Kineski grad nudi novčane nagrade u potrazi za porijeklom epidemije

Covid porijeklo
35 komentara

Grad na sjeveroistoku Kine daje veliku novčanu nagradu za bilo koju informaciju koja pomaže da se uđe u trag porijeklu njegovog najnovijeg izbijanja Covida-19, objavljujući „narodni rat“ virusu nakon što je došlo do stotina novih infekcija.

Grad Heihe, daleko na sjeveroistoku Kine, duž granice sa Rusijom, rekao je da će dati 100.000 juana (15.642 dolara) lokalnim stanovnicima koji pruže „važne tragove“ o porijeklu nedavne epidemije Delta varijante, što je dovelo do oko 240 slučajeva od ponedjeljka, prenose kineski državni mediji.

„Nadamo se da bi šira javnost mogla aktivno da sarađuje u praćenju virusa i obezbjedi tragove istrazi“, rekli su gradski zvaničnici u saopštenju od ponedjeljka, dodajući da je „neophodno voditi narodni rat za prevenciju i kontrolu epidemije“.

Vlada Heihea je takođe pozvala stanovnike da prijave „druge sumnjive tragove koji mogu biti povezani sa širenjem virusa“, ​​uključujući ilegalni lov, prekogranični ribolov i krijumčarenje, dok je zaprijetila kaznom za „one koji namjerno prikrivaju ili odbijaju da daju istinite podatke i informacije“.

Pored provincije Heilongjiang, koja obuhvata Heihe, nove epidemije su takođe primjećene u Henanu, Pekingu, Gansuu i Hebeiju posljednjih nedjelja, što je navelo lokalne i pokrajinske vlade da intenziviraju praćenje kontakata i nametnu nova ograničenja u skladu sa opštom kineskom politikom nulti Covid-19.  U centralnoj provinciji Henan, zvaničnici su ove nedjelje obećali da će obuzdati i iskorijeniti novo rasplamsavanje do 15. novembra, pri čemu je sekretar stranke Lu Jangšeng pozvao na „nadgledanje i upravljanje“ svih dolaznih posjetilaca i „strogu politiku Covid-19 u školama“, između ostalih mjera.

CovidkinaPandemija
Pretplatiti se
Obavijesti o
35 Komentari
Najstariji
Najnoviji Najviše komentiran
Inline povratne informacije
Pogledaj sve komentare
Davor
2 godine prije

Neka slijede trag Hazara i sigurno će ih dovesti do klana Rockefeller i njihovih poslušnika… Evo jedan dio članka s portala Novi Svjetski Poredak koji je objavljen 2016 godine ,a točano prikazuje stanje današnjice. Članak govori o Davidu Rockefelleru i njegovim ulaganjima u eugeniku i industriju cijepiva i nekim izjavama pokojnika koji nagovještava jednu pravu svjetsku krizu i uspostavu NWO i Svjetske Vlade. Evo tri citata Davida Rockefellera koje vjerojatno niste pročitali a iz kojih je posve jasno da teorija zavjere oko ove obitelji nije samo teorija već puno više od toga! “Zahvalni smo Washington Postu, New York Timesu, Time Magazinu i drugim velikim publikacijama čiji su direktori prisustvovali našim sastancima i poštovali svoja obećanja o diskreciji gotovo 40 godina …… Bez njihove šutnje bilo bi nemoguće razviti naš plan za svijet, da smo bili izloženi svjetlima javnosti tijekom tih godina.No, svijet je sofisticiraniji i spreman je marširati prema svjetskoj vladi zahvaljujući… Čitaj više »

davor
2 godine prije

U SAD-u među prethodnom administracijom će ih naći. Eco Health Alliance kao frontmeni svakako, zbog ugovora sa Pentagonom, pa onda Trump i Bolton, općenito antikineska politika odobrena u američkom kongresu.

Tim Kunić
2 godine prije

Wuhan, zajednički Američko – Kineski laboratorij.

tihobl
2 godine prije

Dobar im fazon da pod pricom o koroni obracunaju se sa svercom, ribokradicama i lovokradicama. I korona moze biti korisna, ako je drzava pametno upotrijebi (a gledajuci stope kineskog rasta kinezi znaju sta rade).

Rusi su razvili novi dron sposoban da otrkiva ljude u gustim sumama. Jednostavno nemaju dovoljno sumara, lovocuvara i policajaca da zaustave ilegalnu sjecu drveta i sverc u Kinu (sjeca i nje problem vec sto izazovu pozar da pobrise tragove). Ovo rjesenje je daleko skuplje od kineskog (potrosice para na potkazivanje koliko vrijedi jedan dobar auto).

2 godine prije

“Vlada Heihea je takođe pozvala stanovnike da prijave „druge sumnjive tragove koji mogu biti povezani sa širenjem virusa“, ​​uključujući ilegalni lov, prekogranični ribolov i krijumčarenje”

Heheheeeeeeee… PREKOGRANIČNI RIBOLOV!?!
Nadgledanje populacije može da ima negativnih posledica ali definitivno ima i pozitivnih. Ono što vlada Heihea između redova poručuje je da je reč o subverziji i obzirom na merama prevencije i nadzoru populacije moguće je naći “izvođače”. Još samo malo “motivisati” stanovništvo i… kreće lov čak i na potencijalne strane agente.

Kreiranje jednoumlja je negativna strana ali će postati fanatici koje ni slučajno ne želite da se okrenu protiv vas.

HighHopes
2 godine prije

Grozno, biti će bolesnih ljudi koji će prijavljivati druge (pa čak i lažno, bez dokaza) u nadi za novčanu nagradu.
Eh, možda bi mi bilo lakše da nisam čitala 1984. G. Orwella…a možda i griješim, vražja distopija!

ledeno doba
2 godine prije

yebavanje u zdrav mozak od strane okultne crvene kineske kabale kvazi komunista (da pukneš od smijeha)… pajdaši Rokefelera i one originalne ciokabale iz SAD-a, zajednički su organizirali ovu plandemiju i zajednički planiraju i veliki reset.. prve naznake tog reseta i najcrnje fašističke distopije imamo već odavno u Kini– gdje su u zadnjih godinu i pol više puta zatvarali nekoliko milijunskih gradova, zbog pišljivih desetak slučajeva navodnog kovida i gdje, nitko ne može ni prdnuti, bez raznoraznih digitalnih kontrola i putovnjača, ausvajsa i QR kodova i koje čega drugoga… kineska glavna ustanova za sprečavanje zaraznih bolesti CCDC na čelu sa doktorom Gao Fuom, sudjelovala je i na onom Gejtsovom Event 201- vježbi pandemije korone, u listopadu 2019., u new yorku, kao i na svim ostalim sličnim skupovima zapadne kabale. gle čuda CCDC ima isti naziv na engleskom, i istu kraticu, kao i pajdaški američki CDC samo sa još jednim dodatnim C(=… Čitaj više »

Max
2 godine prije

Šest korona trazi autora

ignorstik
2 godine prije

a sta ako je to mamac hinjski da namame one koji nesto znaju i onda ih ucutkaju???

© 2023 – Portal Logično

POVEZANE VIJESTI