L. Graham: “Američka politika u Siriji je potpuna katastrofa”

Lindsey Graham
32 komentara

Senator Republikanske stranke u američkom Kongresu, Lindsey Graham, priznao je američki poraz i pobjedu Irana i Rusije na Bliskom istoku. Međutim, nije isključio rat između Hezbollaha i izraelskog režima.

“Mi smo na rubu rata između Izraela i Hezbollaha u južnom Libanonu. Iran pobjeđuje i mi gubimo, pa je posljednja stvar koja mi je sada na umu mirovni proces između Palestinaca i Izraelaca”, rekao je američki senator Lindsey Graham u intervjuu za CBS News.

Graham je također tvrdio kako se južni Libanon pretvara u poligon za lansiranje projektila protiv Izraela.

“Hezbollah za provođenje udara na Izrael razvija precizno oružje i ako ne možemo razmišljati o strategiji protiv Irana, vrlo je vjerojatno da će Izrael ući u rat s Hezbollahom u južnom Libanonu”, rekao je američki senator.

Osim toga, požalio se da Sjedinjene Države nisu imale učinkovitu politiku za suzbijanje iransko-ruske osovine u regiji.

Nemamo strategiju da zadržimo Iran. Ako ostavimo Siriju u rukama Rusije i Irana, sirijski rat nikada neće završiti”, dodao je.

Prema Lindseyu Grahamu, “američka politika u Siriji je bila potpuna katastrofa”.

“Potpuno je nedostajala kada je bilo riječi o zadržavanju Rusije, Irana i Sirije, kao stvarnih prijetnji regiji”, dodao je senator Graham.

Vlada sirijskog predsjednika Bashara Al-Assada, koja ima potporu iranskih vojnih savjetnika, ruskog vojnog zrakoplovstva i postrojbi, nakon gotovo sedam godina borbe protiv terorizma je preuzela kontrolu nad većinom područja koja su bila u rukama terorističkih skupina i “pobunjenika” pod nadzorom Washingtona.

 

HezbollahISILIslamska državaLindsey GrahamNATO
Pretplatiti se
Obavijesti o
32 Komentari
Najstariji
Najnoviji Najviše komentiran
Inline povratne informacije
Pogledaj sve komentare
igi
6 godine prije

Ako ostavimo Siriju u rukama Rusije i Irana, sirijski rat nikada neće završiti”, dodao je.
….znači priznali su tko uzrokuje patnje…amerika nikada neće dozvoliti da rat završi.

Prolaznik
6 godine prije

Ovo što ovaj lik govori je strašno, to jnije ni malo milosrdno prema sirijskom narodu, dapače, zavijeno kaže da je učinjena premala šteta i da ih je valjda premalo ubijeno. Lik je glorifikator ratnih zločina, a valjda i više nego samo glorifikator……

dalmata
6 godine prije

Vas najveci poraz je poraz ljudskosti, zdravog razuma,i svake veze sa stvarnoscu.Divljastvo,varvarstvo koje ste pokazali ka glavni ideolozi i saveznici bradatih imbecila,koji nisu nista drugo nego vasa unutarnja defornirana psiha zeljna krvi nejakih naroda,dice i sviga onoga sta biste rado bili u kozi bradate bolesti ali ste zadnji jadnici i kukavice koje nemaju muda izac na megdan goloruku narodu Sirije,a kamo li se na frontu suprostaviti legendarnom Hezbolahu,nesebicnim Irancima,uskrslom feniksu zvanom SAA,a od pomisli na Ruse minjate mudante(gace) vise nego ikakva drolja”.VI”,mislim na USrA.EU,NATO;Izrael,Saudiske prinitivce i sva ona ,mala jadna mizerija koju ste instalirali i dali prepotentna imena ”demokratskih drzava”,koji imaju krvave ruke,ka i vi sami

Ivo
6 godine prije

Još jedan u nizu bešćutnih ratnih zločinaca najgoreg tipa. Ovo će očito završiti rušenjem par demonskih aviona I sa stotinjak zvaničnih crnih vreća. To je povijesno jedini način na koji se psihopatama može objasniti da je vrijeme za odlazak iz Sirije. Ta bolesna nacija je do te mjere navikla samo na jezik sile, da sve zemlje svijeta (osim izrahella) mogu komotno povući diplomatsko osoblje iz usa. Dovoljno je da ostave vojnog atašea,sve drugo je gubitak vremena I novca.

Mölltaler
6 godine prije

I onda neki kažu da demoni ne postoje.Ovo je tipičan demon iz najveće svjetske demo(n)kracije.

Alex
6 godine prije

Ova princeza je samo dobar shabbat goy koji radi apsolutno sve to je u interesu pravih gazda.

denis
6 godine prije

Amer kaže drugim riječima ili će Sirija biti naša ili rat nikada neće završiti.

rodoljub
6 godine prije

Trebao se pitati : “ko je nas zvao u Siriju “

Mate
6 godine prije

“…mi gubimo, pa je posljednja stvar koja mi je sada na umu mirovni proces između Palestinaca i Izraelaca”.

