fbpx

I doktor Mengele je imao čak dva doktorata

Alemka Markotić

Doktorica Markotić šefica je Klinike za Infektivne bolesti u Zagrebu i članica tzv. „Stožera“, neustavnog, neizabranog i nelegitimnog tijela koje nema nikakvog autoriteta da donosi odluke i zabrane kojima oduzima naše slobode. Što je najgore, te zabrane se ne baziraju na znanosti nego isključivo na dnevno-političkim potrebama vladajućeg režima. Članovi stožera konstantno lažu i mijenjaju svoju priču, a posebno doktorica Markotić, čije su laži već postale legendarne u narodu.

Najpoznatija izjava zloglasne doktorice je iz maja 2020 kada je izjavila kako je za sigurno cjepivo potrebno najmanje tri godine, i da je sve prije toga rizik za ljude.

I doktor Mengele je imao čak dva doktorata 1

Nakon toga, kako se cjepivo približavalo, taj rok u njezinim izjavama se sve više smanjivao, da bi na kraju nekidan izjavila kako se „mRNA cjepiva razvijaju već 30 godina i sada su dobro etablirana i sigurna“.

Njezinih laži ima toliko da nam ne bi stalo u jedan članak, pa idemo pogledati što danas govori doktorica Markotić kroz samo jedan jedini intervju, u kome je skoro svaka izgovorena riječ laž. Objavljeno na portalu N1 Televizije.

I doktor Mengele je imao čak dva doktorata 2

Evo vam izazov, otvorimo taj tekst i probajmo unutra naći jednu jedinu istinitu tvrdnju. Krenimo redom. U tom tekstu Markotić kaže:

„Važno je da dodatno osvijestimo snagu, značaj i kvalitetu cjepiva, u prvom redu mRNA cjepiva. Znate da je EK odlučila da će u narednom razdoblju praktično dogovoriti kompletnu distribuciju od Pfizera, što znači da će biti distribuirano samo mRNA cjepivo. To nije zato što vektorska cjepiva poput AstraZenece nisu kvalitetna, nego zbog problema u distribuciji i proizvodnji.“

Kao prvo, zadnja rečenica je potpuna laž. Vektorska cjepiva se normalno distribuiraju kao i sva cjepiva dosad, a upravo mRNA cjepiva se moraju držati na ultra-niskim temperaturama, što predstavlja značajan problem u distribuciji. Upravo distribucija je najveće prednost AZ cjepiva https://www.fiercepharma.com/manufacturing/astrazeneca-hopes-warmer-storage-needs-for-covid-19-vaccine-will-be-advantage-against A što se proizvodnje tiče, jedini problem sa AZ cjepivom je bio kad im je tvornica u Indiji „misteriozno eksplodirala“ https://www.cbsnews.com/news/deadly-fire-hits-indian-super-plant-cranking-out-oxfords-covid-vaccine/

Nadalje, što se tiče EU koja će odsada distribuirati samo genetsko mRNA cjepivo, to je upravo ono što su tzv. teoretičari zavjere govorili već dugo vremena, o čemu smo već i pisali na portalu. Plan je da se uvede redovito cijepljenje – ali isključivo genetskim cjepivima, jer se radi o velikom projektu izmjene ljudskog genoma.

Dalje, Markotić kaže o mRNA cjepivima: „Da približimo ljudima tu tehnologiju, za nju je trebalo gotovo 30 godina da se razvije do ove razine, ali sad je dobro etablirana i sigurna”

Ovo je još jedna laž notorne doktorice. Kao prvo, na tehnologiji se radilo više godina, ali puno manje od 30 godina kako Markotić navodi. Drugo, prije Covida niti jedno jedino mRNA cjepivo nije nikada bilo odobreno za ljudsku upotrebu. Zato, jer nijedno cjepivo nije uspjelo proći fazu životinjskih testiranja. Iako je u početku sve bilo ok, životinje iz testiranja su umirale nakon nekoliko godina. Ovo je zastrašujući podatak koji se brutalno cenzurira sa interneta, ali kvalitetnu sažetu informaciju možete naći ovdje.

