fbpx

Mohammad Javad Zarif poziva svetsku zajednicu da prisili Izrael da uništi svoje nuklearne bombe

Izrael

Teheran i Tel Aviv uključili su se u višegodišnju raspravu o nuklearnim namerama jednih i drugih; izraelski zvaničnici optužuju Islamsku Republiku da pokušava da izgradi nuklearni arsenal za napad na Izrael, a Iran se suprotstavlja ističući da je Jevrejska država jedina država na Bliskom Istoku koja zapravo već ima nuklearno oružje.

Iranski ministar spoljnih poslova Mohammad Javad Zarif apelovao je na međunarodnu zajednicu da izvrši pritisak na Izrael da se pridruži Ugovoru o neširenju nuklearnog oružja (NPT) i eliminiše svoje zalihe nuklearnih sredstava.

“Međunarodna zajednica mora primorati Izrael – koji u svom DNK ima agresiju – da odmah pristupi NPT-u i uništi svoj nuklearni arsenal”, rekao je Zarif govoreći u unapred snimljenom virtuelnom obraćanju UN-u u petak.

„A s obzirom na šest decenija obmane i tajnog razvoja nuklearnog oružja, Izrael mora biti primoran da se podvrgne najnametljitijem režimu inspekcije koji poštuju članovi NPT-a“, dodao je on.

Optužujući SAD, koje je nazvao “svetskim usamljenim počiniocem nuklearnog napada”, da slepo podržavaju Izrael, “jedinog posednika nuklearnog arsenala u našem regionu”, Zarif se požalio na navodne pretnje Tel Aviva upotrebom nuklearnog oružja protiv drugih nacija.
Diplomata je takođe “bombardovao” Vašington zbog sopstvenih napora da stvori nove nuklearne bombe i snizio prag za njihovu upotrebu, i optužio Trampovu administraciju da je ‘oštetila’ NPT odlukom da se povuče iz Ugovora o nuklearnim snagama srednjeg dometa sa Rusijom, i iranski nuklearni sporazum.

Iranski zvaničnici su više puta optuživali Izrael i Sjedinjene Države da su „dve glavne prepreke“ četiri i po decenije staroj ideji o oružju za Bliski istok bez masovnog uništenja. Teheran je demontirao sopstvene zalihe hemijskog oružja sredinom 1990-ih pre ratifikacije Konvencije o hemijskom oružju 1997. godine (koju je Izrael potpisao, ali nije ratifikovao).

Izrael održava politiku „nuklearne dvosmislenosti“. Iako se smatra da ima zalihe između 80 i 400 nuklearnih bojevih glava koje se mogu isporučiti avionima, podmornicama i interkontinentalnom balističkom raketom Jericho III, Tel Aviv ne poriče niti potvrđuje svoj status nuklearne sile.

Tel Aviv je optužio Islamsku republiku da održava tajni program nuklearnog naoružanja i zatražio je “paralizujući” sankcije protiv te zemlje zbog navodnog kršenja obaveza Irana prema nuklearnom spoju Zajedničkog sveobuhvatnog plana akcije (JCPOA). Premijer Benjamin Netaniahu takođe je više puta naglasio da Izrael “neće dozvoliti” Teheranu da postigne sposobnost nuklearnog naoružanja, i rekao da će Izrael “nastaviti metodično da deluje protiv iranskih pokušaja da se vojno učvrsti na našim granicama”.

U utorak, na spomen obilježju izraelskim vojnicima koji su poginuli tokom Jom Kipurskog rata u oktobru 1973. godine, Netaniahu je upozorio da Izrael “ne isključuje preventivni napad” protiv Irana, rekavši da će Tel Aviv biti “spreman za borbu” ako Teheran pokuša uspostavi prisustvo severno od Izraela.

