Erdogan rekao da su SAD odgovorne za pomaganje terorista u Siriji

Erdogan optužio Brisel
23 komentara

Predsjednik Turske Erdogan je prozvao Washington da je odgovoran za pružanje podrške i naoružavanje terorista u Siriji, izvještava agencija Anadolu.

U Ankari je održan kongres regionalnih stranačkih ogranaka turske vladajuće stranke “Stranka pravde i razvitka”.

Čelnik stranke, turski predsjednik Erdogan, govorio je na marginama kongresa o raspoređivanju turskih oružanih snaga u Idlibu.

“Nitko se ne usudi pitati zašto to radimo? Rekli smo da bi, ako to želimo, mogli tiho ući u Idlib, preko noći”, rekao je turski predsjednik.

Istovremeno je Erdogan američke vlasti prozvao da su odgovorne za podršku teroristima.

“Pozivam SAD da kažu zašto podržavaju teroriste? Koje su vaše prave namjere ako dajete oružje teroristima?”, izjavio je turski čelnik.

Turska agencija ne prenosi o kome je govorio Erdogan, iako je vjerojatno mislio na Kurde na sjeveru Sirije, obzirom da je Turska godinama sudjelovala u programu naoružavanja islamističkih skupina u Siriji, zajedno sa Sjedinjenim Američkim Državama, Saudijskom Arabijom, Katarom, zemljama članicama EU i drugima.

KalifatNATO
Pretplatiti se
Obavijesti o
23 Komentari
Najstariji
Najnoviji Najviše komentiran
Inline povratne informacije
Pogledaj sve komentare
Zagi
6 godine prije

A ni ti nisi nevin sultane!

Podravec
6 godine prije

Ovaj Erdo je ko američki orkan- ne znaš nikad kojim smjerom ide…..

kladionicar
6 godine prije

Znao je sve to Erdo i 2011. – 2015. godine, ali je šutio jer nije vjerovao da bi i njemu njegovi prijatelji Ameri stavili omcu oko vrata, bas kao i Sadamu, Gadafiju, pokusali Asadu i mnogim svojim “prijateljima” sirom bijelog svijeta, onda kada su odradili prljavi posao za koji su im trebali i kada im je, shodno tome, istekao rok upotrebe.Prosto covjek nije vjerovao, ali se uvjerio i imao srece da prezivi i okrene plocu na “B” stranu.

bbbb
6 godine prije

Hahaha dobra

Moreno
6 godine prije

Svi su sve znali, a ovo šta Erdogan govori tek sad u stvari ne znači ništa.

Crni žutokljunac
6 godine prije

Bio je u istoj ekipi sa njima i nije mu to nešto smetalo,dok se nije počelo radit o njegovoj glavi.Možda ga je to dosta streslo da malo bolje promisli o svojem podaničkom položaju u kojem se nalazi.

bbbb
6 godine prije

Rekao da nema problema za kupovinu S-400 da izmišljaju u svezi toga, hoće i S-500, rastura hazar…………..

Vlastimir
6 godine prije

Ko o čemu kurva o poštenju.T.j.ERDOGAN.

bbbb
6 godine prije

Bratimi se sa Vučićem, zaziva bratstvo i jedinstvo na Balkanu jer mu treba mirna situacija zbog mogučeg prolaza turskog toka kroz Srbiju, uhitio turčina koji je radio za ciokauboje u kaubojskom veleposlanstvu, otjerao veleposlanika kaubojskog, nitko od ekipe koja vlada niti opozicije nije došao na oproštaj veleposlaniku, dobre vijesti iz Turske, koliko će trajati vidjeće se…..

bobrock
6 godine prije

Zbilja se pravi javio nakon svega što se izdešavalo!
Ali ajde nikada nije kasno javno reći istinu a ona glasi da su SAD glavni pokretač i sponzor terorizma u svijetu.

Alen
6 godine prije

Mjesa li ga mijesa… Iskustvo steceno razvijajuci bureke..

mmm
6 godine prije

Administratori,
Ovaj clanak neuspješno se učitavao više puta. Tek nakon nekoliko pokušaja učitavanje je uspjelo.To mi se u zadnje vrijeme često dešava sa pojedinim člancima sa logicno.com.

Međutim, kad ulljučim VPN i prijavim se kao iz druge države članci se učitavaju iz prve.

Administratori, može li komentar?

Nena
6 godine prije

Turcin je to. Oprez.

Ivo Lola nije sam
6 godine prije

“…obzirom da je Turska godinama sudjelovala u programu naoružavanja islamističkih skupina u Siriji…” Turska kao pojam, ali to je bilo maslo onog dobrice Davotoglua kojega se Erdogan kurtalisao zajedno sa 25.000 pučista. Slabljenje i pad džihadista se počeo dešavati neposredno nakon puča.

neki tamo
6 godine prije

Tursku je trebalo primiti u EU članstvo. Tako bi EU imala priliku vraćati migrante u prvu članicu EU u koju su ušli a Turskoj bi se izbio instrument ucjenjivanja.

© 2023 – Portal Logično

POVEZANE VIJESTI