Komšiću i Bećiroviću idite u Palestinu i provodite proaktivnu vanjsku politiku BiH

Komšić i Bećirović - Palestina
153 komentara

Nakon jučerašnjeg članka Željko Komšić zaziva smrt Rusije – Pozivamo ga da uzvikne “Za dom spremni” na portalu Logično, oglasili su mediji i izjavili da Komšić i Bećirović, posjetom Ukrajini vode proaktivnu vansku politiku BiH.

Što kažu mediji u BiH glede njihove posjete Ukrajini

Predsjedavajući Predsjedništva BiH Željko Komšić i član Predsjedništva BiH Denis Bećirović boravili su u posjeti glavnom gradu Ukrajine gdje su se sastali sa predsjednikom Ukrajine Volodimirom Zelenskim, premijerom Denisom Šmihalom i predsjedavajućim Parlamenta Ruslanom Stefančukom.

Na posjetu političkih lidera Bosne i Hercegovine čekalo se dugo, ali je konačno odlazak Komšića i Bećirovića u Kijev pozicionirao Bosnu i Hercegovinu kao jednu od zemalja koja nedvosmisleno daje podršku Ukrajini dok se ona nalazi pod agresijom. Ovu činjenicu ne mogu promijeniti bilo kakve izjave političara iz Republike Srpske u kojima se tvrdi da se radi o posjedi “kabinetskog tipa” i da Komšić i Bećirović ne predstavljaju Bosnu i Hercegovinu.“, piše portal Klix.

To ipak nema veze s realnošću. Ova dvojica trećerazrednih političara ne mogu predstavljati Bosnu i Hercegovinu, jer njihova uloga je poslušnička. Ne smiju prdnut dok ima Amerikanci ne odobre, a ovim činom se pozicioniraju za sljedeće izbore tj. mrvičare.

Da su otišli u Moskvu i podržali Rusiju, isto bismo o njima pisali. Poslušnik je poslušnik, radio on za Washington, Moskvu ili Brisel.

Bošnjaci, Hrvati i Srbi su mali narodi koji sebi ne mogu dozvoliti slične političke akrobacije koje ih mogu puno koštati. Ne samo financijski, nego mogu ugroziti živote građana Bosne i Hercegovine.

Ako ipak Komšić i Bećirović žele voditi proaktivnu vanjsku politiku, predlažemo im odlazak u Palestinu gdje će osuditi agresiju na palestinski narod kojeg protjeruju iz kuća i pale im masline. E onda će imati priliku biti na naslovnoj stranici portala Logično uz afirmativni članak.

Samo zamislite što bi svijet rekao da Komšić i Bećirović izjave “Smrt Izraela se mora ubrzati” jer je okupirao palestinsku teritoriju, kao što su izjavili za Rusiju? To je prava teme za komentiranje.

Denis BećirovićIzjavaukrajinaŽeljko Komšić
Pretplatiti se
Obavijesti o
153 Komentari
Najstariji
Najnoviji Najviše komentiran
Inline povratne informacije
Pogledaj sve komentare
Max
8 mjeseci prije

Trećerazredni igrači.

Jomla
8 mjeseci prije

Ćuuuj mediji!
Imaju obraza nazvati se medijima!? To sve govori o njima!
Ne znam za Bećirovića, al’ znam za Komšića: ne vrijedi ni po’ πčke vode! (Riječi moje dobre prijateljice)

MladenSt
8 mjeseci prije

“Da su otišli u Moskvu i podržali Rusiju isto bismo o njima pisali “
😃😃😃A o odlasku Dodika u peti misec u Moskvu ni spomena o tome ,pa tad je Dodik branio poziciju Rusije u međunarodnim odnosima i opravdavao agresiju te zemlje na Ukrajinu ustvrdivši kako je Rusija suočena s prijetnjama nacizma i fašizma te se mora braniti .Ups ….Dodik nije BiH političar ,oprostite .😜

Yuxel
8 mjeseci prije

Evropski fašizam u punom obimu na Balkanu.
Nije mi namjera braniti Bećirovićs niti Komšića ali, za razliku od ostalih predstavnika vlasti susjednih zemalja, oni su svoju ljudskost i čivječnost pokazali u proteklom ratu. Dočim , fašističke agresivne politike i teror koji su provodili susjedi nad BiH, vrli komentatori nemaju snage osuditi ali se dobrano busaju da se drže pravde i pravičnosti.
Nema gadnijeg soja od licemjera