4.8 9
Ocijenite članak
Pretplati se
Obavijest
guest
28 Comments
najstariji
najnoviji najviše ocjenjeniji
AJeTo
Gost
AJeTo
21 dana prije

Nezgodno je što su se arapske zemlje zaklele na uništenje Izraela. Sklonost preživljavanju s vremenom se pretvorila u hegemoniju.

Kora
Gost
Kora
20 dana prije

Ništa nije nezgodno. Iranci su potpuno u pravu, samo “silni i zabrinuti” nemaju petlje stati Izraelcima na kraj. No zato je ti Svemogući.

Mravojed
Gost
Mravojed
20 dana prije

Ključna je riječ ne mogu 🙂 . Zato im je bolje da ližu spomenike i govore da se ne boje mlada damo 😉 .

iiiistina
Gost
iiiistina
20 dana prije

priložit ću ovu objavu zbog navoda o ludom vodstvu-može se po meni prevesti=Izrael,,,razdvojimo i analizirajmo kao i priloženi video iz 2017…..što se zna…….Iz………Ra…………El:……ta već ste napredovali za analizu po dva slova….i zato što se danas zna da je natanjahu i ekipa odgovorni za Fukušimu izazvano kontroliranom eksplozijom i čeka se novi Nirnbergški proces za odgovaranje za počinjena zla protiv čovječanstva i već zna mjesto-Gitmo/Guantanamo
1. Intervencija Vijeća u ljudske poslove je rijetka jer je glavna direktiva ne miješanje da bi se omogućilo ljudima da uče na svojim greškama i postupcima drugih. Kurs koji može proći priroda, poput predstavljanja vulkana ili pandemija ili oštećenja rođenja, smatra se prilikama za duše u nastajanju – prilika za učenje. Kada je duša u nastajanju ozlijeđena ili u nevolji, oni imaju empatiju prema drugima u sličnim okolnostima u budućnosti. Tako duše rastu prema orijentaciji Služba za druge.
Vijeće svjeta interferira na širokoj razini kako bi Zemlja bila školska kuća za mlade duše u uravnoteženom stanju. Mladim dušama treba predstaviti mogućnosti za put služenja drugima. Kao i prilike za put služenja sebi. Dopuštanje bilo kakvom ludom vodstvu na Zemlji da uništi život na Zemlji pomoću nuklearnog holokausta također je blokirano, premda su Černobil i Fukušima bili dopušteni kao izazov za učenje i djelovanje političkog i kulturnog vodstva.
****************************************

Togen
Gost
Togen
21 dana prije

Treba zabraniti i uništiti svo atomsko oružje i sve tvornice za proizvodnju istog.

Sparkling
Gost
Sparkling
20 dana prije

Togen
Danas je jedno super računalo u stanju s velikom preciznošću izračunati sve parametre i posljedice na okoliš i ljude u vođenju jednog lokalnog Nuk. rata s kontroliranim exspolozijama a da ne ošteti onoga tko je iste upotrijebio. I da dođe do nekog napada na Izrael a da on ne može odgovorit ili da mu bude ugrožena sama unutarnja sigurnost, s velikom vjerovatnosti Izrael bi upotrebio nuk. oružje (taktičko) i vrlo brzo riješio bitku u svoju korist. E baš iz tog razloga oni ne žele da Iran posjeduje nuk. kapacitete s kojim bi u slučaju nuk. udara moga uzvratiti istom mjerom. A kad bi Iran imao istu ili bar donekle sličnu silu u nuksima, na Bliskom Istoku bi zavladao mir. Jer strah od potpunog uništenja bi prevladao kod jednih i drugih.
Međutim, puno se priča o Nuk. oružju a malo se zna o onom još opasnijem BIOLOŠKOM.
Tko vam danas može tvrditi da ne postoji takvo biološko oružje za koje nema obrane i da isto može nekontrolirano mutirat i blago rečeno zbrisat čovječanstvo s ovog planeta. Ja se bojim da se takvo nešto strogo čuva i bolesni umovi to ne žele uništiti niti podijeliti info s protivnicima. Bolesnika koji su na vladajučim pozicijama ima više nego dovoljno da u budućnosti takvo nešto bude upotrebljeno.
LP

nessy
Gost
nessy
20 dana prije

Mene zivo zanima, tko i po kojem kriteriju odlucuje koja zemlja moze imati nuklearno oruzje, a koja ne. Svi znaju da zidovi, ilegalno razvijaju svoj atomski program desetljecima, ne dozvoljavaju nikakvu medjunarodnu kontrolu, a kao, Iran je problem?

