. Bandu iz “vlade” i zlocinackog stozera treba u potpunosti ignorirat i nepostivat njihove neustavne i nezakonite protokole, “propusnice” i ostala stetna i pogubna ogranicenja koja namecu svom narodu pod pritiskom svojih inostranih nalogodavaca. Svi koji stoje iza tzv. “pandemije” i podrzavaju je, s vragom tikve sade, a ko s vragom tikve sadi od glavu mu se lupaju. Pakt s djavolom ima svoj rok trajanja.

Cruz23
2 godine prije

Kako to objasniti nekome tko nema kapacitet da to shvati?

Maki
2 godine prije

“Liječnici nisu prodajni agenti farmaceutskih industrija, već stručnjaci u službi zdravlja građana, prema kojima imaju obavezu.” – Danas je na je sceni vise ovo prvo (da su prodajni agenti otrova zvanog “cjepivo”), a ovo drugo (strucnjaci u sluzbi zdravlja) moze u rubriku “nekad bilo”.

Crna
2 godine prije

Mozemo se jedino nadati da ce ovakvi portali pomoci u izvlacenju ljudi iz hipnoze. Ako se budjenje ne dogodi u nasoj generaciji, u skoroj buducnosti naci cemo se u resetiranom drustvu u kojem ljudi vise nece znati kako ispeci jaje.

Throne
2 godine prije

Ne vjerujem ljecnicima opce prakse, jer vecina je na platnom spisku farmacijskih industrija. U opce ne govore o problematici cjepiva niti ne savjetuju pacijente. Vecina ni ne pogleda anamnezu bolesti pacijenta pogotovo kod starijih ljudi, jer ako imaju vise bolesti samo im recu da moraju ici na cjepljenje jer ce ih to spasisti (cista laz). Za to slanje pacijenata dobiju bonus od 500 kn, ali kod opravdanog izdavanje bolovanja daju sto maji broj dana ds ne bi izgubili novcani bonus kao i kod izdavanja opravdanih hitnih uputnica. Npr. mene je zabolilo uho i upalili se sinusi doktorica je trazila da idem u samoizolaciju, ja sam da budem grub podivljao i otisao sam privatnom ljecniku koju je ustanovio upalu srednjeg uha i sinusa te mi je prepisao sumamed (azitromicyn) nakon cega mi je bilo bolje. Banda od obiteljskih ljecnika. Zabarikadirali su se u ordinacijama ne dizu telefone, kad im pozvonis na… Čitaj više »

NeBudiOvca
2 godine prije

Znanost bi se upravo trebala temeljiti na dokazima, kontroliranim pokusima, preispitivanju Itd. Traženje slijepe poslušnosti je nešto sto je svojstveno religijskom kultu. Čak i klasične religije su se dijelom od toga odmakle.
Tako Covid pseudoreligija ima svoje proroke (dio znanstvenika u službi globalističke oligarhije), svoje svećenike koji navještaju “istinu” ovih prvih(novinare), svoje “sakramente” (maska, cjepivo)…
Hereticima koji se usude negirati, ili cak samo postaviti neugodna pitanja, za sada slijedi javno sramoćenje, prijetnje, gubitak prava na rad. Vjerojatno je u kasnijoj fazi planirana i lomača…

Otpornik
2 godine prije

Milanović ubija. “Danas je pravo vrijeme za studirati medicinu. Možeš završiti za 15 minuta. Ima samo jedna bolest i tri simptoma”. Genijalac.

Otpornik
2 godine prije

Ovo s obaveznim testiranjem necijepljenih zdravstvenih djelatnika je zapravo za njih Win-win situacija. Testirati će ih dva put tjedno i nakon 10-tak puta sigurno će jedan test biti pozitivan. Onda idu malo 15 dana odmoriti i nakon toga su 6 mjeseci mirni, a do tada će se ova plandemija raspasti.

