fbpx

I doktor Mengele je imao čak dva doktorata

Alemka Markotić

Doktorica Markotić šefica je Klinike za Infektivne bolesti u Zagrebu i članica tzv. „Stožera“, neustavnog, neizabranog i nelegitimnog tijela koje nema nikakvog autoriteta da donosi odluke i zabrane kojima oduzima naše slobode. Što je najgore, te zabrane se ne baziraju na znanosti nego isključivo na dnevno-političkim potrebama vladajućeg režima. Članovi stožera konstantno lažu i mijenjaju svoju priču, a posebno doktorica Markotić, čije su laži već postale legendarne u narodu.

Najpoznatija izjava zloglasne doktorice je iz maja 2020 kada je izjavila kako je za sigurno cjepivo potrebno najmanje tri godine, i da je sve prije toga rizik za ljude.

I doktor Mengele je imao čak dva doktorata 1

Nakon toga, kako se cjepivo približavalo, taj rok u njezinim izjavama se sve više smanjivao, da bi na kraju nekidan izjavila kako se „mRNA cjepiva razvijaju već 30 godina i sada su dobro etablirana i sigurna“.

Njezinih laži ima toliko da nam ne bi stalo u jedan članak, pa idemo pogledati što danas govori doktorica Markotić kroz samo jedan jedini intervju, u kome je skoro svaka izgovorena riječ laž. Objavljeno na portalu N1 Televizije.

I doktor Mengele je imao čak dva doktorata 2

Evo vam izazov, otvorimo taj tekst i probajmo unutra naći jednu jedinu istinitu tvrdnju. Krenimo redom. U tom tekstu Markotić kaže:

„Važno je da dodatno osvijestimo snagu, značaj i kvalitetu cjepiva, u prvom redu mRNA cjepiva. Znate da je EK odlučila da će u narednom razdoblju praktično dogovoriti kompletnu distribuciju od Pfizera, što znači da će biti distribuirano samo mRNA cjepivo. To nije zato što vektorska cjepiva poput AstraZenece nisu kvalitetna, nego zbog problema u distribuciji i proizvodnji.“

Kao prvo, zadnja rečenica je potpuna laž. Vektorska cjepiva se normalno distribuiraju kao i sva cjepiva dosad, a upravo mRNA cjepiva se moraju držati na ultra-niskim temperaturama, što predstavlja značajan problem u distribuciji. Upravo distribucija je najveće prednost AZ cjepiva https://www.fiercepharma.com/manufacturing/astrazeneca-hopes-warmer-storage-needs-for-covid-19-vaccine-will-be-advantage-against A što se proizvodnje tiče, jedini problem sa AZ cjepivom je bio kad im je tvornica u Indiji „misteriozno eksplodirala“ https://www.cbsnews.com/news/deadly-fire-hits-indian-super-plant-cranking-out-oxfords-covid-vaccine/

Nadalje, što se tiče EU koja će odsada distribuirati samo genetsko mRNA cjepivo, to je upravo ono što su tzv. teoretičari zavjere govorili već dugo vremena, o čemu smo već i pisali na portalu. Plan je da se uvede redovito cijepljenje – ali isključivo genetskim cjepivima, jer se radi o velikom projektu izmjene ljudskog genoma.

Dalje, Markotić kaže o mRNA cjepivima: „Da približimo ljudima tu tehnologiju, za nju je trebalo gotovo 30 godina da se razvije do ove razine, ali sad je dobro etablirana i sigurna”

Ovo je još jedna laž notorne doktorice. Kao prvo, na tehnologiji se radilo više godina, ali puno manje od 30 godina kako Markotić navodi. Drugo, prije Covida niti jedno jedino mRNA cjepivo nije nikada bilo odobreno za ljudsku upotrebu. Zato, jer nijedno cjepivo nije uspjelo proći fazu životinjskih testiranja. Iako je u početku sve bilo ok, životinje iz testiranja su umirale nakon nekoliko godina. Ovo je zastrašujući podatak koji se brutalno cenzurira sa interneta, ali kvalitetnu sažetu informaciju možete naći ovdje.

A ako se pitate kako su onda uspjeli odobriti COVID mRNA cjepiva, odgovor je jednostavan – preskočili su životinjska testiranja zbog tobožnje hitnosti! Dakle nikako, nikako ne možemo reći da je ta tehnologija „dobro etablirana“ kao što tvrdi Markotić, a koliko je sigurna, o tome pišemo svaki mjesec, u seriji članaka Pokolj Cjepivima kojeg možete naći ovdje.

Dalje, Markotić kaže: “Ono što je bitno kod tih cjepiva je, uz visoku razinu antitijela koja su prisutna najmanje šest mjeseci, je da imamo visoki i snažan stanični odgovor te imaju imunost i na druge varijante virusa”

Kao prvo, ovo o 6 mjeseci je nešto što teoretičari zavjere već godinama govore, jer je plan cijepiti ljude svakih 6 mjeseci sa dvije doze. Toliko je potrebno da se izmjeni genom. U stvari o tome sam i sam pisao još prošle godine, prije nego se uopće pojavilo cjepivo, a kamoli razni sojevi. Članak u kojem točno prognoziram budućnost i spominjem redovito cijepljenje 3-5 puta godišnje, objavljen je još 3. 11. 2020.

Što nam slijedi?

Drugo, tvrdnja Markotić da cjepivo pruža imuni odgovor i na druge varijante virusa, je također potpuna laž. Zapravo, upravo nekidan je Markotić samu sebe demantirala u ovom članku. U tom tekstu ona govori kako cijepljeni obolijevaju od novih sojeva, i poziva na cijepljenje mladih, navodeći kako se upravo među mladima virus značajno širi – što je također još jedna laž (!)

Ali vratimo se natrag na intervju N1 televizije. Markotić dalje tvrdi: “U Americi je izdana dozvola za mRNA cjepiva na populaciji od 12 do 15 godina, kod njih ima gotovo 100 postotnu učinkovitost”

Ne, u Americi nije izdana dozvola, nego samo privremena dozvola za hitnu upotrebu. To je vrlo bitna razlika. A učinkovitost nije ni blizu 100 %, pa zaboga čak ni sami proizvođači to ne tvrde! Proizvođači navode učinkovitost 90-95 %, što je također pretjerano, jer podaci sugeriraju da je taj postotak daleko, daleko manji. Nećemo sad detaljnije u tu temu, ali učinkovitost sigurno nije 100 %.

I šećer na kraju, Markotić kaže: „I Zagreb će 2022. i 2023. biti jedan od centara koji će biti uključen u proizvodnju predloška DNA za Pfizerovo cjepivo.“

Ovo je također ono što teoretičari zavjere već dugo ponavljaju, da je plan da nas se cijepi godinama i godinama, bez prestanka, dok se populacija ne smanji i ne zaglupi kako je planirano. Ova izjava Markotić samo pokazuje da je ona itekako svjesna ovoga plana. S jedne strane Stožer nas poziva da se cijepimo, kako bismo se čim prije vratili na staro, a s druge strane Markotić planira u Zagrebu proizvoditi cjepivo u 2023. godini. Dakle, netko tu laže.

Pokazali smo u ovom primjeru da je skoro svaka njezina izgovorena riječ laž. Ta žena zbilja nema nikakvoga morala i ne poznaje granice. Kako Markotić može živjeti sama sa sobom, veliko je pitanje. Vjerojatno ima ogromnu grižnju savjesti, to bi svakako objasnilo zašto se odjednom toliko snažno okrenula vjeri i Crkvi, pa čak i čitala iz Biblije pred masom okupljenih vjernika. Valjda misli da će joj to pomoći kad dođe sudnji dan, ali pitanje je koliko Bog ima milosti prema licemjerima koji svjesno vrše zločin nad vlastitim narodom. Što je najgore, na tom skupu su brutalno i licemjerno prekršena sva pravila o okupljanjima i distanci, koja je donio upravo njezin Stožer. Licemjerstvo kakvo se stvarno rijetko viđa. Link

I doktor Mengele je imao čak dva doktorata 3

Na kraju, moramo se zapitati, tko je ta Markotićka, i tko ju je postavio na poziciju da nas ovako laže, maltretira i ucjenjuje raznim mjerama i Covid-putovnicama? Njezina prošlost je vrlo mutna i indikativna. Oba roditelja su bili visoko pozicionirani u bivšoj Jugoslaviji, i Markotić je već vrlo rano, još za vrijeme specijalizacije regrutirana od strane Američkih vojnih znanstvenika s kojima je u Beogradu radila na dijagnostici Hanta virusa (mišje groznice). Za to vrijeme, u BiH izbija epidemija, sasvim slučajno, upravo Hanta virusa, i te godine (1995) odlazi sa njima u BiH. U javnosti je taj dio života prikazala kako je bila „doktorica u opkoljenom Sarajevu“ i kako je „skoro poginula najmanje 15 puta“. Nakon toga, dobila je i američku stipendiju pomoću koje je otišla u SAD i radila u vojnom biološkom laboratoriju. Nismo uspjeli doznati kojem, ali vjerojatno se radi o zloglasnom Fort Detricku, tzv. američkom Wuhanu, najvećem laboratoriju Američke vojske. Nakon povratka u Hrvatsku, vrlo brzo postaje direktorica Infektivne klinke.

Ovakav životni put, vrlo je tipičan za marionete koje se godinama priprema i onda u ključnim momentima postavi na ključne funkcije. Dobro poznata taktika manipulatora.

I doktor Mengele je imao čak dva doktorata 4
Na slici: doktorica Markotić u Američkom vojnom institutu.

