Znanstveno dokazano: Bošnjaci, Hrvati i Srbi daleko najgluplji narodi na svijetu

Najgluplji narodi na svijetu
330 komentara

Ovo je zaključak kojeg možemo donijeti ako čitamo strane i domaće mainstream medije, ako slušamo domaće i strane političare, te ako stavljamo glavu u pijesak. To možemo reći i za sve druge narode, također ako slušamo iznad navedene manipulatore. Evo i kako smo zaključili “činjenicu” iz naslova.

Čitajući i gledajući domaće i strane medije, nema dana da se ne govori i globalnom zagrijavanju. Po njima sve gori, a glavni krivac je CO2, koji već postaje temelj svih budućih poreza. Međutim nitko ne govori da CO2 u atmosferi ima samo 0,0415%. Zamislite što nas uvjeravaju: 4 je jače od 10.000, što odgovara proporciji CO2 u atmosferi. Ludilo zar ne.

Na kraju su mediji, političari i “stručnjaci” posegnuli za najvećom manipulacijom na svijetu, već isprobanom u svim ratovima. Laž nad na lažima. Svima govore isto i svime lažu, pokušavajući ih izmanipulirati.

Domaći mediji: Index, Telegram, Večernji, Slobodna Dalmacija,… su prenijeli sljedeću informaciju: “Hrvatska se zagrijava brže od ostatka svijeta”.

Ok, dozvoljavamo da tako može biti. Međutim pogledajte donje naslove iz stranih mainstream medija:

Belgija se zagrijava brže od ostatka svijeta
La Belgique se réchauffe plus vite que le reste du monde
https://www.7sur7.be/ecologie/la-belgique-se-rechauffe-plus-vite-que-le-reste-du-monde~a5e6697a/

Temperature u Australiji rastu brže nego u ostatku svijeta: službeno izvješće
Australia temperatures rising faster than rest of the world: official report
https://www.reuters.com/article/us-australia-climatechange-idUSKBN0L02P820150127

Zapad SAD-a zagrijava se brže od ostatka svijeta: studija
U.S. West warming faster than rest of world: study
https://www.reuters.com/article/us-usa-environment-west-idUSN2728295220080328

Globalno zagrijavanje je brže u Švicarskoj
Le réchauffement climatique est plus rapide en Suisse
https://www.rts.ch/info/sciences-tech/12620009-le-rechauffement-climatique-est-plus-rapide-en-suisse.html

Rusija se zagrijava dvostruko brže od ostatka svijeta
Россия теплеет вдвое быстрее, чем остальной мир
https://www.vedomosti.ru/ecology/climate/articles/2022/11/10/949670-rossiya-tepleet-vdvoe-bistree-chem-ostalnoi-mir

Posljednjih godina temperature u Italiji su rasle brže nego u ostatku svijeta
Negli ultimi anni le temperature in Italia sono salite più velocemente che nel resto del mondo
https://www.wired.it/attualita/ambiente/2021/10/14/italia-riscaldamento-calore-ambiente-estate-media-mondo/

The Arctic is warming four times faster than the rest of the world
Arktik se zagrijava četiri puta brže od ostatka svijeta
https://www.science.org/content/article/arctic-warming-four-times-faster-rest-world

Europa se zagrijava dvostruko brže od ostatka svijeta, otkriva novo izvješće
Europe warming twice as fast as rest of the world, new report reveals
https://www.space.com/europe-warming-twice-global-average-rate

Probajte s nekom drugom zemljom i rezultat će biti identičan. Dakle svuda je najvruće, a mi se pitamo gdje je malo hladnije. Tako smo zaključili da su naši narodi najgluplji, iako smo na listu mogli staviti bilo koji narod. Također bi rezultat bio identičan.

Jeste li shvatili koliko vas mediji, političari i kvazi znanstvenici prave budalama? Ako niste, onda za zapitajte je li naš naslov ipak ispravan.

Ako ste pak shvatili menipulaciju, PODIJELITE OVU VIJEST i pomozite drugima da izađu iz hipnoze dok još nije kasno. U protivnom, od nas će napraviti roblje i topovsko meso.

