fbpx

Jesmo li stvoreni za svijet kompjutera?

Svijet kompjutera - Digitalni čovjek

Bio je to ponedjeljak 16. ožujka, dan kada su zbog odluke o zatvaranju škola hrvatski učenici, koji su već ionako preopterećeni virtualnim umjesto stvarnim, i službeno postali online generacija. Od brojnih novinskih izvještaja toga dana u primozgu su mi ostale zvoniti ponavljajuće riječi s konferencije za medije generalnog direktora Svjetske zdravstvene organizacije (SZO) Thedrosa Adhanoma Ghebreyesusa: „Testirajte, testirajte, testirajte.“

Na taj se zamašnjak generalnog direktora ubrzo nadovezala i virtualna konferencija SZO od 10. travnja koja je pored veličanja zaklade Bill&Melinda Gates, plana provođenja cenzure i suzbijanja informacija, ponajprije služila promociji PCR testa čime je, nakon svog uvodnog dijela  kroz prethodno naručena pitanja, konferencija i počela. Na pitanje koji je najpouzdaniji test, Mike Ryan izvršni direktor SZO odgovara: „Test koji se provodi guranjem štapića u nos, PCR test, koji je široko rasprostranjen diljem svijeta najtočniji je test kojim se može determinirati prisutnost virusa u nečijem tijelu.

U ovom trenutku vrlo je važno da se vlade država prilikom testiranja fokusiraju posebno na  to da se testiranje obavlja PCR testom ili drugim testovima koji bi mogli detektirati aktivnu infekciju“, a njegovu izjavu već idućom rečenicom stepenicu više podiže tehnička voditeljica  odgovora SZO na pandemiju bolesti COVID-19 Marie De Joseph Van Kerkhove: „Zbunjujuće je što je na raspolaganju stotine testova, ali PCR test će, kao što je Mike rekao otkriti ako je netko zaražen koronavirusom.“

Tako je nastao mit, a od tada je o nepouzdanosti i neprikladnosti PCR testa za detekciju virusa SARS-Cov-2 napisano obilje materijala, pri čemu čak i najzagriženiji propagatori službenog koronanarativa priznaju kako test „nije baš sto posto“.

Zašto onda PCR test? Jedan je od razloga umjetno pumpanje statistike ne samo lažno  pozitivnih rezultata nego i statistike preminulih koje se u slučaju da im je test pozitivan, a pregazi ih autobus, statistički vodi kao preminule od koronavirusa. Razni su stožeri tako planetarno dobili alat kojim mogu do mile volje manipulirati javnost.

Drugi, a svakako ništa manje važan, jest onaj zbog kojega se polimerazna lančana reakcija (PCR) smatra revolucionarnom inovacijom molekularne biologije. Umjesto do tada potrebnih velikih količina DNK za istraživanja, nakon otkrića Karry Mullisa oca PCR testa, potrebna je samo jedna dobro očuvana molekula, a teške procedure izolacije i čišćenja genoma postale su jednostavnije.

DNK testovi pak, što PCR test jest, trebaju biti ili dobrovoljni ili na temelju sudskog naloga kao što je test koji se primjenjuje za dokazivanje očinstva, krvnog srodstva ili u slučajevima forenzičke medicine. Svakidašnjica nam pokazuje kako se do našeg DNK dolazi mnogo jednostavnije: dovoljno je to da nam je potrebna medicinska skrb koja nam se, nemamo li PCR test, uskraćuje. Dovoljno je da trebamo negdje otputovati, a  dovoljno je i to da smo učenici jedne od škola varaždinske županije i da se, odemo li na neko sportsko natjecanje u drugu županiju, bez testa ili bez perioda samoizolacije u školske klupe ne možemo vratiti.

Da prikupljanje našeg DNK ne ostane samo naše nego i „njihovo“ pobrinulo se Ministarstvo pravosuđa RH koje u NN 120/2014 donosi „Pravilnik o načinu uzimanja uzoraka biološkog materijala i provođenja molekularno-genetske analize“ u kojem u čl. 8. stoji kako se uzorci biološkog materijala i DNK profili prema posebnim propisima mogu dostaviti ovlaštenim ustanovama u RH i u inozemstvu. Time je proceduralni put i transport našeg DNK u neki od centara moći riješen. Nakon što smo bili na PCR testu dio nas u skladu s Pravilnikom može se naći negdje drugdje.

Međutim, kakve veze ima prikupljanje našeg genetskog materijala, našeg DNK s eventualnom detekcijom prisutnosti virusa SARS-CoV-2 u tijelu? Podigne li kazališnu zavjesu na kojoj piše COVID-19 gledatelj može vidjeti predstavu – megatransformaciju ljudskog bića, ljudskog društva i cijelog planeta – “The Great Reset”  kako je predstavu nazvao i kako je najavljuje Svjetski ekonomski forum.

Veliki reset - The Great Reset - Svijet kompjutera

Veliki reset – The Great Reset – Svijet kompjutera

Veliko resetiranje odnosi se na sve, pa tako i na svijet računala koja se u sadašnjem obliku pokazuju prespora i ograničena u odnosu na dinamiku i opseg zbivanja ili još važnije u odnosu na želje moćnika koji iza velikog resetiranja stoje. Umjesto jezika binarnoga sustava nule i jedinice kakvim jezikom govori računalo na kojem je napisan ovaj tekst, pojavljuje se Qubit i kvantno računalo.

Qubit je bit u kvantnom računalu i ima sposobnost u istom trenutku bivati u više od jednog stanja odnosno ne isključivo ili u jedinici ili u nuli. Baš kao što to mogu i valice, kvantne čestice koje mogu biti i čestice i valovi. Koliko su kvantna računala superiorna govori podatak kojeg je objavio Googleov tim:  prošle je godine baš u ovo vrijeme kvantno računalo Googleova tima u tri minute i 20 sekundi provelo izračun za kojeg bi klasičnom današnjem računalu trebalo 10 000 godina.

Zanimljivo je to kako je danas računalo najvećeg kvantnog volumena u vlasništvu korporacije Honeywell koja je svoje elektroničke komponente ugradila i u Apollo 11 kojim je izveden put na Mjesec.  Korporacija je smještena u gradu Charlotte u Sjevernoj Karolini, u istoj onoj državi u kojoj se nalazi biološki laboratorij najvišeg stupnja kakav se nalazi i u Wuhanu. Pogledaju li se pak webstranice korporacije primjetno je kako su ciljevi korporacije preslika ciljeva Agende 2030 Ujedinjenih naroda, s još jednim zgodnim detaljem: korporacija Honeywell vodeći je proizvođač osobne opreme za zaštitu od virusa te proizvode zaštitne maske, filtere za maske, i zaštitne rukavice.

Savršenije od kvantnog računala korporacije Honeywell jest 7,8 milijardi kvantnih računala stanovnika Zemlje jer ljudski je organizam najsavršenije kvantno računalo što nas dovodi do onoga što se PCR testom prikuplja  – do našega DNK. Osim baze podataka i mapiranja genoma svih ljudi naš se DNK prikuplja za izgradnju „postkvantnog“ – DNK računala, i cijela je priča zapravo briljantno genijalna.

