fbpx

Haranga impotentnih hrvatskih stručnjaka na uglednog profesora Krešimira Pavelića

Krešimir Pavletić

Upravo je pokrenuta organizirana medijska haranga na profesora Krešimira Pavelića, koji se “usudio” prenijeti znanstvene informacije i statističke podatke o Covidu i nuspojavama cjepiva. Nije ih izmišljao, nego ih je prenosio, što je po nekima veliki grijeh. Želeći zaštiti instituciju kojoj je posvetio veliki dio svoje znanstvene karijere, dao je ostavku. Profesora Krešimira Pavelića često citiramo i s njime razgovaramo. Kao urednik i osnivač portala Logično, dužan sam stati u zaštitu, ne samo profesora Pavelića, nego konstruktivne znanstvene rasprave, prijeko potrebne za napredak društva. Što se dogodilo?

Prof. dr Krešimir Pavelić, dekan Medicinskog fakulteta u Puli, nastupio je putem video linka na okruglom stolu pod nazivom “Godišnjica korona krize. Vrijeme je za istinu”, kojeg je organizirala politička stranka Promijenimo Hrvatsku 17. lipnja 2021. U svom 15-minutnom izlaganju, prof dr Pavelić je rekao i ovo: “Problemi su sa znanstvenog i medicinskog stajališta zastrašujući. Na današnji dan Pfizerova cjepiva su, po službenim podacima, polučila 223.600 registriranih i priznatih slučajeva komplikacija, od onih lokaliziranih na mjestu uboda, pa sve do ozbiljnih, sistemskih. Europska medicinska agencija na dan 10. 5. spominje 10.000 smrtnih slučajeva i preko 400.000 štetnih posljedica cijepljenja.“ Prof dr Pavelić je još govorio i o tome kako je više umrlih od covid cjepiva nego ukupno umrlih od svih cjepiva od 1990. godine.

To bi samo po sebi trebao biti dovoljan razlog da se cjepiva hitno maknu, a protagonisti propagande privedu pravdi. Izrael se u medijima vezuje uz visoku procijepljenost, ali njihovo državno vijeće za covid krizu šalje otvoreno pismo Ministarstvu zdravstva u kojem taži hitnu zabranu cijepljenja osoba mlađih od 30 godina. Službeni podaci za mlade od 20-24 godine pokazuju dramatičan rast smrtnosti“, dao je svoje mišljenje prof. dr Krešimir Pavelić.

Sljedećih dvanaest dana je u hrvatskom medijskom i političkom prostoru nastupio muk, ignoriranje spomenutog okruglog stola i izlaganja na njemu. PR službe Vlade RH, njenog političkog stožera kojeg vodi ministar unutarnjih poslova su procijenile kako je o okruglom stolu najbolje šutjeti pa su to sve medijske kuće, inače nezainteresirane za bilo što, a da ne dolazi od Vlade RH, službenih politika i PR agencija koja rade za faramaceutsku industriju, revno provodile. Šutjele.

Tako bi i ostalo da ne bijaše društvenih mreža. Video film s nastupom dr Pavelića u proteklih dvanaest dana su pogledale stotine tisuća ljudi, točnije – Facebook je gorio! Jedan neupitni stručnjak je rekao javno o Covidu sve ono što se dotad nije čulo ni od jednog stručnjaka kojeg kontrolira Vlada RH. Ne može to tako! Dok Capak prijeti kako će do jeseni naći model po kojem će cijepiti djecu po školama, dok Pfizerovo cjepivo koje se do jučer moralo držati na temperaturi od -70 C može držati u svakom zadružnom frižideru na +5 C, dok se od cijepljenja stvara lakrdija s nagradama, toplicama i ulaznicama za nešto – da netko proturječi toj politici!?

Čak ni Jugoslavija nije primjenjivala verbalni delikt na stručne i znanstvene rasprave

Hrvatska nema na raspolaganju članak 133. Kaznenog zakona kakvog je imala Jugoslavija, što ne znači da je više demokratska od Jugoslavije. Da podsjetimo kako glasi čl 133:

 1. Tko natpisom, letkom, crtežom, govorom ili na drugi način poziva ili potiče na obaranje vlasti radničke klase i radnih ljudi, na protuustavnu promjenu socijalističkog samoupravnog društvenog uređenja, na razbijanje bratstva i jedinstva i ravnopravnosti naroda i narodnosti, na svrgavanje organa društvenog samoupravljanja i vlasti ili njihovih izvršnih organa, na otpor prema odlukama nadležnih organa vlasti i samoupravljanja koje su od značaja za zaštitu i razvoj socijalističkih samoupravnih odnosa, sigurnost i obranu zemlje, ili zlonamjerno i neistinito prikazuje društveno-političke prilike u zemlji, kaznit će se zatvorom od jedne do deset godina.
 2. Tko djelo iz stava 1. ovog člana učini uz pomoć ili pod utjecajem iz inozemstva, kaznit će se zatvorom najmanje od tri godine.

Po tom članku je mnogi počinitelj verbalnog delikta završio u zatvoru. No, sasvim sigurno se u Jugoslaviji nikad nije verbalni delikt primjenjivao na stručne, znanstvene rasprave. Dok je u Jugoslaviji taj članak kaznenog zakona aktiviran tek u političkim pitanjima kao zaštita države od nepoćudnih mišljenja, ovdje, u suvremenoj Hrvatskoj, zemlji članici EU se prirepci vlasti, medijski odredi uključuju u zatiranje slobode mišljenja, no ovog puta ne političkog mišljenja, već znanstvenog.

Iz tog proizlaze slijedeće konotacije: totalitarna narav države uronjene u EU, pa time i EU, reagira na verbalni delikt na isti način na koji je reagirala totalitarna partija u Jugoslaviji. I u jednom i u drugom slučaju je riječ o političkom progonu neistomišljenika radi zaštite totalitarizma.

U Jugoslaviji je partije držala primat nad politikom, a u EU politika drži primat nad svim aspektima ljudskog života, što uključuje i kontrolu nad znanosti i znanstvenicima. Otud poziv suspektnom liku iz politike, nekom županu da docira znanstveniku koji je nekoliko kopalja iznad njega u ljudskom smislu, onaj znanstveni nije potrebno ni spominjati? Svaku prijetnju njihovom planu uklanjaju bez milosti, ovog puta prof. dr. sc. Pavelića.

Ostavka, a ne smjena, prof. dr. Krešimira Pavelića

Što se onda dogodilo dvanaestog dana od profesorovog istupa? “Inkubacija” je trajala 11 dana i dvanaestog dana se iskazala kao podmukla bolest hrvatskog društva i njegovih medija? Prof. dr. Pavelić daje ostavku, kako su tvrdili mainstream naslovi, a u medijski linč se uključuju svi mediji koji drže do Vladinog i korporacijskog novca. U bitku s prof. dr. Pavelićem pozivaju župana kojeg su do jučer sumnjičili za drogiranje, a danas su ga promovirali u Covid stručnjaka kako bi argumentirao o koristima cijepljenja eksperimentalnim mRNA cjepivima. Njegova struka je inače turizam i ekonomija. Novinari se nisu potrudili pronaći protuargumente, dokazati da prof dr. Pavelić laže, izmišlja. Eto, naveo je da je do 5. lipnja 2021. u Europskoj medicinskoj agenciji prijavljeno 223 600 nuspojava i komplikacija nakon cijepljenja Pfizerovim cjepivom. Mogli su otići na stranice spomenute agencije i vidjeti da je na dan 29. 6. 2021. prijavljeno 225 715 komplikacija za Pfizer, 303 763 za Astra Zeneca cjepivo, ukupno preko 600 000. (Izvor: EudraVigilance)

“Mnoge znanstvenike osobito zabrinjava cenzura znanstvene misli i slobode govora koja je na snazi u čitavom svijetu. To predstavlja jedan od prvih koraka u uspostavi diktature koju smo već jednom prošli”, rekao je prof dr Pavelić, a onda se ta diktatura obrušila na njega. Metode su partijske. U nedostatku argumenata, partijski novinari će posegnuti za pravnim statusom Medicinskog fakulteta, spominjat će troškove, dozvole, skretati s teme kako bi barem na taj način prokazali svog Covid protivnika kao nepouzdanog, neuvjerljivog. Osobno ne želim analizirati i ad hominem napadati liječnike, stručnjake i novinare koji ne biraju riječi difamirajući uglednog, hrabrog i meni dragog profesora Pavelića koji se usudio progovoriti o stvarnim, a ne friziranim znanstvenim činjenicama o cijepljenju Covid cjepivima.

Ad hominem napadi uvijek kriju laž

Osobni napadi su samo razultat intelektualne impotencije i nevjerodostojnosti, što najćešće služi za pokriće neistine. Pošteni pojedinci nemaju potrebe za etiketama kako bi se izborili za istinu. Jer onaj koji se bori za istinu u stanju je disktutirati s bilo kime i toliko dugo dok istina ne ispliva na površinu. U jednoj takvoj raspravi, osobe koje diskusiju pretvore u osobne napade, treba smatrati lažljivcima, sve dok ne dokažu suprotno.

Saznao sam kako je prof. Pavelić podnio ostavku, a ne da je smjenjen, kako bi zaštitio ustanovu u kojoj radi i kojoj je posvetio svoju karijeru. Radi se o osobi koja ulaže svoju karijeru i reputaciju za malog čovjeka – o rijetkosti, priznat ćete. Žrtvu za druge podnose samo veliki ljudi s velikim srcem  i poštenjem.

Impresivna biografija prof. dr. sc. Krešimira Pavelića?

Zahvaljujući vrijednim aktivistima portala Cijepljenje.info i autorici Ani, prenosim vam impresivnu biografiju profesora Pavelića.

Prof. dr. sc. Krešimir Pavelić uvaženi je znanstvenik s područja molekularne medicine i redoviti profesor Medicinskog fakulteta u Rijeci. Osnivač je i dugogodišnji pročelnik Odjela za molekularnu medicinu Instituta “Ruđer Bošković” te osnivač i pročelnik Odjela za biotehnologiju Sveučilišta u Rijeci.

Redoviti je član European Academy for Sciences and Arts, Redoviti član European Molecular Biology Organization (EMBO akademije) gdje je obnašao dužnost glavnog tajnika Europske organizacije za molekularnu biologiju. Dopisni je član Hrvatske akademije znanosti i umjetnosti te redovni član Akademije medicinskih znanosti Hrvatske. Član je upravnog vijeća European Molecular Biology Laboratory (EMBL) a obnašao je i funkciju člana stalnog odbora European Medical Research Council, Europske znanstvene zaklade. Obnašao je dužnost predsjednika Nacionalnog vijeća za znanost Republike Hrvatske i člana Saborskog odbora za državne nagrade za znanost te predsjednika Odbora za državne nagrade iz prirodnih znanosti RH.

