fbpx

Kristijan i Nikola, tata i sin hrabrost! Dokle će kaznena djela egzistirati kao da su zakonita? Ili jesu!

Nikola - Krapinske Toplice

Nakon poziva gospodina Kristijana, oca malog Nikole, dana 6. rujna 2021. iz Krapinskih  objavili smo članak  9. rujna 2021. u kojemu smo se pozabavili samo jednom školom, njenim ravnateljem Samsonom Štiboharom. Policijom iz PU Krapinsko zagorske županije kao i načelnikom PP Zabok, nadležnom uredovati po pozivu ravnatelja škole iz Krapinskih Toplica.

Zlostavljanje ravnatelja se nastavlja, tko će zločince zaustaviti?

A što se to sve izdogađalo u tih prvih tjedan dana pa nastavilo u drugom tjednu najbolje je u svojoj objavi napisao onaj tko zna, profesorica koja se protekle godine  zalaže za istinu i koja razotkriva nepravilnosti u tom obrazovnom sustavu. A zbog svakodnevnog  zanimanja, angažiranja i objava na svom FB doživljava neviđeni medijski linč, a potom i pripremljenog privođenja, hapšenja, što se prije desetak dana saznalo.

Pisala je tako, učiteljica, kako se najradije naziva, Bernarda Jug, profesorica:

Kronologija zbivanja u Krapinskim Toplicama

„U Osnovnoj školi Krapinske Toplice upravo se odvija najveća borba u Republici Hrvatskoj za prava djece u školama da ne nose masku.

Nakon što su mediji neviđenim lažima oblatili roditelje i djecu i nakon što to nastavljaju raditi, red je da čujete što se doista događa.

Osnovnoškolac Nikola, uz podršku roditelja (majke i oca Kristijana, hrvatskoga branitelja), u nastojanju je da ostvari pravo koje ima da u školi bude bez maske.

Cijeli prvi (06.–10.09.2021.) i drugi tjedan nastave (13.–17.09.2021.) brane mu ulazak u školu. Ravnatelj, kao đakon, teolog i stranački čovjek uživa u zlostavljanju Nikole, ignorira dopise, Ustav, zakone, pravilnike, a sve je kulminiralo u petak (10. rujna 2021.) nakon što je dobio ogromnu podršku medija koji su sami kontruirali i pisali nebrojene laži i neistine.

Mediji su simultano napali roditelje koji su se okupili u petak pred školom, no, isto tako i sve roditelje širom Hrvatske koji se bore za to da djeca ne moraju nositi masku. Pisali su o nasilnom upadu u školu, što je obična laž i neistina (ravnatelj nije bio otvoren za razgovor, već je bezobrazno ismijavao roditelje te ignorirao i njih i novinara koji mu je pokušavao postaviti pitanja). Pisali su da je čistačica morala potražiti liječničku pomoć jer je vidjela ljude bez maske. Bio je to jeftini spin koji su ponovili opet u ponedjeljak.

Pisali su da su djeca bila u strahu i plakala, da je bilo naguravanja, vike, ali istina je potpuno drugačija. Mediji su špijunirali Telegram grupe gdje su se istomišljenici okupili kako bi pomogli. Zamislite novinare Indexa da se uključuju u grupe od 200-400 članova na telegramu koji se protive cov-predstavi kako bi pronašli način da ih oblate. Traže bijesni mediji imena pokretača takvih akcija kako bi ih mogli javno prozvati, čitaju stare postove i izvlače mišljenja koja se mogu negativno prikazati, prešućuju sve pozitivne stvari, a potom montiraju članke.

Čovjek koji je za medije snimao događaj potvrdio je da se jako iznenadio kada je vidio sve te tekstove jer je osobno bio tamo i potvrđuje da su to sve neistine. On je proslijedio snimljeni materijal medijima koji su napravili priču koja se nije dogodila. Onda su na temelju te neistinite priče svi ostali veliki mediji pisali neke nove i još neistinitije priče. Ravnatelj Samson Štibohar cinično se smije okupljenima i izgleda kao da uživa u situaciji povećane medijske pažnje te da je voljan surfati taj val slave koliko god će trajati. Vidimo ga i u emisiji „Otvoreno“ u srijedu, 15. rujna 2021., gdje s istomišljenicima napada i vrijeđa zdrav razum.

