I doktor Mengele je imao čak dva doktorata

Alemka Markotić

Doktorica Markotić šefica je Klinike za Infektivne bolesti u Zagrebu i članica tzv. „Stožera“, neustavnog, neizabranog i nelegitimnog tijela koje nema nikakvog autoriteta da donosi odluke i zabrane kojima oduzima naše slobode. Što je najgore, te zabrane se ne baziraju na znanosti nego isključivo na dnevno-političkim potrebama vladajućeg režima. Članovi stožera konstantno lažu i mijenjaju svoju priču, a posebno doktorica Markotić, čije su laži već postale legendarne u narodu.

Najpoznatija izjava zloglasne doktorice je iz maja 2020 kada je izjavila kako je za sigurno cjepivo potrebno najmanje tri godine, i da je sve prije toga rizik za ljude.

Nakon toga, kako se cjepivo približavalo, taj rok u njezinim izjavama se sve više smanjivao, da bi na kraju nekidan izjavila kako se „mRNA cjepiva razvijaju već 30 godina i sada su dobro etablirana i sigurna“.

Njezinih laži ima toliko da nam ne bi stalo u jedan članak, pa idemo pogledati što danas govori doktorica Markotić kroz samo jedan jedini intervju, u kome je skoro svaka izgovorena riječ laž. Objavljeno na portalu N1 Televizije.

Evo vam izazov, otvorimo taj tekst i probajmo unutra naći jednu jedinu istinitu tvrdnju. Krenimo redom. U tom tekstu Markotić kaže:

„Važno je da dodatno osvijestimo snagu, značaj i kvalitetu cjepiva, u prvom redu mRNA cjepiva. Znate da je EK odlučila da će u narednom razdoblju praktično dogovoriti kompletnu distribuciju od Pfizera, što znači da će biti distribuirano samo mRNA cjepivo. To nije zato što vektorska cjepiva poput AstraZenece nisu kvalitetna, nego zbog problema u distribuciji i proizvodnji.“

Kao prvo, zadnja rečenica je potpuna laž. Vektorska cjepiva se normalno distribuiraju kao i sva cjepiva dosad, a upravo mRNA cjepiva se moraju držati na ultra-niskim temperaturama, što predstavlja značajan problem u distribuciji. Upravo distribucija je najveće prednost AZ cjepiva https://www.fiercepharma.com/manufacturing/astrazeneca-hopes-warmer-storage-needs-for-covid-19-vaccine-will-be-advantage-against A što se proizvodnje tiče, jedini problem sa AZ cjepivom je bio kad im je tvornica u Indiji „misteriozno eksplodirala“ https://www.cbsnews.com/news/deadly-fire-hits-indian-super-plant-cranking-out-oxfords-covid-vaccine/

Nadalje, što se tiče EU koja će odsada distribuirati samo genetsko mRNA cjepivo, to je upravo ono što su tzv. teoretičari zavjere govorili već dugo vremena, o čemu smo već i pisali na portalu. Plan je da se uvede redovito cijepljenje – ali isključivo genetskim cjepivima, jer se radi o velikom projektu izmjene ljudskog genoma.

Dalje, Markotić kaže o mRNA cjepivima: „Da približimo ljudima tu tehnologiju, za nju je trebalo gotovo 30 godina da se razvije do ove razine, ali sad je dobro etablirana i sigurna”

Ovo je još jedna laž notorne doktorice. Kao prvo, na tehnologiji se radilo više godina, ali puno manje od 30 godina kako Markotić navodi. Drugo, prije Covida niti jedno jedino mRNA cjepivo nije nikada bilo odobreno za ljudsku upotrebu. Zato, jer nijedno cjepivo nije uspjelo proći fazu životinjskih testiranja. Iako je u početku sve bilo ok, životinje iz testiranja su umirale nakon nekoliko godina. Ovo je zastrašujući podatak koji se brutalno cenzurira sa interneta, ali kvalitetnu sažetu informaciju možete naći ovdje.

A ako se pitate kako su onda uspjeli odobriti COVID mRNA cjepiva, odgovor je jednostavan – preskočili su životinjska testiranja zbog tobožnje hitnosti! Dakle nikako, nikako ne možemo reći da je ta tehnologija „dobro etablirana“ kao što tvrdi Markotić, a koliko je sigurna, o tome pišemo svaki mjesec, u seriji članaka Pokolj Cjepivima kojeg možete naći ovdje.

