HDZ i stožeraši ponizili Bosnu i Hercegovinu

Božinović
181 komentar

Nevjerojatnu odluku o uvođenju karantene za državljane Bosne i Hercegovine, nametnuli su stožeraši iz Republike Hrvatske, iako za takvo što nije bilo stvarnog razloga. Bosna i Hercegovina je na dnu europske ljestvice po broju pozitivnih i nastradalih od koronavirusa.

Dok državljani drugih zemlja mogu slobodno šetati po Hrvatskoj, iako ih “krase” puno gore statistike glede inficiranosti i smrtnosti, državljanima Bosne i Hercegovine su zalijepili etiketu “šugavi”.

Vrište svi. Od Dalmatinaca, do Hercegovaca koji su najjača spona između BiH i Hrvatske. Nije dovoljno što s BiH, Hrvatska ima pozitivnu izvoznu bilancu od gotovo 2.000.000.000 kuna. Bosanci su također vjerni gosti prelijepe Dalmacije, koju nikada nisu iznevjerili. Možda nemaju kupovnu moć kao “e”uropljani, ali ono što troše, troše od srca i nikad ne žale.

Zarađeni euro iz BiH, sto puta je vrjedniji i časniji nego zarađeni euro iz umjetne birokratske tvorevine EU. Bosanci i Hercegovci svaki svoj euro zarade krvavo. Do krajnjih granica im je otežan izvoz u EU, dok ih pljačkaju korumpirani lokalni političari. Zadnji nametnuti rat u kojem su se obogatili najgori, još više je unazadio ovu napaćenu, ali ponosnu zemlju. I pored svega, BiH je puno manje zadužena nego bilo koja država Europske unije.

Nešto slično su napravile vlasti Bosne i Hercegovine, ali i Crne Gore, uvodeći karantenu za državljane Srbije u kojoj također imamo vrlo malu smrtnost u odnosu na zapadne zemlje. Čovjek više ne zna, radili se o patologiji, nedostatku razuma ili je to ustaljeno ponašanje zapadnih demokracija – iživljavati se nad slabijim.

Zamislite sada kako se osjećaju Hrvati iz BiH s hrvatskom putovnicom kome je zabranjen ulaz u Hrvatsku? Javile su i neke javne osobe, kritizirajući Božinovićevu odluku o karanteni. Zaboravlja Božinović da je Bosna i Hercegovina, kao i Hrvatska, država hrvatskog naroda zbog njegove konstitutivnosti s Bošnjacima i Srbima. Ne postoje dva hrvatska naroda, kao što ne postoje dva srpska ili dva bošnjačka naroda. Narod je samo jedan, bez obzira s koje strane granice prebivao.

Za kraj ćemo citirati političara Maria Karamatića iz BiH koji je na svom društvenom profilu napisao sljedeću poruku svim Hrvatima, s kojom se slažemo u potpunosti:

Pozivam sve one koji su imali namjeru glasati za HDZ da taj dan po uputama Nacionalnog stožera ostanu kod kuće“, Mario Karamatić

BiHhrvatskaKarantena
Pretplatiti se
Obavijesti o
181 Komentari
Najstariji
Najnoviji Najviše komentiran
Inline povratne informacije
Pogledaj sve komentare
AJeTo
3 godine prije

Virus koji je zarazio demokratsku partiju Amerike uspješno je prešao Atlantik. Eto, misterij riješen.

alex
3 godine prije

To zapravo samo pokazuje sluganski mentalitet hrvatskih vlasti…klanjaju se moćnicima sa Zapada, ne rijetko im ližući stražnjice, a arogantno pljuju po onima iz bivše države…osim po Slovencima, naravno…Dobro je autor nspisao “ponosni Bosanci”, dok se ono što u Bosni ne valja prelijeva u Hrvatsku. A B.Radičević : “… tvrd si kao kremen kamen, gdje stanuje živi plamen…”

Kako da ne
3 godine prije

Cinjenica je da u BiH korona nije pod kontrolom to kaze sama statistika od zadnjih dana. Hrvatska jako mnogo i novcano i materijalno pomaze BiH ekonomski, sportu ali i politicki pri EU. Kao hvala onda dobije napade iz vrha vlade koji su dno dna kao ono da hrvatske tajne sluzbe nagovaraju islamiste u BiH da se naoruzavaju itd. Koliko se u BiH medijima da procitati im je HR najomrazenija zemlja. Mislim ipak da je najzasluzniji SDA i orbitne stranke i njihov odnos prema Hrvatima za slabe odnose izmedju HR i BiH.

