Duboka država sada pokušava izbrisati sve osuđujuće dokaze o korupciji, razvratu s prijenosnog računala Huntera Bidena

Hunter Biden
15 komentara

U tijeku su novi i usklađeni napori kako bi se uništili svi dokazi koji ukazuju na prljavu, ponižavajuću korupciju, koja se odnosi na kriminalne aktivnosti obitelji Biden, koji su pronađeni na prijenosnom računalu Huntera Bidena godinu dana prije nego što je duboka država ukrala reizbor predsjednika Donalda Trumpa. Prema Mirandi Devine, autorici knjige “Laptop From Hell”, potpunog i temeljitog obračuna svih materijala koji su do sada pronađeni na Hunterovom računalu, kao istraga o prvom sinu zbog navodnih prihoda od poreza i inozemnog lobiranja, drugi rade “na flip the script” o velikom skandalu.

Kolumnist New York Posta primijetio je:

”Kevin Morris, velikodušni odvjetnik iz Los Angelesa koji je Hunteru posudio više od 2 milijuna dolara kako bi otplatio svoje porezne dugove, pokrenuo je senzacionalnu kampanju za odnose s javnošću, kako bi diskreditirao stvari vezane uz famozno prijenosno računalo i skrenuo pozornost sa osuđujućih otkrića o međunarodnom utjecaju obitelji Biden. Morris, 58, okupio je tim od 30 odvjetnika i istražitelja kako bi pomogao svom prijatelju Hunteru, 52, “otupiti udar” Delaware istraživanja”, navodi CBS News.

Međutim, Devine izvještava, prema curenjima iz Morrisovog kampa, zajedno s rukom iscrtanim planovima, koji su podijeljeni s onima koji su mu bliski, postoji kaotičan projekt dezinformacija koji se pojačava kako bi se prepravila povijest i priča iza podrijetla prijenosnog računala.

“Protunarativ koji Morris postavlja u Hunterovo ime nema nikakve veze s osuđujućim sadržajem prijenosnog računala, kojeg su više puta više medijskih organizacija označile kao autentičan, otkako je The Post objavio priču u listopadu 2020.”, napisala je Devine.

“Umjesto toga, Hunterov tim pokušava posijati zbrku oko toga kako je prijenosno računalo postalo javno, poričući da je 12. travnja 2019. ostavio svoje prijenosno računalo u radionici Johna Paula Mac Isaaca u Delawareu i tvrdeći da su njegovi privatni podaci na neki način ukradeni, ‘hakirani’ ili ‘klonirani’”, nastavila je, ističući da su njezine novine već dobro utvrdile stvarni lanac skrbništva koji uključuje računalo.

Zapravo, Mac Isaac je legalno posjedovao prijenosno računalo nakon što je bilo napušteno više od 90 dana, kada se Hunter Biden nije uspio vratiti i vratiti svoju imovinu dok je platio račun za popravak od 85 dolara.

Nakon što je na prijenosnom računalu pronašao materijale vezane uz Ukrajinu za koje je vjerovao da su relevantni za prvo suđenje Trumpu za opoziv, serviser računala predao je uređaj FBI-u 09. prosinca 2019. godine.

Sljedećeg kolovoza, samo nekoliko mjeseci prije izbora 2020., od FedExa je poslao kopiju tvrdog diska prijenosnog računala Bobu Costellu, odvjetniku Trumpovog osobnog odvjetnika Rudyja Giulianija, koji je tada upozorio The Post.

“Tvrdi disk je bio temelj bombaških izvješća The Posta u listopadu 2020., otkrivajući umiješanost Joea Bidena u Hunterove inozemne poslove, unatoč njegovim poricanjima”, nastavila je Devine.

“Ali prema Morrisovim pričama, Mac Isaac nije ostavio prijenosno računalo, samo laptop koji je Hunter ostavio 01. veljače 2019. u uredu svog psihijatra, dr. Keitha Ablowa, u Newburyportu, Massachusetts, gdje se liječio od ovisnosti o cracku”, dodala je.

Na svojoj ručno nacrtanoj karti planova, i u razgovorima s osobama od povjerenja, Morris navodi da je Roger Stone, jedan od Trumpovih saveznika, sa Stoneovim odvjetnikom, Tylerom Nixonom, osmislio zavjeru s Ablowom i Macom Issacom za stvaranje “klonova” prijenosnog računala, koji je navodno ostavljen u Newburyportu kako bi naštetio mogućnostima Joea Bidena uoči izbora 2020.

Ovo su itekakve ”divlje” teorije zavjere.