Obnašao je i funkciju eksperta za molekularnu medicinu pri parlamentarnim raspravama Europskog parlamenta na inicijativu Transradikalne stranke.

Završio je Medicinski fakultet Sveučilišta u Zagrebu 1975. godine, magistrirao 1977. a doktorirao 1979. Znanstveni savjetnik postao je 1985. a redovni profesor na Farmaceutsko-biokemijskom fakultetu 1990. godine. Do sada je objavio 300 znanstvenih radova u uglednim međunarodnim časopisima. Sudjelovao je na preko 200 međunarodnih znanstvenih skupova kao pozvani ili plenarni predavač. Vodio je brojne domaće i međunarodne znanstvene projekte. Odgojio je stručnjake od kojih su neki sada direktori medicinskih i/ili znanstvenih ustanova. Vodio je preko 50 doktorata i magisterija.

Nagrađivan je dvjema nagradama Rektora Sveučilišta u Zagrebu (1973. i 1974.), nagradom Drage Perovića (1973), federalnom nagradom za mlade znanstvenike ispod 30 godina starosti (1978) te nagradom “Vuk Vrhovac” (1980). Godine 1993. dobio je nagradu Yamagiwa-Yoshida koju dodjeljuje International Union Against Cancer, 1997. Nagradu Akademije medicinskih znanosti Hrvatske, a 1998. godine nagrađen je Godišnjom državnom nagradom za znanost. Dobitnik je Fulbrightove stipendije vlade SAD. Najveće međunarodno priznanje za svoj znanstveni rad dobio je postavši redovni član EMBO godine 2002. najjače svjetske akademije znanosti o životu koja broji oko 60 nobelovaca. Dao je značajan doprinos problematici prirode transformiranih stanica te razvoja novih prolijekova i medicinskih sredstava.

Rukovodeće i izdvojene administrativne funkcije

Međunarodne

 • Generalni tajnik European Molecular Biology Conference (EMBC) 2008-2013.
 • Član European Science Foundation College of review panel members 2016-sada
 • Član, European Science Foundation College of Review Panel Members, 2016-present
 • Član panela i recenzent za European Science Foundation, 2015-sada
 • Član Strateging Working Party EMBC, 2004-2013.
 • Dopredsjednik European Molecular Biology Conference (EMBC), 2004-2008.
 • Član Ex officio, EMBO Council-a, 2008-2013.
 • Član, Standing Committee, European Medical Research Council, European Science Foundation, 2004-2012.
 • Član, Council, European Molecular Biology Laboratory, 2006-sada
 • Član, Executive Committee, European Association for Cancer Research 1999-2003
 • Delegat Republike Hrvatske u EMBC (European Molecular Biology Conference), 2002-sada
 • Član znanstvenog odbora Nahrstoff Akademie Salzburg, 2003-sada

Domaće

 • Pomoćnik rektora Sveučilita Juraj Dobrila u Puli, 2018-sada
 • Savjetnik rektorice Sveučilišta u Rijeci, 2017-sada
 • Član Senata Sveučilišta u Rijeci, 2016-2018.
 • Pročelnik Odjela za biotehnologiju Sveučilišta u Rijeci, 2008-sada
 • Predsjednik Nacionalnog vijeća za znanost Republike Hrvatske, 2007-2012.
 • Predsjednik Upravnog vijeća Instituta za medicinska istraživanja i medicinu rada 2005-2011.
 • Predsjednik Matičnog odbora za polja temeljnih medicinskih znanosti, kliničkih medicinskih znanosti, javnog zdravstva i zdravstvene zaštite, stomatologije i farmacije 2005-2013.
 • Član Upravnog vijeća Agencije za znanost i visoko obrazovanje MZOŠ, 2005-2012.
 • Član Nacionalnog vijeća za znanost 2004 – 2012.
 • Predsjednik Stručnog povjerenstva za dodjelu državnih nagrada za prirodne znanosti 2004-2012.
 • Član Odbora za državne nagrade Sabora RH 2004 –2012.
 • Direktor Nacionalnog programa “Istraživanje raka”, Ministarstvo znanosti i tehnologije RH, 1996 -2002.
 • Predsjednik Sekcije za molekularnu genetiku, Hrvatsko društvo za humanu genetiku, 1995-1997.
 • Član Znanstvenog vijeća za biomedicinu, Ministarstvo znanosti i tehnologije Republike Hrvatske, 1995 do 2005. te od 2005. Ministarstva znanosti, obrazovanja i športa.
 • Predstojnik Zavoda za molekularnu medicinu Instituta “Ruđer Bošković”, 1993 do 2007.
 • Voditelj Laboratorija za molekularnu onkologiju, Zavoda za molekularnu medicinu, Instituta “Ruđer Bošković”, 1991-1997.
 • Član Vijeća Medicinskog fakulteta, Sveučilište u Zagrebu, 1991-1992.
 • Član Republičke komisije za znanstvene nagrade, Republike Hrvatske, 1988.
 • Član Senata Sveučilišta u Zagrebu, 1987-1992.
 • Predsjednik Znanstvenog vijeća Instituta “Ruđer Bošković”, 1987-1992.
 • Član Znanstvenog vijeća Sveučilišta u Zagrebu (Vijeće dekana) 1987-1992
 • Predsjednik Znanstvenog vijeća, Odjel za eksperimentalnu biologiju i medicinu, Institut “Ruđer Bošković”, 1986-1988.
 • Predsjednik Izvršnog odbora radničkog savjeta, Institut “Ruđer Bošković”, 1981-1982.

Članstva u znanstvenim udruženjima

 • Hrvatsko bioetičko društvo
 • Hrvatsko imunološko društvo
 • Hrvatsko kancerološko društvo
 • Hrvatsko genetičko društvo
 • Hrvatsko fiziološko društvo
 • Hrvatsko društvo za humanu genetiku
 • Hrvatsko endokrinološko društvo
 • Europsko društvo za istraživanje raka
 • Međunarodno društvo za stres
 • Europsko društvo za humanu genetiku
 • Hrvatsko društvo za proteomiku

Članstva u uredništvu i časopisima i recenziranje za znanstvene časopise i projekte

 • Advances in Genetic Engineering and Biotechnology, Boston, MA, USA member of editorial board since July 2014
 • MD-Medical Data, MOST ART, član uredničkog odbora , Serbia, 2011
 • Journal of Oncology, Hindawi publishing Group, član uredničkog odbora, 2008.
 • Medical Science Monitor, član uredništva od 2002.
 • Balcan Journal of Medical Genetics, član uredništva od 2002.
 • Medicus, PLIVA d.o.o., član uredničkog odbora od 1996.
 • Pathology Oncology Research, Budimpešta, Mađarska, član uredništva, od 1996.
 • Libri Oncologici, Zagreb, Hrvatska, član uredničkog odbora, od 1992.
 • Povremeni recenzent za međunarodne znanstvene časopise (British Journal of Cancer, Cancer Research, European Journal od Cancer, Journal of Cancer Research and Clinical Oncology, Oncogene itd,) od 1989.

Recenzent za međunarodne institucije

 • European Science Foundation
 • ESF-EMBO Symposia Review Panel

Hvala portalu Cijepljenje.info i Ani na fantastičkom biografskom članku profesora Pavelića, kojeg sam s uživanjem i fascinacijom pročitao. Iako bih volio pogledati biografije osoba koje ad hominem napadaju profesora Pavelića, one ipak nisu predmet mog interesovanja, a putevi nam se sigurno neće nikada ukrstiti.

U svijetu više ne postoji javna znanstvena rasprava

Bez znanstvene rasprave i propitivanja, nema znanosti. Sve je uništeno u temelju, ali to običan čovjek još ne vidi. Konstruktivno raspravljati i polemizirati nije jednostavan posao. Na prvom mjestu morate biti čovjek, a tek onda znanstvenik. U protivnom znanost podređujete partikularnim interesima, što je pogubno za društvo. Tako je nastao i portal Logično. Trebalo je riješiti etičnost, a tek onda sadržaj.

Cilj javne konstruktivne znanstvene rasprave nije individualna pobjeda, već zajednički napredak i znanstvena istina. Rasprava je suvišna ako ne izrodi konkretne aktivnosti koje će poboljšati život kolektiva. Koliko je opasan nedostatak znanstvene rasprave, još je opasnija i pogubnija rasprava istomišljenika, jer gotovo stopostotno vodi u krivi smjer. Svaka konstruktinva znanstvena rasprava kreće s dobrom namjerom, bez obzira tko je u pravu. Dobra namjera nas približava istini.

Aktualna kriza je mnoge osvjestila, ali put do istine je još vrlo daleko. Politika i mainstream mediji često predstavljaju istomišljenike kojima su, svjesno ili nesvjesno, partikularni interesi na prvom mjestu. Umjesto zdrave znanstvene rasprave na nacionalnoj televiziji, svjedočili smo razgovoru istomišljenika. Rezultate takvog ponašanja trpimo svakodnevno. Političke i znanstvene odluke su vrlo upitne, što je prouzrokovalo gospodarsku i društvenu krizu.

Zaključak

Umjesto difamcije kojom se želi eliminirati ugledni profesor Pavelić, a ne ono što prenosi, puno bolje i konstruktivnije bi bilo vidjeti profesora Pavelića i druge naše zanstvenika na nacionalnoj televiziji, gdje bi se u jednoj fer i intelektualno poštenoj znanstvenoj raspravi, približilo puku aktualnu krizu, njene uzroke i posljedice.

Dragi naši čitatelji, ne smijete nikada zaboraviti osobe poput profesora Pavelića, koji se svojim izlaganjem zalažu za vaše bolje sutra. Portal Logično će uvijek biti na strani koja propituje i analizira, a na kojoj se nalaze Pavelić, Gajski, Sladoljev, Demirović i mnogi drugi.

VAŽNA PORUKA ZA LOGIČARE

Vrijeme uvjeravanja prolazi. One koji ne shvaćaju što se događa, treba ignorirati i ne gubiti vrijeme na njih. Poštene, empatične i logične osobe se trebaju okupiti, bez obzira na osobna uvjerenja i svjetonazore. Osim raskrinkavanja, dolazi vrijeme djelovanja brojnim i legalnim sredstvima u gospodarstvu, zdravlju, autonomiji… U protivnom, sve će nas porobiti.

