fbpx

Laž i manipulacija lažne ljevičarke Katarine Peović

Katarina Peović

Nakon što je u Zagrebu mirno završen Festival slobode, krenula je medijska i politička hajka. U aktivnu stigmatizaciju su se uključili predsjednik Milanović, mainstream novinari i mediji, liječnici i liječničke komore, ali i političari koji nemaju preveliku političku potporu birača.

Katarina Peović, član Radničke fronte (RF), otišla je malo dalje od ostalih. Peovićkin pokušaj polarizacije hrvatskih građana je propao zbog laži i manipulacije ove “velike nade” hrvatske kvazi ljevice, sljedećom izjavim na društvenoj mreži:

“Festival slobode organizacijski obilato potpomažu Željka Markić i klerikalna desnica. Njihova vizija slobode potiče iz srednjeg vijeka i temelji se na slobodnom ulaženju seksualnim manjinama u spavaće sobe i ograničavanju slobode ženama da raspolažu s vlastitim tijelom.” Uz svoju izjavu, kao dokaz svojoj tvrdnji, priložila je lažnu fotografiju koja nema nikakve veze s Festivalom slobode, te svoje birače dovela u zabludu. Čitatelji i njeni glasači su bili razočarani manipulacijom osobe kojoj su vjerovali, što nisu krili u svojim komentarima.

Osim manipulacije Katarine Peović, tužno je vidjeti pokušaj stvaranja sukoba među sudionicima Festivala. Organizatori Festivala slobode pripadaju raznim svjetonazorima, kao i redakcija portala Logično. Već na početku su pozvali sve one kojima je stalo do slobode govora i izbora, jer uskraćivanje naših osobnih prava je upravo ono što nas veže sve. Zbog toga je portal Logično vrlo rado dao svoj doprinos informiranjem, kako bi slika Festivala slobode bila što objektivnija.

Izazivanje ideoloških sukoba, glavno je oružje korporacija, te domaćih i stranih obavještajnih službi koje u biti štite korporativne interese, a zbog čega svi ispaštamo.


Katarina Peović je u međuvremenu svoj post obrisala:

Katarina Peović - Festival slobode

Katarina Peović – Festival slobode

3.8 141
Ocijenite članak
Pretplati se
Obavijest
guest
147 Comments
najstariji
najnoviji najviše ocjenjeniji
Spacevoodoo
Gost
Spacevoodoo
1 mjesec prije

Sve je namješteno i upravo se zato Bujanec pojavio na prosvijedu kako bi došla jedna ovakva reakcija s navodno suprotnog ideološkog pola. Da je Peovićka bila ispod bine na prosvijedu, danas bi gledali Bujicu samo o njoj, a gost u Bujici koji bi komentirao bio bi Admiral Dentjera Lošo.

Lexilio
Gost
Lexilio
1 mjesec prije

Samo da podsjetim da je Bujanec od početka korona ludila u svojoj emisiji dao priliku Sladoljevu i Gajski, stručnim ljudima koji nemaju pristup mainstream medijima. Ispast će da ga previše branim ali to su činjenice. Bilo je zanimljivo i slušati pijanog Lošu, njegova teorija o laboratorijskom virusu više drži vodu od službene verzije spontanog razvoja virusa. Ako imaju neke glupe političke stavove to ne znači automatski da sve pogrešno rade i govore niti da su ubačeni provokatori. Da je Bujanec od početka bio prostožeraš pa došao na prosvjed onda bi mogli sumnjati. On je i ovakav i onakav, ima mali milion mana ali ne treba ljude gledati kroz predrasude jer im se automatski pripisuje i što jesu i što nisu krivi. Ako je on kao TV voditelj bolji od cijele ergele na HRT-u onda to nešto govori o “javnoj televiziji” koju svi prisilno plaćamo iako je ne gledamo.

Spacevoodoo
Gost
Spacevoodoo
1 mjesec prije

O Bujancu sam pisao u komentarima na jutrošnji članak “Analiza “napadnutog” vozila . . .” i nebi ponavljao, a Lošo je totalna šteta, on ne nastupa u Bujici i Youtubeu bez da to odgovara sistemu. Govori Lošo o migrantima, Siriji i ostalim temama točno onako kako se i na ovom portalu piše i kako se uglavnom komentiraju te teme u komentarima izuzev nekoliko dežurnih trolova. Onda ga Lošo zablesi sa kršćanstvom, Stepincem i pripadajućim ideologijama i upada u komtradikcije i postaje meni neslušljiv, ali ipak vrlo slušljiv svojoj publici koju pali protiv onih suprotne ideologije. Sve to Lošo radi kako bi se potpuno izbjeglo preispitivanje rata koji se vodio i održao HDZ narativ rata i pokrivanje pljačke u Hrvatskoj. Lošo govori o manipulacijama u ratovima, a oluja mu je pobjeda čista kao suza premda se danas 15 godina poslije još uvijek priča o pobijenim starcima poslije oluje.
Luduje protiv “jugoslavenštine” i totalitarizma, a Jugoslavija i JNA su ga školovali i dentjeru mu napravili. Šta je radio on u toj JNA 20 godina.
Kako god bilo Lošo je u JNA branio totalitarizam, a tako isto sad brani ovu demokraciju i pod potpunom je kontrolom gdje je pušten da laprda kako bi se stekao dojam slobode govora.

Emiliano Zapata
Gost
Emiliano Zapata
1 mjesec prije

Spacewoodo, po obicaju si najobjektivniji! S uzitkom citam tvoje komentare i nemam sto dodati!

Suze Roni
Gost
Suze Roni
1 mjesec prije

A da ga pitas za autogram kad ste tako ideoloski bliski?

idfbvsdnvisifhdufdcsfgdplhfjkfijhg
Gost
idfbvsdnvisifhdufdcsfgdplhfjkfijhg
1 mjesec prije

Spejs dobro mirišeš Lošu, ja sam ga namirisao poslije one njegove knjige genijalnog naziva, Gopsodari kaosa.

Lexilio
Gost
Lexilio
1 mjesec prije

Meni je samo nedokučivo da li Lošo ZNA za varane kako ih ti zoveš. Zmajevi, Morloci, Drakosi, reptili, gmazovi, gušteri kakogod. On sigurno nešto ZNA ali baš ne priča o tim varanima. Ne mislim tu na ljude koji VJERUJU nego koji ZNAJU. Npr. David Icke ZNA a njegovi sljedbenici VJERUJU. Da li Lošo ZNA? Icke je skroz mutan lik ali u jednoj knjizi postavio je pitanje svih pitanja: Tko kontrolira reptile??? Odmah tu daje do znanja da su oni samo još jedna predstava za one koji se probiju. Šta ti znači vidjeti gušterolikog dvonošca visine 2,5 m ako ne znaš otkud on, tko njega kontrolira i tko je njegov gospodar? A ogromna većina ni do gušterskih strašila nije došla. Jer da su došli ne bi imali paničan strah od te hibridne rase čija jedina funkcija osim energetske je biti strašilo za probijače van dnevne i noćne svijesti.

idfbvsdnvisifhdufdcsfgdplhfjkfijhg
Gost
idfbvsdnvisifhdufdcsfgdplhfjkfijhg
1 mjesec prije

Lošo je bio u onom sistemu obavještajac, u ovom isto, takovi znaju igrati razne uloge da zavedu naivne. Kako to da Ajk i ja imamo isti pogled na svijet oko sebe a nikad njegove knjige nisam čitao, ni Krešine a opet isto mislimo, lakše je vjerovati nego razumjeti, dotični i ja razumijemo a ti trolaš hazbaro. Ajk je postavio izvrsno pitanje, guštere kontrolira tata stvor, tko je on, to nitko ne zna osim onih koji su mu lijeva i desna ruka.

