Kako preživjeti najveći zločin protiv čovječanstva ikad?

Najveće zlo

„Izvađeno iz konteksta; Krivo protumačeno; Pseudoznanstveno i obmanjivajuće; Bez stvarnog sadržaja sakriveno iza pseudonima;“ samo su neki od budućih komentara na članak u nastavku. I to je sasvim korektno, u skladu s današnjom konstelacijom snaga podijeljenom između istine, poluistine i neistine. Ipak, autor nema baš nikakvih sukoba interesa, skrivenih namjera niti mu je u konačnici namjera ulaziti u detaljno demistificiranje raznoraznih interesnih skupina ili pojedinaca koji svojim svjesnim ili nesvjesnim djelovanjem opstruiraju otpor teroru kojem smo svi izloženi. To da smo izloženi teroru i da tamo netko doista želi onesposobiti konkretan otpor koristeći ove ili one metode, jasno je svakom slobodno mislećem čovjeku.

Pažnju je poželjno usmjeriti na očigledne posljedice takvog djelovanja. Naglašavam da organizirani građanski otpor svakim danom sve više slabi, a istovremeno broj raznih inicijativa raste stvarajući pritom demotivirajuću kakofoniju. Dovoljno je zaviriti u neku od grupa rasutih po društvenim mrežama ili među komentare ispod članaka na ovom portalu. Gotovo kao prema špranci nakon velikog 20. studenog na plodnom tlu zajedništva počeo je klijati i puštati korijenje defetizam prerušen u međusobne napade. Na kraju dana u ustima i srcima ostaje onaj gorak okus tisućama puta isprobane i efikasne taktike „podijeli pa vladaj“ čija je žrtva zajedništvo, a rezultat slabljenje otpora koji NE SMIJE slabiti. Želimo li ga održati i ojačati, jasno je da otpor mora proći svojevrsnu katarzu jer ovako disperziran nema naročitog efekta.

Vrući krumpir pao je u ruke pojedinca i novi val zajedništva mora izrasti iz individualnog djelovanja, koje će posljedično i zasigurno stvoriti zajedništvo na jednom višem nivou. Uvjet za podizanje na višu razinu je naravno odbacivanje balasta zabluda. Budemo li se pritom pazili niskosti i inzistirali na zajedništvu i slobodi, koja bi nam u protivnom lako mogla poput pijeska iscuriti kroz prste, nema takve brane izidane od interesnih skupina, lobija, Judinih rođaka i Trojanaca koja neće popustiti pred valom koherentnog otpora.

U nastavku su iznesene neke od ključnih premisa i konkluzija, plastično da plastičnije ne može biti. One iziskuju izlazak iz zone komfora i odustajanje od indoktriniranih dogmi koje su rezultat nevještog promatranja stvarnosti, ali obzirom da su logički neoborive, mada na prvu bombastične i neprihvatljive, predstavljaju kamen temeljac za izgradnju nepokolebljive obrane i budućeg hrama slobode.

Što znamo?