nessy
Gost
nessy
20 dana prije

Ima jedan film, zove se “Moje pjesme, moji snovi”.

iiiistina
Gost
iiiistina
20 dana prije

oko ove teme ima dosta za prokomentirati gledajući i u daleku povijest židovske rase koja se kroz proteklo vrijeme infiltrilala po svim važnim pozicijama na planeti i smatraju se vlasnicima ove planete što nikako ne more donositi dobra nikome te vidimo da ucjenjuju sve države svijeta i upregnuli potencijal SAD-a za svoju prljavu dominaciju di imamo i povijesna-biblijska svjedočenja uz podršku viših sila o istome u ona vremena. ….te more i ovaj podsjetnik da sve ima svoj i početak i kraj.
……………”Možeš kako hočeš ali nečeš dokle hočeš.”
priložit ću ovo zbivanje sa početka 2017 koje je jako znakovito-i nosi pitanje tko je izveo ovako nešto di mislim da vodstvo Izraela svakako zna ispravno razumjeti-protumačiti isporučeno uz ostale sl-pojave na nebu kojih ima na netu………….
ukoliko ima prisutnih koji su educirani razumjeti korištenu nebesku geometriju,hvala na odzivu……….slijedi prilog:
https://youtu.be/5nQ-NJLJHP4

iiiistina
Gost
iiiistina
20 dana prije

što se more još priložiti uz ovu objavu:
…….Imate pravo na istinu svidjela vam se il’ne !………………
pa krenimo………….ovaj planet pod nazivom “Projekt Zemlja”je pod nadzorom-dokaza imaaaa

Svjestan sam činjenice da je ovo za vas nevjerojatna tvrdnja, no naš znanstveni napredak nije moguće usporedjivati sa zemaljskim znanjima koja ostaju daleko ispod svemirske razine. Mi možemo činiti ono što biste vi smatrali fantazijom. Niska moralna i duhovna razina priječi Zemljanima prijam većega broja znanstvenih spoznaja, budući da bi to bilo zlouporabljeno za ratovanje i ubijanje.

Godinama i godinama promatramo sva područja vaše planete, kao i sve stanovnike Zemlje, o kojima vodimo točne zabilješke.

Doći ćemo k vama u tjelesnoj formi zemaljskoga čovjeka, u materijaliziranim svemirskim brodovima čije su slijetne putanje u stratosferi. Naš dolazak nije uskladjen sa zemaljskim kalendarnim sustavima, već s Božjim nalozima koji su reakcija na ponašanje čovječanstva u ovome razvojnome ciklusu. Potrebno je da ljudski rod svojim okretanjem k Bogu i dobru iskaže nakanu poboljšati svoje moralno stanje. Očekuje li pomoć, mora dokazati da je zaslužuje.

Sve što ti se ikad desi, bez razloga nikad nije
To duhovni ispiti su, u tome se tajna krije.
Svo bogatstvo ovog svijeta ne može ti dat blaženstvo
Samo mir nutrine tvoje, Božja iskra – savršenstvo.

Z.A.
Gost
Z.A.
20 dana prije

Bravo za ovaj post.

