fbpx

Korona odlazi, Greta dolazi – “Naša kuća gori” – “šokantan” video o globalnom zagrijavanju

Greta Thunbert - obraćanje

Udruga švedske aktivistice Grete Thunberg proslavila je 22. travnja Dan planeta Zemlje snažnom reklamom pod nazivom Naša kuća gori, koristeći poznatu izjavu Jacquesa Chiraca iz 2002. godine, kako bi skrenula pozornost na problem globalnog zagrijavanja.

Udruga Greta Thunberg objavila je 22. travnja videozapis kako bi skrenula pozornost na globalno zagrijavanje na 50. obljetnicu Dana planeta Zemlje. Naslov pod nazivom Naša kuća gori oglas prikazuje obiteljsko rano jutro u zapaljenoj kući.

Roditelji i djeca ustaju, doručkuju dok zidovi, pod i predmeti gore. Nakon toga roditelji pripremaju djecu za školu i ljubazno i ​​smireno ih pozdravljaju s kućom u pozadini koja je već gotovo u potpunosti u plamenu. Tada se roditelji vraćaju u svoju kuću kao da se ništa nije dogodilo.

2002. godine bivši predsjednik Jacques Chirac otvorio je svoj govor na samitu o Zemlji u Johannesburgu rečenicom, koju je iskoristila švedska aktivistkinja, “Naša kuća gori, a mi gledamo drugdje”, također da ukaže na ravnodušnost čovječanstva pred ekološkim problemima.

Poruku upućenu stanovništvu i svjetskim liderima ima za cilj da im pomognu u ovom trenutku koronavirusne krize.

“Želim pružiti svu svoju ljubav i podršku onima koji pate tijekom ovog teškog vremena i svima koji rade, kako bismo bili sigurni. Nalazimo se u krizi i ne možemo je riješiti bez da je tretiramo kako treba. Moramo zaboraviti svoje razlike, surađivati ​​i slušati znanstvenike i stručnjake pod hitno”, rekla je na svom Twitter računu.

Greta Thunberg vjerojatno nagovještava izlaz iz  koronakrize i priprema nas na novu seriju “iskrenih savjeta” kako bismo spasili naš Planet.

 

Sviđa vam se portal Logično?
LAJKAJTE NAŠU STRANICU

(samo jednom, ako kliknete drugi put, Facebook će smatrati da nas ne volite)
Pretplati se
Obavijest
guest
Zaštitite svoje ime u komentarima... REGISTRACIJA
54 Komentara
najstariji
najnoviji najviše ocjenjeniji
Inline Feedbacks
View all comments
Potpuffer
Gost
Potpuffer
11 mjeseci prije

Ona može da mi liže i puši dupe istom vremenom!!!!

MatijaVZHR
Gost
MatijaVZHR
11 mjeseci prije
Reply to  Potpuffer

To je ružan komentar. Ona je tek retardirano dijete tupavih i neodgovornih roditelja koje se zloupotrebljava od istih degenerika koji nam prodaju korona bajku. I sestra joj ima psihičkih poremećaja – pa kakvi su to roditelji???? Neoliberalni.

Josip Komerički
Gost
Josip Komerički
11 mjeseci prije
Reply to  Potpuffer

Idem se kladit da ti to sam sebi radiš svaki dan!

Potpuffer
Gost
Potpuffer
11 mjeseci prije

Nema veze i dalje bih je karao i u dupe i u pizdu!

crodaemon1
Gost
crodaemon1
11 mjeseci prije

Sporo to gori

Alex
Gost
Alex
11 mjeseci prije

Božemeoprosti, kakve bljutave gov*arije…ako je i od bolesne Grete, previše je.
Ovaj video bi mogao koristit i bez uputstva…za povraćanje…😝😝😝

Nole
Gost
Nole
11 mjeseci prije
Reply to  Alex

“Želim pružiti svu svoju ljubav i podršku onima koji vole globalno zatopljenje i CO2, kako bismo bili zdravi i sretni. Nalazimo se u malom ledenom dobu koje nas kažnjava ledom hladnoćom i bolestima zato trebamo svi skupa surađivati da se ne smrznemo i razbolimo nego da se veselimo zelenjem, zdravljem i toplijem planetu.”