 • Temeljem nebrojenih upita slijedom zakona o pravu na pristup informacijama upućenih vladama, institutima i autoritetima na polju epidemiologije i virologije diljem svijeta, bez ikakve sumnje i pozivanja na pseudoznanost znamo da virus SARS-CoV-2 nije izoliran. Nažalost ta činjenica nimalo ne smeta virolozima koji i dalje tvrde da je COVID-19 uzrokovan virusom. Ono što točno uzrokuje bolest je u tekstu odvojena tema. Isti postoji isključivo „in silico“ – znači kao hipotetski kompjuterski model prema kojem je skoro pa preko noći dizajniran RT-PCR test u režiji dvojca Drosten-Corman iz njemačke bolnice Charité Mitte, test koji je logički i znanstveno osporen. Obzirom da su kompleksnost i iluzornost virologije u strogoj korelaciji, za bolje razumijevanje činjenice nepostojanja virusa potrebno je istražiti ljude poput Torstena Engelbrechta, Stefana Lanke ili Thomasa Cowana. Na tragu činjenice o njegovom nepostojanju, svi koji tvrde da je virus ubojica nalik su onima koji optužuju nekog za ubojstvo vatrenim oružjem bez da je oružje ikada pronađeno. Time je ustanovljen osnovni kriterij za odvajanje žita od kukolja. Svi znanstvenici, doktori, političari, aktivisti itd. čije riječi opravdavaju bilo kakve aktivnosti ili čija retorika zagovara bilo kakve postupke i mjere temeljene na premisi virusa svjesno ili nesvjesno rade u skladu s neznanstvenom dogmom i guraju vodu na mlin interesnim skupinama koje stoje iza najvećeg zločina protiv čovječanstva.
 • Takozvana cjepiva nisu niti mogu biti antivirusna jer virus nikada nije pronađen u svojoj navodnoj ukupnosti. Drugim riječima, iluzorno je govori o stavljanju pancirne košulje kada u navodnom pištolju uperenom prema čovjeku nema metaka od kojih ga takva košulja štiti. Osim što je činjenica da inokulant ne štiti od zaraze niti širenja zaraze, stotine znanstvenika i znanstvenih istraživanja jednosmisleno ukazuju na mnogobrojne neželjene posljedice od kojih je najgora smrt. Do 5. studenog 2021. EduraVigilance (pandan HALMED-u na razini EU) bilježi 29.934 ljudi pokopanih zbog inokulacije protiv bolesti COVID-19 i 2.804.900 neželjenih posljedica od kojih je 50% težih. Do prikrivanja ovih posljedica doći će uz pomoć navodnih mutacija virusa ili neke nove bolesti koja će po diktatu SZO-e preko noći poprimiti pandemijski karakter ili nekom čak destruktivnijom vrstom diverzije. Glavni uzrok nuspojava nije mRNK već vrlo vjerojatno ostali sadržaji inokulanta poput PEG stabilizatora (Polyethylene glycol) ili čvrstih lipidnih nanočestica (SLNPs), sasvim sigurno supstance naziva ALC-0315, ALC-0159 i DSPC koje su po prvi puta na globalnoj skali putem igle ušle u ljudsko tijelo. Tri navedene supstance prema službenim opisima proizvođača „nisu namijenjene za ljudske i životinjske terapeutske svrhe“ i imaju rok trajanja od 10 tjedana zbog čega propagandni stampedo i pozivi na primanje inokulanta postaju jasniji. Što je sve još umiješano u pripravak ne zna nitko i sve što se može reći na tu temu će biti ili ismijano ili etiketirano, a kako bi tome ostalo tako ide i činjenica da korporativni proizvođači inokulanta žele zaštiti rezultate kliničkih istraživanja od zahtjeva za pristup informacijama do 2076. godine, ostavljajući si dostatan vremenski okvir do slijeganja prašine nad pokopanim ljesovima. Po prvi puta u povijesti čovječanstva, čovjek je postao zamorac nad kojim se provodi eksperimentalno kliničko istraživanje. Iz navedenog se kristalizira drugi kriterij koji jasno baca svjetlo na sve one koji ucjenjuju, nagovaraju, zagovaraju ili ostavljaju na izbor inokulaciju pripravkom koji je dokazano opasan po život. Ili su gore navedeni podatci EduraVigilance lažni ili svi ti koji na ovaj ili onaj način promiču igle pozivaju ljude na partiju ruskog ruleta i pritom svjedoče o nepostojanju morala ili o vlastitom stupnju slijeposti na činjenice. Moralna individua nikada ne bi mogla odbaciti sve moguće konvencije, kodekse, deklaracije, čineći ih ništetnim na račun nepostojećeg virusa i/ili bolesti protiv koje ponuđeni inokulant ima isti efekt kao i pancirna košulja u pokušaju ubojstva utapanjem.
 • PCR test nije dijagnostički test bez obzira što će netko reći da je od trenutka njegovog pronalaska tehnologija napredovala. Kada bi to i bio, u nekom hipotetskom svijetu prije nego bi mogao postati validan, kada bi se mogao nazvati zlatnim standardom, postojanje virusa morala bi biti činjenica. Bez činjenice virusa, niti jedan test ne može biti validan jer takva pretpostavka prkosi logici i zdravom razumu na što je ukazao i njegov izumitelj, nobelovac Kary Mullis koji je ujedno tvrdio i da virus nije uzrok AIDS-a. Temeljem ovog kriterija, svi oni koji zastupaju bilo koji vid testiranja, bez obzira je li to PCR, antigenski test ili nešto treće, zasnivaju svoje mišljenje na fantomskom virusu pa je tako i njihovo ponuđeno mišljenje ništavno, a praksa pogubna za narod. Uz dužno poštovanje ako su medicinske struke time istovremeno za sebe jednoznačno govore da ili nisu upoznati s logikom ili to rade namjerno. Govore li političari na tragu toga potvrđuju isto takvo nerazumijevanje uzroka i posljedica ili gore, poziraju kao opozicija pritom stvarajući privid demokracije, na primjer tražeći referendum gdje bi se demokratskim putem trebali izjasniti želimo li ili ne prihvatiti privid po cijeni neotuđivih sloboda.
 • COVID potvrde su alat kontrole nad svim aspektima života. S takvom definicijom nema potrebe za daljnjim argumentiranjem ovog kriterija za razdvajanje vjerodostojnih od nevjerodostojnih individua jer alat takve snage može beskompromisno oduzeti svaku slobodu po želji nalogodavca pri čemu je jasno da narod nije za upravljačem takvog mehanizma. O takvim sredstvima se ne raspravlja, njih treba beskompromisno odbaciti te istovremeno shvatiti da agitatori i promotori služe svrsi čiji cilj nije blagostanje, poštivanje prava i sloboda, već tehnokratska diktatura.

Što bi trebali znati?