Tvrtko
Gost
Tvrtko
20 dana prije

Nočas bilo nevreme, sigurnosni sustavi pali, pobjeglo nekoliko korisnika usluga u Vrapču !

nessy
Gost
nessy
20 dana prije

Odlican tekst za 24 sata.

iiiistina
Gost
iiiistina
20 dana prije

moguće ima netko tko zna za ovo događanje no sada ću vam prepisati jedno svjedočenje koje se odvijalo 1994 na granici Hr-BiH po opisu obučavanoga svjedoka negdje oko LičkoPetrovoselo i tamo nije mogao pristupiti nitko nepozvan a i pozvani su ulazili u taj prostor po posebnoj proceduri, rječ je o prisutnosti čuvara života na ovoj planeti za koje još ima živih svjedoka koje bih volio bar jednoga pronaći a za jednog obučavanog se zna…..i velika je simbolika za njegov odabir jer svi znamo što je otrpilo Sarajevo……Sarajevo i u vrijeme objave prisutnosti je vodio sirotište za djecu stradalu u ratu i koja su izgubila oba roditelja.
navesti neke dijelove iz knjige o ovom zbivanju:
Počnimo s prvom podukom :
Jučer sam ti rekao da je tvoja misija pomoći ljudima osloboditi se straha,to će biti osnova tvog učenja dok si ovdje.Strah nije ništa drugo nego samonametnuta prepreka doživljaju LJUBAVI.Zašto je samonametnuta?Zato jer smo izabrali sebe gledati u svjetlu suprotnom od onog kakvi doista jesmo,radi se o tome u stvarnosti,mi smo iskustvo ljubavi.To je naša bitna narav.Straj je naš pokušaj da spriječimo spoznaju samog sebe, da ne vidimo sebe onakvima kakvi jesmo,čovječanstvo je sebe samo uvjerilo da je slabo,ranjivo i otvoreno za napade.Istina je suprotna.Ono što je Bog stvorio ostalo je takvim,na sliku i priliku Boga,Ono što je stvoreno cjelovitim, ne može se podijeliti ali se može pogrešno zapaziti a to je uloga straha….zapaziti savršenstvo kao nesavršenstvo,vidjeti istinu kao neistinu.Vidiš li Jimmy kako je to jednostavno? U stvarnosti ti uopće nisi tijelo, već duh.Biti stvoren na sliku i priliku Božju nema ništa zajedničko s tijelom VEĆ S NERANJIVOŠĆU DUŠE.Poistovjećujemo se s tijelom jer mislimo da smo slabi a ne jaki.Čak ni uvjerenje da je tijelo spojeno s dušom nije potpuno ispravno………………………………………
********************************
…….Jedan – ili Učitelj kako ću ga zvati – rjetko je razgovarao s drugima, budući da je bilo tako susrete s njim smatrao sam velikom čašću…….”Danas je prvi dan tvoje poduke o Božanskom svjetlu”…….rekao je dubokim ozbiljnim glasom. Obrati pozornost jer moraš integrirati svaku poduku prije nego što počneš podučavanje drugih ljudi. zapamti da ću te podučavati o energiji a ne o obliku.Oblik je rezultat energije,rezultat misli.Bez misli oblik nebi postojao.Kada promjenimo način na koji mislimo,oblik se mjenja.To je bit učenja.Naš zadatak nije da promjenimo svijet već da promjenimo svoje misli o svijetu.Ove rječi zvuče ti poznato,zar ne?To je stoga što govorim jezikom koji razumiješ.Kada podučavaš,moraš prvo odrediti jezik učenika koji će te slušati.Nije bitno koje rječi koristiš već to da su one usmjerene na istinu.
A što je istina ?
Jednostavno ovo – LJ U B A V……je stvarna jer je cjelovita.Mir je stvaran jer je temeljit. BOG je stvaran jer je vječan.Ono što nije vječno,cjelovito i temeljito nije ni stvarno.Ne postoji i ne može djelovati.Naš je zadatak otkriti što je stvarno čineći to, otkrit ćemo narav onoga što nije stvarno.Kako je bilo u tvojoj prvoj cjeloj meditaciji? Bilo je kako si rekao…dvanaest sati prošlo je za tren.Nisam osjećao da sam tamo već da lebdim negdje u prostoru.Pokušaj se oduprijeti potrebi da odlutaš rekao je.Poput Poslanika tvoj je posao da budeš nazočan.Ljudi moraju vidjeti da je ono što podučavaš razumno.a ne otkačeno.Previše toga je rečeno o duhovnosti kao bijegu umjesto da dopustimo da ona ispuni svoju funkciju i dovede nas do istine, važno je biti utemeljen-dostupan.Ako budeš takav,ljudi se prema tvom podučavanju neće odnostiti kao prema bajkovitoj religiji ili novodobnoj izmišljotini.Potrebno je u njima probuditi vjeru u konkretnu stvarnost istine a ne ih navući na živi pijesak privida. U redu ?