Sve to elita, umjesto da uz naš pristanak plaća nama, od nas uzima bez našeg pristanka i još k tome mi to plaćamo eliti. Kako kroz testiranja koje pokriva zdravstveno osiguranje, tako kroz ona koja plaćamo sami. Molekula DNK čovjeka najsavršenija je i najkompleksnija baza podataka, u tom mikroprostoru sadržan je zapis svih proteina koji su se pojavili u živom svijetu, živi svijet molekule DNK čita živa stanica, međutim došlo je vrijeme da se na pitanje može li se molekulom gena informacija iz živoga prenijeti u neživo odgovori potvrdno.

Sintetička biologija već odavno nije „teorija zavjere“ već disciplina koja je daleko odmakla u modelima izgradnje prijemnih jedinica za sintetičku genomiku u kojima se stvara konverzija zapisa DNK u računalni oblik. Veza između biološkog i digitalnog uspostavljena je, ali ne samo u smjeru od prirodnoga i živoga prema umjetnom i neživom nego i obratno. Od našeg se analognog homo sapiensa prikupljaju podaci koji se sele u digitalnog „novonormalnog“ blizanca, međutim kao što se informacije iz molekule DNK mogu prevoditi na jezik „jedinica i nula“, tako se i jezik „jedinica i nula“ može prevoditi na jezik molekule DNK. Kao što je PCR testom i gore navedenim  pravilnikom iz Narodnih novina naš DNK manipulativno i invazivno uzet od nas da bi ga se pohranilo u digitalni oblik tako je potreban i manipulativan i invazivan oblik kako bi se digitalni zapis pohranio u naš DNK.

Jesmo li stvoreni za to da se pretvorimo u računala? Jesmo li stvoreni za svijet kompjutera?

Zašto smo stvoreni? I za što smo stvoreni?

Quo vadis Homine – Kuda ideš, Čovječe?

Sviđa vam se portal Logično?
LAJKAJTE NAŠU STRANICU

(samo jednom, ako kliknete drugi put, Facebook će smatrati da nas ne volite)
Pretplati se
Obavijest
guest
Zaštitite svoje ime u komentarima... REGISTRACIJA
104 Komentara
najstariji
najnoviji najviše ocjenjeniji
Inline Feedbacks
View all comments
Emiliano Zapata
Gost
Emiliano Zapata
5 mjeseci prije

Predlazem jednostavan test.
Izvuci nekog iz Amazonske sume i pustit ga tjedan dana da vjezba na pc-u i istovremeno nekog kompjuterasa npr. Kill Billa spusrit na tjedan dana u jungle Amazone..

Glan
Gost
Glan
5 mjeseci prije

Nakon premlaćivanja preminuo hrvatski povratnik u Bugojno: upali mu u dom, opljačkali ga i ostavili s teškim ozljedama.

Islamistički teror u Bosni nad Hrvatima.

Emiliano Zapata
Gost
Emiliano Zapata
5 mjeseci prije
Reply to  Glan

Kakve to veze ima samnom ili s ovim clankom?
Jesi li ti s kruske pao?
Sta je s vama sendwicharima?
Dobijate extra salamu?
Mortadelu s pistaciom?

Est
Gost
Est
5 mjeseci prije

Bakir Izetbegović je kriv za ovo ubojstvo isto kao i za ubojstvo Joze Lutara.

Ico
Gost
Ico
5 mjeseci prije

Dosadan si više …

Emiliano Zapata
Gost
Emiliano Zapata
5 mjeseci prije
Reply to  Ico

Opasan ili dosadan, ha sendwicharu?

Cia
Gost
Cia
5 mjeseci prije

Kakve to ima vez sa mnom i s onim komentarom

isjfnvierntvunerutve
Gost
isjfnvierntvunerutve
5 mjeseci prije
Reply to  Glan

Traži poveznicu sa onim kod gala, ista ruka je to aminovala.

Istražuj
Member
Istražuj
5 mjeseci prije

“…Quo vadis Homine – Kuda ideš, Čovječe?…” Tekst je dobar, samo zadnje pitanje – mislim da je standardna prevara. Naime, od kada smo se rodili – lazu nas istom pokvarenom satanistickom zvakom – a to je da je – “covjek” nesto napravio ili da je za nesto kriv. Naravno da to NIJE tacno. Medjutim, godine ispiranja mozga kroz debilane (tzv “skole”) – naprosto su uprogramirale u nas da se osjecamo pripadnicima neke velike grupacije… Ovdje cijelog covjecanstva. Na malo realniji i hladniji – drugi osvrt – niko naprosto nema niti vremena, a ocito niti dovoljno samospoznaje… Naime – NIJE “covjek”… Pročitaj više »

Emiliano Zapata
Gost
Emiliano Zapata
5 mjeseci prije
Reply to  Istražuj

Istrazuj, izgleda da nase pisanje ima smisla. Naime sluge Monstruma odlucili su me diskreditirat tako sto netko pise u moje ime neistine i gluposti protiv muslimana i neke slicne gadosti kako bi me ocrnili i diskreditirali sve ono sto inace pisem. Tebe nisu prevarili. Odmah si shvatiio da ja ne mrzim muslimane vec Kabalu i njihove generale tipa Sorosa, Kissingera, Kill Billa i sl. Naravno nisu mi po volji ni njihovi potrci tipa Vucic ili Plenki a o ovim sitnima koji rade za sendwich ovakve podlosti necu ni da gubim svoje vrijeme… Divim se tome sto si doslovce prvi shvatio!… Pročitaj više »

Istražuj
Member
Istražuj
5 mjeseci prije

Cuj kolega, pa pratim tvoje komentare odavno – tako da mi je izgledalo totalno suludo odjedanput…
Milim da ako se ulogujes – ne bi trebao imati takvih problema

Sam
Gost
Sam
5 mjeseci prije
Reply to  Istražuj

Ovaj clanak je odgovor na onaj moj post od neki dan i pitanje zasto instistiraju toliko da nas testiraju. Hvala Ponosu na clanku i na zalost moju i vecine nas ovdje,ostvaruju se moja najmracnija predvidjanja po pitanju skupljanja nase DNK putem testova i vjestacke inteligencije kao i uticaju toga na nas buduci zivot i nasih buducih narastaja. Nevjerovatno ali istinito. I zaista je Subaru bio u pravu za mnoge ove stvari,samo mi je trebalo vremena da mu otkljucam skriptu. Ne znam da li bih dosao do ovih saznanja da nisam naletio na portal Logicno i malo zarovio ispod povrsine i… Pročitaj više »

isjfnvierntvunerutve
Gost
isjfnvierntvunerutve
5 mjeseci prije
Reply to  Sam

Hvala tvojoj memoriji što se sjetiš mojih pisanja Same.