Dalje, Markotić kaže: “Ono što je bitno kod tih cjepiva je, uz visoku razinu antitijela koja su prisutna najmanje šest mjeseci, je da imamo visoki i snažan stanični odgovor te imaju imunost i na druge varijante virusa”

Kao prvo, ovo o 6 mjeseci je nešto što teoretičari zavjere već godinama govore, jer je plan cijepiti ljude svakih 6 mjeseci sa dvije doze. Toliko je potrebno da se izmjeni genom. U stvari o tome sam i sam pisao još prošle godine, prije nego se uopće pojavilo cjepivo, a kamoli razni sojevi. Članak u kojem točno prognoziram budućnost i spominjem redovito cijepljenje 3-5 puta godišnje, objavljen je još 3. 11. 2020.

Što nam slijedi?

Drugo, tvrdnja Markotić da cjepivo pruža imuni odgovor i na druge varijante virusa, je također potpuna laž. Zapravo, upravo nekidan je Markotić samu sebe demantirala u ovom članku. U tom tekstu ona govori kako cijepljeni obolijevaju od novih sojeva, i poziva na cijepljenje mladih, navodeći kako se upravo među mladima virus značajno širi – što je također još jedna laž (!)

Ali vratimo se natrag na intervju N1 televizije. Markotić dalje tvrdi: “U Americi je izdana dozvola za mRNA cjepiva na populaciji od 12 do 15 godina, kod njih ima gotovo 100 postotnu učinkovitost”

Ne, u Americi nije izdana dozvola, nego samo privremena dozvola za hitnu upotrebu. To je vrlo bitna razlika. A učinkovitost nije ni blizu 100 %, pa zaboga čak ni sami proizvođači to ne tvrde! Proizvođači navode učinkovitost 90-95 %, što je također pretjerano, jer podaci sugeriraju da je taj postotak daleko, daleko manji. Nećemo sad detaljnije u tu temu, ali učinkovitost sigurno nije 100 %.

I šećer na kraju, Markotić kaže: „I Zagreb će 2022. i 2023. biti jedan od centara koji će biti uključen u proizvodnju predloška DNA za Pfizerovo cjepivo.“

Ovo je također ono što teoretičari zavjere već dugo ponavljaju, da je plan da nas se cijepi godinama i godinama, bez prestanka, dok se populacija ne smanji i ne zaglupi kako je planirano. Ova izjava Markotić samo pokazuje da je ona itekako svjesna ovoga plana. S jedne strane Stožer nas poziva da se cijepimo, kako bismo se čim prije vratili na staro, a s druge strane Markotić planira u Zagrebu proizvoditi cjepivo u 2023. godini. Dakle, netko tu laže.

Pokazali smo u ovom primjeru da je skoro svaka njezina izgovorena riječ laž. Ta žena zbilja nema nikakvoga morala i ne poznaje granice. Kako Markotić može živjeti sama sa sobom, veliko je pitanje. Vjerojatno ima ogromnu grižnju savjesti, to bi svakako objasnilo zašto se odjednom toliko snažno okrenula vjeri i Crkvi, pa čak i čitala iz Biblije pred masom okupljenih vjernika. Valjda misli da će joj to pomoći kad dođe sudnji dan, ali pitanje je koliko Bog ima milosti prema licemjerima koji svjesno vrše zločin nad vlastitim narodom. Što je najgore, na tom skupu su brutalno i licemjerno prekršena sva pravila o okupljanjima i distanci, koja je donio upravo njezin Stožer. Licemjerstvo kakvo se stvarno rijetko viđa. Link