Kao zaključak možemo reći da se radi o kontraverznoj osobi, bez ikakvih skrupula. Njezin jedini cilj je da prisili vlastiti narod da uzmu eksperimentalna genetska cjepiva svojih inozemnih prijatelja (a vjerojatno i sponzora), ne mareći pritom za strašne posljedice po ljude, a koje su joj sigurno poznate. U promociji cjepiva obilato se služi lažima i manipulacijama. Aktivno sudjeluje u uvođenju globalnog fašizma koji se uvodi pomoću Covid-putovnica, cenzure, zabrane prosvjeda, prisilnih medicinskih eksperimenata i svega ostalog dobro nam poznatog iz povijesti. Kad cijela ova korona plandemija padne, ljude poput Markotić treba istražiti i suditi.

A svima onima koji i dalje govore kako „vjeruju u znanost“, pokažite ovaj članak, i podsjetite ih da je i doktor Mengele bio i doktor i znanstvenik. Zapravo u famoznim Nurnberškim suđenjima 1946 godine, od 23 osuđena nacista, čak njih 16 su bili doktori, pa je to suđenje i prozvano „suđenje doktorima“. Zato se čini logičnim da se u svijetu sve više spominje Nuremberg 2 kao neizbježna posljedica ovoga što se dešava danas.

VAŽNA PORUKA ZA LOGIČARE

Vrijeme uvjeravanja prolazi. One koji ne shvaćaju što se događa, treba ignorirati i ne gubiti vrijeme na njih. Poštene, empatične i logične osobe se trebaju okupiti, bez obzira na osobna uvjerenja i svjetonazore. Osim raskrinkavanja, dolazi vrijeme djelovanja brojnim i legalnim sredstvima u gospodarstvu, zdravlju, autonomiji… U protivnom, sve će nas porobiti.

Pitate se što učiniti nakon čitanja ovog teksta? Jednostavno, šaljite i dijelite tekst poštenim, empatičnim i logičnim osobama. Informirajte bližnje o postojanju portala Logično. Priključite nam se na našem Telegram kanalu tako što ćete kliknuti na Vijesti.  Od danas možete komunicirati i pisati nam u Telegram grupi Zajednica. Budimo složni, mudri i jaki.

Svidio vam se članak i
pitate se što možete napraviti?
PODIJELITE ga s PRIJATELJIMA

*Stavovi izneseni u kolumnama su osobni stavovi autora i ne odražavaju nužno stav redakcije portala Logicno.com

Pretplati se
Obavijest
guest
Zaštitite svoje ime u komentarima... REGISTRACIJA
406 Komentara
najstariji
najnoviji najviše ocjenjeniji
Inline Feedbacks
View all comments
Moreno
Member
Famed Member
Moreno
1 mjesec prije

Pa i ovde na ovome portalu se veličaju titule kontrolnoga sistema i u člancima i u komentarima. Sa Nobelovom nagradom također, nakon šta su Nobelovu nagradu za mir dobili Henry Kissinger i Barack Obama to bi tribalo izostavljat osim kad se želi naglasit negativni kontekst. Zamislite samo dr.sci. Kolinda Grabar… Pročitaj više »

Emiliano Zapata
Gost
Emiliano Zapata
1 mjesec prije
Reply to  Moreno

Mislim da nije obucavana nego da samo prevodi mailove koje joj salju, te ih cita na tv-u!
To je sav njen grijeh uz ono sto lupeta iz glave kad je bas nesto pitaju!

LoPata
Gost
LoPata
1 mjesec prije

A ne, u ovoj nakaradnoj ljušturi je čisti demonski entitet. I kriva je i odgovorna! i zaslužuje brzu osudu za zločine protiv čovječnosti!!!

Emiliano Zapata
Gost
Emiliano Zapata
1 mjesec prije
Reply to  LoPata

Zasluzuje ona da ju se opali tim tvojim nickom te zatrpa istim nickom ali ce zena zmaj sve da nas sahrani!

Lupus in fabula
Gost
Lupus in fabula
1 mjesec prije

Kad bi Alemku opalio LoPatom ne bi pogodio pravu metu. Ona je samo igracka u rukama Globalnih mocnika

Moreno
Member
Famed Member
Moreno
1 mjesec prije

Daj kalmaj malo, ne cvitaju nan ruže, to se slažen, ali evo ti jedan friški naslov sa indeksa za razonodu i da ti digne malo moral; ”Incident u Zadru, Beroš demonstrativno napustio kafić. Sve je komentirao za Index” . . . u tekstu; ”Ministar je napustio kafić jer konobarica nije… Pročitaj više »

Lupus in fabula
Gost
Lupus in fabula
1 mjesec prije
Reply to  LoPata

Ko ce joj suditi? Svjetski sudovi su u rukama zlocinaca. Vrana vrani oci ne vadi.

Mladen
Gost
Mladen
1 mjesec prije

da smo braća po savjesti mi bi joj sudili skupa sa ostalim stožerašima

Sam
Gost
Sam
1 mjesec prije
Reply to  LoPata

E to je to. Pravo u metu. Bas demonski entitet i ne samo u njoj nego u vecini takvih kao ona. Jucer onaj hrvatski zlocinac Beros izjavi kako se raduje i uziva dok gleda kako ljudi u sebe ubrizgavaju zdravlje. Stavise mislim da su ponekad i sami demoni iznenadjeni stepenom… Pročitaj više »

zuztctvhzbhgvjzfcfcd
Gost
zuztctvhzbhgvjzfcfcd
1 mjesec prije
Reply to  Sam

+………………….

Miki
Gost
Miki
1 mjesec prije
Reply to  Sam

Uh, točno tako, Sam.

Nonwo Nonwo
Member
Famed Member
Nonwo Nonwo
1 mjesec prije
Reply to  Sam

Vili , covid Napoleon …
Stara Kuka,pliz stavi sliku..
onu iz hr wikip.,žmehki u tajicama

zuztctvhzbhgvjzfcfcd
Gost
zuztctvhzbhgvjzfcfcd
1 mjesec prije
Reply to  LoPata

dnous…………….

Miki
Gost
Miki
1 mjesec prije
Reply to  LoPata

Tako je, LoPata.
Vidi moj komentar.
Pozdrav.

Nonwo Nonwo
Member
Famed Member
Nonwo Nonwo
1 mjesec prije
Reply to  LoPata

“Jedna od najopakijih filmskih negativki, medicinska sestra Mildred Ratched iz ‘Leta iznad kukavičjeg gnijezda…Muči … kombinacijom medikamenata i sadističkih psiholoških igara.”
Pljunuta sestra Mildred.Isti psycho profil…

zuztctvhzbhgvjzfcfcd
Gost
zuztctvhzbhgvjzfcfcd
1 mjesec prije
Reply to  Nonwo Nonwo

Svi su oni samo glumci, bilo oni pravi bilo ovakovi nepravi, glumci tame. Još se sječam onog indijanca kad bježi van……………..a bilo prije pola stoljeća……….

Nonwo Nonwo
Member
Famed Member
Nonwo Nonwo
1 mjesec prije
Reply to  LoPata

Raste broj upala srčanog mišića među djecom i mladima(800)-hitan sastanak CDC-a. Terrifying Vaccine Side Effects Force CDC To Call Emergency Meeting June 11, 2021 The CDC announced late this week that it will have an “emergency meeting” on June 18th to speak about new reports of heart inflammation after receiving… Pročitaj više »

Jednostavno receno
Gost
Jednostavno receno
1 mjesec prije

Takvi bez kičmenjaci su naj gori, a još za nagradu dobij i da su ličnost godine. Nitko ništa ne radi a da ne želi tako da je pre malo napisano.

Željko
Gost
Željko
1 mjesec prije

OFF TOPIC ADMIN trebaju nam tekstovi o divljanju cijena hrane, divljanju repromaterijala, divljanju svega što je bitno za “malog čovjeka”! Došao mi “u goste”, smiješno jer sada ja živim u njegovom rodnom gradu, čuveni košarkaški sudac iz ex YU lige Zoran Jajčanin i moj ex kolega u Yellow cab u… Pročitaj više »

Emiliano Zapata
Gost
Emiliano Zapata
1 mjesec prije
Reply to  Željko

Tako je ++++

zuztctvhzbhgvjzfcfcd
Gost
zuztctvhzbhgvjzfcfcd
1 mjesec prije
Reply to  Željko

+……………………

Nonwo Nonwo
Member
Famed Member
Nonwo Nonwo
1 mjesec prije
Reply to  Željko

Je li ima dvojno državljanstvo?Ono kad dođe do zatvora..

Jomla
Gost
Jomla
1 mjesec prije
Reply to  Nonwo Nonwo

Kažu da, kada dođe do zatvora, pomažu suhe šljive.
Jbg, izvini, ali ona neće stići ni do istrage.
Žalosno…

Nonwo Nonwo
Member
Famed Member
Nonwo Nonwo
1 mjesec prije
Reply to  Jomla

Tako su mislili i ovi u Filipinima.Da će pomoći suhe šljive…ali nisu 🙂 Denga cjepivo,Sanofi,Filipini,ispitivanje cjepiva provedeno površno(Sanofi i WHO),došlo do ADE reakcije u primatelja(koja je moguća nuspojava i covid cjepiva),132 djece(za koje se zna) umrlo je od cjepiva.14 bivših i sadašnjih djelatnika zdravstvenih vlasti(i ministrica ) ,zajedno sa 6… Pročitaj više »

Nonwo Nonwo
Member
Famed Member
Nonwo Nonwo
1 mjesec prije
Reply to  Nonwo Nonwo

“The 20 officials named by the justice department on Friday had shown neglect in having “totally disregarded the identified risks and adverse effects of the vaccine”, the resolution said.(totalno su zanemarili prepoznati rizik i nuspojave cjepiva) The department said those risks “materialized with the death of the victims”. It also… Pročitaj više »

Mlata
Gost
Mlata
1 mjesec prije

….i ništa joj ne mozeš, ona ostaje tu gde jeste! Eventualno je mogu smeniti kada procene veliko nezadovoljstvo u sve većem broju običnih ljudi, neko hapšenje sa lisicama npr, raja vristi od sreće a ne shvataju da se tako u nedogled kupuje vreme. Dakle vidimo je s lisicama a drugi… Pročitaj više »

zuztctvhzbhgvjzfcfcd
Gost
zuztctvhzbhgvjzfcfcd
1 mjesec prije
Reply to  Mlata

Kurtona je onima koji su bili slijepi za to pokazala da se SVI na planetu klanjaju istom demonu stvoru, S V I.

