Izvještaj Američkog Kongresa – vlada istražuje NLO-e koji ‘nisu napravljeni ljudskom rukom”

NLO-izvjestaj
12 komentara

U Kongresu, gdje se izrađuje, raspravlja i donosi zakon, jasne i koncizne definicije su od najveće važnosti. Dok se posade vojnih zrakoplova sve češće susreću s neidentificiranim letećim objektima (NLO-ima), zakonodavci su nedavno napravili nekoliko upečatljivih izmjena definicije “NLO-a”. Ključni među njima: eksplozivna implikacija da neki NLO-i nemaju ljudsko podrijetlo.

Kao što je prvi izvijestio istraživač Douglas Johnson, nacrt zakona koji je jednoglasno odobrio Odbor Senata za obavještajne poslove mijenja NLO-e u “neidentificirane svemirsko-podmorske pojave”. Proširenje definicije na objekte u svemiru i ispod oceana značajno proširuje opseg novog ureda kojem je Kongres zadao istraživanje NLO-a.

Revidirana definicija “NLO-a” također uključuje “transmedijalne” objekte koji, prema zakonodavcima, “tranziciju između svemira i atmosfere, ili između atmosfere i vodenih površina”.

Ukratko, članovi ključnog odbora usmjerenog na nacionalnu sigurnost vjeruju da objekti nepoznatog podrijetla demonstriraju izuzetno naprednu tehnologiju tako što se neprimjetno kreću između svemira, zraka i vode. Izvješće koje prati zakon napominje da se “transmedijalne prijetnje nacionalnoj sigurnosti Sjedinjenih Država eksponencijalno šire”.

Vjeruje se da zakonodavci ne bi uključili tako neobičan jezik u javno zakonodavstvo bez uvjerljivih dokaza. Možda su članovi vidjeli povjerljive podatke koji su bivšeg direktora nacionalne obavještajne službe potakli da izjavi da NLO-i pokazuju “tehnologiju koju nemamo [i] od koje se nismo sposobni obraniti” (između nekoliko drugih zanimljivih komentara).

Najupečatljivije je da nova definicija “NLO-a” Kongresa isključuje objekte koje je napravio čovjek.

Tijekom posljednjih sedam desetljeća većina viđenja NLO-a uključivala je objekte koje je napravio čovjek, poput pogrešno identificiranih letjelica, balona, ​​satelita ili dronova. Ipak, sada, prema Kongresu, objekti koje je napravio čovjek “ne bi se trebali smatrati prema definiciji neidentificiranim svemirsko-podvodnim fenomenima.”

Štoviše, u direktivi Kongresa, objekti koje je novi ured za NLO identificirao kao “proizvedene od strane čovjeka… bit će proslijeđeni odgovarajućim uredima [Ministarstva obrane i obavještajne zajednice]” na daljnju analizu.

Kongres, ukratko, prisiljava vladu da se usredotoči na objekte koji nisu “čovječje ruke”.

Zamislite da novi ured za NLO identificira visoko naprednu bespilotnu letjelicu koja leti u osjetljivom zračnom prostoru. Prema nacrtu zakona, bez obzira na podrijetlo drona – bilo kinesko, rusko ili neko drugo – ured za NLO mora odmah prekinuti istragu i predati slučaj drugom državnom tijelu.

To implicira da članovi obavještajnog odbora Senata vjeruju (jednoglasno, dvostranački) da neki NLO-i nemaju ljudsko podrijetlo. Na kraju krajeva, zašto bi Kongres osnovao i zadužio moćni novi ured za istraživanje NLO-a koje nije napravio čovjek ako takvi objekti ne postoje?

Nemojte pogriješiti: jedan ogranak američke vlade koji implicira da NLO-i nemaju ljudsko podrijetlo je eksplozivan razvoj. To je također dio značajne promjene u službenim stavovima prema NLO-ima.

Kasnih 1940-ih i ranih 1950-ih, mnogi visoki vladini dužnosnici vjerovali su da NLO-i imaju “međuplanetarno” podrijetlo. Ali niz još uvijek neobjašnjenih susreta u ljeto 1952. potaknuo je hladnoratovske strahove za nacionalnu sigurnost među obrambenim i obavještajnim agencijama. Kao rezultat toga, američka vlada pokrenula je kampanju za “raskrinkavanje” i diskreditaciju svih viđenja NLO-a, bez obzira koliko vjerodostojna bila. Desetljećima su dužnosnici ismijavali svaku sugestiju da NLO-i imaju izvanzemaljsko podrijetlo.