Na kraju, moramo se zapitati, tko je ta Markotićka, i tko ju je postavio na poziciju da nas ovako laže, maltretira i ucjenjuje raznim mjerama i Covid-putovnicama? Njezina prošlost je vrlo mutna i indikativna. Oba roditelja su bili visoko pozicionirani u bivšoj Jugoslaviji, i Markotić je već vrlo rano, još za vrijeme specijalizacije regrutirana od strane Američkih vojnih znanstvenika s kojima je u Beogradu radila na dijagnostici Hanta virusa (mišje groznice). Za to vrijeme, u BiH izbija epidemija, sasvim slučajno, upravo Hanta virusa, i te godine (1995) odlazi sa njima u BiH. U javnosti je taj dio života prikazala kako je bila „doktorica u opkoljenom Sarajevu“ i kako je „skoro poginula najmanje 15 puta“. Nakon toga, dobila je i američku stipendiju pomoću koje je otišla u SAD i radila u vojnom biološkom laboratoriju. Nismo uspjeli doznati kojem, ali vjerojatno se radi o zloglasnom Fort Detricku, tzv. američkom Wuhanu, najvećem laboratoriju Američke vojske. Nakon povratka u Hrvatsku, vrlo brzo postaje direktorica Infektivne klinke.

Ovakav životni put, vrlo je tipičan za marionete koje se godinama priprema i onda u ključnim momentima postavi na ključne funkcije. Dobro poznata taktika manipulatora.

Na slici: doktorica Markotić u Američkom vojnom institutu.

Kao zaključak možemo reći da se radi o kontraverznoj osobi, bez ikakvih skrupula. Njezin jedini cilj je da prisili vlastiti narod da uzmu eksperimentalna genetska cjepiva svojih inozemnih prijatelja (a vjerojatno i sponzora), ne mareći pritom za strašne posljedice po ljude, a koje su joj sigurno poznate. U promociji cjepiva obilato se služi lažima i manipulacijama. Aktivno sudjeluje u uvođenju globalnog fašizma koji se uvodi pomoću Covid-putovnica, cenzure, zabrane prosvjeda, prisilnih medicinskih eksperimenata i svega ostalog dobro nam poznatog iz povijesti. Kad cijela ova korona plandemija padne, ljude poput Markotić treba istražiti i suditi.

A svima onima koji i dalje govore kako „vjeruju u znanost“, pokažite ovaj članak, i podsjetite ih da je i doktor Mengele bio i doktor i znanstvenik. Zapravo u famoznim Nurnberškim suđenjima 1946 godine, od 23 osuđena nacista, čak njih 16 su bili doktori, pa je to suđenje i prozvano „suđenje doktorima“. Zato se čini logičnim da se u svijetu sve više spominje Nuremberg 2 kao neizbježna posljedica ovoga što se dešava danas.

Alemka MarkotićhrvatskaPlandemija
Pretplatiti se
Obavijesti o
393 Komentari
Najstariji
Najnoviji Najviše komentiran
Inline povratne informacije
Pogledaj sve komentare
2 godine prije

Pa i ovde na ovome portalu se veličaju titule kontrolnoga sistema i u člancima i u komentarima.
Sa Nobelovom nagradom također, nakon šta su Nobelovu nagradu za mir dobili Henry Kissinger i Barack Obama to bi tribalo izostavljat osim kad se želi naglasit negativni kontekst.
Zamislite samo dr.sci. Kolinda Grabar Kitarović . . . 🙂
A doktoricu Markotić san zapamtija po izjavi kako je virus lukav . . . to je bija vrhunac znanosti pri samoj pojavi korone . . . 🙂
A sad dosta zajebancije, Markotićka je obučavana od američkih vojnih institucija specijaliziranih za biološko ratovanje, a koje su ustanovljene s nacističkim know how od nacista, kolega dr. Mengelea, koji su odma po kapitulaciji pribačeni iz Njemačke u Ameriku u operaciji ”paperclip”.

2 godine prije zadnji put uredio TROLL
Bosanac
2 godine prije

aleMK-a je Ultra

MATIJA EMANOVIĆ
2 godine prije

Gadura se čak predstavlja i kao vjernica, šljam ljudskog roda.

2 godine prije

Štraši neetičnost takvih osoba, sam užas gledamo zadnjih 16 mjeseci, ali ovakvi imaju i novije oružje koje me prilično straši. Emmanuelle Charpentier i Jennifer Doudna dobile su zadnju Nobelovu nagradu za CRISPR tehnologiju za editiranje gena. Da li je zloupotreba već počela ili se tek planira, reči će vrijeme.
Pogledajte:
https://www.youtube.com/watch?v=KSrSIErIxMQ
https://www.youtube.com/watch?v=RNRZchHaKgw
a i BLOOMERG je oduševljen (što samo po sebi ima značaj:
https://www.youtube.com/watch?v=IG9uUu7GFw8
Svi se predsavljaju kao nevinašca, a to je ono što me straši.