A ako se pitate kako su onda uspjeli odobriti COVID mRNA cjepiva, odgovor je jednostavan – preskočili su životinjska testiranja zbog tobožnje hitnosti! Dakle nikako, nikako ne možemo reći da je ta tehnologija „dobro etablirana“ kao što tvrdi Markotić, a koliko je sigurna, o tome pišemo svaki mjesec, u seriji članaka Pokolj Cjepivima kojeg možete naći ovdje.

Dalje, Markotić kaže: “Ono što je bitno kod tih cjepiva je, uz visoku razinu antitijela koja su prisutna najmanje šest mjeseci, je da imamo visoki i snažan stanični odgovor te imaju imunost i na druge varijante virusa”

Kao prvo, ovo o 6 mjeseci je nešto što teoretičari zavjere već godinama govore, jer je plan cijepiti ljude svakih 6 mjeseci sa dvije doze. Toliko je potrebno da se izmjeni genom. U stvari o tome sam i sam pisao još prošle godine, prije nego se uopće pojavilo cjepivo, a kamoli razni sojevi. Članak u kojem točno prognoziram budućnost i spominjem redovito cijepljenje 3-5 puta godišnje, objavljen je još 3. 11. 2020.

Što nam slijedi?

Drugo, tvrdnja Markotić da cjepivo pruža imuni odgovor i na druge varijante virusa, je također potpuna laž. Zapravo, upravo nekidan je Markotić samu sebe demantirala u ovom članku. U tom tekstu ona govori kako cijepljeni obolijevaju od novih sojeva, i poziva na cijepljenje mladih, navodeći kako se upravo među mladima virus značajno širi – što je također još jedna laž (!)

Ali vratimo se natrag na intervju N1 televizije. Markotić dalje tvrdi: “U Americi je izdana dozvola za mRNA cjepiva na populaciji od 12 do 15 godina, kod njih ima gotovo 100 postotnu učinkovitost”

Ne, u Americi nije izdana dozvola, nego samo privremena dozvola za hitnu upotrebu. To je vrlo bitna razlika. A učinkovitost nije ni blizu 100 %, pa zaboga čak ni sami proizvođači to ne tvrde! Proizvođači navode učinkovitost 90-95 %, što je također pretjerano, jer podaci sugeriraju da je taj postotak daleko, daleko manji. Nećemo sad detaljnije u tu temu, ali učinkovitost sigurno nije 100 %.

I šećer na kraju, Markotić kaže: „I Zagreb će 2022. i 2023. biti jedan od centara koji će biti uključen u proizvodnju predloška DNA za Pfizerovo cjepivo.“

Ovo je također ono što teoretičari zavjere već dugo ponavljaju, da je plan da nas se cijepi godinama i godinama, bez prestanka, dok se populacija ne smanji i ne zaglupi kako je planirano. Ova izjava Markotić samo pokazuje da je ona itekako svjesna ovoga plana. S jedne strane Stožer nas poziva da se cijepimo, kako bismo se čim prije vratili na staro, a s druge strane Markotić planira u Zagrebu proizvoditi cjepivo u 2023. godini. Dakle, netko tu laže.

Pokazali smo u ovom primjeru da je skoro svaka njezina izgovorena riječ laž. Ta žena zbilja nema nikakvoga morala i ne poznaje granice. Kako Markotić može živjeti sama sa sobom, veliko je pitanje. Vjerojatno ima ogromnu grižnju savjesti, to bi svakako objasnilo zašto se odjednom toliko snažno okrenula vjeri i Crkvi, pa čak i čitala iz Biblije pred masom okupljenih vjernika. Valjda misli da će joj to pomoći kad dođe sudnji dan, ali pitanje je koliko Bog ima milosti prema licemjerima koji svjesno vrše zločin nad vlastitim narodom. Što je najgore, na tom skupu su brutalno i licemjerno prekršena sva pravila o okupljanjima i distanci, koja je donio upravo njezin Stožer. Licemjerstvo kakvo se stvarno rijetko viđa. Link