Pitate se što učiniti nakon čitanja ovog teksta? Jednostavno, šaljite i dijelite tekst poštenim, empatičnim i logičnim osobama. Informirajte bližnje o postojanju portala Logično. Priključite nam se na našem Telegram kanalu tako što ćete kliknuti na Vijesti.  Od danas možete komunicirati i pisati nam u Telegram grupi Zajednica. Budimo složni, mudri i jaki.


Posjetite naš novi video kanal na platformi Odysee i obvezno se registrirajte, kao i najveću arhivu alternativnih video snimaka Jubitu.

Svidio vam se članak i
pitate se što možete napraviti?
PODIJELITE ga s PRIJATELJIMA

*Stavovi izneseni u kolumnama su osobni stavovi autora i ne odražavaju nužno stav redakcije portala Logicno.com

Pretplati se
Obavijest
guest
Zaštitite svoje ime u komentarima... REGISTRACIJA
334 Komentara
najstariji
najnoviji najviše ocjenjeniji
Inline Feedbacks
View all comments
Zagten
Gost
Zagten
3 mjeseci prije

Moraju na nekome demonstrirati silu da se vidi sta ce biti s onima koji izadju iz sistema.

Slow motion
Gost
Slow motion
3 mjeseci prije
Reply to  Zagten

Realno..ovime su proizveli samo kontra-efekt. Sto vise ljudi to shvati, tim bolje.

Suzy
Gost
Suzy
3 mjeseci prije
Reply to  Slow motion

Slazem se
Pilu si okrenuli prema sebi
Strah i panika
Pelcovanje ne ide po planu

Determinator
Gost
Determinator
3 mjeseci prije
Reply to  Slow motion

Evo čitam da je umro Donald Rumsfeld, koja dobra vijest jedno gofno hazarsko cionističko manje, nadam se da će drugi slijediti njegov primjer.

Starina
Gost
Starina
3 mjeseci prije
Reply to  Zagten

Na silu jedini prikladan odgovor je sila.
Dokle god se ne dogodi takva reakcija tiranija će stiskati putem likova sa debelim putrom na glavi. Ti likovi će pričati i činiti sve moguće gadosti samo da ostanu na poziciji. Može ih se maknuti jedino silom.

gjdhstghsrthsrthsrth
Gost
gjdhstghsrthsrthsrth
3 mjeseci prije
Reply to  Starina

+………………………..

piždro
Gost
piždro
3 mjeseci prije
Reply to  Starina

da Starina kod njih nepali Gadijevska metoda.. samo sila

Juzernejm
Gost
Member
Juzernejm
3 mjeseci prije

A na osnovu čega ste sigurni da on to želi? Čoveku su verovatno učinili uslugu, oslobodili ga samih sebe, da dalje pliva rasterećen i po svojoj volji. Retrospektivno će možda na ovo gledati kao na jednu od boljih stvari koja mu se desila u životu. Može da bude samo kreativniji… Pročitaj više »

Slow motion
Gost
Slow motion
3 mjeseci prije
Reply to  Juzernejm

Mm da..peticije se rade da bi se nekome pomoglo. Nisam bas siguran da mu treba takav oblik pomoci, a u krajnjoj liniji, trebalo bi sacekati njegov istup i komentar na cijeli taj dogadaj. Npr. da mene jedna takva ‘obitelj’ iznevjeri, uvrijedi i otjera, cisto sumnjam da bih se vise zelio… Pročitaj više »

Tucker Carlson
Member
Famed Member
Tucker Carlson
3 mjeseci prije

gospodjo,koliko ja razumijem,profesor je podnio ostavku,nije smjenjen.njegova osobna odluka.cemu peticija onda..i da je smijenjen,koja je svrha,hej,peticije…PRAVOSUDNI SUSTAV NE POSTUJE USTAVNE ODREDBE i sad bi trebali potpisivati peticije……zbilja postujem vase napore i potpisati cu peticiju.ali ne vjerujem u nikakav uspjeh.mali primjer..tisuce sarajlija su PROVALILI U BiH PARLAMENT u proljece 1992 godine… Pročitaj više »

AbuDabi
Gost
AbuDabi
3 mjeseci prije

Bravo. potpisao.

Ivana
Gost
Ivana
3 mjeseci prije

Potpisala i proslijedila dalje

Debeli đuro
Gost
Debeli đuro
3 mjeseci prije

Gospođo Šebalj,a koliko studenata medicine sluša predavanja na medicinskom fakultetu u Puli,PROVJERITE,da ne bi bilo VESLAMO,VESLAMO,a čamac na suhom !!!

Scorpiorex
Gost
Scorpiorex
3 mjeseci prije
Reply to  Debeli đuro

Nijedan,citao sam da taj med uni jos uvijek nije u funkciji

Tucker Carlson
Member
Famed Member
Tucker Carlson
3 mjeseci prije
Reply to  Zagten

tako je..sad je samo pitanje reakcije.ne vjerujem u nju,barem ne u nekom velikom obimu.mozda pojedinacni slucajevi poput ovog profesora,na nekoj akademskoj razini ili reakcije na nizoj razini..da neki roditelj propuca nekoga kada mu dijete unesrece.problem kod nas logicara je da mi mislimo da smo u nekoj vecini..ne,nismo.vecina ljudi su konformisti,mozda… Pročitaj više »

Shumadinac
Member
3 mjeseci prije
Reply to  Tucker Carlson

ttps://www.logicno.com/politika/virusi-dna-i-strahovi-od-bio-oruzja-sto-stoji-iza-googleovog-pobudenog-interesa-za-biotehnoloska-istrazivanja.html#comment-672131 “…istovremeno,rezim tiska bilijune i bilijune koji dolaze u ruke gigant privatnih firmi kao sha je black rock..i kupuje sve zivo po VISOJ CIJENI da onemoguci ljudima kupovinu nekretnine,da ih napravi vjecnim podstanarima” Ne radi se samo o konformizmu, ljudi su naučeni da ne kombinuju informacije već da o svakoj… Pročitaj više »

Tucker Carlson
Member
Famed Member
Tucker Carlson
3 mjeseci prije
Reply to  Shumadinac

oh..znaci da te ne zaobilazim vise,hehee..shumy,vec sam ti rekao da si jedan od inteligentnijih komentatora ovdje..ali se cesto ne slazem sa tobom,posebno kad si ulazio u rasprave sa kolegom istrazuj..zajeban tip,ja ne bi pisao kao on ali razmisljam slicno kao on.ne zato jer sam njegov,hehe,obozavatelj,vec crpim informacije iz slicnih izvora.ja… Pročitaj više »

KISIK
Gost
KISIK
3 mjeseci prije
Reply to  Tucker Carlson

primjetio,iznenadno,brojanje krvnih zrnaca i vjerskih opredjeljena na nekim temama.to mi nije leglo,to je za imbex i bljutarnji ovdje u hrvatskoj.sjecam se clanka u vezi genocida nad armencima..slika za dusu ispovracati,grozni prizori.istrazuj je popizdio na taj clanak,i bio je u pravu jer se svakome moze izvuci takvo nesh,posebno u nasim prcijama.ovdje… Pročitaj više »

KISIK
Gost
KISIK
3 mjeseci prije
Reply to  KISIK

To je kabbalin Modus.operandi

hbzgctrtrcgvghbhbgzv
Gost
hbzgctrtrcgvghbhbgzv
3 mjeseci prije
Reply to  KISIK

+…………………..

Metabaron
Member
Metabaron
3 mjeseci prije
Reply to  Tucker Carlson

Tuckeru , cesto se slazem s tobom pa tako i ovaj put . Svako dobro !

Slow motion
Gost
Slow motion
3 mjeseci prije
Reply to  Tucker Carlson

Vrlo si harmonican, iskren, detaljan i pristojan..milina te je citat. Hvala💪

Slow motion
Gost
Slow motion
3 mjeseci prije
Reply to  Tucker Carlson

Od mene uvijek imas +

Tucker Carlson
Member
Famed Member
Tucker Carlson
3 mjeseci prije
Reply to  Slow motion

hvala,ljudi.ako mogu poeticki..kad nam planiraju srusiti informaticki sistem..jednostavno je pretoplo,valjda nece sad u sred ljeta…pitam za kumovu zenu,hehee..cuvajte se

Alan Ford
Gost
Alan Ford
3 mjeseci prije
Reply to  Shumadinac

Slažem se, ovo je odličan komentar! Ljudi danas ne poevezuju očigledne činjenice i parcijalne zaključke, ali rado vode diskusiju o stvarima za koje nemaju jasne dokaze ili ih čak ni ne razumiju. A svoje mišljenje smatraju apsolutnom istinom, te ga brane kao svetinju. A “…da onemoguci ljudima kupovinu nekretnine,da ih… Pročitaj više »

Tucker Carlson
Member
Famed Member
Tucker Carlson
3 mjeseci prije
Reply to  Alan Ford

ovaj tvoj zadnji citat o stvaranju vjecnih postanara je dosao iz nekog drugog izvora..izvor je WEF.lako dostupno..stvar je u tome sha je netko,u prime time terminu,progovorio o tome.nije ni shumy a nisam ni ja..mi smo samo luzeri koji zele malo procaskati sa kolegama i kolegicama na nasem portalu.prije 2 dana… Pročitaj više »

Alan Ford
Gost
Alan Ford
3 mjeseci prije
Reply to  Tucker Carlson

I tebi hvala za info.

Tabibambi
Gost
Tabibambi
3 mjeseci prije

Normlano da su se ti tobože stručnjaci propeli na zadnje noge jer im kvari netko njihovu agendu.Pokazali su na profesoru što i druge ocekuje koji se pobune javno.A profesoru Paveliću puno uspjeha jer sve je rekao kao treba.

bemims
Gost
bemims
3 mjeseci prije
Reply to  Tabibambi

pa to je bilo jasno jos od keri majlsa,mladog ljekara i cak sefa klinike u vuhanu???? i bezbroj drugih primjera ucutkavanja,pa makar samo vjerovali u to,previse bi bilo za koincidencije. prof pavelic je jos dobro i prosao, treba imati muda do koljena za sve ovo a nismo nazalost svi bezrezervnom… Pročitaj više »

Malomorgen
Gost
Malomorgen
3 mjeseci prije
Reply to  Tabibambi

zar vam nije čudno da se doktoru smiju kolege i struka?…. 😒

Puž
Gost
Puž
3 mjeseci prije
Reply to  Malomorgen

suzdrži se daljnjeg komentiranja maloborgen

Stara kuka
Gost
Stara kuka
3 mjeseci prije
Reply to  Malomorgen

Pa i tebi se ovdje svi smiju pa opet ne odustaješ.