Sam
Gost
Sam
5 mjeseci prije

👍

Sam
Gost
Sam
5 mjeseci prije
Reply to  Istražuj

Opce analize i one strucnije o dubokoj drzavi,izabranim,novcu,zavjeram i mnogo cemu drugom su ti dobre i poucne ali tvoj stav o Izabranima i historijskom kontekstu i mjest u njemu Bozijeg poslanika/proroka Mojsija ti je apsolutno pogresan. Zatim usporedba njega i onih koji su brojali shekele kao i onih njihovih nasljednika koji sve ovo danas prave,ne stoji. To su dvije galaksije,na istoku i na zapadu koje se uopce ne dodiruju. Kao primjer dobra i zla. I krscanstvo i islam o Mojsiju govore samo najbolje i smatraju ga antipodom opcem narativu i stvarnosti u odnosu na PINove. I nije Stari Zavjet scenario… Pročitaj više »

Mölltaler
Gost
Mölltaler
5 mjeseci prije
Reply to  Sam

Pročitaj neku knjigu od talijanskog pisca Maura Biglino-a ili bar pogledaj neko njegovo predavanje na you tube-u. Stavio bi ti link, ali trajalo bi dugo dok bi čekalo odobrenje. Možda bi shvatio da je Istražuj bar djelomično (a možda i u potpunosti) u pravu.

Sam
Gost
Sam
5 mjeseci prije
Reply to  Mölltaler

Nemam ja kao musliman dilemu po pitanju Mojsija. Jedan od najvecih i najcasnijih Bozijih poslanika/proroka i jedna od najcasnijih figura u ljudskoj historiji bez sumnje. O drugim stvarima se moze diskutovati i dajem za pravo u mnogo cemu. I velika je greska poistovijetiti Mojsija i ONE o kojima mi vec mjesecima pricamo kao i one koji su ga onomad izdali i zlatno tele kao laznog boga prihvatili. Kolega @Istražuj je vrstan analiticar i ovome pitanju treba samo prici s jedne druge strane i vjerujem da ce pronaci prolaz do zeljenog cilja. I ne znaci postovati Mojsija kao velikog covjeka dati… Pročitaj više »

cia
Gost
cia
5 mjeseci prije
Reply to  Mölltaler

Da mauro vatikanski agent posro se po bibliji a onda dosa papa franjkestajn da unisti i katolicanstvo i otpor unutr katolicke crkve koji postoji prema novom svjetskom poretku. Jaci i organizairniji otpor ovom marksisticko cionistickom zlu moze se pruzit jedino kroz krscnski pristup jer je preko toga najlakse utjecat na mase u bivsim soc drzavama. Jucer j na velebit podkastu bio Vrčak. Pogledajte ko nije

Istražuj
Member
Istražuj
5 mjeseci prije
Reply to  Sam

“…Najlakse je to shvatiti kao Boziju odredbu ili sudbinu koja se mora odigrati…” Sam, Znam da je cesto nepotrebno polemisati sa ljudima koji vjeruju u nesto i na neki nacin. Prije svega – mislim da ti je jasno (iz ranijih diskusija) – da ja niti u jednom trenutku ne postavljam pitanje Boga, Kreatora svega? E sad sto se tice ovih “svetih knjiga” (Abrahamske prevare – po mom misljenju)… Vidio sam (kao i svim mi) da premda najvecem broju ljudi, drugacije vjerovanje uopste ne predstavlja problem – upravo se ta vjera – koristi kao sredstvo manipuliranja i bukvalnog unistenja ljudske rase.… Pročitaj više »

cia
Gost
cia
5 mjeseci prije
Reply to  Istražuj

Mozda je problem u tome sto ih nisu sve pobili. Bog je bog i zna koga treba ubit. Zato se ne bojte virusa nego boga ako vec volite hororce

bumbar
Gost
bumbar
5 mjeseci prije
Reply to  Istražuj

A što kaže Novi Zavjet na sinagogu Sotoninu?

ZIMSKI ŽID
Gost
ZIMSKI ŽID
5 mjeseci prije
Reply to  Istražuj

Šuti i radi gojime.

Brainstorm
Gost
Brainstorm
5 mjeseci prije
Reply to  Istražuj

kompletirali smo sliku.
osnivac trojne religije abraham bio je svodnik i kriminalac.
mojsije kako ga opisa, pedofil, krvolok, zlocinac.
muhamed pedofil, razbojnik, ubojica i trgovac robljem.
jushua zvani isus ispada najmanje zao.
jest da je inace bio caknut, mentalno infantilan, neostvareni homoseksualac, zaljubljen u mamu, bavio se caranjima ali nije cinio nikakve zlocine. najagresivniji cin je razbucavanje svercera.
zanimljivo kako covjecanstvo uvijek bira slaviti najuvrnutije i najpokvarenije.

Istražuj
Member
Istražuj
5 mjeseci prije
Reply to  Brainstorm

Sto se mene tice – ta vasa slika je – pogresna.
Puno je to dublje, a takav povrsan pristup nece pomoci…

Insight
Gost
Insight
5 mjeseci prije
Reply to  Istražuj

Imas donekle dobar pristup istrazivanju.Mozda bi vise trebao citati neke logicke pogreske pri zakljucivanju.To svima pomaze.Ovo je pisano dobronamjerno. No gluposti koje pises protiv biblije i tzv.analize degradiraju ostalo.Vodi racuna da ovo citaju i vjernici..vjerovali u stvoritelja ili evoluciju..i da kod svih nas emocije imaju ulogu. Tvrditi da je Izraelsku naciju kroz tisucljece i pol kontrolirao zavjetni kovceg do dolaska Krista je glupost daleko veca od medija danas o xy temi za kontrolu misli.Nemas osnovnog znanja o bibliji i to je problem. Ostalo o cemu pises smo mnogi vec razradivali prije desetljeca..no nismo znali da bude korona…vise smo mislili ter… Pročitaj više »

Istražuj
Member
Istražuj
5 mjeseci prije
Reply to  Insight

Odlicna diskusija kolega. Ja cu vam pokusati u kratko replicirati. “…Vodi racuna da ovo citaju i vjernici…” Iskren da budem – i ja sebe smatram vjernikom. Vec sam prije izvjesnog vremena imao poduzu raspravu o mom pogledu na Svijet i na Boga sa kolegom Emillianom… Da ne bih opst pisao – evo poveznica: https://www.logicno.com/hrana-zdravlje/nezakonitost-obaveze-nosenja-maski-za-lice.html Jasno ce vam biti odmah – da ne vjerujem u “evoluciju” i gluposti kojima su nas trovali po debilanama zvanim “skole”… Ne vidim kakva je to razlika izmedju mene ili bilo kojeg drugog koji – po mojim trenutnim saznanjima vjeruje u “Abrahamske prevare“. Dakle – prevare… Pročitaj više »

Q T
Gost
Q T
5 mjeseci prije
Reply to  Istražuj

Čovječanstvo je dobilo priliku kroz Isusa poboljšati svoje stanje i svoju sudbinu, međutim većini su draži njihovi grijesi i zato smo tu gdje jesmo. Jer da smo u stanju živjeti po božjim zapovijedima, ovi cioglobalisti ne bi nam mogli ništa, ne bi imali tu snagu jer bi i mi kao ljudi i naši obiteljski odnosi bili jaki i imali bi moralno pravo reći ne ovakvim smicalicama. Međutim, svaki onaj koji odlučuje živjeti u grijehu i podržavati takvo stanje je kao dio one gomile koja je htjela da Isusa raspnu. Mi jesmo u borbi dobra i zla, a dobro može pobijediti… Pročitaj više »

piždro
Gost
piždro
5 mjeseci prije

Kad bi se ljudi odrekli kompjutora mobitela i jos par loših tehno navika – pala bi i piramida .. a pala bi ujedno oglav i brnjica