I doktor Mengele je imao čak dva doktorata 3

Na kraju, moramo se zapitati, tko je ta Markotićka, i tko ju je postavio na poziciju da nas ovako laže, maltretira i ucjenjuje raznim mjerama i Covid-putovnicama? Njezina prošlost je vrlo mutna i indikativna. Oba roditelja su bili visoko pozicionirani u bivšoj Jugoslaviji, i Markotić je već vrlo rano, još za vrijeme specijalizacije regrutirana od strane Američkih vojnih znanstvenika s kojima je u Beogradu radila na dijagnostici Hanta virusa (mišje groznice). Za to vrijeme, u BiH izbija epidemija, sasvim slučajno, upravo Hanta virusa, i te godine (1995) odlazi sa njima u BiH. U javnosti je taj dio života prikazala kako je bila „doktorica u opkoljenom Sarajevu“ i kako je „skoro poginula najmanje 15 puta“. Nakon toga, dobila je i američku stipendiju pomoću koje je otišla u SAD i radila u vojnom biološkom laboratoriju. Nismo uspjeli doznati kojem, ali vjerojatno se radi o zloglasnom Fort Detricku, tzv. američkom Wuhanu, najvećem laboratoriju Američke vojske. Nakon povratka u Hrvatsku, vrlo brzo postaje direktorica Infektivne klinke.

Ovakav životni put, vrlo je tipičan za marionete koje se godinama priprema i onda u ključnim momentima postavi na ključne funkcije. Dobro poznata taktika manipulatora.

I doktor Mengele je imao čak dva doktorata 4
Na slici: doktorica Markotić u Američkom vojnom institutu.

Kao zaključak možemo reći da se radi o kontraverznoj osobi, bez ikakvih skrupula. Njezin jedini cilj je da prisili vlastiti narod da uzmu eksperimentalna genetska cjepiva svojih inozemnih prijatelja (a vjerojatno i sponzora), ne mareći pritom za strašne posljedice po ljude, a koje su joj sigurno poznate. U promociji cjepiva obilato se služi lažima i manipulacijama. Aktivno sudjeluje u uvođenju globalnog fašizma koji se uvodi pomoću Covid-putovnica, cenzure, zabrane prosvjeda, prisilnih medicinskih eksperimenata i svega ostalog dobro nam poznatog iz povijesti. Kad cijela ova korona plandemija padne, ljude poput Markotić treba istražiti i suditi.

A svima onima koji i dalje govore kako „vjeruju u znanost“, pokažite ovaj članak, i podsjetite ih da je i doktor Mengele bio i doktor i znanstvenik. Zapravo u famoznim Nurnberškim suđenjima 1946 godine, od 23 osuđena nacista, čak njih 16 su bili doktori, pa je to suđenje i prozvano „suđenje doktorima“. Zato se čini logičnim da se u svijetu sve više spominje Nuremberg 2 kao neizbježna posljedica ovoga što se dešava danas.

VAŽNA PORUKA ZA LOGIČARE

Vrijeme uvjeravanja prolazi. One koji ne shvaćaju što se događa, treba ignorirati i ne gubiti vrijeme na njih. Poštene, empatične i logične osobe se trebaju okupiti, bez obzira na osobna uvjerenja i svjetonazore. Osim raskrinkavanja, dolazi vrijeme djelovanja brojnim i legalnim sredstvima u gospodarstvu, zdravlju, autonomiji… U protivnom, sve će nas porobiti.

Pitate se što učiniti nakon čitanja ovog teksta? Jednostavno, šaljite i dijelite tekst poštenim, empatičnim i logičnim osobama. Informirajte bližnje o postojanju portala Logično. Priključite nam se na našem Telegram kanalu tako što ćete kliknuti na Vijesti.  Od danas možete komunicirati i pisati nam u Telegram grupi Zajednica. Budimo složni, mudri i jaki.


Posjetite naš novi video kanal na platformi Odysee i obvezno se registrirajte, kao i najveću arhivu alternativnih video snimaka Jubitu.

