Mislav Kolakušić – jedinstvena pojava na Hrvatskoj političkoj sceni

Mislav Kolakusic

Mislav Kolakušić jedinstvena je pojava na Hrvatskoj političkoj sceni. Bivši sudac bez dlake na jeziku svojim je stavovima osvojio simpatije velikog broja građana i plasirao se u Europski Parlament na prošlim izborima. U te četiri godine bio je najaktivniji hrvatski parlamentarac, glasan u borbi protiv vladajućih globalista i njihove zle agende.

Njegovi stavovi najbolje su se manifestirali u borbi protiv globalističke plandemije i nametnutih nam mjera cijepljenja i lockdowna. Njegovi govori u EU parlamentu dijelili su se po cijelom svijetu sa prijevodima na desetke stranih jezika. Puštali su se na prosvjedima kanadskih kamiondžija, nizozemskih farmera a neki od njih su postigli nevjerojatne brojeve od čak 250 miliona pregleda. A legendarne su scene kad su u EU Parlament kao gosti dolazili Justin Trudeau i Emmanuel Macron dok im je Kolakušić u lice istresao sve što im ide.

Naravno, ako vjerujete mainstream medijima Mislav Kolakušić je prevarant, folirant, lijenčina, antivakser, ekstremist itd. I naravno da je Youtube pobrisao puno njegovih govora. Globalisti i njihovi sluge u Hrvatskoj čine sve da ušutkaju i marginaliziraju ljude poput njega. Ali ako netko toliko smeta sistemu, upravo to je pametnim ljudima znak, da ga moramo slušati i pratiti.

Ususret nadolazećim izborima u Hrvatskoj, Mislav Kolakušić je osnovao stranku Pravo i Pravda zajedno sa kolegom Europarlamentarcem Ivanom Sinčićem i profesorom Lovrinovićem. Cilj je da se okupe sve suverenističke (anti-globalističke) snage i da se zajedno odupremo globalistima i njihovom porobljavanju koje nam spremaju.

S tim na umu, Kolakušić je ovih dana dao nekoliko jako zanimljivih intervjua u nekim popularnim podcastima, koje svakako preporučamo da poslušate ako već niste. Gostovanje na podcastu Velebit traje čak dva sata i u njemu Kolakušić precizno iznosi probleme s kojima smo suočeni i njegov plan kako se oduprijeti. Također, gostovanje na podcastu Mrežnica u kojeg gostuje zajedno sa Ivanom Sinčićem proširuje temu i detaljno objašnjava trenutak u kojem živimo. Oba intervjua skupila su ogromne brojeve pregleda u samo nekoliko dana.

Spomenimo na kraju, da će na parlamentarnim izborima 17 travnja Mislav Kolakušić biti nositelj liste u 1. Izbornoj jedinici (Zagreb) koalicije Domovinski Pokret i Pravo i Pravda, dok će Ivan Vilibor Sinčić biti nositelj iste koalicije u 8. izbornoj jedinici (Istra i Kvarner).

Gostovanje na podcastu Velebit:

Gostovanje na podcastu Mrežnica zajedno sa Ivanom Sinčićem:

 

hrvatskaMislav Kolakušić
Pretplatiti se
Obavijesti o
240 Komentari
Najstariji
Najnoviji Najviše komentiran
Inline povratne informacije
Pogledaj sve komentare
Basinac
28 dana prije

Glasam Za Kolakusica.

Ivek
28 dana prije

Ne znam za Kolakušića, pošto je bio sudac sumnjam da je okrenuo se za 360 od sistema.
Sinčić je uhljeb ko i Pernar. Sinčić je izdao pernara, a Pernar se boji reći protiv sistema ako mu zaprijeti zatvor okreće ploču. Iz to ima svojih idiotarija, tipa treba razbit sve bolesne zube ili pit umjetni c vitamin i jod.

Darko
28 dana prije

Bravo za Mislava i Sinčića, ostali HDZ i SDP Europarlamentarci su bili za kurac i samo su nas osramotili.

Max
28 dana prije

Sano hrabro naprijed.

Ante
28 dana prije

Rađe glasam za njega nego za SDP = HDZ tre dvoje stranke su pokazale da ih nije briga za Hrvatsku. Rade samo u interesu bogataša protiv građana koje su rastjerali sa svojim načinom vođenja Hrvatske gdje uhljeb ima veće građana.Sada moraju uvoziti strane radnike koji rade za minimalac dok na leđima tih stranih radnika uhljebi lijepo žive.