Mucke
Gost
Mucke
1 mjesec prije

Kontraobavjestajna ,onaj ko zna sta je posao kontraobavjestajnoj ne cudi se izjavama ovog lika.

Lexilio
Gost
Lexilio
1 mjesec prije

Znam što je bio Lošo u onom sistemu i tu je mogao doći do nekih informacija jer Tito je znao. O trolovima ti ne znam puno, davno sam čitao nordijske mitove. Thor i njegov Mjollnir su mi najdraži pa možda malo Mjollniram. Ja ne bih čitao Ickea da nije pisao o reptilima kako ih on zove. Jedino to me privuklo i vidim zna čovjek, zaista zna. Ne znam zašto te istina vređa? Tebi je ono što zoveš Stvor dalo da ga objaviš svijetu. Ostali imaju blokade i ne smiju ni misliti o tome pa ti ispadaš poseban. Kao da bi taj moćni Stvor dopustio da ga se objavljuje bez teške kazne. Jedino ga ne smiješ imenovati i to razumijem. Jer onda slijede sankcije. Ja bih ga imenovao ali neću. Bolje se praviti da pušiš priču i da nesvjesno služiš Stvoru. Kad nestanu djeca njegova sa lica Zemlje past će i Stvor. Cijena sitnica: cca 3,5 milijarde jedinki. Problem: tehnička izvedba. Neka rade koji su plaćeni za to, ja sam slobodni strijelac, nemam ništa sa P… Stvorom niti sa onima koji su ga došli razmontirati. A tebe to vređa. Po načelu slobodne volje svaki čovjek ima pravo znati sve što može saznati. I ti i ja i Icke i Lošo. Eh, da Mišak još ne zna, on vjeruje ali na dobrom je putu i da sazna. Ne znači da su posebni oni koji znaju, ima tu ološa svakakvog. Jedino im je zajedničko da znaju nešto što drugima utjeruje strah u kosti i svatko svoja saznanja ima pravo koristiti za svoj interes.

Šule
Gost
Šule
1 mjesec prije

Varane zar je i on hazbara..nemoguće da je LEXILLIO pročitao tvoje maštarije kao i teoretičara ICKA lažova.

Lexilio
Gost
Lexilio
1 mjesec prije

Što mu dođe to hazbara?

piždro
Gost
piždro
1 mjesec prije

pitaš ga previše..

Šule
Gost
Šule
1 mjesec prije

LEX jedini varan je ovdje naš komentator wertzuiopščlkj-on je doktorirao na matrix gušterima,binarnim kodovima,kabalistima itd..njega pitaj za savjet

Lexilio
Gost
Lexilio
1 mjesec prije

Puno slova zaista zna dosta toga i to mu se ne može poreći. On gleda sa svoje točke gledišta i sasvim sigurno je našao neki svoj interes u svemu tome. To je sasvim legitimno a sad on bi htio neko eksluzivno pravo. Toga već nema. Svatko ima pravo znati ili ne znati i imati svoj stav o svemu što zna ili ne zna.

Lexilio
Gost
Lexilio
1 mjesec prije

Lošu u cjelini ne možeš ozbiljno shvaćati ali kao što reče neke stvari dobro secira pa ga za*ere sa zastarjelom propagandom iz 90-ih. Voli cugati i rijetko je trijezan pa kako ga pukne piće tako priča. Kao i mnogi prešaltao se sa Jugoslavena na Hrvata. Da se razumijemo nije negativno biti Jugoslaven iako država više ne postoji ima ljudi koji se tako osjećaju. Nije negativno ni biti Hrvat ali ovi što se najviše busaju da su Hrvati domoljubi najviše rade protiv interesa Hrvatske. Kameleonstvo je toliko rašireno da su svi navikli na to pa nije ništa čudno da političari pričaju jednu priču pa se prešaltaju i onda druga priča i ne znam tko ih više može ozbiljno doživljavati. I stožeraši su prije par mjeseci govorili da maske ne pomažu. To im već vjerujem, u tolikim lažima mora biti i nešto istine 😀

Spacevoodoo
Gost
Spacevoodoo
1 mjesec prije

Slažem se ja a tobom, ali polazim od upotreba Bujanca i Loše od tajnh službi još od vremena odmah po završetku rata. Znamo kako je Bujanec bio medijska podrška Kolindi u predizbornoj kampanji na što je Kolinda uzvratila pozivanjem Bujanca na inauguraciju.
Lošo je kratko bio Kolindin savjetnik što definitivno nije bila Kolindina ideja, ali tko god da je to napravio odmah je shvatio kako je Lošo ishlapio. Kako bilo, oni su odradili svoj dio posla što se Kolindinog predsjednikovanja tiče.
Još će njih dva godinama održavati buku sa disonantnim tonovima u zagušenom medijskom prostoru.
Evo i mene i tebe su Bujanec i Lošo sad malo odnijeli i možda nismo stigli čuti, vidjeti, pročitati nešto pametnije 😊😊😊

Lexilio
Gost
Lexilio
1 mjesec prije

Ovo si pogodio u bit: s njima se koriste. Oni sami po sebi su nesposobni nešto ozbiljno organizirati, dovesti nekoga na vlast ali mogu biti iskorišteni u tu svrhu da obave dio posla. Kolinda bi dobila i bez njihovog doprinosa ali kad je kampanja sve se upregne da bi se realizirali dogovori iza kulisa. Ali i Kolinda je potrošna roba, i nju su otkantali ko zadnju štracu kad je izbor pao na Zoku. Tu ne mislim na izbor naroda koji samo hipnotizirano sudjeluje u predstavi. Mi još nismo imali ni predsjednika ni premijera koji nije izabran iza kulisa. Sanader im se nešto sitno zamjerio pa su mu aktivirali grijehe i ljudi misle da ga je stigla pravda. Svi oni su tu da odrade svoju dionicu plana koji je čak i njima nepoznat ali za beneficije koje idu uz to i ne zanima ih generalni plan nego da obave svoju zadaću pa da mogu zadovoljno mahati repom kad ih gazde pohvale. Isprika psećem rodu ali zgodna je usporedba.

Šule
Gost
Šule
1 mjesec prije

lEX LOŠO NEPIJE GODINAMA OSIM CRNOG VINA ZA RUČAK..

šeronja
Gost
šeronja
1 mjesec prije

Kolko litri, svako vrijeme je posle ručka.

Slavonac
Gost
Slavonac
1 mjesec prije

Spacevodoo,vidovnjak.Vidim da sve znas,samo me zanima jesili ikad mjenjo misljenje u zivotu.O Oluji nemas pravo govoriti,jer sam se nasluso 75g.dosta takvi lazi.Tesko je danas nekog gledati,koji tije silovo sestru i tuko u logoru.Loso je bijo stradeg Oluje,i tvoje lupetanje po njemu je mrznja zbog neceg izgubljenog.

Suze Roni
Gost
Suze Roni
1 mjesec prije

Zao mi je da se nisam ukljucio ranije. Kao prvo, niti jedan rat po defoltu nije cist, ali je pobjeda 100% cista. Po tvojim stavovima se vidi koja je tvoja strana u tom sukobu. Spominjes srpske starce koji su stradali u Oluji, a za vrijeme okupacije RH, u zasticenim
UNPA zonama je pobijeno vise od 2000 hrvatskih civila.i jos uvijek RH potrazuje neusporedivo vise “nestalih”, nego ih trazi srpska manjina. Vidi se da ti objektivnost ahilova tetiva kad se radi o Hrvatima i njihovim zrtvama. Zaboravio si zlocinacke horde koje su iz Srbije dolazile u Hrvatsku ubijati, pljackati i paliti? Ti jesi, ali mi nismo.Dignuo si se na zadnje noge da obranis bombasicu u suknji ili zenskog Boska Buhu.Ta sirovina radi na fakuktetu.
Za to me ne cudi sto te vidim kao njenog sljedbenika, propale trule ideologije i drzave.