 • Onog trena kada su organi vlasti krenuli s kršenjem zakona i ograničavanjem ljudskih sloboda temeljem dokazano lažnih projekcija Imperial Collegea poradi bolesti čije su posljedice zanemarive ako ih se statistički dosljedno usporedi s glavnim uzrocima smrti na svijetu, označen je početak glavne dionice implementacije novog globalnog tehnokratskog društva i možda zadnja velika prilika za konkretan otpor. Otpor je očekivan i simuliran na mnogim vježbama poput Eventa 201, a trojanski konji postavljeni su na strateške pozicije kako bi lažno podizali moral, a zapravo stvorili konfuziju i rastvaranje otpora. Prepoznavanje laži i zabluda stoga postaje dužnost i sredstvo u borbi protiv rata objavljenog cijelome čovječanstvu.
 • Inspiracija za djelovanje državnika i političara dolazi iz ekonomske sfere koja je doslovno preuzela državu, našu i njihovu, pa tako pokušaji rješavanja problema kroz državne aparate sami po sebi ne mogu rezultirati nikakvim rješenjem jer su ključne pozicije, primjerice pravosudnog aparata, kupljene. Kada to ne bi bilo tako, naš Ustavni sud bi prelomio tekuću agendu već na pitanju maski.
 • Plan realizacije novog svjetskog poretka preimenovanog u „Veliki reset“ izvor je i sastavni dio programa svih globalnih institucija koje su ga malo-pomalo spuštale kroz državne mreže sve do lokalne zajednice podmazujući ga novcem putem fondova i novčanih poticaja te ogromnom količinom naive jer ideja jest bila omogućiti ljudima da si iskopaju vlastiti grob. Novca imaju u izobilju jer ga sami stvaraju i usmjeravaju prema ostvarenju njihovih ciljeva. Kada bi raspodjela novca bila moralna, i iznos potrošen samo u prvih 12 mjeseci u SAD-u na „rat protiv virusa“ bio iskorišten za rješavanje globalnog pitanja gladi, niti jedan jedini čovjek u svijetu ne bi umro od gladi narednih 585 godina. Baš je glad taj posljednja poluga s kojom će sistem ucijeniti sve nas koji još imamo kruh na stolu. Agenda za 21. stoljeće, održivi razvoj, zelena revolucija, pametni gradovi i sela itd. pripremali su teren za prelazak na novi tip društva, ovog puta kontroliranog putem digitalnih valuta, potvrda tj. certifikata, pretvarajući čovjeka u hodajuću dionicu bez prava glasa. Time postaje jasno da se od globalnih institucija koje su velikim dijelom formirane od nedemokratski izabranih pojedinaca ne može tražiti kompromisno rješenje, niti njih zanimaju pregovori o ljudskim pravima i slobodama naprosto jer im to nije dio plana za čiju su implementaciju plaćeni.
 • Pročelnici ili gradonačelnici koji prihvaćaju bilo koju neznanstvenu tezu u podlozi juriša na ljudska prava time zapravo govore jedino da su spremni na kompromis koristeći naše slobode i živote kao žetone. Isto vrijedi i za saborske zastupnike koji više vole svoje samodopadne retoričke igrokaze nego njihov stvarni sadržaj i posljedice za narod kojeg navodno zastupaju. Unutar naših državnih institucija trenutno postoji samo jedna jedina pozicija s koje je moguće promptno i adekvatno odgovoriti na vapaje iz svih slojeva društva, a to je pozicija predsjednika države. Nažalost, izgleda da čovjek na toj poziciji igra istu zavodljivu ulogu kakvu je tijekom svog petogodišnjeg mandata odigrao bivši američki predsjednik Trump. Slučajno, čak se i retorički približio zapadnjačkom stilu, dok se Hrvatima umjesto psihološke operacije kodnog naziva „Q“ (inače nastalog prema izvornom predlošku boljševičke „Operacije Povjerenje“) koja umrtvljuje aktivizam, nude njene hrvatske referendumske izvedenice. „Operacija Povjerenje“ nije spasila ruski narod, niti je „Q“ spasio američki narod, pa tako niti referendum neće spasiti Hrvate. Takva je hrvatska politička realnost.
 • Političkog otpora zločinu protiv čovječanstva dakle NEMA jer se svakom državniku koji predstavlja realnu prijetnju agendi prvo nudi mito, ako odbije mito biva ucijenjen, ako ne poklekne sustiže ga neočekivani zastoj srca. U prilog takvom modusu operandi protiv individualnog i konkretnog političkog otpora kakvog su primjerice pokazali predsjednici afričkih država (Burundi, Tanzanija…) jesu njihove iznenadne smrti. Iz navedenog bi trebalo biti jasno da nikakav otpor baziran na vertikalnom, teokratskom modelu neće polučiti rezultat, bez obzira je li formiran na strani pozicije, opozicije ili civilnog društva.
 • Prihvativši globalističku ideologiju, sfera institucionalne religije kompromitirana je do nezamislive razine. Prihvativši maske koje nemaju nikakvo znanstveno uporište, prihvativši i promovirajući inokulaciju koja za sobom ostavlja trag smrti, pristajući na cijeli niz neznanstvenih i nelogičnih postupaka, institucionalna religija zapravo je stvorila veliku priliku vjernicima pogledati u pravo lice današnjih duhovno-moralnih vertikala, pri čemu se komentar ne ograničava na neku konkretnu religiju jer je trend prihvaćen na najvišoj razini kod svih.
 • Tijekom hospitalizacija u posljednje nepune dvije godine velika većina smrtnih slučajeva ljudi koji su od ranije imali barem jedan ili više komorbiditeta, rezultat su globalno nametnutih protokola liječenja, a kako bi rezultati istog bili sakriveni, autopsije se ne provode. Medicinski radnici su prema naputku postali legalni provoditelji nasilne eutanazije bez informiranog pristanka za kojeg su uskraćeni tijekom školovanja koje ih je pretvorilo u automate i zamračilo njihovu svijest i savjest lažnim dogmama poput teorije klica. Nije realno očekivati da će doktori u većini priznati što rade niti da će istupiti iz kulta, tako nešto značilo bi totalni raspad njihove ličnosti, stoga scijentistički fanatizam neće biti zaustavljen u bolničkim hodnicima i ordinacijama, baš kao što neće biti zaustavljen niti u saborskim klupama, referendumima ili u banci.

Što bismo trebali raditi?