Nakon medija, sluge farmaceuta počeli su dobivati podršku i od drugih sistemskih igrača pa se javio ministar obrazovanja Fuchs koji bez razgovora s učenikom i roditeljima agresivno traži da se Nikolu oduzme roditeljima. Dakle, bešćutni i agresivni ministar njeguje jednoumlje i preko medija prijeti ocu djeteta, ocu koji je stvarao ovu zemlju da bi ovaj u njoj mogao ministrovati! Nedopustivo!

Ravnatelj škole najavljuje da će plaćati zaštitarsku službu koja će djeci braniti ulazak u školu. To isto potvrđuje i župan pa poslije da je sve proslijeđeno na ministarstvo. Javljaju se lažovi sa raznih strana i osuđuju branitelja koji brani pravo svog djeteta na njegovo vlastito mišljenje i vlastitu prosudbu.

Tako je prošli petak (10. rujna 2021.) nastala situacija da su Nikolu uz pomoć okupljenih roditelja ipak uspjeli smjestiti na nastavu. Tog dana Nikola je proživljavao veliki mobbing i učitelja i vršnjaka iz razreda. U petak Nikoli nije dopušteno ići na zahod kroz svih 6 sati!

Može se slobodno reći da su ga kao taoca držali u razredu. To su radili učitelji bez savjesti i ljudskosti (na vratima je dežurala pedagoginja!) koji su se željeli dodvoriti zlostavljaču – ravnatelju.“

Čovjek čovjeku ima ne samo pravo, nego i dužnost reći da laže onda kada ga u laži uhvati!

Poslušajte razgovor gospodina Kristijana, odvjetnika Mate Knezovića te policajaca i zaštitara u školi koji su upute i pojašnjenja odvjetnika Knezovića . Zapanjujuće je slušati sve navode odvjetnika, sva kaznena djela koja svojim činjenjem čine kako policajci tako i zaštitari, te njihova nezainteresiranost za ništa.

 

Danas je počeo novi, treći tjedan, odlaska u školu malog Nikole. Tata Kristijan imao je želju ispričati viđenje svih događaja. Prenosimo u cijelosti izjavu tate Kristijana:

Da krenem nekako od početka.

Čim je krenuo ovaj cirkus, moram priznati da sam vjerovao u to. Ali to je trajalo nekih 20-tak dana. Počele su mi se gaditi mjere, a kad je krenulo s maskama, osjećao sam se izuzetno poniženo.

Odlazio sam na prosvjede i na jednom od njih upoznao Bernardu koja me svojim energičnim govorom fascinirala.

Pratio sam sve to, slušao znanstvenike koji su upozoravali na štetnost mjera i maski, slušao i pravnike koji su govorili da nema nikakvog pravnog temelja da netko bude sankcioniran ako ne poštuje mjere.

Borio sam se po dućanima sa raskalašenim blagajnicama kojima je najdraže viknuti: “Maaaskaaaaaa” čim bi se na ulazu pojavio.

I tako se ohrabrio znajući da je istina i zakon na našoj strani i to sve objašnjavao Nikoli kojeg lanjsku školsku godinu nisam mogao vidjeti kako stavlja masku na lice na ulazu škole.

To me užasno pogađalo psihički. I te lanjske godine sam rekao ravnatelju da Nikola neće s maskom u školu i on  nam je tad pred noson zatvorio vrata.

Ali za pola sata se Nikola vratio i stavio masku kako bi ušao.

Ja sam mu rekao nek je skine i stavi kad ga opomenu i tako stalno da im ne da mira.

I tako je završila prošla godina i ove godine sam odlučio i rekao onu čuvenu izjavu Zdravka Mamića: “E nećeš razbojniče!”