Jomla
Gost
Jomla
1 mjesec prije

Dotična garantirano ima vrrrlo crne stvari u svojoj prošlosti, koje znaju oni koji joj šalju upute i po koju kunu.
Ucjena je njihovo omiljeno oružje.

Sony
Gost
Sony
1 mjesec prije
Reply to  Jomla

➕ 👍

zuztctvhzbhgvjzfcfcd
Gost
zuztctvhzbhgvjzfcfcd
1 mjesec prije
Reply to  Jomla

Ne, ima podobnu krv…………………

Moreno
Member
Famed Member
Moreno
1 mjesec prije

Ne budi naivan . . . takvi ka Markotićka su obučavani desecima godin unaprid . . . prouči malo Markotičku, pa onda vidi jeli ona sad samo prenosi mailove . . . e moj Emiliano, da bi se ti mailovi mogli čitat i velika većina to ka glamci progucat tribaju… Pročitaj više »

Mlata
Gost
Mlata
1 mjesec prije
Reply to  Moreno

Slično možemo reći i za Slobodana Miloševića…radno mesto mu je bilo u americi i gle čuda, napušta to radno mesto i vraća se kući nebi li napravio veeeliku Srbiju

Moreno
Member
Famed Member
Moreno
1 mjesec prije
Reply to  Mlata

Pok Borka Vučić je Miloševiću još krajem 1970-ih organizirala meeting sa Rothschildom i Rockefellerom kad su uslikani svi četvero skupa. Tuđman je 1980-ih dobija putovnicu i manta po Americi i za Hrvate je napravija isto šta i Milošević za Srbe. Nebi dalje o tome jer upast ćemo u povijesni period… Pročitaj više »

zuztctvhzbhgvjzfcfcd
Gost
zuztctvhzbhgvjzfcfcd
1 mjesec prije
Reply to  Moreno

+………………..

Mlata
Gost
Mlata
1 mjesec prije
Reply to  Moreno

Optužio me kolega ovde da ja širim defetizam mojim objavama? Da li kolega voli da ga lažu, živi bajke neke i ne vidi da im sve po planu ide, organizacij je moćna ili sam ja stvarno to što on kaže? Svi bi u neku borbu protiv ovog zla a niko… Pročitaj više »

Moreno
Member
Famed Member
Moreno
1 mjesec prije
Reply to  Mlata

Nije problem u tipkovnici, problem je šta velika većina radi sve isto ka šta je i do sad radila kad i nije za tipkovnicom. Nije bitna tipkovnica, ako ćeš ti sutra i prikosutra radit sve isto šta i danas, a onda čekat da se svit oko tebe promini . .… Pročitaj više »

Emiliano Zapata
Gost
Emiliano Zapata
1 mjesec prije
Reply to  Mlata

Dobro dosao u club! Hahaha!
Prvi sam optuzen za isto!
No nebrini ti trolovi bi i Vakulu optuzili za pesimizam da im za 1.Maj najavi kisu i pokvari rostilj!
Nego o kojim se trolovima radi?
Istim?

Mlata
Gost
Mlata
1 mjesec prije

Ma ne trudim se da ih popamtim….pamtim samo osobe koje razmišljaju slično kao i ja. Problem im je šro me ne mogu ubediti da grešim, prvi koji mi napiše dobar kontra argument ja mu bez problema to priznam

Sam
Gost
Sam
1 mjesec prije
Reply to  Mlata

Nemoj pomijesati neke stvari u zivotu. Kad detektujes neku stvar ili dogadjaj kao pametan bi trebao nesto poduzeti i ispravno se odnositi prema istoj. Kako kaze @Moreno,pametan kad sazna za nesto,onda on kad nije za tipkovnicom pokusava mijenjati stvari,makar u svom nekom mikro svijetu. Kazu da je glup onaj covjek… Pročitaj više »

Mlata
Gost
Mlata
1 mjesec prije
Reply to  Sam

Za moj mikro svet nije problem, tu sam dominantan, slušaju me, tu imam osnove odakle bi krenuo u tzv bitku…problem su mi kolege s posla, poznanici van posla…to su beznadežni slučajevi i ja nemam volje, živaca niti vremena uostalom menjati im mišljenje koje im je očigledno sama priroda dala! Dolazi… Pročitaj više »

Zagten
Gost
Zagten
1 mjesec prije
Reply to  Mlata

Pa u njih se i je ulagalo. Školovali su se u debilanama i sad su takvi kakvi jesu. Pitajte ijednog Roma hoće li se cijepiti, nema šanse jer im je sve jasno. Pitajte “intelektualca” i odgovor će biti suprotan.

Sam
Gost
Sam
1 mjesec prije
Reply to  Mlata

Spasavaj se ko moze.
Za beznadezne nema nade.
Imas sebe i porodicu i tu gradi svoj svijet.
Bce nam tesko ali sami smo odabrali.
I ne kajemo se.

Mlata
Gost
Mlata
1 mjesec prije
Reply to  Sam

Uginemo k’o muškarci, to nam niko ne može oduzeti! Voleo bi pre sopstvenog uginuća ostaviti snažnu poruku ali otom potom

zuztctvhzbhgvjzfcfcd
Gost
zuztctvhzbhgvjzfcfcd
1 mjesec prije
Reply to  Mlata

+………………..

zuztctvhzbhgvjzfcfcd
Gost
zuztctvhzbhgvjzfcfcd
1 mjesec prije
Reply to  Sam

+…………………

Moreno
Member
Famed Member
Moreno
1 mjesec prije
Reply to  Mlata

Slaveni nisu cviće, ali imaju više veze sa svemirom od ostalih naroda . . . tu su se neki Srbi malo zaletili, pa su neki njih proglasili Srbe za nebeski narod . . . ali ka i ostali Slaveni tribali bi uskladit ono šta se događa na nebu sa onim… Pročitaj više »

Mlata
Gost
Mlata
1 mjesec prije
Reply to  Moreno

Pisao sam ti o tom Srbinu koji je “ubedio” neki tamo narod da je nebeski…apropo tvom viđenju Markotićkonog životnog puta! Nisi se nadovezao, pomislim do kraja da ti se nesviđa da jedan Srbin tako nešto piše…izgleda da je taj Srbin u pravu

Moreno
Member
Famed Member
Moreno
1 mjesec prije
Reply to  Mlata

Nadoveza san se na komentar koji si ti pisa ka odgovor Sam-u. Tu si spominja kako su Slaveni superiorni i na to san se nadoveza . . . malo je prepotentno pisat kako su Slaveni superiorni, ali da nisu ono šta san napisa, jesu. Tako su i neki Srbi na… Pročitaj više »

Moreno
Member
Famed Member
Moreno
1 mjesec prije
Reply to  Mlata

Neznan ja tvoj mikrosvit pa nemogu govorit . . . samo ti mogu reć da ono osim tipkovnice di si u dodiru sa kontrolnim sistemom reduciraš ili ukineš . . . ako imaš išta love na banci, duga po kartici ili kreditu, rtv pretplatu RTS-u, kabelsku koju plaćaš, bilo šta… Pročitaj više »

doomdoom
Gost
doomdoom
1 mjesec prije

Pođite na cugu…

comment image

zuztctvhzbhgvjzfcfcd
Gost
zuztctvhzbhgvjzfcfcd
1 mjesec prije
Reply to  Mlata

Mlata, ne rise, znaš i sam da se resurs nema čime boriti, to je nemoguća misija, tko se to može boriti protiv svih palnetarnih vojski, policija, zaštitarskih službi, obavještajnih itd. koji rade za samo jednog…………….može se boriti ali samo pojedinačno i tako će to i biti!!!!!!!!