Umlatitelj Levicara
Gost
Umlatitelj Levicara
1 mjesec prije

Tebe treba zamlatiti kvrgavom motkom poput stakora !

šeronja
Gost
šeronja
1 mjesec prije

Tako je. Crno bijeli svijet ne postoji.

Jesenka Sjećanj
Gost
Jesenka Sjećanj
1 mjesec prije

Gajski je internista, daklem NE STRUČNA! Osim toga zadrta antivakcinašica koja je u svom djetinstvu ziher cjepljena baš kao i svi mi! Jadno

čudila se aman ja
Gost
čudila se aman ja
1 mjesec prije

A tko je to stručan ?Oni što lažu i izmišljaju iz sata u sat? Doktorica Gajski, kao liječnica-internista i nadasve humana , ima više znanja u malom prstu od onih četvoro.

žrec
Gost
žrec
1 mjesec prije

Bujanec je trenutno najbolji hrvatski novinar. Ne svojom zaslugom, nego krivnjom svih ostalih.

Spacevoodoo
Gost
Spacevoodoo
1 mjesec prije

Dobro, poštujem tvoj izbor, za mene je na primjer Domagoj Margetić bolji novinae od Bujanca.
Moj je stav takav jer Margetič uglavnom priča o pljački i prevari, a Bujanec o ideologiji.
Zaslugom sistema prvog nema, drugi se ipak pojavljuje odmah u prvim redovima iza dijela političara.

idfbvsdnvisifhdufdcsfgdplhfjkfijhg
Gost
idfbvsdnvisifhdufdcsfgdplhfjkfijhg
1 mjesec prije

Spejs, oba svjesno ili nesvjesno rade za sistem da se narod polarizira.

nonwo
Gost
nonwo
1 mjesec prije

Tko god u ovakva vremena svjesno ili nesvjesno radi na polarizaciji ljudi radi zlo.Onog tko to radi nesvjesno ne možeš automatski osuditi(iako je potencijalna opasnost).Taj tek treba svladati kognitivnu disonancu,onaj dio mozga koji “boli” kad mijenjaš “ekipu” za koju si bio isprogramiran .
Nije to ni lako ni jednostavno.U prirodi čovjeka nije da sam sebi nanosi bol.Uglavnom ju nastoji izbjeći.
Svakom “nesvjesnom” treba dati priliku,a po djelima će se vidjeti je li ju iskoristio.
Oni koji svjesno polariziraju ljude,zna se da rade za “stvora”..Za njih ne bi imala “milosti”,isto kao što je ni oni nikome ne bi dali.

soernounesgrvnesifvniesviefvrever
Gost
soernounesgrvnesifvniesviefvrever
1 mjesec prije

Naravno da je polarizacija zlo Nonwo.

Pero
Gost
Pero
1 mjesec prije

Domagoj Margetic je novinar koji radi posao novinara.
Bujanec je ubaceni klaun koji odradjuje posao za gazdu..
Zato ti i je Margetic bolji novinar.

J. B
Gost
J. B
1 mjesec prije

Margetić je klaun koji kao predstavlja probleme, uvijek akreditiran i u prvim redovima stožera i sličnih seljaka, ali on je ubačen da u biti reflektira pitanja. Jedno od očiglednih je pitanje Palestine i Izraela.

JumpingJackFlash
Gost
JumpingJackFlash
1 mjesec prije

Drugarica je jako nabrijana!
Imam dojam da bi ta streljala po kratkom postupku, sve koji joj se ne sviđaju…
Na njenu žalost, ovo nije 1945. (a možda i na sreću, jer bi tada možda i nju neko skratio za glavu u “drugarskim” previranjima, kao što je npr. bilo doba Rezolucije Informbiroa.

tihobl
Gost
tihobl
1 mjesec prije

Zena je u pravu. Kakav je to festival slobode ako zene ne poskidaju grudnjake?

Sino-Belarus
Gost
Sino-Belarus
1 mjesec prije

Ti bi radije da su žene prekrivene plahtama kao u saudijskoj barbariji?

čudila se aman ja
Gost
čudila se aman ja
1 mjesec prije

Mene je sram kome dadoh glas na predsjedničkim izborima.Jako, jako se sramim.

... ....
Gost
... ....
1 mjesec prije

Kad smo kod izbora, tip iz Možemo je bio jučer u nu2. Odmah na početku kad je pričao da je upoznao M. Radmana u inozemstvu, rekao je i gdje se to zbilo – na večeri koju organizira švedska kraljevska obitelj, a na koju se pozivaju nekakvi lideri. Eto, čisto 2+2 je valjda još uvijek 4, a za koga će raditi g. Projekt Možemo kada se vine u visoku politiku, očito podupiran od medija, valjda se i to može zbrojiti.
Za narod možda… ….?

Quds
Gost
Quds
1 mjesec prije

Švedska kraljevska obitelj je inače dobro poznata da je pri samom vrhu u masoneriji. Pametnome dosta…a ta lažna ljevica (Možemo, RF..) su inače projugoslavenski elementi koji svojeg gospodara imaju na Zapadu (čitaj:Masoni). Toj ljevici nije stalo do Sirije, Palestine, Jordana i Jemena odnosno do istine što se tamo događa…nego im je jedino stalo pedera, rodne ideologije i pobačaja.

... ....
Gost
... ....
1 mjesec prije

Da dodam još ovo – pogledajte fb B. Bunjca tamo u 6-7 mjesec što piše o Pernaru, Sinčiću…
Sve je to lijep model egzistencije, galamiti znajući da ne možeš ništa postići, ali ono što možeš je dobra plaća, saborska mirovina, stranačke pare. Zato je vodstvo zida i sip-a rasturalo vlastite ogranke.
Nekako sam sklon vjerovati Bunjcu, ali nisam još načisto sa tim.

Cigo
Gost
Cigo
1 mjesec prije

Prijatelju, ja nemam račun na FB, a jako bi me zanimalo ovo što piše Bunjac. Može link? P.S. Slabo se snalazim na društvenim mrežama. :-)Cigo

Kihot
Gost
Kihot
1 mjesec prije

Bunjac je do guše u dugovima. Sve što je on htio bila je para, para i para. zato je rasturao ŽZ, može sad pisat što hoće. Htio je u europarlament samo i jedino radi love, nisu mu dali i uništio je ŽZ.

idfbvsdnvisifhdufdcsfgdplhfjkfijhg
Gost
idfbvsdnvisifhdufdcsfgdplhfjkfijhg
1 mjesec prije

Kihot, ali će ostati poznat po visprenim govorima u kokošinjcu.

čudila se aman ja
Gost
čudila se aman ja
1 mjesec prije

Slažem se,

bumbar
Gost
bumbar
1 mjesec prije

Svako zlo za neko dobro! Tako je i ova plandemija razotkrila “ljude nazbilj i ljude nahvao” kako ih je mudri Marin Držić davno nazvao. Postoji samo jedna jedina podjela ljudi: na one iskrene, poštene, misleće ljude, kojima je ISTINA jedini svjetonazor, i one druge: neiskrene, nepoštene, lažljive, i nemisleće, kojima je vlastiti interes važniji od istine.

nomen est omen
Gost
nomen est omen
1 mjesec prije

Potpisujem. Svi oni koji su se iz interesa odlučili biti desno ili lijevo, ukratko navijači, zakinuli su same sebe za slobodno razvijanje svoje ličnosti koje bi bez želje za istinom bilo nemoguće. Eto im, ne znaju što propuštaju. 🙂

Togo
Gost
Togo
1 mjesec prije

Slažem se … samo istinu prvo treba stvarno znati, a ne da sveko priča ono što misli da je istina.