 • Prvo bismo trebali sami sa sobom riješiti glavnu kognitivnu disonancu koja glasi: „Kako je moguće da moja država, moja crkva, moj učitelj, moja policija, moji liječnici itd. rade protiv mene, a trebali mi me štiti i paziti na moja prava, fizičko i duševno zdravlje?“ Kada odgovor bude jasan kao dan dovoljnom broju ljudi, možemo krenuti u svijet bez okova i balasta. Tek tada možemo formirati manje grupe prijatelja koji još uvijek imaju mentalni kapacitet za prerađivanje niza premisa u konkluzije, a to je preduvjet za multidisciplinarnu sintezu, za stvaranje realnih i konstruktivnih rješenja. Iz manjih grupa će se formirati sve veće i veće sinkrono djelujuće grupe koje se neće raspadati jer u svojim temeljima neće imati šupljikavost laži.
 • Trebali bi prihvatiti činjenicu da postoje interesne grupe čiji je moralni sustav kompromitiran do najviše mjere zbog čega provode nečovječnu agendu. Imenovani ili bezimeni pojedinci iza globalno sinkroniziranog korona plana i pokušaja prelaska na novi društveni ustroj s totalnom kontrolom nad svim aspektima života čovječanstva, su pokeraškim rječnikom „all in“. Kada bi barem ovo do sada izneseno postalo jasno većem broju ljudi, bilo bi lako prokazati blef i srušiti cijelu agendu. Tada bismo i znali s kime popuniti ministarstva i ostale državne organe koji su u svakom slučaju potrebni za održavanje reda jer stvaranja nekog novog na moralu utemeljenog društva nije moguće preko noći.
 • Trebali bi se educirati i shvatiti da fantomski virus ne može biti uzrok bolesti, da testiranje bilo koje vrste nema nikakvog znanstvenog uporišta te da je u konačnici cijela virologija zapravo lažna, a služi kao temelj za rušenje civilizacije. Čak i bez ijednog znanstvenog objašnjenja, puko čitanje novinskih naslova uz korištenje zdravog razuma i logike dovodi do iste spoznaje. Niti bolest nastaje kako virolozi misle, niti se šire kako epidemiolozi tvrde, a posebice se ne tretira kako to mehanički rade medicinari. Da su svi oni u pravu, u posljednjih 100-ak godina ne bismo imali streloviti porast broja bolesti od kojih ljudi umiru, unatoč navodno sve modernijem i produktivnijem zdravstvenom sustavu. Kada današnja virologija i epidemiologija i dobar dio medicine potone u parafin, imat ćemo priliku prodrijeti dublje u uzroke i smisao bolesti te omogućiti prikladno liječenje prirodnim pripravcima kao što su to uspješni radili naši preci tisućama godina prije pojave alopatske medicine.
 • Trebali bi shvatiti da je današnje društvo izgrađeno na temeljima i vrijednostima koje razne interesne skupine pokušavaju srušiti kroz infiltraciju i izvrtanje sustava vrijednosti ne bi li postavili temelje novog društva koje će izgraditi prema njihovim poimanjima sloboda i biti čovjeka, a protivnom svemu što smo do sada živjeli i baštinili, protivno svemu što mi kao ljudi osjećamo da bismo trebali biti. Na staro normalno povratka nema, a novo bi trebalo biti izgrađeno u skladu s našim elementarnim vrijednostima, a ne nekim kompjuterskim modelom.
 • Trebali bi svima koje poznajemo neumoljivo objašnjavati da se u svijetu vodi rat protiv čovjeka na svim razinama te da je izlaz u demistificiranju laži i dogmu jer je samo pitanje vremena kada će nametnute mjere i tehno-zakoni pokucati na svačija vrata. Ukoliko će netko moći probiti do potrebnog razumijevanja realnosti i prihvatiti dužnost koja prirodno slijedi, stvorit će se dodatni prostor za djelovanje koje neće biti iz nužnosti već iz svjesnog razumijevanja.
 • Trebali bi odustati od traženja vođa i spasitelja i povezati se na elementarnoj ljudskoj razini putem vrijednosti koje svaki od nas ima. Okosnica povezivanja mora biti sloboda u svakom pogledu. Kada to doista napravimo, kada sloboda zaživi u našim srcima i kada shvatimo proporcije laži koje su nas cijelo vrijeme držale pod vodom, bit će dovoljno napisati objavu ili poruku prijateljima „Nađemo se sutra u podne pod satom“ koja će se „viralno“ proširiti svim mrežama, kanalima i grupama, a centre gradova će ispuniti stotine tisuće ljudi, bez vođe ili poglavnika, bez mesija i lažnih proroka, bez glazbe i mažoretkinja, bez kruha i igara. Tada to NEĆE biti prosvjed već okupljanje svjesnih i u slobodi povezanih pojedinaca, s moralnom i mentalnom snagom potrebnom za izgradnju novog društva po mjeri razuma. Kada se to dogodi, možete biti sigurni da su stvoreni preduvjeti da se napravi nešto doista konkretno, bez agresije i bez nasilja.

Umjesto zaključka, trebamo biti svjesni da ukoliko propustimo vremenski okvir za miran otpor, agresija će biti sve veća i veća, a to će izazivati i sve agresivnije odgovore čovječanstva suočenog s bezizlaznom situacijom. Takav scenarij treba izbjeći pod svaku cijenu, a najbolji početak je u riječima RAZUMIJEM što se događa i NE PRISTAJEM.

Svidio vam se članak i
pitate se što možete napraviti?
PODIJELITE ga s PRIJATELJIMA

VAŽNA PORUKA ZA LOGIČARE

Vrijeme uvjeravanja prolazi. One koji ne shvaćaju što se događa, treba ignorirati i ne gubiti vrijeme na njih. Poštene, empatične i logične osobe se trebaju okupiti, bez obzira na osobna uvjerenja i svjetonazore. Osim raskrinkavanja, dolazi vrijeme djelovanja brojnim i legalnim sredstvima u gospodarstvu, zdravlju, autonomiji… U protivnom, sve će nas porobiti.

Pitate se što učiniti nakon čitanja ovog teksta? Jednostavno, šaljite i dijelite tekst poštenim, empatičnim i logičnim osobama. Informirajte bližnje o postojanju portala Logično. Priključite nam se na našem Telegram kanalu tako što ćete kliknuti na Vijesti.  Od danas možete komunicirati i pisati nam u Telegram grupi Zajednica. Budimo složni, mudri i jaki.


Posjetite naš novi video kanal na platformi Odysee i obvezno se registrirajte, kao i najveću arhivu alternativnih video snimaka Jubitu.

*Stavovi izneseni u kolumnama su osobni stavovi autora i ne odražavaju nužno stav redakcije portala Logicno.com

Pretplati se
Obavijest
guest
190 Komentara
najstariji
najnoviji najviše ocjenjeniji
Inline Feedbacks
View all comments
Galileo

Preživjeti neće nitko.
Jedini izbor je kako odživjeti svoje.
A tome odlučuje svatko sam za sebe.

