Devetorica pripadnika španjolske Građanske garde ozlijeđeni dok su pokušavali spriječiti ulazak migranata u enklavu Melilla

Spanska garda sprijecava ulazak migranata
8 komentara

Devetorica pripadnika španjolske Građanske garde ozlijeđeno je dok su pokušavali spriječiti skupinu od preko 150 ilegalnih migranata da uđu na teritorij španjolske enklave Melilla na sjeverozapadu Afrike, izvijestila je u utorak novinska agencija EFE, pozivajući se na izvore.

Prema izvorima iz španjolske vladine delegacije u Melilli, migranti su pokušali prijeći španjolsku granicu u utorak oko 05:15 po lokalnom vremenu (03:15 GMT), objavila je novinska agencija, dodajući da su ih službenici Građanske garde uspjeli zaustaviti, u suradnji s marokanskim snagama sigurnosti.

Migranti su navodno bili naoružani palicama te su gađali policajce kamenjem u nastojanju probijanja na teritorij Melille, što je rezultiralo time da su devetorica španjolskih gardista zadobili lakše ozljede.

Melilla je, s još jednom španjolskom enklavom Ceuta, popularno tranzitno mjesto za sub-saharske afričke migrante, koji traže azil u Europskoj uniji. Prošlog je mjeseca na granici Maroka i Španjolske izbila neviđena migracijska kriza, kada je oko 10.000 ilegalnih migranata prešlo u Ceutu. Većina ih je već poslana natrag, dok je 1.000 ostalih, uglavnom maloljetnih, još uvijek u enklavi.

Migrantišpanjolska
Pretplatiti se
Obavijesti o
8 Komentari
Najstariji
Najnoviji Najviše komentiran
Inline povratne informacije
Pogledaj sve komentare
Bosanac
2 godine prije

Za godinu dvije ce ic u kontra smjeru preko tog zida.

Red Dog
2 godine prije

Oooo, gladni i umorni sveta…
Ko vam je to sjebao zemlje da ih morate napustiti?
USA i Jevropa, tako je.
Dodite, dodite u sto vecim kolicinama da i oni osecaju delic toga sta su vam priredili.
I ponesite motke sa sobom.

Max
2 godine prije

Ubit će nas naši prrije migrranata. Evo mene govna koja nazivam obbitelji maltrretiraju da se cjepim Baku su poslai u Dubrravu još da mene trruju i ostat će sami i prrokleti od mene Boga i Bake. Mada je nju i mene Bog ostavio a mogao nas je spasiti.

laziobmana
2 godine prije

Smrk za vodu i deri. Nema se volje, a zasto to pitajte drugdje. Voli bi vidjeti kao bi prosao Spanjolac kome bi uopce palo napamet uci u Maroko ilegalno, e taj bi se proveselio.

2 godine prije

Ovako se jedan dzankeroza uvaljivo na utakmicu. Taman ovolika ograda.
Prijateljska utakmica…svi ulazi širom otvoreni.

© 2023 – Portal Logično

POVEZANE VIJESTI