Navodna ljubavnica Bila Gatesa povezana sa ruskim “špijunom”

Bill Gates
21 komentar

Ruska igračica bridža koja je navodno imala aferu sa suosnivačem Microsofta Billom Gatesom, prije nekoliko godina imala je veze s Annom Chapman, navodnom špijunkom Kremlja koja je uhapšena zbog optužbi za špijunažu u Sjedinjenim Državama 2010. godine, prema izvještaju britanskog lista The Daily Mail u petak.

Mila Antonova – igračica bridža za koju više medija ove sedmice tvrdi da je imala aferu sa Gatesom od 2009. godine – snimljena je na novootkrivenoj fotografiji kako hoda pored Chapman u Njujorku. Slika, za koju se vjeruje da je snimljena 2009. ili 2010. godine, otprilike u isto vrijeme kada je Gates sastao sa decenijama mlađom Antonovom, tvrdi list.

U izvještaju se dodaje da je Antonova bila “saradnica i finansijski korisnik pokojnog finansijera i osuđenog seksualnog prestupnika Jeffreyja Epsteina”. Detalji o vezi između Antonove i Chapman, kćeri bivšeg oficira KGB-a i koja je deportovana iz SAD, ostaju nepoznati.

Navodna afera između Gatesa i Antonove izašla je na vidjelo ove sedmice nakon curenja Epsteinovih zapisa u Wall Street Journal. Daily Mail navodi da nema sugestije da je Antonova postupila pogrešno i da su pokušaji da se od Gatesovih predstavnika ove sedmice zatraže pojašnjenje ovog pitanja, bili neuspješni. Fotografija se pojavila nekoliko dana nakon izvještaja koji sugerira da je Epstein prijetio da će razotkriti Gatesovu navodnu aferu s Antonovom, za koju se kaže da se dogodila ubrzo nakon što se par sreo na turniru u bridžu u Washingtonu, DC 2009. godine.

Godine 2017, godinama nakon što su Gates i Antonova okončali svoju navodnu aferu, Epstein je Gatesu poslao e-poštu tražeći da mu se nadoknade školarine koje je Epstein platio da Antonova pohađa kurs kompjuterskog programiranja, objavio je Wall Street Journal pozivajući se na dokumente koje je publikacija pogledala.

WSJ je dodao da je “ton poruke bio da je Epstein znao za aferu i da bi je mogao razotkriti” i da je došao nakon što je Gates odbio Epsteinov zahtjev da se pridruži finansijskom poduhvatu u koji je bio uključen.

Chapman se izjasnila krivom za američke optužbe za zavjeru radi djelovanja kao neregistrirani agent 2010. godine i iste godine je deportovana u Rusiju u sklopu sporazuma o razmjeni zatvorenika između Washingtona i Moskve, zajedno s još devet ruskih državljana koje su također optužile američke vlasti. špijunaže.

Bill GatesChapmanMila AntonovaSADŠpijunaža
Pretplatiti se
Obavijesti o
21 Komentari
Najstariji
Najnoviji Najviše komentiran
Inline povratne informacije
Pogledaj sve komentare
Ivan Bgd
10 mjeseci prije

Iz celog teksta sam zakljucio da se seksualne usluge naplacuju kao troskovi skolarine za programera?!
Salim se.

Schwarze Hunderte
10 mjeseci prije

Sve okolo te špijunke ??? Je zamršeno ! Zaprav ona je primila fake passport od FBI agent da bi ga dala izvjesnoj osobi , koja je po FBI bila Russian spy -: ona prihvatila pa sama odnijela taj isti passport u police precinct a oni je nakon toga uhapsili kao Russian Spy … Cijela ta priča DO NEBA ZAUDARA ! Svatko ko se barem očešao o obavještajne djelatnosti na ovo , moje se može samo … Nasmijati.

Max
10 mjeseci prije

Ja ne vjerujem da je Bill Gates ševio ženu. Ali vjerujem da je ta žena ševila ženu.

Jasna
10 mjeseci prije

Pa koja je to mogla leći sa tim gmazom, fuuuj🤮

tihobl
10 mjeseci prije

Rusi dovedu na vlast Trampa, dovedu na vlast Svaba, jos da se otkrije da su rusi izlobirali da se na vlast dovedu Usrulja i Bordelj oda bi mnoge stvari postale jasne. Kad vidim ove zapadne politicare kako upropastavaju sve cega se dotaknu pomislim da ih je tu doveo neprijatelj.

Mamu im *bem americku-satanisticku
10 mjeseci prije

Imala je aferu sa parama a ne sa ovog akrepa.

Antiglobalist
10 mjeseci prije

Skriveno je ono što je najbitnije u priči sa Bill Gatesom.Registrirano je da je imao 36 sastanaka kod Epsteina.BG je lagao da se sreo sa Epsteinom samo jedanpuit na ručku.Više je nego očito da je BG bio jedan od češćih posjetitelja Epsteinovog harema sa maloljetnicama.I naravno uz njega i drugi deBill Clinton pa princ Edward itd.Zato je Jeffrey Epstein morao biti likvidiran.Ali priča koju su počeli čačkati mainstream mediji oko BG nije standardna.Ili je izgleda BG prestao biti nedodirljiv ili se zamjerio nekim ljudima unutar kabalističke sekte jer je previše eksponiran u javnosti,često ima objave na način kao da je Bog i postao je simbol negativnog marketinga.WSJ nije slučajno objavio detalje iz Epstenovih zapisa,tako da gdje ima vatre ima i dima.Vidjet ćemo da li će to BG uspjeti sanirati ili će se priča rasplamsati,a to bi onda bio siguran znak da je dotični postao teret matičnoj organizaciji i da ga… Čitaj više »

Ivan
10 mjeseci prije

Steta sto pica nije napojila Gatesa s Novacok pa bi zaradila orden za dobro djelo..

Antee
10 mjeseci prije

Treba njega spojit sa električnom stolicom

© 2023 – Portal Logično

POVEZANE VIJESTI