Mlata
Gost
Mlata
1 mjesec prije

Hej hej hej…mene ovde optužuju za defetizam 🙃🙃

mario
Gost
mario
1 mjesec prije
Reply to  Moreno

Serotićka, papak i seroš

Maki
Gost
Maki
1 mjesec prije
Reply to  mario

Nije u pitanju samo doktorica Markotic, vec i Plenkovic, Milanovic, odnosno sva “narodna” demokratska vlast je stavljena u funkciju unistenja vlastitog naroda. Tzv. “opozicija” nije nista bolja, svi pjevaju istu pjesmicu corone, cjepiva, a kasnije vjerojatno i cipova. Isti slucaj je i sa skoro svim ostalim tzv. drzavama. Zasto je… Pročitaj više »

Emiliano Zapata
Gost
Emiliano Zapata
1 mjesec prije
Reply to  Maki

Sve si u pravu i evo ti milion ++++++ osim sto nece dobit od Boga niko po nosu, nije ni Mengele, ni tisuce nacista iz operacije spajalica, vec dobre place i igrali se raketama do kraja zivota, imali obitelji, rostilje, putovanja…

Maki
Gost
Maki
1 mjesec prije

Na kraju svijeta po predanju Novog zavjeta dolazi Isus i uskrsnuce svi (ne)ljudi i bice Strasni sud i za jedne zivot vjecni, a za druge muka vjecna. “I mnogo onih koji spavaju u prahu zemaljskom probudice se; jedni na zivot vjecni, a jedni na sramotu i prijekor vjecni.” Svaki covjek… Pročitaj više »

Emiliano Zapata
Gost
Emiliano Zapata
1 mjesec prije
Reply to  Maki

Sto mislis kakva znanja posjeduju zlikovci koji su kroz povijest krali knjige i skrivali znanja, postavili papu koji promovise vakcine? Mislis da oni nebi u tom slucaju koji navodis trosili pare na pomaganje ostalima i tako izbjegli prijekor vjecni? Meni izgledaju zli ali glupi nimalo, a ne izgledaju da se… Pročitaj više »

Maki
Gost
Maki
1 mjesec prije

Zlikovci clanovi “Familije” koji sve ovo rade su sjeme zla. Njihov (duhovni) otac je Sotona koji je bice obmane, samobmane, otac lazi i krvnik ljudski od pocetka. Sotona i njegova “prosvjetljena” djeca obmanjuju druge, ali i sebe i u njima nema istine i dobra. Oni su prokleti, ne mogu dobro… Pročitaj više »

zuztctvhzbhgvjzfcfcd
Gost
zuztctvhzbhgvjzfcfcd
1 mjesec prije

Zlo će kao i uvijek do sada pobijediti varane, pusti čovjeka nek vjeruje………..

Zagten
Gost
Zagten
1 mjesec prije
Reply to  Maki

Ljudi o tome u principu ne razmisljaju jer su fokusirani na tekuce probleme, ali to je sigurica i vrlo izvjesno u narednih 10,15 godina. Prema Newtonu i anallizi proroka Danijela godina je 2036.

Maki
Gost
Maki
1 mjesec prije
Reply to  Zagten

“O danu tome i o casu niko ne zna, ni andjeli Nebeski do Otac sam”. Otac zadrza vremena u svojoj vlasti. Nije nase nagadjati godinu i tocan datum Isusovog Drugog dolaska vec pratiti znakove vremena, a vrijeme je izgleda blizu… Duhovni otpad je sve prisutan, ali jos treba da se… Pročitaj više »

Zagten
Gost
Zagten
1 mjesec prije
Reply to  Maki

Slazem se, apsolutno je nepotrebno licitirati s godinama, medjutim mislim da je i ateistima jasno da covjecanstvo vise nema kuda naprijed, doduse oni imaju teoriju da ce se ljudi probuditi, satanisti pasti, spominju neka sudjenja, i da ce doci zlatno doba sto je nerealno u potpunosti.

pero
Gost
pero
1 mjesec prije

Bravo! I meni te gluposti sa bogom opasno nerviraju. Nacist uhvaćen u Argentini u 97 godini?? Al ga je Bog sredio?

Roccos
Gost
Roccos
1 mjesec prije
Reply to  pero

Jest vala,ako će Svevišnji intervenirati tek kad ostane dva,tri posto čovječanstva onda hvala,ali nisi ni tada trebao.

Emiliano Zapata
Gost
Emiliano Zapata
1 mjesec prije
Reply to  Roccos

Upravo tako! +++++++

iiiistina
Gost
iiiistina
1 mjesec prije
Reply to  Maki

pozdrav tebi vrijedni tragaoče koji si to dobro posložio iako nas večina sve to već ima posloženo pa se već moguće i sami sebi čine dosadni u iznošenju svih tih činjenica iza kojih si izostavio svevideće oko na toj piramidi moći koje po mom skromnom mišljenju nije sa ove planete-No… Pročitaj više »

zuztctvhzbhgvjzfcfcd
Gost
zuztctvhzbhgvjzfcfcd
1 mjesec prije
Reply to  iiiistina

Kripto podvala bez obzira što mu je retorika apsolutno ispravna……………

Moreno
Member
Famed Member
Moreno
1 mjesec prije
Reply to  iiiistina

Osmanagić uopće nije doziran nego je Osmanagić trenutni Youtube star koji iskače iz svakoga kantuna screena. Pomalo ti sa tin tvojin razmišljanjem . . . ali ne primjećuješ kako te je odnilo . . . nemoj se posli pravdat nisan ja, drugi su, bija san zaveden i slični bullshit. Pusti… Pročitaj više »

iiiistina
Gost
iiiistina
1 mjesec prije
Reply to  Moreno

……gledaj ti sebe. pa nastojim ali za njega imam filing da i nije baš čovik svagdašnji već duša na zadatku….neću u širinu valjda si proučio negove istupe i pokazane artefakte za svoje istupe. nego ti si ono …napredan u traganju de malo virni na ovo pa reci koju svoju ….ako… Pročitaj više »

Lupus in fabula
Gost
Lupus in fabula
1 mjesec prije
Reply to  Maki

‘sva “narodna” demokratska vlast je stavljena u funkciju unistenja vlastitog naroda. Tzv. “opozicija” nije nista bolja, svi pjevaju istu pjesmicu…’ Treba jos dodati da narod kumuje svojoj propasti

zuztctvhzbhgvjzfcfcd
Gost
zuztctvhzbhgvjzfcfcd
1 mjesec prije
Reply to  Maki

Bravo maki: “A ovi demokratski “izabrani” predstavnici naroda su zapravo korumpirane i prodane duse tj. marionete-lutke u rukama “Familije” sastavljene od super bogatih porodica medjusobno povezanih krvnim vezama-incest. Clanovi “Familije” kontrolisu centralne banke svih gojimskih drzava i goleme spremnike “medjunarodnog” fiktivnog kapitala poput MMF-a i Svjetske banke. Takodje vlasnici su… Pročitaj više »

Debeli đuro
Gost
Debeli đuro
1 mjesec prije
Reply to  Moreno

Pa gospođu Markotić NE MOŽEŠ uzeti zdravo za gotovo,ona je neudana,živi s majkom,očigledno joj nešto fali,sram me reči što,vjerojatno i sam znaš kako je to kada nisi to radio tjedan ili mjesec dana i čovjek NE MOŽE zdravo pravilno rasuđivati i razmišljati opterećen TIM problemom !!!

doomdoom
Gost
doomdoom
1 mjesec prije
Reply to  Debeli đuro

Kad popijem jednu dve….

comment image

zuztctvhzbhgvjzfcfcd
Gost
zuztctvhzbhgvjzfcfcd
1 mjesec prije
Reply to  doomdoom

Hehehe…………

Moreno
Member
Famed Member
Moreno
1 mjesec prije
Reply to  Debeli đuro

Đuro, niko ni tebe ne uzima za ozbiljno zato šta si ima teško ditinjstvo . . . 🙂

Emiliano Zapata
Gost
Emiliano Zapata
1 mjesec prije
Reply to  Debeli đuro

Konacno ti je komentar na mjestu, kao i Sinisi, Malomorgenu i ostalim trolovima dok Stara Kuka, bivsi antivaxer salje savjete kako i kada primit bocu!
Sto se dogada?
Zamjenili nickove?

govor
Gost
govor
1 mjesec prije
Reply to  Moreno

U srbiji je procijepljenost među najvećim na svijetu , cjepili su se ruskim i kineskim cijepivom pa su imali najviše umrlog medicinskog osoblja i opet su bili prisiljeni na karantenu. Cijepiva samo ublažavaju kliničku sliku ali izazivaju jako loše nus pojave. Ne treba zaboraviti da je virus stvoren kao biološko… Pročitaj više »

Mlata
Gost
Mlata
1 mjesec prije
Reply to  govor

Medicinsko osoblje je “pomrlo” pre vakcine, umiru i sada kao i od kad je sveta i veka samo što ovaj put nije u tablici korone. 4000 ljudi godisnje ubije u Srbiji karcinom debelog creva, ne znam koliko rak dojke a koliko na grliću materice. Umiru doktori i sestre i dan… Pročitaj više »

zuztctvhzbhgvjzfcfcd
Gost
zuztctvhzbhgvjzfcfcd
1 mjesec prije
Reply to  Mlata

+…………………

Sam
Gost
Sam
1 mjesec prije
Reply to  govor

Socijalna distanca? A da nisi ti malo asocijalan,mozda za neke vrste medicinske ustanove? Pristalica onih reklama… ako volite svije roditelje ne idite im u posjetu,ako volite svoju djecu ne grlite ih,ako volite svoju suprugu ne ljubite je itd? A sta mislis da konacno pocnes da zivis ili da se ubijes… Pročitaj više »

mario
Gost
mario
1 mjesec prije
Reply to  Sam

+…………..

Mlata
Gost
Mlata
1 mjesec prije
Reply to  Sam

Tako je, bravo

Dr. Daktilografić
Gost
Dr. Daktilografić
1 mjesec prije
Reply to  Sam

To ti je novostandardni retardinjo.

Moreno
Member
Famed Member
Moreno
1 mjesec prije
Reply to  Sam

A da on svih ovde malo ne trola . . . 🙂

zuztctvhzbhgvjzfcfcd
Gost
zuztctvhzbhgvjzfcfcd
1 mjesec prije
Reply to  Sam

Hazbara ti je to Sam.

Sam
Gost
Sam
1 mjesec prije

Imao je tip na imbexu koji je imao isti stil pisanja i razmisljanja.
Mislim da se zvao Majorinc ili Majorincic ili tako nekako.
Kao da je on.

zuztctvhzbhgvjzfcfcd
Gost
zuztctvhzbhgvjzfcfcd
1 mjesec prije
Reply to  Sam

Imaš bazu podataka i prepoznaješ obrazac i svrstavaš ih u kategoriju koju drugi ne prepoznaju.