Svidio vam se članak i
pitate se što možete napraviti?
PODIJELITE ga s PRIJATELJIMA

*Stavovi izneseni u kolumnama su osobni stavovi autora i ne odražavaju nužno stav redakcije portala Logicno.com

Pretplati se
Obavijest
guest
Zaštitite svoje ime u komentarima... REGISTRACIJA
393 Komentara
najstariji
najnoviji najviše ocjenjeniji
Inline Feedbacks
View all comments
Moreno
Member
Moreno
11 mjeseci prije

Pa i ovde na ovome portalu se veličaju titule kontrolnoga sistema i u člancima i u komentarima. Sa Nobelovom nagradom također, nakon šta su Nobelovu nagradu za mir dobili Henry Kissinger i Barack Obama to bi tribalo izostavljat osim kad se želi naglasit negativni kontekst. Zamislite samo dr.sci. Kolinda Grabar… Pročitaj više »

Bosanac
Gost
Bosanac
11 mjeseci prije

aleMK-a je Ultra

MATIJA EMANOVIĆ
Gost
MATIJA EMANOVIĆ
11 mjeseci prije

Gadura se čak predstavlja i kao vjernica, šljam ljudskog roda.

Picajzl
Member
Picajzl
11 mjeseci prije

Štraši neetičnost takvih osoba, sam užas gledamo zadnjih 16 mjeseci, ali ovakvi imaju i novije oružje koje me prilično straši. Emmanuelle Charpentier i Jennifer Doudna dobile su zadnju Nobelovu nagradu za CRISPR tehnologiju za editiranje gena. Da li je zloupotreba već počela ili se tek planira, reči će vrijeme. Pogledajte:… Pročitaj više »

Cjovjek
Gost
Cjovjek
11 mjeseci prije

Zanimljivo. Najezda mišova Australija…pa sad i kod nas… mišja groznica AM stručnjak za istu… plus – miš idealni prenosnik boleština raznih…
Recept za duplo golo… SLUČAJNOST je rijetka anomalija… Żivi bili.

Emiliano Zapata
Gost
Emiliano Zapata
11 mjeseci prije

Dr. Mengele se izvukao i zivio je sretno u Brazilu te umro prirodnom smrcu. To je ono sto je povijesna cinjenica isto kao da su se u operaciji “spajalica” spasili na tisuce nacista i jos zaradivali placu radeci na raketama! Sad vas pitam sto ce biti s ovim danasnjim zlocincima… Pročitaj više »

Abe 04
Gost
Abe 04
11 mjeseci prije

“ Kako Markotić može živjeti sama sa sobom, veliko je pitanje. Vjerojatno ima ogromnu grižnju savjesti, to bi svakako objasnilo zašto se odjednom toliko snažno okrenula vjeri i Crkvi..” – ovo je nelogično, jer kad bi nju to mučilo, povukla bi se i u najmanju ruku dala neko glupo objašnjenje.… Pročitaj više »

Tucker Carlson
Member
Tucker Carlson
11 mjeseci prije

..kad cijela ova korona plandemije padne… ..suditi Ce se alemki Markotić…evo moze portal organizirati anketu da vidimo koliko postotak citatelja vjeruje u ove 2 tvrdnje.hvala.

Davor drugi
Gost
Davor drugi
11 mjeseci prije

U prvoj mojoj misli mislio sam dotičnu nazvati prostitutkom, a ne ku*vom. Međutim ostaje bitna razlika između te dvije klase. Naime, prostitutka ili prostitucija je posao, job, gdje u objašnjenju takvoga ponašanja nema laži ni podvala, samo je u pitanju jedno: novac. Ku*va je nešto drugo, to je više kao… Pročitaj više »

Shumadinac
Member
Shumadinac
11 mjeseci prije

Ne znam kako je u Hrvatskoj ali u Srbiji “Krizni štab” nema nikakvu zakonsku mogućnost da nameće odluke – oni su samo “korisni !d!ot!” iza kojih se vlast krije i koji su spremni za žrtvovanje ako se ukaže potreba. Alemka je na početku iznela stav nauke da je za sigurnu… Pročitaj više »

sokre
Gost
sokre
11 mjeseci prije

markotićka, beroš, božinović & ostali su podobni, poslušni poltroni koji pokorno izvršavaju naredbe.

Siniša
Member
Siniša
11 mjeseci prije

Voleo bih da nam neko iz medicinske struke kaže koliko “savremena” medicina ima koristi od “istraživanja” Širo Išija i Mengela..morbidno ali istinito,s te percepcije sam ubeđen da medicina stotine hiljada ubijenih smatra samo neugodnim brojem i ništa više ali u svrhu napredka.

