Ludilo među demokratima: „Smijenite Trumpa jer će prodati Aljasku Rusima“

Adam Schiff
28 komentara

Demokratski kongresmen Adam Schiff ponovno poziva na primjenu opoziva protiv američkog predsjednika Donalda Trumpa prije nego što Aljasku proda Rusiji. Dobro ste pročitali, što je samo dokaz da Amerika definitivno više nije „Amerika“ i da se pretvara u kolektivnu ludnicu u kojoj demokrati vode glavnu riječ.

“U zamjenu za podršku na predstojećim izborima Trump bi mogao ponuditi Aljasku Rusima ili se odlučiti da stalno preseli u Mar-a-Lago i pustiti svog zeta Jareda Kushnera da vodi zemlju, delegirajući mu ovlasti da pokrene rat”, rekao je predsjednik Obavještajnog odbora Zastupničkog doma u ponedjeljak, tijekom završnog izlaganja u iznošenju argumenata u procesu opoziva protiv trenutnog stanara Bijele kuće.

Schiff je ovim riječima ponovio stav demokrata, koji od američkih predsjedničkih izbora 2016. inzistiraju na tome da je Rusija intervenira kako bi olakšala Trumpovu pobjedu. Demokrati, liberali i klan Hillary Clinton se jednostavno ne može pomiriti s činjenicom da je Trump pobijedio da fer i poštenim izborima, pod pretpostavkom da se može reći kako u Americi ima išta pošteno. Međutim, Donald Trump je izbore je dobio bez ruske pomoći, što je potvrdila istraga specijalnog istražitelja Roberta Muellera.

Za kalifornijskog kongresmena, ako Trump ne bude osuđen za zlouporabu vlasti i izdaju nacije, što su optužbe na kojima demokrati inzistiraju kako bi smijenili Trumpa, „republikanski tajkun bi mogao bi počiniti razna koruptivna djela“.

S pozicije glavnog tužitelja u ovom političkom procesu, Adam Schiff je kritizirao pravni tim predsjednika koji smatra da zloupotreba ovlasti „nije teški zločini, već laki, stoga je optužba protiv Trumpa neustavna”.

Demokrati sa svoje strane tvrde kako američki ustav ne zahtijeva zakonsku definiciju zločina, već to čine delegati u Kongresu koji određuju tužbu.

Schiff je također napomenuo da, ako stanar Bijele kuće ne bude otpušten,  “povijest neće biti ljubazna prema Donaldu Trumpu”.

“Mislim da to svi znamo, jer smo požalili svaki put kad smo se odmaknuli od vrijednosti naše nacije”, dodao je Adam Schiff.

24. rujna prošle godine je predsjednica američkog Zastupničkog doma Nancy Pelosi najavila početak istrage za otvaranje političkog suđenja kojem je cilj otpustiti Trumpa zbog sumnje da je u razgovoru telefonom mogao vršiti pritisak na ukrajinskog kolegu Vladimira Zelenskog da istraži očigledne koruptivne radnje njegovog političkog rivala Joa Bidena, kojim bi mu mogao biti protukandidat na predsjedničkim izborima 2020. godine.

Od 21. siječnja se u američkom Senatu  iznose „argumenti“ procesa opoziva, pa i gluposti kakve izjavljuje Adam Schiff. Unatoč eksplozivnim optužbama protiv Trumpa, Senat je u petak otvorio put brzoj oslobađajućoj presudi za predsjednika, glasajući protiv pozivanja svjedoka i prikupljanja novih dokaza na suđenju protiv predsjednika Donalda Trumpa.

VIDEO: Izjava Adama Schiffa

Opoziv predsjednika
Pretplatiti se
Obavijesti o
28 Komentari
Najstariji
Najnoviji Najviše komentiran
Inline povratne informacije
Pogledaj sve komentare
neznanje
4 godine prije

Bože spasi nas! Takvi idioti drže prst na gumbu za atomski holokaust. To je nepravda. Prava nepravda.

AJeTo
4 godine prije

Cini se da Trump ide na sve ili nista. Nakon sto nije uspio kupiti Grenland prodaje Alasku.

Svemir
4 godine prije

Ma važi… Pa evo, čak i da su “Rusi” stvarno hakovali DNC što je inače privatna firma, šta su konkretno demokrate uradile za četiri godine da unaprede svoj cyber security ne bi li se tako nešto u budućnosti sprečilo? Zašto i dalje furaju ulogu žrtve i deluju tako nemoćno?