Moreno
Member
Famed Member
Moreno
1 mjesec prije
Reply to  govor

Ma jeli, a koji kurac je onda Vučić dava Srbima 30 dolari za ubod kad je to ”karantena, higijena, nošenje maski, i socijalna distanca” davalo najbolje rezultate ili u Americi nagradne igre i za one koji su sudjelovali u nagradnoj igri pa se cijepili i dobili ticket za nagradnu igru… Pročitaj više »

doomdoom
Gost
doomdoom
1 mjesec prije
Reply to  Moreno

Misliš koji kurčić? 🙂

comment image

zuztctvhzbhgvjzfcfcd
Gost
zuztctvhzbhgvjzfcfcd
1 mjesec prije
Reply to  govor

+…………………………

zuztctvhzbhgvjzfcfcd
Gost
zuztctvhzbhgvjzfcfcd
1 mjesec prije
Reply to  govor

+…………………….

čudila se aman ja
Gost
čudila se aman ja
1 mjesec prije
Reply to  Moreno

…kad pročitam njenu biografiju – sigurno su je animirali u Sarajevu, uzeti u obzir njenu dob (30-ak godina) puna života, željna…komplimenata , vrag nikad nije trebao manje truda kao u njenom slučaju, ugovor je potpisala a vrag nije ni stigao obaviti potpunu prezentaciju ponude.

zuztctvhzbhgvjzfcfcd
Gost
zuztctvhzbhgvjzfcfcd
1 mjesec prije

Podrijetlo ju je odvelo tamo gdje je sada……………….

Lucija, prva
Gost
Lucija, prva
1 mjesec prije

Ne. Lova. To su strašne količine love. Kolakušić u jednom videu/ intervjuu iznosi ponešto. Ali, – tko je i koliko ZARADIO na maskama? – tko je i koliko ZARADIO na cca 1.8 milijuna Prc testova (pcr)? A koji su bili u Njemačkoj po cijeni od 18 €? – kolika je… Pročitaj više »

sfivnefnvswfnseufvaw
Gost
sfivnefnvswfnseufvaw
1 mjesec prije
Reply to  Lucija, prva

Pačoglu, dnous je odaje………………

Lupus in fabula
Gost
Lupus in fabula
1 mjesec prije
Reply to  Moreno

Zadnjih godina najveci zlocinci dobijaju nobelove nagrade i kojekakva priznanja, a Markoticka je tu kao pijun da sprovede naredjenja nasljednika doktora Mengelea

Brainstorm
Member
Active Member
Brainstorm
1 mjesec prije
Reply to  Moreno

prijatelju, ovo su stresne teme za tebe. vrati se ti pornjavi.

Moreno
Member
Famed Member
Moreno
1 mjesec prije
Reply to  Brainstorm

Evo popija san po šaku anksiolitika i antidepresiva da me od stresa nebi ćapala anksioznost i depresija . . . fala lipa na upozorenju . . . i večeras par pillseva za spavanje i sutra san ka novi, spreman za nove radne pobjede . . . 🙂 A to za… Pročitaj više »

doomdoom
Gost
doomdoom
1 mjesec prije
Reply to  Moreno

comment image

Bosanac
Gost
Bosanac
1 mjesec prije

aleMK-a je Ultra

iiiistina
Gost
iiiistina
1 mjesec prije
Reply to  Bosanac

……..”Imate pravo na istinu svidjela vam se il’ ne !” pozdrav tebi i Bosni za koje tlo istinita povijest ima još za otkriti ovome pokvarenom svijetu i ustroju kojeg diktiraju klonirane sluge porobljivača ovoga planeta. o M K – Ultra radoznali tragaoci će naći evo i trag od nedavnog zviždača… Pročitaj više »

Emiliano Zapata
Gost
Emiliano Zapata
1 mjesec prije
Reply to  iiiistina

Kad ces nam pojasniti ono sto si pisao o ljudima u crnom koji zive u podzemnim gradovima u supljoj zemlji? I ako moze jos dva odgovora? Komuniciras li jos uvijek telepatijom i prisluskujes li astronaute? Eto nadam se odgovoru na ova moja pristojna pitanja koja se temelje na tvojim tvrdnjama… Pročitaj više »

iiiistina
Gost
iiiistina
1 mjesec prije

dakle energetski vampiru zbilja si ograničen i naporan i još uz to si vrijeđao i bezobrazluk pokazivao zato što nisi pročitao kad sam objasnio pokaze o ljudima u crnom prvi je ..lanuo Medvedev i imaš na jutubu video o toj izjavi a tekst o ljudima u crnom ima ispisan 1995… Pročitaj više »

zuztctvhzbhgvjzfcfcd
Gost
zuztctvhzbhgvjzfcfcd
1 mjesec prije
Reply to  iiiistina

Hajd više i ti ne rise, varan ti je dobor rekao, odhebi sa tim tvojim cio spasiocima kojih nema nigdje ko ni kurtone ali ima vašeg trovanja što organizma što mozga bilo kemikalijama bilo fotonima, odhebi u šesteroskocima…………..

Tucker Carlson
Member
Famed Member
Tucker Carlson
1 mjesec prije

sesteroskocima,aahahahahaaa..daj uhvati se pisanja rijecnika vise..hahahahaha,ajde hvala.

Tucker Carlson
Member
Famed Member
Tucker Carlson
1 mjesec prije
Reply to  Tucker Carlson

jos gledam..sestoroskocima..a u pm..

iiiistina
Gost
iiiistina
1 mjesec prije

pa ako to tebe ne zanima što se javljaš – lipo preskoči…jer ima koga zanima …uostalom tko je Medvedev a? i lupeta li on ili nešto i zna i vidio

zuztctvhzbhgvjzfcfcd
Gost
zuztctvhzbhgvjzfcfcd
1 mjesec prije
Reply to  iiiistina

Medo varan kao i ti………………

Sony
Gost
Sony
1 mjesec prije

Care, šta očekivati od ovoga koji se ne može sam sa sobom dogovoriti da li je muško ili žensko…Maaja

iiiistina
Gost
iiiistina
1 mjesec prije
Reply to  Sony

evo “ograničeni” energetski vampiri su krenuli…Malomorgen,eshumirani zapata i seka ???? Sony……………bit će zanimljivo koliko će ih se nakupiti ali i to je svrha iiiistine- prosvjetljivanje i istjerivanje negativnosti na vidjelo za opamećivanje i uviđanje svojih negativnosti di ovu Sony nitko nije pitao ništa a ona se ponovo nameće… -ajdeeeee navalite… Pročitaj više »

iiiistina
Gost
iiiistina
1 mjesec prije
Reply to  Sony

i gledaj sestro u to lice i oči ostavljene da svjedoče BOŽJOM PROVIDNOŠĆU da ne kažem drukčije a ti i dalje olajavaš ….jel te to uči Isus A ??????????

Sony
Gost
Sony
1 mjesec prije
Reply to  iiiistina

Prvo, nisam ti sestra ni po čemu, drugo, pisala sam Emilianu pa mi se ne uplići u razgovore sa drugima. Treće i najveće: Kupi si bonton i pravopis Uživam u tvojim ispadima sa kojima se prezentiraš svima. Svojevremeno strašno si se bunio kad sam ti se obraćala kao muškarcu, pa… Pročitaj više »

zuztctvhzbhgvjzfcfcd
Gost
zuztctvhzbhgvjzfcfcd
1 mjesec prije
Reply to  Sony

Hehehe………………

Sony
Gost
Sony
1 mjesec prije

Imamo neriješenih stvari od prije 😉

zuztctvhzbhgvjzfcfcd
Gost
zuztctvhzbhgvjzfcfcd
1 mjesec prije
Reply to  Sony

Ma samo ožeži po varanu………….

iiiistina
Gost
iiiistina
1 mjesec prije
Reply to  Sony

eto tako da se zna di si ti sa osvještenošću……”Prvo, nisam ti sestra ni po čemu, drugo, pisala sam Emilianu pa mi se ne uplići u razgovore sa drugima i što je vidljiva istina ….pisala sam emlijanu olajavajuči iiiistinu a tko se upliće osim tebe – vidljivo po toku komentara… Pročitaj više »

Emiliano Zapata
Gost
Emiliano Zapata
1 mjesec prije
Reply to  Sony

Cini mi se da je rijec o bolesnoj osobi pa cu je ostavit na miru ukoliko prestane ili smanji davati laznu nadu. Podsjeca me na one koji su gurali sapun u ruke logorasima koji su vodeni na “tusiranje” u plinske komore.!

doomdoom
Gost
doomdoom
1 mjesec prije

Malo tko je ovdje bolesniji i retardiraniji od tebe autistična nerazumna Gretice.
IQ ti je manji od broja ciciban cipela. Brzo trči mami da ne ostaneš gladna i začepi tu usranu seratorsku gubicu.

comment image

iiiistina
Gost
iiiistina
1 mjesec prije
Reply to  doomdoom

eeeeee ma jednostavno si konkretnije bolji od mene i tresneš istinom da se cili portal trese i drago mi je da cijeniš objektivno pošteno prosuđivanje/komentiranje pa neka te iiiimmmaaaaaaaaaaa a evo i svježih očevida i Lucija je poštena kao i agnaby sa još mnogo dobrih poštenih duša- dakle ima nas… Pročitaj više »

doomdoom
Gost
doomdoom
1 mjesec prije
Reply to  iiiistina

Jebemese za viruse i cjepiva… Preprozirna je to laž. I jedno i drugo.
Ljudi su se prestali smijati. Samo reže i laju. Ništa ljudsko u tome.
A tko je pošten, tko nije, samo jedan to nakraju određuje.