KISIK
Gost
KISIK
1 mjesec prije

Togo,pita od govana ne postoji,ili smrdi…
Istine nema,za stvaranje iste potrebno je više od usvojenog ” znanja”,i prije svega instikt za prepoznati laž…a gubimo ga kroz svaku generaciju sve više i više…dijeca postaju radilice čim dođu na svijet..škola filtrira nepodobne…
ostalo je naša sadašnjost
Čitaj kad već ne pišeš…svako dobro

idfbvsdnvisifhdufdcsfgdplhfjkfijhg
Gost
idfbvsdnvisifhdufdcsfgdplhfjkfijhg
1 mjesec prije

Kisik, dobro vidiš zamagljenu situaciju.

Slonica
Gost
Slonica
1 mjesec prije

Škola a i društvo filtrira nepodobne.Amin.Amen.sve rečeno

nonwo
Gost
nonwo
1 mjesec prije

“Istina je ono što se kao zajedničko nalazi u mnoštvu pojedinačnih mišljenja.
Istina postoji. Izmišljati se može samo laž.
U svakom od nas živi čudan slijepac. Možemo jasno vidjeti sve osim sebe samog.”

Togo
Gost
Togo
1 mjesec prije

“Istina je ono što se kao zajedničko nalazi u mnoštvu pojedinačnih mišljenja.”
E sa tim se nebi mogao složiti. Prije nekoliko stotina godina prevladavalo je zajedničko mišljenje da je Zemlja u centru svemira. Danas znamo da je to daleko od istine. Istina uvijek prvo pripada manjini ili tek pojedincu i onda se mukotrpno širi na većinu, često i po cijenu žrtve onih koji je šire.

Naravno da istina postoji ! Samo prečesto ljudi pričaju ono što misle da je istina ili što bi htjeli da je istina.

“U svakom od nas živi čudan slijepac. Možemo jasno vidjeti sve osim sebe samog.” Sa ovim se ne mogu više složiti !

KISIK
Gost
KISIK
1 mjesec prije

Bumbar,ne zujiš nešto često,ali ti je (možda baš zato) frekvencija ugodna uhu i sričaj oku…
..živio

alterego
Gost
alterego
1 mjesec prije

A ko je prava ljevica ako je ovo lazna??

Tatanka Yotanka
Gost
Tatanka Yotanka
1 mjesec prije

Nema pozitivne i dobre ljevice! Postoji samo ona zla kao što je propadajući SDP i ona još gora kojoj proipada ova Pejovićka!

čudila se aman ja
Gost
čudila se aman ja
1 mjesec prije

Karikatura karikature.

... ....
Gost
... ....
1 mjesec prije

Logično, članak od 4.2.19.:”Antiglobalistički pokret i jurišni odredi Black Bloc i Antifa su kupljeni novcem korporativnih elita”

Red Dog
Gost
Red Dog
1 mjesec prije

Cak i da je lazna, bolje lazna levica nego autenticna desnica 🙂

KISIK
Gost
KISIK
1 mjesec prije

Šakić?

Emiliano Zapata
Gost
Emiliano Zapata
1 mjesec prije

Ne postoji lijevica, desnica, centar, liberali, demokrati, republikanci, ovi, oni, samo oni na vrhu piramide i oni ispod.
1% protiv preostalih 99%. kad to svi shvate, problem rjesen sam od sebe, jednom zauvijek!
Dokle god se tjesite da niste na posljednoj stepenici i pokusavate se uzdici po piramidi, nemamo sanse!

idfbvsdnvisifhdufdcsfgdplhfjkfijhg
Gost
idfbvsdnvisifhdufdcsfgdplhfjkfijhg
1 mjesec prije

Zapata ovi koji se lože na podmetnute podjele puka na lijevo, desno, centar nikad nećeš moži urazumiti jer su programi u pitanju, a takovih je 99 posto.

KISIK
Gost
KISIK
1 mjesec prije

bravo subaru najdraži si mi kad kratko i jasno ogoliš 100ljetnu istinu,temu o podjeli smo prožvakali još u 3.mjesecu,na početku plandemonije.. i vidi sad… a tek počelo…
živ mi ti bio.

Red Dog
Gost
Red Dog
1 mjesec prije

Ali druze Zapata…
Kad budemo jurisali na onih 1 % moramo imati neku predstavu o tome kako posle.
Prema desnici; „Pa, kao i ranije…“.
Koji smo kujac jurisali onda? :/

KISIK
Gost
KISIK
1 mjesec prije

ajmo odjebat piramidu?!

Red Dog
Gost
Red Dog
1 mjesec prije

Kate, svi smo za te!

onaj najgl..... veći Dalton
Gost
onaj najgl..... veći Dalton
1 mjesec prije

🙂 🙂 🙂
Dobar vic!

Pero
Gost
Pero
1 mjesec prije

“…i ograničavanju slobode ženama da raspolažu s vlastitim tijelom.”
Jeeeeliiiii?!?!
A gdje su vase ljevicarske vizije kada ja hocu vladati i raspolagati vlastitim tijelom i ne zelim se cijepiti?
“Epitet” partizansko komunisticko.

Lexilio
Gost
Lexilio
1 mjesec prije

Cijela ta Radnička Fronta kojoj su važnija LGBT prava nego radnici koji zbog korona ludila ostaju bez posla je zajednička igra HDZSDP i obavještajnih službi da bi se sublimiralo nezadovoljstvo naroda. I ta platforma “Možemo” je isti projekt. Znaju da su kod dijela birača HDZSDP toliko iskompromitirani pa ih pecaju sa svojim igračima preko raznih platformi. U samim tim platformama ima likova kojima se manipulira i nisu svjesni toga ali ova Peovićka jako dobro zna tko joj je nadređeni. Samo treba gledati dijela njihova. Sad koliki je pojedinačni dionički udio HDZ-a i sestrinskog SDP-a u platformi “Možemo” to ne znam ali ionako nije važno. Oni im hvataju odbjegle ribice u mrežu u ovoj iluziji demokracije. Nećete nas jer smo gamad, evo vam onda naših igrača koji su “protiv nas” i ta fora im prolazi kod jednog dijela ljudi.

Šule
Gost
Šule
1 mjesec prije

lex SVI SU prekriveni ljevičari bilo HDZ ili SDP a ova Pejovićka što vuče na film Planet Majmuna je dobro obavještena od mentora Bude Lončara…

Pero
Gost
Pero
1 mjesec prije

Sule, nitko u saboru nije desno. Ne pricam za novo zasjedanje jer nisam gledao glasanje.
Ali do sada, bilo tko tko je digao ruku za zakon protiv svog naroda ili da odrzi hdz/sdp na vlasti ili sebe na vlasti je lijevo.

Ares, bog rata
Gost
Ares, bog rata
1 mjesec prije

Sule zvani ljepotan!

Ares, bog rata
Gost
Ares, bog rata
1 mjesec prije

Dakle, Lex, svi su oni isti, jel?
Vidim navijas za IP odnosno Most. Sacuvaj boze!

Lexilio
Gost
Lexilio
1 mjesec prije

Arese, manje-više da svi su upregnuti na ovaj ili onaj način. Ne navijam za nikog, odradio sam juniorski staž u NK Zagreb i tu sam prestao s nogometom. Koliko znam taj Most sada igra u nižim češkim ligama i vratili su staro ime Banik Most. Za klub IP nikad čuo. Politiku treba odvojiti od sporta. Nikad, doslovno nikad u životu nisam izašao na izbore. Ja sam protivnik demokracije i pobornik totalitarnih režima sa socijalističkim predznakom bili oni nacionalni ili internacionalni. U to ime sva sredstva borbe smatram opravdanim. Nisi dostojan nicka koji nosiš jer briješ na pedroliberalnu demokraciju. Dao bi tebi Aryios (to je originalno Aresovo ime) ognjem i mačem kako se već daje nedostojnima. A ti kao navijaš za Aris iz Soluna ako si uopće čuo za taj grčki klub. Ma vi gledate igrače kao objekt vaše požude, ne zanima vas igra. I to je normalno, zato i glasaš jer znaš kad dođe režim otvaraju se zabavni parkovi za normalne. Ako si mislio na političku stranku to su ti Ćuprijaši, ne znam kako se službeno zovu. Božo Bugarin, shizofreni psihijatar i ljubavnik mnogih popova neretvanskog kraja. Pa ti su bliži tebi jer osjetim faggota na 1 000 km i još si religiozan.