Ne više.

U raspravama i intervjuima, NASA-in administrator Bill Nelson sugerirao je da NLO-i s kojima su se vojni zrakoplovi susreli posljednjih godina imaju izvanzemaljsko podrijetlo. (NASA, treba napomenuti, nastavlja “punom snagom” znanstveno istraživanje NLO-a bez presedana.)

Bivši direktor CIA-e John Brennan izjavio je da bi NLO-i mogli “predstavljati drugačiji oblik života”. Prema Jamesu Woolseyju, kolegi bivšem direktoru CIA-e, “nešto se događa što je iznenađujuće za… iskusne pilote.”

Dok su piloti obučeni za Top Gun i dalje uvjereni da su promatrali objekte koji “nisu s ovog svijeta”, direktor nacionalne obavještajne službe Avril Haines – glavni američki špijun – nije isključio izvanzemaljsko podrijetlo NLO-a.

Štoviše, bivši predsjednik Clinton refleksno se poziva na veliku vjerojatnost postojanja izvanzemaljskog života u svemiru kada ga se pita o NLO-ima. Sa svoje strane, bivši predsjednik Obama otvoreno je nagađao o kontaktu s izvanzemaljskim životom kada su ga pitali o nedavnim vojnim susretima s NLO-ima.

Nakon što je utihnulo uobičajeno hihotanje i smiješak koji još uvijek prati svako spominjanje “NLO-a”, i Clinton i Obama zauzeli su ozbiljno, otvoreno ponašanje kada su razgovarali o toj temi. Clinton je posebno izgrdio televizijsku publiku zbog smijeha kada ga je voditelj pitao o NLO-ima. Valja napomenuti da bivši predsjednici i dalje primaju vladine najosjetljivije obavještajne brifinge.

Ne iznenađuje da ova značajna promjena u stavovima prema NLO-ima potiče širu, bogatiju raspravu o ovom fenomenu.

Na primjer, komičar i politički komentator Bill Maher nedavno je iznio teoriju da se NLO-i namjerno otkrivaju pilotima borbenih aviona.

Možda je na tragu nečega. Geometrijski rekonstruirana putanja leta dobro poznatog susreta NLO-a iz 2015. s istočne obale SAD-a pokazuje da je objekt reagirao kada mu se borbeni zrakoplov mornarice pokušao prišuljati iza leđa. Važno je da kretanje objekta nije ukazivalo na neprijateljstvo koliko na želju da ga posada promatra, koja je na kraju “doletjela ravno do te stvari”.

NLO uključen u sada poznate incidente “Tic Tac” iz 2004. pojavio se na radaru na točnoj lokaciji mjesta susreta poznatog samo maloj skupini avijatičara i radarskih operatera. Deset godina kasnije, dva borbena zrakoplova zamalo su se sudarila s NLO-om koji je lebdio na točnoj lokaciji i visini ulaza u vojni poligon.

Budući da Kongres otvoreno sugerira da NLO-i nemaju ljudsko podrijetlo, ovaj je razvoj događaja posebno intrigantan.

KongresLetjeliceNLOSADsvemirska letjelica
Pretplatiti se
Obavijesti o
12 Komentari
Najstariji
Najnoviji Najviše komentiran
Inline povratne informacije
Pogledaj sve komentare
AJeTo
1 godina prije

Još jedan zakon iz pera ministarstva istine koji nudi konkretne kazne za pogrešna mišljenja i pitanja umjesto konkretnih odgovora.

Vojni analitičar
1 godina prije

Štoviše, bivši predsjednik Clinton refleksno se poziva na veliku vjerojatnost postojanja izvanzemaljskog života u svemiru kada ga se pita o NLO-ima.

Genijalni su mi ovi “stručnjaci” koji mudroslove o “velikoj vjerojatnosti postojanja izvanzemaljskog života”. Pa naravno jebiga da postoji vjerojatnost. Život se dogodio na Zemlji, a Zemlja je isto u svemiru što samo po sebi dokazuje da je život u svemiru moguć i vjerojatan ako se, kao što se dogodilo na Zemlji, ispune uvjeti za njega . A da li je ta vjerojatnost velika ili mala to sigurno ne zna ni Bill Clinton a ni nitko drugi na Zemlji.