Tupko Glupko
2 godine prije

Više od 27.000 djelatnika u zdravstvu nije cijepljeno, a sam antigenski test košta malo više od jednog eura u proizvodnji, kratak film o tome od 59 sekundi: Nije se cijepilo više od 27.000 djelatnika u zdravstvu – ministar Beroš ucjenjujehttps://s.w.org/images/core/emoji/13.1.0/svg/203c.svg – YouTube Antigenski test košta, dakle, 10-ak kuna, a HZJZ ga naplaćuje – 150 kuna! Testiranje (PCR i antigenski test) na SARS-COV-2 u Hrvatskom zavodu za javno zdravstvo | Hrvatski zavod za javno zdravstvo (hzjz.hr) Eto razloga uvjetovanja testiranjima zdravstvenih djelatnika tko se ne želi cijepiti, i to ne jednom tjedno, sada im se najavljuje – dva puta tjedno! Uredno se najavljuje da će ih zdravstveni djelatnici plaćati sami. 150 kuna puta malo više od 8 = 1.250 kuna mjesečno izdvajanja iz plaće zdravstvenih djelatnika za ovo. SAMO za ovih 27.000 djelatnika u zdravstvu, i to SAMO za mjesec dana, potrebno je po tome napraviti 240.000 antigenskih testova. Zarada po… Čitaj više »

Zigi
2 godine prije

Nemam pojama zašto bi išao ispitivati doktora ovim pitanjima? Samo da testiram je li idiot prodana duša ili vaxerski fanatik!. Pa koga boli tuki za mišljenje doktora, jer do sada smo vidjeli njihovo ‘mišljenje’. Sorry R.O nepotreban članak.

Stari Ilir
2 godine prije

Sa njima nitko normalan nema sto vise pricati, a kamo li im postavljati bilokakva pitanja i vjerovati njihovom odgovoru.

Max
2 godine prije

Korisno

Ra-Tutankhamon
2 godine prije

Pozdrav svima.Evo da podijelim svoje današnje iskustvo.Prijepodne sa prijateljem sjedim u kafiću, pričamo i o ovom bučkurišu ali pričam o tome da sam vidio kako se može očitati QR kod kod ubodene osobe.Konobar blizu, čuje i obrati nam se riječima da je bockan dva puta, druga u 6. mjesecu, te da nek probamo na njemu.Prijatelj vadi mob, uključi skener , približi ruci, malo lijevo, desno i eto ti vraga-prikaže se ovaj broj 3222021194118.Ima li netko slična iskustva, molio bih odgovor.Jasno, konobar probljedi a mi u smijeh i kažemo sad si pravi, legalni pasek;)

1984
2 godine prije

Navedene potvrde nisu valjani dokument, kao što proizlazi iz svega rečenoga…Testiranja na tjednoj bazi nisu nužna niti medicinski opravdana, već služe samo kao sredstvo prisile za nametnuto cijepljenje u zdravstvenom sustavu. Testiranja zdravstvenih djelatnika su opravdana jedino u slučaju postojanja simptoma kada osoba može prenijeti bolest na pacijenta. U svakom drugom slučaju testiranja nisu opravdana, a još manje se moraju platiti iz džepa zdravstvenog djelatnika. Testiranje koje se provodi uzimanjem uzorka štapićem iz nazofarinksa je bolno i neugodno, te teoretski konstantnom iritacijom i traumom nosne sluznice osim krvarenja može uzrokovati pojavu tumora nosne šupljine, temeljem čega se zdravstveni djelatnik može izjasniti da želi testiranje slinom.

nekoizmase
2 godine prije

Nema vise starog normalnog ,mozemo samo dalje napred ,
a i ova situacija u kojoj se nalazimo ce upravo istinoljubive i pravedne
ljude izbaciti na povrsinu , a nakon plandemije rokfelerova medicina odlazi
u ropotarnicu povijesti!

© 2023 – Portal Logično

POVEZANE VIJESTI