Alex
Gost
Alex
11 mjeseci prije
Reply to  Nole

Ovako ćemo : svatko tko misli nešto pozitivno učinit za planet, odreć se auta, robe toliko dajednu nosiš, drugu pereš…na ruke, naravno, osim ako nisi spojen na solarne kloektore…Na gram jefeš, na gram se*eš, isto i pijenje, da što manje fekalija ide u okoliš, ništa od plastike…ima još, ali za početak…
Inače tako smo živjeli pred možda 80 god.

Zvrk
Gost
Zvrk
11 mjeseci prije

Nova kletva.
Dabogda ti Greta došla na vrata.

comment image

Stock
Gost
Stock
11 mjeseci prije
Reply to  Zvrk

Zvrk
Da li bi nas (me) mogao nauciti kako se se postavljaju slike na komentare.
Volio bih napisati jedan poduzi komentar na Corona temu i iskustva iz Svedske, ali ne zelim pisati suhoparni post.
Volio bi postaviti par dijagrama i potkrijepiti cinjenicama, ali ne znam postaviti slike.
Mozes li biti toliko ljubazan i objasniti kako si ovu garibicu prikacio ovdje da bulji u nas?

Hrvoje
Gost
Hrvoje
11 mjeseci prije
Reply to  Zvrk

Taman da mi popuši!

Mikojan
Gost
Mikojan
11 mjeseci prije

Uredništvo, molim bez slika strave, skoro sam pao sa stolice kad me ovo pogledalo !!
I neka gori kuća, kad izgori sa njom će i svi virusi, baterije i babe i žabe !
Zapravo, problem je davanje tom deirštu milimetar medijskog prostora, gasi to !

Istrazuj
Gost
Istrazuj
11 mjeseci prije

Djevojcica ima ocito velikih psihickih problema…
Upravo kao takva, odlicna je za Kontrolni sistem – da bi projicirao svohe “humanitarne” (lazne) vizije, na zaglupljenu masu.
To je od prilike kao kad se “predsjednik drzave” obraca (zaglupljenom) narodu preko tv.
U stvarnosti, Kontrolni sistem ima detaljan plan, koji se sprovodi kroz tvrdu piramidu moci – odozgo prema dole.
To dakle ide operativno od tzv “premijera i vlade”, pa preko “demokratskih institucija” i uz policijsku prisilu – sve do dna.
Dakle, do onih manje vise zaglupljenih “gradjana” koji i onako – ne dobiju nikad ono sto im je “predsjednik” obecavao, a jos manje ono sto su oni sebi zamislili nakon njegovog govora….
Ova djevojcica je nesto kao “zeleni predsjednik svijeta”…. Idiotizirani ljudi (medju njima cak neki moji poznanici) smatraju da je njena prica za “ljudsko dobro”….
Otreznjenje, kod nekih nastopa sa policijskim kordonima, i obaveznim valcinisanjem ili sl…
(Neki nikad ne dodju do pameti, cak i kad im dijete oboli od autizma nakon primljene vakcine….talibani “nauke”)….

Poslije Gretice – za ocekivati je Izvrsnu vlast – da sprovede nakane Kontrolnog sistema.
Kontrolni sistem= par najbogatijih familija na Svijetu.

Vice
Gost
Vice
11 mjeseci prije

Sramota je da ljevičari, antifa tj. soroševi teroristi koriste autistično dijete koje jedva sklapa rečenice za svoje perfidne ciljeve. Uzgred budi rečeno njena oba roditelja su ekstreni ljevičari koji jako dobro žive od prodavanja magle. Nema tu nikakve brige za planat zemlju njih zanima samo novac i ne biraju sredstva. I onda nam pune glavu kako je fašizam največe zlo. Fašizam je za njih kamilica.
Greta idi u školu ostavi se gluposti. I da naravno pozdravi soroša.

Lucija
Gost
Lucija
11 mjeseci prije
Reply to  Vice

Vice
Nisu ni ona ni roditelji ni ljevičari ni desničari nego glumci koji zarađuju. To je sve. Koji Soros. Po nju je došla Rothschildova jahta. To je isti projekt kao ele. auti.
Važnije: uzimanje nameta od poreznih obveznika.

Hamer
Gost
Hamer
11 mjeseci prije

Bit če njima globalno zatopljenje kada uđemo u period solarnog minimuma .