Malomorgen
Gost
Malomorgen
3 mjeseci prije
Reply to  Stara kuka

tu su večinoma tupsoni…… tako da njihov smijeh nije mjerodavan….. 😒

Tucker Carlson
Member
Famed Member
Tucker Carlson
3 mjeseci prije
Reply to  Malomorgen

kolege i struka..jbt,ja mislim da si ti 10-ogodisnjak koji je,barem,krenuo ozbiljnijim pravcem kad si se poceo sluziti internetom..uskoro ces postati tinejdjer pa te neko vrijeme nece biti ovdje-drkica i to-..ali vrati se za koju godinu,nemoj zaglaviti na tik toku.hvala.

Malomorgen
Gost
Malomorgen
3 mjeseci prije
Reply to  Tucker Carlson

i to mi kaže netko koji piše sha ili nishta…… 🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣

Tucker Carlson
Member
Famed Member
Tucker Carlson
3 mjeseci prije
Reply to  Malomorgen

dijete si..ne znas NISHA o fijumanskom izricaju.a sha da ti radim..hvala.

rimtu
Member
Famed Member
rimtu
3 mjeseci prije
Reply to  Tucker Carlson

Ne vjerujem da je dijete, ali da je r3tardirana de8ilčina je potpuno vidljivo.

Lucija, prva
Gost
Lucija, prva
3 mjeseci prije
Reply to  rimtu

Za razliku od tebe. Od IQ do …obrazovanja… Čudo jedno…!!! Problem je da i takvi negdje trebaju iznositi svoja “mišljenja”. Tome služi ovaj portal… Samo…ima vas PREVIŠE. A i bu.dala s vremenom skuži drugu bu.dalu. Takvi kao ti si ovdje da bi bili – indoktrinirani. Ti već jesi. I neki… Pročitaj više »

Slow motion
Gost
Slow motion
3 mjeseci prije
Reply to  Tucker Carlson

Doobaaaar!! ++++

Slow motion
Gost
Slow motion
3 mjeseci prije
Reply to  Malomorgen

Niti je cudno niti mu se smiju.
Vrijedaju ga, omalovazavaju, diskreditiraju i prave budalom!!
Za takve gadosti kojima je pocascen ova dva dana u svim MSM kao i od strane mnogih ljigavih pojedinaca, je za nevidenu osudu i kaznu!!

pero
Gost
pero
3 mjeseci prije
Reply to  Malomorgen

Zamisli kako se Mengele i drugi Hitlerovi doktori smiju dobrim, stručnim liječnicima.

piždro
Gost
piždro
3 mjeseci prije

Prof. Pavelić je rijedkost u čovječnosti, medicini i znanosti danas – slava mu!!

AbraCAdaBra
Gost
AbraCAdaBra
3 mjeseci prije
Reply to  piždro

Poštovanje je zaslužio svakako.
Ima čovik muda reći Istinu-šta se čeka pitam se.Bolje reagirat sad dok smo još fit.

piždro
Gost
piždro
3 mjeseci prije
Reply to  AbraCAdaBra

Abracadabra , je zaslužio je da se odmah proglasi – narodnim Svecem i
z a š t i t n i k o m
sad da ima, odma bi kupio bar 10- 20 maica i masu bedževa sa njegovim likom.. i poklonio

Malomorgen
Gost
Malomorgen
3 mjeseci prije
Reply to  piždro

😃😃😃…. tako malo?…… zapata bi kupio sve i poklonio svima… pa i više… 😎

piždro
Gost
piždro
3 mjeseci prije
Reply to  Malomorgen

Nije bitna količina Malomorgen, nego vrlina. a Zapate je Zapata.. znaš onu pjesmu : ‘Jedan daje, drugi uze’ poslušaj, pogodit će te a takav je život

Mrčikola
Gost
Mrčikola
3 mjeseci prije
Reply to  piždro

piždro, možda se nakon ovoga istupa dr. Pavelića probudi svijest i savjest u još nekog mu od kolega jer u kome postoji i natruha savjesti taj ne može živjeti dugo pod teretom ovako goleme laži koja, još k tomu, odnosi zdravlje i živote.

piždro
Gost
piždro
3 mjeseci prije
Reply to  Mrčikola

Mrči za mene je profa Pavelić pokazao i dokazao, ‘ko jebe matrix i vlast’, u ime naroda i istine. Naravno da će mnogima u tim divnim predjelima, pogotovo onima koji vjeruju puno doktorima i znanosti otvorit oči i uključit druge zakržljale moždane vijuge.. pozz

Mladen
Gost
Mladen
3 mjeseci prije
Reply to  Mrčikola

Kaže stari ratnik mladom tek dovedenom borcu na front “slušaj mladicu najteže će ti biti poslije prvog ubijenog čovjeka ,malo će te savladati emocije upast ćeš u psihološku krizu,grižnju savjesti a sve će te to držat do sljedećeg ubijenog ,poslije to ide bez emocija i razmišljanja o posljedicama ,postane posao… Pročitaj više »

Mrčikola
Gost
Mrčikola
3 mjeseci prije
Reply to  Mladen

Mladene, to je istina za mesare ali “bijeli mantili” su ciljano i puno duže obučavani i bolje pripremani za ove “akcije”, čak bolje i od profi vojnika.

hbzgctrtrcgvghbhbgzv
Gost
hbzgctrtrcgvghbhbgzv
3 mjeseci prije
Reply to  Mladen

+……………………

piždro
Gost
piždro
3 mjeseci prije
Reply to  Mrčikola

Mrči dao sam odgovor, al možda neka masna naša riječ , sto sistem ne prima, pa zastoj..

Starina
Gost
Starina
3 mjeseci prije
Reply to  piždro

Pa nije mrtav! Tek sad počinje njegov pravi život. Prava borba za istinu i pravdu. Protiv sotonista. Tek će sad disati slobodno kao čovjek. Jel smatrate sebe mrtvim zato jer govorite istinu? Tek kad čovjek spozna istinu i kad ju hrabro počne zastupati, tek tada uistinu počinje živjeti. Što će… Pročitaj više »

piždro
Gost
piždro
3 mjeseci prije
Reply to  Starina

da, Starina nije mrtav imaš pravo. al svejedno, većina zemljana vole lažni sjaj i sigurnos što Matrix daje. i malo ih se odriče fotelja, moći i ugleda kad su u službi piramide. ti koji poznaješ bibliju a ljudski rod – to dobro znaš. danas je svjetska politika u rukama kultnih… Pročitaj više »

piždro
Gost
piždro
3 mjeseci prije
Reply to  piždro

p.s. taj poratal daje mogućnost i nekoliko drugih strani jezika, izvrsna strana! i plus videa daju u tekst formi

Malomorgen
Gost
Malomorgen
3 mjeseci prije
Reply to  Starina

kolege i struka se mu smeje…. 😃

Praetorian
Gost
Praetorian
3 mjeseci prije
Reply to  Malomorgen

Koja struka, koje kolege? Placenicka pera uprla iz sve snage, ali nece moci ove noci. Stici ce vas nasa ruka, necete izmigoljiti

Realno
Gost
Realno
3 mjeseci prije
Reply to  Malomorgen

Ko i tebi kad te vide na ulici. Isti si onaj retardinjo Chuck iz družbe Gunisi.

Tucker Carlson
Member
Famed Member
Tucker Carlson
3 mjeseci prije
Reply to  Realno

a daj ljudi..vi ga shvacate ozbiljno samo zato sha je cesto ovdje.pa nasalite se malo sa njime,djete je u pitanju.i nemojte ga vrijedjati,haha….hvala vam.

Gaga
Member
Famed Member
Gaga
3 mjeseci prije

Mrčikola…vjerojatno ste u pravu! Oni su samo nesposobni i nespretni, drugog objašnjenja nema! Niti u ovom članku nisam dobila odgovor na pitanje – zašto bi nakon godinu šutnje, MSM objavio lako provjerljive podatke ( o kojima do sada mnogi nisu niti sanjali), da bi smjenili dekana (za kojeg mnogi nisu… Pročitaj više »

Cassia
Gost
Cassia
3 mjeseci prije
Reply to  Gaga

Evo sada znaju da postoji. Ljudina ✌️

Gaga
Member
Famed Member
Gaga
3 mjeseci prije
Reply to  Cassia

Definitivno! Nadam se da njegov istup nije uzaludan i da će više ljudi istražiti podatke ķoje je doktor prenio!

Simon
Gost
Simon
3 mjeseci prije
Reply to  Gaga

Tko je istražio, istražio je, meni apsolutno ništa ne znači još miljun novih podataka.
Zatrpani smo podacima da jedva vidimo dalje od nosa, a u međuvremenu sve ude svojim tijekom davno ustanovljenim.

gjdhstghsrthsrthsrth
Gost
gjdhstghsrthsrthsrth
3 mjeseci prije
Reply to  Simon

Znao sam u prvom mjesecu morone prošle godine što trebam da znam, ostalo me ne interesira iako ću tu i tamo pročitati nešto ako je interesantno.

Simon
Gost
Simon
3 mjeseci prije

Puno je važnije što radimo nego što govorimo ili pišemo. A za raditi ono što je potrebno važan nam je tijek misli sa što manjim uticajem iz vanjskog svijeta.

CAN
Gost
CAN
3 mjeseci prije
Reply to  Simon

Tebi ne meni ne…alyebiga -kad kažem bogobojaznoj babi da je nakon pelcovanja upala pod patent o6o6o6 i Luciferijazu ima u tijelu…razmislit će bar malo: hoćeli u zimu opet isto radit.strah se strahom ubija.
Nije te bilo dugo…živio.

Abe 04
Gost
Abe 04
3 mjeseci prije
Reply to  CAN

Babe vjeruju u tradicije i folklor, nisu spoznale riječ božju. Ništa vise ni manje od bilo koga bilo koje dobi. Bog im je kao još jedno idolopoklonstvo, ili praznovjerje tipa one gluposti ‘uvijek prvo navlačim lijevu carapu pa desnu’.. Bog je čovjeku, izgleda, onaj tko te neposredno tlači i plaši,… Pročitaj više »

Slow motion
Gost
Slow motion
3 mjeseci prije
Reply to  Cassia

Tako je. Tko nije, sada zna!