Slovenac1
Gost
Slovenac1
1 mjesec prije

Sloboda je bila jednom u bivsi jugi sad su samo ovce i causesku bi bio ponosan na ovo sto se sada desava daleko smo dogurali a kod nas u sloveniji 6000 ljudi u haus arestu zbog korone i to je svima normalno jebo vas covidioti

žrec
Gost
žrec
1 mjesec prije

Volio bih da se malo više istraže navodne veze slobodnozidarskog majstora Emila Tedeschija i Radničke fronte i Možemo. Primjetno je da Tedeschi pomalo postaje kao Todorić, sve je neprimjetniji u medijima, a prisutniji u političkom životu sa svojim donacijama.

Sino-Belarus
Gost
Sino-Belarus
1 mjesec prije

To sa tedeschijem je izvalio panjina miro bulj bez ikakvih dokaza, ali i to je nekima dovoljno da to iskorištavaju kao argument

ježurka
Gost
ježurka
1 mjesec prije

Planet majmuna mi je oduvijek bio jedan od dražih filmova…Ne budi majmun, bez obzira što jašu konjove i imadu pučke na stjuju, sjahat će oni ne boj se brate…

Ive
Gost
Ive
1 mjesec prije

Zasto je politika satkana od lazi i prevara, pa i zlocina. Sto netko zauzima visi polozaj u politici i izvrsnoj vlasti to je veci lazljivac i smutljivac, pogledajmo samo HR premijere u zadnjih 30 godina.
Ako pogledamo stranke imamo i HDZ koji je sudskom odlukom imenovan ZLOCINACKA ORGANIZACIJA.
Neki od politicara nemogu izreci istinu ni zabunom, njima je laz i prevara sastavni dio svakodnevnog zivljenja.

Mali Mujo
Gost
Mali Mujo
1 mjesec prije

Blago tebi ni brige ni pameti.

Sino-Belarus
Gost
Sino-Belarus
1 mjesec prije

Pol pota su podržavali tvoji amerokenjci

nomen est omen
Gost
nomen est omen
1 mjesec prije

Čuj nje! Njihova vizija slobode potječe iz srednjeg vijeka. A iz kojeg vijeka potječe vizija sloboda kvazi ljevice u kojoj mogu ljudima upadati u domove i testirati ih kad im šušne kao što rade u Australiji?! Bacati ih na pod i nabijati im maske na OTVORENOM?! Djeci narediti da nose maske nekoliko sati u komadu? Roditeljima ograničiti posjete djeci u bolnici na 15 minuta? Rodiljama nabijati maske? Ako Željka Markić i potpomaže ovu inicijativu, onda joj je to VELIKI PLUS, mada se s njom ne slažem u nekim drugim pitanjima. Je li ovi “intelektualci” uopće znaju razmišljati diferencirano? Očigledno ne. Jeftina plitka taktika najvećih totalitarista koje je čovječanstvo ikad vidjelo. Mogu se sramit! Sad znam barem kako su nastale religije jer korona nije ništa drugo doli novi instrument kontrole utemeljen na praznovjerju. Jadnici. Neće vam ovo proći.

nomen est omen
Gost
nomen est omen
1 mjesec prije

Da. Eto, sad i oni imaju svoj opijum – koronu.

idfbvsdnvisifhdufdcsfgdplhfjkfijhg
Gost
idfbvsdnvisifhdufdcsfgdplhfjkfijhg
1 mjesec prije

opijum, hehehehe

Gile
Gost
Gile
1 mjesec prije

Koga briga za K. P. i nepostojeću ljevicu u HR, djecu su nam stavili u torove, kao stoku, sa brnjicama na glavama. O tome pišite…

Tko tu koga...
Gost
Tko tu koga...
1 mjesec prije

Gdje su? U ropotarnici proslosti, zauvijek!

Stara kuka
Gost
Stara kuka
1 mjesec prije

Izgleda da je Katica nedavno počela naglo apstinirati pa joj se priviđa. Samo dok normalni ljudi tijekom delirijum tremensa vide bijele miševe, našoj crvenoj Kaći se stalno priviđa Željka Markić i “klerikalna desnica”.

Ares, bog rata
Gost
Ares, bog rata
1 mjesec prije

Jel ti to o patuljcici i raspopicu!

Max
Member
Max
1 mjesec prije

Lažna ljevičarka na čelu lažne stranke salonskih ljevičara. Koje je to radnike zaštitila RF i koliko radnika imaju u članstvu.

Lexilio
Gost
Lexilio
1 mjesec prije

Lako pitanje a još lakši odgovor slovima: NULA i NULA, brojkom 0 i 0.

Gile
Gost
Gile
1 mjesec prije

Kako možeš zastupati prava “radnika” kada nisi ništa, konkretno, radio u životu. Kod takvih je modus slijedeći:: Vrlo dobar student, asistent na faksu, docent i,eventualno, doktorat. Svaka čast onima koji su ekstra lumeni i žive za to ali ovi likovi sa društvenim “znanostima” su upravo budući, potencijalni, političari. Kolegica predaje u Visokoj učiteljskoj školi engleski jezik i smatra se znanstvenikom. E, pa, j..i ga…

Pingvin
Gost
Pingvin
1 mjesec prije

Nisu mi jasne te spodobe, paraziti koji sebe nazivaju RF. Niti su kad sta radili, ni fronte vidjeli.

Zax
Gost
Zax
1 mjesec prije

U saboru opozicije i nema. Sve tzv opozicijske stranke hrane se iz istog lonca kao i hdz. Korona je to najbolje pokazala..

svi laže, i Kremelj
Gost
svi laže, i Kremelj
1 mjesec prije

bild.de/bild-plus/politik/ausland/politik-ausland/nowitschok-anschlag-auf-nawalny-sieben-vergiftungs-luegen-72783942

Cassia
Gost
Cassia
1 mjesec prije

Najnovija vijest dijelite :
https://youtu.be/8XoG6AwpPTU

Busola
Gost
Busola
1 mjesec prije

Peovićka nema veze nikakve ni s tekovinama revolucije bivše države , niti s radništvom , niti s tvrdom ljevicom tipa die Linke u Njemačkoj.

Obična kopija “modernih” boraca , revolucionara kojima je vrh obući majicu Chea za izlazak i zatim otipkati poruku na omiljenom gadgetu da se pokaže njezin materijalan uspjeh u životu…

Realno da su sami izašli na izbore ne bi dobili ni 1% glasova, ovako šlepa se na nezadovoljstvu građana Zagreba. Pernar i dio bivše ekipe ŽZ su sto puta bliže pravoj ljevici nego ova kokoš…

PS. obrazac ovih je isti kao kod svih , beskrajna podjela stavnovništva na lijeve i desne, otvaranje stalnih povijesnih tema kako bi na tome poentirali i djelili pamet…

idfbvsdnvisifhdufdcsfgdplhfjkfijhg
Gost
idfbvsdnvisifhdufdcsfgdplhfjkfijhg
1 mjesec prije

Klap klap klap

Jxlspsp
Gost
Jxlspsp
1 mjesec prije

Kako gdje su? Ugroženi su pa su #ostalidoma.