 

Agenda 2030manipulacijaMedijiPolitičariZnanstvenici
Pretplatiti se
Obavijesti o
330 Komentari
Najstariji
Najnoviji Najviše komentiran
Inline povratne informacije
Pogledaj sve komentare
Očekivano
9 mjeseci prije

Citajuci komentare, slazem se sa naslovom

Otpornik
9 mjeseci prije

Isti rukopis kao s covidom. Crno nam se piše jer smo kao stado preglupi da se odupremo, a ne daju ti da izađeš iz stada.

Toni
9 mjeseci prije

Ja ne vjerujem lažljivim medijima, osim kad pišu kako ukrajini loše ide, onda vjerujem.

Na logično sve vjerujem, to nije medij.

Ja sam mislioc i slobodan čovjek.

kaznitelj
9 mjeseci prije

Ove imbecile koji su još uvijek hipnotozirani je nemoguće probuditi.Probao sam,ne ide.Suđeno im je da propadnu..a i nije neka šteta,samo smrde na ovoj planeti,jebo ih nogomet i slična sranja više..

Puž
9 mjeseci prije

Svi najveći umovi su sa prostora bivše Juge…

MarioS
9 mjeseci prije

Dobro, ali zašto ste se vi uvatili klime kad je to općepoznata prevara. Nije tajna da nas već oporezuju skoro 30 godina za ispušne plinove auta pri registraciji za 50€ godišnje. Jesam li ja skoro 30 godina bio nepametan, da bi mi sad neko rekao kako sam pametan
Zašto ste vi mainstream medij pa permanentno obrađujete od globalista nametnute teme?
Zašto ne istražujete, ukazujete, živite alternative sveopćem oporezivanju na osnovi CO2 i drugih plinova?
Valjda buli alternativni mediji trebali u člancima i raspravama nudit razna alternativna rješenja i alternativne radnje. “Nema alternative” je samo notorna politička floskula i ništa više.
Zar nije i ovi članak zaklupljivanje?
I koja je korist sad u komentarina čitat beštime i radnje koje bi bilo potrebno radit globalistina, a u komentarina će izbit svađa oko nevažnih detalja i natjecanje bi li bolje radila giljotina, šaka olova ili konop na banderi.

Bruno
9 mjeseci prije

Konkurencija za najgluplji narod je velika. Ja bih ovdje dodao POljake, Ukraince i Slovence. Slovenci su imali tržište od 25 milijuna, gdje su im cijene proizvoda bile skoro duplo veće nego u izvezenoj robi u EU. Poljaci se otimaju da instaliraju nuklearno oružje na svojoj zemlji, a u slučaju nuklearnog rata se prvo taracaju zemlje gdje se nalaze nuklearne bojeve glave. Zato ih se NJemci žele riješiti. O Ukraincima ne trba trošiti riječi. Ako ih je jedan AP mogao nagovoriti na rat s Rusijom, umjesto mirnog suživota. Da su Srbi ostali u Hrvatskoj, sada bi imali 350 000 do 400000 glasova na izborima. Ni Tuđman ne bi mogao sataviti vladu bez njih. Vama mjesto predsjednika vlade, a mi ćemo se zadovoljiti ministarstvom finansija i gospodarstva. A što reći o narodu koji može glasati za HDZ, Možemo, SDP, MOST , DP itd. Der Slave – rob, die slaven – robovi. Sve… Čitaj više »

nena
9 mjeseci prije

GLUPO je “buditi” budale. Ono što je svesno, bez buđenja” ,treba se udružiti. Ono što je blentavo, ostaviti da prohoda na četri noge…

Ivek
9 mjeseci prije

Definitivno jesu glupi kad su pustili da idu u jugoslaviju, a onda nakon šta su je rasturili i podobni komunisti pokrali privatizacijom danas govore kako su proeuropski i kapitalistički.

Slow Motion
9 mjeseci prije

Ja mislio da je udio CO2 0.038%..
Bome se stvari mijenjaju iz dana u dan..

nepoželjni
9 mjeseci prije

Sama činjenica da je netko sklon donositi zaključke i graditi “svoj” stav na temelju pročitanog u “glavnim” medijima i vjerovati političarima bilo koje političke usmjerenosti, potvrđuje nedostatak pameti tj. gloopost. (a to možemo reći za veliku većinu ljudskog roda)
Zadnju rečenicu članka ne prihvaćam, jer mi smo od samog začetka robovi i topovsko meso, osim rijetkih “neprilagođenih” i bogovima nepoželjnih pojedinaca.

