Izrael je otkrio videozapis napada IDF-a na pojas Gaze, koji je uslijedio kao odgovor na raniji raketni napad

Napad na pojas Gaze
7 komentara

Na internetu su osvanule video-snimke zračnih napada IDF-a, za koje se tvrdi da su snimljeni iz same Gaze. Izraelska vojska tvrdi da je gađala objekt za obuku, protuzrakoplovno lansirno raketno oružje i pogon za proizvodnju betona, koji navodno pripada Hamasu.

Izraelske obrambene snage (IDF) objavile su videozapis koji prikazuje trenutak kada njihove rakete pogađaju ciljeve u pojasu Gaze, u sklopu osvete Tel Aviva za raketni napad, kojeg je pretrpio Izrael 15. travnja. Na snimci, koja je očito snimljena ili iz napadačkog zrakoplova ili iz bespilotne letjelice, vidi se kako su izraelske rakete pogodile tri strukture.

IDF je priopćio da je ciljao objekt za obuku kojim upravlja Hamas, postaju naoružanu protuzračnim lanserima i pogon za proizvodnju betona, s tunelskom infrastrukturom. Drugi videozapisi, koje su ranije objavili korisnici interneta, vjerojatno su napade prikazivali iz drugog kuta.

Zračne napade pokrenuo je Tel Aviv kao odgovor na raketni napad, koji je pokrenut iz smjera teritorija pojasa Gaze prema izraelskom teritoriju, ne nanijevši nikome štetu.

Gaza je i dalje uglavnom palestinski naseljena enklava, odvojena od ostatka teritorija pod palestinskom upravom. Hamas učinkovito kontrolira područje s kojeg rutinski izvodi uglavnom napade malog opsega, pomoću navođenih raketa.

IDFpojas Gaze
Pretplatiti se
Obavijesti o
7 Komentari
Najstariji
Najnoviji Najviše komentiran
Inline povratne informacije
Pogledaj sve komentare
2 godine prije

ovaj clanak je nebitan za shvacanje sha je gaza..na podrucju velicine grada rijeke prezivljava oko 2 milijuna ljudi kojima je ograniceno kretanje,ogranicena zdravstvena skrb,ogranicen pristup ribarenju,ogranicen pristup skolovanju,ogranicen pristup informiranju…ogranicen pristup zivotu.kakva sramota.gadost.uzas.hvala.

Ante
2 godine prije

Izraelci uvijek raketiraju ili ubiju nekoga kao odgovor na sto ja znam sto.
Nekad je u Njemackoj bilo geslo
An allem sind die Juden schuld……..danas mogu raditi sta zelu i budu zasticeni.
Danas se progonu Rusi.

Max
2 godine prije

tipičan primjer iživljavanja na slabijem protivniku.

st. Ciril i Metod
2 godine prije

fight with similar weapons like them…where is holly spirit temple of Salomon and their legendary defeners…sword on sword…lance on lance,,,,.

st. Ciril i Metod
2 godine prije

israel need biger profesional army for air,sea and land skills in modern armory for black ops actions…drones shoot in jahve hart

© 2023 – Portal Logično

POVEZANE VIJESTI