Na samom početku škole 06. 09. 2021. došao sam sa Nikolom pred školu i na samom ulazu je onako za dobar dan bila čarobna riječ  “maskaaaa” od strane čistačice koja uživa u ulozi lokalnog  šerifa.

Nikola je rekao da on ne nosi masku jer mu smeta. Naravno, ući nije mogao.

Sa praga vrata vidimo u predvorju škole zabrnjičene  učenike i nastavnike koji su se okupili da čuju ravnateljevu uvodnu riječ za početak nove  školske godine.

Čuo sam kroz vrata, jer smo bili vani, kako ravnatelj Samson govori: “Drago mi je vidjeti vaš osmjeh na licu.” A Nikola i ja vani, odbačen, nepoželjan, neupotrebljiv.

Mislim se: “kako on kroz maske vidi taj osmijeh na licu?”

Tad je odsvirala hrvatska himna i ravnatelj je došao da nam objasni kako je pravilo škole da se mora nositi maska.

Ja mu govorim zakone, on meni pravila, provedbeni plan, i tako stalno.

I opet nam je zaključao vrata i Nikola je samnom kao pokisli miš ostao vani.

Tako jadno i ponižavajuće.

Odmah sam javio u telegram grupu događaj i počeli smo dogovarati okupljanje pred školom.

Ista stvar se događala i slijedećih dana. Ravnatelj je stalno zaključavao vrata pred Nikolom i situacija se dizala i zakuhavala.

Još je jedna mama došla  snimiti  i Samson nas je prijavio policiji za neovlašteno snimanje djece, dok se na tom snimku vide samo djeca s leđa koja su slučajno ušla u kadar i to je bilo sve od toga snimanja. Policija je došla i napravila zapisnik.

Sve sam to javljao u grupu i slijedeći dan je doslo  40-tak ljudi kao podrška.

Došli su i mediji, nastala je gungula i upali smo u školu.

Ravnatelja je narod opkolio i bombardirali su ga pitanjima, osudama, prezirima.

Osoblje škole je bilo zatečeno događajem.

Čistačice, spremačice i pedagogica koja kao gestapo hoda i viče na onoga tko samo malo spusti masku.

I tako smo se ja i Nikola bez maski, naravno, ušetali do razreda i on je ušao na nastavu u svoju  učionicu. Kad sam izašao pročitao sam pred narodom svoj govor.

Izlazili su odmah skandalozni naslovi poput: “Horde antimaskera upali u školu”, “Tata antimasker  odbija slati sina u školu”,  itd. Sve je učinjeno da me se ocrni.

Nikola mi je javio da ga na wc ne puštaju jer neće masku na lice.

Narod, koordiniran Bernardom, je poludio na Samsona. Onda su mediji buknuli, digli se na noge svi. Sav državni vrh. Fuchs je došao slijedećih dana da osudi vandalski čin.

Centar za socijalnu skrb nam zakucao na vrata, pa policija. Sve po nama.

A Nikolu nitko nije pitao: “Kako si, jesi li dobro?”

Pravobraniteljica je slijedeći dan stigla, ali ne da brani prava djeteta, već da brani mjere i ukaže na važnost nošenja maske. Župan nam je govorio da ne razumije kako mali ne može staviti masku. Dobio sam prekršajne prijave, odlazili smo na policiju dati izjave……

Socijalne radnice obavile su razgovor s nama, kao eto, mi smo krivi što mali ne ide u školu.

Ne dozvoljavamo mu i nagovaramo ga da ne stavi masku. Pa su nam najavili dolazak u kuću.

Naručili smo odvjetnika da bude s nama kad dođu, da se ovi iz CZSS ne “razmašu”.

I tako je i bilo.

Odvjetnici su (dvoje ih je došlo) bili u početku na našoj strani, pa na kraju bili za njih i iznudili od nas da mali stavi masku, eto, samo na bradu tek toliko da zadovolji formu i uđe u školu.

I tako je mali ušao taj dan, a mediji slavodobitno proglasili pobjedu.