Emiliano Zapata
Gost
Emiliano Zapata
5 mjeseci prije
Reply to  piždro

Posebice televizora!

piždro
Gost
piždro
5 mjeseci prije

da isto i tele vizora jer je mamac starijoj družini ..no izgleda draga je ipak ponuda iz edemskog vrta

Mölltaler
Gost
Mölltaler
5 mjeseci prije
Reply to  piždro

Gledam zadnjih dana starije ljude u Hr kako masovno kupuju nove televizore i digitalne tv prijemnike da slučajno nebi ostali bez svakodnevne doze ispiranja mozga nakon prelaska na novi digitalni signal.

piždro
Gost
piždro
5 mjeseci prije
Reply to  Mölltaler

u Hr su ljudi uvjek išli za trendom i vole modu.

isjfnvierntvunerutve
Gost
isjfnvierntvunerutve
5 mjeseci prije
Reply to  Mölltaler

Ja imam jedan stari katodni Panasonic, dala mi stara prije četvrt stoljeća. Od kad je ona umrla ne palim ga više, dođe mi onako uspomena na nju.

Cassia
Gost
Cassia
5 mjeseci prije
Reply to  piždro

Moš misliti da će se odreći..utopija

piždro
Gost
piždro
5 mjeseci prije
Reply to  Cassia

pa znam da neće, pa ni ja sam. jer za manipulaciju je potrebno dvoje – jedno ne ide. hehehe a ima i čari uz to, kad uzivaš doživljaj mađije na vlastito koži.. hehe

isjfnvierntvunerutve
Gost
isjfnvierntvunerutve
5 mjeseci prije
Reply to  piždro

Možda bi egregorom mi svjesni mogli prizvati EMP od našeg tvorca sunca pa da pogasi ovaj vražiji nakot nula i jedinica zauvijek?

piždro
Gost
piždro
5 mjeseci prije

hehehe buraz možda bi mogli i spasit planet.. al sta ako je sve hologram, ili višedimenzionslni vakumi.. uostalom ja naslućujem da univerzalni trazi raspetljavanje čvorova od i mreza u koje smo se zavili ko larve… samo znam ovo sa 5 čula je blok zajeb. epifizu ocistiti od kamenca ko masinu za pranje, pa me boli u zidu za ostali 7 milja kad se ne zele pomaknut od svojih fikcija.. jer u u jednoj isto svetoj skripti univerzalni igrač kaže: samo me jedan od milijun tragača spoznaje, a ostalo je ko lišće koje prolista i opane…evo i sinoć sam opet pogledao… Pročitaj više »

rijnvirtniubrutnvuer
Gost
rijnvirtniubrutnvuer
5 mjeseci prije
Reply to  piždro

Gledao sam to i ostavio ovde jer je i mene impresionirao kako nudi recept za ljude da pobjegnu od zlog programa u njima. Boga pitaj što je ovo il trumanov šou il hologram il ne znam što već.

piždro
Gost
piždro
5 mjeseci prije

znam da si to gledao I čak postavio tu , sjećam se dobro menu bi bio najdraži recept perzijskog pjesnika Rumia: ‘zemaljski putniče zaljubi se svake godine nanovo u proljeće, da ti život bude sto ugodniji ljepši i sočniji a ovo sad nađo, ovo je sa neta: Postani nebo. Sruši zid koji te zatvara. Pobjegni! – Ne bih znao šta je ljubav, da nisam osjetio šta je čežnja. – Na sebi nosim ono sto imam, a u srcu nosim ono sto volim. – Naučit ćeš čitajući, razumjet ćeš voleći. – Neka vas ne uznemirava to što hodam pognute glave; moja… Pročitaj više »

Island
Gost
Island
5 mjeseci prije

Super računala služe za dvije stvari, prva je simulacija nuklearne eksplozije, druga je izračun proteina i njegovo mouće djelovanje, kvazi treća je za vremensku prognozu ali tu ne mogu ništa napraviti jer ima suviše promjenjivih varijabli pa im prognoza vrijedi maksimalno 3-5 dana kao i prije pojave računala.

isjfnvierntvunerutve
Gost
isjfnvierntvunerutve
5 mjeseci prije
Reply to  Island

Onaj koji je zemljanima dao te nule i jedinice ima još “bolje” tehnologije.

Krševan
Gost
Krševan
5 mjeseci prije

Biblija se otkriva pred očima…..svima.Otviriti N zavjet,biti iskren prema sebi i vidi se kuda ide čovjek i što će biti…….A onda opet malo biblijskih dubioza (odnosno toliko jednostavnih stvari da retardiran može razumjeti) i vidiš da je čovjek stvoren za Isusa i Njegovu ljubav i vječni život……Za početak dovoljno……Sretan put!

Cassia
Gost
Cassia
5 mjeseci prije
Reply to  Krševan

Potpisujem

Istražuj
Member
Istražuj
5 mjeseci prije
Reply to  Krševan

“…Biblija se otkriva pred očima…” Slazem se, ali vjerovatno ne na nacin na koji vi to gledate. Vidim da se pozivate na knjigu Otkrivenja (Apokalipsu) kao na neko sadasnje “prorocanstvo”… Ocito vam nista ne znaci sto vec skoro desetljece upravo ovi isti “filantropi” poput Gatesa i Rockfellera – upravo na svakom koraku daju “svojim patentima” (ili cak i zakonima) – poveznicu na tzv “zig zvjeri” tj 666? Uz to vidim da se pozivate samo na tzv Novi Zavjet? (Koji je prakticno dijametralno suprotan od tzv Starog Zavjeta)… Sta vise, ja se cak apsolutno slazem sa porukama koje slijede iz Novog… Pročitaj više »

Krševan
Gost
Krševan
5 mjeseci prije
Reply to  Istražuj

Isus,Isus,Isus dragi čovječe.Put koji visi na križu i proljeva krv za tebe,On te voli!Čak da je i sve falsifikat (a nije),taj čin ljubavi, posredničke smrti je dovoljan.Hvala Bogu-uskrsnuo je, zato nema straha.

Što se tiče,knjige, Pisma,to možemo i privatno ako hoćeš .Daleko,daleki,daleko naučno,najpotvrđenija povijesna knjiga sa egzaktnim činjenicama.Ako želiš podatke,javi se.

Uz dužni respekt tebi,svakome i tvojem mišljenju.