Son of Alerik
3 godine prije

HDZ-ov Stožer ponajprije ponižava građane Hrvatske samim svojim postojanjem. Ponižava ih svojim priopćenjima, uputama i zabranama. Ponižava ih komentarima o Plenkovićevom bliskom kontaktu s Đokovićem. Građani BiH su kolateralne žrtve ludila iz zemlje ‘predsjedateljice Vijećem EU’.
Emocionalno reagiranje je razumljivo, ali od toga nema koristi.
Zato ima štete od ‘mjera’ stožera za građane obiju zemalja, koji je , čini se, samo za tu rabotu i izmišljen.

Mali Mujo sa Brke
3 godine prije

Ma pogledajte samo naslovnu fotografiju, ovaj koji je tu, je preme fotografiji olicenje mutljavine, lazi, prevara, lopovluka. Ja njemu nebih dao ni tri ovce da cuva jer bi ih sve tri izgubio u jednom danu.

jezurka
3 godine prije

Jebo zemlju koja Bosne nema

Tadmur Palmirovic
3 godine prije

Što južnije to tužnije. Što zapadnije to licemjernije.

hiber
3 godine prije

Na žalost portal vam se pretvorio u vašar, a ne u nešto što bi se trebalo baviti ozbiljnim vanjskopolitičkim temama. Problem virusa prvenstveno je postao problem struke, odnosno ubila nas je velika pamet. Dok se virusi nisu mogli pouzdano identificirati nismo ni imali problem zatvaranja, iako su ranije pandemije bile daleko ubitačnije. Sa identifikacijom virusa nastupila je paranoja. Dakle, zbog paranoje i trenutno identificiranog broja “zaraženih” u općoj populaciji Hrvatskoj prijeti zatvaranje od strane Slovenije i ostalih zemalja EU, te je ona naprosto prisiljena zatvarati se u odnosu na Srbiju i BiH, kao manje zlo. To naravno nema nikakve veze sa medicinom. Unatoč “stručnim” stožerima svi smo preboljeli brojne prehlade i nedvojbeno smo stručni da spoznamo jednostavne činjenice, a one su slijedeće: virus SARS-Cov 19 može biti uzročnik prehlade, odnosno bolesti zvane Covid 19. Zabluda je da prehlade i gripe nisu ozbiljna bolest kad se zakompliciraju kod pretežno starije populacije.… Čitaj više »

jadran
3 godine prije

A kad su izbori onda autobusi hrvata idu na glasanje…koga su birali,toga su i dobili…i neka im

Meštar
3 godine prije

Ponizili su prvo Hrvate,uništili privredu, a onda se ponašaju tako i u svim pravcima, pa tako i prema Bosancima i Hercegovcima. Smiješno je kolike su epidemiološke mjere poduzimali u Hrvatskoj, a nisu postigli nešto bolji rezultat nego u BiH koja je disfunkcionalna država. Tako da je ovo sve samo nastavak cirkusa koji se globalno provodi.

Dopizdilomi
3 godine prije

Sada još samo podići zid.

Felix
3 godine prije

Zašto to nije čudno, isto kao što nije čudno što nema zabrane prema Srbiji? Pa očito su u HDZ-u procijenili da će im ovog puta na izborima glasači iz BiH donijeti više štete nego koristi, dok se Pupovčevim glasačima dolazak ne smije zabranjivati.

Mrčikola
3 godine prije

Svaki premijer i predsjednik koji u novonastalim balkanskim prčijama dođe na vlast zaduži dva mobitela.
Jedan plavi sa logom od 12 zvjezdica a drugi sa stars and stripes uzorkom a Vučko dodatno i analogni crveno rozi telefon s kojeg se pazi da se ova dva mobitela previše ne razigraju.
Sve što se na Balkanu dogodi je inicirano pozivima na te mobitele a ova stožeraška ološ su samo “tehničari” koj bezpogovorno sprovode upute bez da se upitaju o svrsi istih i ne razmišljajući o posljedicama koje će izazvati.
Vidi se da je majstorima dato i malo umjetničke slobode ali nema tu trunke talenta, samo zluradost.