Sony
Gost
Sony
1 mjesec prije

Evo ti iiiiiistine kombiniranih dijagnoza. Jedno je psihičko oboljenje, a drugo bolestan karakter. Kod ovoga je mix 2u1 plus neizlječiv egoizam koji je ekspandirao preko cijelog portala. I dobro si uočio njegov profil ličnosti, idealan za rad u logoru. A ovaj mu kompić “doomdoom” je netko od njegovih koji mu… Pročitaj više »

doomdoom
Gost
doomdoom
1 mjesec prije
Reply to  Sony

Potraži egzorcista hakera pa me neugodno iznenadi…
Šta je sve čeljade spremno napraviti da joj Emiliano plati hotel skupa sa celebritijima i provoza u svom autu sa bezbroj konja i magarcom za volanom 🙂
Blagoslovljen(a) ti budi

Sony
Gost
Sony
1 mjesec prije
Reply to  doomdoom

Šta sam napisala da ću napraviti? Koja određena djela? Prepiši ih tu ako ih nađeš. Hotelski smještaj nije mi potreban jer koristim dvije kuće na moru, od toga jedna je moje oporučno nasljedstvo. Na tvoje P.S. moj odgovor je – ja sam antivakser, prema tome, to šta ti zaključuješ umjesto… Pročitaj više »

doomdoom
Gost
doomdoom
1 mjesec prije
Reply to  Sony

Ajde da i tebe argumentirano otkantam zavazda ko i kvočku Luciju ako niste sa istog kompa… Napisala si ovo: A ovaj mu kompić “doomdoom” je netko od njegovih koji mu je pri ruci za podršku na istom nivou, ako nije sam on… oba nicka pišu preko istog kompa. Nastavi li… Pročitaj više »

doomdoom
Gost
doomdoom
1 mjesec prije
Reply to  Sony

P.S. I ne zaboravi se slučajno po “Božjoj” strani naslađivati umrlima od cjepiva skupa sa svojim kompićem zapatom…

iiiistina
Gost
iiiistina
1 mjesec prije

dakle evo i primjera kakav si ti egoista….Zehra ….na ispačeno i osakačeno lice

BOŽJOM PROVIDNOŠĆU svjedoči

a ti umjesto poštena komentara i guraš sebe i svoje nebuloze zbog svoje ograničenosti i površnosti pregledavanja

Bosanac
Gost
Bosanac
1 mjesec prije

Bgm-i pomislit ću da ste vas dva u nekoj tajnoj vezi kolko se ovdje dopisujete 🙂

agnaby
Gost
agnaby
1 mjesec prije
Reply to  iiiistina

Potrazila sam pricu iza ove slike i saznala jezivu pricu, a mislim da sam shvatila i Vasu poruku: ‘Zlo je univerzalno i sveprisutno’. To zlo ima puno raznoraznih slugu po ovom svijetu, bas kao nesretnica iz gornjeg clanka koja mu vjerno sluzi. Ovo bi vas moglo zanimati: https://eventhorizonchronicle.blogspot.com/ Pisac je… Pročitaj više »

iiiistina
Gost
iiiistina
1 mjesec prije
Reply to  agnaby

ja sam svjestan da ima prisutnih korektnih posjetilaca bilo da samo prate moje istupe ili i komentiraju i da će mnogi razumjeti moje istupe da nastojim što više tragova o svemu nać za slaganje što šire slike ovoga vremena i pokazati što mi se učini zanimljivo jer teško je ići… Pročitaj više »

Emiliano Zapata
Gost
Emiliano Zapata
1 mjesec prije
Reply to  iiiistina

Cekaj, jesi svjesna ili svjestan pa da citam dalje!?

Lucija, prva
Gost
Lucija, prva
1 mjesec prije

No, no. Emiliano .
Ima ti ovdje jedan komentator kojemu bi prije trebalo postaviti to pitanje. A znaš ga dobro. 🙃

iiiistina
Gost
iiiistina
1 mjesec prije
Reply to  agnaby

smijem li pitati što znači izbor nicka za moju radoznalost o ovako lijepom iznenađenju korektnog komentara koji se ne sreće često…….

agnaby
Gost
agnaby
1 mjesec prije
Reply to  iiiistina

Znaci ‘stranac’, netko tko je drukciji ( u smislu ‘stranger’, a ne ‘foreigner’) na arapskom jeziku kojeg govorim i volim, duga je to prica… Kasnije cu citati ono sto ste mi poslali,hvala. Potpuno se slazem o potrebi pristojne razmjene misljenja svih nas razlicitih na ovom portalu, kakvi god smo… Primjetila… Pročitaj više »

iiiistina
Gost
iiiistina
1 mjesec prije
Reply to  agnaby

hvala, svako Vam dobro želim na putu…… a dogodio mi se nevjerojatan susret sa Bagdadom i žiteljom te njegovim potomstvom što je znakovit sinhronicitet

Bosanac
Gost
Bosanac
1 mjesec prije
Reply to  iiiistina

Pozdrav i Tebi. I prizemlji malo taj svoj svemirski brod, nije još vrijeme za intergalakticka putovanja 🙂

iiiistina
Gost
iiiistina
1 mjesec prije
Reply to  Bosanac

eto se moreš uvjeriti što čine moje vibracije – negativnosti izlette kao para…dok ima i svjesnih koji poštuju moju dušu -tako je to iskustvo na Zemlji di sam ja svjestan svog porijekla i još ako si radoznao i još pokazuješ svoje nalaze-negativci će navalit i još ako su ograničena uma… Pročitaj više »

iiiistina
Gost
iiiistina
1 mjesec prije
Reply to  Bosanac

pogledajte ….S V I…..ovo lice,oči i pojavu za pogled koja je ostavljena da …s v j e d o č i

Emiliano Zapata
Gost
Emiliano Zapata
1 mjesec prije
Reply to  iiiistina

LLLLLazove

Malomorgen
Gost
Malomorgen
1 mjesec prije
Reply to  iiiistina

jos jedan koji ocijenjuje karakter osobe po obrazu?…. 😂

po djelima se ocjenjuje….. 😒

iiiistina
Gost
iiiistina
1 mjesec prije
Reply to  Malomorgen

evo “ograničeni” energetski vampiri su krenuli……………..
pa čovječeeeeeee lice je pokazano zbog tragova vidljivosti zločina koji je tog dana činjen….zašto nisi ukucao u tražilicu navedeno ime i pročitao o tome pa se onda javio.

Malomorgen
Gost
Malomorgen
1 mjesec prije
Reply to  iiiistina

po djelima…. ne po obrazu?

si pismen? 😒

iiiistina
Gost
iiiistina
1 mjesec prije
Reply to  Malomorgen

imaj malo suosječanja prema toj ženi i prestani se nametati svojim upitnim shvačanjem……opet nisi pročitao o djelima i čemu to ona svjedoči….neću te napadati ali daj malo razuma pokaži i manje seri bez veze i konačno pročitaj o toj ženi……pa ja i pišem ovo od Isusa i drugom dolasku…..po djelima… Pročitaj više »

Emiliano Zapata
Gost
Emiliano Zapata
1 mjesec prije
Reply to  Malomorgen

Ma on/ona uglavnom koristi telepatiju za komunikaciju tako da je slabo pismen/a!

doomdoom
Gost
doomdoom
1 mjesec prije

Ma glavno da ti pismena Gretice razumiješ razliku između je i ije…

comment image

doomdoom
Gost
doomdoom
1 mjesec prije
Reply to  iiiistina

Bolje ludi Zappa nego ograničeni Zapata

comment image

comment image

KISIK
Gost
KISIK
1 mjesec prije
Reply to  doomdoom

Zappa?! Jedan jedinstveni!! Zauvik

zuztctvhzbhgvjzfcfcd
Gost
zuztctvhzbhgvjzfcfcd
1 mjesec prije
Reply to  KISIK

+…………………….

doomdoom
Gost
doomdoom
1 mjesec prije
Reply to  KISIK

comment image

KISIK
Gost
KISIK
1 mjesec prije
Reply to  doomdoom

Fala majstore…tip mi je drag i kao muzičar i kao osoba.
Zappao ! (pozdrav)

doomdoom
Gost
doomdoom
1 mjesec prije
Reply to  KISIK

Uvik, navik, zauvik, nadasve i posve 🙂

iiiistina
Gost
iiiistina
1 mjesec prije
Reply to  doomdoom

odlično se snalaziš i eto u procjenama se vide i činjeniiiiceeeee

zuztctvhzbhgvjzfcfcd
Gost
zuztctvhzbhgvjzfcfcd
1 mjesec prije
Reply to  Malomorgen

Ti nemaš čime ocjenjivati ni prije prelaska u borga ni poslije, ti si biljka varane………….