Schwarze Hunderte
28 dana prije

Za Gospon Kolakušića 🍸

Tupko Glupko
28 dana prije

Talijanski Politico objavio da je EPPO na čelu sa Laurom Kovesi preuzeo istragu od belgijskih organa što se tiče prepiske UvdL sa Bourlom, CEO Pfizera kojim se ugovorila nabava Covid cjepiva za EU u vrijednosti od 1,8 milijardi eura.

Ne samo za istraga za prepisku i ugovaranje bez odgovarajuće procedure, već i zbog uništenja dokaznog materijala.

Afera nazvana Pfizergate ili Textgate.

Vrijednost propalih doza Covid cjepiva procjenjuje se na 4 milijarde eura.

Vladajući politički blok u EU parlamentu znan kao EPP (kojem pripada i HDZ) je nedavno u Bukureštu izglasao UvdL kao svoju kadnidatkinju za još jedan njezin mandat kao predsjednice Europske Komisije.

Predsjednika Europske Komisije izabrat će na pet godina krajem ove godine EU parlament čije hrvatske članove biramo na izborima 9. lipnja 2024. godine.

.....
28 dana prije

Moj glas ima i jos mnogih oko mene

Antee
28 dana prije

Kolakušić,prof. Lovrinović i Pernar su jedini političari vrijedni spomena. Ostalo je za zatvor i stratište.

vasemmi
28 dana prije

Veliki pozdrav M. Kolakušiću i ekipi i iz Zlovenije!

.....
28 dana prije

Mnogi moji ce mu dati glas

nessy
28 dana prije

Bio sam odusevljen Kolakusicem, dok nije zapalio u Brisel. Lijepo on udara po teoriji, pravi vodja novog doba sa parolom, ‘Napriiijed, ja cu za vama. Malo kasnije. A mozda i necu’. On i Sincic ekipa? Osnovali su stranku stvarno originalnog imena ‘Pravo i Pravda’? To su Poljaci od njih ukrali ime? Ili obrnuto? Sincic i njegova ekipa iz Zida su se skoro poklali tko ce u Brisel. Sto je ostalo od Zida? Nista? Toliko i vrijede. Ispaljeni Pernar, koji bi dao babine zube za malo medijske paznje? Jedini spomena vrijedan je onaj decko sto je sada u Irskoj, i svojim rukama zaradjuje kruh. Sincic je kupio ovrseno imanje, a ‘borio’ se protiv ovrha. I sada osnuju stranku, ne bi li ostali u Briselu? Oni ce nam svima pomoci, ali iz Brisela? Obojica, govnari, prazna vreca bez sadrzaja, nista novo na Balkanu. Neka se pokriju usima, obojica, neka pokupe tih 30… Čitaj više »

Grdi
28 dana prije

Ako uvede OBAVEZNO glasovanje za hrvatske gradane i da politicari NESMIJU imati dvojno drzavljanstvo glasam za Mislava ….

nessy
28 dana prije

“I naravno da je Youtube pobrisao puno njegovih govora. Globalisti i njihovi sluge u Hrvatskoj čine sve da ušutka”

Ako u Youtube upisete ‘Mislav Kolakusic’, otvori cca 40 videa, na prvoj stranici, toliko sam imao strpljenja brojiti, a izgleda da ih ima bezbroj, pa se ne bih slozio sa konstatacijom o ‘brisanju’. Ovo je lako provjeriti. Na Kolakusica sam posebno nadr..n, je mi se cinio kao velika nada, svima sam trubio o njemu, a on prvom prilikom spakuje kofere, i ode… Da nam pomogne, iz Brisela? Ha, Ha.

Analea1
28 dana prije

Radje glasam za Kolakušića, nego ova zla koja su na vlasti ili Sdp. Pa kad neko pljuje po Kolakušiću, neka kaže za bilo koju stranku koja je pravedna i poštena?!