Z.A.
Gost
Z.A.
20 dana prije

Opet odlicno… Ljubav je najveca i najcisci oblik energije .Ne trazi nigdje ljubav van sebe u tebi je samo se ocisti i dopusti joj da izadje iz tvoje nutrine na svijetlost i onda zivis pravi zivot koji ti nikad nije bio uskracen … Bez ovog ostajes u tami na koju smo se navikli kao pijanci jer ne znamo i ne razumijemo ljubav jer ona je energija i samo na trenutak bljesne u nasoj tami da nas podsjeti da je tu…

iiiistina
Gost
iiiistina
20 dana prije

idemo daaaaljeee…….
prilozi o prisutnosti čuvara života na tlu Balkanskog razaranja i vremena činjenja zla ima i ovaj tekst jer ide ovako……prisutnost 12 godina-12 čuvara života-12 ljudskih pomagača-12 h neprekidna emitiranja Božanskog Svijetla od 24h-12h….-12 mjesta na kotaču posebnoj napravi koji pojačava emitiranje iz srca čuvara života i srca ljudskih pomagača koji nadopune energiju emiteru kad oslabi emitiranje koji su prethodno dovedeni na granicu Hr-BiH i-pozivom direktno u mozak sa raznih dijelova ove planete.
iz jedne objave…stoga admin Max ne traži me linkove jer prepisujem iz knjiga:
……..Nema više potrebe da se ikada osjećate sami, kad shvatite da oko vas postoji inteligenatan život koji želi komunicirati sa ljudskim bićima.
Čim se 12 Spirala, koje će vas povezati sa 12 informacijskih centara, počnu formirati – Biblioteka će se aktivirati.
Ljudska vrsta je dizajnirana da bude ključ u pristupu ovoj informaciji u Živućoj Biblioteci. O tome bi vam mogli pričati priče i priče.
Prije miliona godina, sav život je ko-egzistirao na planeti, pogotovo za vrijeme dinosaura, kad su ove velike životinje služile kao čuvari planete i izvjesne energije su se gradile da ovdje pohrane podatke. Ovo se dešavalo milionima godina.
Sada je sistem sa brojem “12” onaj koji vas povezuje sa time i kad pogledate oko sebe vi ćete ga svugdje vidjeti. To je bilo uvedeno iz razloga da se vas poveže sa nečim negdje drugdje.
To nije vaš prirodni bioritam, nego jedan grupni dogovor da se koristi energija od “12” u različitim sistemima stvarnosti. To je kodirana formula. Mnoge stvari koje nemaju smisla vašem logičkom umu, imaju enormno puno smisla kodiranim svjetlosnim vlaknima i vašem tijelu koje postaje sve više i više senzibilno.
Ima i onih koji kažu da je ovo jedan skroz ne-efikasan sistem i da nije u prirodnom toku. Ali “12” je tok na koji je vaš planet “naštiman”.