Cjovjek
2 godine prije

Zanimljivo. Najezda mišova Australija…pa sad i kod nas… mišja groznica AM stručnjak za istu… plus – miš idealni prenosnik boleština raznih…
Recept za duplo golo… SLUČAJNOST je rijetka anomalija… Żivi bili.

Emiliano Zapata
2 godine prije

Dr. Mengele se izvukao i zivio je sretno u Brazilu te umro prirodnom smrcu. To je ono sto je povijesna cinjenica isto kao da su se u operaciji “spajalica” spasili na tisuce nacista i jos zaradivali placu radeci na raketama!

Sad vas pitam sto ce biti s ovim danasnjim zlocincima iz stabova i stozera ako nista ne ucinimo?
Zbilja mislite da ce platiti za svoja nedjela ili uzivati u opljackanom?

Sto ce tek biti s Bill Gatesom koji je danas daleko mocniji nego sto su svi skupa nacisti bili?

Sto mislite sto ce biti s njegovim sefovima?

Naravno, uvijek postoje ovdije oni koji misle da ce zlocinci gorit u paklu, no meni se cini da oni iz nekog razloga bas zele otici ondije.
Zasto?

Abe 04
2 godine prije

“ Kako Markotić može živjeti sama sa sobom, veliko je pitanje. Vjerojatno ima ogromnu grižnju savjesti, to bi svakako objasnilo zašto se odjednom toliko snažno okrenula vjeri i Crkvi..”
– ovo je nelogično, jer kad bi nju to mučilo, povukla bi se i u najmanju ruku dala neko glupo objašnjenje. Nema grižnje savjesti, to je manevar zadobivanja i jačanja povjerenja.
Jedan od naziva za Đavla je i Veliki Zavodnik.

2 godine prije

..kad cijela ova korona plandemije padne… ..suditi Ce se alemki Markotić…evo moze portal organizirati anketu da vidimo koliko postotak citatelja vjeruje u ove 2 tvrdnje.hvala.

Davor drugi
2 godine prije

U prvoj mojoj misli mislio sam dotičnu nazvati prostitutkom, a ne ku*vom. Međutim ostaje bitna razlika između te dvije klase. Naime, prostitutka ili prostitucija je posao, job, gdje u objašnjenju takvoga ponašanja nema laži ni podvala, samo je u pitanju jedno: novac. Ku*va je nešto drugo, to je više kao jedna karakterna osobina, koja se tek tako okolo je*e, sa tisućama razloga za pokriće njihovog poganog karaktera, od kojih je svih tisuću samo obicna laž. Bilo je čak i izjava ku*vi koje kada završe sa njihovim izlaganjem obrazloženja takvog ponašanja, dolazi se do zaključka da se ku*va nije prašila u svoju, nego u tuđu koku. Da ne bih vrijeđao prostitutke i njihov rad, za dotičnu ću uptrijebiti riječ: ku*va. “U Americi je izdana dozvola za mRNA cjepiva na populaciji od 12 do 15 godina, kod njih ima gotovo 100 postotnu učinkovitost” Dakle, postoji li itko u ovoj državi da je*enoj… Čitaj više »

2 godine prije zadnji put uredio Davor drugi
2 godine prije

Ne znam kako je u Hrvatskoj ali u Srbiji “Krizni štab” nema nikakvu zakonsku mogućnost da nameće odluke – oni su samo “korisni !d!ot!” iza kojih se vlast krije i koji su spremni za žrtvovanje ako se ukaže potreba. Alemka je na početku iznela stav nauke da je za sigurnu vakcinu potrebno 3 godine a sve kasnije je “samo otvarala usta” – isto kao i srpske kolege. Nema nikakve svrhe baviti se “seciranjem” Markotićke ili bilo kojeg drugog “korisnog !d!ota” – svima im je zajedničko da su odavno napustili moralna načela (ali da se ne zavaravamo – to je danas masovno prisutno!), da im je finansijski interes iznad svega, da imaju nešto čime ih se može uceniti… bitni jedino po obimu štete koje prave po nalogu drugih. I da nisu oni prisutni bio bi neko drugi. Odavno je očigledno da Zapad (Vašington) forsira mNRK vakcine – ili da budemo precizni… Čitaj više »

sokre
2 godine prije

markotićka, beroš, božinović & ostali su podobni, poslušni poltroni koji pokorno izvršavaju naredbe.

