Kada nastavnici postanu LGBTQ predatori koji ciljaju djecu

LGBTQ utjecaj na djecu
107 komentara

Majka mlade djevojke kojoj su „nastavnici” u javnoj školi isprali mozak da vjeruje da je transrodna osoba, tuži školu u kojoj se sve to dogodilo.

Centar za američku slobodu, na čijem je čelu Harmeet K. Dhillon, podnio je tužbu prošle sedmice u ime Jessice Konen, majke trans studentkinje koja je postala žrtva „grabežljivog” i „slatkorječivog” ponašanja učiteljica Lori Caldiera i Keli Bakari, školskog okruga Spreckels Union u okrugu Monterey u Californiji.

Konen kaže da su Caldiera i Bakari prekršile prava njene kćerke po zakonu Californije kada su tajno pozvale dijete u „klub jednakosti“, gdje su je trenirali da usvoji novi „rodni identitet“.

I nastavnici i „škola“ u kojoj predaju namjerno su tajili učešće u ovom klubu i podsticali djecu da lažu svoje porodice o tome šta rade.

Ovo je nanijelo veliku emocionalnu štetu i Konen i njenoj kćerki, za šta ona sada želi nadoknadu.

„Moja porodica je već prošla kroz toliko toga i niko drugi ne treba da prolazi kroz ovo“, rekla je Konen Lauri Ingraham sa Fox News tokom intervjua, dodajući da „ne biste očekivali da učitelj bude predator prema djetetu“.

„Prešli su preko svoje linije“, nastavila je Konen. „U sedmom razredu saznaš da postoje tajne, da postoje laži. Njihova taktika je odvratna. Osjećam se, kao mama, uznemireno zbog toga jer je moje pravo da budem roditelj mojoj kćerki i oni su mi to pravo oduzeli.”

U tužbi, Caldiera i Bakari, koje vode „Klub jednakosti Buena Vista“, optužene su da su predatori koji aktivno regrutuju djecu, uključujući Koneninu kćerku, u kult.

Ove dvije žene su navodno špijunirale studente kako bi identifikovale vjerovatne kandidate na osnovu „sopstvenih zapažanja“ o „potencijalnim LGBT+ studentima“.

Caldiera i Bakari bi zatim uputile svoje uspješne regrute kako da usvoje „LGBT+ identitete, kao što su homoseksualnost, biseksualnost, transrodnost, rodna neusaglašenost, itd.

“Ms. Caldiera i Ms. Bakari bi uputile učenike da istraže određenu temu, a zatim bi sa učenikom razgovarali o tom istraživanju“, objašnjava se u tužbi, dodajući da će nastavnici „objasniti i nametnuti učenicima LGBT+ identitete kojima su se učenici opirali“.

Drugim riječima, Caldiera i Bakari aktivno su ciljali usamljenike, čudnu djecu i druge društvene izopštenike radi regrutovanja u kult LGBTQ, gdje ih onda podstiču da osakate svoja tijela hormonskim „tretmanima“ i operacijom „promjene pola“.

Možda je najgora stvar u vezi Caldierainog i Bakarinog malog plana to što su pokušale da ga prikriju nazivajući to klubom „jednakosti“ i govoreći djeci učesnicima da ne govore roditeljima istinu.

Caldiera i Bakari su govorile učenicima u srednjoj školi da lažu sopstvene roditelje „kako roditelji ne bi mogli da otkriju učešće svoje djece u klubu ili nove LGBT+ identitete“, objašnjava se u tužbi.

Sastanci kluba su se takođe održavali tokom ručka, a ne poslije škole „kako bi učenici, koji su bili premladi da voze, mogli bolje da sakriju svoje učešće“.

Ništa od ovoga nije šokantno za one od nas koji smo sve vrijeme znali da je LGBTQ mafija kult degeneracije pun pedofila koji ciljaju djecu i pokušavaju da manipulišu njima da se preobrate.

„Sistem je postao korumpiran i opasan po učenje i bezbjednost učenika“, napisao je neko na Life Site News.

„Roditelji moraju da povuku svoju djecu i zahtijevaju povrat novca za školovanje svoje djece. Iskoristite novac za alternativno školovanje. Javni sistem je previše korumpiran da bi se reformisao. On mora biti ukinut.”

DjecaLGBTŠkolatransrodne osobeTransrodnost
Pretplatiti se
Obavijesti o
107 Komentari
Najstariji
Najnoviji Najviše komentiran
Inline povratne informacije
Pogledaj sve komentare
ivana
2 godine prije

Ovaj svijet je bolestan i debilan. Roditelji su dovedeni da pored borbe za preživljavanje i svakodnevne brige oko obitelji moraju voditi neke glupe i besmislene borbe koje su stvarno nastrane i bolesne.Baš vrebaju sa svih strana i teško je postalo.Neka nam je Bog u pomoći.