Justitius
9 mjeseci prije

Dodaj i Slovence… Mi smo tu raspravu imali več prošle godine i mislim da sam pao sa stolice kad sam pročitao da se u Sloveniji “gladina mora diže više od svjetskoga prosjeka”… Bože mili… Svi brodovi moraju paziti na “stepenicu” kod Savudrije i posle isto kod Trsta. Samo upozoravam, jer je vijest bila lokalna, pa možda ostali to još ne znate…

Nekoime
9 mjeseci prije

Zakoni termodinamike otišli na godišnji odmor.

Nočni
9 mjeseci prije

Još dodajte one roditelje koji vode svoju djecu u kino da pogledaju onu woke katastrofu od filma – Barbie!

damjan
9 mjeseci prije

nisu ljudi glupi jer kad to pročitaju onda znaju da neki to debilčina piše pa ni ne obračaju pažnju na to a tako i treba….

držnedaj
9 mjeseci prije

“Klimatske promjene bit će sljedeći Covid-19 za CNN” U tajno snimljenim video zapisima, Charlie Chester, tehnički direktor onoga što smatra “najutjecajnijim emiterom na svijetu”, otkriva propagandnu liniju emitera. Namjerna manipulacija javnim mnijenjem od strane masovnih medija nije ništa novo. Ipak, uvijek je korisno da to potvrdi insajder na visokoj razini, pogotovo kada se radi o tehničkom direktoru informativnog kanala koji tvrdi da je najutjecajniji na svijetu. Tajni novinar za desničarski Project Veritas nedavno je snimio razgovor s tehničkim direktorom CNN-a Charliejem Chesterom, u kojem je iznio neka snažna priznanja o tome kako njegova mreža igra na strahu i predrasudama. Kratak pregled nekih od najtoplijih točaka: Predsjednički izbori: «100% sam uvjeren da bez CNN-a» ne bi izgubio izbore. Uz politička pitanja, mreža je stalno prikazivala navodne medicinske (ili mentalne) probleme Trumpa, dok je prikazivala samo slike Joea Bidena na kojima se vidi kako trči te je u izvrsnom zdravlju i vitalnosti.… Čitaj više »

Gost
9 mjeseci prije

Hrvati jesu iznimno glup narod, jer i dalje glasaju za hdz koji nas zadnjih 30 g sustavno uništava.

ljena bitanga
9 mjeseci prije

Unisono medijsko laganje samodopadnih dnovinara. A da smo glupi!? Da.
Meni je crkla krava, al susedu su dve.
Veći je gospodin i poštovaniji onaj kockoglavi koji se pojavio i preko noći kupio bemburu, nego čovjek iz ulice ili iz kvarta koji je pošteno radio 20+ godina i kupio stan ili kuću ili auto ili…

Schroder
9 mjeseci prije

NITI VJERUJEM LAZLJIVIM POLITICARIMA NITI LAZLJIVIM MEDIJAMA: ZA SVE OVO KRIVI SU MEDIJI KOJI SU SE DALI KUPITI OD POLITICARA: ZA VRIJEME CORONE PISALI SU ONO STO IM POLITICARI GOVORE; UMJESTO DA SU ISTRAZIVALI STA JE CORONA : KAKO JE MOGUCE DA JE JEDAN KINEZ POJEO SISMISA I ZARAZIO CJELI SVIJET? BITNO IM JE BILO DA NAS PLASE :HVALILI SU VAKCINU MADA SU ZNALI DANESTO PRIMAS U TJELO A NEZNAS STA Placeni su bili od farma mafije. Dolazi rat i samo se pise o Ukraini a Rusija veliki neprijatelj SAMO JEDNA ISTINA; SADA NAS PLASE KLIMOM; A MEDIJI NAM STALNO GOVORE DA JE OVO NAJVRUCE LJETO : LJETI JE UVJEK VRUCE A ZIMI HLADNO:ZASTO NE PISU O GEOINZENJERINGU KOJI MJENJA KLIMU I KOJI NAS TRUJE ? O tome je zabranjeno govoriti NEBO JE STALNO PREKRIVENO BJELOM PAUCINOM ILI CRNOM; TI AVIONI KOJI TO RADE ISPUSTAJU NEKAKVE SARE OD KOJI NASTAJU… Čitaj više »