Istražuj
Member
Istražuj
5 mjeseci prije
Reply to  Krševan

“…zato nema straha…” Kolega, I ne treba da bude straha. Medjutim, nije potrebna nikakva privatna rasprava. Ovdje razmjenjujemo misljenje. Niko nije apriori u pravu… Svako iznosi svoj postavke, analiza i razmisljanja. Slazete se valjda da nam je blagi Bog dao mogucnost razmisljanja, analiziranja i zakljucivanja na osnovu nekih informacija… pa cak i “unutarnjih osjecaja”. Dakle, respektujem svaciju vjeru, a znam da tu nema nikakve rasprave takodjer… Naprosto neko vjeruje u nesto i na neki nacin – i tacka. Problem je jedino, sto sa mog stanovista – ja jasno vidim da se radi o nevidjenoj prevari ljudske rase. Prakticno prva iskonska… Pročitaj više »

Dejan
Gost
Dejan
5 mjeseci prije
Reply to  Istražuj

Kolega istražuj mnoge prevare si uvideo samo nisi uvideo prevaru ravne zemlje već je se držiš čvrsto. Ili možda grešim? Možda si shvatio zabludu i promenio svoj stav?
Ipak uprkos nekim neslaganjima sa vama ima i puno slaganja oko delovanja satanista i raznih sličnih grupa protiv čovečanstva. Cenim vaš trud u pisanju i raskrinkavanju mnogih stvari.

Istražuj
Member
Istražuj
5 mjeseci prije
Reply to  Dejan

“…nisi uvideo prevaru ravne zemlje već je se držiš čvrsto…”

hehe…
A cuj, zar ne bi mogli reci da se upravo ti necega previse “cvrsto drzis”?
Zar ti vec nisam rekao da sam skoro 50 godina, bio ubjedjen kao i ti – u sve sto mi tzv “nauka” (uvijek iz “renomiranih instituta i Vatikana”) kaze?

A sto bi Buldozer rekli:
“Novo vrijeme drugovi – donosi sa sobom i nove radne zadatke. Podvukao je na kraju svog izlaganja.”
😉

radijacija2000
Gost
radijacija2000
5 mjeseci prije

DNK se moze koristiti ne za DNK rachunala, nego za skladishtenje podataka kod kvantnih rachunala. Samo u jednoj zavojnici moze se uskladishtiti oko 780 MB podataka. Na istom volumenu koji zahvatinu sadasnji komercijalni hard diskovi, ako se koristi DNK moglo bi se uskladishtiti milijardu puta vishe podataka. Dakle, kvantno rachunalo bi trebalo biti puno, puno brze nego sadashnja rachunala, ali treba mu isto tako i odgovaranuchi medij za skladishtenje podataka, i eto nashli su da bash DNK molekula je najpogodnija za tu stvar.

Spacevoodoo
Gost
Spacevoodoo
5 mjeseci prije
Reply to  radijacija2000

Recimo da se podaci mogu tako pohranjivati u jednoj sekvenci DNK, međutim čemu sve to kad se DNK može modificirati tako kako bi koristila određene kanalizirane podatke. Prevedeno na nama razumljiviji jezik zašto bi svi mi na hard discu našeg računala imali pohranjenu cijelu wikipediju na primjer. Dovoljno je da naše računalo ima sve potrebne predpodstavke za pristup wikipediji. Tako je i s DNK, zašto bi u našu DNK bili pohranjeni bilo kakvi podaci, ako je naša DNK takva da po defaultu uzima podatke po procedurama koje su u toj samoj DNK zapisane. To daje odgovore i na pitanje zašto… Pročitaj više »

4e 65 6b 64 6f 2e
Gost
4e 65 6b 64 6f 2e
5 mjeseci prije
Reply to  radijacija2000

Samo što postoji veliki problem. Kada dođe do promjene u DNK u istom trenu, ne sekundu, ne tisućinku sekunde kasnije, odmah se mijenja DNK u svim stanicama. Zato po meni jedina mogućnost koja postoji, da se ljude umreži, kao u Matrixu. Jedino što će ljudi (data storage) umirati, dok ne skuže koje sekvencije se zbog toga ne smiju mijenjati. A promjene (pohrana podataka) u drugim dijelovima DNK, će izazvati druge neželjene mutacije: rast dodatnih nogu, ruka, prstiju, sljepoću, promjenu boje kože, oči. Ali tako daleko još nisu stigli. Za sada je kod skupljanja uzoraka veća mogućnost za manipulacije u stilu… Pročitaj više »

Cassia
Gost
Cassia
5 mjeseci prije

To ja svima od samog početka tvrdim ali većina odgovara kao, pa mogu uzeti DNK uvijek. Jednostavno ne žele ni malo razmišljati. I još plaćaju da ih testiraju 🤦🤦

Davor
Gost
Davor
5 mjeseci prije

Svaka čast na članku,koji jasno i nedvosmisleno otkriva ljudsku zloću i đavolsku podmuklost iskorištavanja ljudskih bića. Te u isto vrijeme hvaleći čovjeka kao najsavršenije kvantno računalo, daje veliku hvalu i priznanje našem vrhovnom Konstruktoru i Stvoritelju Svemira, Bogu. Zaista do sada se ništa sofisticiranije i inteligentnije nije pronašlo u svemirskom prostoru koji nas okružuje osim čovječjeg mozga… Samo da se ukloni onaj koji ga je uneredio,a to je Sotona Đavo, pali anđeo kerubin,prvi otpadnik.(Ezekijel 28:12-19) Članak i završava postavljajući na kraju pitanja, zašto smo STVORENI i za što smo STVORENI??? Što također indirektno daje priznanje Bogu da nam je On… Pročitaj više »

Mölltaler
Gost
Mölltaler
5 mjeseci prije
Reply to  Davor

Dozvolio je prije pa je za očekivati da će dozvoliti opet.

Davor
Gost
Davor
5 mjeseci prije
Reply to  Mölltaler

Dozvolit će točno onoliko koliko je dao zapisati u Bibliju…dozvolit će Svjetsku Vladu vrlo kratko…proglas lažnog “mira i sigurnosti” od strane Svjetske Vlade…uništenje svijeta religija od strane Svjetske Vlade, Đavolov protuudar protiv malobrojnih koji su na putu istine…započet će Nevolja kakve nije bilo od postanka Svijeta…Harmagedon…Sudnji Dan.
Sve to će ići vrlo brzo ,jedno za drugim poput domino efekta…

Mölltaler
Gost
Mölltaler
5 mjeseci prije
Reply to  Davor

Znači da će dozvoliti uništenje preko 90% čovječanstva što sotonistima i jeste cilj.

Davor
Gost
Davor
5 mjeseci prije
Reply to  Mölltaler

Sud će biti Božji, sotonizam i materijalizam u svim svojim oblicima će biti istrijebljeni. Oni koji traže Boga,pravdu,istinu,poniznost biti će nagrađeni vječnim životom na obnovljenoj rajskoj Zemlji. Naš kvantni kompjutor,mozak sve naše postupke i razmišljanja bilježi, savjest nas preusmjerava,po tome ćemo biti suđeni… U biti , naš mozak ili kvantni kompjutor, koji smo kroz svoj kratak život tek zagrebali pokazuje da nismo stvoreni za neznatnih 100 godina… S druge strane svima nam je vječnost u genima,zato nikome nije drago oboljeti,ostariti i umrijeti. U genima nam je i Raj, zato volimo oko sebe imati cvijeće,zelenilo, boravak u prirodi, izlazak i zalazak… Pročitaj više »

Q T
Gost
Q T
5 mjeseci prije
Reply to  Mölltaler

I jel se netko bunio onda kada je još bilo vremena? Slabo i nedovoljno. Sad je već kasno za kukanje. Tražite i dat će vam se. I što smo tražili to smo i dobili. Da sad svi koji su do sad kačili po fb i sličnim gluparijama svoje ručkove i nove cipele okače zadnji post da s ovim trenutkom ukidaju sve online račune, bacaju u smeće kompjutere, mobitele, igraće konzole, pametne satove i slično i da jasno kažu zašto to rade i da znaju da je korona igrokaz za naivce možda bi nešto i uspjeli napraviti. Ali ništa od toga,… Pročitaj više »

Q T
Gost
Q T
5 mjeseci prije
Reply to  Mölltaler

Pa mi sami to dozvoljavamo. Da jasno kažemo Ne i Bog bi nam pomogao. Ali, ako je to naša volja…dobivamo to što smo tražili.
Vidjelo se izdaleka kuda vodi put kojim idemo, ali premalo nas je skrenulo na onaj uski.