Zoki
2 godine prije

Opcepoznato je kroz povijest da civilizacije na svom vrhuncu pocnu dozivljavati silaznu putanju, raspad i nestanak kada se okrenu samozadovoljstini, razvratu i otpakiranju tabua, i kada se rukovodioci sustava zaigraju Bogova i eksperimentirajuci na svemu misleci da vladaju situacijom i imaju kontrolu. Vec vidjen povijesni pravac, samo s nase tocke gledista sve ovo izgleda dugotrajno i naporno, ali USA drustvo je naglo stasalo u 250 godina i povijest ce pokazati da ce se naglo i raspasti. To sto nama danas izgleda 2150 godina daleko, to je za povijest samo nekih 400 godina. Sta je takvih imperija zvijezda padalica bilo ehhhhhh… Mauri su na Pirinejima bili i vladali od 711 do 1085, skoro 400 godina je islam bio u Spanjolskoj. USA je nastala 1766 i stara je 245 godina. Gdje ce i kakva ce biti za 150, povijest zna i nasi potomci ce znati. Ni prva, a ni pisljednja imperija koja… Čitaj više »

Zagten
2 godine prije

Nije kriva deb….ana nego roditelji. Da se interesirala sto joj dijete radi u skoli do ovoga ne bi doslo.

Jadranka S.
2 godine prije

Ma kakva “nadoknada”?
Uzalud vam “nadoknada” uzalud vam sve, kada vam dijete uniste unistili su sve.
Cijeli sustav je sustav zla.
Paukova mreza isprepletena nevidljivim paukovim nitima na stetu svakoga dijeteta/covijeka/zivota.

Ja to onako
2 godine prije

Ne izleciva bolest.

Iva
2 godine prije

Vama je OK da nastavnici propagiraju LGBT u školama?

Ovaj svet ubrzanim koracima ide u provaliju.

tri p
2 godine prije

Oooooo sad si se odao Franjo, baljezgao si do sad samo o svojim Nazi Ukrima, a sad si pokazao svoje pravo lice. Gdje radiš? Vrlo vjerovatno od doma, na plaći neke udruge, pretpostavljam rodno pravedne.

Nije nitko postao gay na nagovor, ali ova kampanja je “fino štelovanje” zaokreti mic po mic. Netko je odbačen od društva, nesiguran i naravno iz znatiželje isprobava, to je sve normalni dio odrastanja, ali sa ovim, oni biraju najranjiviju djecu koja su samim time što su djeca, ranjivi i počinje poduka….

Zbog čega ti klubovi i ta indokrinacija, ako će i ovako i onako postati gay-evi? Znači ima nešto ispod žita. Mladom umu lako radiš korekcije.

Nego kako je prošlo tvoje prvo seksualno iskustvo Franjo? Nadam se samo da nije bolila guza poslje.

Mlata
2 godine prije

Ovaj ti je jako loš, umeš ti i kvalitetnije da trolaš

tihobl
2 godine prije

Ovaj novogovor je opasan – klub jednakosti za pedofilsko udruzenje. Sta tamo kazu uciteljice djeci – i ja sam u dusi djete kao i vi?
Grozni su kao englezi koji su djecije groblje nazvali Veseli plamicak.

Vele
2 godine prije

Polako se slažu kockice.
U protestima protiv plandemije u niti jednom trenutku nisu sudjelovale, lbgt udruge, navijači, babe, feministice, udruge za prava manjina, vegetarijanci, zeleni
Kako to, kako to, pitanje za naivce?

Rat je mir
2 godine prije

Homoseksualnost se, itekako, može razviti i odgojem.

Najbolji primer za to jeste antička Sparta. Muška spartanska deca sa 7 godina su slana u “agoge” na odgoj i vojničko obrazovanje. U dobi oko 13 godina, dodeljivani su starijem spartanskom ratniku – kao “instruktoru”, sa kojim su stupali i u homoseksualne odnose.

Pošto je bilo neophodno stvarati i potomstvo, Spartanci su se venčavali i sa ženama. Za prvu bračnu noć žene su se šišale na “muški” da se muževi ne “traumiraju”.

itd….

Ovo je, naravno, opštepoznato, ali se nekako, olako, zaboravlja.

Itd
2 godine prije

Danas ce ti mlad covjek kazati da si star i ne kuzis. Novo vrijeme nove vrijednosti.
Nekada su profesori predstavljali sebe, studenti bi od njih znali bit inspirirani, prihvatiti njihove ideje ili se suprotstaviti i propitivati. Cesto ti koji bi propitivali su bili najuspjesniji i profesori bi ih gledali sa odredenim simpatijama. Danas profesor ne predstavlja sebe on predstavlja definiran narativ a student koji najbolje nauci narativ je najuspjesniji. Oni koji propituju lose prolaze.