Siniša
2 godine prije

Voleo bih da nam neko iz medicinske struke kaže koliko “savremena” medicina ima koristi od “istraživanja” Širo Išija i Mengela..morbidno ali istinito,s te percepcije sam ubeđen da medicina stotine hiljada ubijenih smatra samo neugodnim brojem i ništa više ali u svrhu napredka.

Zagten
2 godine prije

Problem je slijedeci; zajednicka crta nje i Mengelea i svih koji su prosli babilonsko skolovanje posebno u medicini, je sto su cijepljeni od bilo kakvog morala i chipirani na izraze “pravila struke” i “slijedimo naredjenja”.

Kill Bill
2 godine prije

Sta je netocno u gornjem tekstu autor napisao? Ha?

Kill Bill
2 godine prije

Prava titula zmije o kojoj govori gornji clanak : KUCKURINA

iiiistina
2 godine prije

odnedavno te se more primjetiti sa tvojim komentarima di za ovaj komentar se osječa nenavedena konkretna namjera sa natuknicama i što se bojiš biti konkretnija pa bi li malo bila konkretnija ako si pronašla inkriminirajuće dokaze tko nam se to pušta preko logičnog jer manipulacije caruju na svim poljima – ne štedi nego raspali konkretno

2 godine prije zadnji put uredio iiiistina
nekoime
2 godine prije

Član obitelji, 1958. godište, cijepio se prije dva tjedna. Sprovod je idući tjedan.

onaj najve... Dalton
2 godine prije

Doktori naši svagdašnji…
My name is Filipović, Davor Filipović!!
Naš čovjek, doktor, ne dobi ni Čušpajz prize.
Jer svijet ne zna za njegovu briljantnu, genijalnu ideju…
Da u Zagrebu izgradi tvornicu cjepiva protiv karcinoma.
P.S.
Svijet zna za nekog smetenjaka Benjamina Franklina.
Koji je 1780. na poziv Kraljevske akademije predao esej u kojem predlaže da se naučna istraživanja usmjere na poboljšanje mirisa tijekom nadimanja trbuha. To “Pismo kraljevskoj akademiji”, danas je poznato kao spis “Prdni ponosno”.
P.P.S.
Koliki je samo šalabajzer bio taj Franklin. Napisao je i esej ”Savjeti prijatelju u odabiru ljubavnice.” To ne bi napisao ni još jedan naš briljantni um. Onaj doktor Vice iz Splita. Šta tvrdi da zna engleski. Šta ga ne bi zna? Pa i Del Boy zna francuski. Jedino šta Del Boy nije doktor… Ili možda je!? Života!!

2 godine prije zadnji put uredio onaj najve... Dalton
Malomorgen
2 godine prije

no, treba je reči i priznati…. mRNA cjepiva se razvijaju od 2003 godine…… 😒

Malomorgen
2 godine prije

uuuuu…… stručko na kvadrat?…… 😂

Patriot
2 godine prije

Ova utvara Sotonska koja se skriva iza križa na svom vratu zaslužuje sudbu kletu. Ja sam zvijer koja je sposobna na sve u obrani svog života i života svojih potomaka. A moja žena…još gora zvijer. Ta oči vadi. Comprende??

Ne istrazuj
2 godine prije

Izgleda ko mama onog tipa iz Hitchckokovog filma Psiho!

Diego Delgado
2 godine prije

Kao šta se dobro vidi na slici ova “švraka” ima certifikat BSL (Bio Security Level) i to ne da je jedina u HR već i u regiji, šta opet govori da je ona za ovo šta radi danas jako davno pripremana preciznije još 2000. godine.
Dakle on akao i cijeli stožer ili bolje reči štab (jer su svi od reda bilu u bivšoj udbi na čelu s udbašem božinovićem) je jedno leglo domaćih IZDAJNIKA koji rade protiv svog naroda, to je najgora vrsta ljudi bez iti malo mora, empatiji i poštenja.
S obzirom da su u kategoriji domaćih izdajnika nadam se da će svi odreda završiti na doživotnim robijama, a nije isključena niti najgora kazna, znate već.
Tu nebi isključio ni cijelu HR političku scenu koja je u rukama hazaro-cio-jevrekja, i kao šta je A.G.Matoš rekao: “vidje Hrvatska svakojakih čuda al’ ne nađe štrika za ovoliko juda”.