Zoro
8 mjeseci prije

agresija, genocid, kako zapadne podguzne muve koriste naširoko riči koje sugerira zapadna propaganda i tajne službe za diskreditaciju oslobodilačkih vojnih snaga slobodnog svijeta a da se malo počmu koristiti te riči prema onima zbog kojih su i izmišljenje, zapadnim imperijalistima i osvajačima svake vrste, genocid autohtonih naroda na dva kontinenta od strane anglosaksonaca na trećem od njihovih zapadnoevropskih sljedbenika, zadnjih 30 godina mahnitaju po svijetu pucaju i ubijaju pljačkaju gdje stignu, zapadnjak (elita) je kapitalista imperijalista po rođenju, uvijek na strani zla i zločina, ko ih podržava nije vrijedan spomena, Slaveni koji su simpatizeri zapada su otpadnici svoga roda, ne mogu drukčije definirati simpatije za osvajače, dozvoljavam i da su samo glupi i pod utjecajem propagande, šta se tiče oslobodilačkih pokreta na čelu sa državama Briksa odnosno njihovim vojnim snagama i ostalim oslobodilačkim pokretima i vojnim snagama takozvanog trećeg svita, a ja bih ih nazvao žrtvama imperijalizma i moralnim jedrom… Čitaj više »

Miko
8 mjeseci prije

Di će oni u Izrael, a nemogu ni do Pala sami doć, izgubili bi se bez vođe puta 🙂

Brahman
8 mjeseci prije

Kurve išle u Ukrajinu na kurve. 😂

Perun
8 mjeseci prije

Komšić i Bećirović ne predstavljaju Bosnu i Hercegovinu…..drmoguz i mrdoguz otisli na koncert kod klaviriste …dabogda vas kukom iz Miljacke izvlačili…..P.S…ove budale mogu ugroziti živote građana Bosne i Hercegovine i cijelog regiona ….

8 mjeseci prije

Mediji koji su u rukama zapadnih ambasada, isto kao što su željko i denis , plaćenici u rukama zapadnih ambasada..
I tako se umjetno stvara iluzija , iluzija koju nam žele nametnuti kao našu stvarnost što im ne smijemo dozvoliti..

Realista
8 mjeseci prije

Sve politicare svijeta treba ukinuti. Cemu oni sluze, zasto su nam uopste potrebni? Ako bi svijet ostao bez politicara mjesec dana, sta bi se dogodilo, da li bi svijet propao ili prodisao?

Dervo
8 mjeseci prije

Ova dvojica bi hladno potpisala gasenje energetskog sektora u BiH i pristali na elektrane pogonom na baterije punjene iz EU, ako bi tako rekli iz EU i USA, da je ispravno, isplativo i green. To su nevidjeni tokmaci, sluge i to bez da traze ikakvu naknadu. Oni bi to i dzabe samo da ih se gladi po glavi i hvali kako su super

Mat
8 mjeseci prije

Prvo da vidimo koju Bosnu I Hercegovinu ova dvojica predstavljaju,Suverenu,Nezavisnu i Neutralnu ili Smitovu okupacionu.

Mrdomir
8 mjeseci prije

Ne treba zaboraviti Golansku visoravan koju su Izraelski okupatori oteli Siriji i anektirali je. Ukradena 60ih, anektirana 80ih. UN ne prizna aneksiju, ni jedna država, osim, naravno, USA.

To je, u stvari, bilo otvaranje pandorine kutije, a ne Kosova republjik, jer ako može Izrael da izvrši nasilnu promjenu granica, ukrade i anektira komad susjedne države, onda mogu i ostali.

Mrdomir
8 mjeseci prije

Ne smiju prdnut dok ima Amerikanci ne odobre…
————–

A i kad im odobre, miševi nisu sigurni da nije neka navlakuša. Komad smrdljivog sira u klopci.

Bruno
8 mjeseci prije

Pade dron u Zagreb 50 m od studentskog doma. Stigao iz ukrajine. NATO ga nije vidio iako nije stelt. Predsjednik vlade šuti ko žensko spolovilo. Bili visoki političar Komšijić i u slučaju da je pao na dom išao ko Yelenog. Bi. Uguzbenik uvijek ostaje uguzbenik.

Janko
8 mjeseci prije

Dvojica političkih i ljudski bijednika otišli u posetu još većoj bjedi.Jedina korist im je što su zaradili dnevnice.