Mlata
2 godine prije

Dakle po tebi nema opasnosti po psihu prvačića kada mu jednom dnevno, pet dana u nedelji poturaš slikovnicu istopolnih osoba koje se drže za ili pod ruku a dete sedi nekome na ramenima? Ne mešaj babe i žabe…ostavi se ti nob-a i veronauke, to se može izlečiti, ovakvo nešto NE prijatelju, nikada

DEDA
2 godine prije

IIIII MOŽE LI ME ZAŠTIT DRŽAVA NEEEEEEE?PA ZAKAJ IH PLAĆAM?ZBOG ČEGA POSTOJI POLICIJA KAD JE NEUČINKOVITA.ZAKAJ SE NE PROMJENI PRISTUP TOME?ZAKAJ PISMENI I STRUKA NEZNAJU?DA NE POSTAVLJAM VIŠE NEPOTREBNA PITANJA.DA JE SVE SUPER NEBIH PITAO.

nekoime
2 godine prije

Sve bi to dobar štrik izliječio.

Tim Kunić
2 godine prije

A kaj mislite zakaj se LGBTQ+ agenda provodi po školama i vrtićima, čemu građanski odgoj i istambulska? Kaj ulove u školi u vrtiću ulove, poslje im je kasno, djeca rastu i kad se počnu brijati, to je za pedofilčine u školstvu i politici prematoro.

Glumačka akademija
2 godine prije

To je bio trening za Glumačku akademiju Škole za život. Nemojte dramatizirati da će ići u Akademiju dramskih umjetnosti.

Slijede operacije presplođivanja po pristupačnim cijenama doživotnih rata. Za prve tri osobe po promotivnoj cijeni: besplatno! Tko uspije dobit će novi spol, a samo ako to želi i odvoajeri kod notara imat će oba spola!

Novo doba, novo pakovanje, još gore s_r.a,nj-e!

Klosterman
2 godine prije

Izgleda da stvarno prisustvujemo zapadnoj dekadenciji. Strašno!

Max
2 godine prije

Ludilo.

abc
2 godine prije

Ja se tome ništa ne čudim. U Evropi je sve više primjera seksualnog izživljavanja roditelja nad vlastitom djecom. Nove generacije roditelja obožavaju LGBT i razumiju ga kao vodilju modernog i naprednog društva. Tome primjereno se odgaja i djecu.

abc
2 godine prije

Zapadna dekadenca je aktivna več barem 30 godina. Od kad se na vlast sve više penju lezbejkke i pederašši, raste i broj peddofila i raznorazne seksualne nastranosti, pa čak legalizacija seksa sa životinjama. Zapadno društvo je mentalno bolesno društvo, koje ide u skrajnost ludila.

abc
2 godine prije

Da mom djetetu pedofilski učitelj uradi zlo, ja sačekam na povoljan trenutak, pa ga s užitkom polomim i narežem na komadiče. Svinje bi imale gozbu.

Ivana
2 godine prije

Da znaš da sam isto razmišljala i moj zaključak je da je bio potpuno drugačiji način života. Iz mog okruženja puno majki nije radilo, koji su radili to je bilo od 7 do 3. Igra vani po cijele dane. 1 program na tv a 2 tek popodne. Djeca su se bojala roditelja, profesora, starijih….sad pusta prava, hrabri telefoni a stanje sve gore i gore. I sad su već roditelji generacije koje su odrasle pid uticajima facebooka, instagrama, nerealnih ciljeva, prematerijalni i tako…ne može biti ko nekad. Otišlo predaleko

uber
2 godine prije

Ljudi, molim Vas… nemojte mešati nas homoseksualce sa američkim pedofilima koji vam kroz vakcine podmeću promenu DNK i idu u smeru da vakcinišu vašu decu. Znači ja, kao homoseksualac, svoje stavove ne namećem apsolutno nikom. (Ja sam gay od kako znam za sebe, da li od vakcine ili od loše genetike, samo Bog dragi zna). Ali ja sam naučio da živim sa tim. X puta sam rekao, bolje i da sam gay nego da sam pedofil. Molim vas nemojte nas homoseksualce stavljati u isti koš sa pedofilima. Mi niti se razmnožavamo, niti smo pretnja po opstanak civilizacije. Pedofili svi imaju porodice i decu, svoj DNK reprodukuju i samim tim ih je sve više i više. (smatram da je pedofilija jedan odvratan i nasilan seksualno-predatorski instinkt koji ne praktikuju čak ni životinje). I verujte, ne možete postati gay preko reklame ili ako vidite dva muškarca kako se ljube. Pa da se… Čitaj više »

Damir
1 godina prije

Šaljite ovo svima da narod sazna u kojem smjeru kola idu, ako se svi ne suprotstavimo gamad će nas uništiti, svi koji šute, ti ih zapravo podržavaju.

© 2023 – Portal Logično

POVEZANE VIJESTI