Драгогост 屋
2 godine prije

Опасно је бити непријатељ Америке, још опасније бити пријатељ.
Савезницима, Албанцима на Косову су бацили на главе radioaktivni otpad iz atomskih elektrana. I niš. Ćutanje i bežanje.

2 godine prije zadnji put uredio Гавран
mislim
2 godine prije

markotićka , stožer i ostali nebi mogli ništa napraviti, kad ustrašenih ovaca bi bilo manje.
kupujem burek , ulazim bez maske, gospođa. izvolite i hvala gospodine.
a prije nekog vremena ušao bez maske, ona me napala da dimije, žena mi priča da je i njoj to napravila a ona se okrenula i otošla. tako da je sad popustila jer je više niko ne ebe.
kad niko nebi tako šljivio ni markotičku i stožer, bilo bi sve pet.

ledeno doba
2 godine prije

..Nismo uspjeli doznati kojem, ali vjerojatno se radi o zloglasnom Fort Detricku, tzv. američkom Wuhanu, najvećem laboratoriju Američke vojske. Da, ona je bila na poznatom Institutu u Fort Detricku. Pa to piše u njenoj službenoj biografiji na portalu Klinike Fran Mihaljević kao i na portalu HAZU-a Evo nekoliko odlomka iz te biografije: “… Dr. Markotić je započela svoju karijeru znanstvenika na Medicinskom fakultetu, Sveučilišta u Sarajevu, Bosna i Hercegovina na međunarodnom projektu istraživanja učinkovitosti ribavirina u liječenju hantavirusnih infekcija u suradnji s US Army Medical Research Institute for Infectious Diseases (USAMRIID), Frederick, Maryland. Bila je stipendist National Academy of Sciences, National Research Council, SAD, za postdoktorska istraživanja imunopatogeneze hantavirusa u USAMRIID-u. Za rezultate ovih istraživanja je dobila Joel Dalrymple Memorial Award (American Society of Virology) i USAMRIID-ov novčić. ..” “…Do sada je bila ili jeste glavni istraživač na deset domaćih i tri inozemna projekta, a između ostalog sada je suvoditelj… Čitaj više »

ledeno doba
2 godine prije

…2 prema podatcima iz njene službene biografije na portalima HAZU-a i Klinike Fran Mihaljević, ona je u Fort Detricku bila cijelu godinu dana od 1999. do 2000., navodno na usavršavanju, i zato je dobila nagradu: USAMRIID-ov novčić “za osobit doprinos istraživanju hantavirusa”. Prema podatcima sa engleske vikipedije, USAMRIID (Medicinski institut američke armije za istraživanje zaraznih bolesti) sa sjedištem u mjestu Fort Detrick u saveznoj državi Maryland, je organizacija američke armije i najvažnija ustanova u SAD-u, za “mjere obrane od biološkog rata”. Dakle, ista ustanova kao i ona kineska u Wuhanu, koja kofol ima isti zadatak mjera zaštite od biološkog oružja. Tu se kaže i, da USAMRIID usko surađuje sa CDC-om (glavna američka državna ustanova za zarazne bolesti) i sa SZO-om USAMRIID dakle ima istu ulogu kao i onaj kineski institut u Wuhanu, koji se dovodi u vezu sa početkom izbijanja ove navodne pandemije korone. Prema službenkim podatcima iz biografije ona… Čitaj više »