Kornel
28 dana prije

Ovo je do sad najbolji primjer pa slobodno mogu napisat dokaz djelovanja magije u ovoj godini šta se područja RH tiče. Na Kolakušića djeluju najjače okultne sile od svih koji se od početka godine pojavljuju u mainstream medijima. On je pravnik sa nekoliko godina staža u građevini koja simbolizira babilonsku kulu koja je samo središte koje na jednom mjestu sublimira sve europske grimorije ispisane od Babilona do danas. Sami naziv stranke Pravo i Pravda simbolički postavlja Kolakušića u poziciju Isusa Krista koji se nalazi između njegove učenice Marije Magdalene i Isusove majke Marije odnosno Majke Božje. Ali Kolakušić ipak nije Isus Krist, a nije ni Nimrod, sin babilonske božice Semiramide, koji simboliziraju obrazac majke s djetetom u više velikih religija nastalih po rušenju Babilona. Je li Kolakušić lažni prorok ja neznam, ali znam kako ima određenu moć prenošenja magijskih uticaja kojih on nužno nije ni svijestan jer se sve odvija… Čitaj više »

Mrčikola
28 dana prije

Jedino što se na izborima, eventualno, može promijenit je vlast…ja, osobno.., a poučen višedecenijskim iskustvom.., u tome ne vidim nikakvog smisla.
Izborni dan, taj, tkz. praznik demokracije, se može iskoristit za “sto pametnijih stvari”…u najmanju ruku, za ugodno dokoličarenje.😁

BlueZg
28 dana prije

Ja ću ove godine glasat po prvi puta za osobu koju ću dodat samoinicijativno na popis. Kolakuki na muki ne dolazi u obzir jer govor je jeftin. Slinčić je teško razočaranje zbog kupovine nekretnina ovršenika jer niže se ne može pasti. On je svoje otplesao i zna to jako dobro. 🇵🇸🇷🇺🇧🇾

Mirko
28 dana prije

Najjace mi je kad se ovi iz vrha SDPa pozivaju na Tita a on da je ziv sve, bi ih postreljao kao izdajnike i zapadne ulizice, govorim kao nekadasnji glasac SDPa. Slicno je kod HDZovaca, pozivaju se na Tudmana a on se okrece u grobu kakve zapadne ulizice i beskicmenjaci vode HDZ.

franjo
28 dana prije

Tko su to globalisti, sto je to globalizam?

Jadranka S.
28 dana prije

Oni za koje misliš da su ti vođe, sjede na tvojim grudima. Jeste li primjetili? Kada se netko dokopa ureda, počinje tumačiti zakon i red. Kada je van vlasti, političar počinje govoriti revolucionarno. U njemu, van vlasti počinje rasti pitanje revolta. Tada je sve pogrešno, sve treba mjenjati. No, kada dođe na vlast, izbijaju zakon i red. Sve je dobro, promjene su opasne. Sada je potrebna disciplina. Ovako je svugdje u svijetu. Političari samo žude za vlašću, oni nemaju veze sa redom ili revoltom. Da, kada neodržavaju red, kada vlast nije u njihovim rukama, onda kažu da je sve pogrešno; tada je potrebna revolucija. No, čim dođu na vlast, revolucija više nije potrebna, jer je zadatak revolucije završen. Njezin jedini zadatak je i bio da njega dovede na vlast. Posao je napravljen. Tada, tko god da spomene revoluciju, neprijatelj je. I oni koji govore o revoluciji, nemaju ništa s time.… Čitaj više »

Logičar
28 dana prije

Bio mi je favorit dok se nije udružio sa dvoličnim Sinčićem koji je zbog vlastitih interesa uništio Živi Zid. Potpuno razocarenje je koalicija sa Imovinskim Pokretom koji se sastoji od otpada iz HDZ-a. Ideja da svi suverenisti idu zajedno je ok ali nije uspio okupiti sve pa je onda trebao ici samostalno.
Ovako je izgubio mnoge glasove, na žalost.

Tысяча = Tisuća
28 dana prije

Nitko nista nije mogao promijeniti u tzv. komunistickim zemljama dok nisu dosle promjene iz centra, iz Sovjetskog Saveza.

Tako i danas nitko nece nista moci promijeniti dok ne nastanu svjetske promjene a to je da tzv. zapad kolapsira kao ekonomska i vojna sila.

Godina 1848 je bila plodno doba za promjene u Europi.
Godina 1990 je bila plodna za promjene u svijetu.

Nove promjene ce doci iz Amerike, usljed gubitka hegemonije i stvaranje visepolarnog svijeta, dotle glumetajte sto hocete, mjenjajte fotelje.

IL Partigiano
28 dana prije

Da je po meni ja bi glasao za V.V.Putina ali vrhuska mi nece njega ponuditi…nudi mi par namjesnika / guvernera za koloniju Hrvatsku…tako da necu glasati za nikoga.
Hrvatska je okovana zakonima, sporazumima i nema te sile koja ista moze promijeniti.
Najradje bi otisao zivijeti u Rusiju i tamo moje sjeme posijao.
Ali eto za otici zivijeti u Rusiju i to je privilegija za stranca.