Zatim nam je škola dogovorila termin kod liječnice školske medicine da vidi kako to maska malome smeta i ako dobije izuzeće da onda može bez maske.

Čim smo sutradan došli kod lječnice, odmah nam je pružila već napravljenu uputnicu da mali mora psihijatru. O Boze, sve su montirali, skužio  sam odmah.

Rekao sam joj: “to nama ne treba, to ste vi otipkali, zakazali, pa vi i otkazujte. Malome smeta maska i napišite da mu to smeta i svrbi ga.”

Rekla mi je: “Ne mogu ja ispunjavati svačije želje.”

“Ovo nisu želje, ovo je osnovna potreba za slobodnim disanjem”,  kažem joj.

I otislišlo smo, naravno, bez pomisli da bi išli psihijatru.

Zatim smo otkazali ove odvjetnike i  otišli Mati Knezoviću koji nas je primio i preuzeo slučaj.

Čim je vidio Nikolu rekao je da je normalno dijete i da nema veze sa psihijatrijom.

Sutradan je Nikola bez maske neustrašivo uletio u školu ne slušajuci i ne mareći na upozorenja a za njim su zaštitari potrčali da mu ne daju ulaz bez maske.

Ravnatelj je skočio da ga spriječi kao nekog opasnog kriminalca i istjerao ga van.

Slijedeći dan su već stajali na vratima i vidjeli ste snimku.

Zvao sam policiju i Matu Knezovića.

 

Mislim da je taj poziv bio ključan za okončanje događaja jer sam tad Matu stavijo na zvučnik da i policija i zaštitari čuju u kakav su se kriminal uvukli. Sutradan smo došli i bilo je onako kako sam vam rekao na telefon. Bili su na vratima i samo se odmakli kad je Nikola došao i najnormalnije  ušao u školu.

Ravnatelj je, prema riječima prof. tjelesnog  odgoja rekao da će Nikola moći bez maske, ali da će samo biti upozoren da je mora imat i to je sve.

Nikola mi je rekao da mu je učiteljica iz Hrv. pregledavala torbu da vidi snima li live stream sa Bernardom. To ne smije raditi. Svi ti učitelji prate Bernardu kao i ravnatelj Samson.

Sve ih je prozvala imenom i prezimenom i pošteno ih “izrešetala” do te mjere da svaku večer piju šaku tableta za smirenje. E pa neka. Neka se škola uzdrmala.

Tko je Nikolu pitao jeli se on uzdrmao na zaključavanje vrata pred nosom, na policiju, na socijalne radnice, na dolazak interventne policije koja štiti djecu od hordi antimaskera predvođenih Kristijanom Gaćinom.

Ta pedagogica samo gleda kako je njoj, eto, jadna je jer ju je napala  Bernarda javno  i  sad joj je teško. A ona liječnica što nas je psihijatru naručila je upisana u listu.

I ona ce doć na red.

Arna Šebalj, 27. 09. 2021.:

Javite mi molim Vas jel ostao u školi danas ili su ga izveli van?

Hvala Vam

Lp

KRISTIJAN GAĆINA – tata Nikole, 27. 09. 2021.:

U školi je. Već bi se vratio da su ga istjerali. Dakle, sistem je kao u dućanu. Ulaziš, ovi opominju i ti ideš. Tako je Nikola danas napravio. On ide i ne obazire se na njihova “upozorenja”. A oni ga fizički ne smiju dirat i to znaju.

Dok ovo pišem, a utorak je 28. rujna 2021., ravnatelj, zaređeni đakon i bivši vjeroučitelj  Samson  Štibohar, zapriječio je ulazak u školsku zgradu malom Nikoli. Hoće li prevladati razum ili ovo dijete zaista mora zbog zločinaca u obrazovnom ali i režimskom sustavu tražiti alternativu? Ili ovo ti isti iz obrazovnog sustava i režima čine kao „ogledni primjer“ i upozorenje ionako uglavnom pasivnim roditeljima.