Buničar
9 mjeseci prije

“Udvostručenje postojece kolicine (0,03%) CO2 moglo bi povećati prosječnu globalnu temperaturu Zemlje između dva i pet stupnjeva Celzijusa. I vodena para i CO2 odgovorni su za globalno zagrijavanje, a kada povećamo CO2 u atmosferi, oceani se zagrijavaju, što neizbježno izaziva povećanje vodene pare. Iako nemamo načina kako kontrolirati vodenu paru, možemo utjecati na količine CO2”. Znate li da je npr potrebno zrnce velicine zrna soli Ricina da ubije covjeka? To sto je necega malo ne znaci da nije stetno za okolis.

Zoki
9 mjeseci prije

Iako ste pro ruski portal i mrzitelj svega zapadnog, zbog ovakvih stvari vrijedi svaki dan otvoriti i pročitati što pišete

Suzy
9 mjeseci prije

Lakse je ljude prevariti nego ih uvjeriti da su prevareni!
Povijest pokazala vise puta..

Najgore je spavati budan!

Foca
9 mjeseci prije

Metnute mozak hibera se raspada najbrze na svijetu

Mar8
9 mjeseci prije

Tribate pokloniti paznju da se razina mora podize najbrze na otoku Visu… Jebala vas zapadna medija

Mrčikola
9 mjeseci prije

Izuzev malog broja planinskih ljudi koji ne koriste “tehnologiju”, koji piju izvorsku vodu, koji jedu samo ono što sami proizvedu, ulove ili sakupe, svi ostali, Zemljani, smo ista boranija…možda, u prosjeku, samo mrvicu manje glupi nego bi to majstori željeli. 😁 Pijemo “tretiranu” vodu, jedemo “modificiranu” hranu, dišemo “obogaćeni” zrak, više manje se dobrovoljno izlažemo “odabranim” frekvencijama, pa posljedično svega toga, vjerujemo “institucijama”, “vijestima” popovima…vjerujemo u “saveznike”, u “spasioce”, vjerujemo da će dobro.., tek tako.., samo od sebe.., bez našeg truda, pobijediti zlo…također, pratimo “trendove” da se ne izdvajamo iz gomile…i, naravno, govorimo kad ne bi trebali, šutimo kad ne bi trebali…da, kojim slučajem, ne ispadnemo glupi.😁 Gledam, jučer, emisiju o skloništima za napuštene i ozlijeđene životinje i volonterima kako se, puni brige i ljubavi, bave njima.., kako ih njeguju i tetoše, kako apeliraju.., ma, naprosto, vapiju.., na institucije, na sve nas da se uključimo, da doprinesemo da te životinje… Čitaj više »

Dokurčilomi
9 mjeseci prije

Ovim tempom izgleda da ćemo uskoro saditi žito na Grenlandu, polovi će se otopiti a razina mora ostat će ista kao i do sada jer vanzemaljci kradu vodu.

šmokljan
9 mjeseci prije

Klasika, napravi problem, nametni rješenje.

Mrdomir
9 mjeseci prije

 “U protivnom, od nas će napraviti roblje i topovsko meso.”
———————

Zašto se to dešava? Zato što je u interesu više, vladajuće klase, globalno ujedinjenih superkapitalista. Oni žive na grbači proleterijata, pa im je u interesu što veća kontrola i moć nad proleterima. 

Za dresuru koriste strah od nepostojećih opasnosti. Takozvanog kovida, što je obična, prirodna gripa. Klimatskih varijacija, što je normalna, prirodna pojava. Klima je uvijek bila promjenjljiva, baš kao i sve ostalo. Jedino je ljudska glupost konstantna, čini mi se. 

Pa, opasnost od Rusa, koji su, jel’te, agresivni, i planiraju da nas napadnu. Istina je da oni samo odgovaraju na provokacije zapada, i to vrlo umjereno i uzdržano, i ne pada im na pamet da napadnu zapad, osim u svrhu odbrane, reakcije na agresivne akcije zapada.