Atomski ajatolah
3 godine prije

Dok su hdz stozerasi domoljubi i mitomani ponizavali sve ostale narode niste se bunili,pogotovo oni u hercegovini.

viktor
3 godine prije

Kad ne mozes (ne smijes ) po magarcu, ti udri po samaru, Bice ti lakse.

Perun
3 godine prije

Puno Hrvata iz Bosne i Hercegovine po dolasku u Lijepu Nasu Hrvatsku je nakon ulaska Hrvatske u punopravno clanstvo Evropske unije napustilo Hrvatsku ….Razlozi su mahom svima poznati…Proces iseljavanja stanovnistva iz novonastalih drzava sa Balkana je velik i nezaustavljiv ….Nerminov Citat…,,Zamislite sada kako se osjećaju Hrvati iz BiH s hrvatskom putovnicom kome je zabranjen ulaz u Hrvatsku”
… ,,Narod je samo jedan, bez obzira s koje strane granice prebivao”….P.S Moj djed je zivio u pet drzava pa se nije odrekao ni imena ni prezimena ,niti rodbine i zemlje u kojoj je sahranjen…..Bosne i Hercegovine, zemlje Zmajeva i ljute rakije …..Slaven Bijelac Slobodan Strijelac

Perun
3 godine prije

Pitajte Bozinovica i druzinu HDZ -a kako to da je Grofu Draskovicu vracena nacinalizirana imovina dvorci i sume u vlasnistvu Hrvatske drzave i Hrvatskog Naroda….Sedam godina Hrvati nisu mogli primirisati na trziste rada Austrije ,drzave sadasnjeg nasljednika vampirske loze Draskovica …Za vrijeme banovanja Draškovića godine 1573. podignuta je seljačka buna u Hrvatskom zagorju. Tada smo mi Hrvati dobili Kralja sa Usijanom Krunom… MATIJU GUPCA….P.S. Gospodine Bozinovicu uz duzno postovanje stozer i kompletna vlada HDZ trebali bi preispitati odluku o zatvarnju granica ,bio bi to mudar politicki potez u protivnom nadajte se katastrofi na predstojecim izborima kako u dijaspori ,tako i u Lijepoj Nasoj Hravtskoj Domovini….Slaven Bijelac Slobodan Strijelac

piždro
3 godine prije

HDZ je k… od ovce!

VENTILATOR
3 godine prije

NERMINE.AKO NEKIMA NIJE JASNO DA JE OVA SVJETSKA SITUACIJA SA KORONA VIRUSOM NAPRAVLJENA DA SE ZEMLJE I NARODI POSVAĐAJU I OSIROMAŠE DO KRAJNJIH GRANICA ONDA NEZNA ZBROJITI DVA I DVA.PA INTENCIJA NEVIDLJIVIH IGRAČA KOJI VUČU SVE KONCE U OVOJ SITUACIJI JE DA TAKO OSIROMAŠENOM STANOVNIŠTVU SVIJETA ZA BESKRAJNO NISKU CIJENU POKUPUJU OD NJIH SVE ŠTO SE MOŽE POKUPOVATI, A ONDA ZA BAGATELU DOBIJU I NJIHOVE DRŽAVE. AKO SE NETKO UPITA KAKO? PA TAKO ŠTO SU ONI DILJEM SVIJETA, ODAVNO, POSIJALI SVOJE SPAVAČE OLIČENE U DRŽAVNIM BIROKRACIJAMA, KOJE SU POSTALE TOLIKO BAHATE DA VIŠE I NE KRIJU U ČIJEM INTERESU RADE, RAZRADILI SU TEHNOLOGIJU KAKO DA UMRTVE MASE. DIO TEHNOLOGIKE JE I OVAJ ĐUMBUS SA KORONA VIRUSOM. USTVARI OVO JE GENERALNA PROBA KAKO DA JEDNA MINORNA, ALI NEIZMJERNO BOGATA MANJINA OVLADA OVIM SVIJETOM. NIJ TO VIŠE TEORIJA ZAVJERE. TA ZAVJERA JE SVAKIM DANOM SVE EVIDENTNIJA. PA OVO JE USTVARI ONAJ STARI… Čitaj više »