Herman
Gost
Herman
1 mjesec prije

Ništa se bolje nije ni moglo očekivati od soroševih antifa, sada će kao žohari iz svakog kuta iskakati i takmičiti se tko će biti glasniji da se dodvore šefu sorošu.
Mislim da bi največi HR izvozni proizod trebao biti DOMAĆI IZDAJNICI.
S njima obilujemo.

mel mor
Gost
mel mor
1 mjesec prije

bonus i smece.vas portal iša je u,tj .u kurcu je.hrpa govana.so long

Herman
Gost
Herman
1 mjesec prije

Evo i na ovom forumu se vide podjele u HR društvu a to globalisti i žele. Hrvati ne svađajte se međusobom, moramo se držati zajedno malo nas je a za sve su krivi gidovy, oni su sve zakuhali.

Vjetar u leđa
Gost
Vjetar u leđa
1 mjesec prije

Pojaviti će se na gej prajdu za par dana 🙂

pazzula
Gost
pazzula
1 mjesec prije

meni je najsmjesnije kada se jos uvijek rabe termini tipa ljevica, desnica, valjda onda postoji i srednjica, toga vise nema, ljevice nije niti bilo, pravo receno, jos odavno, mozda po latinstkoj americi, zapravo, to da, no ovdje, to su bedastoce, vecina je naslagana na sorosijadu, od koje manji dio ubire lovu, ostatak je onako, za predstavu, amerika danas to pokazuje bolje nego ikada itko, pa onda, tko se lozi na nekakvu ljevicu, dozivjece cudesa, desnica je tu odavno, kao fasizam, koji se raspupao do bola

Busola
Gost
Busola
1 mjesec prije

Tipično bajka plaćenih pisara i zaluđenih uplašenih ljudi…

Teži simptomi korone se javljaju za sada sigurno statistički najviše u domovima za starije i bolnicama. Ti isti domovi i bolnice su itekako izolirani , ali problem je što su stari ljudi zatvoreni u četiri zida gube imunitet, snagu i doživljavaju stres , a tada svaka bolest napada. Znaš što na Zapadu ljudi rade kada se žele rješiti roditelja? Jednostavno ih pošalju u domovu i čekaju da ih tablete i tuga riješi. Država to zna , pa ipak izlazi u susret dovodeći radnu snagu u domove s ovih prostora koji su naučili se družiti i s starijim ljudima. Mnogi dobiju i dobru pomoć od tih ostavljenih ljudi.

Stari ljudi na selu u vrlo malom broju umiru , ali nekim čudom domovi su postali mjesta smrti, a tužna je istina da su bili na Zapadu i ranije… Ljudi sa Istoka mnogo puta produže život domicilnom stanovništvu na Zapadu koje je uslijed brzog života ZABORAVLJENO!

soernounesgrvnesifvniesviefvrever
Gost
soernounesgrvnesifvniesviefvrever
1 mjesec prije

Istina živa za starce tamo i kod nas nekad, i kod nas su se pokvarili pa šalju ljude u domove umjesto da brinu za njih kao što je u Kini po zakonu da moraju brinuti o starijima.

vladek68
Gost
vladek68
1 mjesec prije

Uz dužno poštovanje moram primijetiti da je Peovićka bila apsolutno u pravu što se tiče izjave. Što se tiče rečene fotografije ne bih komentirao jer ju nisam vidio. Vaš portal me ponekad zbunjuje , jer imate puno vrlo ozbiljnih i politički neutralnih vijesti… I onda se desi ovakav članak kojeg se ne bi posramili ni portali poput “Dnevno.hr” i “Kamenjar.hr”. Meni je jasno da uglavnom vučete poprilično udesno, ali ovakvi članci vam doslovno ne trebaju…

čudila se aman ja
Gost
čudila se aman ja
1 mjesec prije

“Udesno” , u ovoj situaciji, zapravo je ono zdravorazumski,seljački,normalno. Znate što pametan kaže o imenima (nazivima)-zovite me i loncem ,samo me nemojte razbiti.

vladek68
Gost
vladek68
1 mjesec prije

Nisam mislio na taj način. “Udesno” u ovom smislu je podrška često i radikalno konzervativnim likovima, dok s druge strane imamo sotonizaciju bilo kakve ljevice. Čak i u onim slučajevima kada to sa ljevicom doslovno nikakve veze nema…

Armagedon
Gost
Armagedon
1 mjesec prije

Govor Roberta F. Kenedija Juniora na protestu u Berlinu: “Razlozi za sve to što su napravili će vas prestraviti”04, 2020

comment image

U mojoj zemlji – Americi, u medijima govore da sam danas ovde došao da govorim ispred 5.000 nacista.A sutra će preneti da je istina da sam bio ovde i da sam razgovarao sa možda 3 do 5.000 nacista. Ali ja gledam ovu gomilu naroda ovde i vidim suprotno od nacizma. Vidim ljude koji vole demokratiju, ljude koji žele otvorenu vladu, ljude koji žele lidere koji ih neće lagati, ljude koji žele lidere koji neće nametati proizvoljna pravila i propise kako bi stvorili poslušno stanovništvo.

Želimo predstavnike zdravstva koji nisu finansijski povezani sa farmaceutskom industrijom i koji rade za nas, a ne za „Big Farmu“. Želimo zvaničnike koji brinu o zdravlju naše dece, a ne o farmaceutskom profitu ili kontroli države.
Gledam ovu gomilu – vidim sve zastave Evrope, vidim ljude svih boja, vidim ljude svih nacija, svake religija, i svima je stalo do ljudskog dostojanstva, do zdravlja dece, do političke slobode i ovo je suprotno nacizmu! 
Vlade vole pandemije. Vole pandemije iz istog razloga zbog kojeg vole rat.
Zato što im daje mogućnost da stanovništvu nametne kontrolu koju ljudi inače nikada ne bi prihvatili – kreiraju institucije i mehanizme za orkestriranje i nametanje poslušnosti.
Reći ću vam nešto – za mene je misterija da svi ovi jako važni ljudi poput Bil Gejtsa i Tonija Faučija, koji su decenijama planirali i razmišljali o ovoj pandemiji, planirajući je tako da svi budemo sigurni kada pandemija konačno dođe, sada kada je ovde, ne znaju o čemu govore.

Izgleda da kako vreme prolazi, oni sve više izmišljaju. Oni uvećavaju brojeve. Ne mogu da nam kažu koja je stopa smrtnosti za Covid-19, a to je osnovno.
Ne mogu da nam daju PCR test koji zaista funkcioniše. Oni ga nemaju …
Moraju stalno da menjaju definiciju Covida na umrlicama kako bi izgledao sve opasnije. Ali jedina stvar u kojoj su dobri to je da znaju da uvećavaju strah!
Pre 75 godina, Herman Gering je svedočio na suđenju u Nirnbergu i pitali su ga kako im je uspelo da ubede nemački narod da pristane na sve to.
Rekao je da je to vrlo jednostavna stvar. To nema nikakve veze sa nacizmom. To ima veze sa ljudskom prirodom.
To možete da radite i u nacističkom režimu, i u socijalističkom režimu, možete da radite u komunističkom, možete u monarhiji i demokratiji. Jedino što je vladi potrebno da od ljudi napravi robove je strah.

A ako uspete da smislite nešto zbog čega će se uplašiti, možete ih naterati da rade šta poželite.
Pre 50 godina, moj stric Džon Kenedi je došao u ovaj grad – došao je ovde u Berlin, jer je Berlin bio prva linija protiv globalnog totalitarizma, a danas je Berlin ponovo glavna linija fronta protiv globalnog totalitarizma.
Moj ujak je ovde došao – ponosno je rekao narodu Nemačke „Ja sam Berlinac“. I danas svi mi koji smo danas ovde možemo s ponosom još jednom da kažemo „Ja sam Berlinac“, jer vi ste prva linija fronta protiv totalitarizma.
Reći ću još jednu stvar. Oni nisu dobro odradili posao zaštite janog zdravlja. Ali su odlično iskoristili karantin kako bi svuda u društvu uveli 5G tehnologiju.
I tako su započeli proces gde sve nas žele da uvedu u digitalnu valutu, jer ako kontrolišu vaš bankovni račun, kontrolišu i vaše ponašanje.