Cassia

Odličan članak, potpisujem 👍👍

Dragan

Vaše Pitanje u naslovu!! Kako?? Vrlo jednostavno!! Skinuti im Glave sa ramena!!! Znamo Tko su .. Znamo Gdje su!! To je odgovor.. Dosta je bilo!!

ledeno doba

jučer sam rekao ovdje, bojkotirajte poznate njemačke čokolade Ritter Sport (kojih ima i u hrvatskim trgovinama i cijeloj regiji) jer na omotima specijalne serije, reklamiraju cjepljenje evo koje još firme i poznati brendovi reklamiraju cjepljenje: pod ovim linkom ih je navedeno puno, navešću ovdje samo one poznatije, koji su prisutni… Pročitaj više »

ledeno doba

he, he, he, ajmo ovčice na stalno bockanje

BIt će i 4. doza cjepanja

Dr. Urlich Weigeldt, – predsjednik udruženja njemačkih obiteljskih (kućnih) liječnika izjavio na državnoj Tv ZDF-u:

“Mi računamo sa time, da će u ljeto, najkasnije na jesen, biti nužno četvrto cjepljenje.”

ttps://corona-blog.net/2021/12/11/das-ist-sie-die-4-corona-impfung-angekuendigt-fuer-sommer-und-herbst/

Primat

kakiti ili piskiti, pitanje je sad… problem je sto nisi siguran u samog sebe, a zelis biti potpuno siguran u druge. nije jos, niti izbliza, dovoljno tesko. u vatri se poznaju junaci. jos nitko bitan nije pao pod presijom drzavnih terora (osim onih koje je aparatus likvidirao), pali su, zasada,… Pročitaj više »

tihobl

Ko o cemu vi o kurtoni. Kod mene U BL ona jako nisko kotira u razgovorima i razmisljanima. Cak je i u dnevniku medju zadnjim temama ispred sporta. Ovde se narod bavi: poskupljenjima, hladnocom (meteorologijom uopste), gradonacelnikovim najnovijim snimcima, dodikovim prepucavanjima sa visokim prestavnikom, gdje za novu godinu, koje su… Pročitaj više »

Tomica

Ovaj clanak je pun pogodak problem vezan za kovid 19.Nastanak kovida,Problem koji pravi ikako uspjesno se oduprjeti se i pobjediti.

Vuk

Odi spati

Armagedon

Svaka sloboda se u krvi rađala, od povijesti do danas ali i u budućnosti.
Znači, jasno nam je što nas čeka.

Max

Oni među kojim sam se rodio su sta Čudpvišta kao i korina diktatori ako umrem spasit ću se. Ali otpor je tu za BAKU

ledeno doba

prije skoro godinu dana, uoči Božića, spomenuo sam onu pjesmu Johna Lennona, snimljenu 70-ih godina, koja se sada i svake godine u ovo vrijeme vrti po radio stanicama i posvuda kao “božićna pjesma”. iako ustvari prvotno nije bila zamišljena kao Božićna pjesma, već ju je Lennon napravio kao mirovnu pjesmu protiv… Pročitaj više »

ledeno doba

ne samo kao preživjeti, već i pobjediti , ja hoću pobjedu i to sa 5:1 a glavni uvjet za to, za svakog pojedinca je: ne bojati se pokazati im zube zato uvijek kažem ovdje kada se i na ovom portalu objavljuju horor vijesti iz australije i drugih država o ovome i… Pročitaj više »

Cigeb

Kako otkvaciti ljude sa tih Q kanala kada ih redovito prati i vaša novinarka koju velika većina smatra velikim borcem za istinu,a ona tu istinu traži i na takvim mjestima kao redovan pratitelj

aha

Ne znam da li je do cijepiva ili neceg drugoga,ali ja svoje prijatelje (ne zelim reci bivše,jer još to jesu)ne prepoznajem. Nekima od njih,uz blagoslov drzave,banka sve pouzimala,djeca im otisla trbuhom za kruhom,gaze ih cijeli radni vijek uskračivanjem svih mogucih i nemogućih prava,lazu ima vec 25 godina. Oko svega toga… Pročitaj više »

hiber

Što sad ovo znači? Zar ne čekamo Marka da izađe? Ja mislio da ce da nas zaštiti kad izađe? Inace ne postoji nešto kao organizirani građanski otpor i nije da on slabi. To je privid, čak ni Plenković nije toliko naivan. To bi značilo da su MUP i Božinović u… Pročitaj više »

Zagten

Sve sto kazete je tocno ali nerealno. Cijeli ovaj sustv u kojem zivimo dizajniran je od onog koji mrzi covjeka, bijeg ljudi u gradove, pretvaranje u robove sistema, otimanje djece od roditelja i janicarenje po debil….ma, poticanje generacijskih sukoba, rusenje obiteljskih autoriteta, seksualne slobode, materijalizam, feminizacija…sve je to metodom kuhane… Pročitaj više »

žžžscz3455ffggjzcbnm

autor vam je sve objasnio.ne trebaju vam vođe.svi svake subote za početak u 15h kod konja.još je rano za ozbiljne prosvjede jer narod nije gladan.sad slavimo a u siječnju apokalipsa počinje.

antikonformist

Treba se služiti metodama neprijatelja. Prvo kažu da nešto neće učiniti, a onda to učine. Sve dosad su bile obične laži i svaku svoju riječ su pogazili. Prema tome, treba postupiti slično i uputiti (ne)jasne poruke svim političkim marionetama i provoditeljima agende (mediji, medicinska struka itd.) kao i njihovim nalogodavcima:… Pročitaj više »

Vanja

Trebali bi sve stvari postaviti suprotno od važećih i prihvaćenih.Sve kontra od onoga što nam govore,a tiče se poretka i sistema.To nije lako.