Žilevski
3 godine prije

Pozdrav , danas mi je palo na pamet : zašto se ne registrirate za pressice stožera i onda izrešetate Alemku i Bradu i Capaka sa pravim podacima o Remdeseviru , zaraženima pa onda sa svim njihovim kontradiktornim izjavama i lažima bjelosvjetskim .
Da sam novinar ja bih se registrirao za vas . Svakako trebamo nešto učiniti ili kao što Puki kaže ako to ne učinimo sada teško ćemo imati priliku poslije .
Salute

lekcija
3 godine prije

ovo u cg nista sto se desava?

Red Dog
3 godine prije

Zamislite tek dusevne patnje swedistanaca, koji su bili uvereni da su najbolji i „savest covecanstva“.
Jevropa se otvara, ali ne za njih. Nece ih cak ni komsije Finska, Norveska i Danska.
Sok i neverica. Balo se je njima sto su im umirali matori po domovima za starce kao muve. Ovo pogada.
Cak i da smatraju i dalje da svi grese, a oni su u pravu, ovo boli. Pa, kako zasto…? 🙁

crodaemon1
3 godine prije

Takve odluke providi stoka sitnog zuba.

puki
3 godine prije

Ovo sto su hrvatske marionete ucinile, sa zatvaranjem prema susjedima, je puki blesavi akcionizam, da se namjerno odrzava panika, da bi debilni hrčci i dalje beskonačno trčali u točku i ne shvataju da im vlastodrsci nikad NIKADA nec zaustaviti taj točak- ne shvataju da ga oni sami mogu zaustaviti,_ naprosto da prestanu trčati u krug u tom, točku..

Ovo sto rade marionete kabale i u nas i u Srbiji, a i u drugim drzavama, kao u Njemackoj,- gdje su idiotski lokalni političari iz sjeverne pokrajine Schleswig-Holstein, čak zatvorili imaginarne pokrajinske granice za gradjane iz zapadne pokrajine Sjevern Rajna-Vestfalija, iz regije Guetersloh (gdje se nalazi tvornica mesa, u kojoj je navodno izbila korona)- sve je to naredjeno iz vrha kabale, jer hrčci moraju i dalje trčati, zarobljeni u točku od resetaka… nema predaha…

puki
3 godine prije

Izgleda da su kabalini “potomci zmije” i nestrpljivi i nervozni. Oni su toliko pohotni da što prije stvore svjetsku robovlasničku državu, da ne mogu čekati “2. val” i zimu, već izgleda da hoće već sada inscenirati “ponovno izbijanje pandemije”… Jer na to ukazuju isceniranje “novih žarišta” i izjave njihovoh marioneta; političara, stožeraša i virologa. Nakon nekoliko tjedana, kada se situacija smirila i čak je bilo optimističnih izjava od strane pojedinih marioneta, ono kada je Alemka čak bila izjavila da “smo blizu pobjede nad pandemijom” i “možda neće biti 2. vala”, i čak je i ona sirovina Lauc rekla da virus nije toliko opasan… sada opet počinju dizati paniku i dreče, da toplo ljetno vrijeme navodni nije ništa naškodilo virusu i da se on i dalje širi i da nema opuštanja i da se mjere zatočeništva trebaju održavati i još više proširiti.. Očito je da su marionete dobile naredbe od svojih… Čitaj više »

puki
3 godine prije

Svima nam je poznat sistem mafije. Ne samo iz gangsterskih filmova, već je to i stvarno. Ono kada mafijaši ucjenjuju vlasnike restorana i trgovina. Nametnu tim vlasnicima “zaštitu”, i ti vlasnici moraju plaćati mjesečno toliko i toliko love mafiji, da ih mafija kao “štiti”. I tako su ti vlasnici u stalnoj ovisnosti od mafije.
Mi (svi ljudi) smo sada faktički na početku takvog mafijaškog ucjenjivačkog sistema na svijetu. Kabalina mafija se pravi kao “zaštitnik” ljudima od korone, i nudi im “zaštitu”, a ljudi za to moraju plaćati, tako da se faktički potpuno odriču vlastite slobode i da postanu robovi, da ih se potpuno kontrolira, najprije sa maskama i aplikacijama za praćenje, a onda kasnije sa mikročipovima. Ali mnoge ovce ne kuže to, da se faktički stavljaju u vječnu ovisnost mafije…