Marko V.
Gost
Marko V.
5 mjeseci prije

Sve ovo ludilo koje se zove PLANDEMIJA je pomno iscenirano još prije više 40 godina, samo šta ljudima morate pojaniti tko stoji iza svega, kako vi nemate hrabrosti ja ću reči židovi kao uvijek i vazda iza svege dobro da budem jasniji hazari koji se danas KRIVO nazivaju židovi.
Admine – nadam se da mi nećeš obrisati post nikoga ne vrijeđam samo iznosim činjenice.

Spacevoodoo
Gost
Spacevoodoo
5 mjeseci prije
Reply to  Marko V.

Dobro, iza svega stoje Khazari, ali nisu oni jedini, tu su i Jezuiti, pripadnici kraljevske loze, Sveta Stolica itd. Potpuno je nevažno hoćemo li ih još nazivati kabalčad, iluminati itd. Obrazac vladanja svijetom ide u povijest sve do Sumerije i Babilona. Oni koji zapravo vladaju skriveni su daleko od naših očiju i oni nemaju ni narodnost ni religiju i upirući prstom isključivo u Khazare lako možemo zastraniti odnosno skrenuti na pogrešan put. Khazaria je bila država koja je nastala u drugoj polovici prvog milenija i nestala je u prvoj polovici drugog milenija, međutim to je bilo tisućama godina poslije Sumerije… Pročitaj više »

Davor
Gost
Davor
5 mjeseci prije
Reply to  Spacevoodoo

Slažem se!

Istražuj
Member
Istražuj
5 mjeseci prije
Reply to  Marko V.

“…ja ću reči židovi kao uvijek i vazda iza svege dobro da budem jasniji hazari koji se danas KRIVO nazivaju židovi…” Svako ko je citao neke od mojih komentara, vjerovatno ce odmah pomisliti da se u potpunosti slazem sa vama. Medjutim – to nije tacno. Tacno je da postoji nekakva “elita” koja je povezana na tzv “zidovsku religiju” – koja je isto prevara kao i sve tzv “abrahamske prevare”… Sta vise, ocito je da ta “elita” cak i koristi “motive” iz tzv “biblije” (Otkrivenje) poput broja 666 kao “ziga zvjeri”… Time jasno pokazuje – da je upravo ta “elita” i… Pročitaj više »

bumbar
Gost
bumbar
5 mjeseci prije
Reply to  Istražuj

Nije ta “elita” pisala Novi Zavjet ni Otkrivenje u kojem se spominje 666, a i njihovo konačno uništenje. Ne, “ta elita” tj. sinagoga sotonina, je sve suprotno od onoga što Isus naučava u Novom Zavjetu. Oni sebi pripisuju takvu nadmoć nad božjim stvorenjima, nad Isusovom naukom, tako da koristeći šestice za svoje patente i zakone, oni se zapravo sprdaju i izruguju s onim što u Novom Zavjetu piše, usput vjerujući da će i samim simbolima-šesticama, nasmrt preplašiti jadne gojime. Na taj način svojevoljno se razotkrivaju jer su došli do točke kad su uvjereni da im se više nitko ne može… Pročitaj više »

Istražuj
Member
Istražuj
5 mjeseci prije
Reply to  bumbar

“…Nije ta “elita” pisala Novi Zavjet ni Otkrivenje u kojem se spominje 666, a i njihovo konačno uništenje…” Naravno da ne. Medjutim uopste me ne bi iznenadilo da su upravo predci ove “elite” sklepavali tzv “bibliju”. Naime tzv “biblija” je sastavljena iz 50-60tak tzv “kanonskih” knjiga zavisno od konfesije. Dakle, nisu iste “kanonske” knjige u Zagrebu, Beogradu, Moskvi ili Jerusalemu… To je odmah jedno cudno pitanje… Pogotovo je “cudno” – zasto se sve te knjige uzimamu iz tzv “hebrejske biblije”? Dakle svi narodi Svijeta, koji stuju tzv “Abrahamse prevare” – naprosto su zidoizirani laznom “zidovskom” tzv “religijom”… Zasto? Ja licno… Pročitaj više »

Davor
Gost
Davor
5 mjeseci prije
Reply to  bumbar

Za elitu taj broj ima vjerojatno okultno značenje, dok u Bibliji određeni brojevi imaju simboliku. Npr. Broj 3 je potpunost Broj 7 je savršenstvo Broj 6 ne dostiže 7,zato je prikaz nesavršenstva,a tri šestice su potpuno nesavršenstvo… U drevnom Babilonu su imali 36 bogova, Nimrod 1, Semiramis 2, Tamuz 3, ostali su poznati pod imenom brojeva, dok su prva tri nekakvo sveto trojstvo….ako zbrajate 1+2+3+4+5….+36=666(sveukupnost lažnih bogova) Babilonci su uveli da je zatvoreni krug 360° , te se dijeli na 6 cijelina jednakostraničnih trokutova (6×60=360) Trokut predočava tri faze sunca( izlazak,podne,zalazak) Kult Sunca je drevni babilonski kult, a Nimrod je… Pročitaj više »

Davor
Gost
Davor
5 mjeseci prije
Reply to  Istražuj

Što si ga ti nadrobio…
Na Zemlji djeluju dvije moćne organizacije. Prva je Božja i nema veze s religijama svijeta, on je dao Bibliju i Put za one koji ga znaju pronaći…
Druga je Đavlova,potječe od drevnog Babilona, te se iz njega raširila cijelim svijetom i stoji na tri stupa, religijski/ vojnopolitički/ trgovački.
Broj 666 na koji se Biblija osvrnula,potječe iz drevnog Babilona kao sveukupni zbroj babilonskih krivih bogova,
U Bibliji je taj broj prikazan kao simbol Đavlove organizacije, te je simbolično prikazuje kao potpuno nesavršenstvo.