Dolazi polako kraj svega ovoga. Kako će svi  koji u ovom projektu globalnog zločina nad Čovjekom živjeti? Jesu li spremni na odgovornost?

VAŽNA PORUKA ZA LOGIČARE

Vrijeme uvjeravanja prolazi. One koji ne shvaćaju što se događa, treba ignorirati i ne gubiti vrijeme na njih. Poštene, empatične i logične osobe se trebaju okupiti, bez obzira na osobna uvjerenja i svjetonazore. Osim raskrinkavanja, dolazi vrijeme djelovanja brojnim i legalnim sredstvima u gospodarstvu, zdravlju, autonomiji… U protivnom, sve će nas porobiti.

Pitate se što učiniti nakon čitanja ovog teksta? Jednostavno, šaljite i dijelite tekst poštenim, empatičnim i logičnim osobama. Informirajte bližnje o postojanju portala Logično. Priključite nam se na našem Telegram kanalu tako što ćete kliknuti na Vijesti.  Od danas možete komunicirati i pisati nam u Telegram grupi Zajednica. Budimo složni, mudri i jaki.


Posjetite naš novi video kanal na platformi Odysee i obvezno se registrirajte, kao i najveću arhivu alternativnih video snimaka Jubitu.

Svidio vam se članak i
pitate se što možete napraviti?
PODIJELITE ga s PRIJATELJIMA

*Stavovi izneseni u kolumnama su osobni stavovi autora i ne odražavaju nužno stav redakcije portala Logicno.com

Pretplati se
Obavijest
guest
Zaštitite svoje ime u komentarima... REGISTRACIJA
157 Komentara
najstariji
najnoviji najviše ocjenjeniji
Inline Feedbacks
View all comments
NeBudiOvca
Member
NeBudiOvca
10 mjeseci prije

Vezano za MSM laži već je sve poznato i imamo tisuće primjera. Kad vidim hajku na Nikolu sjetim se Nicka Sandmana kojeg su na temelju jednog isječka snimke prilikom hoda za život, na kojem se čini da se izruguje jednom starijem Indijancu MSM pribili na stup srama, vrijeđali, napadali mu… Pročitaj više »

Zagorski
Gost
Zagorski
10 mjeseci prije

Bravo za Kristijana. Čisti primjer da kad bi svi skinuli maske,odustali bi oni od toga.

BordoDNK
Gost
BordoDNK
10 mjeseci prije

Na stranu sotonistički plaćenici, ravnatelj, pedagog, korumpirani advokati… Žalosno je da Nikola nije dobio podršku od bar još jednog djeteta, ili njegovog roditelja. Zar zaista svi roditelji smatraju, nakon toliko informacija o štetnosti maske za djecu, da je ipak poželjno nositi istu… Zar im je tako malo stalo do svoje… Pročitaj više »

Njemi svjedok
Gost
Njemi svjedok
10 mjeseci prije

Da li je netko čuo za motku i to onu najobočniju od drveta.
Govori tiho i nosi toljagu sa sobom.
Frenklin Delano Ruzvelt.

Sandi
Gost
Sandi
10 mjeseci prije

Sve što vam političari rade, dopuštate vi sami. Pogledajte u Zagorje, Slovenija, gde su dzaci sami skinuli maske. Ako ocigledno odrasli nemaju muda, hvala bogu za odvaznu djecu

Simon
Gost
Simon
10 mjeseci prije

Otac i sin su hrabrost pokazali, ali je možda bolje razmišljati o strahu ostalih, gotovo svih jer su slučajevi Nikole i njegovog oca stvarno izolirani slučajevi.
Možemo oca i sina slaviti, ali kako nam se sve to dogodilo pa smo toliko nemoćni. Koji su izroci ovog stanja