Milko
Gost
Milko
11 mjeseci prije

Za Udruge i Ovakve nema mjesta u NWO

Lucija
Gost
Lucija
11 mjeseci prije
Reply to  Milko

Milko

Upravo to je – nwo.

Ana
Gost
Ana
11 mjeseci prije

Jaooooj, kad covjek pogleda neke govore , neke fotografije, neke kampanje, pozeli da i globalno, i lokalno zagrijavanje, i poplave atomski ratovi sto vise uznapreduju, da ne bi riskirao da prezivi…

Nekoime
Gost
Nekoime
11 mjeseci prije

Ova je gora od Corone.

Grampian
Gost
Grampian
11 mjeseci prije
Reply to  Nekoime

Dosadna je Bogu i narodu. Tko ju još ozbiljno shvaća?

Rusofil
Gost
Rusofil
11 mjeseci prije

Nije naglasila koje znanstvenike. Kako sada stvari stoje, ima najmanje 3 tabora sa suprotnim stavovima i izvorima financiranja.

mislim
Gost
mislim
11 mjeseci prije

neču da se falim.
ali ću da se pofalim.
jesam vam govorio.

Niko bitan
Gost
Niko bitan
11 mjeseci prije

Evo jos malo o koroni Varijanta 1. – Možda je Amerika napala Kinu kao pritisak u sklopu ekonomskih pregovora koji su bili u toku. Ovo su verovatno radili i prethodnih godina međutim došlo je do greške u koracima i ove godine se virus proširio i na ostatak sveta. Varijanta 2. – Možda je Amerika napala Kinu, međutim prethodnih godina ste mogli da primetite da svake 2-3 godine u Kini se pojavi neki novi virus: te ptičiji, pa svinjski, pa SARS, pa MERS… Ovo je svakako čudno ali sam siguran da kineski oficiri za biološki rat ovo pratili pažljivije od mene. Shvatili su šta amerikanci rade i pripremili kontra-napad. Kada je Amerika udarila ponovo, oni su izveli kontranapad tako da ne izgleda kao kontra već da izgleda kao da se nisu snašli. Jednostavno trebalo im je par dana duže da utvrde šta je u pitanju i nisu zatvorili granice. Dakle, skriveni kontra-napad. U obe varijante ovo bi moglo da objasni zašto je zapad napravio takvu medijsku pompu i potpuno zaustavio svoju ekonomiju – jer znaju da nije običan grip. Proba pred pravi udar Međutim postoji i još gori scenario. A to je da je ovo ustvari samo proba pred glavni udar.… Pročitaj više »

istrazuj
Gost
istrazuj
11 mjeseci prije
Reply to  Niko bitan

niko… Kolega, nije to nikakva paranoja… Naprosto, postavljate neke rubne uslove ove situacije i trazit odgovor. Evo recimo povodom izjave tog monaha: ”sve ovo proba pred dolazak antihrista” … on se samo poziva na Biblijski tekst iz Otkrivenja (Otkrovenje Jovanovo) 13:15-18 : “… I dano joj je udahnuti život kipu Zvijeri te kip Zvijeri progovori i poubija sve koji se god ne klanjaju kipu Zvijeri. Ona postiže da se svima – malima i velikima, bogatima i ubogima, slobodnjacima i robovima – udari žig na desnicu ili na čelo, i da nitko ne mogne kupovati ili prodavati osim onog koji nosi žig s imenom Zvijeri ili s brojem imena njezina. U ovome je mudrost: u koga je uma, nek odgoneta broj Zvijeri. Broj je to jednog čovjeka, a broj mu je – šest stotina šezdeset i šest. …” … Medjutim, ja kad sam neki dan dobio informaciju o Gatesovom patentu – koji se odnosi na buduce cipiranje ljudi! prvo sam se zgranuo… a onda mi nije bilo jasno da li sam u losem Holivudskom horor filmu ili u stvarnbosti! Naime – Gates je (ocito sa cvrstom namjerom) – patentirao tu “blok-chain-tehnologiju -cipovanja-ljudi” sa brojem 060606 ili prakticno = 666! Ne mislim… Pročitaj više »