Cassia
Gost
Cassia
3 mjeseci prije

Bravo Logično, pratim Vas stalno, članci su odlični, piše se tako potrebna istina, novinari sjajni i nadasve hrabri. Posebni pozdrav hrabrom, istinoljubivom uredniku ✌️✌️ Vrlo cijenjenom prof.dr. Paveliću velika zahvalnost za hrabrost i moralnost ovim njegovim činom. Nećemo mu to zaboraviti. Ima još poštenih i nepotkupljivih ljudi i to daje… Pročitaj više »

gjdhstghsrthsrthsrth
Gost
gjdhstghsrthsrthsrth
3 mjeseci prije
Reply to  Cassia

+……………………

Faust
Gost
Faust
3 mjeseci prije

Alemka, Zagrepčanka i Hrvatica godine, već sad otvoreno najavljuje 4 val za kojeg “teoretičari zavjere” znaju već mjesecima. Čisto rafinirano zlo.

Mr. sc. Arna Šebalj
Famed Member
Mr. sc. Arna Šebalj
3 mjeseci prije
Reply to  Faust

I to poručuje iz hotela u Biogradu gdje bez brnjice plaši ostale goste hotela.

gjdhstghsrthsrthsrth
Gost
gjdhstghsrthsrthsrth
3 mjeseci prije

Hahaha………………

Puž
Gost
Puž
3 mjeseci prije

heheheHEHEH :
“I to poručuje iz hotela u Biogradu gdje bez brnjice plaši ostale goste hotela.

nonwo
Member
Famed Member
nonwo
3 mjeseci prije
Reply to  Faust

Psihološki profil-sestra Ratched iz Let-a iznad kukavičjeg gnijezda.Taj film bi svi trebali ponovo odgledati.Čisto rafinirano zlo,točno.

gjdhstghsrthsrthsrth
Gost
gjdhstghsrthsrthsrth
3 mjeseci prije
Reply to  nonwo

+, skinula je ona glumica to savršeno…………..

Faust
Gost
Faust
3 mjeseci prije
Reply to  nonwo

Ima tu nešto.I mene je na prvu asocirala na taj lik.Hladan izraz lica i dikcija koja odaje dojam bezosjećajnosti.

nonwo
Gost
nonwo
3 mjeseci prije
Reply to  Faust

Samo radi svoj posao a iza nje ostaju mrtvi,slomljeni,elektrošokirani.Mislim,sestra Alemka,pardon Ratched.

Simon
Gost
Simon
3 mjeseci prije
Reply to  Faust

Alemka je na usavršavanje zla bila u Americi, u instituciji američke vojske specijaliziranoj za biološko ratovanje.

Mr. sc. Arna Šebalj
Famed Member
Mr. sc. Arna Šebalj
3 mjeseci prije
Reply to  Simon
Simon
Gost
Simon
3 mjeseci prije

Najmanje je bitno da li je američki pukovnik bio mamac za vrbovanje ili ne. Uglavnom, Markotićka je od izlaska iz Sarajeva za vrijeme rata bila pod punom kontrolom američkih tajnih službi, a to je i danas.
Tio jednom padne pod nadzor i upravllanje tajnih službi taj to do smrti biva.

piždro
Gost
piždro
3 mjeseci prije
Reply to  Simon

Potpisujem +

gjdhstghsrthsrthsrth
Gost
gjdhstghsrthsrthsrth
3 mjeseci prije
Reply to  Simon

Ima kompatibilna zrnca……………

Starina
Gost
Starina
3 mjeseci prije
Reply to  Simon

Mk ultra program.
Britney Spears hoće svoj život natrag, a ne daju joj ga..

Tucker Carlson
Member
Famed Member
Tucker Carlson
3 mjeseci prije
Reply to  Starina

hehee..samo mi reci gdje si cuo za tu informaciju..hvala ti,starina.

Kažun
Member
Kažun
3 mjeseci prije

Man Crowned Miss Nevada USA, First In Pageant History 

gjdhstghsrthsrthsrth
Gost
gjdhstghsrthsrthsrth
3 mjeseci prije
Reply to  Simon

Hehehe……………..

gjdhstghsrthsrthsrth
Gost
gjdhstghsrthsrthsrth
3 mjeseci prije
Reply to  Faust

Hehehe…………..

Stara kuka
Gost
Stara kuka
3 mjeseci prije

“Dragi naši čitatelji, ne smijete nikada zaboraviti osobe poput profesora Pavelića, koji se svojim izlaganjem zalažu za vaše bolje sutra.” Za Boga miloga ljudi ovo zvuči kao epitaf. Pa profesor Pavelić nije umro pa da ga “ne smijemo nikad zaboraviti”.  “Saznao sam kako je prof. Pavelić podnio ostavku, a ne… Pročitaj više »

nonwo
Member
Famed Member
nonwo
3 mjeseci prije
Reply to  Stara kuka

Prof.Pavelić bi trebao podnijeti tužbu protiv Indexa ,Sriće i našmrkanog župana za narušavanje ugleda i časti. Kazneno djelo uvrede ostvaruje onaj tko drugoga uvrijedi (čl. 147. st. 1. KZ-a). Za počinjenje ovog oblika kaznenog djela uvrede predviđena je novčana kazna do devedeset dnevnih iznosa. Kvalificirani oblik kaznenog djela uvrede ostvaruje onaj tko… Pročitaj više »

otpisani
Famed Member
otpisani
3 mjeseci prije
Reply to  nonwo

Sve je kako kažeš, ali čisto sumnjam da pravdu možeš istjerati na našim sudovima. Vjerujem da se više isplati pravdu (is)tjerati na svoj način i za to odležati nego se upuštati u nekakve “pravne” bitke pred našim sudovima. Doklegod sustav štiti zločince, odnosno, sudjeluje u zločinu, ne gubi vrijeme na… Pročitaj više »

ŠumUm
Gost
ŠumUm
3 mjeseci prije
Reply to  otpisani

ttps://youtu.be/Da21a_7hhp8 o mentalitetu robova

Istražuj
Member
Famed Member
Istražuj
3 mjeseci prije
Reply to  ŠumUm

Odlican…………..

Kihot
Gost
Kihot
3 mjeseci prije
Reply to  ŠumUm

da, samo…ovo je planet robova… 🙁

gjdhstghsrthsrthsrth
Gost
gjdhstghsrthsrthsrth
3 mjeseci prije
Reply to  Kihot

+………………………

nonwo
Member
Famed Member
nonwo
3 mjeseci prije
Reply to  otpisani

Nema to (direktno) veze s istjerivanjem pravde,to je pokazna vježba za potrčke sustava da ne mogu mirno spavati.Psihološki rat. Srića,našmrkani župan i razni jarići sigurno nisu u psihološkoj prednosti pred prof. Pavelićem,ako iza njega aktivno stoji dovoljan broj ljudi. Andrew Wakefield(cijepljeni,autizam) je trebao “samo” 500 000 funti,koje nije više imao,da… Pročitaj više »

odokativno
Gost
odokativno
3 mjeseci prije
Reply to  otpisani

Na našim sudovima će biti moguće istjerati pravdu (brzu) tek kad kompletno pravosuđe bude iza rešetaka.

Simon
Gost
Simon
3 mjeseci prije
Reply to  nonwo

To je humana ideja, ali to nema veze sa stvarnośću jer je sustav koncipiran tako da je to neizvodivo. Nisam čuo za Erin Brokovich pa sam pogledao i vidio kako je to još jedna od miljuna američkih šarenih laža demokracije. Ne mislim na konkretnu osobu koja se bori protiv sustava,… Pročitaj više »

nonwo
Member
Famed Member
nonwo
3 mjeseci prije
Reply to  Simon

Zato je “E.B” pod navodnicima.To ne znači da nema žilavog odvjetnika za dobru tarifu.Osim toga ima i motiviranih (žilavih) odvjetnika (za dobru tarifu ) ,jer ne vjeruju svi odvjetnici u korona ludilo. Od svega su bitniji ljudi koji su spremni podržati ideju,projekt. Kad bi toga bilo,srića,jarići i našmrkani župani ne… Pročitaj više »

Simon
Gost
Simon
3 mjeseci prije
Reply to  nonwo

Odvjetnici su dio sustava i njima nikakve promjene ne odgovaraju. Odvjetnik se ni teoretski ne zalaže za pravdu jer je opis njegovog posla isključivo pravo. Postoje bolji i lošiji odvjetnici, ali kad je sustav u pitanju to nema ikakvog uticaja. To superjunaci odvjetnici postoji samo u američkim filmovima. Moja je… Pročitaj više »

nonwo
Member
Famed Member
nonwo
3 mjeseci prije
Reply to  Simon

Simon,upornost treba trošiti u smjeru djelovanja a ne u opstrukciji djelovanja. Svijetu ne trebaju superjunaci već sasvim obični ljudi koji pokazuju izvanredne osobine u izvanrednim okolnostima.Takvih je uvijek bilo i uvijek će ih biti,pa i među odvjetnicima(i sad ih ima angažiranih oko raskrinkavanja plandemije). Najvažnija je uporna , dosljedna,brojna pozadinska… Pročitaj više »

Simon
Gost
Simon
3 mjeseci prije
Reply to  nonwo

Ne mislim kako treba opstruirati pravne pokušaje, ali to je beznačajno i upitno je koliko je korisno jer se i s tim malim beznačajnim daje legalitetet i legitimitet kriminalnom sustavu. A što se gusaka tiče one imaju životinjski instikt, dok je kod ljudi taj ljudski instikt za samoodržanje zatomljen. Ljudi… Pročitaj više »

Istražuj
Member
Famed Member
Istražuj
3 mjeseci prije
Reply to  Simon

“… Zlo je veće nego što se čini….” Tacno, ali ne po brojnosti ili snazi – nego po kolicini obmane… Nesto poput carobnjaka iz Oza… Dovoljno je vidjeti samo na ovim diskusijama ovdje, kroz zadnjih 15tak mjeseci – koliko je bilo (i ostalo na zalost) – lobotomiranih talibana-pseudo-nauke-religije-geoplolitike…. Svaka ta… Pročitaj više »

Simon
Gost
Simon
3 mjeseci prije
Reply to  Istražuj

I to je točno i ono što ja želim reći je prvenstveno čišćenje percepcije kako bi se doveli u ravnotežu. To sam dolje i napisao kako smo puni podataka, dokaza i činjenica koje nam blokiraju umove i navode na djelovanje na čisto psiholoşkoj razini što je upravo ono čime nam… Pročitaj više »

Istražuj
Member
Famed Member
Istražuj
3 mjeseci prije
Reply to  Simon

“… To sam dolje i napisao kako smo puni podataka…” Ma ne treba nam puo podataka osim: nikakav “zaraza” – nije moguca – jer je ciela teorija lazljiva pseudonauka… cijeli sistem Judaizerske pecine – bazira se na laznim “papirnatim shekelima” i visestoljetnoj obmani (totalnoj promjeni Percepcija nas goyima)… Oba ta… Pročitaj više »