Vendetta
Gost
Vendetta
10 mjeseci prije

Mene je u cijeloj ovoj priči začudilo koliko ljudi zapravo ne podržava oca i koliko ljudi zapravo nije svjesno što se djetetu događa. Komentari koji su se mogli čuti kao što su “Otac uništava dijete” “Dijete ne može odrastati normalno” ” Imati ce problema sa socijalizacijom” itd…. Vece gluposti nisam… Pročitaj više »

hope
Gost
hope
10 mjeseci prije

tko vjeruje medijima u danasnje vrijeme,snjim nesto nije u redu!samo cu napisat:zar se njegov tata borio za ovakvu hrvatsku?i sta rade ostali branitelji kad njihov bivsi suborac treba podrsku?gdje ste braniteljiiiiiii????

hope
Gost
hope
10 mjeseci prije

sorry,ne kuzim.jel ovo bio sarkazam?eto ja mislim da je sarkazam pa cu ti dati plus.

neznanje
Gost
neznanje
10 mjeseci prije

Postoji Antifa i Antiva. Ne zna se tko je blesaviji i opasniji

Incog
Gost
Incog
10 mjeseci prije

DIJETE HRABROST!

Jasam
Gost
Jasam
10 mjeseci prije

Psihopate od ravnatelja, cistacica, zupana, zastitari. Kakvim smo to ljudima okruzeni

ZriBra
Gost
ZriBra
10 mjeseci prije

“Čuo sam kroz vrata, jer smo bili vani, kako ravnatelj Samson govori: “Drago mi je vidjeti vaš osmjeh na licu.” A Nikola i ja vani, odbačen, nepoželjan, neupotrebljiv. Mislim se: “kako on kroz maske vidi taj osmijeh na licu?”” Čudno kako se nitko od izvođača radova ove globalne agende nije… Pročitaj više »

Otpornik
Gost
Otpornik
10 mjeseci prije

Nemoguće je boriti se sam protiv sistema. Pogotovo protiv ovako agresivnog sistema koji se ne obazire na zakone, nego s pozicije sile gazi sve pred sobom. Čini se da je trenutno zbog ove bjesomučne propagande nemoguće okupiti ozbiljan broj ljudi koji bi se javno usprotivio ovom ludilu. Ostaje da do… Pročitaj više »

SULE
Gost
SULE
10 mjeseci prije

Opet Arna mjesecima mlati praznu slamu misleći da će nešto promijeniti na padajući znanstvenike koje nitko ne sluša i nedozivljava a ona se hrani nekim poslom u kojem se ništa nemjenja-samo cijepljenje i diktatura ako želiš radit?

SULE
Gost
SULE
10 mjeseci prije

Koja si ti kretencina isklompleksirana kad djecu uzimaš u obzir-kad se zapuca tebi dezertersvo negine

Trauma
Gost
Trauma
10 mjeseci prije

Šta reći na ovo. Tužno da tužnije ne može biti. Ne znam jel’ mi tužniji nakaradni sistem kojem služe osobe (Nisu ljudi) u konfort zoni ili roditelji ostale djece koji bi ih radije zrtvovali nego se borili za njih. I sluge sistemu i roditelji znaju da je ćaća u pravu… Pročitaj više »

SULE
Gost
SULE
10 mjeseci prije

MAKI DAJ IM SAVJET KAKO DA SE PONAŠAJU U OVO KRIZNO VRIJEME

rat protiv Kristjana
Gost
rat protiv Kristjana
10 mjeseci prije

24ur.com/novice/tujina/vpletena-naj-bi-bila-v-vec-kot-10000-smrti-iscejo-96-letnico.html

Max
Member
Max
10 mjeseci prije

Puna potpora dajte da diše kao što je Bog dao

Leli Sima
Gost
Leli Sima
10 mjeseci prije

Daj skupimo se svi pred tu školu podržimo ih i okončajmo više ovu debilanu s maskama!!! Dajte ljudi šta se sad šuti!? Kao što se moglo na trg doći može se i pred školu u Krapinske T.! Vidite li naše susjede iz Slovenije? 100 000 ljudi na ulicama??? Pa šta… Pročitaj više »

mala lu
Gost
mala lu
10 mjeseci prije

Neka se sad svi roditelji pizduni koji nisu podržali Nikolu i njihova kukavička djeca koja nisu mogla u znak podrške skinuti masku.Želim svima da se cijepe i da ostanu sterilni za vjeke vjekova da se zauvijek istrijebi taj rod kukavički!Matija Gubec je Zagorec bil, borio se za slobodu, a vi… Pročitaj više »

Bonbon
Gost
Bonbon
10 mjeseci prije

Jebo te, koje organizirama sotonska govna!

