Franklin Graham uspoređuje Republikance koji su glasali za Trumpovo svrgavanje s vlasti s Judinom izdajom Isusa

Franklin Graham
6 komentara

Protestantski evanđelist Franklin Graham zauzeo je oštar stav prema 10 Republikanaca, koji su glasali za opoziv predsjednika Donalda Trumpa, uspoređujući njihovu “izdaju” s izdajom Jude, kada je on izdao Isusa Krista.

“Sramota, sramota za deset Republikanaca koji su se jučer pridružili Nancy Pelosi i predstavnicima Demokratske kuće u opozivu predsjednika Trumpa”, tvitnuo je Graham u četvrtak. “Nakon svega što je učinio za našu zemlju, okrenuli biste mu leđa i tako ga brzo izdali? Ono što je učinjeno jučer samo još više dijeli našu naciju.”

U odvojenoj objavi na Facebooku, Graham, dugogodišnji utjecajni simpatizer predsjednika, dodatno je obrazložio svoje razočaranje.

Demokrati iz Doma su pozvali na njegov opoziv jer ga “mrze i jer žele napraviti maksimalnu štetu”, napisao je. „A ovih desetero, iz Trumpove stranke, pridružili su se gomili u naletu. Sve nas ovo dovodi u pitanje kakvih je to trideset srebrnjaka Nancy Pelosi, govornica Demokratske stranke, obećala za ovu izdaju.”

Iako je Graham priznao da Trump “nije savršen” i da je prosvjed na američkom Capitolu bio loš primjer iz njegova predsjedništva, prividna usporedba s Isusom dala je liberalnim kritičarima puno razloga za kritičke napade na Grahama, koje su napisali na Twitteru u petak.

“Posjeduje milijune Trumpovih sljedbenika. Ako se nešto dogodi zakonodavcima GOP-a, Franklin je vlasnik. Zašto mediji ne razotkrivaju Grahamovo poticanje?“ Napisao je Frank Schaeffer.

Talbert Swan, koji služi biskupu crkvene jurisdikcije Nove Škotske u Kanadi, napisao je da su Grahamovi komentari “podsjećali na iste Trumpove predizborne laži” koje su potaknule ”nasilne osvajače Capitola.”

Zastupnički dom usvojio je članak o opozivu ovog tjedna optužujući Trumpa za “poticanje na pobunu”, zbog toga što je Trump navodno nastavio govoriti o izbornim prijevarama i jer je navodno razgovarao s prosvjednicima malo prije njihovog upada na Capitol.

Franklin GrahamSAD
Pretplatiti se
Obavijesti o
6 Komentari
Najstariji
Najnoviji Najviše komentiran
Inline povratne informacije
Pogledaj sve komentare
Zanimljio
3 godine prije

Ili si sa nama ili si nam neprijatelj
Svi vole slijepe sljedbenike
Ostali se marginaliziraju i nestaju

Zato i ovdje po istom receptu nestaju komentatori koji ne slijede pravi put

čitalac
3 godine prije

Pa, izdao ga je i židovski lobi, obzirom da oni kontroliraju skoro sve mainstream medije koji su ga sistematski uništavali cijeli mandat. A u finalu, pred izbore je satanizacija Trumpa po medijima dosegla biblijske razmjere.
I pored toga što je najveći potpornik cionizma od zadnjih predsjednika.
Čak je i preselio veleposlanstvo USA u Jeruzalem.
Toliko o poštenju,odanosti…..

Herc
3 godine prije

Vazda je bilo preletača , žetončića. ili izdajica. Obzirom da im je u domu mandat samo 2 godine treba osigurat egzistenciju pod uvjetom da im kakav patriota ne slomije picku
ili ne dođe do samozapaljenja auta ili kuće. U poslanički dom teoretski svakojaki ološ može biti izabran dok to za senat nije slučaj ali i tu treba odigrati pametno kod onih koji očekuju nakon 6 još 6 godina. Teško da će D egenerici skupit 67 ruku ali oni R šta je podignu mogli bi ostati bez nje.

Melita
3 godine prije

Tek što se razriješila situacija oko drugog po redu zahtjeva za opoziv predsjednika na odlasku D. Trumpa, kad ono na pomolu novi “impeachment”. Ovaj zadnji je najavila novoizabrana kongresnica iz Georgie, Marjorie Taylor Greene. Naime, Green kaže da će podnijeti dokumente za opoziv netom potvrđenog predsjednika Joea Bidena, i to dan nakon inauguracije, 21. siječnja. “21. siječnja predstavit ću stavke o opozivu Joea Bidena zbog zlouporabe položaja”, rekla je novinarima lista The Epoch Times, optužujući Bidena da je u vrijeme dok je bio potpredsjednik SADa, prijetio uskraćivanjem inozemne pomoći Ukrajini, pritiskajući ih da sklope posao s njegovim sinom Hunterom Bidenom. “U vrijeme dok je bio potpredsjednik SADa, zloupotrijebio je moć svog položaja,” rekla je, “govoreći da će zadržati milijardu dolara inozemne pomoći Ukrajini, ukoliko se ne postigne “nagodba” njegovog sina Huntera Bidena s ukrajinskom energetskom tvrtkom. “Posebna stavka opoziva biti će brojni dokazi koji su izašli na vidjelo preko zaboravljenog… Čitaj više »

© 2023 – Portal Logično

POVEZANE VIJESTI