Izrael prijeti nuklearnim oružjem ako SAD prestane slati oružje ubojitom cionističkom režimu

Izrael nuklearno oruzje
34 komentara

U još jednom naletu gnjeva, država Izrael prijeti da će započeti nuklearno gađanje svojih ciljeva ako Sjedinjene Države prestanu opskrbljivati cionistički režim oružjem.

Izraelski zastupnik Nissim Vaturi, predstavnik vladajuće stranke Likud premijera Benjamina Netanyahua, uputio je prijetnju na nesuptilan način, pozivajući se na percipiranu prijetnju Irana osvetom Izraelu zbog bombardiranja njegova veleposlanstva u Siriji.

“U slučaju sukoba s Iranom, ako ne dobijemo američko streljivo…morat ćemo upotrijebiti sve što imamo”, rekao je Vaturi.

Drugim riječima, osim ako SAD ne nastavi isporučivati besplatno oružje i streljivo Izraelu kako bi “blagoslovio” cionistički režim – i stoga ne bio “proklet”, prema pogrešnom tumačenju Postanka 12:2 – tada Izrael neće imati izbora nego početi bacati nuklearno oružje na svoje neprijatelje.

Što Izrael želi, Izrael i dobije

U prošlim godinama ova vrsta opasne retorike bila bi prihvaćena bez razmišljanja. Uostalom, Izrael uvijek dobije ono što Izrael želi zahvaljujući adutu Ja ću blagosloviti one koji blagoslove tebe – ali hoće li ovaj put letjeti?

Bidenov režim vodi veliku igru pretvarajući se da prekorava Izrael za ratne zločine, dok nastavlja trpati dolare, oružje i streljivo američkih poreznih obveznika u cionistički arsenal. Čini se, međutim, da Izrael postaje nervozan jer američka potpora njegovim ratnim zločinima opada, inače Vaturi ne bi izdao takvu prijetnju.

Poznata kao Samsonova opcija, svojevrsno izraelsko nuklearno posljednje utočište, još je jedan adut na koji cionistička država igra kad god njezin plan iznuđivanja naiđe na bilo kakvu prepreku. Uvijek je nešto u stilu dajte nam ono što zahtijevamo ili nešto drugo.

Židovski medijski stručnjak Mark Levin objasnio je na Fox Newsu da Vaturijeva prijetnja doista ukazuje na korištenje opcije Samson, koja bi nuklearnim oružjem pogodila ne samo Iran, već i cijeli svijet.

Ukratko, opcija Samson je izraelsko posljednje utočište za paniku za pokretanje globalnog nuklearnog holokausta u cijelosti, okončanje svih izljeva bijesa zbog toga što neće dobiti ono što želi.

“Oni ne mogu pobijediti u konvencionalnom ratu”, priznaje Levin o izraelskoj vojnoj moći. “Što će učiniti?”

“Mislim da znam što bi učinili. Znam što bismo mi učinili. Uništili bismo neprijatelja jer smo inače istrijebljeni. To je sve što imam za reći!”

Židovski medijski stručnjak Ben Shapiro se slaže. Prošle je jeseni izjavio da će Izrael, zapravo, pokrenuti opciju Samson ako Amerika u bilo kojem trenutku odbije nastaviti slati besplatno oružje i streljivo Izraelu.

Ispada da SAD krše međunarodno pravo svaki put kada Izraelu isporuče bilo kakvu pomoć, a da ne spominjemo da sva takva pomoć siluje američke porezne obveznike od njihovih teško zarađenih dolara.

“Pružanje pomoći Izraelu nezakonito je prema američkom zakonu zbog amandmana na Ugovor o neširenju nuklearnog naoružanja iz 1977., ali SAD se jednostavno ponaša kao da Izrael nema nuklearno oružje kako bi pomoć nesmetano dotjecala”, objašnjava Chris Menahan iz Information Liberationa.

IZRAELNuklearno oružjeSAD
Pretplatiti se
Obavijesti o
34 Komentari
Najstariji
Najnoviji Najviše komentiran
Inline povratne informacije
Pogledaj sve komentare
Ante
18 dana prije

Bacanjem atomske bi definitivno bili istrebljeni i proganjani u cijelom svijetu do nestanka. Atomska neće istrijebiti ”navodnog neprijatelja” vec ce prorijediti redove ”navodnog neprijatelja” koji ce iz gnjeva da se zastiti istrebljenjem ”stvarnog neprijatelja” civilizaciji.

Nenad
18 dana prije

Čitati knjigu nije uvijek dobro jer postoji knjiga koja se Talmud ….

Tupko Glupko
18 dana prije

Pitanje:

U kojoj državi živi najviše Zidova?