Kapitalisti se boje neustrašivih revolucionara, a ne boje se uplašenih ovaca koje, s pravom, preziru.

Logično i lako za shvatiti, zar ne?

borjana
9 mjeseci prije

Glavni i nesporni dokaz svih klimatskih promjena su sve karte farbane u crveno, a to šta je svit glup pa ne vidi da je karta crvene boje više i nego dovoljan znak i dokaz katastrofe u kojoj se nalazimo je tragična istina koju svi viđeniji političari i raznorazni znanstvenici tek trebaju riješiti, a na opću korist i dobrobit svih nas.
U tu svrhu su uplaćeni i uplaćuju se bilijuni i čini se da je tehnologija toliko uznapredovala se to jednom za svagda riješi, a usput i da se otarase svih onih glupih koji nisu svjesni opasnosti crvene karte kao krunskog dokaza koji im pred nosom stoji.

Hattori Hanzo
9 mjeseci prije

U koroni je stalno bilo nekih dvjesto stručnjaka koji su potvrdili da nam nema spasa.Svi mediji su se pozivali na 200 bezimenih stručnjaka,valjda je to ovci dovoljno da ne sumnja.
Zamisljam dvjesto celavih i oronulih staraca u nekom podrumu koji samo mozgaju i potvrđuju da nam nema spasa i da smo krivi za sve lose sto nas snađe.
Ocigledno da je aktiviran drugi dio plana/prevare a stručnjaci su tu da nam sve uđe glatko.

međed
9 mjeseci prije

Napokon jedan dobar članak, he, he😁

Ivan Bgd
9 mjeseci prije

Kako se povecava CO2 u atmosferi? Sagorevanjem. Izmedju ostalog i u katastrofalnim pozarima kakav imamo trenutno u Kanadi, a prethodnih godina u Kaliforniji, Australiji itd, svako malo podmecu se katastrofalni pozari.
Zasto neko to radi?
Procenat CO2 u atmosferi nije toliko uvecan da bi uticao na klimu i zagrevanje, i posto to ne odgovara klimatskoj agendi WEF-a neophodno je povecati procenat CO2, a najlakse je katastrofalnim pozarima – tada se zaista drasticno uveca procenat CO2.
Odlican posao rade ovi iz WEF-a, nasli su nacina da pouzdano izazoviu klimatske poremecaje i da svet nateraju na primenu njihovih “spasonosnih” mera.
Da li treba napomenuti da opet imamo primenu oprobanog recepta: PROBLEM, REAKCIJA, RESENJE
Pogresno je govoriti da smo mi ovde najgluplji na svetu, jer vise je nego ocigledno da je ceo svet veoma glup, jer ovim globalistickim zlikovcima prolazi bukvalno svaka prevara koju su do sada izveli.

Ivan Bgd
9 mjeseci prije

Kako se povecava CO2 u atmosferi? Sagorevanjem. Izmedju ostalog i u katastrofalnim pozarima kakav imamo trenutno u Kanadi, a prethodnih godina u Kaliforniji, Australiji itd, svako malo podmecu se katastrofalni pozari.

9 mjeseci prije

Ako cemo o haarp kems glupostima ona gubimo kredibilitet za ozbiljne argumente.

tatamata
9 mjeseci prije

gledam sliku ,,, i nekako mi govori da je to mladen prije 25 god

Dominik
9 mjeseci prije

Pa to se pokazalo unazad sto godina do današnjeg dana,na žalost,svi okupatori i jahači su zatupeli narod pa je sa takvim lako manipulisati,a sad najcrnje sa našim prodanim janičarima…

Xbox
9 mjeseci prije

Jel to Hiber na slici?