Sony
Gost
Sony
1 mjesec prije
Reply to  iiiistina

Samo daj, dobro ti ide javno sramoćenje samoga sebe!

iiiistina
Gost
iiiistina
1 mjesec prije
Reply to  Sony

nečeš na lipeeeee….a….dobro onda oprosti mi Isuse a ti usidjelice bijedna
…….o d j e b i……pa sad nastavi srati svoje usidjeličke konstrukte i djeli svoju pokvarenost a ja odoh …….utakmica

Sony
Gost
Sony
1 mjesec prije
Reply to  iiiistina

🤣🤣🤣🤣🤣🤣….
usidjelica 😆 …. da ja usidjelica 😂… ti si prebolestan! Pazi šta pišeš jer ako ovako nastaviš, prisjesti će ti taj tvoj prostakluk, to ti obećavam.

iiiistina
Gost
iiiistina
1 mjesec prije
Reply to  Sony

…i gledaj sestro u to lice i oči ostavljene da svjedoče BOŽJOM PROVIDNOŠĆU da ne kažem drukčije a ti i dalje olajavaš ….jel te to uči Isus A ?????????? i slušaj mala………………….. zadnji put. Moja intuicija kaže da nisi u skladu s mojim vibracijama stoga prestani s provociranjima jer ti… Pročitaj više »

doomdoom
Gost
doomdoom
1 mjesec prije
Reply to  Sony

Još jedna prijeteća bipolarna Gretica.
Nevažno jeli usidjelica ili sa štajge… 😀 😀 😀 😀 😀

comment image

Prijeti svojoj mami koja te tako (ne)odgojila.
Tebi se nitko prvi nije ni obratio ni prijetio.
Pazi da tebi tvoje prijetnje ne prisjednu, a ljudi nek pišu šta žele. 😉

iiiistina
Gost
iiiistina
1 mjesec prije
Reply to  doomdoom

za tvoj doprinos objektivnosti komentiranja si naravno potreban jer ti dlake na jeziku ne smetaju i kompjutorski si napredniji, kao meni da budem oštriji…nekako u meni uvijek zuji nada da ću ipak pokrenuti u napadaču ipak ono čisto i pošteno u njemu ONO LJUDSKO od Stvoritelja nam dano SVAKOME čiji… Pročitaj više »

doomdoom
Gost
doomdoom
1 mjesec prije
Reply to  iiiistina

Još da imam fendera (da nema cenzure) vidio bi svirke. 😉 Za moj doprinos vlastitom mentalnom i duhovnom zdravlju ovdje rijetko dolazim i ne zadržavam se dugo. A to preporučujem i tebi i svakome tko drži do vlastite mentalne i duhovne higijene. Pazi na se i na svoje bližnje, ne… Pročitaj više »

iiiistina
Gost
iiiistina
1 mjesec prije
Reply to  doomdoom

hvala ti !

zuztctvhzbhgvjzfcfcd
Gost
zuztctvhzbhgvjzfcfcd
1 mjesec prije
Reply to  Bosanac

Hahaha, dobar………….

MATIJA EMANOVIĆ
Gost
MATIJA EMANOVIĆ
1 mjesec prije

Gadura se čak predstavlja i kao vjernica, šljam ljudskog roda.

LoPata
Gost
LoPata
1 mjesec prije

Demonka iz pakla. Na to i liči, to i je. Fizionomija se često podudara sa unutrašnjošću. Tako i neki ljudi koji nisu blagoslovljeni pravilnim crtama lica i nekom što bi rekli klasičnom ljepotom, su ipak oku ugodni i lijepi, zato jer SU LIJEPI DUHOM. Ova je čisti demon.

LoPata
Gost
LoPata
1 mjesec prije
Reply to  LoPata

a sad kad gledam, točno vidim sličnost sa gušterskom joj braćom: Klasom Analnim Švabom, Borisom Džonsonom, Đurom Sorošom. To je ta sorta. Baš se vidi da su demonski entiteti.

Lupus in fabula
Gost
Lupus in fabula
1 mjesec prije
Reply to  LoPata

Demonstvo je u duhu, u zlom srcu covjekovom i nema veze sa spoljasnjim izgledom

zuztctvhzbhgvjzfcfcd
Gost
zuztctvhzbhgvjzfcfcd
1 mjesec prije
Reply to  LoPata

Pa i jesu joj braća po krvi…………………dnous……………

Jadranka S.
Gost
Jadranka S.
1 mjesec prije
Reply to  LoPata

Bravo za opis! Sve se vidi……!
Ja ovog “ženskog” stvora neću komentirati da ne povraćam.

zuztctvhzbhgvjzfcfcd
Gost
zuztctvhzbhgvjzfcfcd
1 mjesec prije
Reply to  Jadranka S.

Hehehe, dobro si objasnila ono jučer da crtaš portrete i da se može prokužiti tko je kakovi i po crtama a pogotovo po očima tko je i što je.

agnaby
Gost
agnaby
1 mjesec prije
Reply to  LoPata

‘The picture of Dorian Grey’, al ovaj put nema skrivenog portreta, nego se transformacija u truljenje odvija u stvarnosti i postojecoj tjelesnosti: nakaznost unutrasnjeg izbija na povrsinu. Nezaustavljivo. I s ostalim slugama zla je isto, od Trump, Bidet/Bidena, izkezenih nesretnika kao Plenkovic, Milanovic, ma nemam vremena za dalje….Trulost je tu… Pročitaj više »

Emiliano Zapata
Gost
Emiliano Zapata
1 mjesec prije

Pa i Papa se predstavlja kao vjernik a tjera svoje stado da prime abortirane celije usmrcene bebe…

SULE
Gost
SULE
1 mjesec prije

Taj odgovor ćeš dobit od komentatora Zagent jer on je završio teološki fakultet

Komplicirano
Gost
Komplicirano
1 mjesec prije

Evo ja ću.Papa pantelija kodnog imena “Franchesko” je vrlo lukav i mudar.Kada je postao papa prvo je “zabranio” evangeliziranje” jer eto,što je u suprotnosti sa Isusovim naukom.Neobičan i sam dolazak na poziciju rimskog nadbiskupa.Ismijavanje jaslica kroz nekoliko odvratnih prikaza zadnjih godina (gol čovjek koji ne pripada u jaslice,svemirci,,)Pa poziv vjernicima… Pročitaj više »

SULE
Gost
SULE
1 mjesec prije
Reply to  Komplicirano

Tebe sam zaboravio-vjerski fanatik ali pozitivno

Komplicirano
Gost
Komplicirano
1 mjesec prije
Reply to  SULE

Hvala,,,,,,,,,,,,,,

Emiliano Zapata
Gost
Emiliano Zapata
1 mjesec prije
Reply to  Komplicirano

Zvala od srca! ++++

Lupus in fabula
Gost
Lupus in fabula
1 mjesec prije
Reply to  Komplicirano

Vatikan je sotonisticka institucija, a putem Vatikanske banke vrsi se veliki kriminal

ledeno doba
Gost
ledeno doba
1 mjesec prije
Reply to  Komplicirano

U intervjju za francuski katolički tjednik La Croix, prije 5 godina, Bergoljo je usporedio ISIL-a sa Isusom. . Rekao je, – ideja osvajanja svijeta koju propagira ISIL, u principu je ista, kao ono kada je Isus govorio svojim učenicima; idite po svijetu i navještajte. Bergoljo se faktički narugao nekim kršćanima… Pročitaj više »

Komplicirano
Gost
Komplicirano
1 mjesec prije
Reply to  ledeno doba

Da se razumijemo,ja osobno se neću nikad odreći katoličke crkve.Papa nije crkva koliko god se poslušnici trudili da to bude ,nego Isus Krist.U najboljem slučaju papa može biti “Pastir”.On je samo čovjek,griješan kao i svi uostalom i prolazan.Bude i prođe a crkva koju volim (ona Kristova) ostaje.Pantelija je svim svojim… Pročitaj više »

zuztctvhzbhgvjzfcfcd
Gost
zuztctvhzbhgvjzfcfcd
1 mjesec prije
Reply to  ledeno doba

+………………..

bumbar
Member
Famed Member
bumbar
1 mjesec prije
Reply to  Komplicirano

Uopće nije lukav, nego providan. Ovo je vrijeme Otkrivenja, pa sve te nakazne demone vidimo na danjem svjetlu. Njihova ružnoća duha je tragična, iako nas svojim otkrivanjem žele zastrašiti.

Komplicirano
Gost
Komplicirano
1 mjesec prije
Reply to  bumbar

O ja mislim kako je itekako lukav,možda ne za tebe ili mene ili šta ja znam,ali za mnoge jeste.Povlači mnoge u propast a trebao bi (morao) da bude onaj koji brani svoje stado

zuztctvhzbhgvjzfcfcd
Gost
zuztctvhzbhgvjzfcfcd
1 mjesec prije
Reply to  bumbar

+……………………

Lupus in fabula
Gost
Lupus in fabula
1 mjesec prije

Papa je sotonista i pijun u rukama vladara iz sjenke

zuztctvhzbhgvjzfcfcd
Gost
zuztctvhzbhgvjzfcfcd
1 mjesec prije

+…………………

Legendarni Grk
Gost
Legendarni Grk
1 mjesec prije

Indijci kažu da zemaljskim svijetom trenutno vladaju Asure – demoni. David Icke kaže da su to potomci Anunnakija, a to su vanzemaljski demoni, dakle Asure. Po nekima živimo u tzv. “posljednjim vremenima” kada će vladavina Asura konačno biti uklonjena s lica Zemlje, nakon čega treba početi Zlatno Doba, ali ako… Pročitaj više »

Komplicirano
Gost
Komplicirano
1 mjesec prije
Reply to  Legendarni Grk

Otkrivenje “otkriva” upravo vperiod velikih nevolja koje su valjda aktualne i zastrašujuće je čitati poglavlje 13 kada vidimo šta se trenutno događa.Predviđa porobljavanje,progon ali i momenat kada će Isus izreći ANATEMA! Pobjednik nad zlom će biti Isus Krist i zlo zauvijek okončano

SULE
Gost
SULE
1 mjesec prije
Reply to  Komplicirano

Prijatelju kako ćeš izbjeći cijepljenje ako voliš svoj posao koji je dobro plaćen?