Globalista
6 godine prije

Cilj nereda na Bliskom istoku ili Siriji imao je puno veci karakter.Cilj je bio srusiti legalnu vladu u Siriji a onda preko kavkaza te iste borce za slobodu prebaciti u Rusiju kako bi s emogao pokrenuti građanski rat u Rusiji.Sve je to planirala jako dobro americka drzavna elita sa pojedinim elitama evrope kako bi se besplatno docepali prirodnih bogastava Rusije a onda bi Rusiju razdjelili na par drzavica koje bi prezivljavale.Sve je to dobro skuzio Putin i intervirao u Siriji i svima njima pomjesao karte oko njihovog plana i realizacije tog projekta.Sada mogu lajati na mjesec,mogu kopati rukama i nogama ali građanski rat u Rusiji vise nemogu realizirati dok je Putin na vlasti i sadasnje Rusko rukovodstvo.Mogu izmisljati svakaojakve gluparije,razne akcije pojedinaca-glupana u Rusiji ali sve je to pod jako dobrom kontrolom.Pojedine proteste se namjerno puste u Rusiji,da se vide kolovođe svega toga,tko stoji iza svega toga,da bi imali kompletnu… Čitaj više »

Duki
6 godine prije

Vidim da je američki politički establishment
Noćas ronio bisere !još je plavuša(c) povukao najbolji potez pa će se sastati sa rocket-manom ??

davor
6 godine prije

Graham predlaže kao bolju opciju rat SAD-a sa Iranom umjesto manje bolje opcije rata Libanona sa Izraelom. Zaista jer treba neki drugi dokaz da se američka vanjska politika u potpunosti ne kreira iz Tel Aviva? Tko misli da to nije istina taj živi u paralelnom univerzumu a bojim se da su čak i u većini.

Ivan
6 godine prije

Ne bi bilo dobro da Izraelci zarate s Hezbollahom, neka se malo prisjete kako su u prošlom ratu od Hezbollaha dobili “bibera”.

onaj najgl.......veći Dalton
6 godine prije

”U čast tebi, dobrotvore naš.”
Pljuc!
Dok ne dođe onaj iz Kalelarge. 🙂

blek
6 godine prije

napokon istina

HEKPCT
6 godine prije

Drugi svjetski rat osmišljen je i iniciran kako bi amerika dobila svoju saveznu državu na supervažnom bliskom istoku (izrael). Pobili su šest milijuna židova da bi nauštrb toga napravili židovima/sebi novu državu. Ako su bili u stanju pobiti sve te židove, baciti dvije atomske bombe na japan, ubiti sto milijuna ljudi, pa na šta su tek spremni da ne izgube ono što su drugim svjetskim ratom ostvarili. Sve sreća da nas od njih dijele tisuće nautičkih milja oceana jer kad im se sve to krene vraćati jao si ga njihovin komšijama.

Kenan
6 godine prije

Američka politika u Siriji ne bi trebala postojati.

Ive
6 godine prije

Amerikenjatorska politika je katastrofa i ne samo u Siriji vec na cijelom planetu. Sada treba nekoliko sinhroniziranih diverzantskih akcija unutar USA na raznim mijestima tako da se nabrzaka reorganiziraju i krenu braniti SAD iznutra, brizm povlacenjem trupa unutar vlastitih granica.

davor
6 godine prije

AKO OVO GOVNO SUTRA CRKNE POČET ĆU VJEROVATI U BOGA (NIŠTA OD TOGA,BOJIM SE)

tedi
6 godine prije

Sta ovaj drobi ako je Senator da je pametan.Da ga pitam,pa sta niste pobjedili?
Slijedi vam kapitulacija u visokom stilu.Nazd u 72g i to da platite ratnu stetu svim drzavama gdje ste vodli proxi ratove jos od 2ww.Cackali ste mecku pa vas zgrabila za glavu,samo sto vas ne proguta.Sada ima da slusate.

Branko
6 godine prije

Ako ostavimo Siriju u rukama Rusije i Irana, sirijski rat nikada neće završiti

Sedi, 1.: rat će tek onda završiti.

Nena
6 godine prije

I Šta sad, koje “rjesenje” imate, ono koje uvijek koristite kad vam “strategija” propadne, kaos i destrukcija, laž i agresija? Ovaj modus operandi bi stvarno trebalo konačno zaustaviti, ili dobro ili zlo, došli smo do kraja

žrec
6 godine prije

Izrael već desetljećima želi anektirati južni Libanon zbog vodnih resursa. Naime, pretvaranje pustinje u zelenu površinu ima svoju cijenu i Izrael bi mogao u bliskoj budućnosti ostati bez vode. Međutim, uvijek dobije po tamburi od Hezbollaha. S obzirom da se on naoružava od Irana preko Sirije, jedna od zaobilaznih taktika jest uništiti Siriju ili Iran. Pošto je to zasada nemoguće, vraćaju se ponovno na klasičnu agresiju,

alan ford
6 godine prije

Lindsay Graham, je pored Johna McCaina jedan od najzescih ratnih jastrebova, takozvanih “nezidovskih cionista”

© 2023 – Portal Logično

POVEZANE VIJESTI