I svi vidimo ove reklame na televiziji da 5G dolazi u vaš kraj. To će biti odlična stvar za sve vas, promeniće naše živote! Biće mnogo bolji! 
Moram da priznam veoma su ubedljivi, jer gledam te reklame i pomislim da su sjajne i da jedva čekam da to stigne, pošto ću video igricu moći da preuzmem za 6 sekundi umesto za 16 sekundi.
I da li zbog toga troše 5 biliona dolara na 5G?
Ne. Razlog je nadzor građana i prikupljanje podataka, ali ne za vas i za mene, već za Gejtsa, Zakerberga i Bezosa i sve ostale milijardere.

Gejts kaže da će njegov satelit moći da vidi svaki centimetar planete, 24 sata dnevno. Ali to je samo početak.
Takođe će moći da vas prati na svim vašim pametnim uređajima, putem biometrijskog prepoznavanja lica, preko vašeg GPS-a. Mislite da uređaj Alexa radi za vas? Ona ne radi za vas. Ona radi za Gejtsa koji vas špijunira.
To im omogućava da unište srednju klasu, da unište institucije demokratije, da bogatstvo svih nas prebace u ruke nekolicine milijardera da bi se još više obogatili tako što osiromašuju nas ostale.
Jedino što stoji između njih i naše dece su ovi ljudi koji su došli u Berlin! Danas im poručujemo: nećete nam oduzeti slobodu, nećete trovati našu decu, tražićemo nazad našu demokratiju. Hvala vam što se borite!

Sto vise reci …kad jedan visoki politicar izadze sa ovakvim govorom . Dali ista ima vise smisla .? slusat Hrvatski stozer , politicare , koji su globalisticke marionete
prevaranti i ubice ljudi i nase dijece …
Sve simtome velikog obrta imamo …pitanje samo vremene , dali je to Prosinac ?
Plan je napravijen …
Scenario je tu … igraci su tu …a i ovce su tu…..
Pa neka pocme .

soernounesgrvnesifvniesviefvrever
Gost
soernounesgrvnesifvniesviefvrever
1 mjesec prije

Njegov govor mogu samo potpisati, sve je zahvatio.

stopostoo
Gost
stopostoo
1 mjesec prije

Peta kolona je uvijek budna i aktivna, vjerojatno i plaćena ili se trudi dospjeti na taj platni spisak. Ovako će nam se građani fino razdijeliti i uskoro će svi biti prepoznati i razotkriveni u svojim “uvjerenjima”. Milanović je vjerojatno plaćen institucionalno da radi to što radi, a ova se gospođica treba dokazati. Tko zna zapravo koliko njih prepoznaje svoju sotonsku ulogu u ovoj igri, a koliko njih vjeruje u bolji svijet sa tim našivenim uvjerenjem za koje tako zdušno izgaraju ovi naši petokolonaši.

Armagedon
Gost
Armagedon
1 mjesec prije

Nisam davno bio na Logicnom ali izgleda da su velike promijene i ovde .
Neznam zasto su mi netali dva komentara … iako je bio tu …
dali bi mogao dobiti odgovor ?
Ili ce i ovaj samo nestat .

L. R.
Admin
Famed Member
1 mjesec prije

Poštovani,

Bio je link u vašoj poruci, pa je potrebna validacija.

Komentar je validiran.

Lp

Togo
Gost
Togo
1 mjesec prije

Dobit ćeš odgovor na Sveto Nigdarjevo

hogar strašni
Gost
hogar strašni
1 mjesec prije

petokolonaši

jadran
Gost
jadran
1 mjesec prije

žena rekla istinu a vi je oblatili da laže i manipulira,i još malo osobno oblatili….
krasan članak

mladen
Gost
mladen
1 mjesec prije

onda nam ti predoči dokaze o financiranju Festivala ili ćemo te smatrati RF manipulatorom

emi
Gost
emi
1 mjesec prije

Da ali čujte, ova su vremena dobra barem zbog jednog a to je, da se danas možemo svi dobro “prebrojiti”, dakle, svatko, tko ne djeluje javno, čuti sa čime podupire ovu corona ludoriju a takvih je tamo negdje blizu 99% svih stanovnika i oni na taj način (mediji to rade po principu lying by omission) kolaboriraju sa covid bandom, što znači, da se onih 99%, koji nemaju nikakvog utjecaja na bilo što značajno na ovoj planeti pretvorilo u 99% onih, koji danas, kao na primjer u Njemačkoj u kasnim 30ima XX stolječa, opet kolaboriraju sa još puno opasnijom bandom, koji otvoreno prijeti svim, ne samo ljudskim, životinjama. To je fakt i sa tim se je potrebno nositi i danas i u buduće ako još ima bilo kakve budučnosti.

Stara kuka
Gost
Stara kuka
1 mjesec prije

Bogami drugarica Kata prikupila ovdje jako puno komentara. Više ljudi ovdje komentira njeno trabunjanje nego što je za nju glasovalo na izborima. Evo primjera kako se na umjetni način stvara lažni dojam nečije relevantnosti.

Velaga
Gost
Velaga
1 mjesec prije

Peovićka vas je razotkrila. Sa pozicija krajnje desnice manipulirate ljevičarima. Zanima me koliko brzo ćete obrisati ovaj post…

piždro
Gost
piždro
1 mjesec prije

Živio Soroš i slični ‘darovatelji’ i dobavljači …dolje ‘kaptalizam’ i ostali usisivači hehehe..

Herman
Gost
Herman
1 mjesec prije

antifa na djelu

Onec
Gost
Onec
1 mjesec prije

Katarina Peović je izdanak zločinačke komunističke porodice, a popularniji dio prošlosti joj je kreveljenje i vucaranje s napušenom ekipom dok je glumatala kao neku glazbenicu.

Onec
Gost
Onec
1 mjesec prije

Ova frustrirana spodoba je praunuka od Kate Poljičanin, ud. Joze, rođena 1885. god. u Segetu Gornjem, član KPJ, s učešćem u NOR-u od 1941. god.
Obitelj joj krcata crvenim koljačima koji su pod dinarom i Biokovom pljackali u ratu krijući se iza petokrake.

Lol
Gost
Tupko Glupko
Gost
Tupko Glupko
1 mjesec prije

Što misliš kakva će biti odluka Ustavnog suda ako doznaš da se Ustavni suci biraju političkim dogovorom HDZ-a i SDP-a u Saboru?
Jedna od predsjednica triju vijeća Ustavnog suda za odlučivanje o Ustavnim tužbama je poznata SDP-ovka Ingrid Antičević Marinović:

https://narodne-novine.nn.hr/clanci/sluzbeni/2020_06_70_1396.html

Ustavne tužbe bi se zakonski trebale riješiti unutar šest mjeseci, evo primjera kako su jedan zahtjev rješavali – 26 godina (!):

https://www.jutarnji.hr/vijesti/hrvatska/ustavni-sud-odbio-zahtjev-za-zabranu-pobacaja-nalozili-saboru-da-u-roku-od-dvije-godine-donese-novi-zakon-o-pobacaju-5706323

Ante
Gost
Ante
1 mjesec prije

Sto partizanka moze nego lagati….pa ljevicari zive od lazi….peovickq ce trazit partizansku mirovinu i uvjeravat da je nosilac spomenice nob-a….to su takvi klosari i izrodi….u svijetu ima 17 500 jos uvijek zivih ucesnika iz 2.svj.rata..od tog broja samo u hr.ih je 12 400….nesto partizani dulje zive od ostalih ucesnika diljem svijeta….