Ne, nije Izrael.
Tamo iz živi 7,2 milijuna.

U SAD ih živi 7,6 milijuna.

I naravno neuobičajeno ih je mnogo na visokim političkim, medijskim i financijskim funkcijama u odnosu na udio stanovništva u SAD (2,4%).

Blisko spojiš odabrane i izuzetne, daš im moć na svjetskoj razini, izuzmeš ih iz bilo kakvih mogućih sankcija za bilo što da naprave i recept za novi svjetski rat i nuklearni armagedon je ovdje.

Josip
18 dana prije

Izrael se mora unistiti u temeljima i svijet se mora ocistiti od zidovskog smeca. Vide li sada Ameri sto su napravili sa podrskom tim svinjama i zasto je Hitler tamanio tu gamad?

Zvone
18 dana prije

Izrael lako može upotrebiti nuklearno oružje jer arapi kao ovce čekaju da dođu na red.

Max
18 dana prije

Cionistički režim je dokazao da je opasnost za čitav svijet.

xyz
18 dana prije

Židovi žele reči, da ako svet neče moči biti njihovo vlasništvo, onda neče biti ni sveta.

Keki
18 dana prije

Mislim da oni ne bi stigli ništa ispaliti, bili bi sravnjeni sa zemljom po hitnom postupku. Iran već dugo vremena trpi sve i svašta, nema šanse da preko ovakvih izjava samo tako prijeđu.

Damir
18 dana prije

Nuklearno oruzje ne postoji postoje samo banke u rukama njih samih

abc
18 dana prije

Židovima nije potrebna država, jer cjeli svet smatraju za svoje vlasništvo. Izrael kao država samo služi svrsi, da bogati židovi prisvojataju ceo svet. Oni svoju rodnost povečavaju svim mogučim zakonima i uslovima, a ostalim rasama i narodima guraju LGBT propagandu, da prestanu rađati djecu. Židovi žive tradicionalnim ortodoksnim familijarnim životom žene i muža, a ostalima propagandno uguravaju moderne trendove gejevstva i lezbištva.

Anis
18 dana prije

Pa zato se čitav zapad i bori protiv iranskog nuklearnog programa, jer ako Iran napravi atomsku bombu koju Izrael vec ima , onda mu Izrael nece smjeti prijetiti a kamoli bombardovali iranske ambasade, ubijati iranske generale, oficire, naučnike I sve sto vrijedi, e sad vidite kakvo je taj Izrael zlo i izgleda da je Hitler bio oosten covjek iako sve vise sumnjam u cifre holokausta

Tango
18 dana prije

Israel nema nuklearno oružje,pa zato Iran ne smije imati.Postoje neki na ovom svijetu koji su Bogom dani da šefuju i govore i naređuju što svi ostali moraju da čine inače završiti će ko djeca Palestine.Dolazi vam KRAJ, neupitno.

FELIX
17 dana prije

IZGLEDA DA SU SE OVOG PUTA ZIDOVI ODLUCILI DA NECE POCI SAMI U KREMATORIJE.
KO HOCE KOGA DA SMAKNE SA ZEMLJE IRAN ISRAEL ILI OBRATNO. VEC JE NEKOLIKO IRANSKIH GENERALA I KOMANDANATA IRANSKE REVOLUCIONARNE GARDE BILO UBIJENO U LIBANONU I SIRIJI STA ONI TAMO TRAZE. BEZ IRANA NEBI BILO CAK NI HIZBALE KOJA IMA JEDINI CIL UNISTENJE ZIDOVSKE DRZAVE ONI SU PUNO VECA OPASNOST PO IZRAELU NEGO HAMAS. TAKO ISRAELU NECE PREOSTATI DRUGO NEGO SUKOB SA HIZBALOM A MOZDA II SAMIM IRANOM STO SIGURNO NIJE U INTERESU ISRAELA KOJI NE MOZE PUNO DA BIRA STA HOCE I STA NECE NEGO DA SE BRINE KAKO DA PREZIVI.

Miro
16 dana prije

Ah taj “Božji Narod”.
Žale se kad drugi mogu činiti genocide a oni ne mogu. Od 1948-e i oni mogu ubijati koga hoće jer su “Izuzetak”.

M.N
16 dana prije

Svi u svijetu treba da imaju atomsku bombu. Da je Palestina imala nebi jude radili ovo što rade uz pomoć Amerike,i zato je jedino rešenje da se te zemlje što pate od izraela pod hitno pridruže Rusiji jer je to spas za njih a i za Rusiju.

© 2023 – Portal Logično

POVEZANE VIJESTI