LukaL
3 godine prije

He he,kad se sve ovo smiri Bosanci će nam opet u lijepu našu,a nema druge,

KarantenaJeTu
3 godine prije

Bosanski lonac kuha ima da kipi od Covida uskoro će i šume bit zaražene.

puki
3 godine prije

Nekoliko tjedna bješe mirno u regiji… i to se nije svidjelo kreatorima plandemije… ne da se hrčcima da prestanu trčati
Kako, rekoh, vidi se iz aviona, da su kabaline marionete: političari, stozeraši, virolozi-, očito dobile naredbu od svojih zmijolikih gospodara da opet insceniraju porast broja “novooboljelih” (ovo je nova riječ)… a u te “novooboljele” se ubrajaju svi oni kojima je lazljiva Gatesova spravica, koja izgleda kao ona spravica za testiranje trudnoce,- otkrila da imaju navodni virus, iako su ljudi potpuno zdravi i ne osjećju ništa, ali banditi to nazivaju “nesimptomatična” bolest…

nakon što se ona psihopatska lazljiva gnjida Đikić zadnjih tjedan ušutio evo ga opet i vrišti po svim medijima: “Ovo je gore nego u veljači!”

A u Srbiji vrišti, Sorosev etnički burazer Kohn: Situacija se pogoršava!

Mechanic
3 godine prije

Još bolje bi bilo da naša dijaspora u BiH umjesto da ostanu kod kuće da izađu i glasuju kontra HDZ-a i SDP-a i tako nam svima pomognu,i u RH i u BiH.
Božinović je samo još jedan krimoš pod Plenkovićevom kontrolom. Beroš nije krimoš ali je poplašeni zeko kojeg pritišću istinski zluradi tipovi kao Markotićka i Capak na ego tripu. Ovako bezobrazno pljuniti na Hrvate u BiH i općenito na BiH iz dana u dan sve više potvrđuje da HDZ sa Plenkovićem više ne bi trebao ići ni postojati.

Hattori Hanzo
3 godine prije

Nista novo,BiH hrvati su bitni samo kad treba glasati a i purgerima su za svako zlo krivi lopovi hercegovci i glupi bosanci kako ih od milja nazivaju.
Hr.politika je haškog monstruma hranila bosanskim hrvatima dok god ih nije nestalo pa su tek onda svoje slali da se uvuku zapadu.
Fino ih je Ivić pratio sa plesa,tapsao po ramenu i davao im podrsku dok su oni odgulili po 10-20 godina.

EMY
3 godine prije

bosna je jedna od najzaraženijih područja na svijetu od davnina, sva nesreća s istoka je navalila već vjekovima

Armagedon
3 godine prije

Nisam misli vise komentirat o politici , ali ponekad ne mozes izdrzat a da nesto ne reces . Sad kad budu izbori NE MOJTE OSTATI DOMA jer vam je to kao da ste i glazsali za ove izdajnike Globaliste HDZ SDP NSH…. Oni koji imaju od njih privilegije ce izaci nece imati konkurenciju i dogodit ce se sto u Srbiji , I DOBIT CE APSOLUTNU VLAST . U tome i je poanta jer Globalist znaju da mogu dobit jedino na ovi nacin . Prevarom. jer su pokazali pravo lice . Ko mu treba vise obijasnjavat da su nas ove stranke unistili , prodali izdali , namecu ogranicenja , lazu o pravom stanju “pandemije” Vijedaju intelegenciju ljudi , rodne ideologije , geneska hrana , emigranti ,( ovo tek dolazi ) Poslusnost , (skidanje gaca) Globalistickoj EU zanemarijuci Hrvatske interese , Ina Pliva ,Brodogadilista , A tek Slavonija koju su bankarska banda… Čitaj više »

