Hunter Biden uskraćuje kćerci njegovo prezime

Hunter Biden
6 komentara

Sin američkog predsjednika Joa Bidena, Hunter, podneo je prošle nedelje zahtev da blokira njegovu četvorogodišnju ćerku Navy Joan Roberts da preuzme ime Biden, rekavši sudu u Arkanzasu da bi to devojčici lišilo “mirnog postojanja”.

Bidenov advokat je podneo zahtev tražeći od sudije Okružnog suda u Arkanzasu Holly Meyer da odbije zahtev za promenu imena mornaričke Joanine majke, bivše zaposlene u Biden Lunden Roberts, sve dok devojčica ne bude u stanju da sama odluči – kada „omalovažavanje Bidenovog imena ne dođe do njegova visina.”

Biden, koji je poricao da je dijete čak i njegovo, sve dok test očinstva obavljen 2019. nije pokazao suprotno, nazvao je potez promjene imena “političkim ratovanjem”, ističući da je Roberts tražio da se ime njihove kćeri rediguje iz sudskih spisa vezanih za DNK test . Taj slučaj je u toku, a Biden je u septembru podnio zahtjev za smanjenje plaćanja alimentacije, navodeći “značajnu materijalnu promjenu” u njegovoj finansijskoj situaciji.

Roberts je prošlog mjeseca podnijela zahtjev za legalnu promjenu prezimena Navy Joan u Biden u nizu sudskih zahtjeva povezanih s tekućom tužbom za utvrđivanje očinstva, rekavši medijima preko svog advokata da će dijete očito „imati koristi“ od preuzimanja prezimena, a to je „ sada sinonim za dobro obrazovan, uspješan, finansijski akutan i politički moćan.”

Dozvoliti djevojci da nosi ime Biden donekle bi doprinijelo ispravljanju potpune ravnodušnosti porodice prema njoj, navodi se u podnesku, opisujući vezu u kojoj je ona bila “otuđena” do tačke “zločestivog ponašanja ili zanemarivanja”.

Dok su medijski izvještaji prvobitno tvrdili da su se Biden i Roberts upoznali dok je ona radila kao striptizeta u klubu Mpire u Washingtonu, dozvoljavajući predsjedničkom potomku da okrivi začeće Navy Joan za njegovu nevjerovatnu ovisnost o drogama, Robertsov advokat je usprotivio da je ona zapravo bila plaćeni radnik njegove konsultantske firme Rosemont Seneca.

Tvrdnju potkrepljuju tekstovi i drugi zapisi sa Bajdenovog ‘laptopa iz pakla’ ostavljenog u radionici u Delawareu koji pokazuju da je ona zatrudnjela dok je radila za njega i da je bez ceremonije isključena iz zdravstvenog osiguranja kompanije čim se dijete rodilo.

Prema Robertsovim riječima, Hunter i njegov otac nikada nisu sreli Navy Joan.

BidenHunterNavy Joan RobertsSAD
Pretplatiti se
Obavijesti o
6 Komentari
Najstariji
Najnoviji Najviše komentiran
Inline povratne informacije
Pogledaj sve komentare
Tupko Glupko
1 godina prije

“…da će dijete očito „imati koristi“ od preuzimanja prezimena, a to je „ sada sinonim za dobro obrazovan, uspješan, finansijski akutan i politički moćan.”

Što ti je osveta odbačene žene, trola ga na najjače.

Iz teksta se vidi još da je Hunter napravio dijete striptizeti ili svojoj zaposlenici, da nije htio priznati očinstvo koje se ustanovilo DNK testom, sada hoće smanjiti alimentaciju koju plaća za kćer koju nije nikada sreo, kao ni Dementni Joe svoju unuku.
Uzorna američka obitelj.

tata mata
1 godina prije

ebiga ,, tip se jeftino praznio ,i kad je dosao racun ,,, sad se buni

1 godina prije

od zanimljivosti ću pokazati Nebeski događaj…nažalost bez snimke ali je možete naći na facebook-i………. jer ovaj iz posta je gubitnik pa ću ga izostaviti jer čini zlo. pa idemo na istok……Tajland 14.1.2023. Autor: Philippe François objavio je snimak neba iznad Tajlanda što se vjerojatno i vidjelo i iz ostalog okruženja di je upadljivo Sunce u sredini a ispod sjaj polumjeseca te sve okruženo zlatnim sjajem što se prepoznaje kao drevni znak AllatRa…..značenje i objašnjenja ima dosta…..malo ću prepisati: Ali sada ćemo se vratiti natrag uzduž ovog lanca: do atoma, od atoma do čestica pa do kvantnih stanja, zatim ćemo preći kvantnu granicu i doći tamo gdje su valovi, u ono što nazivamo energijom – kretanje valova prema određenim informacijama koje su u njih stavljene, a koje se pretvaraju u ove ili one čestice. Ako idemo još malo dalje/dublje, vidjet ćemo primarnu energiju, ono što se u religijama naziva “Duhom”. Teško… Čitaj više »

Schwarze Hunderte
1 godina prije

Ta .. Spasio ju .. Bolje sa tim olosem ne imat nikakovu svezu – ni pojmovno .. Dokle mater te djevijcice …. Jeli imala ta uopce oci — komu se dala ?! Htjela je bit — sto ?! Evo ja digla noge – rodila pa sam punokrvni dio , vrazje obitelji ?! Ne znam … Ta kao da nije American born ?! To — tako — u tom svijetu — ne ide ! Najmanje sto joj se moglo djesiti ak bi je uopce prihvatili je da prije no uopce udje u obiteljske odaje –; potpise , prijebracni ugovor gdje se —- svega odrice u smislu kompenzacija cak i vlastite djece ak dodje do razdvajanja , nebitno cijom voljom !!! U pravilu im tada daju 50 ak tisuca i hodi vrit da te nikada vise ne gledamo ! To .. Ulazak u prvi svjet na dizanje batkova.. To samo na filmu… Čitaj više »

Max
1 godina prije

Bidenovi pokazuju koliko vrijede.

© 2023 – Portal Logično

POVEZANE VIJESTI