Spacevoodoo
Gost
Spacevoodoo
5 mjeseci prije

Čitanje knjiga proširuje znanja i dobro je čitati razne knjige, a najbolje od svega toga uz sticanje znanja je spoznaja o tome koliko toga neznamo. Vezano na temu kad se spominje DNK i kvantna mehanika pokusima je dokazano kako podijeljena čestica fotona umom afektirana istovremeno pokazuje jednak performance premda je fizički razdvojena. Problem je to što neznamo kako i zašto je to tako. Slijedom toga postoji mogućnost kako se na ljudski DNK može intervenirati i bez fizičkog kontakta pa bi tako famozno “uzimanje briseva” bilo izlišno. Uz poznata znanja postoje i ona skrivena, a tko i koliko ima pristup tim… Pročitaj više »

4e 65 6b 64 6f 2e
Gost
4e 65 6b 64 6f 2e
5 mjeseci prije
Reply to  Spacevoodoo

Takve su pokuse interveniranja na DNK bez fizičkog kontakta na pacovima radili Gargajev i ekipa u Torontu pred skoro 30 godina. Specijalnim laserom bi obsijali gušteraču pacova u laboratoriju, da bi 20 km dalje u drugom laboratoriju pacovima bez gušterače ista nakon toga izrasla. Po njegovim riječima su na sličan način, ali pomoću slike iz mladih dana kada je još vidio, slijepom čovjeku vratili vid. Radili su još puno takvih pokusa. Na taj sam način pomislio i u slučaju Navaljni. Kad bi ga se već htjeli riješiti, zašto to uraditi nekim otrovom, kada ga mogu upotrijebiti za pokusnog kunića, za… Pročitaj više »

Willer
Gost
Willer
5 mjeseci prije

DNK je prema Gargajevim teorijama hologramski zapis, sa kvantnim osobinama. Prema nekim teorijama sve je hologram u biti. Citavi svemir. Jednostavno ko da u prostor vremenu postoji nacrt kako bi stvari trebale biti. Prema Pribramovim, neuropsiholog, teorijama svijest je također hologramska. Postoje zanimljivi pokusi kad je stakorima odstranjen dio mozga za pamcenje a oni i dalje ne zaboravljaju prije naucene obrasce. Holonomic universe, Pribram i Bohm su radili na tome. Mozak elektricnom aktivnosti stvara valove u kojima je kodirano pamcenje. Tada se fourierovim transformacijama ti valovi prevedu u hologram. I u tom hologramu svaki dio memorije (svijesti) sadrzi sve informacije… Pročitaj više »

4e 65 6b 64 6f 2e
Gost
4e 65 6b 64 6f 2e
5 mjeseci prije
Reply to  Willer

I to što kažeš za svemir. Zadnja teorija Stephena Hawkinga je bila da je svemir 2D hologram. Ali i drugi znanstvenici razmišljaju u tom smjeru, te da je sve simulacija. Kao što mi imamo recimo Sims.

Fermilab je 2014. krenuo u smjeru istraživanja te teorije.

CAN
Gost
CAN
5 mjeseci prije

Umijetno morfogenetičko polje,zanimljiva tema.

isjfnvierntvunerutve
Gost
isjfnvierntvunerutve
5 mjeseci prije
Reply to  Spacevoodoo

Uvid u vlastito neznanje je početak svog saznanja, trotočka…

cia
Gost
cia
5 mjeseci prije
Reply to  Spacevoodoo

Da je covjecanstvo nepismeno nebi bilo korona virus . Dok nije blo knjiga nego samo usmena predaja ljudi su bili puno vise ljudi nego danas kad bullje u ekrane. I jasm ljud lud

Vikar
Gost
Vikar
5 mjeseci prije

Od djece će nam uraditi poslušne zombije, mi roditelji imamo OBVEZU zaštiti svoju djecu.
A znate li jedan bitan detalj na koji sam danas naišao, vidi čuda židovi se ne moraju cjepiti, štiti ih njihova košer vjera.

cia
Gost
cia
5 mjeseci prije
Reply to  Vikar

I tebe stiti tvoj bog samo je problem sta mu ne vjerujes

TražeseDomaćaJaja
Gost
TražeseDomaćaJaja
5 mjeseci prije

…manipulativno i invazivno, – “srce,ruke,lopata”- (omiljena mi pjesma starog Zabranjenog pušenja)…manipulativno i invazivno………stade mi misao, ali sa svrhom.

puki
Gost
puki
5 mjeseci prije

https://direktno.hr/eu-i-svijet/znanstvenik-s-oxforda-cjepivo-za-najugrozenije-skupine-i-zdravstvene-djelatnike-bit-ce-dostavljeno-do-bozica-212373/ “Znanstvenik s Oxforda: Cjepivo za najugroženije skupine i zdravstvene djelatnike bit će dostavljeno do Božića Cjepivo se u fazama 1 i 2 pokazalo da nije štetno za zdravlje ljudi te je pokazalo da stvara imuni odgovor. U fazi 3, proširen je broj ljudi na 30 tisuća kod Oxfordskog cjepiva, rekao je u HRT-ovoj emisiji “Studio 4”, Kristijan Ramadan, profesor molekularne medicine s Oxforda.” evo još jedno ljigavo lažljivo zločinačko kabalino govno, sa ovih prostora, koje laže za ciolihvarske judine škude. Ova lažna pandemija je pokazala, koliko plaćene kabalčadi ima i sa ovih prsotora, koji su uhljebljeni u anglocionističkim kabalinim… Pročitaj više »

onaj najve... Dalton
Gost
onaj najve... Dalton
5 mjeseci prije
Reply to  puki

Po Šekspiru i po meni….
Cijepiti il’ ne cijepiti punicu?
Pitanje je sad…

Sretnick
Gost
Sretnick
5 mjeseci prije

Cijepiti naravno 😊

4e 65 6b 64 6f 2e
Gost
4e 65 6b 64 6f 2e
5 mjeseci prije
Reply to  puki

Cjepiva se testiraju na takoreći potpuno zdravim ljudima, tako da ni po meni nikako ne pije vodu kako bi najugroženiji morali prvi primiti cjepivo. A kada se zna i to, na kakvom malom broju “dobrovoljaca” su testirana ta cjepiva, priča dobiva novu dimenziju o kojoj pričaš, pa da “ugroženi” ljudi i jesu stvarno ugroženi od virusa u onoj mjeri o kojoj pričaju.

cia
Gost
cia
5 mjeseci prije
Reply to  puki

Niti znas ista o nacinal fasizmu nit znas koliko cionisti dugo zive. Ako znas koliko rockfeler ima godina i sta su nacisti radili onda mozes vjerovat i u pricu o koroni

Jozo
Gost
Jozo
5 mjeseci prije

DRAGI KOMENTATORI PIŠITE KRAĆE KOMENTARE !!!!!! NEKI PIŠU REFERATE I TO SAM MALO REKAO…

Ico
Gost
Ico
5 mjeseci prije
Reply to  Jozo

Ma pusti neka pišu … to im je sva radost u životu.

onaj najve... Dalton
Gost
onaj najve... Dalton
5 mjeseci prije
Reply to  Jozo

Kućeš kraće…
P.S.
Aaaa, misliš na @pukija
Ovo mu i je kraće.
🙂 🙂

Dejan
Gost
Dejan
5 mjeseci prije
Reply to  Jozo

Svakom na volju koliko će pisati duge komentare. Šta znači ovaj komentar? Da je osoba nestrpljiva da pročita ceo tekst, da je dekoncentrisana i da nema dovoljnu pažnju? Onda neka preskoči duge komentare i neka čita samo Umpah pah šta piše. On je obično kratak… uz to koncizan i duhovit…ne u svakom komentaru ali nekad zna da bude brilijantan. Neke teme se ne mogu kratko ni obraditi. Ali je svakome na volju da li će čitati nečije komentare ili neće. Ovde ima sjajnih komentatora čije tekstove sa uživanjem čitam – Dalton najgl… i najve… npr, takodje mars je sjajan mada… Pročitaj više »

Max
Member
Max
5 mjeseci prije

Bravo Velimire.

