“Kanada 1984” i besmislena priča o Covidu

Kanada-Covid agenda
32 komentara

U skladu s vojnim psihološkim ratom, riječi i izrazi u Kanadi “1984” su iskvareni i odvojeni od stvarnosti kako bi služili COVID Agendi.

George Orwell opisao je u svom romanu sa slutnjom “1984” kako je Newspeak stvorio dramatično smanjenje količine i kvalitete riječi, s dramatičnim odbacivanjem značenja riječi, s namjeravanim ciljem stvaranja prepreka smislenoj komunikaciji.

Newspeak varijante se sada manifestiraju u Kanadi. Stoga, kada netko izrazi razumnu alternativu besmislenom narativu Establishment COVID-a, on ili ona bivaju maknuti s platformi ili blaćeni, a razumni narativ se šalje u “zaborav” i nepostojanje.

Slično, regulatorna tijela koja su u rukama velikim farmaceutskih kompanija, poput SZO-a i CDC-a, dala su lažna značenja riječima kao što su “pandemija” i “cjepivo” i “prirodni imunitet” s ciljem omogućavanja njihovih lažnih narativa i njihovog plana masovnih injekcija.

Baš kao što je Orwellovo “Ministarstvo ljubavi” mjesto za užasnu torturu i mržnju, tako su se i kanadska ministarstva i institucije predale potpuno suprotnom od svojih namjera. Ministarstvo zdravstva, na primjer, budući da tjera Kanađane da prihvate opasne eksperimentalne injekcije, čak i dok podržava terapeutski nihilizam, sada bi se točnije opisali kao Ministarstvo za loše zdravlje.

Veliko resetiranje, kako su ga nazvali Klaus Schwab i njegovi vršnjaci, prikladnije bi se opisali kao Veliko trovanje kada se zbroji broj “štetnih događaja” uboda, uključujući smrt.

Slično, “opće dobro”, kako ga propovijedaju globalisti i njihove marionete točnije bi se opisali kao “uništenje zajedničkog dobra” budući da su mase indoktrinirane da prakticiraju antisocijalno distanciranje, maskiranje i bezbroj drugih mjera COVID-a koje nameću društvenu segregaciju i aparthejd.

Izmišljeno uništenje ekonomija na globalnoj razini, navodno posljedicu “COVID-a”, Catherine Austin Fitts točnije opisuje kao “ekonomsku piratizaciju”, budući da se golemi tokovi novca prenose vrtoglavom brzinom, iza omotača kaosa i zbrke, s niske razine a srednje dohodovne klase do klasa milijardera.

Konačno, što se tiče “demokracije i slobode”, maskirani i cijepljeni kanadski političari daju sve od sebe kako bi osigurali da te dvije apstrakcije nikada više ne procvjetaju.

Konačni cilj Newspeaka je dovesti i praktičare i publiku u stanje nesvijesti. Canadian Newspeak je baršunasta rukavica koja prikriva totalitarizam nametnut globalistima. U previše slučajeva, Kanađani ostaju nesvjesni stvarne bolesti koja ih obuzima, a to nije COVID ili bilo koja od njegovih varijanti.

Autor: Mark Taliano
AgendacjepivoCovidGeorge OrwellkanadaKanada 1984vakcina
Pretplatiti se
Obavijesti o
32 Komentari
Najstariji
Najnoviji Najviše komentiran
Inline povratne informacije
Pogledaj sve komentare
nonwo
2 godine prije

h ttps://www.youtube.com/watch?v=b08Hi3kBpSs
Senator Ron Johnson-kako je fauci izmislio covid…

h ttps://www.redvoicemedia.com/2021/12/fauci-patent-vaxxed-induced-aids-biotech-analyst-hiv-glycoprotein-120-contained-in-vaxx/
Kako je fauci uništio imunitet cijepljenima..

Pa dokle?