Poznavalac prilika

Evo ovako na brzinu i ukratko što smatram najvažnijim činjenicama koje bismo svi trebali znati u vezi cjepiva. Do sada nismo vidjeli nijedan dokaz da je virus SARS-CoV-2 igdje izoliran. Štoviše, u virusologiji ne postoji čak ni jasna i jednoznačna definicija što znači “izolirati virus”. Također nije pronađen nijedan znanstveni… Pročitaj više »

Poznavalac prilika

PCR test koji se uzima za zlatno pravilo prilikom utvrđivanja obolijevanja od bolesti “Covid-19” nije i ne može biti dijagnostički alat i daje ovisno o broju iteracija veliki broj lažno pozitivnih rezultata. Segmenti navodnog virusnog genoma koje PCR test traži nisu izuzeti sa samog virusa nego su kreirani “in silico”… Pročitaj više »

Itd

Za one koji vjeruju u najcrnije scenarije ili zele slobodu a ne da im se vrati dio starih “igracka” je najbolje maknut se iz grada na selo.Mislim manja sela. Neki ce kazati doci ce po tebe. Ako i dode do toga u sto nevjerujem onda se zna do kud smo… Pročitaj više »

nepoželjni

Niti bolest nastaje kako virolozi misle, niti se šire kako epidemiolozi tvrde, a posebice se ne tretira kako to mehanički rade medicinari. Da su svi oni u pravu, u posljednjih 100-ak godina ne bismo imali streloviti porast broja bolesti od kojih ljudi umiru, unatoč navodno sve modernijem i produktivnijem zdravstvenom… Pročitaj više »

Toxic_Zombie

Ma buraz, ova milenijska prevara nije tak ni loša kad gledaš, jer ostat će samo inteligentni ljudi na planetu,kak mi, necjepljeni,tj.neotrovani i nesterilizirani od Soroš cjepiva

NEdam rame

Prof. dr. sc. Valerije Vrček – (2) “Cjepivo: da ili ne?”

youtube.com/watch?v=RFucGZTEiO0&list=TLPQMTIxMjIwMjEGk68gJrxInw&index=6

Karma

Masonska gamad i naredba od sotone se sprovodi. Nema diskusije na TV i radiju na temu, samo urlanje jedne strane. Moze li neko garantirati da cjepljeni nece imati posljedice? Moze li netko reci da garantira i snosi pravne posljedice jer vas je nagovarao da primite tekucinu X u krvotok? Zasto… Pročitaj više »

Griffo

RAZUMIJEM što se događa NE PRISTAJEM E sad kad smo to riješili moram pitati nešto što mi iskreno nije jasno. Ako ovaj virus ne postoji (ne želim uopće ulaziti u teorije da niti jedan virus ne postoji, da ne padnem preko ruba Zemlje), od čega smo neki dan ja i… Pročitaj više »

Sardelino

Javila se struka iz Južne Afrike. Nema bojazni od omikrona. Za posljedicu ima samo blagu prehladu uz povremeno šmrcanje i kašljucanje. Javila se struka iz Izraela. Nema straha od omikrona ako ste primili 3 doze Fajzera. Fajzerove 3 doze su vam odlična zaštita od omikrona i najteže što možete očekivati… Pročitaj više »

Marijo

Ne slažem se sa ovim u članku da se može bez nasilja i može nas izaći i milion na ulicu, ali nećemo dobiti ništa s time. Nažalost, nažalost i nažalost kad odlučimo vratiti bogom dana, stečena ljudska prava i slobode, morati će se biti spremno proliti krv. Nažalost će vjerovatno… Pročitaj više »

Karma

U pitomoj skandinaviji americki im dileri vec mjesaju 4. dozu. Bozicni fajzer ugodjaj. Suze radosnice…. Be beeeee beeeeee

Otpornik

Jedno pitanje za raspravu. Kina sa 1,35 milijardi ima 30-80 zaraženih dnevno već više od godinu dana i niti jednog umrlog. Europa (geografski) ima cca 700 milijuna i ima trenutno dnevno oko 350 tisuća dnevno. Indija sa 1,3 milijarde također ima zanemariv broj u odnosu na Europu. Tko je tu… Pročitaj više »

Zoe

Bogata dokona elita uziva da se igra, sa virusima.., otrovima..klimatskim promjenama koje uzrokuju isti ti sa svojom tehnologijom koju glew cuda nisu oni izmislili nego covjek koji radi za novac , e sad je na red dosao i covjek kako se poigrati sa njim da bude polurobot polucovjek i ujedno… Pročitaj više »

Azbest

11 doza u 2 godine, tko to uopće može preživjeti?

žžžscz3455ffggjzcbnm

u brazilu hakeri napali centralnu bazu podataka i s*ebali kompletno bazu sa podatcima o cjepljenima

Emiliano Zapata

Jos jedan clanak koji sve dobro opise pa na kraju poziva na mirno rjesenje kao i Q,referendumostovci i njima slicni. Svi zaboravlaju ono kljucno a to je da svi koji rade za ovaj truli sistem imaju obitelji i da ce s vremenom svi oni prije ili kasnije primiti pravu dozu… Pročitaj više »

gostgost

Da li ste primijetili lavinu videa u vezi referenduma koji se posljednja 3 dana objavljuju na YT-, a u 90% slučajeva dolaze od strane Pixsell agencije koja je zajedničkom vlasništvu 24Sata i Večernjeg Lista?! Agencija ima ekskluzivno pravo izvještavanja iz Bruxella (sklopljeno sa MVP RH-a) i vlasnici su skoro pa… Pročitaj više »

3%er

Proguglajte što Dr. Mattias Desmet ima pametnog za reći i sve će vam biti mnogo bistrije – i govna u kojima plivamo trenutno i kako se iz njih uspješno izvući. Ne zaboravite pritom MISLITI GLOBALNO, A DJELOVATI LOKALNO – svatko u svome kvartu, dijelu grada. šireći istinu. Primjer djelovanja može… Pročitaj više »

slobodan

čak i u najboljim namjerama, borbe, otpora… nigdje se neće doći. jer cijela filozofija i organizacija otpora posljedično, počivaju na pogrešnim premisama. i pelcovani i nepelcovani, i marksisti i muhamedanci i kapitalisti i komunisti… vjeruju da su bacili, paraziti… uzroci bolesti — ne, primarni uzrok bolesti jeste fizičko–duševno–duhovno stanje čovjekovo:… Pročitaj više »

Ime

Clanak je dobar i pravilno sumira plandemijske lazi, mada svako ima svoje vidjenje izlaza ili “izlaza” iz labirinta tunela ludila u koji je covjecanstvo uslo… Kada bi recimo trecina svjetske populacije bila svjesna pravilno sumiranih fakata u ovom tekstu i drzala do istine i slobode Bogom im dane, prevara ne… Pročitaj više »

Jadranka S.