ledeno doba
2 godine prije

..3 ali , institut USAMRIID nije ugašen, kako se to kaže u članku Jutarnjega prije godinu dana, već, prema podatcima sa engleske vikipedije, privremeno su zatvorena samo 2 laboratorija za biološki stupanj zaštite. Prema podatcima iz njene biografije, Alemka je boravila i u NIIAD-u i NIH-u , kao “recenzent za projekte”. NIIAD je, “Nacionalni institut za alergijske i zarazne bolesti”, a ravnatelj mu je još od 1984. zloglasni Anthony Fauci. Prema pisanju poznatog tjednika Newsweek (dakle mainstream medija), od prođle godine, NIIAD i NIH , odobrili su u proteklih 6 godina kineskom Institutu u Wuhanu 7,4 milijuna dolara za istraživanje virusa korona. A prema izvješću portala Politico (također mainstream), Trump je krajem travnja 2020. prekinuo financiranje druge faze projekta. 4 američke ustanove; USAMRIID, Galveston, NIIAD i NIH, u kojima konce vuče duboka država, spominju se u vezi sa mutnim poslovima, u vezi sa Wuhanom, oko izbijanja koronavirusa. I Alemka se… Čitaj više »

tadija
2 godine prije

Rado bi ih vidjeli na optuženičkoj klupi,ali kako to izvesti???

ZriBra
2 godine prije

Napis Klaića mi se dopao jer nam na laički dostupan način objašnjava scijentističke manipulacije kojima se služi vrla znanstvenica ,a ujedno zbog toga i opravdano propituje njen moralni dignitet oblikovan u njenom kršćanskom odgoju kojeg nerijetko i javno manifestira. U samom tekstu me je zaintegrirala riječ u rečenici:…..,životinje su UMIRALE nakon nekoliko godina. U novije vrijeme se i u našem javnom prostoru potpuno izgubila distinkcija između riječi uginuti i umrijeti.U moje vrijeme (starog normalnog )prvu smo riječ koristili za smrt životinje,pčele su bile izuzetak, a drugu ljudskog bića.Takvom smo terminologijom čovjeku pridavali različit, (viši stupanj )egzistencijalnog dostojanstva. I ovo nam pokazuje kako se perfidnom jezičnom manipulacijom oblikuju nove vrijednosti pa smo stigli i do toga kako u ovom korona ludilu se donose zakoni po kojem čovjek nesmije napustiti dom iza neke ure ako ga ne provoda ,izvede,njegov pas koji bi se malo prošetao i pokakao. Dakako ,osobno nemam ništa protiv… Čitaj više »

SULE
2 godine prije

Komentatori koji proucavateibibliju odgovorite mi dali je cjepivo Žig Zvijeri ili je to kasniji trenutakozigosanja u ruku ili celo jer i sotonisti čitaju Bibliju pa su možda promijenili radnju-vidite kako je Lovren pao a zaradio mili one i već mu je kraj karijere a nije izdrzao pritisak-i CJEPIO Se?Kako će tek čovjeka ucijeniti koji radi da prehrani obitelj?

Toni
2 godine prije

Hajde to sve što laže na fatove, to joj posao (za to je dobila pare), ali tako ružno “žensko” još nisam vidio.

Fan goniča lopti
2 godine prije

Ako mi već živimo u demokratskom svijetu koji su uspostavili slobodoljubivi Churchill, Stalin i Ruzevelt nad spaljenim zlim nacionalsoijalistima i njemackim rajhom onda je i Markoticka i sve uz nju nama u korist. Nemoze Markoticka bit dobra a Mengele loš, i obratno jer su to dva potpuno suprotna pogleda na svijet. Mengele je živio u jednom drugom svijetu i sustavu, a njega je zamijenio ovaj pravedni demokratski koji imamo.
Tako da demokracija, komunizam, zeleni, otvorene granice, jedenje kukaca good, nazis evil

Legendarni Grk
2 godine prije

Cjepivo protiv “korone” sadrži tajnu tehnologiju Ljudi su spoznali da se čak i mobiteli drže na mjestu cijepljenja. To nije moguće s konvencionalnim tehničkim objašnjenjima. Uzmite svoj mobilni telefon i stavite magnet do njega. Sva tri sam testirao plus tablet i oni se ne drže za magnet, osim na mjestu gdje je zvučnik. Ipak, slučajni mobiteli, u bilo kojoj slučajnoj orijentaciji drže se na mjestima cijepljenja. Ne postoji konvencionalno objašnjenje kako se to događa. Magnetizam koji nastaje nakon cijepljenja nije u cjepivu. U tako maloj količini nema dovoljno materijala koji se može ubrizgati i uzrokovati ono što vidimo. Magnetizam je uzrokovan tako da cjepivo ponovno programira vaš DNK (i to mora biti upravo to, oni lažu ako kažu drugačije) – cjepivo ponovno programira ljude da im željezni spike protein bude dio normalne unutarnje strukture od mnogih stanica, ako ne i u svim stanicama. Krajnja svrha ovoga je da se proizvede… Čitaj više »

ledeno doba
2 godine prije

službena studija Pfizera i Biontecha: 79% cjepljenje djece imali su nuspojave!!