Šele
9 mjeseci prije

Nisam ni pročitao članak, iz naslova vidim cilj, ali dali su Francuzi na ulici pametniji, izbodeni Nijemci, španjolci,prezaduženi Italijani, Grci, možemo priznati samo židovima i nekim Englezima da su donekle pametniji, ostali su svi gluplji,

Sardelino
9 mjeseci prije

Naravno da su najgluplji narodi na svijetu. Uz pomoć stranog faktora i domaće povelike gluposti a ne poznavajući uz mnoštvo ostalog i koliki je stvarni udio CO2 u zraku, srušili su Jugoslaviju, jedinu tvorbu koja je nešto vrijedila u zadnjih par stoljeća na ovim prostorima.
U Jugoslaviji su ti najgluplji narodi imali sve.
Svi Srbi su živjeli u jednoj državi. Hrvati su imali državu do Drine ili dokle su htjeli, po vlastitoj želji. A Bošnjaci su imali građansku državu od Triglava do Đevđelije.
A danas nemaju ništa. Osim da prostite “mudo Marjanovo”.Sluge pokorne. Danas većim dijelom a u skoroj budućnosti i u potpunosti.

Emiliano Zapata
9 mjeseci prije

Vecina na ovome portalu zna sasvim dovoljno o njihovim lazima. Ostalih 99% ljudi jednostavno ne zele znati, ne zele linkove o lazima oko bocki, plandemije, bilo cega i zbog njih cemo svi skupa da na yebemo!

Duje
9 mjeseci prije

Ne zaboravimo, znanstveno je dokazano, da razina mora u Hrvatskoj raste brže nego u ostatku svijeta.

Max
9 mjeseci prije

Svuda ista laž.

Max
9 mjeseci prije

Inače moj osobni pakao se nastavlja , noć sam proveo znojan ispod dva otvorena prozora,

R M
9 mjeseci prije

Ja ne krijem da sam rasista. Anglosaksonci, germani, francuzi… su apsolutni debili u odnosu na Slovene(posebno Balkance). Intelektualno, fizički, moralno…Mogu sve da napisu, ali već znamo koliko lažu. Čak ih i ne mrzim: što bih mačku ili kuče, a oni su neke životinje. Samo nemoj da mi komanduju i da se prve pametniji od nas

dona
9 mjeseci prije

ljudi žele živjeti u zabludama i lažima jer im je tako lakše ali kad tad će se morati probuditi i onda će buđenje biti jako jako bolno….

Tupko Glupko
9 mjeseci prije

Premijer Plenković je ovih dana izjavio da će Vlada voditi računa da klimatske promjene, koji je označio kao možda najveću prijetnju našem načinu života, postanu dio svih politika te je podsjetio da je u tu svrhu osnovano Vijeće za održivi razvoj i da se tu temu nastoji maksimalno emancipirati i što više osvijestiti.

Čitaj to kao – evo novog Stožera Civilne zaštite sa svojim odlukama, ovaj puta ne za Covid-19, već za klimatske promjene.
Nazovi-narodni zastupnici u Saboru će opet većinom glasova dati svoje ovlasti Stožeru CZ, kao što su dali za Covid.

Valter
9 mjeseci prije

Covid podvala je najvažniji događaj u modernoj povijesti.
Ne zbog same podvale već zbog toga što je to židovsko divljanje otkrilo mehanizam iza svakog sloja ljudske stvarnosti.

Glavni zaključak koji sam donio je sljedeći:

Predominantni tip ljudskog mozga (90%) integrira racionalnost u najbanalnijem obliku, da može funkcionirati kao životinja. Takav genetski zakovan mozak prima upute hijerarhijski – isljučivo kroz posvećene izvore.

Sve što je “alternativno” nije posvećeno, stoga nikada neće biti djelotvorno. Zato već imamo priče o “chemtrailsima”, ili raskrinkavanje Holokaust budalaština, već desetljećima bez ikakvog pomaka.

Ako nisi u hijerarhiji, koju krdski mozak percipira kao posvećen, nemožeš davati upute krdu. Nikakvo raskrinkavanje tu nema moć.

Ta hijerarhija može biti popovska, medijska, politička, znanstvena…potpuno svejedno. Sada je to ionako sve ujedinjeno nakon pobjede internacionalnog židovstva u drugom svjetskom ratu.

Dragan
9 mjeseci prije

Ostali… Neka odjebu od nas! I sve O.K.!

Dawor
9 mjeseci prije

Ne zaboravite i ostale slavenske narode ….. Ruse,Ukrajince i naročito Poljake

Amater
9 mjeseci prije

Ovoj manipulaciji nema kraja , do got je globalistički poredak na vlasti

© 2023 – Portal Logično

POVEZANE VIJESTI