Zagten
Gost
Zagten
11 mjeseci prije

Problem je slijedeci; zajednicka crta nje i Mengelea i svih koji su prosli babilonsko skolovanje posebno u medicini, je sto su cijepljeni od bilo kakvog morala i chipirani na izraze “pravila struke” i “slijedimo naredjenja”.

Kill Bill
Gost
Kill Bill
11 mjeseci prije

Sta je netocno u gornjem tekstu autor napisao? Ha?

Kill Bill
Gost
Kill Bill
11 mjeseci prije

Prava titula zmije o kojoj govori gornji clanak : KUCKURINA

iiiistina
Gost
iiiistina
11 mjeseci prije

odnedavno te se more primjetiti sa tvojim komentarima di za ovaj komentar se osječa nenavedena konkretna namjera sa natuknicama i što se bojiš biti konkretnija pa bi li malo bila konkretnija ako si pronašla inkriminirajuće dokaze tko nam se to pušta preko logičnog jer manipulacije caruju na svim poljima –… Pročitaj više »

nekoime
Gost
nekoime
11 mjeseci prije

Član obitelji, 1958. godište, cijepio se prije dva tjedna. Sprovod je idući tjedan.

onaj najve... Dalton
Gost
onaj najve... Dalton
11 mjeseci prije

Doktori naši svagdašnji… My name is Filipović, Davor Filipović!! Naš čovjek, doktor, ne dobi ni Čušpajz prize. Jer svijet ne zna za njegovu briljantnu, genijalnu ideju… Da u Zagrebu izgradi tvornicu cjepiva protiv karcinoma. P.S. Svijet zna za nekog smetenjaka Benjamina Franklina. Koji je 1780. na poziv Kraljevske akademije predao… Pročitaj više »

Malomorgen
Gost
Malomorgen
11 mjeseci prije

no, treba je reči i priznati…. mRNA cjepiva se razvijaju od 2003 godine…… 😒

Malomorgen
Gost
Malomorgen
11 mjeseci prije

uuuuu…… stručko na kvadrat?…… 😂

Patriot
Gost
Patriot
11 mjeseci prije

Ova utvara Sotonska koja se skriva iza križa na svom vratu zaslužuje sudbu kletu. Ja sam zvijer koja je sposobna na sve u obrani svog života i života svojih potomaka. A moja žena…još gora zvijer. Ta oči vadi. Comprende??

Ne istrazuj
Gost
Ne istrazuj
11 mjeseci prije

Izgleda ko mama onog tipa iz Hitchckokovog filma Psiho!

Diego Delgado
Gost
Diego Delgado
11 mjeseci prije

Kao šta se dobro vidi na slici ova “švraka” ima certifikat BSL (Bio Security Level) i to ne da je jedina u HR već i u regiji, šta opet govori da je ona za ovo šta radi danas jako davno pripremana preciznije još 2000. godine. Dakle on akao i cijeli… Pročitaj više »

Драгогост 屋
Member
Драгогост 屋
11 mjeseci prije

Опасно је бити непријатељ Америке, још опасније бити пријатељ.
Савезницима, Албанцима на Косову су бацили на главе radioaktivni otpad iz atomskih elektrana. I niš. Ćutanje i bežanje.

mislim
Gost
mislim
11 mjeseci prije

markotićka , stožer i ostali nebi mogli ništa napraviti, kad ustrašenih ovaca bi bilo manje. kupujem burek , ulazim bez maske, gospođa. izvolite i hvala gospodine. a prije nekog vremena ušao bez maske, ona me napala da dimije, žena mi priča da je i njoj to napravila a ona se… Pročitaj više »

ledeno doba
Gost
ledeno doba
11 mjeseci prije

..Nismo uspjeli doznati kojem, ali vjerojatno se radi o zloglasnom Fort Detricku, tzv. američkom Wuhanu, najvećem laboratoriju Američke vojske. Da, ona je bila na poznatom Institutu u Fort Detricku. Pa to piše u njenoj službenoj biografiji na portalu Klinike Fran Mihaljević kao i na portalu HAZU-a Evo nekoliko odlomka iz… Pročitaj više »