Nesuradnja jedino je rijesenje (zivjeti svaki trenutak savjesno/odgovorno/intuitivno prirodno vodeni iz dubine svoje duse).
Budenjem pojedinaca ( upoznavajuci sebe), budni pojedinci KREIRAJU/STVARAJU NOVI SVIJET U MIRU I BLAGOSTANJU ZA DIJECU SVIJETA/BUDUCNOST.

Bond cigarete Bond

Kako preživjeti?
Vrlo lako, otiđite u prirudu i uzgajajte nešto. Ja sam to uradio prije korone i sad me boli kuki za sve. Moja jajca, moje mlijeko i meso.

Aspano

Proces otpora i borbe će trajati godinama a njen pravi početak biće kada se uđe u fazu pojačane represije,terora i masovnog tamničenja neistomišljenika.Tek kada oponenti ove prevare izađu iz faze konformizma i budu prinuđeni da brane svoje gole živote i živote bližnjih tek tada nastaje prava bitka.Iz iskustva nekih ranijih… Pročitaj više »

apa khabar

cijenim dobru volju autora ali evo kolliko je korisnika društvenh mreža tu? ja da se sa nekim dogovaram preko fakebook-a? nema šansone.

nnNeznanje

„Kako je moguće da moja država, moja crkva, moj učitelj, moja policija, moji liječnici itd. rade protiv mene, a trebali mi me štiti i paziti na moja prava, fizičko i duševno zdravlje?“ Možda si duševno obolio pa vidiš iskrivljenu stvarnost Arjhimede?!?

ledeno doba

ovo je Ernst Stavro Blofeld (Donald Pleasance), psihopatski zloćko iz starog filma o james bondu “Živiš samo dva puta”.. Zloćko koji je htio zavladati svijetom. Ali on je bio izmišljen filmski lik i njegovi planovi za vladavinu svijetom su bili fiktivni. Klaus Schwab, brat blizanac E. S. Blofelda, (gore lijevo… Pročitaj više »

Flipi

Stoji u textu da se nerade autopsie. Pa bin zamolio ako nekog zanima da procita izvjesce sa 2. Pathologie Konferenzam 04. 12. 2021 um 17:00 Uhr in Berlin.Nie dobro😠

ledeno doba

ali pogledajte gatesa na ovoj gornjoj slici.. ama baš na svakoj slici izgleda kao zelembać… pogledajte te mnoge bore na licu… u 65-godišnjaka. čak se vide i na ovoj slici, koja je nešto manja i malo razvodnjenija jakom svjetlošću, a tek kako se to vidi na onim ranijim većim slikama,… Pročitaj više »

ISTRAZITE DEMOCID

LOGICNO: ISTRAZITE DEMOCID TEST TIRANIJOM. U RH se dnevno testiraju deseci tisuća ljudi. Može li itko u zemlji opovrgnuti istraživanja da testovi na antigen sadrže nanočestice zlata i kemikalije opasne po zdravlje. Štapići za brze antigen testove i PCR testove za sterilizaciju etilen oksidom (EO) sadrže 50 puta više EO… Pročitaj više »

kovo

Prvo ovako, a onda krenuti dalje…

ttps://www.bitchute.com/video/MBwsNlC5txXy/

Moreno

Sve krivo piše, i ako iden obrazlagat šta i kako komentar će mi bit izbrisan 🙂
Nikidan san na jedan članak napisa komentar od prilike za kvarat dužine teksta članka i odma mi je bija izbrisan 🙂
Altroke zajedništvo 🙂

onaj najglu...Dalton

Cjepite se! Ako ne vjerujete meni, vjerujte stručnjacima, zavapio je Beroš. Krizni stožer – stručnjaci: diplomiranih pravnika – komada 5 diplomiranih ekonomista – komada 2 diplomiranih kriminalista – komada 2 inženjera građevine – komada 2 inženjera prometa – komada 2 fizičara – komada 2 seizmologa – komada 2 agronoma –… Pročitaj više »

onaj najglu...Dalton

”Izgleda da je omikron ”živo cjepivo”, ali naši znanstvenici su još oprezni.” – rekao je Putin. ”Sve ukazuje da je omikron puno blaži od delte, čak i kod starijih pacijenata!” – južnoafrički liječnici. Naši znanstvenici: Trobonjača: Omikron me zabrinjava! Đikić: Prijeti 5. val! Jonjić: Dajte jače mjere! Čičin Šain: Situacija… Pročitaj više »

Moreno

Ovde specijalista objašnjava zašto se nemogu nekome objasnit činjenice koje i rukon more dirat i objašnjava koliko je tribalo vrimena kako bi do toga došlo i kako triba isto toliko vrimena za vraćanje na početne ideološke postavke ako se koristi isti način:
h ttps://www.bitchute.com/video/GMH5tgT0AVud/

čudila se aman ja

…liječnici,a naročiti NEKI, su nam dužni, znaju oni dobro šta, novinari, a naročito NEKI, su nam dužni, znaju oni dobro šta, ravnatelji škola ,a naročito NEKI, su nam dužni, znaju oni dobro šta, dužni su nam, i predužni, a prave se blesavi- što pošten čovjek da uradi s njima -možda… Pročitaj više »

onaj najglu...Dalton

Puno mađioničara, a nigdje magije… Da je na ulasku u bolnicu nisu pitali COVID putovnicu. Žalila se Vesna Nađ iz SDP. A ona se išla pohvalit da je ima… Da nema ništa protiv povratka Trga maršala Tita i da će podržati obavezno cijepljenje protiv korone… Ah da, izrazio je i… Pročitaj više »

ledeno doba

izjava Alemke, koju je prenio portal narod, pocetkom ove godine, u kojoj ona fakticki priznaje, da se radi o eksprerimentu na ljudima “…Markotić je rekla da će stručnjaci i nekoliko godina morati pratiti kako djeluje cjepivo da bi imali cjelovite podatke o njegovoj učinkovitosti. – Vidjet ćemo hoće li titar… Pročitaj više »