Ingerman
28 dana prije

Nažalost samo šuplja priča…jedina hrvatska stranka s integritetom u RH trenutno je Most

Ico
28 dana prije

Andrej Plenković I Zoran Milanović su u boju protiv zajedničkog neprijatelja!

kcjhabsdljkcg83247tr08
27 dana prije

Kolakušić apsolutno iako mi se neke spodobe u njegovom timu ne sviđaju.Pernar je apsolutno podbacio. Zapravo se nadam da će Krišto napraviti dobar tim i program kao prva opcija.

Lanculica
27 dana prije

U komentarima se stalno povlaći ” ONI” a gdje ste “VI to jest “MI”? kada i ako dohvatite vlast i VI čete postati ONI.

Tupko
27 dana prije

Imaju neke kvalitete ali u politici su već neko vrijeme a stranku su oformili neki dan. Kako i sam priznaje, vidio je da sam ne moze puno (čitaj prijeći prag) pa je onda stavio svoj ego sa strane i udružio se. Heh, a sjede u tim eu klupama dosta dugo, imali su par godina vremena da to naprave

Zimek
27 dana prije

Kolakusicu, ako dodjes na vlast primjeni zakone nekih americkih drzava o cemtrjlima, zabrani woho ugovora i daj molim te uvedi da je dozvoljena samobrana sebe i svoje imovine ko u emeriki.

Inace nas izeybase i globalisti i brazilci.

Tupko
27 dana prije

Treba mu čestitati za borbu tijekom pandemije i to podržati.
Malo mi zna biti sumnjiv kad izjavi da bi bio i sudac i premijer i predsjednik sve u jednom – OK, ali to se ne osvaja na izbornim listama 🙂

Zimek
27 dana prije

E da.
Ukini ladice u sudstvu. Tj. mjesta gdje stoje spisi do plave kuverte

Bruno
27 dana prije

Zašto pravo i pravda? Poljaci su najgluplji narod na svijetu i kada čujem pravo i pravda odmah pomislim na onu njihovu stranku. Nazovi je Radost.

Stela
27 dana prije

Više me ne iznenađuje kuknjava woke-desničara kojima je sve izgubljeno, a svatko tko nam je imalo blizak u stavovima odmah je predodređen za sitničavo kritiziranje. Niti jedan političar nije spasitelj pa tako nije ni Kolakušić, ali je jedan od rijetkih koji je glasno artikulirao nezadovoljstvo ljudi tijekom plandemije u EU parlamentu i to je samo po sebi već velika referenca. Ako ćemo o europskoj plaći, istu takvu dobivaju i adezejci-spavači kojima treba staviti mini ogledalce ispred nosa da se uvjerimo da su živi – i nikom ništa, to smo valjda normalizirali. Da nije bilo Kolakušića i Sinčića, stavovi naših zastupnika bili bi 100% homogeni s onime što je dolazilo iz EU komisije i drugih centara moći, a jako je važno da se vidi da u institucijama postoje ljudi koji misle drugačije. O njihovim motivima neka sudi svatko sam, ali čak je i iskorištavanje političkog trenutka daleko manje nemoralno od bilo… Čitaj više »

Hogar
27 dana prije

Slobodna Palestina jajari bez muda

Hogar
27 dana prije

Jos jedna stvar, nemojte NIKADA oslovljavati bilo koju gamad politicku sa gospodin ili elita. To je jako kontrakonstruktivno jer se radi o gnjoju koji cica krezube glasace

Վիշապ
27 dana prije

Šta ne blokirate onu sotoninu priležnicu, potirat će Vam ljude s portala.

Miro
27 dana prije

On je kao Nigel Farage

Nesko
27 dana prije

Duboki naklon do zemlje za gospodina Kolakusica.

Fluke
27 dana prije

Daj glas čovjeku i možda nešto i napravi… ako i ne napravi nije uopće bitno jer za HDZ i SDP znamo iz iskustva da neće biti ništa je li tako? Tako je… Tko glasa za ove lopovske stranke može slobodno otići ća iz Hrvatske jer je samim time izdajnik.