ledeno doba
Gost
ledeno doba
11 mjeseci prije

…2 prema podatcima iz njene službene biografije na portalima HAZU-a i Klinike Fran Mihaljević, ona je u Fort Detricku bila cijelu godinu dana od 1999. do 2000., navodno na usavršavanju, i zato je dobila nagradu: USAMRIID-ov novčić “za osobit doprinos istraživanju hantavirusa”. Prema podatcima sa engleske vikipedije, USAMRIID (Medicinski institut… Pročitaj više »

ledeno doba
Gost
ledeno doba
11 mjeseci prije

..3 ali , institut USAMRIID nije ugašen, kako se to kaže u članku Jutarnjega prije godinu dana, već, prema podatcima sa engleske vikipedije, privremeno su zatvorena samo 2 laboratorija za biološki stupanj zaštite. Prema podatcima iz njene biografije, Alemka je boravila i u NIIAD-u i NIH-u , kao “recenzent za… Pročitaj više »

tadija
Gost
tadija
11 mjeseci prije

Rado bi ih vidjeli na optuženičkoj klupi,ali kako to izvesti???

ZriBra
Gost
ZriBra
11 mjeseci prije

Napis Klaića mi se dopao jer nam na laički dostupan način objašnjava scijentističke manipulacije kojima se služi vrla znanstvenica ,a ujedno zbog toga i opravdano propituje njen moralni dignitet oblikovan u njenom kršćanskom odgoju kojeg nerijetko i javno manifestira. U samom tekstu me je zaintegrirala riječ u rečenici:…..,životinje su UMIRALE… Pročitaj više »

SULE
Gost
SULE
11 mjeseci prije

Komentatori koji proucavateibibliju odgovorite mi dali je cjepivo Žig Zvijeri ili je to kasniji trenutakozigosanja u ruku ili celo jer i sotonisti čitaju Bibliju pa su možda promijenili radnju-vidite kako je Lovren pao a zaradio mili one i već mu je kraj karijere a nije izdrzao pritisak-i CJEPIO Se?Kako će… Pročitaj više »

Toni
Gost
Toni
11 mjeseci prije

Hajde to sve što laže na fatove, to joj posao (za to je dobila pare), ali tako ružno “žensko” još nisam vidio.

Fan goniča lopti
Gost
Fan goniča lopti
11 mjeseci prije

Ako mi već živimo u demokratskom svijetu koji su uspostavili slobodoljubivi Churchill, Stalin i Ruzevelt nad spaljenim zlim nacionalsoijalistima i njemackim rajhom onda je i Markoticka i sve uz nju nama u korist. Nemoze Markoticka bit dobra a Mengele loš, i obratno jer su to dva potpuno suprotna pogleda na… Pročitaj više »

Legendarni Grk
Gost
Legendarni Grk
11 mjeseci prije

Cjepivo protiv “korone” sadrži tajnu tehnologiju Ljudi su spoznali da se čak i mobiteli drže na mjestu cijepljenja. To nije moguće s konvencionalnim tehničkim objašnjenjima. Uzmite svoj mobilni telefon i stavite magnet do njega. Sva tri sam testirao plus tablet i oni se ne drže za magnet, osim na mjestu… Pročitaj više »

ledeno doba
Gost
ledeno doba
11 mjeseci prije

službena studija Pfizera i Biontecha: 79% cjepljenje djece imali su nuspojave!! Mainstream mediji i plaćeni sra-njstvenici stalno vrište, da je potrebo cjepiti djecu i da je cjepivo 1000% sigurno.. Međutim, sama službena studija Biontecha i Pfizera, priznaje da je skoro 80% djece na kojima je vršena studija, imali nuspojave To… Pročitaj više »

ledeno doba
Gost
ledeno doba
11 mjeseci prije

za one koji još vjeruju u nezavisnost Rusije, naslov sa jednog mainstream portala:
Rusija želi zaštititi djecu od korone, tako što će ih cjepiti sprejom za nos

hate
Gost
hate
11 mjeseci prije

sve ovakve treba ubiti odmah kao ta doktorica !

