Guverner Floride se pita gdje su nestali oni koji su gurali Covid mjere i ograničenja

Ron DeSantis
36 komentara

Tijekom pandemije COVID-19 mnoge su države odlučile slijediti smjernice koje su postavili Bidenova administracija i CDC. Dok su demokratska uporišta gurala lockdowne, mandate za maske, cjepivo protiv COVIDA-19 i certifikate za cjepivo, koronavirus se nastavio širiti. Činilo se da su protokoli i mandati malo učinili da spriječi COVID-19 ili nekoliko njegovih varijanti da preplave naciju. No, dok su demokrati promicali više vladinih ograničenja, jedna država je to potpuno odbila i, zahvaljujući vodstvu guvernera Rona DeSantisa, Florida napreduje.

Ne dopuštajući histeriji da kontrolira njegove odluke, DeSantis je od početka bio uporan u dopuštanju znanosti i činjenicama da vode njegov put kroz COVID-19. Sada kada je znanost pokazala da su blokade, maske, pa čak i navodno čudotvorno cjepivo malo pomogli u zaustavljanju virusa, DeSantis je objasnio kako oni koji stoje iza programa COVID-19 brzo mijenjaju narativ, nadajući se da će se zaštititi od reakcije.

 

U videu De Santis kaže da se dr Fauci sada skriva i pravi kao da nikad zapravo nije tražio stroge mjere. Kao da nikad nije tražio da djeca u školi 8 sati nose maske i da se čak i 2-godišnja djeca moraju maskirati. Sad odjednom svi žele biti kao Florida, i umanjuju rizik, ne nose maske itd. On smatra da je to jer su shvatili da je ljudima prekipjelo i da su počeli dobivati negativni feedback.

CovidFloridamjereograničenjaRon DeSantis
Pretplatiti se
Obavijesti o
36 Komentari
Najstariji
Najnoviji Najviše komentiran
Inline povratne informacije
Pogledaj sve komentare
Ja to onako
2 godine prije

Gde god da su se sakrili ruka pravde ce ih stici(gore ce u paklu).

tihobl
2 godine prije

Svi borci protiv epidemije sad se bore protiv Rusije.

Cut the rope
2 godine prije

Nikom ništa.
Narod je gluplji i uškopljeniji nego što se misli.
Sad je rus aktualan.
Vi-rus, rus, us, s

Emiliano Zapata
2 godine prije

Polako, nisu ukinuti stozeri i stabovi,evo njih iznova na jesen…

tihobl
2 godine prije

Kao prilog gore navedenog: u nekom malom mjestu u Potugaliji kafic koji do skora nije pusta ulaz nevakcinisanima sad je stavio natpis “rusima zabranjen ulaz”. Da je kafic u Lisabonu imalo je smisla, vec je neko malo mjesto za koje nikad nisam cuo, kao ni rusi.
Jedno ludilo su zamjenili drugim.

GoCro
2 godine prije

Otišli na neplaćeni godišnji, a djelom prebačeni na trolanje Rusije.

łedeno doba
2 godine prije

eno ih sada guraju rat u Ukrajini, i protestuju kofol protiv rata… taj rat im je došao ko kec na desetku, sada su oni opet u prvim redovima, kao neki “spasitelji”, isto kao što su ranije glumili spasitelje od kovida na nedavnim demonstracijama potiv rata u Njemačkoj, u prvim redovima, Karl Lauterbach, njemački Beroš, koji je prije nego što ga je kabala postavila za ministra zdravlja u novoj vladi njemačke, ranije, bio najveći hardlajner tamo, kao kod nas Đikić i Jonjić, stalno je lupao da će biti milijuni mrtvih, i nikakve mu mjere nisu bile dovoljne, on je uvijek zahtjevao još strožije mjere i zahtjeva obavezno cjepanje. Teški psihopat , šarlatan i masovni ubojica, koji kao dugogodišni plaćeni lobist farmakomafije ima brojne ljudske živote na savjesti, hvalio je i reklamirao smtnosne lijekove, koje su ranijh godina umsrtili mnoge ljude po Africi. a eno i u Sloveniji, ono slovensko kabalče, teški… Čitaj više »

Lara
2 godine prije

U RH odluke koje se odnose na javni prijevoz, rad trgovina, korištenje maski te prelazak preko granice te su produljene do 31.03.

Antee
2 godine prije

zato Pleković već sada gura zakon o kontroli medija i informacija…uvod u fašističko jednoumlje kohe će legalizirati režimske faktčekere

Jomla
2 godine prije

Zapravo je de Santis pokazao da JEDINI od cijelog američkog političkog “establišmenta” ima m.u.d.a!

Chromosome
2 godine prije

SVE JE OVO REZULTAT BEZBOSTVA MEDJU LJUDIMA (KOVID, RATOVI, KORUPCIJA…)

brukva
2 godine prije

Anagram: DELTA OMIKRON
Riješenje: MEDIA CONTROL

Max
2 godine prije

Ti reptili su se pritajili a neki su i uništeni.

mrdo
2 godine prije

Gdje nesto pelcovani slovenac malomorgen?

Samuraj
2 godine prije

Žao mi je svake osobe koja je napustila ovaj svijet to neka je jasno, no ljudi, vrlo jednostavno, postoji zlo. Čovječe trebate se odlučiti na koju ćete stranu. Nema srednje odluke, sredina je farizejština i hipokrizija. Tko je bez grijeha neka baci kamen prvi. Može se krenuti krivim putem, ali čovječe ne trebaš ostati na tom putu. Dobro znaš kome se uvijek možeš obratiti, tko te uvijek čeka raširenih ruku. Gospodin je jasno rekao – “Ne boj se. ” Kad je On uz tebe, ma tko se usudi biti protiv tebe!!! Zdrav način života je tu, uvijek je bio kraj tebe samo si zaboravio na to zbog “modernog” načina života. Sve oko tebe je koncipirano na taj način da ti zamagli pogled, da te udalji od (Izvora), a ti dobro znaš duboko u sebi Tko je Izvor, o da. Dođi k sebi. Zdrava organska domaća hrana, tjelovježba, te pored tjelesne ne… Čitaj više »

ime
2 godine prije

kod nas su masovno zamijenjeni sa “strucnjacima” i “analiticarima” za ukrajinu.

DEDA
2 godine prije

AAAAAA NEBU NITKO ODGOVARAO ZA PREVARU STOLJEĆA DOKLE GOD RAJA VJERUJE.

© 2023 – Portal Logično

POVEZANE VIJESTI