Son of Alerik
3 godine prije

Ovo sam pronašao na netu i držao toliko ozbiljnim da sam kopirao i spremio na komp. Prijevod je automatski, a navodno je tekst napisao liječnik američke mornarice. Možda i netko drugi vidi da nije sve tako glupo u tom tekstu: Jednom kada se javnost vrati u normalu ” pričekajte nekoliko tjedana, a zatim nastavite pretjerivati stopu smrtnosti istraživanja (~ Aug-2020 rujna) i kombinirajte je s povećanjem smrti zbog ljudi koji umiru od standardnih bolesti u većoj stopi nego normalno zbog vrlo oslabljenih imunoloških sustava od mjeseci boravka u izolaciji, kako bi pomogli daljnjem “jastuku” stopu smrtnosti i hype nadolazeće faze 2 – Na kraju izvršiti karantene 2 faze (~ Oct-Nov 2020) na još ekstremnijoj razini i krive prosvjednike (uglavnom ljude koji već ne vjeruju svojoj vladi) za uzrok “većeg” 2 vala (rekli smo ti, bilo je prerano, za sve si ti kriv jer ti je trebalo šišanje, tvoje slobode imaju… Čitaj više »

Hezbollah
3 godine prije

“Pozivam sve one koji su imali namjeru glasati za HDZ da taj dan po uputama Nacionalnog stožera ostanu kod kuće“, Mario Karamatić
Opet će bit preko 90% za adz u 11 izbornoj jedinici.

piždro
3 godine prije

Gadno ste pogrjesili sto ste tz. balkandke teme stavili na dnevno red! O tom se bave stotine i stotine portala koji su na drzavnom sisama.
Niste trebali ispunjat zelje nekih komentatora da se bavite supljim pricama balkanski politicari.

Red Dog
3 godine prije

WHO je stavila Bosnu na listi kriticnih zemalja. Onda nema diskusije.
Uvek ce biti onih kojih se ne slazu, ali hijerarhije su hijerarhije. Ako dolazi od gore onda je tako. Tako funkcionise svet. Jer bi alternativa bila haos.
I Svedska je na listi. I size zato sto su ih smestili sa „tamo nekim trecim svetom“. Prigovarali su da ostali ne pokazuju sve, sto je mozda tacno, ali svedska statistika pokazuje reprodukcioni broj veci od 1, sto je razlog da se dospeva na listi.
Da su kriticari na mestu sluzbenika koji su sastavili spisak bi i oni izvrsili naredenja, inace bi izgubili posao.

Klump
3 godine prije

To me je je spomnilo na vic ki gre takole Sredi Zagreba beračita dva moška .Pri prvem je plakat hrvaški veteran ki mu gre slabo pri drugem srbski veteran.prvi ima polno denarja drugi nič seveda se ustavi stara ženka ki govori da ni lepo se delit po nacionalnosti in ko odide reče prvi ej Mujo kaži Suljo

markoo2
3 godine prije

a slovenija ,austrija i cijela eu zatvorile granice prema ne eu zemljama,

Davor drugi
3 godine prije

Nermine,
“ Zarađeni euro iz BiH, sto puta je vrjedniji i časniji nego zarađeni euro iz umjetne birokratske tvorevine EU.”
Kako bi se ovo Nermine trebalo shvatiti?
Ako ne krvarim za Euro, nisam ga pošteno ni zaradio?!?
Šta je s tvojim “krvavo” zarađenim Eurom Nermine, potrošenim u Hrvatskoj ili bilo gdje drugdje u trulovini poput EU? Da li je zaista toliko krvav da si ga samo i isključivo spreman potrošiti na teritoriji BIH.

Bosanac
3 godine prije

Malo ćemo da se kupamo https://youtu.be/xiMqiZMXl_c

Karma
3 godine prije

I kazete bilo tamno vrijeme onda sa bravarom? Sada ima svijetla ali nema smijeha. Stres i napetost sa dozama razdrazljivosti ….
Samo bugarima teze , lijepo napredujemo eto i gripica sada …

Anita
3 godine prije

šta hoće bosanci lipo , su nas opljačkali pa bi i dalje imaju svoju državu nas nek ostave na miru, a ne ko je jamio jamijo je. Dosta je bilo. inače Plenković je pametan sposoban a šta mu okruženje nekad nije najbolje sredit će on to.

© 2023 – Portal Logično

POVEZANE VIJESTI