Dejan
Gost
Dejan
11 mjeseci prije
Reply to  Niko bitan

Dolazak antihrista je tema koja se dosad nije ovde mnogo obradjivala. Pomene se tu i tamo ali nije bilo glasno, više kao neki zloslutni šapat. Mi smo ušli u vreme ostvarenja planova o kojima se do sad samo pričalo i nešto malo u najavi radilo. Ali je pandemijom pokrenuto sve. Mi idemo ka totalitarizmu. Čipovanje i žig na ljudima su neophodni eliti i oni idu ka tome. Ako je žig spreman onda je spreman i antihrist. Čeka se incident koji će dovesti do rušenja Al Aksa džamije i početak gradnje trećeg solomonovog hrama. Sve je spremno za gradnju već godinama unazad. I kada se hram sagradi ustoličiće se sin pogibli a čovečanstvo će dočekati najteža vremena.

istrazuj
Gost
istrazuj
11 mjeseci prije
Reply to  Dejan

Dejan, “… Čeka se incident koji će dovesti do rušenja Al Aksa džamije i početak gradnje trećeg solomonovog hrama…” . Mozda… Mene zbunjuje sto ova kabala ocito pokusava uskladiti dogadjaje sa Novozavjetnom knjigom… Dakle (navodno) nezidovskom knjigom, premda i to je po meni upitno – jer u Otrkivenju – na nekoliko mjesta se prozivaju “Židovi koji to nisu – nego su sinagoga Sotonina”! Naravno, ova “prorocanstva” su od prilike kao i ona astralna putovanja tvog ortaka. Svako ih moze tumaciti kako zeli. Evo – ja tumacim recimo ovo da ovi danasnji Židovi – u mnogome nisu pravi Židovi, nego Hazari, koji su preuzeli judaizam navodno u 8 vijeku…. Mahom se doseljavaju iz SSSR nakon 1948 i stvaranja tzv Izraela – parama hazarskog lihvara Rotschilda… Pravi Židovi – oni sto su se borili kao vojska JHVa – oni bi morali biti – crni (ili braon ko Egipcani)! Dakle, nejvjerovatnije su danas to oni Etiopljani koji upraznjavaju judaizam. Ovi bijelci – prakticno mahom dolaze iz Hazarskog kaganata – i 100% nemaju veze sa tim Židovima iz Torah. … E sad, ko ce ga znati… Vjerovatno satanisti imaju neke njihove knjige, ali misljenja sam da svako “mesijanstvo” (a zidovska sekta jeste bukvalno bazirana… Pročitaj više »

Histrion
Gost
Histrion
11 mjeseci prije
Reply to  istrazuj

Momak s YouTube kanala “Neznanje je gore od smrti” smatra da su originalni Židovi – crne rase. Vrlo zanimljivo…

stojko
Gost
stojko
11 mjeseci prije
Reply to  Dejan

I još da hrvati popuše papi!

Mucke
Gost
Mucke
11 mjeseci prije
Reply to  Niko bitan

Tvoja prica o 5G je puna rupa,za razliku od one D.Ickea.Neoborivo je da se mreza 5G montira diljem Europe ono leva leva pod okriljem noci i “pandemije”,neoborivo je da Muskovi sateliti lete u jatima po nebu i da ih je vecina vec primjetila,neoborivo je da Musk i Silicon Valley saradjuju sa kinezima na ovome mimo legalno izabrane vlasti u SAD,neoborivo je da Gates zeli razviti cjepivo i preko vlasti u drugim drzavama nametnuti ga svima kao zakonski imperativ,cime se javno hvali u intervjuima kao sto je razvidno iz brojeva(zarazeni-mrtvi) i neoborivo da je u debeloj vecini svijeta ova gripa,zapravo gripica totalno podbacila(u smislu smrtonosnosti) i da se nesto dogadja samo izmedju velikih igraca (zasad samo galama)a sto to tocno ne zna nitko.Zaglusujuca je jedino tisina koja dolazi iz Rusije.

bauštelac
Gost
bauštelac
11 mjeseci prije

exploited

057
Gost
057
11 mjeseci prije

Kakav bolesnik moraš bit, koja vrsta monstruma da iz bolnice za djecu s mentalnim poremečajima izvučeš jednog i daš mu da slobodno govori te uvažavaš njegovu “stručnost”. To su napravili s Gretom. Ona je, nažalost, jedno mentalno bolesno dijete

Bosanac
Gost
Bosanac
11 mjeseci prije
Reply to  057

Pa njihova poruka je jasna: ‘Mi mentalno bolesnu, vladamo vama ostalima i j#bemo vas redovno u zdrav mozak (one kojima ga jos nismo sprzili)’

Faust
Gost
Faust
11 mjeseci prije

Već neko vrijeme pitao sam se gdje je nestalo derište zloćudnog pogleda.

mars
Gost
mars
11 mjeseci prije

“Korona odlazi, Greta dolazi”! Hej, vratite nam koronu!

