Dosta je bilo mazohističke politike – Europa se mora promijeniti ili će umrijeti

Kraj Europe
31 komentar

O nedavnim terorističkim napadima se piše na tisuće članka, analiza i izvješća. Političari drže govore i izražavaju sućut Španjolskoj. Ljudi dolaze na mjesto napada i šarenim kredama crtaju cvjetiće i ispisuju poruke podrške ranjenima i obiteljima poginulih, a sve se može reći u dvije rečenice.

Senator John McCain i neokonzervativci u Americi se suprotstavljaju američkim građanima koje definiraju kao “desničarske ekstremiste”, ali istovremeno naoružavaju naše neonacističke susjede u Ukrajini, samo kako bi ostvarili vlastite geopolitičke ciljeve u borbi protiv Ruske Federacije.

Obama i neoliberali u Americi tuguju zbog islamističkih terorističkih napada, ali zato podupiru fanatične vehabijske koljače na Bliskom istoku kako bi ostvarili svoje geopolitičke ciljeve u borbi protiv Irana i njegovih saveznika u regiji.

U oba slučaja, oni koji trpe posljedice kriminalne politike republikanaca i demokrata, neokonzervativaca i neoliberala, osim lokalnog stanovništva su, naravno, i Europljani, koji desetljećima slijede američku politiku s duboko ukorijenjenim osjećajem mazohizma.

Sada počinjemo plaćati cijenu suludih odluka naših političara. U međuvremenu, Sjedinjene Američke Države, sa 6000 kilometara oceana koji ih razdvaja od katastrofa koje kombiniraju po svijetu, imaju vremena razbijati spomenike i baviti se ravnopravnošću spolova.

Europa se mora promijeniti ili će umrijeti.

teroristički napadi
Pretplatiti se
Obavijesti o
31 Komentari
Najstariji
Najnoviji Najviše komentiran
Inline povratne informacije
Pogledaj sve komentare
StarDam
6 godine prije

Uvod je baš dobar. Kad će članak?

X3M
6 godine prije

Odlican clanak.
Kratak I jasan za ljude koji razmisljaju svojim mozgom a ne upijaju sto I drugi namecu putem medija I sl.

Svaka cast na clanku.
Jos da neto od euro politicara to shvati I kaze …. Pa gdje bi nam bio kraj…

Osoba C
6 godine prije

Europa? Stara, ofucana kurva u novim krpicama!
Kad u javnoj kući ne ide posao, mijenjaju se kurve, a ne namještaj.
Ovo je samo figurativno.
Dame koje se bave ovim zanimanjem zaslužuju svako poštovanje, jer je njihova uloga u društvu nemjerljiva, a one su zbog lažnog morala uvijek na stupu srama.

Laki Topalović
6 godine prije

Potražite u veljači prosvjede u Barci ”NEĆEMO TURISTE – HOĆEMO MIGRANTE”

CDNVS
6 godine prije

Europa: Kaaaaasno je sad. Kaaaaasno za sveee… Nemam volje, a nemam ni snage, da se mijenjaaam…

Weteran
6 godine prije

Impotentna EUnija, predvođena Končitom Vurst je osuđena na propast!
Gospodari Novca ne mogu i ne žele više da trpe i tolerišu veoma skupog “Evropljanina”?!
Hrišćanska Evropa ima šansu!?
Spas je izlazak tenkova serije “T” na Lamanš !? Sve ostalo je kozmetika. Zabijanje glave u pesak, ….

Alerik
6 godine prije

U tekstu su sasvim pogresno politicari koji upravljaju drzavama nastalim na razvalinama Jugoslavije (koja je takodjer nastala kao projekt na razvalinama propalih drzava) nazvani ‘nasima’.Nisu nasi.Zato jer ih nismo izabrali,iako toboze jesmo. Zivimo u sustavu u kojem glasovanjem verificiramo tudje izbore. Televizije su nam u vlasnistvu stranih korporacija (a sva vlasnistva svega bitnoga vode ka vlasnicima FED-a,kako je to pokazalo istrazivanje svicarskih znanstvenika),vlasnik Hanza medija (bivsi EPH) nam u elitnom tv terminu kaze da je clan masonske loze i mi preko toga prelazimo sutke,kao da je nebitno.A rijec je o sredstvu za programiranje masa,njihovih stavova i izbora.
Dakle,nisu nasi.Njihovi su.Protiv nas je malobrojna klika koja uzurpira nasu moc.Njihova moc izvire iz nase nesvjesnosti o vlastitoj moci.
Euripa se vec mijenja.I nece umrijeti.Ozivjet ce je imigranti,postat ce rasno izmijesana i bijelci u njoj ce postati manjina.