Kora
Gost
Kora
20 dana prije

“stoga admin Max ne traži me linkove jer prepisujem iz knjiga”

Ako govorite o Istini i Ljubavi, onda Vas neće smetati ako Vas ja ljubazno zatražim podatke o izdavačima, nazivima i autorima knjiga iz kojih prepisujete tekst koji ostavljate u svojim komentarima.

iiiistina
Gost
iiiistina
20 dana prije

hvala na upitu……nemoj se razočarati…jer tekstovi su skupljani iz komentara-rasprava-knjiga sa pdf statusom po meni zanimljivim djelovima ne bilježeći autore i izdavače već po mom odabiru osječaju da ima istine no za tebe ću ubuduće si kopirati link da i sam znam di je što nađeno ali nisam mislio da je to bitno već ovo što sam odabrao ine ide nam u prilog što se puno sa neta pobriše i nije više dostupno-cenzura uvjerio se više puta …danas čitam i ne stignem sve pa ostavim za poslije a ono nema pristupa ili povučeno na zahtijev aut.prava ali neke jako dobro pamtim pod jedan nema na netu a pod 2 ima.

  1. James Twyman, Poslanik Svijetla
  2. schlemmer v. phyllis – jedini planet izbora
iiiistina
Gost
iiiistina
20 dana prije

….i još ovaj dio iz svjedočenja :
…..Uđi, molim te.Ušao sam i pristupio središtu prekoračio sam deblju crtu na podu koja je zaokruživala dvanaest žbica.Žbice nisu bile načinjene od crta već od stotina malih simbola vrlo drevnog izgleda koji su stvarali privid crta.Znaš li zašto si ovdje?Ne znam čak ni gdje sam a kamoli zašto sam ovdje rekao sam.Ovdje si da učiš o Miru,ne onoj vrsti mira koju razumije svijet,već o iskustvu mira bez suprotnosti .To je mir koji se ne može pronaći u svijetu,ali se u njemu može izraziti.Izražava se kroz Božansko Svijetlo ili produžetak energije koja predstavlja sam temelj života.Svijet mora konačno razumjeti kako stvoriti kraljevstvo MIra,svijet zasnovan na………………. lj u b a v i ………a ne strahu.
………Sve će se dogoditi kao što je potrebno.Pokušaj se opustiti i biti strpljiv.Sve je u redu.Kakvo je ovo mjesto?Ovo je mjesto postojalo u jednom ili drugom obliku,na jednom ili drugom mjestu tisućam godina.To je luća Poslanika Svjetla.Kotač na kojem sjediš vrlo je važan jer se ovdje donose odluke za čovječanstvo,a koje čovječanstvo još nije sposobno donijeti za sebe.To je odluka M i r a. S ovog kotača se energija Božanskog Svjetla ili M i r aa širi kroz prostor i vrijeme.Svijest planeta do sada nije bila sposobna održavati tu energiju sama za sebe.Zbog toga je ovo mjesto postojalo skriveno u područjima svijeta gdje je energija najzamagljenija – to su područja s najviše nasilja i nereda.Sada je kolektivna svijest spremna da se pomakne na sljedeći stupanj evolucije.Uskoro više neće biti potrebno materijalno mjesto za širenje Božanske energije jer će male grupe i pojedinci biti dovoljno snažni da to učine sami.I zato si ovdje,da doživiš Božansko Svjetlo i naučiš ga širiti.