Mr.T
Gost
Mr.T
3 mjeseci prije
Reply to  Simon

+…………

Mrčikola
Gost
Mrčikola
3 mjeseci prije
Reply to  Simon

Simon, itekako veće. Zlom je protkana svaka pora ove “civilizacije” jer je iskonsko zlo, nakon onog tihog djela ljudske povijesti, i pokrenulo nastanak ove “civilizacije” i dovelo je do današnjih dana tj. do ovoga “visokog stupnja razvoja”. Istog trenutka kada je zlo “nastalo” i kako se razvijalo, nastali su i… Pročitaj više »

piždro
Gost
piždro
3 mjeseci prije
Reply to  Mrčikola

Baš tako Mrči, jako+ !👍 balans odgovornost su davno narušeni od negativne sile, a buđenje masa je sporo i nedovoljno..

gjdhstghsrthsrthsrth
Gost
gjdhstghsrthsrthsrth
3 mjeseci prije
Reply to  Mrčikola

+, hehehe…………………..dobro njušiš stvora i ekipu…………bravo

gjdhstghsrthsrthsrth
Gost
gjdhstghsrthsrthsrth
3 mjeseci prije
Reply to  Simon

+……………………

Puž
Gost
Puž
3 mjeseci prije
Reply to  nonwo

+++++!…………

gjdhstghsrthsrthsrth
Gost
gjdhstghsrthsrthsrth
3 mjeseci prije
Reply to  nonwo

+……………………

Žao mi je
Gost
Žao mi je
3 mjeseci prije
Reply to  Simon

Konstatirao sam da, usprkos dugogodisnjem obrazovnom procesu, dva zanimanja nemaju odgovornost za svoje postupke; 1. Doktor 2. Odvjetnik Na prvo me navelo, kada sam imao operacijski zahvat, prije odlaska u salu i kod anesteziologa, potpisivanje papira da pristajem na vlastitu odgovornost. Ako taj anesteziolog to radi desetljecima, moj potpis skida… Pročitaj više »

Stock
Member
Famed Member
Stock
3 mjeseci prije
Reply to  nonwo

Ja ne živim u Hr, ali ni ovaj doktor se ne bori samo za Hrvate. Dajte da se organizujemo, otvorimo neki namjenski račun i ako doktor želi da tuži sve idi$ote, da mu to i omogućimo. Svako koliko može i ako nas je dovoljno, taj finansijski dio možemo odraditi bez… Pročitaj više »

nonwo
Member
Famed Member
nonwo
3 mjeseci prije
Reply to  Stock

Upravo tako,ako želi,dužni smo mu dati konkretnu podršku.

Tucker Carlson
Member
Famed Member
Tucker Carlson
3 mjeseci prije
Reply to  nonwo

konkretna podrska kako..evo ja bi ga nosio na rukama pred HNB,CENTRALNU BANKU NASE PRCIJE gdje je izvor problema..novac bez pokrica koji se dijeli ovima koji nam muku nanose.sha bi trebali skupljati novac koji ionako nema vise ikakvu svrhu da se pravnim putem borimo protiv elite…znas,mozda smo nahebali ali barem im… Pročitaj više »

Cassia
Gost
Cassia
3 mjeseci prije
Reply to  Stock

I ja sam za 👍👍

otpisani
Famed Member
otpisani
3 mjeseci prije
Reply to  Stock

Mislim da bi zaklada (imena npr. “Zaklada za promicanje istine”;) koju bi moglo osnovati Logično (njegov vlasnik(ci)..) a uz pomoć i naših skromnih donacija, bilo najbolje rješenje, jer bi dugoročno takva institucija bila najtransparentnija i mogla bi podupirati širok spektar istinskih tragalaca i boraca za istinom a kojih bi bilo… Pročitaj više »

Tucker Carlson
Member
Famed Member
Tucker Carlson
3 mjeseci prije
Reply to  otpisani

otpisani,zbilja jako cijenim tvoje komentare..ali donacije i novcana sredstva..mozes li mi konkretno reci za sho,ako znamo da pravosudje sluzi zastiti vladara i ako znamo DA NOVCANA SREDSTVA POSTAJU POVIJEST KROZ GODINU,DVIJE..mrzim samoga sebe sha ovo govorim ali neimanje potomaka mi daje tu slobodu da kazem-novac je povijest,bodovi su buducnost-.nisam skrtac… Pročitaj više »

otpisani
Famed Member
otpisani
3 mjeseci prije
Reply to  Tucker Carlson

“…znamo DA NOVCANA SREDSTVA POSTAJU POVIJEST KROZ GODINU,DVIJE..” Ma ja samo vidim i čujem o tome već neko vrijeme ali, godina – dvije je ipak daleko prekratko vrijeme za takve radikalne promjene u sferi razmjene dobara i usluga na najnižem nivou tj. između robova. ne vjerujem da je to uopće… Pročitaj više »

Tucker Carlson
Member
Famed Member
Tucker Carlson
3 mjeseci prije
Reply to  otpisani

kolega sa posla mi rekao-bio si u pravu-..u cemu je stvar..rekao sam mu da novac kao papir nestaje uskoro.on kaze,a nece to biti za naseg zivota.nedavno mi govori da se nece vise moci kupiti auto u njemackoj gotovinom…kartica je prijelazni period prema bodovanju.pun mi je kufer ljudi koji kazu da… Pročitaj više »

AIR max
Gost
AIR max
3 mjeseci prije
Reply to  Tucker Carlson

Novac kao papir je nestao dolaskom kartica

Field
Gost
Field
3 mjeseci prije
Reply to  Tucker Carlson

O tome ja govorim već godinu dana i znaš šta, svi me drže za munjaru. Ne znam kako to ljudi ne shvaćaju, ali proces se jako ubrzava.

Tucker Carlson
Member
Famed Member
Tucker Carlson
3 mjeseci prije
Reply to  Petar JASAK

isprike sha se ubacujem u vas odgovor kolegi OTPISANI..gospodine jasak,drago mi je ako imate neke ideje kako ovo sve prebroditi sha nam se desava.i treba vam vremena.ja bi vas samo priupitao,da li ste malo obratili pozornost na najdosadnije stvari koje se iznose na svjetskom ekonomskom forumu..paneli,sjednice i sva zasjedanja WEF-a… Pročitaj više »

L. R.
Admin
Famed Member
3 mjeseci prije
Reply to  Tucker Carlson

Poštovani,

Pretplaćeni smo na newsletter WEF i primamo sve informacije.

Pratimo i pišemo, kada je to moguće. Takvi članci nisu agencijske vijesti koje prevodimo, nego je potrebno puno vremena i koncentracije za napisati suvisli članak.

Lp

Redakcija

otpisani
Famed Member
otpisani
3 mjeseci prije
Reply to  Petar JASAK

Naravno Vi imate bolji uvid u ono što možete, smijete i što se uklapa u dugoročne planove. Moj je prijedlog samo potaknut idejom @Stock o prikupljanju kakve novčane pomoći za prof. Pavelića ako se odluči na tužbu. Mislim da zaklada kao institucija, neprofitna organizacija, ako radi transparentno i po zakonu,… Pročitaj više »

Abe 04
Gost
Abe 04
3 mjeseci prije
Reply to  otpisani

Kako pritisnuti htv iz pozicije obaveznika pretplate (poreza) da pozove g. Pavelica i da poziva i druge, da drzi eter otvoren za dijalog? Javna televizija koja to vise nije, i bez korona price! Dosta je pranja mozga! Izravni su krivci za stvaranje opasnog stanja, diktature! Je li itko ikad udruženo… Pročitaj više »

Lucija, prva
Gost
Lucija, prva
3 mjeseci prije
Reply to  Abe 04

Hrt ima još dva druga oblika financiranja:
Državni budžet
Reklame.

Preko HRT-a se ilegalno odliva oko 2 milijarde. Daleko više od milijarde sigurno.

Lucija, prva
Gost
Lucija, prva
3 mjeseci prije
Reply to  otpisani

🤔😏😃😃😃😆😆😆😅😅

Tucker Carlson
Member
Famed Member
Tucker Carlson
3 mjeseci prije
Reply to  Stock

ja zivim u hrvatskoj i doktor se ne bori samo za hrvate..ali spreman sam biti partibrejker na ovu temu.ajmo,prijatelju,idemo skupiti ako treba i 10 000 000 kuna.i stavimo ih na taj namjenski racun.onda doktor pristane na borbu protiv matrixa i nadjemo odlicnog pravnika..iako za pravno osporavanje ove diktature bi bio… Pročitaj više »

Tucker Carlson
Member
Famed Member
Tucker Carlson
3 mjeseci prije
Reply to  Tucker Carlson

hvala vam na ovom komentaru.svi podaci i video zapisi su dostupni na google-u i njihovom isprdku,youtube-u..nije da se nismo mogli informirati.ali smo uspavani,ja kazem zrtve konformizma…samo ce nas iskljuciti i ne znamo koliko ce to iskljucenje trajati..koji dan,koji tjedan,koji mjesec..ali da su nam rekli da ce biti problemi u dostavi-bio… Pročitaj više »

Dayal
Member
Dayal
3 mjeseci prije
Reply to  Tucker Carlson

Bas tako. Odlican komentar situacije.

Stock
Member
Famed Member
Stock
3 mjeseci prije
Reply to  Tucker Carlson

U redu! Razumijem poentu. Imaš li neku ideju šta da uradimo? Što se tiče ovoga o čemu pišemo Otpisani, Petar i ja… Zakladama su nas porobili. Zašto ne bi funkcionisalo i suprotno? Hajde da, za trenutak, ne razmišljamo tamno crno. Kao vamo neki. I počnemo sa sivocrnim razmišljanjem. Imamo, dakle,… Pročitaj više »

Tucker Carlson
Member
Famed Member
Tucker Carlson
3 mjeseci prije
Reply to  Stock

hehehee..nek si malo prcnuo kolege,dobro je za cirkulaciju..i neka pises pod cugom iz 80-ih,covjek se vise na taj nacin otvori.vidi ovo..ljudi koji su otvoreno izasli sa informacijama i imaju svoje titule,nisu toliko ekonomski ugrozeni kao ljudi koje vidjam svaki dan.empatican sam prema sirotinji koja pati,a od ljudi koji imaju fantasticnu… Pročitaj više »

Abe 04
Gost
Abe 04
3 mjeseci prije
Reply to  Tucker Carlson

Bolje skupit i potrosit na hektare šume u Lici. Povest ćemo i doktora, trebat će.

piždro
Gost
piždro
3 mjeseci prije
Reply to  Tucker Carlson

koja scena.. uuuhh .. lijepo ispisano, al teško proživljeno.. da neponovilo se

Lucija, prva
Gost
Lucija, prva
3 mjeseci prije
Reply to  Tucker Carlson

Nadam se da ćete nastaviti pisati.
Sve više dobrih komentatora odustaje…

Zorule
Member
Zorule
3 mjeseci prije
Reply to  nonwo

Odličan prijedlog, mislim da bi to svakako trebalo realizirati, ova situacija sa dr. Pavelićem ne bi nikako smjela biti kraj već jedan sasvim novi početak. Materijala za tužbe ima dovoljno, MSM mediji i i tih par psihopata su u svom nerazumnom bjesnilu blaćenja naštancali sasvim dovoljno za jedan fini sudski… Pročitaj više »

Zagor
Gost
Zagor
3 mjeseci prije
Reply to  Zorule

Ja sam ZA.

gjdhstghsrthsrthsrth
Gost
gjdhstghsrthsrthsrth
3 mjeseci prije
Reply to  nonwo

+………………………..