1 godina prije

Ajde, dodajte još koju distrakciju narodu oko koje će se glođati i gubiti vrijeme, vidite da su sve ove do sada premalo, da niste uspjeli svih odvratiti od vaših prljavih rabota i da još uvijek ima onih koji bi vam vršili koitus sa majkama. 😀
A toga ne smije biti. Što je, dakle, iduće na dnevnom redu? “Dokazi” da postoje vampiri? Vukodlaci? Jednorozi? Ili nova varijanta COVID-a (dakako: sa novim paracjepivom, već spremnim)? Ovo posljednje će biti u svakom slučaju, čini mi se…

Čudan lik
1 godina prije

Da li postoji život van ove planete? To pitanje si postavljaju milijarde ljudi iako su okruženi vanzemaljskom tehnologijom na svakom koraku. Uopće nije pitanje da li vanzemaljci postoje nego kada će nam Gospodari i službeno objaviti njihovo postojanje. Službena objava postojanja života van ove planete i prvi javni kontakt sa vanzemaljcima je veliki korak za Gospodare, zato što bi ideje i tehnologije mogle narušiti dosadašnji odnos Gospodari – robovi što predstavlja veliki problem Gospodarima. Ukoliko ste mislili da ćete nakon Prvog javnog kontakta sa vanzemaljcima uživati u besplatnoj, čistoj, neograničenoj energiji grdno se varate. Ukoliko ste mislili da više nećete morati raditi, nažalost, opet ste u zabludi. Gospodari se nikada neće odreći svojeg položaja, nikada nam neće dati neograničenu energiju, nikada se nećemo osloboditi ropskih okova. Gospodari su uložili silno vrijeme i trud kako bi si priskrbili vanzemaljske tehnologije a nama prodali priču kako život van ove planete ne postoji.… Čitaj više »

Ringo10
1 godina prije

A možda su to zemaljske letjelice iz budućnosti
Možda će čovjek ovladati putovanjem kroz vrijeme

Гавран
1 godina prije

Približava se SMRT. I šta se sa ljudima dešava kada se približi koleektivna ili individualna SMRT. Ono što zatupljeni zavesom (koprenom) načina života, želja i stavova nikako ne mogu da vide odjednom postaje vidljivo.

Aera
1 godina prije

Pogledajte na YouTube dva videa ,,Moj put u svet natprirodnih sila,, Rože Morno i videćete sta su zapravo NLO i sta se planira sa njima.

Max
1 godina prije

Ima tu nešto ali ima i obmane.

nepoželjni
1 godina prije

Pročitao sam sve komentare da ne ponavljam za nekim i otkrio da je @ Čudni toliko blizu istine da ju je gotovo dohvatio rukom.
Nemam što dodati ni oduzeti, ali mi je ujedno drago da nakon tih nekoliko godina što na ovom portalu govorim o Bogovima (gospodarima Zemlje) i nama – ljudskom roblju sada konačno (“na mala vrata”) istina izlazi polako na vidjelo.
Bogovi će se neminovno otkriti (“Bogojavljanje”) i mnogim robovima (naročito vjernicima) koji su do sada bili uvjereni da su oni na vrhu “evolucijske” skale (stvoreni od samoga Boga), svijet će se srušiti… ali ionako, potpuna kontrola nad životom i smrti roblja je već čvrsto uspostavljena i sve će uskoro biti postavljeno na svoje mjesto….
Veliki broj robova i njihovih potomaka će nestati s lica Zemlje, tako da će se u sljedećih 30-40 godina svjetska robovska populacija prepoloviti a “karte” će biti svima otkrivene…..

Anton
1 godina prije

Pa ako ima “vanzemaljci” nije mi jasno zašto se prikazuju na nebu danju i noču sa osvetljenjem a da bi pristali usred grada i napravili bliski kontakt ništa.Tako, da se pitam ko smo mi?,ili zoo vrt ili zatvor ili hrana za njih ili primitivci za njih ili samo prate razvoj njihovog genetskog rada?..

© 2023 – Portal Logično

POVEZANE VIJESTI