Legendarni Grk

Krešimir Mišak o Vedskoj poljoprivredi, koja je još jedan korak dalje od bio-eko poljoprivrede: https://www.youtube.com/watch?v=9TM3HoV17TU Nema oranja, špricanja i zagađivanja zemlje ili plodova – ovako se obaraju rekordi u prinosima. Ovo su nekoliko tisuća godina stara znanja o poljoprivredi, a u emisiji se spominje kako banke, farmacija, proizvođači strojeva i… Pročitaj više »

Jan

Obavezno pogledati detaljno site solari rapport i video planet lockdown

https://tube2.solari.com/videos/catherine-austin-fitts-2nd-full-interview-planet-lockdown/

Ana7

Nikako, tim vise sto se ljudi oko mene ponasaju kao da se nista ne dogada.. O cemu mi pricamo pa ovdje di ja zivim su uveli 2G + za restorane i kafice, sto znaci da samo cijepljeni i preboljeli koji su plus toga jos i testirani (!) smiju ulaziti. Mislila… Pročitaj više »

ledeno doba

ttps://priznajem.hr/novosti/hrvatska/slijedi-val-tuzbi-zbog-cjepiva-odvjetnik-otkrio-ljudima-prije-cijepljenja-nisu-rekli-jednu-vaznu-stvar/171288/

niki

Hitler je ubijao nepoćudne u primitivnim plinskim komorama ciklonom B, današnji Liječnici Mengeleovi slijednici čine to elegantnije golemim količinama kisika pomoću respiratora na koje prisilno priključuju spaljuju pluća i ubijaju bolesnike pod svakodnevmim nadgledanjem Premijera ,njegove klike i uz pohvale brojnih novinara i medija.Da je pravde giljotina bi imala posla.Pulmološke… Pročitaj više »

debela berta

Ova dvojica sigurno neće. Pa i njihovi sledioci.

Ole

Arhimede, udarilo ti sunce u glavu.
Preživjeti je lako, peri se distanca I cjepi se što prije.

Eto i mene

Evo nesto slicno ali opet potpuno razlicito, namjenjeno prvenstveno autoru…
h ttps://2012-transformacijasvijesti.com/kresimir-misak-2/kresimir-misak-kljuc-je-probudeni-pojedinac

Tim Kunić

Najveću ulogu i krivnju za svjesno širenje laži i straha po naruđbi vladajuće kaste imaju novinari. Njihova uloga u zatiranju svake razumske inicjative ili drugog mišljenja, skrivanju i izvrtanju činjenica i brojeva, konstantnom lobiranju za otrovnu iglu, čak i i djeci od pet godina je od krucijalne važnosti za Đavla… Pročitaj više »

Scorpiorex

Danas talijanski mediji uhvatili dokument EU u kome stoji kako kaznjavati ljude da bi se nauciki ” eticki” zivjeti. Apsurd do apsurda,kao industriski uzgoj mesa je najlosija stvar,zato dali dozvolu CH da bude uvoznik i razvrstac krokodilskog i jos dva reptilska mesa za EU. Lici na fake news ali nije,pitrazite… Pročitaj više »

Ilea

Clanak je super i slazem se sa 98% onog sto je receno. Imam komentar na zadnju tocku podnaslova “Sta bismo trebali raditi?”, odustati od trazenja vodja i spasitelja… OK, slazem se i sa tim i sa okupljanjem itd…, ali ima jedno “ali”. Mora postojati program i organizacija koja ce citko… Pročitaj više »

Neven

0dličan članak.
Nažalost dešava se da je jedan mehanizam zaraze 1000 puta prenaglašen. I na njemu se baziraju
1 000 000 veće mjere nego što trebaju.
Sve pod krinkom zaštite od zaraze.
Nešto drugo je u pitanju.
Autor članka je odlično obrazložio stanje.

xyx

Ovaj put nije Hrvatska najveći krivac?Odma mi je lakše.A šta oće reć da ste ove proglasili krivcima ?Oli nije najmonstruoznija Hrvatska ?

sebastian

Zaključak ovog teksta s RAZUMIJEM i NE PRISTAJEM ne čini se izglednim kao niti njegovi mogući nastavci,jer tvorci i upravljači korona krize se apsolutno ne će obazirati na to.Jedina logika koju oni priznaju i poštuju je logika batine.Niti David nije Golijata oborio mirnim otporom već pogotkom kamenom u glavu.Ukoliko netko… Pročitaj više »

Гавран

Kanibalizam je zadnji tabu na kome počiva tradicionalna civilizacija.
U Engleskoj su se pre par godina u mesarama pojavili odresci u obliku ljudske šake. Relativizacija, ismevanje pa rušenje.

Cobanovic

Velika vecina ljudi NECE prezivjeti.

Etz chajim

Elizabeth Kubler Ross je že kar pred nekaj časa razkrila , kdo ni POTROŠNIK in rabi zelo malo ,je radosten po naravi in dela dobro za VSO SKUPNOST. Ljudje ki imajo pravilno ponotranje 5 NARAVNIH ČUSTEV in se izogibajo njenim 5 polom NENARAVNIM ČUSTVOM. Vzgajate svoje otroke tako in kolektivna… Pročitaj više »

Tim Kunić

Jednostavno i jedino djelotvorno, zločinci ne smiju preživjeti ! Zar se neosjećate živim i život dobiva smisao kada smo detektirali neprijatelje ljudskog roda. To nam je poslanje, mi ili oni !

Žare

Odličan tekst. Da bi nivo probuđenosti ljudi došao sa nekih 15% koliko je sada, na 85% otprilike potrebno je min 10-20godina. Da li su ljudi koji žive u ovom trenutku tih 10-15% “probuđenih” spremni da život provedu u “probuđivanju” ostalog dela populacije, ili im je lakše da se utope u… Pročitaj više »

POVEZANE VIJESTI