Alerik
6 godine prije

Sasvim je nepravedno poistovjećivati Amerikance – narode koji žive u SAD-u s njihovom Vladom i onim što ta Vlada čini. I sami Amerikanci su žrtve te iste NWO politike. Prosvjede i antiprosvjede po Americi, na valu akumuliranog nezadovoljstva radničkog dijela populacije, koja je na isti način kao i mi ovdje svakodnevno maltretirana pravima manjina (biti članom manjine u ‘tolerantnom’ društvu znači biti privilegiran i financiran iz poreza kojeg uplaćuje radnički dio populacije – pa primjerice Hrvatska oko 2 milijarde kuna godišnje isplaćuje raznoraznim portalima, homoseksualnim udrugama i svima koji promiču svaku moguću ideju koja znači otklon od nacionalne države, suvereniteta) predvode infiltrirani agenti FBI-a kako bi pokazali urbi et orbi da Trump ne valja. Riječ je o kontrarevoluciji u SAD-u koju financira Deep state.

Proleter
6 godine prije

Svima koji imaju zrno soli u glavi odavno je jasno da ce Europa skupo platiti kolaboraciju sa kozojebima , isila ,pogotovo ovu posljednju u Siriji .Problem je sto Europa nema politiku a jos manje politicare ,tzv EU parlament u briselu je americka ispostava za sirenje demoNkracije . Europi moze pomoci samo Rusija , kao sto je to radila x puta u povijesti , medjutim ova danasnja struktura u Kremlju vjerojatno nece imati milosti za one koji su ih opkolili nato snagama , one koji svim silama provociraju bratoubilacki rat u ukrajini , oni koji uvode sankcije Rusima zbog toga sto unistavajau vjerske fanatike po svijetu , one kojima ruski politicki i vojni vrh sa mnogo strpljenja pokusava objasniti da se okane corava posla u siriji , ukrajini itd itd jer ce cijena biti golema za citavi svijet i konacno svijet moze biti sretan sto posljednjih 10 tak godina ima Putina… Čitaj više »

gost
6 godine prije

kratak ali super jasan i odlican tekst! svaka cast!

Proleter
6 godine prije
alan ford
6 godine prije

Senator John McCain i neokonzervativci , te Obama i neoliberali–to je sve isto, oni svi rade za istog gospodara: za takozvanu duboku državu, za stvarne vladare SAD,-a, bankarsku i oligarhijsku mafiju, čiji je centar američka nacionalna banka, Federal Reserve, u privatnom vlasništvi hazarskih obitelji; Rotschild, Rockefeller, Warburg i drugih Takozvani neokonzervativci nisu nikakvi konzervativci već također neoliberali, i skoro svi su cionistički hazari, kaže Paul Craig Roberts. Glavni ideolozi Bushevih ratova na Bliskom istoku bili su hazari-neokonzervativci Paul Wolfowitz, Richard Perle i drugi. McCain je jedan od najvećih ratnih jastrebova, odvratni patuljak, takozvani “nežidovski cionist”. Pored njega, poznati ratni huškač, je i drugi republikanski senator Lindsay Graham.. Europa nije isto što i EU; i cjenjeni Saša F. ne treba kopirati zapadnjačke medije koji uvijek stavljaju znak jednakosti između Europe i EU. Oni EU uvijek nazivaju Europa i tretiraju je kao da je jedna država što nije. Europa, mislim na kontinent… Čitaj više »

© 2023 – Portal Logično

POVEZANE VIJESTI