Starina
Gost
Starina
3 mjeseci prije
Reply to  nonwo

Ma kakav sud!
Neutralizacija.

gjdhstghsrthsrthsrth
Gost
gjdhstghsrthsrthsrth
3 mjeseci prije
Reply to  Starina

Hehehe………………

Ivanka Perković
Gost
Ivanka Perković
3 mjeseci prije

Dobar vam je naslov “impotentnih hrvatskih stručnjaka”! Mozgovi su im impotentni a džepovi možda prevagnuli intelektualnu težinu!

Japanac
Gost
Japanac
3 mjeseci prije

Žalosno je koliko je malo ljudi kao Prof. Pavelić. Nadam se da će mnogi sada steći hrabrost da mu se pridruže. Ovo je sve postalo nepodnošljivo ludilo.

nonwo
Member
Famed Member
nonwo
3 mjeseci prije
Reply to  Japanac

Ovo sve što mu se radi je s namjerom da svi drugi odustanu,a ne da mu se pridruže. Malo je osoba kao prof. jer ih nedovoljno ljudi aktivno podržava. Nakon što prođu scile i haribde u osobnom životu,a bez odgovarajuće javne potpore,obično se pitaju-a za koga? Nepodnošljivo ludilo je problem… Pročitaj više »

gjdhstghsrthsrthsrth
Gost
gjdhstghsrthsrthsrth
3 mjeseci prije
Reply to  nonwo

+……………………

piždro
Gost
piždro
3 mjeseci prije
Reply to  nonwo

tako je nonwo👍+

Abe 04
Gost
Abe 04
3 mjeseci prije
Reply to  nonwo

Svaki put kada se zamislim Onda pogledam gdje živim Nemam riječi to da opišem Nema zakona da me štiti Sve se zna A ništa se ne zna Dođe mi da povratim Svoj mir zato ću naći Živjet’ za ljubav Postati jači Svoj mir zato ću naći Živjet’ za ljubav Za… Pročitaj više »

otpisani
Famed Member
otpisani
3 mjeseci prije

Šteta. velika šteta ! Očito, pošteni i samopožrtvovni stručni pojedinci spremni sebe izložiti u zaštiti istine i dobrobiti roblja su u manjini i gube bitku s ovom psihopatskom nemani koja nam radi o glavi. …ako nije još sazrijelo, ali sigurno sazrijeva vrijeme, kada će se umjesto priče i apela na… Pročitaj više »

Kenjac
Gost
Kenjac
3 mjeseci prije

Treba se organizirati i osnovati stožer za obranu prof.dr.Pavelića jer ako sada budemo samo jamrali oni su pobijedili,bilo bi dobro da Bujanec ugosti dr.Pavelića,peticije,protesti,skupovi podrške da cijenjeni i hrabri prof.vidi da njegova borba nije uzaludna.

freedom
Gost
freedom
3 mjeseci prije
Reply to  Kenjac

Bio je doktor kod Bujanca, ali neka opet bude

piždro
Gost
piždro
3 mjeseci prije
Reply to  Kenjac

……..5+

MATIJA EMANOVIĆ
Gost
MATIJA EMANOVIĆ
3 mjeseci prije

plenković i njegova zločinačka banda protiv čoviječnosti provode fašizam i diktaturu protiv čoviječnosti.

Ne istrazuj
Gost
Ne istrazuj
3 mjeseci prije

Fukara od ministra Fuksa kaze da su to teme za znanstvenu raspravu, a ne zq jednostrano predavanje kakvo je prof Pavelic odrzao u spornom videu…MOZETE LI VJEROVATI SVOJIM OCIMA? Za znanstvenu raspravu?!?!?! Zna li netko za ijednu znanstvenu RASPRAVU odrzanu na ovu temu u zadnjih godinu i po?!?!? JEDNU JEDINU… Pročitaj više »

Kihot
Gost
Kihot
3 mjeseci prije
Reply to  Ne istrazuj

odvratne vreće mesa bez duše, a s demonskim entitetima u sebi koji glume “od naroda izabrane” predstavnike.

gjdhstghsrthsrthsrth
Gost
gjdhstghsrthsrthsrth
3 mjeseci prije
Reply to  Kihot

+…………………..

piždro
Gost
piždro
3 mjeseci prije
Reply to  Kihot

hehehe Kihote👍

gjdhstghsrthsrthsrth
Gost
gjdhstghsrthsrthsrth
3 mjeseci prije
Reply to  Ne istrazuj

+………………….

Komplicirano
Gost
Komplicirano
3 mjeseci prije
Reply to  Ne istrazuj

+,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,

piždro
Gost
piždro
3 mjeseci prije
Reply to  Ne istrazuj

I to kakva fukara+

bogomdanović
Gost
bogomdanović
3 mjeseci prije
Reply to  Ne istrazuj

Primjetno je kako u zadnje vrijeme nema istupa u javnosti i medijima znanstvenih autoriteta koji su shvatili da je ovaj virus (covid 19) postao politički virus i da se „ponaša“ potpuno suprotno svim do sada poznatim virusima, a to je da im virulentnost opada repliciranjem i evolucioniranjem iz soja u… Pročitaj više »

brisani
Gost
brisani
3 mjeseci prije
Reply to  Ne istrazuj

Primjetno je kako u zadnje vrijeme nema istupa u javnosti i medijima znanstvenih autoriteta koji su shvatili da je ovaj virus (covid 19) postao politički virus i da se „ponaša“ potpuno suprotno svim do sada poznatim virusima, a to je da im virulentnost opada repliciranjem i evolucioniranjem iz soja u… Pročitaj više »

ZriBra
Gost
ZriBra
3 mjeseci prije

Iz pozicije znanstvenika koji brani znanstvenu istinu svaka čast G.Paveliću.Osobno me žalosti što većina ljudi čeka i godinu ipol da bi donijela svoj vlastiti sud o ovoj manipulativnoj upotrebi jedne redovne zdravstvene pojavnosti za sasvim druge ciljeve. Otvorimo oči,uši i posebno um i sve nam je jasno. Osvrnimo se u… Pročitaj više »

Legendarni Grk
Gost
Legendarni Grk
3 mjeseci prije

U to vreme, upravo početkom 20. veka kada je počela masovna primena obavezne vakcinacije, zabeležen je i najveći broj epidemija velikih boginja, tetanusa, kao i slinavke i šapa kod životinja i ljudi. Peticijom je traženo, ne samo ukidanje obavezne vakcinacije u vojsci, već i oslobađanje od teških kazni za sve… Pročitaj više »

ŠumUm
Gost
ŠumUm
3 mjeseci prije
Reply to  Legendarni Grk

Svetom vlad narod iz cijeg plemena je i ministar fuks ko i katolickom i pravoslavnom crkvom . “Drustvo katolika upravlja resursima u rusij”. Koji si ti muljator i cionist. Da kruna sveta se nalazi u katolickom londonu. Kompletno si retar…. .pa svaki posteni pravoslavni svecenik ce ti rec ko je… Pročitaj više »

Istražuj
Member
Famed Member
Istražuj
3 mjeseci prije
Reply to  ŠumUm

“… Svetom upravljaju jevreji a njima djavo…” Samo sto to nisu pravi jevreji.. Pravi Izraeliti i Judejci – jesu Rusi i Turci… Ovo sto se prodaje pod “judaizam” je satanisticka judaizerska sekta – koja je spojila nekadasnje “Carsko krscanstvo” (kako ga naziva Fomenko) sa novokomponovanom tzv “abrahamskom religijom” – tzv… Pročitaj više »

ŠumUm
Gost
ŠumUm
3 mjeseci prije
Reply to  Istražuj

Da jasno mi je to. Ali ti sam biras koje si nacijnalnosti. Po meni bi svi mi morali promjenit nacionalnost u tereticar zavjere . Sexualna orijentacija antivaxer. I trazit prava ko sta imaju nacionalne manjine i lgbt.

KISIK
Gost
KISIK
3 mjeseci prije
Reply to  Istražuj

U sridu i bez uvijanja…a i šumadinac(ako nije dvojnik:) pali kutiju polako..
Brate-radim s djecom u školi,i iskreno radije u rat-nego opet gledat ih pod maskama i torturom kao zadnju godinu…a to znaju i čihfuti.
Živio

gjdhstghsrthsrthsrth
Gost
gjdhstghsrthsrthsrth
3 mjeseci prije
Reply to  ŠumUm

Prva i predzadnja rečenica ispravne.

Coca Corona
Gost
Coca Corona
3 mjeseci prije

NaCIOnalnost je kao Kinder überraschung…nikad neznaš šta je iza folije.Najčešće ono što čihfuti upakiraju. Samodostatnost i mikro socijalni krug u regiji pojačati i učiniti neovisnim: Skladištenje nafte Sijemena i hrane Oružja za samoobranu Pitka voda+Filteri Dijeci mjesto mobitela 12 sati dnevno dat kontakt s prirodom i praktičnim znanjem Inače će… Pročitaj više »

gjdhstghsrthsrthsrth
Gost
gjdhstghsrthsrthsrth
3 mjeseci prije
Reply to  Legendarni Grk

+, hehehe…………………..

Max
Gost
Max
3 mjeseci prije
Reply to  Legendarni Grk

Kolega sve dobro ali otkad je London katolički? Nije više ni Rim katolički a kamoli London..