Pošto već četiri godine ne vade Rusiju iz usta očigledno je da se apsoultno ništa nije ni desilo i neće se promeniti, jer je u pitanju propaganda za održavanje status quo. A Trump im je savršena pojava za zamajavanje širokih narodnih masa, dok oni stabilno nastavljaju da sprovode agendu elita i pljačkaju planetu.

politicki nekorektan
4 godine prije

—–ovi likovi nisu politicka prognoza , vec klinicka dijagnoza…..ali, treba ih podrzati ,samo napred, karajte se medjusobno za dobrobit svih nas—

onaj najgl.....veći Dalton
4 godine prije

Vladavina prava……. kažu oni. Puna im usta. Vladavine prava….
A u stvari misle da im je ćaćino, da samo oni imaju pravo da vladaju.
P.S.
Kada će demokrati prebrojati glasove u Iowi?
a/ nekada
b/ nikada
c/ ni onda

pera lozac
4 godine prije

Taj “genije” zaboravlja da su im rusi 1867-e prodali aljasku a isto tako zaboravlja da ju nisu NIKADA isplatili, znaci da bi i trebala da se vrati u majcicu rusiju.

Max
4 godine prije

Zaboravio je reći da će prodati Texas Meksiku. LOL Šala kraju dragi moji Logićari zabrinut sam za svijet u kojem ovakvi imaju političke funkcije.

imalijosnade
4 godine prije

ovoj mora da je praunuk od jacoba schiffa ‘suvlasnika’ i glavnog suosninavača FEDs? faca nema šta. oni su već 3-4 generacije dinastija i plus titulu baruh…nema, face su …jedan te tuži da te opeljuši, drugi te brani, da te oguli …nešto im gadno smeta narandžasti ?!

Mlata
4 godine prije

Diomedu ne smeju prići a kamo li aljasci

Gott mit uns!
4 godine prije

Ovo za Kushnera je u pravu. Tip kadrovima popunjava administraciju(masoni i kabal isti), ima odriješene ruke u kreiranju politike na BI, svi moćni Židovi stoje iza Kushnera i to je razlog što mu je Trump dao odriješene ruke.
Tip je samo dno deep state-a. Potvrdilo je se da je ova administracija gora od Obamine administracije. Nikada nisu bili agresiviji prema Rusiji, Kini, Iranu, Venezueli…. svim zemljama koje nisu pod globalnom kontrolom. Ta mantra Trump je protiv rata, Hillary bi izazvala 5 novih dosad je glupost. Prošlo je vrijeme kad su Ameri mogli napadat nenaoružane narode. Sad na primjeru Irana je jasno da nemaju muda ratovat s jakim. Rusija bi im za manje od sat vremena zbrisala sve velike gradove i pretvorila u prah.

Vidovnjak
4 godine prije

Aljaska se ionako mora vratiti matici Rusiji😃

Ivo
4 godine prije

Interesantno da su potegli pitanje prodaje Aljaske… Očigledno u kolijevci demokracije dolaze neki strahovi na površinu. Normalno, sve nevezano sa Putinovom prezentacijom nove generacije oružja… Vrlo interesantna pojava, neće biti iznenađenje ako se tema Aljaske počne pojavljivati u pregovorima Rusija – Amerika kroz godinu-dvije.

nije bitno tko
4 godine prije

Majko mila, koji su to debili i kreteni……

nije bitno tko
4 godine prije

Laž, podlost i cinizam su največe američke vrijednosti.

nije bitno tko
4 godine prije

Sve što danas gledate u američkoj politici su deca raznih mafijaca, bandiljerosa, prevaranata, zemljokradica, konjokradica i drumskih pljačkaša.

Emiliano Zapata
4 godine prije

Film za budale..Republikanci, Demokrati, lijevi, desni, ovi, oni, a koje god odaberes POGRIJESIO SI…

Ivi.tz
4 godine prije

90 procenata politicara koji vode ameriku su sizofrenicari.

Perun
4 godine prije

Demokratisti su politicki otpad u USA isto kao i takozvani republikanci te dvije politicke struje u USA su politicki paraziti koji prodaju maglu i to sa uspjehom vecini stanovnistva u USA….Bankrot i slom sustava im visi nad glavom , njihova zla sudbina interesira samo vraga koji ceka da ih spremi u zadnji kutak pakla ……P.S Treba im otet i pare i jare….

Crodaemon
4 godine prije

Možda Adam samo trola 🙂

© 2023 – Portal Logično

POVEZANE VIJESTI