Još jedan vlak koji je prevozio štetne kemikalije izletio iz tračnica izvan Philadelphije

Vlak izletio iz sina
27 komentara

Domovi i poslovni objekti u okrugu Whitemarsh evakuirani su nakon što je teretni brod Norfolk Southern izletio s tračnica

Teretni vlak CSX natovaren opasnim materijalima iskočio je iz tračnica u naselju Whitemarsh u Pennsylvaniji u ponedjeljak ujutro, potvrdili su lokalni dužnosnici u izjavi. Oko 16 vagona vlaka od 40 vagona iskočilo je iz tračnica u blizini grada Plymouth Meeting, koji broji 7500 ljudi, što je izazvalo reakciju druge razine opasnosti, prema lokalnim medijima. Prijavljeno je da su silikonske čestice iscurile iz najmanje jednog vagona, iako je lokalna policija zanijekala bilo kakav rizik za javnost. Niti jedan od ostalih automobila, uključujući 15 vozila koja su prevozila opasne materijale, navodno nije iskrcao svoj teret. Vlak je iskočio iz tračnica na dionici tračnica u vlasništvu Norfolk Southerna, tvrtke koja je bila u središtu ekološke katastrofe u istočnoj Palestini u susjednom Ohiju ranije ove godine.

Dok su domovi i poslovni objekti u blizini mjesta događaja evakuirani “kao mjera opreza”, dužnosnici su rekli kako se “ne vjeruje da će daljnje evakuacije biti potrebne”. Nema izvještaja o ozlijeđenima i u međuvremenu je ukinuta naredba o evakuaciji.

Dok se činilo da slike iskliznuća pokazuju savijeni i iskrivljeni dio tračnice, CSX je rekao lokalnim medijima da je nesreća “povezana s vremenskim prilikama”. Američko ministarstvo prometa poslalo je dužnosnike iz Savezne željezničke uprave radi prikupljanja informacija o iskliznuću.

Višestruko iskliznuće vlakova visokog profila iz tračnica koje su uključivale opasan teret ove godine potaknulo je države, uključujući Pennsylvaniju, Ohio, Minnesotu i Kansas, na usvajanje ili barem razmatranje usvajanja zakona o sigurnosti željeznice koji su već dugo čekali. Iskliznuće vlaka Norfolk Southern u istočnoj Palestini, u  Ohiju, privuklo je međunarodnu pozornost nakon što je početna šteta bila uvećana odlukom da se spali vinil klorid u nekim od vagona koji su iskočili iz tračnica. Vjeruje se da je nastala vatra, koja se mogla vidjeti iz svemira, kontaminirala područje dioksinima, nekim od najotrovnijih kemikalija poznatih čovjeku, koju stanovnici krive za dugotrajne učinke na vlastito zdravlje i zdravlje lokalnih divljih životinja.

FiladelfijaKemikalijeSADVlak
Pretplatiti se
Obavijesti o
27 Komentari
Najstariji
Najnoviji Najviše komentiran
Inline povratne informacije
Pogledaj sve komentare
nepoželjni
9 mjeseci prije

Ma, za to je Putin kriv 100%

Schwarze Hunderte
9 mjeseci prije

US ne ulažu u infrastrukturu već četvrt stoljeća !!!! Eto im rezultata !!! Jedino u šta se ulaže su —- banke !!! Ceste … Izvan interstate , AFRIČKE — doslovce , tračnice se raspadaju … Čak su i plaće počele opadati a Dollar gubi kupovnu moć — na unutarnjem tržištu ⚠️😱 ! Do prije godinu i pol do tad dobrostojeći ljudi sa prihodima od 75 000 na godinu , danas već broje cente pri kupovini od 2- 3 auta , pali na jedno i to , mala potrošača … Ovi sa 30 tisuća na godinu , jedu , jednom dva puta dnevno čak i truckers – do skora popularno zanimanje među Balkancima , počeli bitno slabije plaćati , negdje već razine Europljana …. Ova America sada i ona do 2000 te — NIKAKOVE SVEZE NEMAJU SEM U IMENU ! S’ druge strane … Mimo , posvuda primetne , sveopće bijede… Čitaj više »

ljena bitanga
9 mjeseci prije

Nezaustavljivi!? Romantika.
Csx zbilja-gotika.

MladenSt
9 mjeseci prije

Iskače i Plenkovicev vlak ,svako malo mu pokoji ministar izleti iz vladine kompozicije .Tri vlade bi moga u Remetincu sastavit .
Sljedeca sjednica vlade i rukovodstva javnih poduzeća biti ce boksačkom ringu kako je počelo.👊👊👊

NECIJEPLJENI PUTINOV OBOZAVALAC
9 mjeseci prije

napredna americka tehnologija, hi hi hi

Max
9 mjeseci prije

Namjerne sabotaže.

Malcom
9 mjeseci prije

Ruska 5 kolona.

Burt
9 mjeseci prije

Ruska 5 kolona

Ivan Bgd
9 mjeseci prije

Prvo sto sam pomislio je da CIA nema nikakve veze sa tim i da je dogadjaj, kao i sva prethodna iskluiznuca vozova, potpuno slucajan!

Zizi
9 mjeseci prije

kakva im je pruga čudo jedno da svaki dan ne iskoči po 1 vlak

Hahahaha
9 mjeseci prije

Saša, fantomas, jel’ brod, vagon ili automobil. Odluči se.

Keki
9 mjeseci prije

Nemam više želudac za pratiti ovu temu, toliko zla su napravili s kemikalijama gore, po istom principu.

© 2023 – Portal Logično

POVEZANE VIJESTI