Tusam rodjenja
27 dana prije

Tko to brise yutube videa molim imenom i prezimenom, ciji su to prsti. Samo se stvari koje vrijeđaju po nacionalnoj ili nekoj drugoj osnovi mogu obrisati. Ovo sve van toga je slika trenutnog stanja u drzavi. Pitao sam mnoge starije ljude zasto glasaju za hdz jedini odgovor je bio da su oni stvorili “rvacku”i izgradili Peljeski most. Eto do kud su dometi tih ljudi. Oni vide samo onih metar i pol od svojih zjenica do TV ekrana i jedino im to ulazi u usi. Samo da pogledaju kroz prozor vidjeli bi sve sivilo koje nam je mametnuto i jos se namece. Kad sam im odgovorio da nisu napravili ni jedno ni drugo odmah su me pitali “- Jel’ okle si ti?. Iz Hrvatske, odgovorio sam, vas prvi susjed, nema ni shengena između nas. Samo su slegli ramenima i nastavili dalje prema svojoj “rvackoj” a ja ostao u svojoj Hrvatskoj gdje… Čitaj više »

Zvone
27 dana prije

Svaka mu čast, jedini koji se bori za ljude.

gigi pinna
27 dana prije

Za Domovinski pokret se govori da je ruski projekt (Veliki Domovinski rat, LOL!), stranka tajkuna i oligarha. Nisu se baš ova dvojica bavili Hrvatskom, do sad pred izbore.
Treba mijenjati i bolesne zakone gdje se legalno neke branše bogate na ničemu, pogotovo u i oko građevinarstva.
Oporba u globalu ne ulijeva Bog zna kakvo povjerenje, ali treba 17/04 začepit nos i dati glas bilo kome (ne onima koji nemaju šanse za ulazak u Sabor, jer je to bačen glas) od njih, samo da se više ne gleda ovaj kriminalno-parazitski šljam i ološ od HDZ-a i njegovih satelita.

Dosta
27 dana prije

Zašto taj Kolskušić na kaže istinu,a to je da u Briselu živi sa europskom tužiteljicom koja pokušava srušiti sa vlasti Plenkovića kako bi Kolakušića dovela na mjesto premjera,a oko joj to ne prodje pokušat će ga progutati ponovno za europarlamentarca i na kraju za predsjednika Hrvatske.Inače taj lik je notorna petljavina,na prošlim izborima je obečavo da će biti predsjednik,ministar unutranjih poslova i vrhovni sudac.Uspio je na izborima otići u EU parlament ali nije ni bekno ni o ćemu.Za reč pravo smoto je EU tužiteljicu sa kojom živi,a i ona je “zvečka”; kako piše na wikipediji 2018. Je ministar pravosudja izbacio sa mjesta tužiteljice Rumunije jer je za novac namještala optužbe ali i ona se dokopala EU parlamenta i mjesta EU tužiteljice.Ološ uvijek nadje ološa,ali toliko o Evropskoj uniji.

tuf
27 dana prije

Meni je kod Kolakušića nešto sumnjivo, šesto čulo mi govori da bi nas u praksi razočarao.
Vjerojatno je tom osjećaju pogodovalo njegovo naprasno povlačenje iz predsjedničkih izbora kada je doslovno nestao na neko vrijeme bez nesporednog objašnjenja i zahvale onima koji su mu ukazali povjerenje.
Prije četiri godine se ugodno smjestio u delegacije EU parlamenta za Kanadu, SAD i Japan što također nešto govori “tko je njegova familija” (da parafraziram Milanovića koji se tim riječima identificirao s anglosaksonskim miljeom).

Josip
27 dana prije

On je u Eu parlamentu imao sigurno naj bolje govore od svih koji su tamo., jedini se usudio prozivati ih sve od reda i ukazivati idiotske stavove Novog Svijetskog Poretka a toga ima uhhh nemože se nabrajati🙄🙆. Ehhh a ovo kod nas sa izborima je Balkanski lonac tu se nezna ko koga j… a on je dosta nepoznat na domaćoj sceni jer ga nema u medijima jer nije podoban pa još i to sa ovim Sinčićem i drugima poput njega i nije baš dobar odabir 😵‍💫 Mislim da naši ljudi vole da im vladaju Eu ulizguzice koje su tu kao Baje neke AP i takvi jer nas većina smo isti takvi GUZE bi dali zapadu pa do promijene neće doći mi smo takvi i takva nam vlast treba 🤷‍♂️😉

Nenad
26 dana prije

Mislave glasam za tebe. Više vrijedi JEDNA REČENICA u Europskom parlamentu nego svi istupi Hrvatskih zastupnika od kad imamo pravo boraviti tamo. SAMO HRABRO

© 2023 – Portal Logično

POVEZANE VIJESTI