Elite se pripremaju za blackout – Obama na svom imanju instalirao ogroman tank za plin propan

Obama
7 komentara

Dok nama prodaju priče o „održivoj energiji“ i „zelenoj agendi“ i sličnim pojmovima, elite se polako pripremaju za blackout – nestanke struje koji će po svemu sudeći uskoro uslijediti.

Bivši predsjednik Obama dok je bio na funkciji bacio je 72 milijarde dolara na tvrtke koje se bave solarnom energijom jer je vjerovao da ako vlada uloži dovoljno novca na tehnologiju, on može postići ono što znanstvenici i inženjeri nisu mogli u prethodnih 50 godina. Bio je to spektakularan neuspjeh, ali, poput etanola, zaglavili smo s njim jer političari mogu tvrditi da im je stalo do okoliša.

Ali čini se da privatno, Predsjednik Obama zna da ono što je dobra politika za državu nije dobro za njega. Stoga on postavlja komercijalni spremnik za propan od 2500 galona (11.350 litara) na svom imanju Martha’s Vineyard – pretpostavljamo da bi zaštitio svoju smrznutu robu od topljenja tijekom prestanka rada zbog nepouzdane solarne energije.

Riječ je o predsjedniku koji je tijekom cijelog mandata vodio izrazito licemjernu politiku, govrio o miru dok je ratovao, tako da nije iznenađenje da je instalirao spremnik za propan dok nama govori da moramo učiniti više za promicanje solarne energije. Ono što je iznenađenje je koliko mu veliki tank treba. Je li zabrinut da će mreža biti ugašena na dvije godine?

Ovu informaciju potvrdili su nezavisni mediji, čak i factcheker Snopes.

„Kako bismo potvrdili izvješćivanje, kontaktirali smo Grad Edgartown u Massachusettsu. Telefonski smo zatražili zapisnik sa sastanka gradskog vijeća 6. lipnja, jer još nisu bili dostupni na web stranici odbora. Zapisnike odbora primili smo e-poštom. Prema dokumentu na dvije stranice, odbor je raspravljao o jednom spremniku propana od 2500 galona za uličnu adresu koja odgovara Obaminom posjedu Martha’s Vineyard.“

Barack Obamaelitastruja
Pretplatiti se
Obavijesti o
7 Komentari
Najstariji
Najnoviji Najviše komentiran
Inline povratne informacije
Pogledaj sve komentare
Rimtutituki
1 godina prije

Sto ti je Amerika,dobijes odmah odgovor,kod nas ne mozes političare cumez naci

borjana
1 godina prije

Ja nisam nikad bila za nasilje i da se tim putem rješavaju problemi, ali zadržavam pravo uporabe sile isključivo u obrani sebe ili obitelji.
Naučila sam da ono što je jednoj strani od vitalnog značaja, to druga strana obvezno nastoji uništiti. Sve šta je potribno, taj propantank ex-pridsidniku jednostavno dignut u zrak. Uz par dobrih momaka, ne vierujem da će to iziskivati neke posebne radnje i poteškoće. Tako da ex-pridsidnik pokusa kašu koju je sam spremija, skupa sa svima ostalima.

tihobl
1 godina prije

Bas ga briga, napuni cisternu ruskim plinom i miran je do proljeca.

Max
1 godina prije

On zna što se sprema.

Ahmat sila
1 godina prije

Treba mu raznijeti taj tank, pa nek se grije na svoj prdež…majmun drogirani.

© 2023 – Portal Logično

POVEZANE VIJESTI