“Teoriju zavjere emitirao je CBS News, a na Twitteru je širi Brooklyn Dad Defiant račun, koji vodi ljevičarski utjecajni na društvenim mrežama Majid Padellan, kojem je navodno demokratski PAC platio tisućama dolara kako bi objavljivao mišljenja i stavove koji podupiru Bidena“, izvijestila je Devine.

“Padellan je prije dva tjedna počeo Tweetati o Ablowu i Stoneu, navodeći: “Dr. Keith Ablow jedan je od mutnih likova koji se razotkriva zbog petljanja u Hunterovo prijenosno računalo, jedan od mnogih u razbijenom lancu vlastništva. #AblowClones“, dodala je.

Međutim, ona napominje da je lažnu priču lako opovrgnuti. Osim toga, Ablow je već javno demantirao i osudio teoriju zavjere kao “djelo fikcije” i “ludu pretpostavku koja graniči s klevetom”, a Maca Isaaca kao “labav pokušaj zamućenja vode”.

Bidenduboka državaKorupcijaSAD
Pretplatiti se
Obavijesti o
15 Komentari
Najstariji
Najnoviji Najviše komentiran
Inline povratne informacije
Pogledaj sve komentare
Dragan Bumbar
1 godina prije

Svi znamo istinu, svi sjedimo doma i samo citamo. Nekada, u neko drugo vrijeme dok su ljudi imali integritet i hrabrost, vec bi bilo samo takvog belaja. Svak ceka da neko drugi uradi nesto za njega, to se desiti nece. Veliki pozdrav iz fasisticke Kanade

Tupko Glupko
1 godina prije

A što mislite, zašto je otac Huntera Bidena izabran biti predsjednik izuzetnih?
Da bi ga mogli srušiti po potrebi i ucjenjivati sa (ne)djelima njegovog sina.
Uz to je i senilan (proglašenje nesposobnosti obnašanja predsjedničke funkcije po potrebi) i jako star (79 godina, nikome neće biti sumnjivo ako umre u kratkom roku), tako da su osigurani sa tri strane da ga se riješe kada odluče.
A postoji i četvrta strana, a to je vrlo sumnjiv način glasanja i prebrojavanja glasova temeljem kojih je izabran za predsjednika SAD-a.
Običan lutak na koncu.

tuf
1 godina prije

Ovo im je inače standardni modus operandi. Na sve što im nije po volji nabace tone plaćenika – bili to novinari / kolumnisti, think-tankovi sa svojim ‘fellow’-ima, serije plaćenih članaka u novinama i portalima – za prijetnje manjeg intenziteta. Za one veće ribe tu su tisuće NGO-ova sa svojim pritiscima na javnost i samu metu, vojske odvjetnika koji bombardiraju prijetnjama i tužbama, plaćeni političari – a po potrebi se angažiraju i ‘black ops’ firme koje onda organiziraju lažna svjedočanstva ‘žrtava’ subjekta, podmeću dokaze i u krajnjem slučaju vrše dobro prikrivenu agresiju na subjekt od interesa. Vrlo je teško pratiti financijske tokove svih operacija jer su maheri u prikrivanju tragova – koriste se proxy firme za ‘konzultacije’, fondacije, NGO udruge kojima se ‘donira’ novac, kripto valute… Bolje skrivaju tragove od svake mafije u povijesti.

Max
1 godina prije

Tatin sin i zločinac.

1 godina prije

Pa…ako su tako odlučili, tako će i biti.
Možda ga nominuju i za Nobela…u nekoj kategoriji. Ne bi me začudilo.
Dok umilno meketanje narušava blaženstvo postojanja.

Keki
1 godina prije

Internet is forever.

Legendarni Grk
1 godina prije

A kako misle obrisati sve kopije podataka s diska koje su napravljene prije nego što im je laptop predan u ruke?
Pa zna se da se prvo rade kopije, jer se očekuje da će ovi brisati podatke i sakrivati stvarni sadržaj.

Praetorian
1 godina prije

I ovakvi se stite usklikom Ukrajini, ratom u Ukrajini i mrtvim neduznim civilima u Ukrajini koje ubijaju isti ti placenici i zlocinanci Ukrajinci financirani od od ovog bolesnika i njegove strane.

tihobl
1 godina prije

Војник 113. бригаде одбране Оружаних снага Украјине Худјаков рекао је да га је силовао командир чете. Током испитивања, Худјаков се пожалио да му је командант буквално наредио да има сексуални однос са њим.

© 2023 – Portal Logično

POVEZANE VIJESTI