rttgh556sdccv233dfgh
Gost
rttgh556sdccv233dfgh
11 mjeseci prije

baš čitam 24časa članak od 12.6 vili beroš cijepio karlovčane…800 prijetnji ministru 😂…vrhunsko štivo…

Jadranka S.
Gost
Jadranka S.
11 mjeseci prije

Nek’ joj ISTINA zatvori lažljiva usta! Čovječanstvo mora znati da OČAJNIČKI ŽELE PROVESTI CIJEPLJENJE! Žele iglu u svakoj nadlaktici. Cjepivo koje je DALEKO NAJSMRTONOSNIJE OTROVNO BIOLOŠKO SREDSTVO IKAD UBRIZGANO U LJUTSKO TIJELO! Istinu potvrđuje i dr. Peter Mc Cullough, internist, kardiolog, akademik i profesor na Medicinskom fakultetu sveučilišta A&M, u… Pročitaj više »

Mali Ivica
Gost
Mali Ivica
11 mjeseci prije

Za sve laži koje su od Markotičke izašle zaslužila je curac od magarca u lažljiva usta.

zuztctvhzbhgvjzfcfcd
Gost
zuztctvhzbhgvjzfcfcd
11 mjeseci prije

Odhebi varane…………………..

Pravnica
Gost
Pravnica
11 mjeseci prije

Taj monstrum je živo zlo, nevjerovatno kako joj se čita na licu da je zla osoba. Koja rugoba bez imalo ljudskosti.

Miki
Gost
Miki
11 mjeseci prije

Nikada mi se nije sviđala, čak štovise uvijek mi je bila IZNIMNO antipatična, neuvjerljiva, s nekom zloćom u sebi. Kada sam saznao njenu biografiju o kojoj i vi ovdje pišete, narocito vezano za biološke laboratorije u SAD itd., shvatio sam zašto mi je odbojna te što i koga predstavlja. Bravo… Pročitaj više »

Mosha
Gost
Mosha
11 mjeseci prije

Mengeleu ttreba dat Nobela ništa nije radio što nisu i englezi ameri s tim da je on uspio ako ništa kotit blizance…bi će potrebe…..

Max
Member
Max
11 mjeseci prije

Strašna osoba.

qec97z9sdcvhljhnrg09
Gost
qec97z9sdcvhljhnrg09
11 mjeseci prije

novo…američki CDC uklonio 150 000 smrti iz sustava VAERS?> https://www.bitchute.com/video/tRVaGufI4t9V/

LauerNalis
Gost
LauerNalis
11 mjeseci prije

Ovdje neki komentatori misle da je cjepivo ili covid putovnica zig zvjeri .
Kakva je to slobodna volja kad vecina uopće ne pomislja da ima nešto za biranje.
Da li je slobodna volja uzrok istocnog grijeha ili je nešto drugo u pitanju.

ilber
Gost
ilber
11 mjeseci prije

Ljigava korona pi.zda

Antinwo HR
Gost
Antinwo HR
11 mjeseci prije

Lažu Plenković i njegovi gmazovi o cijepljenim u Hr..Ne vjerujte ljudi da ima toliko cijepljenih

qec97z9sdcvhljhnrg09
Gost
qec97z9sdcvhljhnrg09
11 mjeseci prije

Klaiću …bomba…Dr Rima Laibow – Explains Depopulation & other Processes for Agenda 21 > https://www.youtube.com/watch?v=fT3N0Xytd5M

Muppet shou
Gost
Muppet shou
11 mjeseci prije

CJEPIT OVU NAKAZU SA 10 mRNA INJEKCIJA. ZLO U SLUZBI 666

B7ranko Spehar
Gost
B7ranko Spehar
11 mjeseci prije

U svom životu imala je izbor počiniti zločin ili otići .Izabrala je zlatnike.Umrijet će siromašna kao i svi,ponijet ih ne može.

Dok
Gost
Dok
11 mjeseci prije

A gomila retarda uplasenih za svoje beskorisne zivote sve bezuvjetno slusaju.

POVEZANE VIJESTI

Izbornik