Legendarni Grk
Gost
Legendarni Grk
3 mjeseci prije
Reply to  Max

Svi najvažniji bankari iz Londona su pod komandom Jezuita iz Vatikana, jer je Vatikan ovlastio Rothschilda da upravlja njihovim ogromnim fondom od svega što su opljačkali u prošlim stoljećima. Pogledaj podatke o vatikanskoj banci – to je Rothschild banka. Zato je Vatikan postavio svoje Jezuite da savjetuju Rothschilde o svim… Pročitaj više »

Mrčikola
Gost
Mrčikola
3 mjeseci prije
Reply to  Legendarni Grk

Legendarni, tako je, Rothschildi i svi za koje se govori da vladaju svijetom, a kojima se znaju izgled, imena i adrese su samo u službi onih o kojima se ne zna, ama baš, ništa. Pa nisu majstori pizde pa su nakon stoljeća vladanja svijetom to samo tako prepustili nekom promućurnom bankaru… Pročitaj više »

piždro
Gost
piždro
3 mjeseci prije
Reply to  Mrčikola

E ovo Mrči kad sam procitao nisam se ništa uzbuđiva, jer sam intuitivno znao’ da su skupa: “Vatikan i lucifer kult 17.05.2015 | http://www.kla.tv/5919 Ono što je 1992. godine već objavljeno u vodećem meksičkom tjednom listu «Proceso», ovih je dana ponovno potaknulo: navodno se iz usta Velikog zapovjednika Vrhovnog vijeća… Pročitaj više »

piždro
Gost
piždro
3 mjeseci prije
Reply to  piždro

2.~ dodatak teksta zbog dužine.. “Povećalo’ sasvim otvoreno pojavljuje u latinskom bogoslužju, onda su to vrlo jasne najave! Pročitajte i uvjerite se sami: Lu | zi | fer, kirchenlat.: Lucifer der; -s: Teufel, Sotona (definicija Duden) Duden je Lucifera uvijek definirao kao crkveni latinski naziv za đavla ili Sotonu. Dok… Pročitaj više »

Mrčikola
Gost
Mrčikola
3 mjeseci prije
Reply to  piždro

piždro, hajde ti ovo predoči tkz. vjernicima, nazvat će te Belzebubom samim.

piždro
Gost
piždro
3 mjeseci prije
Reply to  Mrčikola

hehe Mrči to je malo ozbiljnija strana.. gore je link na više jezika- pa nek nazivaju – velika većina svjetine i nevoli istinu.. zato će kabalci još dugo vladat i karat, na žalost. još dugo će svijet izgledati da je slobodan, a bit u stvari u kavezu, kao sad sa… Pročitaj više »

Lucija, prva
Gost
Lucija, prva
3 mjeseci prije
Reply to  piždro

Piždro. Imamo posla s majstorima obmane. Pokušat ću ti reći: izraz “Lucifer” je rezultat krivih prijevoda. Pronađi. Po mom mišljenju, masona, ovakvih kakvi su bili, – nema. Albert Pike: pogledati biografiju. Nije ga nitko tjerao na neke stvari: npr da brani sudski odbjegle robove. U to vrijeme, nije bilo strojopisa.… Pročitaj više »

Lucija, prva
Gost
Lucija, prva
3 mjeseci prije
Reply to  Mrčikola

Sorry stari ni ti ni ja neznamo ni imena ni adrese R& R.
Nema u imenicima.

Možda njih 10ak. I pitanje tko to zna.

Coca Corona
Gost
Coca Corona
3 mjeseci prije
Reply to  Legendarni Grk

Potvrđivam napisano…a i gnušam se povijesti satanizma koji tamo po podrumim vlada.

Lucija, prva
Gost
Lucija, prva
3 mjeseci prije
Reply to  Legendarni Grk

Ovo je zanimljivo i važno.

Ja bih prije rekla da je obratno.

A ne treba se opterećivati – potpisali su sporazum.

piždro
Gost
piždro
3 mjeseci prije
Reply to  Legendarni Grk

Legendarni ti znaš i vidiš, al ona majka i otac što poslušno vode djete na otrovnu iglu vjerujući ‘ narodnoj tv.’ i slučajući ‘svoju narodnu’ vladu – su slijepci kod očiju i gluhi kod ušiju.

Mrčikola
Gost
Mrčikola
3 mjeseci prije
Reply to  piždro

piždro, evo maloprije neki kurvin sin pjevač poziva cijepljene na besplatni koncert u organizaciji poštene hrvatske televizije kojoj su upravo uhapsili ravnatelja.

piždro
Gost
piždro
3 mjeseci prije
Reply to  Mrčikola

Mrči samo kurvinisinovi mogu to radit i pravit se pravi lokalni građani .. i to pjevač? je za škude..

Zvone
Gost
Zvone
3 mjeseci prije

Iskreno se nadam da će ovo biti početak većeg rasvjetljavanja cijele ove prevare te da će ljudi konačno shvatiti što stoji iza cijele priče. Integritet i poštenje nema cijenu tako da svaka čast prof. Paveliću. Veselim se njegovim budućim pothvatima!

piždro
Gost
piždro
3 mjeseci prije
Reply to  Zvone

Imenjače sve je rasvjetljeno što se rasvjetlit da. sad da je pravda, bilo bi i rasvjetljeno! držači piramide matrixa, su i držači “pravde” .. to će teško ići na ovoj planeti.. a prof. Pavelića treba proglasit subito presto svecem!!! plus+ jer voliš pravicu

gjdhstghsrthsrthsrth
Gost
gjdhstghsrthsrthsrth
3 mjeseci prije
Reply to  piždro

+, hehehe………………..

Šele
Gost
Šele
3 mjeseci prije

Rukavice su skinute, nadam se da u Hrvatskoj ima ljudi sa m…. a, inače smo i mi u Bosni na….. i, političarima i stožerašima nema nazad, ili će uspjeti ili će???????.

Tupko Glupko
Gost
Tupko Glupko
3 mjeseci prije
Reply to  Šele

Sada kada vam Hrvatska i Srbija budu slali milijune viškova cjepiva besplatno da ne propadnu (Hrvatska je već počela, za Srbiju ne znam), naježili ste.

Lucija, prva
Gost
Lucija, prva
3 mjeseci prije
Reply to  Tupko Glupko

I USA poslala Bosni 500 000.
Uvjerljivo najveća donacija…😏

Simon
Gost
Simon
3 mjeseci prije

Ktešimir Pavelić skinut ili sam otišao s fakulteta ne mjenja išta na stvari jer skoro pa nitko od danas neće promjeniti svoje ponašanje odnosno svoja djela. Pričati i pisati možemo evi i to radimo, ali pričom i piskaranjem se ne postiže išta.

ledeno doba
Gost
ledeno doba
3 mjeseci prije

Dr. Pavelić je pokazao poštenje i hrabrost, dok mnogi ostali medicinari šute–kukavičke gnjide, ili čak podržavaju zločin, i suučesnici su u zločinu Dr. Pavelić je na pravoj strani pravde i istine, koja će na koncu, jednog dana pobjediti, a svi oni, koji sada u službi reponja promoviraju zločin i čak… Pročitaj više »

ledeno doba
Gost
ledeno doba
3 mjeseci prije

a ovaj na slici u pozadini, je ona gejtsova nemoralna gnjida Saša Srića:

evo samo nekoliko primjera, od mnogih što je ova “Nesrića” phroljevala zadnjih mjeseci, sve za judine škude

ttps://glasotoka.hr/2021/01/26/sasa-srica-postoje-dokazi-da-dvije-maske-bolje-stite-od-jedne/

ttps://www.novilist.hr/novosti/hrvatska/pulmolog-sasa-srica-o-prosvjedu-gomila-primitivaca-namece-svoj-iracionalan-stav-i-ugrozava-druge/

ttps://radio.hrt.hr/radio-sljeme/clanak/sasa-srica-potpuni-lockdown-je-jedino-rjesenje/252109/

ttps://dnevnik.hr/vijesti/koronavirus/pulmolog-sasa-srica-o-prosvjedu-protiv-mjera-radimo-u-preteskim-uvjetima-a-vi-se-ismijavate-sa-svima-nama—627283.html

ttps://zadardanas.com/2020/12/pulmolog-sasa-srica-trebalo-bi-ici-u-maksimalno-zatvaranje/

Tupko Glupko
Gost
Tupko Glupko
3 mjeseci prije
Reply to  ledeno doba

Da, taj misli da će mu sa potpunim lockdownom državna plaćica redovno stizati od uplaćenih poreza, prireza, nameta , trošarina itd.
Taj ne vidi dalje od svog nosa.
U stvari je koristan, jer ljude okreće na kontra stranu.

Mr. sc. Arna Šebalj
Famed Member
Mr. sc. Arna Šebalj
3 mjeseci prije
Reply to  Tupko Glupko

Priča se na Rebru da je alkić, ne znaju na pulmologiji kud s njim.
LP

Kažun
Member
Kažun
3 mjeseci prije

On i župan imaju “dugotrajni covid”?

Starina
Gost
Starina
3 mjeseci prije

Litru šljivke i u kanalizacijski šaht upao, slučajno otvoren..

Lucija, prva
Gost
Lucija, prva
3 mjeseci prije

Otkad se počeo pojavljivati kao prorok nove religije, cca godinu dana, podosta komentara ispod članaka… opisuje njegovu “ljubav prema kapljici”.

gjdhstghsrthsrthsrth
Gost
gjdhstghsrthsrthsrth
3 mjeseci prije
Reply to  ledeno doba

+……………………..

Panonicus
Gost
Panonicus
3 mjeseci prije

Nešu kozlića ostavite meni.

Korona smrdi
Gost
Korona smrdi
3 mjeseci prije
Reply to  Panonicus

Upravo mu nestao pamflet s Indexa, jeste vidjeli?

Mr. sc. Arna Šebalj
Famed Member
Mr. sc. Arna Šebalj
3 mjeseci prije
Reply to  Korona smrdi

Ha, ha! panika, “prijatelji” (ne smijem sve reć, još) Beroš-Ružić se u.akili. Ha, ha, ha! Ide i njima red. Nego, priča pravobraniteljica za djecu na Saboru, o zlostavljanju djece, i od strane roditelja. Nikako da čujemo odgovor od ministra Beroša o već godinu dana staroj priči među novinarima i drugima… Pročitaj više »

Zagor
Gost
Zagor
3 mjeseci prije

Oprostite, ali, tko je ta (taj) Ružić?

Mr. sc. Arna Šebalj
Famed Member
Mr. sc. Arna Šebalj
3 mjeseci prije
Reply to  Zagor

Ravnatelj KBC Rijeka, fini dečec! LP

Zagor
Gost
Zagor
3 mjeseci prije

Hvala…….

Panonicus
Gost
Panonicus