Greven
Gost
Greven
10 mjeseci prije

Ustaaajte vi zemaljsko roooblje…!

Šalim se. Znam da nema ništa od toga.

Zigi
Gost
Zigi
10 mjeseci prije

Baš zato što imaju klinac od plače koji im vrag treba da glume kovid policajce?

ledeno doba
Gost
ledeno doba
10 mjeseci prije

Samson Štibohar-kakvo je to ime i prezime?
i kakav je to seroučitelj

AbraCAdaBra
Gost
AbraCAdaBra
10 mjeseci prije

Cepi se kevu.

AbraCAdaBra
Gost
AbraCAdaBra
10 mjeseci prije

Pa ne može svima uspijeti što je tvome tati pošlo za ..
qrcom.
Šteta da ga nije taj dan bačio.

Cookie
Gost
Cookie
10 mjeseci prije

Samo da velim, ova “pedagoginja” nije za to radno mjesto. Ako netko želi i zna kako, neka tu i tamo pošalju inspekciju u školu i neka izmjere svim radbicimakoličinu alkohola u krvi. A Samson je govno!

Bruno
Gost
Bruno
10 mjeseci prije

Prvi pendrek u Hrvata je potpisao odluku po kojoj se mjere iz odluke ne odnose na osnovne i srednje škole. Taj krelac ravnatelj bi to trebao znati,.

Pravnica
Gost
Pravnica
10 mjeseci prije

Podrška Nikoli i njegovoj obitelji.

SVEZNAM
Gost
SVEZNAM
10 mjeseci prije

Znači Arna izdala Bernardu!?

Aurella
Gost
Aurella
10 mjeseci prije

Interessant!

Jadranka S
Gost
Jadranka S
10 mjeseci prije

Sustav nije prijatelj dijece/covjeka, cijeli je paukovim nevidljivim nitima ispleten na stetu dijece/covjeka.
Nesuradnja je jedino rijesenje.
Postovanje Nikoli i Nikolinom tati.

Pero
Gost
Pero
10 mjeseci prije

Pa i ja ugrožavam sebe kad idem bez maske svugdje , ali se tim činom borim ne samo za sebe? Zašto se i one ne priključe borbi pa bar na taj način da ne glume gestapo? Istina, mene ne napadaju.

niki
Gost
niki
10 mjeseci prije

Treba shvatiti da je ovo pendrek država Udbokomunista koji se zovu HDZ.Policija sama piše zakone na radost lažne demokracije.To je razgolitio i hranri Nikola velika mu čast i hvala.Policajci se ne daju snimati radi njihve privatnosti.U drugim državama policajci moeraju svoje djelovanje snimati jer i građani ih snimaju u vršenju… Pročitaj više »

niki
Gost
niki
10 mjeseci prije

Dakle ravnatelj Samson je jedna vrsta popa.Sada je sve jasnije iako je crkva odvojena od države.Može pop biti rektor,ministar ,ravnatelj.Oholost isključivost,prepotentnost,viša rasa nasilnost sve to je je gard popova,liječnika,policajaca , vojske i državnih birokrata koji vladaju a ne narod.Oni su bezgrešni sami sebe ovlastili da brinu o ljudima iako ih… Pročitaj više »

Tupko Glupko
Gost
Tupko Glupko
10 mjeseci prije

Arna, zaboravili ste napisati da su revnosni policajci iz Krapinskih Toplica – i to samo do 14.9. – napisali ukupno 26 prekršajnih prijava za ovaj sučaj:

Roditelji i prosvjednici u Krapinskim Toplicama dobili ukupno 26 prekršajnih prijava – Index.hr

POVEZANE VIJESTI

Izbornik