HSBC upozorava klijente iz Velike Britanije da bi mogli izgubiti račune ako se ne povinuju pravilima pandemije

HSBC
71 komentar

Britanskim klijentima koji odbiju da nose maske u poslovnicama HSBC će biti odbijena usluga i računi će im možda biti zatvoreni, kaže banka. Prijetnja nije dobro primljena, posebno s obzirom na kriminalnu istoriju HSBC.

Klijenti HSBC koji uđu u filijalu golog lica bez maske mogli bi izgubiti novac, rekao je glasnogovornik britanskog tabloida Mirror u utorak.

Šef podružnice korporacije za Ujedinjeno Kraljevstvo tvrdio je da bankarski radnici “zaslužuju poštovanje i ne bi trebalo da se suočavaju sa nasilnim ili uvredljivim ponašanjem” i podstakao je klijente da ostanu kod kuće i koriste HSBC alate za digitalno bankarstvo, umjesto da dolaze u banku.

Većina glavnih konkurenata HSBC, uključujući Santander, Lloyds i Nat West, naknadno su obavijestili kupce da ni kod njih neće biti usluženi ako uđu u filijalu banke bez maske. Međutim, od ostalih banaka koje je Mirror ispitivao, samo je Barclays izričito potvrdio svoje pravo na zatvaranje računa ako kupci „agresivno postupaju prema kolegama“.

Mnoge na društvenim mrežama uznemirilo je to što banka prijeti da će zadržati novac klijenata preko maske.

Drugi su rekli da su to vidjeli još davno – i bili su proglašeni „teoretičarima zavjere“ jer su to primijetili.

Nekoliko njih je istaklo da HSBC, koja je nedavno osuđena zbog pranja milijardi dolara dobiti međunarodnim narkokartelima, nedostaje bilo kakva moralna osnova da izdaje naređenja kupcima.

Međutim, neki su aplaudirali banci što je zaštitila svoje zaposlene.

Velika Britanija je već u svom trećem zaključavanju od utorka, kada je izdala dodatna pravila stanovnicima. Prodavnice, supermarketi i većina drugih zatvorenih lokacija zahtijevaju od kupaca da pokriju lice ili im se odbija pristup ako nemaju medicinsko izuzeće.

Međutim, nije svaka ustanova željna da obavlja dužnost policije. Pošta, na primjer, pozvala je kupce da poštuju pravila, ali je Mirroru rekla da neće odbiti kupce bez maske. Trgovinska grupa koja predstavlja više od 170 britanskih trgovaca pozvala je policiju da se umiješa, tvrdeći da nije odgovornost prodavnica da nadgledaju poštovanje neprestano promjenljivih pravila od strane kupaca.

HSBCmaskePandemijaVelika Britanija
Pretplatiti se
Obavijesti o
71 Komentari
Najstariji
Najnoviji Najviše komentiran
Inline povratne informacije
Pogledaj sve komentare
Faust
3 godine prije

Corona fašizam se zahuktava.

JumpingJackFlash
3 godine prije

Pozivam sve Britance neka svoje novce pohrane u banci HSBC.To je ustanova vrijedna njihovog povjerenja.

Slonica
3 godine prije

Mogli bi i klijenti upozoriti banku
Dići novac s maskom i onda bez maske na brzo zatvaranje računa.
Neka štite zaposlene i povinuju se pandemiji-bez klijentele.

Istrazuj
3 godine prije

Ovo je ODLICNA vijest…
Nadam se da ce uskoro krenuti “run on banks”…
Dakle, svako neka pokupi SVOJ kesh iz ovih cionistickih podruznica ZLA….
… I Sistem se urusava u 2 dana…
U cijelom Svijetu…

pozitivan pesimista
3 godine prije

gospodo moja, vatajte se krmace i motike dok jos nije kasno;)

pozitivan pesimista
3 godine prije

sorry, ode tebi da i ne znam kako?

Joe
3 godine prije

Pa nek već jednom krene hrkljuš, pa ko pukovnik, ko pokojnik!

Umpah Pah
3 godine prije

NO MASK NO MONEY

NO WOMAN NO CRY

-evo banke cigane moj

Stara kuka
3 godine prije

Dakle banka koja živi od svojih klijenata i ostvaruje dobit poslujući njihovi novcem te iste klijente tjera i prijeti im zatvaranjem računa. Sada meni nije jasno kako bilo koji poslovni subjekt na tržištu može poslovati na način da odbija svoje mušterije. To se protivi osnovama ekonomije. Ne, nisam naivan i svjestan sam da toj i drugim bankama regularno bankarsko poslovanje predstavlja vjerojatno mali i zanemariv dio zarade kad ga se tako lako odriču. A to mogu zato jer ustvari žive ili od mutnih i kriminalnih poslova poput pranja novca za anrkokartele ili jednostavno od prelijevanja novaca poreznih obveznika u njihove džepove. Jer ako ta ista banka dođe u financijske poteškoće zbog ovakvih suludih poslovnih poteza uvijek će se naći neki Obama, neka Angela Merkel ili Tony Blair koji će uvjeravati građane da se te banke moraju spasiti, da se bez njih ne može i da su oni “too big to… Čitaj više »

Starina
3 godine prije

Svi oni koji imaju kredite u bankama navalite u poslovnice bez maske!!!

pirat sa kariba
3 godine prije

da da ,tako to ide ,najprije traze zajednicu bez upotrebe gotovine ,,i onda vam kazu ,pa mozete izgubiti svoj novac ….hehehehe ,

Bosanac
3 godine prije

Dovoljan razlog da se ljudi udruže i otvore svoje banke a sve ove velike počnu ignorisat.

Ive
3 godine prije

U pocetku plandemije sam cuo za ideju, da se onima koji ne prihvate pravila igre onemoguci podizanje novca i ili online placanje karticama, evo ovo su prve prakticne najave toga.

ewifvnwerfvnwerfvnew
3 godine prije

Maske su još i dobre za ono što slijedi, uskoro neće moći ni u banke ni bilo gdje bez barkodova na mobitelima ili narukvicama da su cjepljeni ili da su “testirani” kao negativni. Eno ona glumica se toliko “testirala” da je dobila infekciju oka od roštanja po nosu. Poslije toga slijedi tetovaža luciferazom i to će biti uvjet za bilo što da dobijete od tamine države bilo kako se koja zvala na planetu jer SVE pripadaju istom stvoru.

Sunseeker
3 godine prije

Hm,to je sve 5 sto kazes….
Samo nesto me zulja oko one izjave da ce banka uzeti pravo zadrzati novac.
Zar ne bi samo trebali zatvoriti racun toj osobi bez brnjice I proglasiti ga nepouzdanim klijentom ,vratiti novac I cao amore..Covjek se pita dokle su u stanju ici te ljudske spodobe.

Ive
3 godine prije

Ima li negdije na kugli zemaljskoj mijesto gdije se zivi izvan utijecaja BANKSTERA, PLANDEMIJE, PROGONA I TERORIZMA MEDIJA?

niten
3 godine prije

HSBC priznaje da je kartelima opral milijarde, plate sitnu kazne i nastave opet ….

izvor: https://www.rollingstone.com/politics/politics-news/outrageous-hsbc-settlement-proves-the-drug-war-is-a-joke-230696/

Tim Kunić
3 godine prije

Maska nije problem, što će biti ako banke zabrane pristup računima ako niste cijepljeni?

© 2023 – Portal Logično

POVEZANE VIJESTI