Itd
2 godine prije

Evo bas citam i bas se poklapa sa onim Swis kapsulama za samoubojstvo.

h ttps://www.henrymakow.com/2021/12/atalli-genocide-1981.html?_ga=2.57567658.1028414066.1639136148-1386260376.1638255036

Pa Jacob Rothschild intervju da otrijezni one koji jos misle da je ovo slucajnost .

h ttps://www.henrymakow.com/2021/12/jacob-rothschild-lifts-the-veil.html?_ga=2.157573306.1028414066.1639136148-1386260376.1638255036

Kažun
2 godine prije

Nigdje nisam mogao nabaviti “Protokol” u HR 🙁

JureB
2 godine prije

Ma to nije istina nista sta pises vec duze vremena.

Oni nama zele dobro oni se bore za nas, mislim sa strane siromastvo i losa situacija u svijetu cim oni nas procijepe “ispitanim pelcovima” onda ce krneuti da rjesavaju siromastvo u svijetu.
A dotad se bore za nasu djecu uzimaju nam ih ubijaju itd, al to je sve za nase dobro oni najbolje znaju.

P.S. Svaka cast pratim od svih komentatora tebe i jos par njih.
Samo naprijed i jednostavno da svi kazemo NE u svakodnevnim situacijama davno bi ovo zavrsilo.

Pozdrav iz Zagreba 💪💪💪

Kažun
2 godine prije

Operation Extermination–the Plan to Decimate the Human Immune System with a Lab-Generated Pathogen,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,
h ttps://www.unz.com/mwhitney/operation-extermination-the-plan-to-decimate-the-human-immune-system-with-a-lab-generated-pathogen/

Kažun
2 godine prije

“Immuno-…erosion” h
ttps://www.youtube.com/watch?v=bKFT4Rve9Zg -Što se dešava u Izraelu???
Skidajte dok je dostupno !!!

Legendarni Grk
2 godine prije

Da, više puta sam postavio taj link na nekoliko ranijih članaka – za svaki slučaj sam skinuo na disk svih 19 epizoda.
Onaj tko je to preveo je napravio pravi posao.
Zadnje tri epizode su o korona cirkusu, kako je sve počelo prevarom u Italiji, kada su početkom 2019. potrovali starije ljude “cjepivom protiv gripe” uz trovanje midazolam + morfij u prevelikim dozama – tako su proizveli prvi fiktivni val korone od tih umrlih staraca u domovima prosjeka 80 godina.
Postojanje korona virusa nije nikada službeno dokazano, zato što bolest i smrt šire oni koji su se cijepili – oni su super-širitelji tih otrova.

Kažun
2 godine prije

Sweden & Germany: No Deaths In Children Due To COVIDZH
ZERO-HEDGE……odmakni.

Rudar
2 godine prije

Ja ne vidim nikakav pad nikakve Kabale, vi vidite?
Ja ne vidim da je Fauci uhapšem, vi vidite ?
Prije ću vidjeti kako hapse Alexa Jonesa i Davida Ickea nego gore spomenuto.

Primat
2 godine prije

Svi “zakoni” pisani “ljudskom rukom” perverzija su, sama po sebi, jer pojmove i sintagme, od kojih je sacinjena definira sila.
Tko odredjuje znacenje pojmovima, – vlada svijetom.

Željko
2 godine prije

Kada se sjetim prije 3,5 godina i moga maštanja da se ide u Kanadu zbog dobrih uvjeta života, sin ” nije imao kila ” što bi u Bosni rekli da upiše Arhitekturu u ZG i onda njegova, a i suprugina, želja da se stan proda u Zaprešiću i da idemo u BiH i da počnemo ” novi ” život, prvenstveno da studira Arhitekturu u SA! Sada sam sretan jer su mi sin i supruga bili vizionari!!

Max
2 godine prije

Da Tak

Vesna Šipuš
2 godine prije

Danas je u 10 sati prije podne umro moj prijatelj od posljedica cijepljenja. Bolovao je od srčane bolesti, obolio je u ratu od PTSP-a, pa je morao na pregled u bolnicu koja je pratila njegovo stanje. Nije smio primiti cjepivo, znali su to, ipak je primio 3 doze cjepiva, jer su mu rekli da ga inače ne mogu liječiti. Od prvog cjepiva bilo mu je loše, zatvorio se u kuću, malo izlazio. Drugo cjepivo dobio je na ponovnom pregledu, treće ga je dotuklo. Toliko o cijepljenju.

© 2023 – Portal Logično

POVEZANE VIJESTI