Mainstream mediji i plaćeni sra-njstvenici stalno vrište, da je potrebo cjepiti djecu i da je cjepivo 1000% sigurno..
Međutim, sama službena studija Biontecha i Pfizera, priznaje da je skoro 80% djece na kojima je vršena studija, imali nuspojave
To je objavljeno 19. svibnja u “factsheet-u”

Od 1097 djece u dobi između 12 i 15 godina, na kojima je testirano cjepivo, 866 ili 78,9 % njih su imali nuspojave,

ttps://report24.news/pfizer-studie-79-geimpfter-kinder-ueber-12-jahre-entwickelten-nebenwirkungen/

ledeno doba
2 godine prije

za one koji još vjeruju u nezavisnost Rusije, naslov sa jednog mainstream portala:
Rusija želi zaštititi djecu od korone, tako što će ih cjepiti sprejom za nos

hate
2 godine prije

sve ovakve treba ubiti odmah kao ta doktorica !

rttgh556sdccv233dfgh
2 godine prije

baš čitam 24časa članak od 12.6 vili beroš cijepio karlovčane…800 prijetnji ministru 😂…vrhunsko štivo…

Jadranka S.
2 godine prije

Nek’ joj ISTINA zatvori lažljiva usta!
Čovječanstvo mora znati da OČAJNIČKI ŽELE PROVESTI CIJEPLJENJE! Žele iglu u svakoj nadlaktici. Cjepivo koje je DALEKO NAJSMRTONOSNIJE OTROVNO BIOLOŠKO SREDSTVO IKAD UBRIZGANO U LJUTSKO TIJELO!

Istinu potvrđuje i dr. Peter Mc Cullough, internist, kardiolog, akademik i profesor na Medicinskom fakultetu sveučilišta A&M, u Texsasu Baylor u Dallasu.

Mali Ivica
2 godine prije

Za sve laži koje su od Markotičke izašle zaslužila je curac od magarca u lažljiva usta.

zuztctvhzbhgvjzfcfcd
2 godine prije

Odhebi varane…………………..

Pravnica
2 godine prije

Taj monstrum je živo zlo, nevjerovatno kako joj se čita na licu da je zla osoba. Koja rugoba bez imalo ljudskosti.

Miki
2 godine prije

Nikada mi se nije sviđala, čak štovise uvijek mi je bila IZNIMNO antipatična, neuvjerljiva, s nekom zloćom u sebi.
Kada sam saznao njenu biografiju o kojoj i vi ovdje pišete, narocito vezano za biološke laboratorije u SAD itd., shvatio sam zašto mi je odbojna te što i koga predstavlja.

Bravo za članak.

Mosha
2 godine prije

Mengeleu ttreba dat Nobela ništa nije radio što nisu i englezi ameri s tim da je on uspio ako ništa kotit blizance…bi će potrebe…..

Max
2 godine prije

Strašna osoba.

qec97z9sdcvhljhnrg09
2 godine prije

novo…američki CDC uklonio 150 000 smrti iz sustava VAERS?> https://www.bitchute.com/video/tRVaGufI4t9V/

LauerNalis
2 godine prije

Ovdje neki komentatori misle da je cjepivo ili covid putovnica zig zvjeri .
Kakva je to slobodna volja kad vecina uopće ne pomislja da ima nešto za biranje.
Da li je slobodna volja uzrok istocnog grijeha ili je nešto drugo u pitanju.

ilber
2 godine prije

Ljigava korona pi.zda

Antinwo HR
2 godine prije

Lažu Plenković i njegovi gmazovi o cijepljenim u Hr..Ne vjerujte ljudi da ima toliko cijepljenih

© 2023 – Portal Logično

POVEZANE VIJESTI