Mustafa
8 mjeseci prije

Propane duse, cuj idu da podrzavaju nacisticki rezim. Smece

Sardelino
8 mjeseci prije

BiH nije sastavljena iz dva entiteta.BiH je primljena u UN kao međunarodna priznata država ali su Dejtonskim sporazumom sa svrhom prekida rata na njenom teritoriju ustanovljena dva entiteta. Oba ta indetiteta jesu BiH. Dakle “Republika srpska” je BiH. I tu nema ništa nejasno. Milanović i njegov pajdaš Dodik samo nastavljaju politiku svojih prethodnika koja vodi razgradnji BiH.Ono što nisu uspjeli ratom žele to postići u miru djelom svoje razbijačke politike. Jer ako je Juga propala onda mora propasti i BiH, koja je juga u malom. Zvuči poznato. Što se tiče rata u Ukrajini, Rusija je postupila ispravno. A izvor podrške koju daje Dodiku u rušenju BiH nalaze se u pragmatičkim razlozima. Koji su takvi,da ih danas ima a sutra nema. Izjava Komšića je pogrešna i zbog nje bi trebao dati izvinjenje. Komšić neće nikada pozdravljati “za dom spremni”. Veća je vjerojatnost da će to učini Dodik, iz pragmatičnih razloga, jer… Čitaj više »

BordoDNK
8 mjeseci prije

Sejdo, pijani mrmot i marioneta riđobradog zelenog tvora, lažni socijaldemokrata i Hrvat, vodi proaktivnu politiku isključivo s konjakom. ☺

kosovar
8 mjeseci prije

Na portalu Logično, oglasili su srpski mediji i izjavili da Komšić i Bećirović, posjetom Ukrajini vode proaktivnu vansku politiku i da su susta suprotnost od srpskog clana predsjenistva koji gleda da odcjepi rs od BiH. hahahah pa naravno srbi pisu ali dzaba pisu kao i vi ruska propaganda . Srpska posla gehnocidasi sta treba reci dalje, vodje genocidasha trunu po zatvorima ili trunu u grobovima .

Schwarze Hunderte
8 mjeseci prije

Ne kanim ih opravdavati uopće no iz regije , jedini , koji nemaju takovo ponašanje su Slovenci i onaj Eddie Rama iz Albanije te Milanović … Ostalo – SVI …. Pušik**ci u većoj ili manjoj mjeri … 🤮

MrKamenjarac
8 mjeseci prije

….BRISELSKI WC PAPIR;DUPELIZCI…..

Karma
8 mjeseci prije

Moraju poljubiti rukicu kabale za sendvic

nastran
8 mjeseci prije

dajte maknite te govnare..nisu vrijedni komentara

vrlodrag
8 mjeseci prije

Neznam samo koga ova pijanica Sejdo Bajramović Komšić predstavlja. Nas Hrvate sigurno ne, vjerojatno SDA stranku muslimanskog bratstva koja je pod pokroviteljstvom Britanije.

NECIJEPLJENI PUTINOV OBOZAVALAC
8 mjeseci prije

sejdo pjano i phenis jaro, dva brata uboga, ghuze jedan drugoga,,,,…………..

Hogar
8 mjeseci prije

Priguz i podguz hazara. Klosari

Гавран
8 mjeseci prije

van teme

HAVAJI:
2400 DJECE JE ŽIVO SPALJENO.
Šumski požar na Havajima mogao je odnijeti živote 2.400 lokalne djece. Zašto američki mediji šute o tragediji velikih razmjera u državi i koliki je pravi broj žrtava prirodnih katastrofa?

Tek sada, dijelovi informacija o katastrofi na Mauiju počinju prodirati u zvanične američke medije. Poznato je da je požar izbio zbog oborenih dalekovoda. Međutim, nadležni su uvjeravali mještane Lahaine da će požar biti brzo suzdržan, pa su mještani bez straha krenuli na posao, a djeca su ostala kod kuće, jer su škole i vrtići zatvoreni. 

U Lahaini je bilo tri hiljade školaraca. A danas se samo njih 400 vratilo u školu, 200 je prešlo na učenje na daljinu. Ne zna se sudbina 2.400 djece, a kamoli odraslih

toncibalonci
8 mjeseci prije

Potrebno je naglasiti i napomeniti da su Komsica i Becirovica birali i instalirari MUSLIMANI, odnosno vecinski narod u BiH.Srbi i Hrvati s tom dvojicom sirotana nemaju nista.

Perun
8 mjeseci prije

Komšiću i Bećiroviću (drmoguzu i mrdoguzu ) idite u LIBIJU i provodite proaktivnu vanjsku politiku B i H ……Spasite Saifa Gadafija i njegovu sestru i pomozite Libiji ..budite korisni za B I H zajednicu iz koje kradete pare lazno se predstavljajuci …P.S..za vas je Rudnik i trnokop ,ćumur ćete kopat po BiH ako tako ,,aktivno” skidate gaće pred zapadnim ,,gazdama” i svirate k..urcu sa zelenskim po Usrajini…

© 2023 – Portal Logično

POVEZANE VIJESTI