Tupko Glupko
Gost
Tupko Glupko
1 mjesec prije

Čim sam vidio da je platforma “Možemo” omogućila Katarini Peović i Radi Borić ulazak u hrvatski Sabor, i kada sam čuo isključivost u obraćanju njihovog lidera Tomislava Tomaševića u obraćanju nakon parlamentarnih izbora prje nekoliko mjeseci, bilo mi je odmah jasno da je riječ o još jednom promašenoj “trećoj opciji” u Hrvatskoj.
Za Tomaševića je zanimljivo da je završio politologiju na zagrebačkom fakultetu političkih znanosti i da je magistrirao na britanskom Sveučilištu u Cambridgeu u području okoliša, društva i razvoja

tuf
Member
Famed Member
tuf
1 mjesec prije

RF će ostati na margini političkog ekosustava zbog zastarjelih floskula, radikalnih stavova koji većinu građana neće osvojiti i vlastite samodestruktivnosti (sjetimo se da su već doživjeli raskol).
Daleko veća opasnost je Možemo! kao sorošev vuk u ovčjoj koži. Ostavljaju dojam civilizirane platforme koja se bori za glavni grad, a u svojem političkom programu ispunjavaju ciljeve Otvorenog društva – nekontrolirana migracija (bez obzira na motiv, jer uključuju ne samo ratne, nego i ekonomske, klimatske i ‘ostale’ prilike), imaju usku suradnju s destruktivnim NGO-ovima kojima je cilj uvođenje kaosa te zadovoljavaju sve neoliberalne kriterije koji se od njih traže.
Uz svesrdnu podršku medija koji im pumpaju popularnost s njima treba računati srednjeročno – neće nestati, nego ih se bude dignulo na mjesto gdje je trenutno SDP, a zatim sinkroniziranom kampanjom (mediji, podrška izvana koju smo već vidjeli tijekom zadnje kampanje, male obavještajne pripomoći) kreću na osvajanje vlasti na nacionalnoj razini.

Tupko Glupko
Gost
Tupko Glupko
1 mjesec prije

Dobili su svoje Ahilove pete u Saboru u vidu Peovićke i Borićke koje imaju još četiri godine da im smanje potporu svojim izjavama i izlascima za saborsku govornicu, a za “Možemo” u Zagrebu glasaju većinom razočarani SDP-ovci.
Plus što je Tomašević previše isključiv prema – uvjetno rečeno – desnim biračima da bi išta postigao na nacionalnoj razini.
Nisu oni ni u bunilu očekivali ovakav rezultat, zato su uzimali ove marginalne stranke i visoko ih pozicionirali na listu, što se pokazalo kao generalni zaheb.
Teško da će ikada više postići ovakve rezultate za Sabor, osim ako ne participiraju u vlasti u Zagrebu i stvarno počiste kriminal i malverzacije koji se tamo rade. Međutim, za participiranje trebaju biti u koaliciji sa SDP-om ili HDZ-om – dakle, nemoguća misija.
Nema kritične mase za glasanje nigdje čak ni lokalno da bi se mogla imati vlast bez jedne od ove dvije stranke – rezultate njihove 30-godišnje vladavine svi vidimo.

Meštar
Gost
Meštar
1 mjesec prije

Interesantno je da se ljevica, a osobito ova ekstremna koja se pali na Tita, nije se puno uznemirila na ograničavanje ustavnih prava. Nisu nikada rekli da su ove mjere protiv ,,epidemije” nelogične, čudne i protuustavne. Da jedna parapolitička grupa donosi krupne političke odluke. Oni imaju usađenu ,,grešku” u mozgovima kad je u pitanju ograničavanje slobode, mučenje i ubijanje zbog viših ciljeva. Interesantno je koliko je to kod svih socijalista prisutno : Hitler, Staljin, Pol Pot, Mao…. Čak i na kraju života socijalističke Jugoslavije represija i strah od unutarnjeg i vanjskog neprijatelja bio je stalan izgovor za represiju i ograničavanje slobode. Sad opet u ime višeg cilja imamo polako klizenje ka diktaturi. Inače glavni sponzor ove stranke je Emil Thedechski, vlasnik Atlantic grupe. Tako se povijest ponavlja kod socijalista/komunista, da uvijek u pozadini novca čuči debeli kapitalist koji sve to financira. Tako je bilo i kod druga Marxa, Trockoga, Hitlera itd.
Ako neko misli da Hitlera tu guram bez veze , puno ime njegove partije je bilo : Njemačka radnička nacionalsocijalistička partija.

Mat
Gost
Mat
1 mjesec prije

Mestar,malo mi objasni,sta znace ustavna prava onima koji svoju sadasnjost I buducnost…..gledaju u kantama za smece?

Mahatma
Gost
Mahatma
1 mjesec prije

Radikalna ljevica i desnica, dva krila ptice koja se zove globalizam.

Darko
Gost
Darko
1 mjesec prije

Poštovano uredništvo,
vaš portal sam počeo čitati samo radi objektivnog izvještavanja o ratu u Siriji i što se tamo događa. Prikazivali ste drugu stranu (Al Assadovu) na hrvatskom jeziku. I to je bilo jako dobro.
Nažalost, pretavarate se u portal kalibra dnevno.hr, narod.hr i slično.
Mislim da ste prestali biti objektivno.
Pozdrav

Mat
Gost
Mat
1 mjesec prije

Vracamo se u dane…..paljenja vjestica.

Zlatko
Gost
Zlatko
1 mjesec prije

Nebrini o tudjim spavaćim sobama, u tvoju nitko nije niti će ući, možda jedino mužjak vrste, kojoj slićiš, zato i jesi ovako opaka, inaće bi u tim godinama šetala kolica…

Običan tip
Gost
Običan tip
1 mjesec prije

Koja glupost od članka…

Jesenka Sjećanj
Gost
Jesenka Sjećanj
1 mjesec prije

Katarina i RF, jadno i otužno. Ličica zaostala u 80ima.
Mrtvi i nepostojeći samo to još ne znaju

Math
Gost
Math
1 mjesec prije

Spominje se manipulacija a nigdje se u članku ne navodi u čemu se manipulacija sastoji.
Dal je to možda poruk “Bebino srce počinje kucati 18 dan” koja jefotomontažom umetnuta na sliku
Ili je mnioulacija nešto drugo.

Iz članka to jednostavno nije vidljivo.

kuntakinte
Gost
kuntakinte
1 mjesec prije

Sad kad vidim kakvi su i ona i Tomašević.
Ponosan sam što nisam išao na glasanje.
Moj izbor je da ne biram nikoga od njih svih.
Našim ljudima je jedini spas da se nipošto ne daju polarizirati niti lijevo niti desno.
Nije bez veze ona stara: “Zavadi pa vladaj!”

Miroslav
Gost
Miroslav
1 mjesec prije

Već sam jednom rekao, Liberalima i anarhistima dajte zapuštenu zemlju poput Krbavskoga polja, pa neka si ispočetka stvore svoju koloniju u kojoj će imati svoja pravila, ali neka mene i moj Zagreb i kulturne i prosvijećene zagrepčane ostave na miru. Vaša sloboda nije moja sloboda, zato Van iz Zagreba ! A i lijevi i desni anarhisti polako spremajte kofere.

Ogi
Gost
Ogi
1 mjesec prije

Ma koja Peović?
Strahota, ta žena s toliko mržnje govori o drugima, pa to je strašno. Ona bi, da ima moć, ubijala neistomišljenike. Kako, normalan čovjek njoj može dati glas?

HORACIJE HORVAT
Gost
HORACIJE HORVAT
1 mjesec prije

I vrapcima na grani je jasno da su leftosi u Hrvatskoj cisti jugo NACOSI…!

POVEZANE VIJESTI

Izbornik
147
0
()
x