Pipistrellavi
Gost
Pipistrellavi
11 mjeseci prije

Postoje mladi ljudi koji čine neke konkretne stvari za okoliš od ove male vrištavice kao što je onaj dečko što čisti oceane od plastike i slično, ali njega jedva da ima po medijima jer iza njega ne stoji propagandna mašinerija. Ti privilegirani, razmaženi klinci moraju dati neki uzvišeni smisao svojem ispraznom postojanju, pa nakon odgledanja jednog videa na yotubeu postaju svijesni da se životinje actually ubijaju za hranu te postaju gorljivi vegani, al samo kojih mjesec dana, dok si ne nađu novu zanimaciju. Ovoj maloj je netko napunio glavu svim i svačim i vjerujem da ona samu sebe smatra Izabranom da nas prosvijetli i spasi cijeli planet, tak uz sve njene dijagnoze, rekla bih da ima i teški oblik narcoidnosti.

Zivim u Svedskoj
Gost
Zivim u Svedskoj
11 mjeseci prije

Mala drska,bezobrazna,neobrazovana umisljena kao svaki Sveda.Ko vas ne zna skupo bih vas platio.Daleko vam lepa kuca od svih

Umpah Pah
Gost
Umpah Pah
11 mjeseci prije

I ?

gore :
I sa upičnikom .

jezevakucica
Gost
jezevakucica
11 mjeseci prije
Reply to  Umpah Pah

Umpy,
Jesi li ti znao da i u Švedskoj propuh zna udariti u desno oko.Ili lijevo ?

Viktor
Gost
Viktor
11 mjeseci prije

Ma gadna ko lopov ,a glupa do bola.

MelisMarsa
Gost
MelisMarsa
11 mjeseci prije

Ma o čemu ova laprda? Ne sporim da se klima nije promijenila ali … A ledeno doba i nestanak dinosaura? U to vrijeme nije postojala ljudska vrsta.

politicki nekorektan
Gost
politicki nekorektan
11 mjeseci prije

…viri joj virus iz ociju..

Hrvoje
Gost
Hrvoje
11 mjeseci prije

Viri joj kurac!

Hattori Hanzo
Gost
Hattori Hanzo
11 mjeseci prije

Ako Greta ima lozinku od svog Twitter racuna stavljam glavu na panj.

sobravia
Gost
sobravia
11 mjeseci prije

Ja ovu malu više očima vidjeti ne mogu. Blago rečeno.

Bez brnjice
Gost
Bez brnjice
11 mjeseci prije

Ova Greta služi kao dokaz da nam mogu raditi što hoće, pokazuju nam da smo nemoćni. To je kad za predsjednika vlade Srbima postave Hrvaticu lezbijku.

Bosanac
Gost
Bosanac
11 mjeseci prije

Najbolje se pravit da ne postoji……onda ce i nestat sa pozornice mala Gretica

Max
Member
Max
11 mjeseci prije

Mislim da stupidni video uradci ne podižu ekološku svijest. Jer bi u suprotnom producenti američkih B filmova bili najveći ekolozi.

ivan
Gost
ivan
11 mjeseci prije

greta dodji da me povuces za ovaj moj pravoslavni 😀

Popo
Gost
Popo
11 mjeseci prije

Na ovoj fotki izgleda ko nadrogirani hipik

jura
Gost
jura
11 mjeseci prije

steplje malu opasno

Klofutz
Gost
Klofutz
11 mjeseci prije

Ona ima pogled ne vno labilne osibe…ludacki….

Džugašvili
Gost
Džugašvili
11 mjeseci prije

Ono kad si u sukobu 13-godišnje klinke i naftnih kompanija na strani naftnih kompanija. Jer “misliš svojom glavom”.

Tim Kunić
Gost
Tim Kunić
2 mjeseci prije

Da sam proizvođač kurtona stavio bi joj sliku na ambalažu.

POVEZANE VIJESTI

Izbornik