Komplicirano
Gost
Komplicirano
1 mjesec prije
Reply to  SULE

Iskreno,ne znam

Sam
Gost
Sam
1 mjesec prije
Reply to  Komplicirano

Voli zivot,sebe,porodicu vise od posla i izbjeci ces cijepljenje.
Ako bude obrnuto,izgubices sve, i zivot i sebe i porodicu a za posao ne znam 🙄.

Komplicirano
Gost
Komplicirano
1 mjesec prije
Reply to  Sam

Istina i u teoriji to jeste apsolutno tako,no,razumijem da nisu svi jednake snage i karaktera da se odupru.Doista,ako istinski vjeruješ nema te ucjene koja može proći,jednostavno ti znaš (vjeruješ) da će biti dobro i s osmijehom ideš kroz probleme.Ali eto,malo je onih koji imaju toliku vjeru

zuztctvhzbhgvjzfcfcd
Gost
zuztctvhzbhgvjzfcfcd
1 mjesec prije
Reply to  Sam

+……………………..

Jadranka S.
Gost
Jadranka S.
1 mjesec prije
Reply to  Legendarni Grk

DAVID ICKE GOVORI ISTINU!!!

Picajzl
Member
Famed Member
Picajzl
1 mjesec prije

Štraši neetičnost takvih osoba, sam užas gledamo zadnjih 16 mjeseci, ali ovakvi imaju i novije oružje koje me prilično straši. Emmanuelle Charpentier i Jennifer Doudna dobile su zadnju Nobelovu nagradu za CRISPR tehnologiju za editiranje gena. Da li je zloupotreba već počela ili se tek planira, reči će vrijeme. Pogledajte:… Pročitaj više »

Legendarni Grk
Gost
Legendarni Grk
1 mjesec prije
Reply to  Picajzl

Tehnologija mijenjanja gena CRISPR postoji još od 1975. godine, ali se onda to radilo kemijskim putem, a danas to ide digitalno.

Picajzl
Member
Famed Member
Picajzl
1 mjesec prije
Reply to  Legendarni Grk

OK, možda nisam bio jasniji.
Za razvoj CRISPR-Cas9 tehnike za editiranje genoma, koja je novija.

zuztctvhzbhgvjzfcfcd
Gost
zuztctvhzbhgvjzfcfcd
1 mjesec prije
Reply to  Legendarni Grk

Ide digitalno jer imaju digitalno biološki pretvarač koji radi u oba pravca (to im prije ovi koji vladaju planetom nisu dali da to “otkriju” i zato su tada “morali” kemijom), znaju oni sve o nama jer su nas i klonirali i sad nas kloniraju u borga hibrida gmo kukuruz.

Stara kuka
Gost
Stara kuka
1 mjesec prije
Reply to  Picajzl

Emmanuelle Charpentier i Jennifer Doudna su već ionako odavno kompromitiranu Nobelovu nagradu dobile jer su žene budući da je sad jedan od prioriteta woke politike nagurati što više žena u STEM pa im trebaju “uzori”. Inače njih dvije su uglavnom “sintetizirale” radove većeg broja drugih znanstvenika na tom području inipo… Pročitaj više »

Legendarni Grk
Gost
Legendarni Grk
1 mjesec prije
Reply to  Stara kuka

Na žalost, ovi itekako znaju svoj posao editiranja gena, ali tako da nam namjerno naprave veliku štetu.
Sebi znaju popravljati genetiku, ali za robove su predvidjeli genetsko uništenje koje će rezultirati velikim brojem umrlih, a preživjeli će biti pod digitalnom kontrolom SkyNeta – IoB – Internet of Bodies.

zuztctvhzbhgvjzfcfcd
Gost
zuztctvhzbhgvjzfcfcd
1 mjesec prije
Reply to  Legendarni Grk

+………………….

Cjovjek
Gost
Cjovjek
1 mjesec prije

Zanimljivo. Najezda mišova Australija…pa sad i kod nas… mišja groznica AM stručnjak za istu… plus – miš idealni prenosnik boleština raznih…
Recept za duplo golo… SLUČAJNOST je rijetka anomalija… Żivi bili.

Emiliano Zapata
Gost
Emiliano Zapata
1 mjesec prije

Dr. Mengele se izvukao i zivio je sretno u Brazilu te umro prirodnom smrcu. To je ono sto je povijesna cinjenica isto kao da su se u operaciji “spajalica” spasili na tisuce nacista i jos zaradivali placu radeci na raketama! Sad vas pitam sto ce biti s ovim danasnjim zlocincima… Pročitaj više »

zuztctvhzbhgvjzfcfcd
Gost
zuztctvhzbhgvjzfcfcd
1 mjesec prije

Zlo uvijek pobjeđuje, što je tu novo, daj sjaši varane…………….

Abe 04
Gost
Abe 04
1 mjesec prije

“ Kako Markotić može živjeti sama sa sobom, veliko je pitanje. Vjerojatno ima ogromnu grižnju savjesti, to bi svakako objasnilo zašto se odjednom toliko snažno okrenula vjeri i Crkvi..” – ovo je nelogično, jer kad bi nju to mučilo, povukla bi se i u najmanju ruku dala neko glupo objašnjenje.… Pročitaj više »

Komplicirano
Gost
Komplicirano
1 mjesec prije
Reply to  Abe 04

DA,radi se o klasičnom ruganju i oholosti.Nije dotična gospođa jedina koja se uvukla u božiji hram i prkosi.Svećenici koji su zamaskirani i slizani sa zemaljskim vlastima imaju oblik pobožnosti ali su se Sile Njegove odrekli,,,,,,,piše tako

Lupus in fabula
Gost
Lupus in fabula
1 mjesec prije
Reply to  Komplicirano

Svestenici svjedoce vjeru mantijom, kapicom, dugom bradom… ,Ali treba gledati njihova djela: “Po rodovima njihovim poznat cete ih jer se ne bere s trnja grozdje ni s cicka smokve”

Komplicirano
Gost
Komplicirano
1 mjesec prije

Eeeee dobri stari Isusov nauk

zuztctvhzbhgvjzfcfcd
Gost
zuztctvhzbhgvjzfcfcd
1 mjesec prije
Reply to  Komplicirano

+………………..

Tucker Carlson
Member
Famed Member
Tucker Carlson
1 mjesec prije

..kad cijela ova korona plandemije padne… ..suditi Ce se alemki Markotić…evo moze portal organizirati anketu da vidimo koliko postotak citatelja vjeruje u ove 2 tvrdnje.hvala.

Mlata
Gost
Mlata
1 mjesec prije
Reply to  Tucker Carlson

Jednocifren broj kada su procenti u pitanju veruje u to

Emiliano Zapata
Gost
Emiliano Zapata
1 mjesec prije
Reply to  Tucker Carlson

Ako ostavimo “pesimizam” s strane i realno pogledamo kako se razvija ova pLandemija u zadnjih vise od godinu i pol, onda vidimo da se cjepi sve vise i sve mladih ljudi, sad cak i djece i to experimentalnim otrovom protiv izmisljenog neprijatelja. Svaki otpor svodi se na pisanje po portalima… Pročitaj više »

SULE
Gost
SULE
1 mjesec prije

Prijatelju jesi pronašao kuću na osami-kao budući vodja Covid vaksera i jesi razradio planove?

Gaga
Member
Famed Member
Gaga
1 mjesec prije

Svi vjeruju nekome ili nečemu što ima makar i najmanju notu optimizma. “Bez vjere u bolje sutra – ne mogu živjeti danas!” Rečenica koju često slušam ovih dana. Vjera nas drži sa nosevima iznad vode, a plutanje nije život dostojan čovjeka. Oprostite svi vjernici, ali bez poštene doze pesimizma, nema… Pročitaj više »

Emiliano Zapata
Gost
Emiliano Zapata
1 mjesec prije
Reply to  Gaga

TOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO
+++++++++++++++++++++++++++++++++
HVALA! Jako lijepo izrecena tuzna istina koja nas okruzuje!

Sony
Gost
Sony
1 mjesec prije

Da…. jako lijepo izrečena tužna istina…. kojoj mnogi ne žele ili ne mogu pogledati u oči, a istinu traže, i traže… jer prava istina užasava i kao takvu ju odbacuju i traže neku podnošljiviju verziju. Odbijanje prave istine sprečava jasan uvid… a mnogi se pitaju zašto im je istina sakrivena.… Pročitaj više »

zuztctvhzbhgvjzfcfcd
Gost
zuztctvhzbhgvjzfcfcd
1 mjesec prije
Reply to  Sony

Brutalnu istinu mogu prihvatiti samo brutalno iskreni ljuid koji su još uz i mentalno snažni da to sve podnesu……………..

Sony
Gost
Sony
1 mjesec prije

Da, i treba znati živjeti s tim saznanjima i ostati uravnotežen. Pružanje otpora istini koja se manifestira na vrlo različite načine je odbijanje rješanja koje uvijek ide uz problem ili zadatak ili lekciju. Zato mislim da je naš ego zid koji nas dijeli od uvida u istinu.

Sony
Gost
Sony
1 mjesec prije
Reply to  Gaga

➕ & 🔝… vjera u bolje sutra… a danas oni ne mogu živjeti bez vjere u iluziju, jer sutra nije stvarnost, stvarnost je sada, sve se dešava i postoji samo u sadašnjem trenutku, a kad i to “sutra” postane sadašnji trenutak tj realnost, neće im se svidjeti, pa će nastaviti… Pročitaj više »

Gaga
Member
Famed Member
Gaga
1 mjesec prije
Reply to  Sony

Tako je! No, nismo li upravo zaključili da je racio ipak iznad svega?

Sony
Gost
Sony
1 mjesec prije
Reply to  Gaga

Jesmo .