Mölltaler
Gost
Mölltaler
5 mjeseci prije
Reply to  Max

Bravo treba reći onome ko nađe izlaz iz ove situacije. Mi svi ovdje manje više točno konstantiramo postojeću (lošu) poziciju praktično cijelog čovječanstva, a rješenje nema niko.

isjfnvierntvunerutve
Gost
isjfnvierntvunerutve
5 mjeseci prije
Reply to  Mölltaler

Nema resurs tu moč koju imaju vlasnici resursa i zato rješenja nema, ima samo u pretvorbi u borga ili časnom uskrnusću u vječna lovišta kako zemljaninu dolići.

cia
Gost
cia
5 mjeseci prije
Reply to  Mölltaler

Rijesenje je da shvatis da imas desnu polovicu mozga i da snjom mozes kreirati svjet u kojem zivis. Kako neznam . Otkri sam . Svak covjek je otok ako te pretvor u jedno vlikomkopno onda postajes blato

mQstar
Gost
mQstar
5 mjeseci prije

Čovjek je božansko biće koje proživljava vremensko iskustvo u materijalnom tijelu.

Kvalitativna odrednica tog bića jest DUH s performansama Qvantne svijesti.

Čovječe, kad stekneš uvid “Quo vadis”, kad skužiš – pašćeš’ na guzicu… 😇 💫

Patriot
Gost
Patriot
5 mjeseci prije

Jedna od Agendi Velikog Reseta je tzv. Telemedicina! Medicina na daljinski nakon što nam uzmu DNA i ubrizgaju nano čipove. Na daljinskom ima mnogo tipki; MUTE, OFF, RESET, CLEAR MEMORY, PROGRAM SELECT…i još mnogo toga…

CAN
Gost
CAN
5 mjeseci prije
Reply to  Patriot

Čni mi se poznatim. Kupujem!
Pozdrav

Legendarni Grk
Gost
Legendarni Grk
5 mjeseci prije

Odlična pjesma protiv masonske korona prevare – Fuck the Fraud:

https://www.bitchute.com/video/PQpKOl4c8ufT/

marty
Gost
marty
5 mjeseci prije

Oni hoće naš DNK a mi im kao nedamo. Saznali smo neki dan da možemo biti pozitivni bez testiranja. Dakle plan je da se svi prijavimo da imamo simptome i prijavimo sve koje znamo kao kontakte. Onda izbjeć testiranje, ne možeš taj termin, bole noge i sl, Dakle dobrovoljno se evidentiramo kao pozitivni i samoizoliramo se 10 dana, da okončamo ovu farsu.

mario
Gost
mario
5 mjeseci prije

IMBEX HR: Nova pravila: Dio ljudi koji nisu testirani moći će se tretirati kao oboljele

mario
Gost
mario
5 mjeseci prije

Matrix World ili svijet matrice u kojem živimo je gotov istovjetan onome što smo gledali u trilogiji brata i sestre Wachowski, no iako su oni ljude u tim djelima opisali kao nesvjesne baterije, mi bi se usudili reći da smo mi zapravo hrana za one koji se nalaze na višem stupnju hranidbene piramide. U sklopu knjige autorica navodi stvarne slučajeve ljudi koji su postali svjesni da su otimani, da su prošli eksperimente koji su ih doveli do iskustva “ljubavnog ugriza”. Jedan od dobrih primjera koji odlično prikazuje kako to izgleda je Ted Rice o kojem je pisala i dr. Karla Turner,… Pročitaj više »

Zlo
Gost
Zlo
5 mjeseci prije

Ili je je svijet kommpjutera stvoren za nas. Od nas….??

isjfnvierntvunerutve
Gost
isjfnvierntvunerutve
5 mjeseci prije

Evo ja to nisam čitao a došao do sličnih zaključaka koje sam ovdje zapisivao od kad je portala.

Karma
Gost
Karma
5 mjeseci prije

Nacizam u punoj snazi. Mengele je mogao sanjati o ovome. Tko su ludjaci iz WHO? Banda sotonska.

Grom iz vedra neba
Gost
Grom iz vedra neba
5 mjeseci prije

Na krivo mjesto sam zapisao, zapravo je trebalo ovdje, pa kopiram… “Pa, ovo je jedan zanimljiv pogned i odgovor na pitanje: zašto testiranje. Zato što skupljaju naš genski materijal. Skupljaju DNK što više ljudi. Zašto? Ja ne bih rekao zbog korištenja u računalima, već za genske drajvere. Aplikacija drajvera – kroz cjepivo. Šah – mat.Nekako mi kroz glavu ide sljedeća relacija (vjernici će skužit) – sve što je Bog stvorio i kako bi trebalo funkcionirat, Antikrist želi da pokvari i funkcionira upravo obrnuto od Božjeg. Npr. ako je Bog rekao ‘Plodote se i množite i napučite Zemlju’ Antikrist kaže ‘e… Pročitaj više »

Melita
Gost
Melita
5 mjeseci prije

Vezano za temu organiziranog prikupljanja DNA, ne znam da li se sjećate propagandne akcije “MyHeritage DNA”, gdje ste za određenu svotu novca dobili paketić s opremom za uzimanje brisa? Oni bi navodno napravili analizu, istražili vaše genetsko podrijetlo i poslali vam šturi izvještaj, gdje je u % izražena vaša pripadnost različitim etničkim skupinama. Bonus je bio i istraživanje i nalaženje genetski vama bliskih ljudi širom svijeta koje također imaju u svojoj bazi. Kasnije su se otkrile nelogičnosti u poslanim izvještajima, pa su tako jednojajčani blizanci dobivali sasvim različito genetsko podrijetlo. Akcija je bila intenzivno propagirana, reklamama u kojima su se… Pročitaj više »

Melita
Gost
Melita
5 mjeseci prije
Reply to  Melita

Nogometaš Christiano Ronaldo je javno nazvao PCR test “bullsh…”, nakon što je nakon trećeg testiranja bio pozitivan na Corona virus. Nametnute samoizolacije su ga prisilile da napravi veliku pauzu u igranju nogometa. S obzirom da je mlad, osjeća se zdravo i u vrhunskoj je formi, normalno je da se osjeća izmanipuliranim.

piždro
Gost
piždro
5 mjeseci prije
Reply to  Melita

Melita kako rade sa makro -> HARP chemtrails, izbacivanje co2, atom, indrijska prehrana, pesticidi.. tako I micro projects covid, maske, brnjice, 5G, cameras, GPS, GMO pincode, rfid… controls rađanja I umjetna opodnja.. u svakom slučaju sve sto su nam najavili i plasirali u holy vudskim sf trrilerima se na duboku tugu obistinulo! jer smo im sve to svjesno , nesvjesno dozvolili..

POVEZANE VIJESTI

Nije pronađen nijedan rezultat.

Izbornik