iiiistina
Gost
iiiistina
20 dana prije

ima li limita za komente na ovom sajtu-provjerimo ….
……„Nudite jedni drugima hranu što je češće moguće,,,,,,,,,,,,,
……Morate osigurati da uzbudljivi mirisi dolaze odasvud,
… Sviđalo ti se to ili ne, sve se mijenja. Rezultat će to biti najdivnije iskustvo u čovjekovoj povijesti ili najstrašnije porobljavanje koje možete zamisliti. Budite aktivni ili abdicirajte, budućnost je u vašim rukama. “” – William Cooper, 24. listopada 1989. (kralj zviždača-Preminuo: 5. studenoga 2001.,-recimo kao i Sičin-Velikovski-Levašov i mnogi ostali neumorni svjedočenja istine)
………..o Bobu Lazaru, junaku jednog vremena koji je odlučio prokockati vlastitu karijeru i privatnost radi šireg društvenog interesa…
„Ja govorim istinu! Ono o čemu pričam mogao bi biti najvažniji događaj u ljudskoj povijesti! Dakle, mi ovdje govorimo o kontaktu, stvarnom fizičkom kontaktu, dokazu pristiglom iz drugog sustava, s drugog planeta, od drugačije inteligencije. To bi bez pogovora morao biti najznačajniji događaj u ljudskoj povijesti!“
……………“Dobro jutro, profesore!”
“Već ste se odlučili i izabrali da vam je krajnji cilj spajanje sa sviješću. ………………………vezu teksta prepuštam svakome na probavu po izboru………..jer ovo što proživljavamo je samo mali dio opakih autora znanih i iz PerunVeda.
ajmo priložiti autoru teksta još nešto iz bogatog menija….hrane je doista puno pa evo nešto opipljivo istinito-čovjek je još živ unatoč pojedenoj “egzotičnoj hrani” uz potvrdu entiteta koji se više ne krije i evo nam i lipoga njihova teksta iz prebogatog objavljena menua:
Talk: Bob Lazar
Note: written on May 15, 1997
prevod:
Poput Billa Coopera, Bob Lazar istinito iznosi svoja iskustva, a poput Billa Coopera napadnut je i zna da je u opasnosti i da bi mogao izgubiti život. Obojica su dobro hodali i igrali opasnu igru. Tamo gdje drugi govore o svom prolaznom izlaganju dokumentima ili na perifernim detaljima o mogućim srušenim brodovima, podaci koje Bill Cooper i Bob Lazar daju nisu glasine ili glasine, već iskazi iz prve ruke očevidaca njihovih aktivnosti u neposrednom kontaktu s MJ12. Oboje u tome krše sigurnosnu zakletvu, izvan one točke kad to dopuštaju oni koji žele kontrolirati odljev informacija o tajnim vladinim aktivnostima.
Crta se negdje mora povući i oboje su prešli ovu crtu. Zapravo su obojica živi samo zato što su izašli u javnost, i to bučno, prije nego što bi ih mogli ubiti. Bob Lazar upleten je u skandale osmišljene da ga diskreditiraju i dopustio je da se to dogodi jer alternativa stoji iza ove diskreditacijske kampanje, režeći i šištajući prema njemu. Kao i u suradnji Billa Coopera s glasinama o njegovom mentalnom zdravlju, Bob Lazar je naučio živjeti s kampanjom mrlja kao manje od dva zla. Radije bi živio, diskreditiran, nego da se sretne s nesrećom.
Bob Lazar istinski opisuje svoja iskustva dok je angažiran kao izvođač radova kako bi pomogao vojnim inženjerima i fizičarima koji su pokušali preokrenuti inženjerske svemirske brodove, posuđene za MJ12, od strane vanzemaljaca u službi za samo-sebe. Njegovi uvidi u zamršenu prirodu vojne operacije koja se pretvara da je znanstvena nisu maštarija niti bi iznenadili nekoga u privatnoj sferi izloženog kako vojska djeluje. Disciplina i duga povijest suradnje s nadređenima prije su kompetencije. Međutim, čak i kad bi se najkompetentnijim znanstvenicima dodijelili da unaprijede inženjering ovih brodova, oni to ne bi uspjeli, jer je tajna njihovog rada zaključana tamo gdje ne mogu zaviriti! Izvor energije na ovim brodovima uistinu je Pandorina kutija, koja se raspada kad se otvori, uzimajući sa sobom sve u neposrednoj blizini.
Istinit onoj osnovi pod kojom je Bob Lazar radio, naučio je malo informacija koje je vojska već prikupila. Ispunio je praznine vlastitom hipotezom, ali nije došao do ispravnih zaključaka. Čak i ako su mu informacije uskraćene, on ili drugi ljudski znanstvenici ne bi došli do točnih zaključaka. Doseg je predugačak, ne samo zato što ljudski mozak ima relativno ograničen kvocijent inteligencije, već zato što hipoteza o kojoj se ljudski znanstvenici drže iz lojalnosti nije točna. Oni počinju hendikepirani, a kako bi napredovali u ljudskom društvu, drže se hendikepa preferirajući neovisnu misao. Dakle, bijesno trče pogrešnim cestama. To su dobro znali vanzemaljci koji su brodove osiguravali za stražnji inženjering, a u situaciji u kojoj bi inače bili, oni ne bi smjeli osigurati brodove.

iiiistina
Gost
iiiistina
20 dana prije

………………………….(poslušat ću savjet komentatora pod …….Kora da me jope’ne zaskoči)
Hoću li, Gospode, i ja u raj?
Želim, al’ sve se bojim.
Jer tamo će biti slava i sjaj,
A ja na niskom stojim!
Već ako imaš gdjekoji kutić,
I to je mnogo za me.
Stisnut ću tamo se, suhi k’o prutić,
Usko je moje rame.
Nikomu neću praviti sjene
Bez buke bi to bilo.
Gospode, ne zaboravi mene,
Ako to ti je milo.
Ako Ti nije milo prisuće
Takova odrpanca,
Pusti, da bar na vratima kuće
Čekam kog Tvojeg znanca.
Da ga zamolim, da se za me moli.
Ako se ni to ne da,
Ja ću svejedno čekati doli,
Već i poradi reda!
Pa kada uđu, kojim je dato,
I mjesta biti neće:
Nebo je malo, al’ ništa zato…
Srce je Tvoje veće…
Autor :Bonaventura –preminuo 03.08.2017

fierufveirgebdfvneif
Gost
fierufveirgebdfvneif
20 dana prije

Ovaj se pravi blesav ko fol ne zna da svijetom i Iranom upravljaju ovi koje kritizira a vjerojatno je i on te krvi.

Max
Member
Max
20 dana prije

Zariff je u pravu. Izrael prijeti Iranu zbog nuklearnog oružja a sam desetljećima ima nuklearno oružje izvan svakog sporazuma i kontrole.

iiiistina
Gost
iiiistina
19 dana prije

⭐ ⭐ ⭐ ⭐ ⭐ ⭐ ⭐ ⭐ ⭐ ⭐ ⭐ ⭐
Dopuštanje bilo kakvom ludom vodstvu na Zemlji da uništi život na Zemlji pomoću nuklearnog holokausta također je blokirano, premda su Černobil i Fukušima bili dopušteni kao izazov za učenje i djelovanje političkog i kulturnog vodstva.
ovo je komentar sa više instance i sa više strana se naiđe da je nadzor prisutan….samo mi još nije jasno oko Sodome i Gomore=Hirošima Nagasaki a o Mohenjod’aro posebno kao i učinak “kovčega saveza” pa očito i tamo ima odmetnika i samovolje.
⭐ ⭐ ⭐ ⭐ ⭐ ⭐ ⭐

nessy
Gost
nessy
20 dana prije

Zidovi ce dozvoliti kontrolu svojih nuklearnih postrojenja nikad, a atomsko oruzje ce unistiti odmah zatim.

Bosanac
Gost
Bosanac
20 dana prije

Zato mi ovdje imamo https://youtu.be/zk4vd2CBEcE

Cia
Gost
Cia
20 dana prije

Pa posto cionisti ubijaju irnace nepostojecim virusom ne trebaju im nuklearne bombe koje su nepostojece isto ko i virus

Jarilo
Gost
Jarilo
20 dana prije

Iran je rekao istinu, samo mi svi znamo da nikakva međunarodna neće prisiliti Izrael da se odrekne nuklearnih bombi jer međunarodna zajednica i UN su sluge istih ljudi koji su stvorili Izrael. Stoga nema nikakvog smisla postavljati takve zahtjeve jer nikad se neće ostvariti.

POVEZANE VIJESTI

Izbornik
28
0
()
x